Řím: Berdych utrpěl nejpotupnější porážku kariéry, Federer prohrál s Thiemem

12. 5. 2016, 13:49
Aktuality 735
Osmifinále turnaje Masters v Římě se stalo pohřebištěm favoritů. Tomáš Berdych utrpěl nejhorší porážku kariéry, když proti Belgičanu Goffinovi neuhrál ani game. Z hráčů Top 10 vypadli i Švýcaři Roger Federer a Stan Wawrinka, Španěl David Ferrer a otáčet nepříznivý vývoj utkání museli i Novak Djokovič a Rafael Nadal, kteří ale nakonec uspěli a mohou se těšit na vzájemný čtvrtfinálový souboj.
Tomáš Berdych

Ani game neuhrál Tomáš Berdych s Belgičanem Davidem Goffinem ve 3. kole antukového turnaje v Římě a na akci série Masters skončil po nejhorší prohře v kariéře 0:6, 0:6. Osmý hráč světového žebříčku, kterého netrápilo žádné viditelné omezení, podlehl 12. nasazenému soupeři za necelých 50 minut.

Kanára Berdych naposledy inkasoval v minulé sezoně ve čtvrtfinále Indian Wells od Rogera Federera, předtím i v Dubaji od světové jedničky Novaka Djokoviče a na Australian Open od Andyho Murrayho. Jeho negativním rekordem dosud byla porážka 1:6, 0:6 se Švédem Robinem Söderlingem ze semifinále v Baastadu z roku 2011.

Hráč elitní desítky světového žebříčku naposledy dostal dva kanáry před jedenácti lety. V semifinále Turnaje mistrů v Šanghaji takto deklasoval v roce 2005 tehdy první hráč světa Federer devátého muže pořadí ATP Gastóna Gaudia z Argentiny.

Třicetiletému Berdychovi se dnes ve třetím vzájemném duelu s Goffinem vůbec nic nedařilo. V úvodním setu získal jen šest fiftýnů a za 21 minut ho ztratil. Ve druhém uhrál jen další tři míče a rychle prohrával 0:3.

Pak se na okamžik zdálo, že se blýská na lepší časy. Ve čtvrté hře si Berdych vypracoval tři brejkboly, o pět let mladší Goffin ale všechny odvrátil a získal i další soupeřovo podání, přestože tentokrát český daviscupový reprezentant více vzdoroval. Duel Belgičan ukončil čistou hrou.

Roger Federer si ani letos neodveze z turnaje Masters v Římě svůj premiérový titul. Loňský finalista vypadl už v osmifinále poté, co dnes prohrál 6-7 4-6 s Rakušanem Dominikem Thiemem.

Federer sice včera odstartoval v Římě vítězně, ale po výhře nad Němcem Zverevem prozradil, že ještě krátce před zápasem nebylo jisté, že do něj nastoupí. Dnes ho čekal další nadějný mladík Dominic Thiem, který už byl nad jeho síly.

Sedmnáctinásobný grandslamový vítěz šel sice jako první do vedení, ale hned o něj přišel a úvodní set ztratil v tie-breaku. Švýcar se viditelně trápil a vypadalo to, že si obnovil zranění zad, kvůli němuž se minulý týden odhlásil z turnaje v Madridu. Ve druhé sadě ztratil znovu podání za stavu 2-2 a Rakušan už svou šanci nepustil. Za stavu 5-4 si vypracoval tři mečboly; první ještě zahodil dvojchybou, ale vzápětí esem ukončil zápas.

Federer, který si dnes připsal osmnáct vítězných úderů a 34 nevynucených chyb, si tak ani letos neodveze z italské metropole titul. Čtyřnásobného finalistu pronásledují zdravotní problémy od začátku sezony. Po Australian Open se Federer podrobil artroskopické operaci poškozeného menisku a následně nehrál deset týdnů.

Výsledky - Řím - muži (dotace 4.300.755 dolarů):
Dvouhra - osmifinále:
Goffin (12-Belg.) - Berdych (8-ČR) 6:0, 6:0.
Djokovič (1-Srb.) - Bellucci (Braz.) 0:6, 6:3, 6:2
A. Murray (2-Brit.) - Chardy (Fr.) 6:0, 6:4
Thiem (13-Rak.) - Federer (3-Švýc.) 7:6 (7:2), 6:4
Mónaco (Arg.) - Wawrinka (4-Švýc.) 6:7 (5:7), 6:3, 6:4
Nadal (5-Šp.) - Kyrgios (Austr.) 6:7 (3:7), 6:2, 6:4
Nišikori (6-Jap.) - Gasquet (11-Fr.) 6:1, 6:4
Pouille (Fr.) - Ferrer (9-Šp.) 6:4, 6:1.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

735
Přidat komentář
Kozoroh
No1e dnešní výhrou nad Rafou vytvořil nový rekord - jako první hráč v historii ATP okruhu vyhrál nad jedním soupeřem 26 utkání. Předchozím držitelem tohoto prvenství byl No1eho kouč Becker, který dosáhl 25 výher nad Edbergem.
Djoker nad Býkem zvítězil posedmé v řadě, čímž vyrovnal svou vlastní šňůru z let 2011-12. Z toho tři zápasy se odehrály na antuce (loni MC a RG, letos Řím), zbylé na betonu (loni Peking a TM, letos Dauha a IW).
No1eho výkon v dnešním duelu nebyl skvělý, ale v obou setech dokázal nepříznivé skóre otočit. Bojoval a hrál tvrdě na big pointech, naopak Rafan ve využívání šancí zaostával. Pět neproměněných setbolů v 2. setu je důkazem, že Rafan má z Djoka komplex.

Dalším soupeřem Nišikori nebo Thiem, každopádně v sobotu to bude řežba!
Reagovat
spaniel
Zapomněl si zmínit ještě jeden důležitý milník, který dnes Nole překonal a dostal se na historické první místo...
Reagovat
panzer.dragon
Sem s nim
Reagovat
spaniel
Dribnul míčem osmsetšedesáttisící krát, čímž překonal rekord Michaela Jordana.
Reagovat
Cico93
:-)
Reagovat
tito
:-) Někdy není špatné si tě rozkliknout.
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Kozoroh
Narážíš na cifru 100 mil. $? Tu překoná, pokud v Římě vyhraje. Před Římem měl Djoker na kontě 99.272.343 $.
Reagovat
spaniel
To není rekord. Už se to tady psal víckrát, než kolikrát si dribnul míčkem.
Reagovat
peggy
Rádo věřila jsem,ze to zlomis,ale takový je život.Byl to výborný boj.Vamos Rafa,Paříž jiz vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
ty máš nějakou poruchu?
Reagovat
Pe3k
A to je jedna z nejlepších místních fanoušků Rafy :D
Reagovat
mahycek
Nemůžu si pomoct, když přijdou kritické chvíle, tak si Djokovič zachová skoro vždy klidnější hlavu a jistější ruku!! Jinak, parádní zápas.
Reagovat
Romario
Podle mně Nole všechny převyšuje o parník, proto si sám vytváří nové výzvy, včera s Belučim si nechal dát kanára aby pak mohl zažít ten adrenalin otáčení zápasu, to samé dnes nechal si na začátku setu sebrat servis a pak si ho ke konci setu vzal zpět, je to pašák.
Reagovat
smazaný uživatel
neco v tom je ... V poslednich interview neco podobneho naznacoval
Reagovat
panzer.dragon
Pod tohle se podepisuju, kdyt djoker nezazije kompletni tenisovy pocity, 95 procent jsou kontrolovany vyhrey, musi se naucit hrat i pod tlakem, mozna ze je strategie borisovka :)
Reagovat
Mayo
Ďalšie finále Andy Vs Djokovic...a nedivil by som sa rovnakému obsadeniu aj na RG
Reagovat
smazaný uživatel
ač Djokoviče extra nemusím, tak smekám jaký on je neskutečný player a šampión
Reagovat
Frantz
Na každý prase se vaří voda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
na toho tvýho favorita se uvařila už, konečně dostává to, co si zasloží :))
Reagovat
smazaný uživatel
zaslouží*
Reagovat
tito
Rafa je připraven na RG. Tam si to vezme zpátky.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale musí vyhrať jeden z prvých dvoch setov...
Reagovat
tito
On hrál agresivně, ale když se opakovaně vyhodí, musí zvolnit, což je zrovna s Novakem těžké. Ale zápas se mohl vyvinout úplně jinak, kdyby nevyhodil ty dva inside outy při možnosti na druhý brejk v prvním, ten drop shot v síti při setbolu ve druhém. Koneckonců ty setboly si vyházel prakticky sám. Dnes i smůla. Tam hodně Nolemu pomohl. Před zápasem jsem si přál, aby to byl vyrovnaný tenis. To se také stalo. a mně se hra Rafy líbila. Ještě to stále není ten válec, který by dnes nedal Djokovičovi šanci, ale blíží se. RG je otevřený a pokud nevypadne na nějakém LL, má velkou šanci na zisk titulu.
Reagovat
J1mmy88
plny souhlas a krasny @ pojedu urcite Rafu
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
MarcelPersch
Nenech se vysmát, ale radujme se, tohle je možná naposledy, kdy Rafa dostal Djoka alespon do tiebreaku v utkání na 2 sety, na RG nebo Wimbledonu mu ještě veřím, že ten jeden set urve :)
Reagovat
tito
Proč? Netvrdím, že Rafa by dnes vyhrál, ale měl na své raketě big pointy, které o pár čísel vyhodil. V dané chvíli to nebylo o Novakovi, ale o něm. Jeho hra jde stále nahoru a dnes odehrál se svým aktuálně největším rivalem vyrovnaný zápas. Nevidím důvod, proč by na RG, kde bude navíc Novak pod obrovským tlakem měl být soupeř jasný favorit.
Reagovat
J1mmy88
uplny souhlas (y)
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes Rafa prehral 3krát svoj servis, vsetko cez zhodu..Dnes bol v tom fakt aj pech, s tým súhlasím..
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes to bolo celkom slušné na servise, FH však musí vypilovať..

Skoda toho kratasu na setballe.
Reagovat
J1mmy88
presne tak, v TB mu 2 body vylozene daroval, kdy ho prehral a pak to zkazil z jiste pozice
Reagovat
Romario
Skvělý Noléééééééééé, neomezený vládce gratulace.
Reagovat
Mayo
Neviem kedy naposledy prehral Jirka tajbrejk ... Rafa blb ten druhý set si pochoval co uz
Reagovat
Pe3k
Jak špatně musí Djokovic hrát, aby Nadal uhrál alespoň set? Djokovic je v krizi, takhle špatně jsem ho neviděl hrát od roku 2013. Beluci mu udělal kanára a Nadal už prohrál 18 setů v řadě...
Reagovat
Ma3ek
Ty si slepy alebo sledujes tenis iba na evysledky
Reagovat
Pe3k
Tobě připadá, že je Novak ve formě? :D Kolik měl procento prvního servisu? Kolik udělal ue?
Reagovat
J1mmy88
prave, ze NOvak hral dneska svuj nejlepsi tenis a to jen diky souperi, Nadal dneska mel sanci, ale to musi hrat na 100 % a ne jen 90 % puvodniho Nadala, navic RG je specificky, centralni dvorec vetsi, 3 sety a tam bude Nole pod tlakem obrovsky, nezvladl to proti Wawrowi a nezvladne to ani letos
Reagovat
Pe3k
No, že Novak zase nezvládne RG je dost možné, ale že hrál nejlepší tenis je jeden z největších blábolů historie tohoto portálu a to tady denně píší lidi jako fandina nebo forehand...
Reagovat
J1mmy88
v klicovych momentech vytahl vetsinou neskutecny uder nebo lajnu
Reagovat
Pe3k
Tjn., ale první servis nikde a spoustu zbytečných chyb.
Reagovat
J1mmy88
tak pomala antuka neni jen o servisu a chyby tam nejake byly, ale ty jdou ruku v ruce se souperem taky ze :)
Reagovat
Ma3ek
Ano je v perfektnej forme v prvych kolach ma problem s koncentraciou ale fyzicky aj psychicky je na vrchole v takychto zapasoch sa dokazuje forma nie proti robertovi alebo belluccimu rafovi chyba jedna jedina vec uz pohyb znova skvely udery forehand vsetko je iba hrat v momentoch ked ma sancu breaknut alebo ukoncit set hrat tak odvazne ako ked odvracia BB agresivne utocne lenze mal smolu strasnu ani jeden z t setbalov to je obrovska smola aj keby ich zahral hocijako
Reagovat
MarcelPersch
může hrát i hůř než dneska a garantuju ti, že ho nikdo neporazí, Wawrinka nebude mít životní výkon 2 roky v kuse, Thiem je dobrý, ale vyhrát 3 sety? bláznovství
Reagovat
Pe3k
Třeba Můra ho sejme :)
Reagovat
Kozoroh
Který nikdy Djokera na antuce neporazil? :)
Reagovat
Pe3k
Jo a co? Nole nikdy nevyhrál RG a k vůli tomu mu nevěříš, že ho někdy vyhraje?
Reagovat
Mayo
(:
Reagovat
Lunej..
gratulka. Umějí ho porážet jen outsideři :)
Reagovat
smazaný uživatel
Malym pozitivom zápasu je, že sa už Rafa dostáva na setbally. Velkým pozitivom je zlepšený výkon Havrillu..
Reagovat
panzer.dragon
Lepsi vyhral
Reagovat
Dobry-den
Nuda.
Reagovat
PetaM
Však Nadal odchází poražený ...
Reagovat
Dobry-den
slabý...
Reagovat
tito
Já jsem spokojen ať už to dopadne jakkoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
1.01 na 5:7...
Reagovat
Mayo
Tak
Reagovat
mahycek
Co už víc chce ? Pět match ballů při podání !!!!! Chce to 3 set !!!
Reagovat
Mayo
Setbolov a máš pravdu nech ide do p...
Reagovat
SubOptikT
Matchballů rozhodně ne
Reagovat
Mayo
Rafa je kokod... Nech prehra 5-7 iné si nezaslúži
Reagovat
Kozoroh
Nenadávej svému favoritovi.
Reagovat
Mayo
Budem kedy chcem.
Reagovat
smazaný uživatel
Bojí se zahrát útočně a zarisovat, ted se skarede nevyplatilo
Reagovat
panzer.dragon
Djokuv return za stavu 4040 jak se tam natahnul mazec
Reagovat
Kozoroh
Jj, No1e je přeborník v returnech a nejen jich :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Souboj jak za starých dobrých časů :)
Reagovat
panzer.dragon
Nektery vymeny celkem hardcore
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, tri vyhodené returny po druhom servise súpera..Nadal sa celú kariéru nenaučil returnovag agresívne..Vzhladom na tento fakt je jeho úspešná kariéra o to obdivuhodnejšia :)
Reagovat
mahycek
Doufám, že se nebude opakovat vývoj stavu skore, jak v 1 setu, pro Djokoviče.
Reagovat
Ma3ek
Teraz som zacal pozerat tlacim ale je to brutalne co som videl
Reagovat
vrabejka
Konečně funguje fh a Nole je bez sance.
Reagovat
dappe
Docela by mě zajímalo, co s ním je. Celý turnaj je herně mimo, dnes až na pár situací v podstatě také. Nějaké zranění v tom ale asi nebude, to by před RG neriskoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa si objednal pedikúru.
Reagovat
Mayo
Nemáte nejaký dobrý stream?
Reagovat
panzer.dragon
Psal sem to nedavno Forhandovi, voyo sice placeny ale na tenis super ( mimo gs) coz s tim ze jak je ted atp plny zajimavejch hracu je fajn mit hd streamy a jeste s komentarem, cumim na to doslova furt, i u obeda si kolikrat dam tablet na stul a pustim voyo na tenis :)
Reagovat
miledus
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-djokovic-nadal-atp-rome-tennis-320338.html
Reagovat
panzer.dragon
Ja djokera beru, je to takovy vic naturalni projevovani, ale me to nevadi je to pak paradni show a aspon vime co se mu deje v kebuli, je nasr..
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápem tieto Noleho negativne emócie, ved v podstate o nič nejde, vyhrava 1:0, Rím je z historického hladiska bezpredmetný...

Viete si predstavit, čo by robil na RG ak bude prehravat 0:1, 1:2 na sety?..Veď tam zmláti rozhodcu..
Reagovat
Mayo
Typicky on... Môže vyhrávať koľko chce a aj tak budú situácie kedy neunesie
Reagovat
panzer.dragon
Proste ho stve kdyz chybuje, jedno jestli vede jedna nula nebo prohava 20 na sety, proste se hecuje do bezychybnyho stavu a uz dva roky v kuse mu to vychazi :)
Reagovat
Mayo
Áno.
Reagovat
vrabejka
Někdy prostě si musí vybít emoce na raketě aby ho to nakoplo.
Reagovat
Kozoroh
Nemusí nutně záležet na skóre zápasu. Jsou zápasy, kde se nerozčiloval a prohrál. Jsou duely, kde vybuchoval vzteky a vyhrál je. Určující je momentální nálada.
Reagovat
smazaný uživatel
Frajere s tímto chováním nikdy nezískáš popularitu Rafy a Rogera
Reagovat
Mayo
Co urobil ?
Reagovat
Grigor_Murray
Tak nervy se musí nějak ventilovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Neríkám, ale takto dlouhodobě touženou popularitu nezíská. Myslím, že Rafa i Roger mají také chut někdy rozflákat raketu, ale ovládnou se
Reagovat
panzer.dragon
Djoker neni opice aby se choval stejne jako ty dva, za me budu rad kdyz djok zustane jakej je, svuj..
Reagovat
SubOptikT
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Neprehanej, normalni typek, jako vetsina z nas ;)
Reagovat
Ma3ek
Rafa najdi silu a boze dopraj nam 3.set nech vidime ci sa po 2 hodinach nieco zmeni ako volakedy len prosim nie rychlovka
Reagovat
Kozoroh
Skvělé No1e!! Tak se bojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Z ktere planety je Nole? Co ten setbol? Braavo.
Reagovat
Kozoroh
No1e je superman, takže z Kryptonu :-)
Reagovat
Roger_Federer
Possledni vymena galakticka.
Reagovat
spaniel
Ten Rafanuv forehand je katastrofa. Vůbec si na něj nevěří. Kdysi bych musel odsledovat půl sezony, abych našel pět nevynucených chyb, teď stačí jeden game.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda. Z BH sa drží, ale v podstate hrá bez svojej hlavnej zbrane..
Reagovat
vrabejka
RAFA už je téměř vyrovnaný soupeř Noleho. Ale ten jeho forehand s horní rotaci strašný, zbytečně z něj chybuje. Snad 2.set neskončí 6-1
Reagovat
Roger_Federer
Novak hraje tak 60% toho co na antuce loni+ Rafa se zlepsil.., ale o nejakem vyrovnsnem souperi ?
Reagovat
Mayo
Len na koľko percent hra El Matador oproti svojmu antukovému vrcholu
Reagovat
dappe
Tomuhle Djokovičovi je vyrovnaným soupeřem i Robert ale...
Reagovat
kada.tom
neskutečné proměnění setballu ... :-)
Reagovat
Amputace
Tohle už je vážně neuvěřitelné. Skoro by se o tom dala natočit veselohra. Jdu radši do divadla :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten setball bola haluz..

Ale zas, povedzme si uprimne, ze ak by nevyuzil tento, prisiel by další..
Reagovat
Amputace
Jde o to, že Rafa vůbec nevyužil toho úvodu zápasu, kdy Djokovič hrál naprosto strašlivě. Získal brejk a od té chvíle se zatáhnul a čekal na Novakovy chyby. Mohl by být už dostatečně poučen a vědět, že takto se s Djokovičem hrát nedá, ať je skóre jakékoli. Toto mě na tom nejvíc štve - a není to poprvé.
Reagovat
smazaný uživatel
Snáď to zlomí na RG, neprekvapilo by ma to, o to vacsia satisfakcia by to bola..
Reagovat
smazaný uživatel
Tazko je s Nolem bodovať lahko.

Na kazdy fiftin sa Rafa nadre, kazdy servis dostane spat a ked k tomu pridá pár svojich FH do polky siete, tak nemá v podstate ako uspiet.
Reagovat
Kozoroh
Jedem No1e!! Začátek zápasu nic moc, ale teď už Býka zatlačuješ!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dávam kurz 1.05, ze si Rafa prehrá servis na 4:6
Reagovat
smazaný uživatel
Ako to uz v zivote býva, tento kurz ušiel :)
Reagovat
Amputace
Je prakticky jedno, jestli prohraje 4:6, 5:7 nebo 3:7 v TB :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cakal som, ze to momentum Nole vyuzije na 6:4...Ale ak nie 6:4, tak 7:5..
Reagovat
Amputace
Také si myslím. TB by byl malým zázrakem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa už stráca proti Novakovi aj pohybovo..Na harde už dlho, na antuke bol po tejto stránke ešte lepší. Dnes mám pocit, že je pred ním už aj Murray.
Reagovat
Ma3ek
Si fanusik tak sa neopustaj predstav si ze by to spravil rafa treba verit
Reagovat
Roger_Federer
Musite verit..dnes je moznost..Vamooos Rafan
Reagovat
Kozoroh
I ty Brute?? :-P
Reagovat
Roger_Federer
To vis...ten kurz na Rafana byl vic nez lakavej.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal jeden home run za druhým po federerovsku...
Reagovat
marsden
Nikdo asi vazne nikdo me nedokaze odargumentovat, proc neni moznost jestraba na antuce. Nazorny priklad, kdy ted rozhodci nema pravdu a Nole prichazi o body...Je to radoby ego rozhodcich, ze je to jen o nich a v jejich rukach...
Reagovat
Roger_Federer
Penize
Reagovat
marsden
od poradatelu? neverim...pokud to ATP naridi jako povinnost na tisicovkach....
Reagovat
Amputace
Já toho Srba už prostě nemůžu ani cítit.
Reagovat
Kozoroh
No jo, srbský komplex :-D
Reagovat
smazaný uživatel
nervíky na pochodu? :))
Reagovat
Amputace
To ani ne. Djoko je zkrátka lepší, ale alespoň set by nad ním Nadal už vyhrát mohl. Tohle už není ani vtipný.
Reagovat
Roger_Federer
Zase presels do pasivity a jenom vracis a cekas...skoda,bojuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Djoko Djoković!!! To miluju
Reagovat
smazaný uživatel
Carlos by jim neměl tolerovat ty jejich zdržovačky. Když hrají spolu, tak ty prostoje jsou příšerné
Reagovat
Amputace
A je to zase v háji - pravděpodobně.
Reagovat
kada.tom
Jack s Vaskem taky v SF. To je velmi dobře, jen tak dál :-)
Reagovat
Fandina
jj občas jsem na ně koukla. Super.
Reagovat
tito
škoda těch těsných autů na možný brejk.
Reagovat
spaniel
Třeba ten, co mu uznal za dobrý?
Reagovat
spaniel
Luckdal a příběh jeho kariéry :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal začal byť opat pasivny a po pár výmenách kedy diktoval sa zas zlakol a už len vyčkáva..
Reagovat
smazaný uživatel
To mal byt nový príspevok..
Reagovat
Amputace
Jojo, zrovna s Bernandesem si užil spoustu šťastných chvil :)
Reagovat
Grigor_Murray
Rafan kouše zatím
Reagovat
Amputace
Dnešní Djokovič rozhodně k poražení. Pokud dnes Nadal nevyhraje, začnu vážně pochybovat, že Novaka ještě někdy porazí.
Reagovat
Ma3ek
Zas po 5 gamoch ? Vamos Rafa super je vzdy taky akeho si spravis...
Reagovat
Amputace
Djokovič je úplně mimo. Hraje zatím stejně špatně jako s Bellucim. Rafa toho musí využít.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, zatím podobný výkon jako proti Veselému a Bellucim
Reagovat
smazaný uživatel
Nole sa už dvíha. Return aj servis má lepši, takže ak to bude od BL rovnováha, tak vyhrá.
Reagovat
panzer.dragon
Takovy ikonicky jsou duely fedal a zdaleka jich nebylo tolik jako djoka s rafou a djoka s fedexem, zajimavy
Reagovat
Ma3ek
Toho najlepsieho nikdy nie je vela:)
Reagovat
panzer.dragon
Djok uz se cape, to pude..
Reagovat
spaniel
Hlavně to zatím pinká jak žena.
Reagovat
spaniel
Zdá se,že se Djokovic vrátil k nekonečnému driblování.
Reagovat
Kozoroh
No1e v předcházejících dvou zápasech sice nehrál ideálně, začátek zápasu s Bellucim měl včera hrozný, ale dnes věřím, že to bude jiné. Rafu má za 10 let vzájemných soubojů dokonale přečteného. Snad No1e i dnes uspěje.
Reagovat
panzer.dragon
Rafa zakoncil poslednich 5 let jednou jako 1,2,3,4,5 hezky :) letos dame 6 ku?
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, piatok 13ho...Ráno mi nenaštartuje auto a zápas RN vs ND komentuje Havrilla..Deň blbec :)
Reagovat
rod_laver
:-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže to má přepnuté do AJ :-))
Reagovat
rod_laver
Zapnul jsem si přes UPC Horizon, naloaduje mi kanál a první, co uslyším, "naposledy kanára Djokovičovi udělil Roger Federer" :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem zvědav s tím dnes Rafan příjde, jestli bude hrat tradiční obranu, nebo zkusí hrát na vyšší riziko a více útočit
Reagovat
mahycek
Pro Goffina potvrdit break svým servisem, to dnes bylo nesplnitelné přání.
Reagovat
smazaný uživatel
to je u něj často
Reagovat
Grigor_Murray
Nakonec to zvládl, ale chce to ještě zlepšit servis, přeci jen těch breaku bylo moc
Reagovat
smazaný uživatel
49. vzájomný zápas?...Veď tolko zápasov nemá odohratý ani Sovietsky zväz s Kanadou :))
Reagovat
Kozoroh
A přesto mají Djoker s Rafou stále daleko do ženského rekordu - Navrátilová s Evertovou svedly 80 zápasů, s bilancí 43-37 pro Navrátilku.
Reagovat
smazaný uživatel
80 neprekonajú, ale ak sa budú stretávať 3-4krát ročne ešte 3-4 roky, tak tých 60-65 zápasov je reálnych, pri ideálnom rozpoložení aj 70..

Každopádne jubilejný 50. zápas očakávam na RG, ten je asi neodvratný..
Reagovat
kada.tom
Andy v SF, i tam je povinná výhra. Tak snad nezaváhá :-)
Reagovat
kada.tom
asi tisící brejk, tak snad to Andy konečně potvrdí a ukončí zápas :-)
Reagovat
Grigor_Murray
Andy s Davidem dneska hrajou jako holky (podání). Na puího to možná bude stačit, ale ve finále určitě ne, ať už tam bude kdokoliv
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé reakce na brejk soupeře dneska, třikrát Adny brejknutý, třikrát brejknul zpátky. Paráda, teď ž prosímtě dopodávej.
Reagovat
Fandina
Ježiš Davide, včera demolice Berdi a dneska vyčkávání co Andy.
Reagovat
Fandina
Asi se včera vydal, jinak to nevidím.
Reagovat
lars
asi tak. dnes dost kazil.
Reagovat
mahycek
Nepotvrdí a nepotvrdí, ten chlapeček. Je to normální blbeček
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda, Goffin v tom větru vůbec neumí hrát. Už tak má slabší servis, natož proti tak dobrému hráči na returnu. K tomu odskoky a hlavně Andy hraje chytře a neskutečně z BH. 3 dropshoty, 2 skvělé prohozy a pár dalších parádních BH, nebylo zatím co řešit. Skvělá odpověď na ztrátu hned prvního servisu.
Reagovat
janek_da
ted na to koukám a Goffin hraje dobře. Kromě těch forehandů inside-out
Reagovat
janek_da
no a brejk jak jsem zrovna psal
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, druhý set se Goffin zlepšil, ono to bylo neudržitelné, aby hrál furt tak špatně a Andy furt tak dobře. Andy si vybral game blbec se spoustou chyb, ale nakonec to hecnul a odehrál dobrý game a vrátil se do setu.
Reagovat
janek_da
ok
Reagovat
smazaný uživatel
mate nekdo nejaky stream?
Reagovat
kada.tom
http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-goffin-murray-atp-rome-tennis-320294.html
Reagovat
kada.tom
no, už mohl být kanár :-D
Andy jede jako pila .. :-)
Reagovat
HECIS
Ty Andyho dropshoty jsou fantastické :)
Reagovat
mahycek
To je mamlas ten Goffin, vezme mu podání a svoje hned prodrbe.
Reagovat
kada.tom
Goffin začal dneska tam, kde včera skončil ..
Reagovat
kada.tom
tak naštěstí to byl jen záchvěch Goffina, Andy už úřaduje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Roger nebude na RG, Rafa se posune na čtyřku a vyhne se potenciálnímu souboji s Nolem ve čtvrtfinále. Ale tak snad se dá Roger dokupy, GS bez něj by byl ochuzen. A Rafu, ať nalosujou do čtvrtky ke Gaywrinkovi, ten se tam stejně nedostane ani s tou formou.
Reagovat
kada.tom
gaywrinkovi?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano.
Reagovat
kada.tom
a to proč?
Reagovat
smazaný uživatel
Výraz, který se tady nějakou dbou používá, přišel s ním Vojtiik tuším nebo kdo.
Reagovat
kada.tom
zajímavý :-D jsem tu už nějakej čas, ale ještě jsem to ti snad nezaznamenal :-)
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
By me celkem zajimalo, kdy mel Wawrinka mimo GS nejakou jako uzasnou a famozni formu...jeden upachteny titul z Masters z MC-2014, ktery jeste uhaluzil ve finale s Rogerem. Nejake tri petistovky, kde ve finale hral s Marcosem, Rebelem, a Pairem ...a zbytek putak...ted si nejsem jisty jestli mas na mysli fakt toho stejneho hrace...;)

Mimo GS je "pomalu polovicni".
Krom toho taky furt plati, ze narozdil od tech dvou ND a AM z te slovutne big four ma GS z Parize;D)
To je na tom to nejvtipnejsi.
Ale trebas letos Andy na antuce zaboduje...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak rozhodně loni neprohrával s tragédy typu Monaca. A vůbec, Stan vyhrává GS jedině jako 8. nasazený, takže jsem klidný.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, minuly rok jen s Delbonisem na antuce;) (ktery je jeste hur postaveny v antukovem zebri nez ten zminovany Juan)
Na betonovem molitanu s Mannarinem, s Haasem...primo spicky spicek...;)
Nejde me o to jestli letos vyhraje nebo ne, ale spis jen o to, ze na GS klidne nekoho z B4 muze odstrelit, a je jedno jak hral v tech turnajich pred GS...;)
Reagovat
Ma3ek
Videl som highlity Rafa mal uzasne momenty v dolezitych okamihoch proti tazkemu a neprijemnemu superovi takze by som chvalil a nie kritizoval dolezite bolo vyhrar oslava tenisu by mala byt dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
Ma3ek
Zdravim Rafov zapas moze posunut iba zapas andyho s goffinom?potrebujem aby zacali neskor nez 15:30 to je strasne skoro a nestiham snad budu hrat minimalne dve hodiny a trojsetak by bola uplna bomba
Reagovat
Krisboy
Začnou "hned" po nich. Takže potřebuješ, aby Goffin trápil Můru co nejdéle.
Reagovat
Ma3ek
Skoda ze nehral monaco mohol sa podunut aj andyho zapas lebo to by nebol rychly zapas tak snad bude vyrovnany suboj...
Reagovat
Krisboy
No ale Timea s Mugu to mají teprve 3:2 ve druhém setu, tak Můra s Goffim mají do začátku ještě daleko. Jestli holky pujdou do třetího setu, máš vyhráno :D
Reagovat
Ma3ek
Ano murray caka na zensky zapas ? To hraju na hlavnom kurte?tak potom pod Timea aspon zdrzuj ked uz nic viac:D
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, Andy začne nejdřív 14:30, Rafa-Nole nejdřív v 16h, spíš později.
Reagovat
Krisboy
No holky, resp. Mugu to vzala najednou nějak hopem, už je konec. Tak nějakých 15 minut a Můra s Dejvem jdou na to.
Reagovat
kada.tom
Bryani se dneska vytáhli :-)
Upřímně jsem výhru moc neočekával ... a hle, docela jasný vítězství :-)
Tak je tak dál :-)
Reagovat
spaniel
Jedna věc je, když někdo vyklepne favorita a v dalším kole rupne, ale když pak ani nenastoupí, to nasere.
Reagovat
smazaný uživatel
Neví někdo, jak moc silně je vnímaný pátek 13. v Srbsku a jak ve Španělsku? Potřebuju to nutně vědět. Někdo to může brát jako šťastný den a já pak kvůli tomu blbě vsadím.
Reagovat
smazaný uživatel
To ti nik nepovie. Už tu bola o tom reč.
Reagovat
smazaný uživatel
Vubec ti ta informace nepomuze, nebot Spanele maji poveru o UTERY TRINACTEHO., takze nejaky patek je vubec nezajima...
a Srbove to neznaji vubec...krom filmove kultury.
Jooo, kdyby se to hralo v utery, a bylo trinacteho, tak to potom by byl jasny Nole...takhle se budes muset spolehnout spis na sam tenis;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Stejně jdu do Nadala, 3,5 je úlet. Když vezmu, jaké mívá No1e začátky zápasů, se z toho brzy může vyvinout win-win situace :)
Reagovat
babolat.cz
a co jde? je snad jasné, že Rafa vyhraje! to je povinnost! jinak nemá co dělat na RG
Reagovat
smazaný uživatel
No jedine, zeby No1e trpel na paraskevidekatriafobii, tak ale to se ho musis zeptat na Facebooku;D)

Pro doplneni:
Ve statech, kde patek 13. znamena smulu:
Polsko, Estonsko, Nemecko, Finsko, Rakousko, Irsko, Svedsko, Dansko, Slovensko, Norsko, Cesko, Slovinsko, Bulharsko, Island, Belgie, Filipiny, a vetsinou vsechny anglojazycne, frankofon. a portugalsky hovorici staty...

Jine dny se smulou:)

Utery 13. je smula ve Spanelsku, Rumunsku a Recku.

V patek 17., maji smulu Italove;)))

Vic ze mne nevyrazis...
Reagovat
smazaný uživatel
fíha, slovo paraskevidekatriafobia som v živote nepočula, ešteže máme Google. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. Ale na facebooku se ho ptát nebudu. Už dvakrát jsem ho na FB zval na oslavu svých narozenin a ta primadona se ani jednou neobtěžovala odpovědět, natož přijít.
Reagovat
smazaný uživatel
...ale pokud ti mohu poradit, tak ty prachy dnes radeji propij, neb jsi Cech, a ti dnes maji smulu;D))) Takze cokoliv das, prohrajes. Jedine zebys nebyl Cech a byl bys treba Rumun, Rek nebo Spanel nebo Arab,
nebo take dle novych poznatku profesora tommra, jeste bys mel sanci na vyhru, kdybys byl nenormalni Cech...
Jak to zjistit, jestli jsi normalni nebo nenormalni Cech. (take mohu poradit) Staci si odpovedet na jednoduchou otazku.
Vezmes sveho nejoblibenejsiho zahranicniho hrace a jakehokoliv Cecha a dosadis ho do tzv. tommrova matematickeho vzorce finalveho turnaje v tenise:
Vzorec zni:

1zh vs. 1ch + th = x

Mas trebas Fedexe a Rosola.
Takze, jen dosadis do vzorce.

1Fedex vs. 1Rosol + Fedex = Nenormalni Cech (v tomhle pripade sazet)
1Fedex vs. 1Rosol + Rosol = Normalni Cech (v tomhle pripade radeji jit na pivo)

*vysvetlivky
zh = zahranicni hrac
ch = cesky hrac
th = tlaceny hrac
Reagovat
smazaný uživatel
Ty komplikované vzorce radši zkoušet nebudu, ale zaujala mě ta myšlenka v 1. větě - takže když dnes vsadím na Nadala i Djokoviće jako vítěze RG, tak nemůžu vyhrát a RG je posichrované :) Myslím, že to zvážím.

I když zase u těch vzorců, mně by z toho vyšlo, že jsem nenormální Čech, takže bych tu sázku na RG asi neměl riskovat. Asi tohle závažné rozhodnutí odložím na večer, až bude můj mozek po pár kalíšcích slivovice líp fungovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Problem s tim RG je, ze zacina az za tyden a neco, a konci za tri tydny.
Ono totiz dnes uz sekundu po pulnoci se meni dost silne tzv. casoprostorova determinace.
Takze nejde si to takhle dopredu zajistit.
Nejlepe se me jevi ten Tvuj napad se slivovici...a jak soupnes do sebe jeste sedmiletku, tak podle me to rozlousknes raz dva;)
Reagovat
lars
se zeptej na to na web portalech uvedenych statu
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem se ptal a na obou mě poslali do prdele.
Reagovat
janek_da
A co tam? Tam ses taky nic nedozvěděl?
Reagovat
smazaný uživatel
Teprve se tam chystám.
Reagovat
smazaný uživatel
Pouille ďalej. Pre niekoho smola, pre niekoho šťastný piatok!! Tomu sa hovorí šťastie ako hrom.
Reagovat
smazaný uživatel
Kto by to bol povedal, že práve tento chalan v semi, áách. Čakala som niekoho iného.
Reagovat
Roger_Federer
Vsichni jsme si tady uz vedomi, ze nesnadis Svycary.
Necpi to kazdy den sem furt dokola.Uz to neni ani vtipne, ani k placi a nikdo uz na tebe nereaguje.dik.
Reagovat
Krisboy
To víš, komplexy jsou silnější, než zdravý rozum.
Reagovat
kada.tom
žiji v demokratické zemi, takže tak :-)
Reagovat
Roger_Federer
Takze kdyz zijeme v demokraticke zemi to znamena, ze se budes nutive ztrapnovat i nadale??
Reagovat
Vojtiik
za chvili "politologovi" nebo co to pry studuje nekdo demokraticka roztriska drzku :D
Reagovat
Roger_Federer
No, mel jsem ho v Praze na turnaji v hledacku..
Ovsem na to si netroufne vylest mezi lidi.;)
Reagovat
Krisboy
Užívá si demokracie plnými doušky. Léčí si komplexy a ztrapňuje se na netu.
Reagovat
vrabejka
Snad Rafa konečně zase ukáže celému světu kdo je opravdový král Antuky.
Tip Rafa 7:5 3:6 7:6 Nole
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem, v neděli v den má Andy narozeniny, bylo by fajn uspět, ať mu v honbě za antukovými Mastrrs přibude druhá čárečka :-))

Naposledy na svoje narozeniny skrečoval zápas s Granollersem právě v Římě.
Reagovat
smazaný uživatel
A mimochodem, skrečoval 2x v životě. A 2x na své narozeniny, doufejme, že v neděli to nebude třeba.
Reagovat
smazaný uživatel
a odstoupil;)
Reagovat
Krisboy
Cože??? Jsou to asi tři minuty, co jsem odkliknul tiket!
Reagovat
panzer.dragon
juan se zaleknul toho, že by mohl dojít na antukovym masters dál než rafa
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že by to nedělalo dobrotu v domácnosti? Někteří muži mají problém, když partnerka vydělává víc. Ale tak ještě Rafa nevypadl, tak to mohl Juan risknout. Ten odpolední zápas rozhodne jen to, jestli je pátek 13. nešťastnější pro Španělsko nebo pro Srbsko, což nutně potřebuju zjistit.
Reagovat
Roger_Federer
Ja asi 6,3 minuty
Reagovat
Krisboy
Holt pátek třináctýho...
Reagovat
kada.tom
hmm, tak to je škoda, SF bylo reálné ... no, snad se do do RG do kupy a hlavně, že Wawrinku vyřadil :-)
Reagovat
pockerface
Roger Federer: ´If I keep feeling like this, I will not play Roland Garros´
Jestli to nepůjde, tak to bude velká škoda. Vypadá to, že Roger antukovou část odpíská a bude se soustředit na W a OH. Ale snad se přece jen za těch pár dní co ještě zbývají doléčí. Ach jo. Bez RG na okruhu je to nuda!
Reagovat
pockerface
*to mělo být samozřejmě bez Rogera, už jsem myšlenkami na RG :-)
Reagovat
kada.tom
naopak, s ním je to nuda, samá porážka, samý výmluvy :-D už by to měl fakt zabalit :-)
Reagovat
McEnroe
"Kvůli čtvrtfinále na grandslamy nejezdím", aneb pýcha předchází pád...
Reagovat
panzer.dragon
sem zvědavej na rafův čumec až dostane nakládačku i na antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že zahraje stejně luxusně, jako včera Tommý Berdychů?
Reagovat
panzer.dragon
rafa něco uhaluzí, ten berdych to je událost jednou za 11 let :-)

třeba 75 62 pro djoka
Reagovat
babolat.cz
a to je nakládačka?
Reagovat
panzer.dragon
pro krále antuky ano
Reagovat
Krisboy
Král antuky je Thomas Muster :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak sem se díval na záznam Berdycha a prostě já si nemůžu pomoct. Roste nám budoucnost, tenhle hráč jednou všem vypálí rybník a bude vyhrávat grandslamy. Výkon s Goffinem byl takřka dokonalý, jediný, co chybělo, byl nějaký uhraný game, ale to se do přéště zpraví.

Tomáši, jen tak dál, děláš nám obrovskou radost.

BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD, BERDYCH NA HRAD
Reagovat
kada.tom
Pouille =< Mónaco
Goffin < Murray
Djoković >= Nadal
Thiem >= Nishikori
Reagovat
smazaný uživatel
Čo vlastne znamená to ==...To je akože tip v znamení 1x, 2x?..:)
Reagovat
babolat.cz
to je alibismus
Reagovat
smazaný uživatel
Som sa včera dopočul z tenisovych kruhov, že za pádom Schmiedlovej stojí Kližan.

Vraj Kaja bola až do AO poctivé dievča, tam sa zaplietla s Kližanom..Následne nastalo nedorozumenie, Kaja od toho čakala niečo viac, Kližan si zavesil na instagram fotku s iným dievčaťom a oheň bol na streche. Odvtedy ma vraj Schmiedlova aj problemy so zivotosprávou a neraz trávila večery pri poháriku.
Reagovat
smazaný uživatel
ježiši, to vari nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Úplne v pohode..

Teraz, keď si zaspomínam, tak čítal som nejaké články ako Kaja hovorí o kamarátstve s Martinom...

Tak nielen že Kližan nerobí dobré meno slovenskému mužskému tenisu, on nám ešte kur*í aj ten ženský!...
Reagovat
smazaný uživatel
Nejede v tom Štěpánek?
Reagovat
smazaný uživatel
až na to, že Kližan nemá Instagram. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tým pádom to je asi celé blud!!!..

:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa dostal bitku od Noleho na svoje narodeniny počas RG. Tak to nechcem vidieť, ako to dopadne v piatok 13ho. Ešte keď je poverčivý :))
Reagovat
smazaný uživatel
nestraš. Možno u nich nie je piatok 13eho smolný a poveru nepoznajú. Pre niekoho je 13ka štastná. :) Je možné, že ani nevie, aký je dnes deň. :)
Reagovat
fretek
Další rekord může dnes asi vytvořit M. Vondroušová. Kdyby v Trnavě porazila dopoledne Kuzmovou, bude hrát odpoledne s (odpočatou) Šrámkovou a třeba odehrát 6 setů/den. Mladší dorostenka!
Reagovat
George_Renel
Podle mě to včera nezvládli pořadatelé. Markéta mohla včera odehrát možná celý zápas. Na vedlejším kurtu se po ukončeném zápase ještě hodinu hrálo. Ale třeba to byl úmysl Slováků zvýhodnit svoji hráčku....
Reagovat
smazaný uživatel
..tak to se jen tak nevidí...děs a běs Tomáši :-) Co na to trenér?
Reagovat
panzer.dragon
toho bych hned po zápase vyhodil a nechal ho zaplatit pokutu, Tomáš je jeho vizitka
Reagovat
Krisboy
Valverdu občas vypadá, že je mu to jedno :D
Reagovat
Mantra
ono mu to totiž je jedno, on už má v cv, že vedl dva hráče top10, takže narozdíl od TB jeho kariera půjde nahoru
Reagovat
Krisboy
To je fakt, on je myslím dokonce o něco málo mladší než Berďa.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem zvědavý s kým budeme hrát ten slavný DC s Francií. Ta i když přijede s C mužstvem, taky, že asi ano tak nemáme šanci. Berdych určitě k dispozici nebude, Rosola nebudu komentovat, Štepec už bohužel tři sety nedá a Veselka je nevyzpytatelnej. Oni věděli proč to dát do Třince.......
Jestli má Navrátil Koule tak povolá Staňka, Koláře a Pavláska ať to odehrajou oni s potenciálem do budoucna!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
někdo, kam se ztratil VlS ?
Reagovat
panzer.dragon
neměli byste někdo pls odkaz na seznam kanárů hráčů top 10 třeba za 10 let nazpět?
Reagovat
Krisboy
Nevadí Tome, Bára tě pomstila :)))
Reagovat
lars
2009 RG Soderling - Nadal 6:2, 6:7,6:4, 7:6
2009 Řím Soderling - Nadal 1:6,0:6

souperi na RG ho za zaklade debaklu v Rime podceni a nez se rozkoukaji, tak bude ve finale :)))
Reagovat
smazaný uživatel
konečně to přišlo....já myslím že to je jen dobře že se to stalo, je to aspon nový impuls navíc před RG není nic lepšího, doufám že tento čelendž berda zvládne
Reagovat
Chrenda
Tak po Kvitové i Tomáš rázně vykročil směrem ven z top 10. Každopádně se tam držel opravdu dlouho, ale každé "zlaté" časy musí někdy skončit. Sen o zisku GS je myslím úplně mimo mísu.

Každopádně David je schopná mladá puška, takže bych to jako nějakou totální tragédii neviděl. Tomášovi by to mnělo definitivně otevřít snící oči.

Tak teď už jenom aby se do top 100 co nejdříve prokousal Zdeněk Kolář a Tomáše zastoupil.
Reagovat
darek.vrana
Kolář před pár dny 1:6 0:6 s Gigounonem, tak to bude ještě dlouhá cesta...
Reagovat
insanezy_
Kolar may challengery, je to docela drevo.
Reagovat
Chrenda
Ale poslední dobu docela válí, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Canaryan Open 2016 :)
Reagovat
ipko
zaujímavý mužský tenisový deň, ktorý sa nemusí dlho opakovať.. Berdych prehrá za 50 minút s Davidom, pričom v 1. sete uhral až 6 loptičiek.. Novak dostane kanára, aby potom v pohode otočil.. Nadal otočí s prachbiednou hrou zápas s budúcou svetovou jednotkou.. Stan neočaril svojou hrou ani v Ríme, ale asi o to viac bude lepší na RG.. a tak asi najneprekvapujúcejší výsledok je Rogerova prehra, ktorý kvôli tomu že vôbec nastúpil ani nevie či stihne RG..
Reagovat
Gulbis
cikán nikdy NO.1 nebude, nemá na to geny.....
Reagovat
smazaný uživatel
Djokouš mu to tenkrát neudělal, Goffin slitování neměl :D Inu, co se dá dělat.
Reagovat
raron
..Bára paráda!!! ...to jsou dneska ale "čistky"
Reagovat
Meceon
Uprimne...tomuhle turnaji moc nerozumim...divnych vysledku je tu dost...tentikrat plus pro baru:))
Reagovat
Meceon
Nevim jak vam,ale me se berdych uplne v poradku nezdal...tezka chuze,extremni poceni...tipuju virozu...bylo to hodne podobne jako tenkrat zeman u korunovacnich klenotu:)))...
Reagovat
lars
mozny to je. mel zpomaleny reakce
Reagovat
Kytka
Jenže u Zemana to asi nebyla viróza. Když Nole prohrál první set, taky jsem si říkala, kde hoši spolu pařili.
Reagovat
darek.vrana
Otázka je, jestli by Zeman tehdy nějaký ten gem Goffinovi sebral...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím číct, že Tomáš dneska ukázal, že ten grandslam prostě brzo získá. Hrál hodně dobře a já věřím, že v přístím souboji proti Goffinovi alespoň jeden game získá. Je fakt na dobrý cestě, měl tam hodně dobrý momenty. Třeba když jeho soupeř trefil síť a díky tomu získal bod. Nebo když se mu povedl winner z forehandu. Je to hráč budoucnosti.
Reagovat
Meceon
Nerozumim tomu co pises...ma jako hrac top 10 rict,ze jeho cilem na grandslamu je treti kolo?
Reagovat
Lunej..
Já tomu rozumím velice dobře, Costigan má Tomáše velmi rád, proto mu hodně přeje a je vždy nešťastný, když Berďa prohraje. Dneska to prostě neunesl a vylil nám tu svoje srdce. Ironie cáká všemi směry :)
Reagovat
Jan
Je vidět, že máš cákání ráda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně trapný :/
Reagovat
Kytka
Tak ten den přece jen dobře končí. Bára všechno zachránila. Evženka asi Češky mít ráda nebude. V roce 2014 jí takhle vyškolila Petra ve Wimbledonu.
Reagovat
mahycek
Výborně Báro !!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Som pred rokom na TM písal, že niekto z hráčov Ferrer, Stan, Berdych sú na TM naposledy...A zatial to vyzerá na vsetkých troch + Federer...Mrzí ma hlavne Feru, lebo na rozdiel od Berdycha, či Wawrinku bol zranený a tie body z turnajov mu budú v konečnom dosledku chýbat...Federer sa tam nakoniec asi prehryzie..

Každopádne TM s novým vetrom Kyrgiosom, Thiemom a mozno dalsim novým menom bude urcite prinosom, myslim, ze kazdy je uz unavený z tej istej, skoro fixnej osmičky posledných cca 5 rokov..
Reagovat
lars
Kliid jednoprocentni.
Pred rokem v kvetnu ( v maji) se nehralo TM, nebot se hraje v listopadu.
Ale loni pred finalem RG jsi psal , ze ma Wawra 1% sanci vyhrat RG :))
Reagovat
smazaný uživatel
A ty si kto?..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
To není vůbec jisté, jestli se tam prehryzie. Už v roce 2013, kdy s těmi zády začal laborovat, měl namále. Tahle sezóna je zatím podle dosavadního průběhu ještě horší.

Ono ani u Rafy není zdaleka stoprocentní, jestli mu body z antuky budou stačit, už to není ten klasický polštář, kdy po RG měl nahráno dost bodů do konce roku.
Reagovat
tito
Rafa by to měl dát v pohodě. Rozhodně zatím letošní sezóna vypadá lépe než ta minulá.
Reagovat
Denis92
Ak bude v druhej polovici sezony zdravy a hrat bez akychkolvek obmedzeni tak sa tam v pohode dostane a zakonci sezonu v TOP4 aj napriek tomu, ze vynechal 3mesiace. Ak vsak bude mat aj nadalej problemy, tak to bude velmi tazke.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa má už dnes okolo 2800b, minulý rok mal Gasquet 2900 a skončil celkovo deviaty, teda prvý nepostupujúci..Myslím, ze to MC+Barcelona predsa len ten polštář v konečnom dosledku bude.

Federer je zranený, ale vybral si na to v podstate ideálne, antukové obdobie..A ak by aj nebol úplne fit, tak osmičku spraví kazdopádne, tam su momentálne hraci ako Bagista, či Goffin a tých by dal aj dnes.
Reagovat
Stan_Borowitz
To je vlastně pravda, až na IW ideální doba na zranění, pokud se to nepotáhne zase celý rok.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jinak jsem koukal na ten žebříček a J1rku Veselého dělí od postupového místa na WTF nějakých 900 bodů, to se dá v pohodě uhrát na jednom slušnějším turnaji...
Reagovat
Grigor_Murray
Toho všeho by měl Andy využít, teď už tam ,,nemá " soupeře ve své polovině pavouka. Rafa by se mohl vytlouct na Djokovi nebo naopak a toho využít Nishi či Dom v semif. Vysněné finále Dom Andy, ale moc tomu nevěřím. :D
Reagovat
Meceon
Thiem ve finale? A ted tu o karkulce
Reagovat
smazaný uživatel
Nie som spokojný s Rafovým herným prejavom. Dnes to bolo vydreté, mnoho chybných úderov do polky siete, vidieť 2-3 údery v sérii s dobrou dĺžkou skoro nebolo možné vidieť..Nick podla mna nehral nič svetoborné, prakticky hral bez prvého servisu, napriek tomu s ním Rafa hral tri hodiny. Djokovica som nevidel, no Nadal potrebuje zvyšiť svoj level, ak neche mať za 90min hotovo..
Reagovat
MarcelPersch
za 90 minut by bylo ještě poměrně dobré, víme, jaké výprasky od Noleho v minulosti dostal
Reagovat
peggy
Pane Berdych v Monaku je lépe než dnes v Rimne,ze???
Reagovat
peggy
Rafo,dnes to mohlo být lepší,ale VAMOS RAFA!!!Tito dostat se přes Noeho,byla by to sezace.Makej Rafo!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Hráč top 8 naposled dostal dva kanáry před 11 lety, bylo na turnaji mistrů v Shanghaji 2005 v semifinále: Federer vs Gaston Gaudio 6:0,6:0...
Reagovat
Fandina
takže nic nového
Reagovat
Roger_Federer
To se jeste dalo omluvit tim ze Gaudio hral z nejlepsimm hracem vsech dob na pro neho ne oblibenem povrchu ;)
Reagovat
woody
Jak to dnes vypadalo semzady Novaka?Zapas jsem nevidel,ale podle toho kamara v prvnim setu se to moc asi nezlepsilo ze?
Reagovat
darek.vrana
Vypadá to, že dneska bude nejlíp ze všech usínat Krupa.
Reagovat
FulnekUltras
taky k tomu má odpovídající materiál... ;)
Reagovat
Fandina
nemyslíš to ale tak, že vedle něj sedí krásná žena
Reagovat
darek.vrana
Myslím to tak, že možná cítí zadostiučinění po té Tomově potupě a ještě k tomu Bára školí Evženku.
Reagovat
Lunej..
Tak mít radost z prohry hráče, kterého několik let trénoval, mi přijde takové dětské, i když nevím, v jakém se rozešli. :)
Reagovat
darek.vrana
Právě mám pocit, že byl hodně zhrzený, co si tak pamatuju ty rozhovory.
Reagovat
Lunej..
Já nevím, ale pokud je profík a pohybuje se v tomto prostředí dlouho, tak přece musí čekat, že nebude trénovat hráče kdovíjak dlouho. Kdoví, jak to mezi nimi bylo, teď může být rád, že mu to s Barčou klape.
Reagovat
tito
Andy dolaďuje formu a směje se pod vousy. Kurz 12 na celkové vítězství na RG není k zahození.
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict ze me obcas prekvapujes.:)
Dnes rano jsem presne nadtimto premyslel.Samozdrejme stim ze se stimto tipem da pozdeji pracovat.
Reagovat
svetova.dvojka
Murray má krásný los, ušetří spoustu sil a bude mít velkou šanci porazit ve finále Djokoviče, tedy pokud se tam Djokovič dostane...
Reagovat
mahycek
Já se tady nemůžu zůčastňovat, v každém turnaji vašich diskuzí, mám také zaměstnání, ale Kozorohu, poslouchej dobře, nyní ti může, tvé odborné komenty, každý kdo je nemá rád a nemá rád i Djoka, tak ti klidně předhodí, že Djoko dostal v prvním 6 - 0 ! Že vyhrál, to už bude vedlejší, ale kanár ?
Reagovat
Nola
nie je to prvy kanar, jasne si spominam na kanara, ktoreho mu nadelil Fedex v Cincy :D
Reagovat
lars
kdy dostal Jokerovic kanara od hrace mimo top 32 , potom co vyhral GS ??
Reagovat
SubOptikT
Dostat kanára - to je život! Nole je určitě rád, že je obohacen o takovou zkušenost.
Reagovat
Fandina
Ne, zlobí se jako ty.
Reagovat
SubOptikT
Já se nezlobím. Bavím se.
Reagovat
Fandina
nevypadá to
Reagovat
SubOptikT
Ale je to tak. Věř tomu, to je život!
Reagovat
Fandina
někomu se věřit nedá, to je život
Reagovat
SubOptikT
Jj, život dokáže být pes.
Reagovat
SubOptikT
Jj, život dokáže být pes.
Reagovat
Kozoroh
Ty někdy reaguješ mimo mísu. Djoker dostal kanára, ale nesložil se z toho a zápas otočil. Dokázal špatný set hodit za hlavu. To každý neumí (viz Berdych).
Reagovat
svetova.dvojka
Ale podle Vojty Bidrmana a dalších "expertů" Berdych stále patří do absolutní světové špičky že...
Reagovat
darek.vrana
Ale tak Nadal taky dostal od Južného 6:0 6:1 a pořád byl světová špička.
Reagovat
svetova.dvojka
Tak Nadal byl v té době druhý na světě že... to byl turnaj v Chennai na začátku roku 2007, Nadal dostal takový výprask, protože zápas před tím hrál 3 hodiny s Carlosem Moyou.
Reagovat
darek.vrana
Tak byl aspoň rozehraný, 5 setů by mohl zvládnout ne...
Reagovat
Stan_Borowitz
Navíc za dva dny.

Navíc, třeba měl Berdych taky za sebou náročný několikahodinový zápas s Ester.
Reagovat
tito
A sotva pletl nohama. Přesně tak.
Reagovat
Fandina
jistě, že tam patří, má na to žebříčkově, jinak by tam nepatřil
Reagovat
svetova.dvojka
Berdych je v žebříčku Race to London až na 13.místě a to ještě může být rád...vzhledem k tomu jak hraje...
Reagovat
Fandina
V normálním, ročním žebříčku je šest let v top 8 nebo deset
Reagovat
svetova.dvojka
Jenže neurval žádný velký titul.
Reagovat
Fandina
to ne, ale být tolik let takhle vpředu není náhoda
Reagovat
Roger_Federer
Jaka nahoda?, samozdrejme ze to neni nahoda.Jako ze neni nahoda, ze nikdy nedokazal nvyhravat velke turnaje.
Reagovat
Fandina
ale dokázal být v top osm tolik let, kdo jiný se s tím může pochlubit. Je dobrý, proto tam je.
Reagovat
Meceon
Berdychova kariera mluvi sama za sebe...je mimoradna a nemyslim,ze kritika je na miste...bohuzelustup je patrny a to je velky prusvih ceskeho muzskeho tenisu
Reagovat
Kytka
To je, protože nemá za sebou nikoho, kdo by ho nahradil.
Reagovat
darek.vrana
úplně vidím ty články, až bude za měsíc zvedat trofej pro vítěze RG: "Kdo by to řekl před pár týdny, kdy schytal nejpotupnější porážku své kariéry... Porážku, která znamenala rozhodující změnu v jeho mysli..."
Reagovat
a.magerova
Po jedenácti letech to musel někdo rozseknout.... i když tehdá to dal vyšší nižšímu (jakože postavení v žebřu)... teď to dal nižší vyššímu, jak postavou tak postavením... zítra budu mít v práci klid, na Rogerovu prohru si ani nevzpomenou.... :-))
Reagovat
Nola
Nole to nakoniec doklepal, zapas to bol nakoniec celkom rychly, ten kanar si za klobuk neda, zajtra si takyto vstup do zapasu nemoze dovolit
Reagovat
Lunej..
Gratuluju, byli jste lepší... nám to krásně zpívá v uších, přece jen stereo je stereo :D
Reagovat
Nola
dakujem, Tomovi ten zapas z nejakeho dovodu nesadol, mozno ma nejake problemy, ktore si urcite nepraje roztrubovat do eteru, zivotne trable dokazu neskutocne ovplynit pracovny vykon, a nielen u sportovca
Reagovat
Lunej..
Tak obdivuju, že jsi jedna z mála, která to tu bere normálně. Tak oni někteří tady si nějaký důvod určitě už našli :) U Djoka jsem nečekala, že by to prohrál, on je v tomto mistr, že se z toho oklepe. Jen to bylo úsměvné, jak oba s Tomášem dostali stejně kanárka v prvním setu a ve světě vypukla třetí světová :D:D
Reagovat
Nola
kanare dnes lietali vzduchom :D v konecnom dosledku nezalezi, v akom pomere hrac stratil zapas, , viac iste boli prehra vo vyrovnanom zapase ,ako takyto jednoznacny zapas, Tom sa z toho iste oklepe, tak ako sa oklepal z prehry napr. s Nolem v Pekingu, nie kazdy den vyjde slniecko... bez to pozitivne, aspon bude prekonany pocet prispevko v muzskej sekcii TP, co nebyva zvykom...
Reagovat
Lunej..
To je fakt, aspoň nemusíte pořád Petře závidět, že má nejvíc komentů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš to ve finále RG vrátí Goffinovi i s úroky - dá mu 3 kanáry.
Reagovat
Fandina
Takové finále by se mi líbilo.
Reagovat
SubOptikT
To by si Goffin určitě řekl: To není ostuda, to je život!
Reagovat
Fandina
A co by mu zbývalo. Dostat se do finále je úspěch. Takže by byl rád a já také, za oba. Berďovi hodně a Dejvovi občas fandím.
Reagovat
Kytka
Tak tohle by se moc líbilo i mně. Stejně Berďovi nepřestanu fandit, dokud bude hrát. Nevím co s ním dnes bylo, byl jako vyměněný.
Reagovat
kada.tom
Novak nakonec otočil, kanár budiž důraznou výstrahou!
Takže zítra El Clásico Rafy s Novakem :-)
Reagovat
MarcelPersch
snad to skončí překvapením jako posledně v El Clasicu (byť jsem fanda Barcy) a Rafa(Real) po nějaké době konečně vyhraje, ale moc tomu nevěřím, snad toho kanára, co dneska dostal nebude zítra vracet Rafovi :)
Reagovat
Fandina
OT ... tenhle týden se hraje futures v Mostě a zítra je na programu čtvrtfinále a v něm je například Kolář, Šátral, Mertl.
http://www.protennislive.com/posting/2016/801/op.pdf
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-CZE-01A-2016
Reagovat
babolat.cz
hotovo, prostě hráč TOP10 prohraje 2x6:0 a je to normální? Jak si to může jenom někdo myslet, natož to napsat. snad jen ichtyl.
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný no ale koho to zajímá
Reagovat
babolat.cz
Od: Fandina
Nebylo to na mě, ale viděl si ten zápas? David hrál výborně a Berďa si neťukl. Co má být? Tak to prostě bylo. Žádná ostuda, život
Reagovat
Fandina
nezáviď
Reagovat
Lunej..
ty si oprašuj Rafu, on už taky to má pomalu sečteno a nezdržuj se nějakým komentováním Tomáše. A i když už je z tebe i teniska, ten blbý základ koukám pořád zůstává :)
Reagovat
babolat.cz
FU, kdyby RAfa dostal 2x6:0, což se samozřejmě nestane,chtěl bych vidět zdejší reakce: zajisté by tady nevládl smutek...
Reagovat
Lunej..
No tak já bych to určitě nekomentovala, protože mě Rafa nezajímá a jen tady psát proto, abych ukázala svoje nesympatie, jako to děláš ty, nepotřebuju.
Reagovat
babolat.cz
co kecáš, Tomovi fandím,ale psát že je to v pořádku, že je to život, a další sračk.y jako nějaká frnda, to fakt nelze.
Reagovat
Lunej..
Mluvím o tom, že když hraje Lukáš, tak tady hned vyrukuješ, když prohraje a máš blbý kecy, takže to je ten příklad, který jsem uvedla. Že já nepotřebuju si tady honit ego, když prohraje někdo, komu nefandím. A co je pro tebe sra.cka nemusí být pro druhýho. Ono je nejtěžší komunikovat s těmi, kteří mají jiný názor, což je evidentně tvůj velký nedostatek, frndáku.
Reagovat
babolat.cz
proč sem se.reš toho mentoše aspikového? challengery mě nezajímají
Reagovat
Fandina
To ani nikdo od tebe nechce, abys psal něco jako nějaká frnda. Na to ty nemáš.
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
a.magerova
Ale určitě by tu u některých smutek zavládl, viď tito? ;-)
Reagovat
tito
No štvalo by mě to. Já si jen představil, jak by tady někteří řádili :-)
Reagovat
a.magerova
No.... kdyby takhle dopadl Roger, tak by to tu vařilo víc, Forehand by to tu rozhicoval....
Reagovat
Mayo
Kto je Havlát?
Reagovat
Mayo
Martin Havlát?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kytka
Havlát, neznám.
Reagovat
smazaný uživatel
hokejista
Reagovat
smazaný uživatel
Mafa12 hej to čo je.
Reagovat
smazaný uživatel
já nerozumět slovensko
Reagovat
Kozoroh
No1e v třetím setu vede s brejkem, snad už tento zápas v klidu dotáhne. Psal jsem včera, že Djoker to bude mít s Bellucim těžké a nespletl jsem se.
Reagovat
Nola
pozor, este nie je nic vyhrane, spomen si na zapas s Veselym...
Reagovat
Kozoroh
V třetím setu proti Veselkovi Djoker pořád zaostával o brejk, zato teď už vede 4:2. Šampion Djokerova formátu by tohle už měl dotáhnout do konce.
Reagovat
babolat.cz
alibisto
Reagovat
Kozoroh
Přání mít za soupeře pro Rafana Belluciho ti nevyjde, což?
Reagovat
babolat.cz
aspoň jsem nesra.l do kalhot jak ty po 1.setu
Reagovat
smazaný uživatel
Novak hraje pěkný hov.no jestli tohle hodlá předvést i v Paříži tak je triumf u Nadala
Reagovat
smazaný uživatel
Kandidatu bude vice
Reagovat
Kozoroh
Starej se o svou Kvitku, Havláte.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vypadá rozhodně silněji než Novak
Reagovat
Mayo
tak to vyzeral vždy ale tenisovo nie
Reagovat
Dobry-den
:D
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
mahycek
Nadala nebude triumf v Paříži, ani srba, tam bude někdo jiný !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Stan :) :/
Reagovat
Krisboy
Berdych
Reagovat
smazaný uživatel
já ti to poviem finále bude česko Vs madarsko
Reagovat
smazaný uživatel
Kližan
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Havlát se zbláznil a má tady další nick.
Reagovat
smazaný uživatel
No tvl. V půl osmé jsem řešil dilema, jestli si mám jít i v tom zk*rveným dešti zaběhat, nebo sledovat tenis. Pak jsem si řekl, že i kdyby z nebe padala h*vna, tak radši půjdu běhat, než sledovat ty nezajímavé zápasy, co byly zrovna na programu. A pak přijdu domů a totální šok: jak mohl Bellucci ztratit set???
Reagovat
smazaný uživatel
Lekl se vyhrat
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to tak. Už jsem zažil hodně podcenění, když se nad slabším soupeřem dostaneš do jasného vedení, ale zatímco v hokeji si to za stavu 6-0 můžeš dovolit, tak jakmile takhle polevíš v tenise, tak se už hodně blbě dostáváš zpět do tempa. A vypadá to, že Thomas dnes na tu chybu asi doplatí.
Reagovat
Davor1
Mám taký pocit, že Berdych s Ferrerom majú pred sebou posledné týždne ako top10 hráči...
Reagovat
milik254
Tak Ferrer už jenom pár dní :D
Reagovat
smazaný uživatel
jakej feredderer
Reagovat
Kytka
Jo Ferrer jen do konce týdne. A pokud Wawras nezopakuje loňský triumf, popakuje se taky. I Tsonga má z RG co obhajovat. Tomáš "jen" osmifinále. Takže jak bude vypadat desítka po RG se nedá moc odhadovat.
Reagovat
tommr
Ferrer z desítky vypadne už ted po Římu a i Tomáše to nejspíš brzo potká ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
jakej feredderer
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to tak vidim, tem nepomuze uz ani svecena voda
Reagovat
mahycek
Přesně, máš pravdu, myslím si to i já Davore.
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas - Fererr, poté Tomáš a nebude to dlouho trvat a patrně i Federer ... co se týče Wawrinky, tak, tam to bude taky zajímavý pokud neobhájí něco v Paříži a bude to vést jako doposud
Reagovat
babolat.cz
jenom Rafa je držák!
Reagovat
Kozoroh
Na Djoka nemá :-)
Reagovat
Mayo
Berďa 0-6, 0-6 :DDDDD toto je nonsens, čo sa dnes deje...ani to nebolelo
Reagovat
smazaný uživatel
Mel to sulin za stavu 0:3 ve 2. Setu skrecovat a pred tim se nechat osetrit, takhle vypada jako koko dne
Reagovat
smazaný uživatel
Berda 0:6 0:6, Nole 1.set 0:6....
Reagovat
smazaný uživatel
zajímaví
Reagovat
a.magerova
No to čumím, jsem to po hokej a Federerovi na netu zabalila ani kolem televize či rádia nešla a teď nestačím zírat.... :-/
Reagovat
smazaný uživatel
tak zírajej ale pořádně jak přečteš ty malý písmenka
Reagovat
a.magerova
Si písmo umím zvětšit, tak bez obav... :-P
Reagovat
Mayo
Berdych vyfackaný Gofánom jedna radosť....Tomáš sa nato radšej vys.al akoby mal opäť raz prehrať s Andym
Reagovat
smazaný uživatel
hm :-
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
lars
radsi si hlidej slovensky hokej :)
Reagovat
Mayo
je mi to jedno ako dopadnú (:
Reagovat
smazaný uživatel
Ostrava je na Slovensku nebo tam je Praha?
Reagovat
smazaný uživatel
Ostrava je v Rumunsku a Praha v Malajsii
Reagovat
smazaný uživatel
aha zajímaví
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mayo
až teraz som si všimol výsledok zápasu a že 6-0 :D konec toto
Reagovat
smazaný uživatel
jupí konečně prohrál dděek
Reagovat
Kytka
Trolle
Reagovat
smazaný uživatel
#notroll
Reagovat
smazaný uživatel
spíš magor
Reagovat
Mayo
Djokovic je dedek? :O
Reagovat
smazaný uživatel
ne feredderer
Reagovat
Mayo
a čo ja s Federerom?
Reagovat
smazaný uživatel
nevšímat, nebo se od něj nakazíš. Nějakej id.iot
Reagovat
smazaný uživatel
hgahah
Reagovat
smazaný uživatel
to ne Federer ale je to feredderer
Reagovat
Kozoroh
Djoko strašný úvod - servis, return, pohyb po kurtu, všechno marné. Ale v druhém setu se zdvihl, snad si už postup nenechá ujít.
Reagovat
smazaný uživatel
CO je to tennys?
Reagovat
rusedski
Reagovat
smazaný uživatel
dddík
Reagovat
lars
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
3 krát proto aby se ti rozvitilo a i amatér který se o tenis zajímá ví že ten výsledek je traparna!!
Reagovat
Fandina
Nebylo to na mě, ale viděl si ten zápas? David hrál výborně a Berďa si neťukl. Co má být? Tak to prostě bylo. Žádná ostuda, život.
Reagovat
Krisboy
Je to ostuda.
Reagovat
Fandina
Prohra, život. Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
Reagovat
Lunej..
O moje rozsvícení neměj péči, hlavně, aby tobě nezhasla ta boží aura, kterou tady tak vehementně určuješ, co je nebo není ostuda. Užívej si svého velikášství na TP, já jsem jen obyčejný fanoušek.
Reagovat
mahycek
Vidíte to chování srba, myslím v začátku toho 1 gamu. Každý soudný si udělá komentář dál.
Reagovat
Kozoroh
Hlavní zpráva dne (Berdych dostal dva kanáry) ještě není ani v expreskách?? Pane Zabloudile, budíček!!
Reagovat
smazaný uživatel
koho to zajímá
Reagovat
Haitik
https://twitter.com/IdemoAna/status/730823300398473216
Reagovat
smazaný uživatel
já nechci vidět tvojí koupelnu
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, asi Ester jeden nestačí a tak si pořídil ještě 2. Co by správnej manžel neudělal pro svou milovanou? Vidíte, výsledek je zcela omluvitelnej.
Reagovat
smazaný uživatel
jo no
Reagovat
smazaný uživatel
A ty radši nepis bo ty bys ho chválila kdyby prohrával pravidelně !!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho mam ráda
Reagovat
Fandina
Hlavně mi neříkej co mám dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
:-(
Reagovat
smazaný uživatel
pls oepiště úůss
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je to úplná trolí líheň, dřív jsem ty troly znal jmény, teď už se v tom ani neorientuji, obzvlášť když si je pořád mění. Tak snad jednou přijde den, a všichni se změní na kámen.
Reagovat
Lunej..
To máš jedno, i některá boží hovádka potřebují prostor, tak jim to dopřejme :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi jim ho zase vyklidím, ať si hrají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
RG stejně vyhraje Novak nebo Rafa. Tam nemá cenu něco řešit, ale WTA je letos slabá a RG může vyhrát "haluzářka" turnaj v Římě stejně jako Madrid připomíná turnaj International, ČF znovu strašně slabé
Reagovat
smazaný uživatel
Jen lunej to vidí trochu jinak! Je to trapaaaaas 0:6 0:6
Reagovat
smazaný uživatel
rž hubu asi se v tenys neveznáš so?
Reagovat
Lunej..
Vadí ti, že Tomáš dostal dva kanáry nebo že já to vidím jinak? Myslím, že jsem naprosto normální, že se z toho nehroutím, na rozdíl od jiných.
Reagovat
smazaný uživatel
nevaí protože ho mam rád ale...
Reagovat
Mac
ja bych spis vyzdvihl goffinuv vykon. prakticky vsechno mu tam padalo a i kdyz se berdych parkrat zacal vzpecovat, nepovolil.
Reagovat
Kytka
Tom nestíhal, byl u všeho pozdě a těch autů bylo až moc. No pomalá římská antuka.
Reagovat
smazaný uživatel
noa co
Reagovat
Fandina
Davidovi občas fandím a letos má super formu, také proto je 13 na žebříčku. Letos porazil už kde koho a když s ním vyhrál Berďa letos v Marseille ve dvou setech, myslela jsem si, že to dneska bude podobné. Dejvid ale na Berďulku vlítnul a ten se nestačil vzpamatovat a rozehrát. Dneska mu to nešlo. Davidovi samozřejmě gratulka a Berďa si už příště dá na něj pozor a přestřílí ho. Dnes to nebyl jeho den.
Reagovat
Kytka
Na hardu ho přestřílí. A tahle antuka se mi zdá extra pomalá.
Reagovat
smazaný uživatel
nno jo nevěrný fanouškové
Reagovat
mahycek
Den blbec není a ani nemůže být omluva pro hráče, který chce vyhrát Grand Slam, aby prohrál 0-6 0-6 !!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nikoho nezajímáš
Reagovat
lars
vyhrat nekdy GS chteji i hraci mimo top20 :)
Reagovat
mahycek
Ale, to není reálné, já bych také chtěl vyprodat O2 Arenu.
Reagovat
Kytka
Každý tenista by chtěl vyhrát někdy GS. Kdo by nechtěl? Kdyby to nechtěl, není normální.
Reagovat
lars
Cilic vyhral GS, kdyz zacinal sezonu mimo top30
Reagovat
Kozoroh
No1e se probudil!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
KOHO TO ZAJÍMÁ
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, Srb vážně dostal kanára od challengeristy? :D :D :D :D. I kdyby nakonec vyhrál, tuhle ostudu už mu nikdo neodpáře. Doufám, že si udrží formu na RG a Wimbledon :D :D :D. Nádherný lék na depresi z Rogera.
Reagovat
tommr
a udělal si pěknou ostudu. Kdyby zápas předem vzdal tak by udělal líp ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
co proti němu máš vž dyť hral dobre
!!!SLOVAKIA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Fricku to není vtipný
Reagovat
smazaný uživatel
Jak stane se hráči top 8 se to nesmí stát. I 350 hráč světa uhraje aspoň jeden gem Tomáš neměl ani jeden gembol to je trapas nejhrubšího zrna pane bože. Valverdu by měl utíkat kraj světa od takového hráče.to se nestane snad ani v dorostu neuhrat gembol.prohrát se může ale na téhle úrovni dvakrát 0:6 lidí nezlobte se na mě ale to je moc!!
Reagovat
Lunej..
Proč mě oslovuješ 3x? Tak se z toho zblázni, mně je to jedno. Tyhlety radikální výroky od amatérů jsou něco teda.. Tak si tu prskej, kritizuj, nadávej, když ti to pomůže...
Reagovat
Kytka
Ve druhém setu měl gamebaly a měl i tři breakbaly v kupě, ale nedotáh to.
Reagovat
lars
neblabol!! Tomas mel min. gameboly, kdyz vedl 40:0
Reagovat
tommr
to ale byly brejkboly při podání soupeře. Při vlastním podání si Tomáš opravdu za celej zápas nevypracoval ani jeden gamebol ... :(
Reagovat
svetova.dvojka
Tomášek prohrál 0:6,0:6... až Berďa skončí s tenisem , může si založit obchůdek s kanáry, na tom by také solidně vydělával...
Reagovat
Kytka
Až skončí s tenisem, tak nebudeme mít vůbec nikoho. Naši mlaďoši nestojí za nic.
Reagovat
Krisboy
A co J1rka Válec Vese1ý???
Reagovat
Kytka
Hahahahahaha
Reagovat
Krisboy
J1rka "The No3e S1ayer" Vese1ý
Reagovat
Kytka
No tak, Rosol taky porazil Nadala a na GS. Jedna taková výhra ještě z hráče hráče TOP 10 neudělá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepovede se někdo no, ale hardcore tohle
Reagovat
smazaný uživatel
já ho měla ráda a ted ho nesnáším
Reagovat
smazaný uživatel
hm tak táhni někam
Reagovat
Kytka
Taky je mi z toho smutno, ale nesnášet ho? Moje fanouškovská podpora se tím nezmění. Vždycky mu budu fandit, dokud bude hrát.
Reagovat
mahycek
Můj bicmen v kapele by taky uhrál s Goffinem 0-6 0-6 a vy také, protože tuším, že to mnozí hrajete. Ten zápas jsem neviděl, jen online. To byl Berdych, tak zraněnej ????? Rád bych to utkání viděl, kde to mám zítra nalovit ? Díky, ale možná to budou dávat, jako odstrašující případ. To je totální hanba, hráč světové TOP 10.
Reagovat
Lunej..
Prosímtě, běž vařit večeři, prober to s manželkou, dětmi, vnoučaty, jdi pak hrát na koncert a bude ti hej. A tvůj bicmen v kapele by uhrál tak leda .....
Reagovat
mahycek
Luneji, neser, nic proti tobě nemám, ani proti Tomovi, ale tohle je ostuda, ty to s ním taky prohreješ 2x 0-6.
Reagovat
Lunej..
já jsem soudná a vím, na co mám a na co ne. Ty jsi holt borec, co by Toma dneska rozmetal i s vařečkou v ruce, ok, smekám před tebou. Já mám něco jako pochopení, víš, to se tobě asi moc nedostává. Tak si dej bacha, abys to přežil, kdo by pak u vás vařil. :)
Reagovat
fera
ty debaty o změně trenéra, co se tady poslední dobou vedly, mi připadaly přehnané, ale teda ten dnešek....

teď uznávám, že by se nad tím Tomáš měl fakt zamyslet,
0:6 0:6 s Goffinem, to už teda fakt za zamyšlení stojí,

otázkou je, jak moc top trenerů by vůbec mělo zájem Toma trénovat :(
Reagovat
smazaný uživatel
přeceňuješ význam trenéra, tady už jeho výměna těžko něco zásadního změní
Reagovat
George_Renel
když dostanou občas výprask? Lepší pořádný výprask než těsná prohra. Následuje nový mač.
Tak uvidíme co to udělá s Tomem. .-)
Reagovat
smazaný uživatel
zajímá mě, zda přijde nějaké vyjádření ohledně možné příčiny, nebo to byl prostě den blbec či karma, kdy už si to Češi vybrali v hokeji.
Reagovat
Lunej..
Není to jedno? Mně osobně jo, prostě dostal opeřené dárečky a jede se dál. A někteří mají druhé vánoce :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak na to čekali :D nepamatuji si, že by tady po nějaké jeho výhře bylo takhle narváno. Je to jedno, ale stejně mě to zajímá :)
Reagovat
George_Renel
Proč z toho dělat národní tragédii. Prostě to dnes projel na celé čáře. Soupeři tam spadlo na lajny zcela všechno. Nakonec v letošním žebříčku je Goffin výše, tak co? Je to jen sport a nejde o život.
Reagovat
Lunej..
Tady aspoň vidíš, kdo to bere jako sport a kdo jako svůj život... :)
Reagovat
tommr
za jiných okolností by Tomáš ten dnešní zápas moh hodit za hlavu a na příštím turnaji začít nanovo, ale v jeho pozici to tak jednoduchý není. Nejde jen o jeden ojedinělej výpadek, ale o setrvalej trend - letos zatím na každým turnaji vypad o něco dřív než loni. Zdá se, že Tomáš už přestává stačit nejen těm nejlepším, ale i nastupující mladý generaci ... :(
Reagovat
Lunej..
Tak je to celkem logické, když je velká konkurence a mládí se cpe vpřed. Tomáš je zvyklý na svůj styl, ze začátku, když měl Daniho, hrál o hodně lépe, teď je to horší. Každý se staví ke změnám jinak, někdo se nakopne, někdo ne. Tomáš není bohužel taková bojovná povaha, která se nebojí hrát na riziko za každou cenu. Tak to tak berme a nečekejme od něj nemožné...
Reagovat
Kytka
Nejede v tom sám.
Reagovat
tommr
výsledky z poslední doby bohužel naznačujou, že úplně stejně je na tom i Petra i když je o pár let mladší než Tomáš ... :(
Reagovat
Kytka
Ta je na tom hůř, bude v pondělí až 12. A David Ferrer se popakuje z první desítky. Pokud zítra Andy Murray Davida porazí, Tom zůstane do RG 8.
Reagovat
Lunej..
čím dřív se naučíš brát život jak je, že se nebude točit kolem tebe a lidi nebudou dělat to, co ty chceš, tím lépe se ti bude dýchat :) Pak ti nějaká prohra Tomáše nebo vypadnutí Petry z top10 vůbec nebude drásat nervy... :)
Reagovat
tommr
to sice zůstane, ale jeho náskok na hráče těsně za ním bude minimální - na Ferrera na 12.místě bude mít náskok pouhých 200 bodů ... :(
Reagovat
FulnekUltras
top twelve v pinecu je pořád elita... ;)
Reagovat
kada.tom
Novak už otáčí, snad :-)
Reagovat
bIbec
Gofének je velký tenista. Já to říkám pořád :-)
Reagovat
Karolko2
A pro změnu začínáme kopat do Berdycha.....
Reagovat
smazaný uživatel
jako sorry ale prohrát 2x 0:6 s Goffinem, to je moc prostě, až moc
Reagovat
smazaný uživatel
drž hubu ty na frněná
Reagovat
smazaný uživatel
hm nauč se česky alespoň. Ty jsi novej troll nebo co jako
Reagovat
Lina
Sice výsledek šílený, ale Goffin není žádné béčko.
Reagovat
tommr
ale taky není žádný áčko ... :(
Reagovat
Fandina
áčko ne, ale na letošním žebříčku je zatím osmý a nějak k tomu dospět musel, nějak to musel uhrát
http://live-tennis.eu/race
Reagovat
smazaný uživatel
ty krávo Berdyč tomu zase dal, Novak ale má hlavu na to aby to ještě otočil
Reagovat
Dobry-den
Po trapné vložce pro diváky to dá easy 6:3 6:2.
Reagovat
steve79
Co ten berdych delal??? Takova ostuda.
Reagovat
Kytka
Tak Tom aby se šel radši utopit nebo chodil kanálama, aby nikoho nepotkal. Takový výprask dostal naposledy od Söderlinga. Snad v roce 2O12? Nevím to přesně, který rok. Ta jeho forma před RG je strašná.
Reagovat
Lunej..
Jéžiš, stane se, jsou to jen lidi, to jen praštění fandové z nich dělají stroje. Jen ať jde hezky zpříma.
Reagovat
Kytka
No koukala jsem, byl bezradný a bylo vidět, že je mu do breku. Ale je to chlap, tak před lidma nebrečí. Jiné kluky už jsem viděla i brečet na kurtu.
Reagovat
Lunej..
Tyhlety kecy typu, že by se měli tenisti stydět fakt miluju. Hlavně, když to píšou lidi, kteří si jen potřebují zchladit žáhu. Naštěstí názory na TP nejsou vůbec pro hráče důležité..
Reagovat
Kytka
Já si žáhu zchladit nepotřebuji. Nemám vztek. Jen jsem zklamaná a je mi to moc líto, i Tomáše. Ale co jsem četla, má zlatou povahu, vyspí se z toho a pojede dál.
Reagovat
darek.vrana
A to je právě jeho největší problém.
Reagovat
Kytka
Problém ne. nemá cenu se patlat v neúspěchu moc dlouho. Jen rozebrat, najít příčiny a jedem nanovo. Kdyby se v tom utápěl týdny, tak už neuhraje nic.
Reagovat
darek.vrana
To nemyslím. Ale šampióni porážky nesnášejí, proto se dokážou tak zakousnout. On vždycky řekne, jede se dál, anemá tu dravost.
Reagovat
Lunej..
Tys tady psala, aby šel kanály, to je taky teda myšlení...
Reagovat
smazaný uživatel
9 v druhom, dokopy 15 ... to bude určite rekord za posledných x rokov.
Paráda!
Reagovat
aligo
Sice vypadla o kolo dříve, ale i tak to bylo lepší
Reagovat
d@ve
Tak to je teda pro Berdycha nářez. Kolik tak vůbec uhrál fiftýnů? 15?
Reagovat
kada.tom
Nechápu a doufám, že se k tomu Tomáš nějak vyjádří. Tohle je ostuda kolosálního rozměru ... kanár OK, ale dva kanáry, to je kalamita ...

i Goffin se po proměnění matchballu nevěřícně koukal jak tomu nevěřil
Reagovat
smazaný uživatel
No co, třeba mu jenom Esterka nedala...
Reagovat
kada.tom
... třeba ... i tak je to ale nepochopitelnej a snad i neomluvitelnej kolaps
Reagovat
smazaný uživatel
nevíš, jestli se něco neděje, co nosí v hlavě, ty neomluvitelnej :)
Reagovat
kada.tom
pak neměl ani nastupovat, pokud se stalo něco jemu nebo lidem kolem
Reagovat
EllNino
já bych z toho nedělal takovou trágu, to se prostě někdy stane, že nejde nic :) ...
Reagovat
kada.tom
to joo, ale dva kanáry? od Goffina? ... od úplný špičky bych tomu rozumněl ještě, ale tohle fakt ne
Reagovat
Lunej..
Hele, ty se běž utěšovat, že Roger a Stan vypadl a nedělej soudy. Nic nevíš, jen blbě kecáš. Jako většina.
Reagovat
Kytka
A David Ferrer vypadl dnes taky.
Reagovat
Kytka
Letěla půlka hráčů desítky dneska - Ferrer, Gasquet, Federer, Wawrinka, Berdych a už o kolo dřív Raonic. Je asi jedno, kolik kdo prohrál, protože letěli všichni. Počítá se výhra, jakákaliv a prohra taky jakákoliv.
Reagovat
Kytka
Taky mně napadlo, jestli ne nepohádali a rodiče ho sice přijeli chlácholit, ale moc to nepomohlo. Už ten poslední zápas nebyl nic moc, zejména první 2 gamy na servisu. Tam mu to prošlo, u lepšího hráče ne.
Reagovat
Fandina
Milý Dejve, hezký výkon, ale nevím, proč na Berďulku.
Reagovat
vrabejka
Přepište dějiny! Berdych dostal 2 kanáry! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
A pak že je labilní jen WTA :D
Reagovat
Lunej..
je dnes úspěšným ornitologem, budiž mu ke cti, že má rád přírodu a ptáčky. No, ani Goffin nechápal, nejenom on teda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Goffin měl trošku slzy v očích, Tomáš zase věděl svoje :)
Reagovat
Lunej..
To jsem si nevšimla, jen že David po závěrečném esu pokrčil rameny ve stylu "jako sám nechápu, co se děje".. :) Musím se tomu smát, holt i muži v top 10 mají své dny :D
Reagovat
Pedronegro
na těch dnech něco asi bude :), škoda ostudy tedy, ale ono se na to brzo zapomene ...
Reagovat
Lina
Na to bych nesázela.
Reagovat
kada.tom
Jak mám Tomáše rád, tak doufám, že Goffin i toho druhýho kanárá udělá, protože Tomáš si zaslouží vejprask se vším všude, takovejhle "výkon" jsem dlouho neviděl ... strašidelný ...
Reagovat
smazaný uživatel
už to moc nesleduji, ale tenhle výsledek mě přímo praštil do očí :D jak je toto možné
Reagovat
smazaný uživatel
a Djoko taky dostal kanára od Belluciho, bože :D
Reagovat
Jimbo
To byl zase vyvedený zápas.
Reagovat
Fandina
Doufám, že Nole neotevíral v Římě svoji restauraci a nepozval tam Berďu, jako v MC.
Reagovat
HECIS
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
už to tak vypadá, jenže tohle už teďka neutají :D :P
Reagovat
Dobry-den
By měl vyměnit trenéra. Doporučil bych mu Kotyzu. Ten dokázal i Kvytovou ke grenclemům přivést, a to je co říct. Takže jak by zamával s Tomem, to si jen těžko dovedu představit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Wtf? :D to musim zapnout, když už jsem v šoku :D
Reagovat
Andrew89
já taky:DDD učim se a najedou mi píše kámoš co se děje:D..
Reagovat
smazaný uživatel
to je vtip dneska, samá demolice :D
Reagovat
fera
co se to sakra děje?????
Reagovat
mahycek
Tak 4 kanáry už nebudou, ale 3 ještě můžou být, ale s prominutím, to by mně teda Tom nasral. Asi bych s ním skončil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole Berdychu tak to je masakr teda
Reagovat
d@ve
Ten Berďa snad neuhraje ani game. A to už měl 3 BB, když v minulé vedl 40:0.
Reagovat
d@ve
6:0, 5:0
Reagovat
smazaný uživatel
a hokejisti 7:0 :D :D
Reagovat
vrabejka
Otázka pro nadšence: Kdy naposledy dostal Berdych 2X 6-0? :D
Reagovat
Denis92
od Djokovica v Pekingu myslim. Ale dostat to od Goffina..To by bola dost hanba.
Reagovat
smazaný uživatel
v Pekingu proti Novakovi nakonec Tom uhrál 2 gemy a radoval se při tom jak kdyby vyhrál celej zápas :D
Reagovat
Denis92
Aha, tak potom neviem. Ale vyzera, ze dnes sa tomu nevyhne.
Reagovat
vrabejka
Přepište dějiny! Berdych dostal 2 kanáry :D :D
Reagovat
vrabejka
Tom nevyužil 3 BP v řadě. Je konec.
Reagovat
Kozoroh
Tak špatný úvod zápasu nezaznamenal No1e roky, sezóny. Servis ho neposlouchá, returnem protihráče nezatlačí, vyhazuje se, pohyb matný a Bellucimu stačí hrát si svoje k jednoznačnému zisku první sady. I v zápase se Simonem na AO podával Djoker lepší výkon než dnes.
Nezbývá nic než věřit na otočku.
Reagovat
Nola
ja teda velmi neverim, hra otrasne, vcera som zapas nesledovala, ale dnes je to hroza
Reagovat
mahycek
Nikdy jsem to od ní neslyšel, chápu je Nadalovec a já se upřímně bavím. Už, když to bylo 4 - 0 pro Belluciho, tak jsem se málem utopil ve vaně.
Reagovat
mahycek
Tak přece zazpíval, když má žena zakřičela, ty vole má kanára , tak to už je něco.
Reagovat
fera
myslím, že už křičí, kde kdo :)
Reagovat
Nola
Nole, Tom, parada... to ste tam nemuseli ani nastupovat, bravo
Reagovat
Lunej..
:D a pak že je šílené jen WTA :)
Reagovat
d@ve
Že jo?! Pěkná blbost.. :D
Reagovat
Nola
my uz sme aspon jednu hru ukoristili :D
Reagovat
Lunej..
Těžce závidím :D
Reagovat
vrabejka
To byli Berdych s Nolem včera chlastat v Příbrami, nebo proč oba mají kanára? :D
Reagovat
Denis92
N0le :D
Reagovat
Denis92
a Berdych este horsie
Reagovat
d@ve
To tam Italové zhasli světla nebo co?
Reagovat
mahycek
Nebudu nic rozlišovat, Berdych kanára už má, tak Djoko ho napodobí ?? To už tady dlouho nebylo. Nadal Djokovič, zase v nedohlednu ??????
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáši Novaku, jako jinak dobrý?
Reagovat
kada.tom
dneska to v mužským pavouku lítá jedna radost ... Federer venku, Wawrinka venku, Rafa s odřenýma ušima postoupil a Tomáš to má za pár ... u Novaka je ten 1. set asi jedno, ten to otočit může :-)
Reagovat
HECIS
Jen Murray uplne bez problému :)
Reagovat
panzer.dragon
rafa zpozorněl :-)
Reagovat
fera
Rozumíte někdo, co se to s tím Tomášem děje, to je jakoby na tom kurtu ani nebyl????

božeee, co to je??? :((((((
Reagovat
babolat.cz
a je tam?
Reagovat
fera
bože, to už vypadá na 2 kanáry, no to se snad pos..., ne
Reagovat
lars
kanar
Reagovat
kada.tom
no ... Novak je zralej na kanára
Reagovat
MarcelPersch
nejhorší je, že s těmihle hráči se trápí a potom Rafu zítra utře 6-3 6-2
Reagovat
smazaný uživatel
možno utře, lebo Rafu má prečítaného
Reagovat
smazaný uživatel
Novak to taky slušně je..
Reagovat
darek.vrana
Že by Djokovič potřetí letos prohrál s levákem?
Reagovat
smazaný uživatel
Berdychu proboha, jako prober se
Reagovat
kada.tom
Novak teče 0-3, Tomáš projel set kanárem 0-6 ... mi tak napadá, kdy naposledy dostal Tomáš kanára od hůře postaveného hráče než je on?
Reagovat
Fandina
Berďa s Davidem na place a bohužel ne na Nova Sportu, tam dávají Novaka s Belluccim, nicméně komentuje Basa, takže super poslech a Berďo pojď!!!
Reagovat
miledus
a už prohrává 3-0
Reagovat
Fandina
koukám na to, David si tam Berďu vodí. Snad se Berďa rozehraje, tohle je děs.
Reagovat
miledus
a už 5-0
Reagovat
d@ve
Novak už 0:3..
Reagovat
d@ve
Už dokonce 0:5.. :oO
Reagovat
miledus
za 20 minut kanár, ostuda...
Reagovat
Fandina
6:0 za 20 nebo 21 minut. To je demolice. Berďa si ani neškrtl. Davidovi jindy fandím, ale tohle mi dělat neměl.
Reagovat
Mayo
Vamooooooooooooooooooooos El Matador! Nesympos kyrgios venku
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa sa nadrel, ale odplata sladká, mám úplne domačkané dlane, čo som tak fandila. Tak to vyzerá, že asi posledná radosť v Ríme. No, prekvapiť môže.
Reagovat
babolat.cz
Belucciho by měl porazit,ne?
Reagovat
MarcelPersch
:))
Reagovat
smazaný uživatel
to určite, Srb je momentálne na tom zle. 0:4. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale on sa zmátoží a potom Bellucciho preválcuje
Reagovat
babolat.cz
to je hlavní! ti ostatní poddruzi co prohráli to je podružné
Reagovat
Mayo
Veľká škoda Rogera
Reagovat
steve79
Rafa s nickem skvely zapas. Na Nadalovi bylo videt v zaveru, ze toho ma plne zuby.
Reagovat
svetova.dvojka
Federer až na 14.místě v žebříčku Race to London...
Reagovat
kada.tom
no, Londýn bez Federera, to by byla krásná věc na konci roku :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No to by byla. Aby tam hráli samí nudní baselineři + Wawrinka, který to má na salámu. Vstupenky o dvě třetiny levnější, minimální zájem médií, pořadatelé by dost prodělali.
Reagovat
George_Renel
Ušaté torpédo dnes nic moc.
Reagovat
vrabejka
Del Potro out of Roland Garros.
Reagovat
elda
To snad ne....:(
Reagovat
vrabejka
Už to koluje twittrem tak je to asi pravda :(
Reagovat
elda
Ty pětiseťáky by byly asi ještě moc velký záhul na to jeho zápěstí.
Reagovat
kada.tom
Nickova matka je taky hustá, i Nickův trenér jí musel klidnit :-D
To se pak nemůžem divit tomu, že je Nick jakej je - holt jablko zůstalo u kořene kmenu stromu :-D :-D
Reagovat
a.magerova
A tys po kom?
Reagovat
Lunej..
dropshoty zabírají:-)
Reagovat
D@nny
tvl, ten Wawrinka to je vuuul jak elefant...
Reagovat
D@nny
alespon ty Rafo mi udelej radost a doraz ho...
Reagovat
HECIS
Murray cesta do finale volná :)))
Reagovat
D@nny
kamo ty se radeji starej at nefasnes na memorialu pezdy open a exhibici slivovici open:D
Reagovat
vrabejka
Pouille- Monaco to je čtvrtfinálové dvojička :)
Reagovat
kada.tom
no, na centru asi zítra nebudou :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to Pico dotáhne do vítězného konce, to by už Andymu v cestě do finále nic moc nestálo v cestě teda. Chardy by měl být ok, Berdych/Goffin nějaké potíže určitě, ale snad taky fajn, případné SF pohoda.
Reagovat
kada.tom
Juan to dal, to je moc dobře - jednak kvůli vývoji v dolní půlce pavouka a pak taky kvůli tomu, že Wawrinka je prostě Wawrinka, jeho prohra vždy potěší :-))
Reagovat
kada.tom
Ferrer pěkně bouchl, prohru jsem čekal, ale teda takhle hladkou ne. Každopádně jenom dobře :-)
Reagovat
vrabejka
Pouille pěkně vyučil Davida :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Ferrer je vážně úplně mimo :O
Reagovat
Krisboy
Takhle na prdel už dlouho nedostal.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplne ma vytáča Rafa, v MC sa vrátil k svojej tradičnej hre, aby hral v Ríme týždeň pred RG prd makový..Krátke údery, vyhodené returny po druhom serve, nedorazný, nevýrazný...A pritom je dnes Nick taký marný..
Reagovat
tito
Nehraje špatně, ale nemá náladu. Příležitosti na brejky byly, nejhorší byl ten zahozený setbol.
Reagovat
vrabejka
Už včera byl jalový.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mi bylo úplně jasný po včerejších prohlášeních, že dneska konec, čekala jsem to, možná spíš to, že ani nenastoupí :( V zápase se Sašou to jeho blíže nespecifikované zranění ještě nebylo moc znát, ale risknul to a jen si to tím podle mě zhoršil, měl tyhle turnaje radši úplně vynechat jak to bylo původně v plánu, teď budeme s obavami sledovat, kdy se vrátí skutečně v pořádku, Kozoroh by mohl mít nakonec ještě pravdu s tím RG, zato olympiády by byla škoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Krása. prostě krása. Není co dodat
Reagovat
Krisboy
To jo, to je demolice
Reagovat
Lunej..
držím palce..:)
Reagovat
Lunej..
Nicku, nekrut pořád hlavou a zaber.
Reagovat
a.magerova
Tož Feliciano bude na OH taky chybět.... :-/
Reagovat
Haitik
A Thiem prý taky..
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa tiež nechystám.
Reagovat
a.magerova
Já čekám co Olympijský výbor, jakože jestli mě vyšlou nebo ne.... střihla bych si nějakou plaveckou disciplínu nebo pády do vody teda skoky... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím to jde, jen tak dál
Reagovat
spaniel
Gasquet dostává solidní výprask.
Reagovat
yenda1
Thiem v krásným kurzu. Je úplně jedno jestli byl Federer zraněný či ne. Prostě prohrál, byl horší a tečka.
Koukám že tu zase srší bitva Nad x Fed. Federer už nikdy GS turnaj nevyhraje. Dobře možná ano, když bude mít velkou kliku. Svý už řekl.
A Nadal? Ten bude Federerovi v konečným zúčtování vždycky koukat na záda. Má šanci letošní RG, ale pouze při určité konstelaci. Stejně jako Fed, svý už řekl, svoje si odehrál.

Pís fšem.
Reagovat
spaniel
Tos nám to nandal. Právě jsi dosáhl vrchol svého života, gratuluji.
Reagovat
Roger_Federer
:),
Reagovat
smazaný uživatel
...se již blíží konec hvězdné kariéry velkého Rogera :-) Nedá se nic dělat, čas Rogere nezastavíš a s těmi mladíky nemůžeš soupeřit donekonečna :-) Jsou hladový po vítězství a ty už nejsi tak rychlý a dobrý...k tomu častá zranění a je to jasné. Pokud pohoříš Rogere v Paříži a následně ve Wimbledonu, tak je to jasné!!! Sbalí se fidlátka a můžeš se věnovat Mirce a dětem :-) GOOD LUCK !!!
Reagovat
Fandina
Můj Niši 4:0 s mým Ríšou. To je demolice.
Reagovat
Denis92
#Federer, a bit tetchy at end of press conference: "I won't tell you guys everything but it's definitely got something to do with the back"
Reagovat
kada.tom
Člověk přijde ze zkoušky (úspěšné) a co nevidí ... no - den je kráááááásný, den je kráááááááásný, den je krááááááásný bez Federera :-D

Dobře Dom, je úplně jedno jak ho porazil, hlavní je, že nebude Federer otravovat ve věčném městě další dny :-D
Reagovat
rod_laver
Zkouška na oboru Politogie ZČU, ses musel učit rok v kuse, blahopřeju.
Reagovat
mahycek
Byl jsem klidný, čekal jsem, že Roger prohraje, dokonce mohl 1 set vyhrát, vedl 3-2 a šel servírovat, ale nepotvrdil. Jinak pohyb neměl dobrý, ale Thiem nic extra nepředvedl, return měl špatný, také nehrál moc dobře, se zdravým Rogerem ba prohrál i na antuce. Thiem se musí zlepšit, aby se dostal do semifinále. Roger, ať se dá do pořádku , má na to 10 - 12 dnů. Když bude OK, tak i na Rolland Garros má šanci a budu mu přát i věřit, že čtvrtfinále, nebo semif. může být, záleží také na losu.
Reagovat
smazaný uživatel
"Thiem nic extra nepředvedl" ?? Určite si duel nevidel. Domin bol skvelý.
Reagovat
smazaný uživatel
alebo si si nedal okuliare :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyjadřuješ se jak mistní blb kveš.Nejste do rodiny?
Reagovat
mahycek
Co meleš a kdo to kveš ???
Reagovat
janek_da
Co vnoučata? Bude zmrzka? Za tiket
Reagovat
Denis92
Federer says that if he's feeling physically in Paris like he was this week, he won't play. Next nine days crucial for him.
Reagovat
Denis92
Neviem teda, ci bol dobry napad hrat v Rime.. Asi to mal uplne vypustit od Madridu az po Pariz a keby sa necitil tak nehrat ani tam a pockat az na travu.
Reagovat
Meceon
roger hrozně špatný pohyb...
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, je vidět, že po zranění není ještě fit, otázka jestli byl úplně OK...i treninkový deficit se projevil
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo sa čakať, čo už.
Bidrman je Federerovec ako vyšitý. Neustále pripomínal, že je Roger limitovaný. Veď to už všetci dopredu vedeli. Povedal to na začiatku i na konci duelu a najmenej 2 x v každom geme, aj medzi nimi. Roger to dopredu avizoval, tak aké ospravedlňovanie? Tak nech sa Roger rýchlo uzdraví a ukáže, čo ešte vie.
Reagovat
smazaný uživatel
Bidrman je klasik..Dnes to stále hádzal na zranenie, ale Wawrinkov triumf v Austrálii okomentoval ako jeho skvelé finále..A neskor Z neho nasilu vyšlo, že Rafu limitovalo - teraz pozor - drobné zranenie :)...

Tak keď bol krývajúci hráč drobne zranený, tak Federer dnes odohral životný zápas v skvelej kondícii..
Reagovat
spaniel
Myslíš zápas, kde Nadal nic neavizoval a po prohraném setu a brejku byl chromý? Ten samý chromý Nadal, co pak vyhrál 4 set a vypadal normálně?

Curious case of RN
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal vyzeral v štvrtom sete a po vyhranom štvrtom sete normálne?...

To si asi robíš kozy?..:)

Nadal vyzeral odpálene, no Wawrinka začal blbnút a prehral set aj proti 130km/hod servisujúcemu hráčovi bez možnosti utekať..Holt, Wawrinka..

Práveže to, že ani po vyhranom sete sa nič nezmenilo len dokazuje Nadalove ultimátne obmedzenie..Určite vačšie, než dnes Federerove, už keď si máme merať vtákov..
Reagovat
Vojtaakk
No Nadal ve 4.setu normalne nevypadal, to musim souhlasit. Ale jinak me bavi jak to všichni RN fans berou tak, ze pouze zraneni muze za Rafovu prohru jinak vyhraného zapasu :D
Dnesni zapas RF sem nevidel, takze..
Reagovat
Stan_Borowitz
Kluci, to je přece blbost se hádat o evidentních věcech. Nadal si v průběhu finále AO hnul se zádama, to je fakt, nemá smysl to zpochybňovat. Rogera záda zlobila v roce 2013 a letos se to naneštěstí zdá se vrací. O tom taky není pochyb. Je to holt pech.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ja neviem, ale pri podávaní sa mi nezdal limitovaný, ale pohyb po dvorci bol o ničom.
Reagovat
Tornes
Jeho rychlosti podání byly takové, jaké má obvykle Rafa. Jestli to pro Rogera není limitování, tak nevím co je. Rychlost podání má obvykle o 10-15 km/h vyšší (jak u prvního, tak u druhého).
Reagovat
Denis92
Ja som dnes pozeral s anglickymi komentatormi a oni taktiez cely cas vraveli o zraneni..proste to videl kazdy, ci Federerovi fandis alebo nie.
Reagovat
spaniel
Já se díval s EN komentářem a taky to pořád zmiňovali. Máte to těžké, celý svět jsou asi Federerovci jak vyšití...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger je diplomat a vie ako na svojich fans, aby ich nedajbože nesklamal.
Reagovat
spaniel
Když už rupnout, s Domem nebo Stanem. Hráči co hrají tenis a ne pinkanou :) Doufám, že to Dom dotáhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Chcelo by sa napísať, že zdravý Roger neprehráva..Ale keďže včera so Zverevom ho evidentne nič nelimitovalo, nepredpokladám, že sa za 24hod niečo dramaticky zmenilo..Teda vlastne áno, prišiel iný súper..
Reagovat
spaniel
Na motto "zdravý ještě neprohrál", jste tu experti vy....kolik že GS mu to vlastně uteklo? 20? :D
Reagovat
Denis92
Kto pozeral vcera a dnes, tak by takuto pic.vinu nenapisal.. Kto nie, tak len zo seba robi klauna
Reagovat
spaniel
Už si zažil, že by se on někdy díval? Vždyť věčně píše největší kraviny tady, ale na vše má nej názor.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten, kto pozeral včera a dnes možno nie..Ale ten kto tenis pozná roky, áno..:)

Inak sa hrá, keď si vo vedení a cítiš, že máš navrch a inak v závese..To je jas.
Reagovat
Denis92
Pozri, Roger vynechal Madrid kvoli zraneniu chrbta. Isiel do Rima s tym, ze uvidi ako na tom bude a ci vobec nastupi. Vcera rano po rozcvicke sa rozhodol, ze predsalen nastupi, hoci riskoval zhorsenie zdrav. stavu. Hned po zapase povedal, ze nemoze zarucit ci nastupi aj dnes, pretoze jeho stav nie je optimalny. Nastupil, kedze sa nato citil..ale od 6.gemu bolo uplne evidentne ze sa nieco zhorsilo a zacal hrat uplne inak. V 7.geme odohral return a dalej ani nehral, siel hned na druhu stranu a necakal ako Thiem zakonci vymenu. Hned dalsia vymena, zahral return a isiel si sadnut ani necakal ci Thiem zahra winner. Tam uz to bolo velmi evidentne..

A nepovedal by som ze v zapase stracal. Za stavu 5-5 mal 15-40 na returne.. 1.set bol na moje prekvapenie dost vyrovnany a ani v tom druhom to nebolo jednoznacne pre Thiema.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu..

Mne len nedalo a skúsil som naservírovať "kompetentným" ich vlastnú medicínu. Ty medzi nich nepatríš, si rozumný uživatel..

Neviem do akej miery bol Federer limitovaný, ale posobil tak, akoby mu bol výsledok ukradnutý.
Reagovat
Denis92
Presne ako pises.

"That was an information-tournament for me, not a result one. Who cares about the results here", Federer about his situation
Reagovat
darek.vrana
Tak to asi udělal pořadatelům radost s takovým vyjádřením směrem k druhému nejprestižnějšímu antukovému turnaji světa.
Reagovat
Lina
Měl jsi problém někdy se zády, asi ne? Taky je rozdíl, jestli sedíš doma na zadku nebo odehraješ profesionální zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Mal som veru..Ale potom som si kúpil nový, postelový DORMEO madrac s 30 ročnou zárukou za slušný balík a moje problémy sa pominuli..Hoci Roger spáva v najlepších hoteloch, domnievam sa, že moj Dormeo madrac v jeho izbách absentuje, takže sú jeho problémy len logickým vyustením.
Reagovat
smazaný uživatel
No vcera se taky hýbal hůře a i proto hrál nebývale mnoho drop shotů...jenže Dominic je antukář a na něj to nestačilo
Reagovat
Roger_Federer
A videl si zapas live, nebo oowt vestis z livescore ;);)
Reagovat
pockerface
Roger si asi chtěl vyzkoušet ostrý zápas.V tréninku se člověk stejně podvědomě šetří, tak potřeboval zjistit co záda vydrží nebo nevydrží. Bohužel pro nás, nevydržela. Snad se dá do pohody na RG.
Reagovat
Madrileno
Smutne louceni padleho krale :-(
Roger by se na tenis uz mel vybodnout, hazarduje ze svou reputaci. Lepsi uz to nebude, skoda :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Ty vole, zase jeden moudrej se zaregistroval
Reagovat
spaniel
To je starý nick...ale takoví vylezají jen v dnech jako je dnes.
Reagovat
Madrileno
Nic si z toho nedelejte, hosi. Jsem Nadalovec, ale Rafa dnes dopadne jako Roger. Tihle mladi holt vystrkuji drapky a cas nezastavis.
Reagovat
Lina
Pravda, čas nezastavíš, jenže takové soudy jsou předčasné. Už se posílal do důchodu kdysi, Nadal byl taky na odpis. Kluci mají tuhý kořínek. Ani Nadalovci by nemuseli chtít, aby to už zabalil, my Federovci se ještě chceme dívat na jeho hru.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Fandina
Zkusil to, ale Dom byl lepší. Bohužel.
Reagovat
dadaft
totální fraška
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist