Robsonová: Některé hráčky jsou coury. Já taková nejsem

26. 6. 2010, 19:44
Aktuality 0
Výsledky na sebe upozorňuje zatím jen mezi juniory. Pomalu ale začíná 'přičichávat' k tenisu žen a v rozhovoru pro časopis Vogue pořádně šokovala. Některé tenistky jsou coury, svěřila se se svými první poznatky.
Profily hráčů
Laura Robsonová

Laura Robsonová předloni vyhrála wimbledonskou juniorku a dvakrát byla ve finále Australian Open. Na trávě v All England Clubu se už dokonce dvakrát podívala do hlavní soutěže mezi dospělé a zatopila jak Hantuchové, tak Jankovičové.  

Nejvíce ale na sebe upozornila svým rozhovorem pro populární magazín Vogue, ve kterém šestnáctiletá Britka prohlásila: "Některé tenistky jsou coury. Obrážejí bary a jdou s každým." 

O sobě dodala: "Já taková nejsem, nikam nechodím. Alkohol ráda nemám a kouř úplně nenávidím." Prý se jí ale líbí bývalý ruský hráč Marat Safin.

O ženském tenisovém světě promluvila velmi tvrdě i Elena Baltachaová. "Dá se mluvit o šikaně. Měli byste dostat vyznamenání už jen za to, že tam vydržíte. Slyšela jsem o holce, které někdo přestřihal struny v raketě. A mně zase někdo ukradl poukázky na oběd." 

České tenistky o ničem takovém neslyšely. "Je to blbost," reagovala Barbora Zahlavová-Strýcová. "Neříkám, že jsme všechny největší kamarádky, ale tohle se neděje. Jsou samozřejmě hráčky, které moc nezdraví, třeba Rusky. Ty mají svůj svět. Ale žádná válka u nás v šatně není. Robsonová má po roce na okruhu co říkat."

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, magazín Vogue

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist