Razzanová bude hrát v Paříži pro zesnulého snoubence

17. 5. 2011, 16:42
Aktuality 4
Francouzská tenistka Virginie Razzanová se navzdory nedávnému úmrtí snoubence zúčastní grandslamového Roland Garros. Dvaatřicetiletý Stéphane Vidal zemřel v pondělí na následky nádoru na mozku.
Profily hráčů
Virginie Razzanová

"Před čtyřmi nebo pěti dny jsem se ho ptala: Chceš, abych hrála na Roland Garros?" citovala Razzanovou agentura AP. "On mi řekl: Ano, musíš hrát. Přál si, abych byla silná, žila dál vlastní život a hrála pro něj," dodala.

Jak Francouzka řekla, Vidal, u kterého lékaři nádor objevili před devíti lety, před ní tajil, že se jeho zdravotní stav v poslední době zhoršil. Dokonce ji přesvědčil, aby v dubnu hrála baráž Fed Cupu proti Španělsku. "Nejkrásnější věc, co se nám v životě povedla, nemá s tenisem nic společného. Byli jsme pár, ale žili jsme jako jeden člověk," uvedla vítězka dvou turnajů WTA.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
je to hrozný, život je strašně krutej, bohužel:-(
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel.......osud je krutej Virgi.......co naděláš.....snad postoupíš aspoň z kvalifikace,abys mu udělala radost...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvalifikaci nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad aspoň postoupí do 2.kola
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist