Roddick ve Washingtonu skončil, del Potro pokračuje ve vítězném tažení

16. 8. 2008, 12:41
Aktuality 1
Turnaj ve Washingtonu přišel o největšího favorita. První nasazený Andy Roddick ve čtvrtfinále překvapivě nestačil na 94. tenistu světa Viktora Troického ze Srbska, kterému světová devítka a obhájce titulu podlehl po setech 6:0, 2:6 a 6:4. Del Potrovu vítěznou sérii nezastavil ani Američan John Isner.
Troicki Viktor

Troicki si o postup do prvního finále v kariéře zahraje s Rusem Igorem Kunicynem, který ve čtvrtfinále po výhře 6:4, 6:1 ukončil překvapivé tažení indického tenisty Somdeva Devvarmana. Ve druhé semifinálové dvojici se Němec Tommy Haas, jenž porazil Kolumbijce Alejandra Fallu 7:5 a 6:1, pokusí zastavit Juana Martina del Potra.

Argentinský tenista prodloužil svoji vítěznou sérii o 17. zápas. Včera na jeho formu neměl zbraň ani loňský finalista John Isner z USA, kterého devatenáctiletý druhý nasazený hráč porazil dvakrát 6:4.

Del Potra dělí dvě výhry od čtvrtého turnajového triumfu v řadě. Přemožitele nenašel ve Stuttgartu, Kitzbühelu, ani Los Angeles.

Výsledky - Washington:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Troicki (Srb.) - Roddick (1-USA) 0:6, 6:2, 6:4, Haas (4-Něm.) - Falla (Kol.) 7:5, 6:1, Kunicyn (Rus.) - Devvarman (Indie) 6:4, 6:1, Del Potro (2-Arg.) - Isner (USA) 6:4, 6:4.

Semifinálové dvojice:
Troicki - Kunicyn, Haas - Del Potro.
ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist