Rehabilitace nepomohly. Nišikori byl s kyčlí na operaci a půl roku si nezahraje

25. 1. 2022, 18:02
Aktuality 2
Kei Nišikori podstoupil operaci kyčle a čeká ho zhruba půlroční pauza. Bývalý čtvrtý hráč světového žebříčku se původně snažil problémy vyřešit konzervativní léčbou. Kvůli zranění se odhlásil i z Australian Open, nakonec ale musel přistoupit k chirurgickému zákroku.
Profily hráčů
Kei Nišikori (© AFP)

"Poté, co jsem vyzkoušel několik různých rehabilitačních možností, jsem se po konzultaci s lékařským týmem rozhodl podstoupit tento týden artroskopickou operaci," uvedl Nišikori na sociálních sítích. "Budu teď pracovat ze všech sil, cílem je návrat za šest měsíců," dodal.

Dvaatřicetiletý finalista US Open z roku 2014 naposledy hrál vloni v říjnu v Indian Wells, kde vypadl ve 2. kole. Sezonu pak předčasně ukončil kvůli problémům se zády.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
JsemProsteBorec
už se nevracej ty tragéde!
Reagovat
Krisboy
Ještě žere hamburgery?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist