Roddick odvrátil mečboly a postoupil

15. 8. 2008, 09:23
Aktuality 0
Velké problémy měl na turnaji ve Washingtonu obhájce titulu Andy Roddick. Jediný hráč první světové desítky, který nestartuje v Pekingu, udolal Argentince Eduarda Schwanka až v tie-breaku třetího setu. Krátce předtím musela bývalá světová jednička odvracet dva mečboly.
Andy Roddick

Situaci si Roddick zkomplikoval za stavu 4-1 ve třetím setu. Domácí tenista prohrál další čtyři gamy a musel odvrátit dva Schwankovy mečboly, než sadu dotáhl do tie-breaku. V něm už nezaváhal, Schwankovi povolil uhrát jen dva body a postoupil do čtvrtfinále.

Během třísetového maratónu, trvajícího dvě hodiny a 43 minut, musel Roddick odvracet 16 brejkbolů soupeře, který Američanovi prolomil podání celkem třikrát.

Mezi nejlepšími osmi je ve Washingtonu překvapivě také indický tenista Somdrev Devvarman. Hráč, který ve Washingtonu vyhrál svůj první zápas na okruhu ATP, porazil ve druhém kole domácího Roberta Kendricka 6-2 6-7 a 7-5. Hráče ze čtvrté stovky světového žebříčku čeká v dalším utkání Rus Igor Kunicyn.

Výsledky - Washington:
Dvouhra - 2. kolo:
Roddick (1-USA) - Schwank (Arg.) 4:6, 6:4, 7:6 (7:2), Devvarman (Ind.) - Kendrick (USA) 6:2, 6:7 (5:7), 7:5, Troicki (Srb.) - Reynolds (USA) 6:4, 1:6, 6:4, Kunicyn (Rus.) - Fognini (It.) 2:6, 6:2, 7:6 (8:6).

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist