Raonice stále trápí pravá noha. V Indian Wells finále obhajovat nebude

7. 3. 2017, 09:50
Aktuality 15
Milos Raonic se letošního ročníku přestižního podniku ATP Masters 1000 v kalifornském Indian Wells nezúčastní a neobhájí tak loňskou finálovou účast. Aktuálně čtvrtého hráče žebříčku ATP trápí zranění zadního stehenního svalu na pravé noze, které si přivodil již před necelými dvěma týdny na turnaji v Delray Beach.
Profily hráčů
Milos Raonic

Milosovi Raonicovi zdraví nepřeje. Světová čtyřka musela třikrát za poslední půl rok z turnaje odstoupit. V říjnu ho k semifinálovému utkání v Pekingu nepustil kotník, o měsíc později měl Kanaďan potíže s pravou nohou, a proto se z podniku Masters v Paříži těsně před semifinálovým duelem odhlásil.

Další rána přišla minulý víkend na turnaji v americkém Delray Beach, kde se Raonic probojoval až do finále, v němž se měl utkat s domácím Jackem Sockem. Vítěz osmi titulů si v semifinále proti Juanovi Martínovi Del Potrovi přivodil zranění zadního stehenního svalu na pravé noze a k boji o titul nenastoupil.

Pravá noha Kanaďana stále trápí a Raonic nechce nic riskovat. Proto se raději odhlásil z úvodního podniku série Masters 1000 v Indian Wells, kde měl obhajovat loňskou finálovou účast. V žebříčku se tak propadne minimálně na pátou pozici.

A kdo ví, vytoužený titul z turnaje série Masters mohl získat třeba zrovna v Indian Wells, kde měly jeho výsledky v posledních letech vzestupnou tendenci (2011-2012 - 3. kolo, 2013 - osmifinále, 2014 - čtvrtfinále, 2015 - semifinále, 2016 - finále).

Díky odhlášení šestadvacetiletého rodáka z černohorské Podgorici a dvou předchozích omluvenkách od Gillese Simona a Davida Ferrera se mezi 32 nasazených hráčů vejde ještě Juan Martín Del Potro.

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

15
Přidat komentář
Nola
Milos narobil uz viac skody, ako osohu, v roku 2016 odstupil zo semi s Andym, tymto pocinom mu zabezpecil NO1, odstupil z Acapulca aj IW, cim historicky zmenil zreb turnaja, vdaka Milos, pises historiu :D
Reagovat
Kozoroh
Umetává Andymu cestičku, no...
Reagovat
panzer.dragon
ATP Dubai director: 'Our field is as good as Masters 1000s. Federer calls it his tournament'
Reagovat
VlS
ty to teda vedeš ...
Reagovat
turista
To je škoda. Miloš je dobrej.
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2226--radit-kyrgiosovi-s-tomicem-uz-tak-se-o-to-snazi-dost-lidi-lame-nad-nimi-hul-federer
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem, čo sa Rogerovi na konaní Kyrgiosa nezdá. Veď aj on kričí na ľudi, aby zavreli hubu :)...A nie sú to fanusikovia, ale rovno rodičia súpera :)

Každopádne, toto moralizovanie nie je na mieste, zabudol vôľ, že teľaťom bol.

Roger mal tiež 21, tak ako má dnes Nick a bol o moc prhkejší...
Reagovat
Pe3k
Hazet Federera do jednoho pytle s Gyrosem a ToPice-m muze jen trotl...
Jeden hejtr Federera kozohrb to rozjel a druhy taky sasa se pridal :)
Reagovat
Kozoroh
Co to meleš ty ubožáku? Já nejsem Federerův hater a nikdy jsem proti Rogerovi neřekl ani nenapsal špatného slova.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bohužel ten nadpis (tvůj a hlavně toho článku) je bulvárně zavádějící a nekryje se s jeho obsahem. RF se o NK a BT nevyjadřuje nijak negativně, naopak se nechce nechat zatáhnout do té současné štvanice.

Od tebe to byla jen nešťastná formulace, Forehand jako obvykle reaguje na něco, co neviděl/nečetl jen tak, aby prudil...
Reagovat
Marduch
Miloš i kdyby trefil nějaký ten GS, tak no.1 nigdá nebude, páč tři zranění ročně koštujou dost bodů do žebříčku. Prostě Ranhojič.
Reagovat
Kuzzie
Milošu,pospěš!
Reagovat
gigin
Kvalda první kolo Gulbifuk x Bublifuk :))) Jestli teda nastoupí no...
Reagovat
Stan_Borowitz
jen mne trápí levá noha. Ještě jsem na ní odlyžoval týden v Alpách, ale IW asi taky nedám. Naštěstí tam neobhajuju moc bodů a prachy pro mne nejsou prioritou.
Reagovat
gigin
Máš recht. Raději se soutřeď už na cihlu. Antuka tě potřebuje.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist