Roddick zkrotil emoce, smetl Tomice a prodloužil si kariéru

1. 9. 2012, 07:58
Aktuality 354
US OPEN - Andy Roddick ještě nekončí. Na US Open smetl talentovaného Australana Tomice a minimálně jeden zápas ho ještě čeká. I druhé vystoupení v New Yorku suverénně zvládl Novak Djokovič.
Andy Roddick

Andy Roddick ve čtvrtek šokoval oznámením, že US Open je jeho posledním turnajem kariéry. Udělal to den po prvním vyhraném zápase a den před druhým kolem. V den svých 30. narozenin.

"Myslím, že chci dát lidem šanci se rozloučit, Nevím, jak mi to zítra půjde, ale doufám, že dobře. Pokud bych to oznamoval zítra, nebo za čtyři dny v emocích, tak nechci, aby si lidé mysleli, že jsem psychicky nestabilní," smál se tradičně vtipkující Američan. "Vím, že to bude emotivní, proto jsem přišel s rozhodnutím už dnes."

Definitivní rozlučka se ale zatím nekonala, neboť Roddick zvládl své emoce a s druhým kolem se popral velmi dobře. Proti o 11 let mladšímu Bernardu Tomicovi skvěle podával, trefil 13 es a 33 winnerů a za 87 minut vyhrál hladce 6-3 6-4 6-0.

Roddick přiznal, že před zápasem se v něm mísilo hodně emocí.  Do melancholické nálady ho definitivně dostala pocta jeho kariéře, kterou krátce před utkáním viděl v televizi v šatně. "Neměl jsem tušení, co se na stadionu bude dít. Hrál jsem spoustu zápasů, ale tohle byly úplně jiné nervy," přiznal. "Než jsem šel na kurt, musel se dát dohromady. Ale hrál jsem dobře a ani nevím proč," dodal Roddick, jemuž prý hodně pomohl kouč Larry Stefanki. 

Devenácietý Tomic uvedl, že hrát před plným stadionem Arthura Ashe bylo svazující. "Je to ve těžké ýt před publikem 22.000 diváků. Jsem zvyklý hrát v Austrálii, tady je to jiné," řekl talentovaný Australan.

"Andy hrál dnes dobře, nemohl jsem nic dělat. Skvěle podával, s tím nebyla šance něco udělat," dodal a posteskl si, že neměl šanci si na největším dvorci světa zatrénovat. "Míčky tady skáčou jinak než na vedlejších kurtech. Je těžké se dostat do úderů. Čím víc jsem se díval nahoru, tím víc jsem si uvědomoval, kolik je tam lidí," dodal Tomic.

Ve třetím kole se bývalá světová jednička Roddick utká s Italem Fogninim. "Půjdu (na kurt) a uvidíme, jak to půjde. Rád bych ještě pákrát vyhrál."

V osmifinále by se v souboji dvou bývalých vítězů US Open mohl střetnout s Juanem Martínem Del Potrem. Argentinský tenista si ve druhém kole poradil 3-1 na sety s domácím mladíkem Ryanem Harrisonem. Přesvědčivým výkoem ale Del potro neoslnil, spíše vypadal unaveně a na další zápas s krajanem Leonardem Mayerem se musí připravit lépe.

Další suverénní představení má za sebou Novak Djokovič. Dva gamy povolil Lorenzimu, pět her proti světové dvojce uhrál Brazilec Rogerio Dutra Silva. Srbský obhájce titulu v uvolněné atmosféře zvítězil 6-2 6-1 6-2. 

"Možná to vypadalo na jednoduché utkání, ale především podmínky byly náročné. Bylo horko a foukalo to. Proto jsem rád, že jsem znovu vyhrál ve třech setech," komentoval Djokovič, který se ve 3. kole utká s Francouzem Julienem Benneteauem.

Lleyton Hewitt po více než dvou letech vyhrál ve své oblíbené disciplíně - pětisetovém zápase. Ve 2. kole US Open udolal po 4 hodinách a 38 minutách 3-6 7-6 6-7 7-5 6-4 Lucemburčana Gillesa Mullera a ve svém celkově 49. 'pětiseťáku' si připsal už 32. výhru. V dalším zápase se utká s Ferrerem.

- US OPEN 2012 -
(USA / New York, tv. povrch, 11.777.000 dolarů)
páteční výsledky mužů (31. 08. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Djokovič (2-Srb.) - Dutra Silva (Braz.) 6-2 6-1 6-2
Ferrer (4-Šp.) - Sijsling (Niz.) 6-2 6-3 7-6(12)
Del Potro (7-Arg.) - Harrison (USA) 6-2 6-3 2-6 6-2
Gasquet (13-Fr.) - Klahn (USA) 6-3 6-3 6-1
Dolgopolov (14-Ukr.) - Baghdatis (Kypr) 6-4 3-6 6-0 7-6(5)
Hewitt (Austr.) - Muller (Luc.) 3-6 7-6(5) 6-7(5) 7-5 6-4
Johnson (USA) - Gulbis (Lot.) 6-7(3) 7-6(5) 6-3 6-4

Čtyřhra - 1. kolo:
Paes/Štěpánek (5-Indie/ČR) - Bellucci/Souza (Braz.) 7-5 7-6(3)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

354
Přidat komentář
VlS
Tak teď na Almagra. Sam vůbec nehrál špatně, bylo to více méně o pár míčcích, ale Tom byl lepší, i když ne o moc. Pěknej tenis, bylo na co koukat a ponocování stálo za to.
Reagovat
Nancy_z
Tak konečně do postele a nebylo to zbytečný ponocování :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá podobně zničeně jako já. Jdu do hajan.
Reagovat
smazaný uživatel
Hehe, komentátoři hodnotí stadiony MLB :) Milujem anglickej ES.
Reagovat
Basa
Podle mě maj na Mets ale stejně hnusný pivo jak na Yankees:)
Reagovat
smazaný uživatel
!!! O americkým pivu už jsem slyšel dost. Ale na MLB je zajímavá jiná věc, každej stadion má nějakou svojí specialitu a správnej fanoušek ochutná všechny :) Vím, že v Cincy maj nějaký šílený chilly, ptali se na něj i hráčů a nikomu nechutná :)
Reagovat
Basa
Já jako fanda Rays nedám dopustit na Tropicana Field a jejich skvělý hot dogy:))) Ale ted si vezmi, že když bychom mi mluvili na český verzi o stadionech MLB, tak zase budou diváci nadávat, že to nikoho nezajímá:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to tam lidi moc netáhne. Ale je to mladej klub, tak třeba za pár let :) Ale že už na to musí nadávat i hráči (Price), to je smutný.

Každopádně rád slyším, že to někdo sleduje :) A já to nevidím jako problém! Živě si pamatuju, že když při přenosu právě ze Cincy viděl woytha v publiku fanouška v čepici Reds, tak s klidem začal krafat o The Big Red Machine :-D
Reagovat
Basa
Jasný, jenže to jsou diváci z jiných států - Češi jsou prostě divní...tady nadávaj furt na cokoliv:) Jinak tu návštěvnost v Tampě nechápu:( Jinak můžu Ti říct, že na Eurosportu jsme dva milovníci MLB:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ale nova sport je náš, takže když to může zaznít tam :))) Musí to bejt decentní a nerušící! Mně se takový věci právě líbí. Právě koukám na zápas Detroitu (můj tým) a komentátoři tam během jedný směny mluvili o konci Roddicka :) Ukazujou všeobecnej přehled, že jsou sportovní fanoušci a ne jen komentátoři baseballu... mě to vždycky potěší.

No, podle toho, co vím, tak na Floridě nechodí plno vůbec nikam. Dokonce i v NFL, kde má polovina ligy 100%, tak oba týmy to nezaplní :) Takže je to asi o tom, že Florida nemá sportovní tradici a tu fanouškovskou obec na takový úrovni. Wow, pěkné, kdo je druhý? :)
Reagovat
Basa
Já komentuju na eurosportu ale:)))Já byl v Tampě na všem, MLB, nfl, NHL a arena footbalu a plno bylo jen na NFL. Druhej je Kuba Vančura, sám hraje, byl v repre a fandí Braves:)))Ted komentuje Berdu a má dres Sanderse:)))Já mám teda triko Rays pochopitelně!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
To já přeci vím, jen říkám, že i v české televizi něco baseballového již zaznělo, takže se toho nebát a potěšit Chazyho :))

Jj, nedivím se těm návštěvám :)) Ale MLB potřebuje velkou toleranci. Přecejen se zápasy hrajou i ve všední dny po obědě. Obdivuju každýho, kdo si na nějakou sérii vymezí dovolenou, nebo si to zařídí, aby tam vůbec mohl bejt :)) Kdyby takhle fungovala jiná liga, tak má průměrný návštěvy daleko nižší jak MLB. Ono ne každej chce jít na baseball 81x za půl roku :)))

Wow, pěkný. Má na mobilu jako vyzvánění Tomahawk Chop? :))) Ale nebyl Sanders spíš fotbalista? :) Vím, že je ohromná osobnost, loni ho přidali do Síně slávy NFL.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď mě Querrey doopravdy rozesmál. To byl volej panečku, nevídaná záležitost.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si říkal po tom jednom voleji v 1. setu, kde to nabral. A teď mě pobavil, společně s dropshotem Ivanovič o zem na vlastní půlce.
Reagovat
smazaný uživatel
No. Jako nevím, kdy se mi naposled stalo u tenisu, že bych zaklonil hlavu a upřímně se rozesmál. To bylo tak strašně zoufalý, co tam vyrobil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Parádně Raonic. Nečekal jsem to tak snadné. Musím říct, že jsem myslel, že ho úspěchy v přípravě na USO trochu připraví o síly pro samotný USO. A teda první zápas mě v tom přesvědčil. Nakonec ale působí uvolněně, řeč těla jednoznačně pozitivní, hra se taky zlepšuje, opět našel forhend, pohyb byl oproti prvnímu zápasu naprosto jinde. Ale nutno říct, že mu to všechno usnadnil Blake. Při hře přemýšlí ještě míň jak Verdasco.
Reagovat
J.M.
Raonic na mě působí hodně dobře. Řečí těla i slov. Vypadá, že to má v hlavě srovnané, jak na kurtu, tak mimo něj. Ze všech mladých asi nejprofesionálnější a nejcílevědomější přístup. To je mysl budoucího šampiona. Proto to zřejmě dotáhne daleko, i kdyby ne ještě na letošním US Open. Na zápas s Andym jsem strašně zvědavý, vůbec si netroufám odhadnout, jak to dopadne. Jenom doufám, že mu Andy neudělí nějaký potupný výprask.
Reagovat
smazaný uživatel
Kim se možná do půl hodiny bude loučit s tenisem. :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Na hardu bude brzo jasná TOP6, schopen porazit i TOP3. Antuka je otazník, každopádně ho čeká ještě hodně práce... On je (jak to jen popsat) takový nesympatický sympaťák. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě je čistokrevný sympaťák :) jeho forehand si mě získal, servis taky. Na kurtu mi taky sedí. Ppvažuju ho za svého.
Reagovat
smazaný uživatel
má pár pro mě nesympatických věcí (ty jeho pohledy do dálky!! - kdyby aspoň byly vražedné, jako to uměl BB nebo Ivan Hrozný :-))), ale jinak souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš a vražedný pohled :))) To už spíš chtěj od Tipsarevice nevinnej úsměv.
Reagovat
tito
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))))
Reagovat
a.magerova
http://i3.cn.cz/1284565063_tipsarevic.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
no vida!! díky :-)) Miloš je tam ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle úsměv teda nesplňuje požadavky :)
Reagovat
a.magerova
No nevadí, ale teda koukej o co přicházíš :-)))
http://www.homorazzi.com/article/janko-tipsarevic-shirtless-pics-atp-tennis-player-extreme-intimo-underwear-ad-campaign/
Reagovat
smazaný uživatel
Opět nic :)))
Reagovat
a.magerova
OK, vzdávám TO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy, budu polemizovat - ten borec je velmi solidní z obou stran, u něj to bude o jiném - potřebuje víc killer instinktu. Osobně čím dál víc očekávám semi Roger - Milos, a nebude procházka růžovou zahradou...
Reagovat
smazaný uživatel
Doopravdy to semifinále očekáváš? Proti Murraymu to snadný mít nebude, return vynikající, čtení hry taky. Navíc Murray mu bude dávat hodně slajzů a Miloš s nima má pořád problém v přístupu k míči a neodehrává je čistě. Ale abych pravdu řek, trochu už od toho očekávám něco epického.

A já nechtěl, aby to vyznělo, jakože Raonice podceňuju. Já mu věřím i na top 5, jenom největší talent stále hledám ve dvojci Tomic-Harrison. Raonic by měl začít víc využívat hru u sítě, má pro to x předpokladů.
Reagovat
smazaný uživatel
tady se neshodneme, ale respektuju tvůj názor. Tomič i Harrison určitě jednou nakouknou do TOP10, ale ani jeden z nich dle mého názoru nikdy nevyhraje GS. Vůbec netvrdím, že Murrayho sfoukne, ale jdu s kůží na trh a tvrdím, že ho ve čtyřech setech dá! ;-) TeĎ se ale začal trošku trápit...
Reagovat
smazaný uživatel
Já tvůj také, jsme v říši dohadů, vůbec netušíme, kde mají ti kluci limity. Jak tenisový, tak fyzický. A rozhoduje spousta faktorů, například Tomika může dost snadno potkat osud Jeleny Dokicový. Nehledě na zdraví a další věci. A ty nepiš to Tomič, je to prostě Tomic a čte se s K :)
Reagovat
smazaný uživatel
tušil jsem, že to napíšeš. :-)) Už mi to neujede, slibuju! :-)))
Reagovat
spaniel
Tomic je headcase, s takovou se nedostane ani do top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, přesně na tom skončila Rogerova kariéra, škoda, že Tomika čeká to samé.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Miloš pro mě bude vždycky Miloš :-)) Miloš Mečíř byl totiž v době mého dospívání můj absolutní TOP, jeho zápasy byly sice nahoru dolů, ale hodně z nich nezapomenutelných!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je opravdu jediný diskuzní fórum, kde si ve 21 letech připadám jako děcko :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Já se svými 38 lety jako veterán. :-)) A představa, že dědek Connors byl ještě o rok starší v semifinále US open je jak z jiného světa!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou tu ale starší uživatelé než ty a není jich málo :))) Ale i proto to tady má takovou úroveň.
Reagovat
smazaný uživatel
já přehled o věku ostatních nemám, chodím sem často, ale diskuse sleduju až poslední dobou.. Ale ta kvalita je OK, a.magerova, ema, forehand, tommasinho, tvoje maličkost atd. - ti lidi vědí, o čem píšou. Jen těch provokatérů jako je CzechTenis kdyby ubylo... Na ně platí jediný recept - nereagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Trollové :))) je to móda... přesně jak říkáš, nereagovat. Ale musím říct, že nějací se opravdu povedou.

Například ten, co snad dva týdny úspěšně předstíral, že si myslí, že většina z nás zde je jeden uživatel, co si povídá sám se sebou pod několika nicky. Ten mě rozesmíval :) A díky za zařazení do elitní skupiny.
Reagovat
smazaný uživatel
ještě mě napadá sojka, oskar, ale je jich určitě mnohem víc.. Já to dnes balím, zítra mě čeká delší cesta autem. ;-) epické výměny přeju!! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrú noc a šťastnú cestu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky...Vyberaná spoločnosť ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se přidávám a děkuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak. Neděkovat. Měli bysme spíš doplnit chybějící jména jako J.M., Amputace, tito, gigin, Mutademus atd., však víte.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak angličtí komentátoři považujou Raonice zas největší naději té nastupující generace. Nevím nevím. Z mýho pohledu tak rychle vystřelil především díky servisu, nevidím tam tolik talentu, takový prostor na zlepšení, aby doopravdy mohl být světovou jedničkou. Do top 10 s ním ale nicméně počítám poměrně brzy.
Reagovat
J.M.
Tak podle mě nezní otázka "kdo z nastupující generace bude č. 1?", ale spíš "bude někdo z nastupující generace č. 1?" Momentálně to asi opravdu vypadá, že pokud někdo, tak Milos. Ale je taky dost možné, že než současná generace z top 4 vyklidí scénu, šanci dostat se na úplný vrchol bude mít až generace po Raonicovi, Harrisonovi a spol. Mně nezbývá než doufat, že ať to bude kdokoli, tak bude hrát atraktivní, nezaměnitelný tenis. Milos sice pořád místy v těch základních úderech působí trochu jako kopýtko, nějaký super talent to asi nebude, ale i ten zápas proti Blakeovi ukázal, že stačí, když to bude pořádně zabíjet z forhendu po podání, a nebude míjet cíl. A to se tam už začíná rýsovat. Monstrum na dvou nohách. A občas umí i překvapit obranou a prohozem.
Reagovat
freeteepek
Tak nejprve velká gratulace Andrejce!
Koukal jsem. že Petra opět hraje na Grandstandu, což je 3. nejmenší kurt:-( No, aspoň to tam už zná:-) Daří se jí tam. Konečně! hraje večerní zápas. Uvidíme, jak to vyjde časově.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sara Errani zatím turnajem prochází celkem snadno :-)) Ale kdyby dneska ta Puchkova nedala pomalu každý třetí míček do autu, tak by měla větší problémy, než výsledek na pohodu a to 2x 6:1...
Reagovat
smazaný uživatel
Raonicovy outfity na tomhle USO. To je něco. A bohužel je nenosí jediný.
Reagovat
smazaný uživatel
Miloško zatiaľ ako z veľkej knihy. To je tak, keď mu súper hrá kade-tade, prevažne do forehandu, bez štipky taktiky. Škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Blake dostává pěkně na prdel to sem se teda řádně seknul...
Reagovat
tito
Až mi to leze na nervy. Roddick, kterého bych viděl rád ještě minimálně jeden rok končí a James se svým rekreačním pojetím je tu stále. Nic proti němu, je to sympaťák ale....
Reagovat
a.magerova
James od OH 2008 (což mu teda nezapomenu!!!) nepředvedl nic co by alespoň trochu stálo za hovor....
Reagovat
smazaný uživatel
Především by se na to už měl vykašlat Davyděnko. Už dva roky se spíš jen ztrapňuje.
Reagovat
tito
Tak nějak mi to připadá jak boxerský zápas. A analogií jsou Chandlerovo příběhy. Unavený James zaklesnutý v klinči jak starý boxer, který už není schopen odolávat ranám ambiciozního mladíka. Dá ještě tu poslední ránu nebo ne? Bohužel v to již ani největší optimista nedoufá. A navíc výraz jeho tváře... Philadelphia. Bruce by byl na místě... Asi si ho pustím.
Reagovat
smazaný uživatel
Oba dva a nejsou jediní. Sranda je, že nejvíc to platí o Hewittovi (žebříčkově), ale nikdo to neřekne. Všichni milujou tu jeho snahu se pořád vracet, lásku k tenisu, nekonečnou bojovnost. Přitom taky už neuhrává velký výsledky, i když jeho zápasy jsou úchvatný. Ukazuuje to, kdo byl během kariéry vnímán především pozitivně, čí příběh lidi zaujal.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak u Hewitta je hlavní problém zdraví, když mu drží tak jakš takš výsledky má. Třeba ten Davyděnko hraje kompletní sezónu a je to tragédie.
Reagovat
tito
Lleyton je jiný level. Nedá nikomu nic zadarmo. Koneckonců krom Rafy rozjetého Novaka na AO potrápil nejvíce právě on...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, já to všechno vím. Ale prostě Davyděnko se drží daleko výš a výsledky o moc horší nemá, přesto je vnímán hůř. Samozřejmě je to tím pojetím hry a přístupem :) Ale je to zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já přiznávám, že jsem Davyděnka nikdy moc nemusel, takže jsem proti němu lehce zaujatej.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho respektuju pro jeho hru, umí být vskutku poutavá.

Ale souhlasím, měl by to zabalit. Dolgopolov ho nahradí. Dokonale, ve všech aspektech :) i když je mi daleko sympatičtější.
Reagovat
tommr
i v žebříčku. Po dnešku už je jistý, že se v žebříčku dostane na životní maximum. Bez ohledu na výsledek zápasu se Serenou bude nejhůř na 59.místě ... :)
Navíc má Andrea slibně rozehranej i turnaj v deblu a v mixu. V deblu si může taky výrazně polepšit v žebříčku a zajistit si účast na TM deblistek ... :)
Reagovat
VlS
na ty hadry, neutek Milošek z brigády na dálnici?
Reagovat
Nancy_z
:-D vtipný přirovnání, k tenisu se mi to tričko vážně moc nehodí
Reagovat
smazaný uživatel
To samý měli i Chardy a Benneteau. Strašný....
Reagovat
smazaný uživatel
ať to dnes klidně dohraje nahý, ale vítězně ;-) Btw., Petra zítra bude hrát k večeru, to jistě ocení.
Reagovat
a.magerova
odbornick: nádherný nápad...
VlS: jo dobrý úlet, má ji bílou variantu http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Milos+Raonic+2012+Open+Day+4+pF0FyuDzK2vl.jpg
Ale na toho cesťáka jsem si zase já vzpomněla včera když jsem koukala na Lleytona :-)) http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Lleyton+Hewitt+2012+Open+Day+5+TUu1mYHT-sDl.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Milošek mi dělá radost. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Ale Roger forever, nemám pravdu? :-)) Letos mám silné tušení, že to dá, takové jsem nemel ani ve Wimbledonu. Dnes vynikající práce nohou, spolehlivý servis, vypadá naprosto fit. Finále s Nolem bude bonbónek!!
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo pro a.magerku
Reagovat
a.magerova
Já jsem na toto dost pověrčivá, takže jakože jo, ale raději PŠT :-))
Uvidíme...
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu jedina ztráta na síti, 19 UE je na Rogera a na tři sety vynikající cislo, jen tak dal! dulezite bude,kolik sil vydá v zápasech (možna) s Berdou a Andym. I když já tipuju Querryho a pak Raonice.Ale ještě předním čeká osmifinále, to bude zřejmě night session s Mardym...
Reagovat
smazaný uživatel
Mela nakonec pravdu, byl to opradu moc "pekny" zapas :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám vždycky pravdu..někdy taky ne ;-)
Reagovat
VlS
Můžeš mě ujistit, že nejsi moje žena nebo matka? To od někud znám, nebo co .:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mno me od malicka mama rikala ze zeny maji ve vsem pravdu at se deje co se deje, jsem rad ze v tom nejsem sam :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
a.magerova
TO je přece jasné, nechápu tu diskuzi, jakože mátte snad pochybnosti?!
Ema: ta situace za tečkami se mi ještě NIKDY nestala !!! :-)))
Reagovat
Fandina
Tak pánové, ode dneška nic nepište, je to tedy zbytečné a jen čtěte dámské příspěvky ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moc jí to přeju, šikulce! Btw. dnes jsem chvíli doufal, že se ke Kližanovi přidá bodově do mé Fantasy i Feliciano, ale to už bych chtěl moc. ;-) Stačí Roger, Serena, Kližan a doufám že mě nezklamou Milošek a Sam Q.
Reagovat
smazaný uživatel
Jupi, pohádka na US open pokračuje, Není to sen, ale krásná skutečnost. Je mi křehke Andrejky skoro až líto, když si proti ni představím tank Serenu, ale už ji zná z deblu, tak určitš strach mít nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ta koncovka zápasu mi zvedla radost :) Andrejka je strašně sympatická slečna a to není její jediná přednost O:) Ani na druhé straně hrající hráčka není ta nejošklivější jakou jsem kdy viděl, připočtěme k tomu kvalitní komentář Homolky a štastný konec a mám z toho dobrý pocit! :) jen tak dál... Zázraky se dějí
Reagovat
tommr
která dokazuje, že není jen výborná deblistka ale že umí i singla. Viděl jsem jen závěr zápasu, ale Andrea v něm hrála opravdu skvěle a bylo vidět, že do toho dává absolutně všechno ... :)
Zajímavý jsou i zápasový statistiky: Andrea měla 45 winnerů (Kirilenko jen 23) a na síti byla úspěšná v 18 ze 24 případů (Kirilenko jen v 5 ze 14). Andrea si prostě pro to vítězství došla ve velkým stylu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec to byl pěkný zápas nejen díky krásným holkám. :) Musím se přiznat, že jsem byl rozpolcený. Andrejce to moc přeju, ale je mi trochu líto, že Makiri končí. Přesto si myslím, že Andrejka vyhrála zaslouženě. V prvním setu to sice nedotáhla, ale celý zápas měla podle mě mírně navrch. Byl to pěkný a vyrovnaný zápas, jen víc takových! :)

Teď už se těším na Anu a moje dnešní ponocování. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak příjemné ponocování :-)) Já dnes taky ponocuju, mám v plánu koukat na Tomáše... Mám pro tebe špatnou zprávu.. Masha hraje zítra až v 01:00, takže si to ponocování asi zopakuješ, jestli budeš koukat :-)) Já koukat budu, i když nevim, jak další den vstanu..
Reagovat
smazaný uživatel
Na Mashu s Nadiou koukat nebudu, to už bych asi nedal... Dneska jsem šel spát ve čtyři ráno. :D Ale když Masha postoupí (pevně věřím) a bude hrát čtvrtfinále s Petrou nebo Marion v noci, tak se určitě chci dívat. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vetsinu jsem protrpel nad rozmazanym streamem (micek byl videt), ale aspon konec zapasu byl na eurosportu.
Hrala neuveritelne, gratulace!!!
A verim ze Serena nemusi byt konecna :)
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu velká gratulka k úžasnému úspěchu! Postoupila naprosto zaslouženě a předvedla skvělý výkon.:)
Reagovat
rubens
Tak jsem se přistihl, že se dlouze přiblble usmívám....
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor na to, aby ti to nezůstalo ;-)
Reagovat
vendulkabendulka
Hehe, presne! Mne i slza ukapla. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Andrea!
Reagovat
Pe3k
Gratulace a cesta domů v příštím kole :)
Reagovat
VlS
je to táááááááááám. 45 winerů, whau, ty vado, to je něco. A vzhůru na Serenu, šance je možná 5%, ale neva, odvahy máš na rozdávání.
Reagovat
Nancy_z
Andrea bojovala jako lev a zaslouženě postoupila. Skvělý zápas, statečně to dopodávala. To jsem ani nečekala, dvě český holky v osmifinále :-)
Reagovat
tommr
no já sice dvě naše hráčky v osmifinále čekal, ale mělo tam bejt úplně jiný jméno. Andrea naštěstí Lucku zastoupila. Jsem rád, že aspon jedna naše holka s Ruskou uspěla ... :)
Reagovat
Nancy_z
Já taky spíš čekala Lucku, ale po včerejšku bych ve dvě účasti nedoufala. Tedy samozřejmě jsem to Andree přála, ale Kirilenko byla teď ve formě, o to je to vítězství cennější.
Reagovat
tommr
jj máš pravdu Kirilenková je ve formě a dneska nehrála špatně a o to je ten postup pro Andreu cennější - musela si ho tvrdě vydřít ... :)
Jinak se musím přiznat, že já Andree dneska taky moc nevěřil - hlavně proto, že si před zápasem stěžovala na únavu a na zranění. Zdá se ale, že to zranění naštěstí není nijak vážný a že jí to moc nelimituje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vdyt si stacilo precist si rozhovor s Andreou. Rikala ze to ma zatejpovane preventivne, ze ji to sice obcas zaboli nebo zataha ale neni to nic hrozneho. Neni zvykla hrat tolik zapasu. Ale psal jsem ti to nekde dole .)
Reagovat
tommr
jj nakonec si měl pravdu. Snad se to dneska Andree nějak nezhoršilo a vydrží s tím až do konce turnaje. Má to tady pěkně rozehraný v singlu, deblu i v mixu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No na ten mix by se mela asi vybotnout..zbytecna ztrata sil, lepsi je se soustredit na ctyrhru a na Serenu, kde take neni bez sanci.
Reagovat
tommr
s tím mixem souhlasím - je to zbytečný riskování víceméně pro nic. Prioritu by měl mít debl a pak když je šance jako ted na USO tak singl. Mix jen když oboje selže ... :)
Reagovat
Jabadu
Moc jí to přeji! Kirilenko hrála úžasně, ale Andrea zahrála životní zápas. Super!
Reagovat
ReadyTeddy
Andrejka super!
Reagovat
a.magerova
Super výkon :-)))
Reagovat
Fandina
je to taaaaaaaaaaaaam a výborná hra ... super gratulace Andrejko !!!
Reagovat
pepin
Ahoj, tak to dokázala a zaslouženě, celý zápas byla jistější a kdyby v prvním setu při tom posledním servisu nezkolabovala, tak bylo hotovo dříve. Musela si to po skončení krásně užívat, kurt byl zaplněn po úvodu úplně celý. Ona se ještě na rozdíl od té příšerně se tvářící rusky dokáže krásně usmívat. Já nevím, že ty ruský marfuši se furd tváří jak sto čertů.
Reagovat
Fandina
Andrejka je bojovnice. Dotahnout zápas prostě umí, ostatně vždyť je to mnohonásobná vítězka v deblu a tak si s tím umí poradit, otočit zápas, to je stejné v singlu, deblu, zkušenost. Nádherný zápas a velká gratulace Andrejce. Nádhera.
Reagovat
dadaft
no jo no Sereno, v příštím kole končíš...
Reagovat
smazaný uživatel
no a tak ať končí..pro ní je to životní výsledek..já ani nečekal že dá Kirilenkovu
Reagovat
Bob
on se ale bavi o Serene, ne o Andrejce :)
Reagovat
Fandina
dadaft ... faktem je, že se s Andy znají z deblů ... Serena ale moc to výhře touží ... tak Andrejko pojď !
Reagovat
sharon
říkala jsem, že ječici porazí ve třech setech :-)
Reagovat
smazaný uživatel
JOO! ANDREA TO DOKÁZALA! :-))
Reagovat
rubens
Páni. Páni, páni, pání. Jooooooooo
Reagovat
petrulinka
No tak bomba, Adrejka nám vyhrála další zápas!!!
Reagovat
petrulinka
Teda Andrejka!
Reagovat
SwissMaestro
Prej, ze nejaky fanousek hacknul jestrabi oko pro Kirilenkovou :D
Reagovat
smazaný uživatel
frajer ten Homolka sem se válel pod gaučem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Slyšeli ste tu obrovskou ránu? To mi spad obrovský balvan ze srdce. Kdyby se šlo do 5. setu tak Andy končí. Dnes to byl asi nejhorší Andyho zápas v sezóně možná tak ještě s Gasquetem v Římě hrál hůř, ale přece jen jedna pozitivní věc se našla a to že se opět potvrdilo jeho monstrózní zlepšení v psychické odolnosti. Příště to ale musí být o 100% lepší. COME ON!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray je absolutně tragickej, dobré vědět :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, on se zvedne. Každý grandslam má minimálně 1 fakt špatný zápas. Mě spíš překvapilo, že byl fyzicky úplně, pozdě u míčů, děsně unavený. Zrovna on, který je zvyklý soupeře utahat? Zrovna on, který celý rok trénuje v Miami ve 40 stupních? Nebyl vůbec v pořádku, to se mi nelíbí. Od toho se odvíjel celý výkon, který byl horší než proti Chardymu. Hůř snad hrál jen s Garcou Lopezem v IW.

Snad bude hrát další zápas s noci, kdy není takové horko a kdy je kurt pomalejší.
Reagovat
J.M.
Já myslím, že u něj je to úplně jedno. Na grandslamu hraje tragicky tak polovinu zápasů, spoustu z nich by si zasloužil i prohrát, ale nikdy se tak nestane. Stejně tak to, že ve třetím setu vypadá, že už nemůže, nic nemění na tom, že v osmém zase běhá jako zajíc. :-) A i když jeden den vypadá na umření, v dalším zápase po tom není ani stopy.

Ale Feliciana mi dneska bylo hodně líto. Sice si za to může sám, protože všechny šance trestuhodně zkazil, ale i tak. Murray zase zkušeně ukázal, že mu stačí jeden klíčový prohoz ve strategické chvíli... A zápas je jeho.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hateři si můžou políbit prdel, sotva 20% výkon a stejně vítězství.
Reagovat
Nancy_z
Teď jde podávat na potvrzení breaku!
Reagovat
a.magerova
Tvl co TO má Kurilenko na sobě ?!!!
Když pominu nic moc barvu, tak ten střih je odporný - možná tak jako těhotenské šaty ale na kurt ....
Reagovat
petrulinka
No to jsem ráda, že nejsem sama, komu se to nelíbí. Já teda sleduju zápas na streamu, tak je to docela blbě vidět, ale podle mě, je to Adidas. Hrůza. Celkově značka Adidas má celkem katastrofální oblečení. Daleko lepší je Nike.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona ma tenhle strih sukne porad,asi se ji libi nebo je na to zvykla. Ostatne jsem si vsiml ze vsechny hracky meni vetsinou jen barvy, ale strih sukne vetsinou nemeni, aspon tot muj postreh.
Ta zelena je ale fakt hrozna..
Reagovat
smazaný uživatel
Amagerko, súhlas. Pri pohľade na Kirilenkov outfit som dospel k názoru, že moja stará mama potrebuje novú zásteru..
Reagovat
petrulinka
Jo, to máš pravdu, většinou ty, které nosí šaty, tak se jim mění jen barvy a ty, které nosi sukně a tílka, tak taky jen barvy, občas trochu střihy. Nicméně pořád vidím to, že Adidas má úděsné střihy, kdežto Nike má střihy úžasné.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurylenko je herečka, ne? :D Máš pravdu, ta barva nic moc. Jinak Makiri dělá oblečení Stella McCartney, pokud vím. Teda jestli jí ho pořád dělá...
Reagovat
petrulinka
No tak to má děsný vkus, protože nejen barva, ale i střih jsou u Makiri tentokrát úděsné
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak samozrejme Makiri ma saty a ne sukni :)
Reagovat
petrulinka
Jinak máš Monty pravdu, že Kurylenko je herečka:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Stella navrhuje i Caro? Nebo už ne?
Ta herečka je v reklamě na šampon...
Reagovat
a.magerova
No z boku vypadá jako by byla v pátém měsíci těhotenství, za to bych návrhářku vyhodila :-/
Reagovat
petrulinka
No tak to zase nevím, já jsem v pátém měsíci těhotenství vypadala docela jinak, břicho až pod nos, to zase Makiri nemá:-)
Reagovat
a.magerova
Aha, beru podle sebe, tak nějak jsem vypadala v daném měsíci ... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, Emičko. Ona dělala taky trochu modelku. :) Jo, mělo by to tak být. Ještě nedávno byla na stránkách WTA reklama Stelly McCartney a byla tam Caro. :)
Reagovat
VlS
Magerko, ty i Bůh víte, že hadry jsou mi opravdu šumák, ale ty šaty pro těhulky mě napadly taky.
Reagovat
a.magerova
Jo tak pro kapku vyšší věkovou kategorii by to nemusela být špatná volba, pak dej vědět, byl-li si pochválen :-))
Reagovat
a.magerova
Vždy jsem věděla, že módě rozumíš, jen to úzkostlivě skrýváš :-))
Už jsem si tě připsala na seznam odborných poradců Módního okénka...
Reagovat
smazaný uživatel
Murray mi príde úplne bez duše, odovzdaný...Ak sa Lopez neporazí sám, tak nevyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray mi príde úplne bez duše, odovzdaný...Ak sa Lopez neporazí sám, tak nevyhrá.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, fyzicky jeden z nejlepších hráčů a od 3. setu je mimo fyzicky, herně celý zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Možno mu nepridalo ani tých 30stupňov, v slnečnom počasí sa hrá určite horšie..Každopádne, prvé zápasy sa mi Murray pozdával, treba veriť, že to bol ojedinelý výpadok.
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, hlavně ten druhý zvládl v pohodě, v prvním měl výkyvy a nechodil mu servis. Tohle bude muset zlepšit, jinak ho Milos popraví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Šíma je tak ukecaný..:-O
Reagovat
Heather_Fedex
co tam spletal s tema plechovkama me dostalo ;) ale podle me sima mluvi k veci. napr. se mi libilo, jak vysvetloval to, kdyz teniste trefi caru, tak ze se nejedna o stesti, ale ze to hraci predne tak chteji ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to by mě fakt zajímalo, jakej hráč chce hrát na čáry.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo to o tom letadle..prý:
Vsadit si na Rogera je tutovka..Federer je tak spolehlivý, že by mohl pilotovat letadlo, s kým byste raději letěli, s Fernandem, nebo Rogerem? :-((
Reagovat
dadaft
nejšílenější byl ten, co komentoval Serenu. už to bylo až k smíchu - když se hráčky utíraly do ručníků a klepaly míčkem, tak mlčel, v okamžiku, kdy se začalo hrát, tak mlel a mlel a mlel...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ten byl taky hroznej..v jeden moment mluvil o Sereně jako o Venus, pak plynule zas navázal o Sereně. Asi je nerozezná ? :-O
a "nejlepší" byl ten, co si spletl Nishikoriho s ženskou :-)) !!
Reagovat
smazaný uživatel
No jako mě by ale vážně zajímalo, co má tahle teorie znamenat :))) Přijde mi naprosto bizarní. Hráči rozhodně nechtějí hrát doslova na čáru, naopak je to samotný často překvapí a mají problém ve výměně pokračovat, když čáru trefí. Čára je přestřelenej úder.
Reagovat
smazaný uživatel
Šímu nemám rád od turnaje v Sydney... On si o sobě asi myslí, že je vtipný. Ale není. :D
Reagovat
Fandina
Hrát na čáry je součást hřiště, tak proč by mělo vadit na ně hrát, snad jen kvůli tomu, aby když není oko nepřišli o fiftýn, to potom chápu, ale když se míč odrazí na čáru, tak zpravidla nevíte kam míček poletí, různě se otočí nebo odrazí a pak je soupeř těžko vybírá. TAk třeba proto hrát na čáru je součást hřiště a těžko se soupeřovi vybíra.
Reagovat
smazaný uživatel
Obdivuju tvoji schopnost napsat "věcnej" příspěvek, kterej je absolutně prázdnej. Síť je taky část hřiště a myslíš, že hráči hrajou prasata úmyslně? Hrát na čáru je jako střílet ve fotbale na tyč a doufat, že se to odrazí do brány. Je tam naprosto nulová tolerance. I ti "do or die" tenisti jako Nando nehrajou opravdu doslova na čáry.
Reagovat
Fandina
Chazy tak si můj příspěvek přečti ještě jednou. Čára je součást hřiště. Míč se na ní chová jinak odrazí se nevyzpytatelně podle toho kam padne a těžko se vybírá. Ende. A nauč se česky věcný příspěvek, prázdný ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, jedinej malinkej problém je, že kdyby ses pokoušela hrát pravidelně na čáru, tak 40% úderů vyhodíš. A asi není tenista, kterej by tak hrál. A pokud je, tak ho neznáme, protože není schopnej se udržet v kurtu. Ale proč to povídám někomu, kdo neví, co to je topspin.

Mimochodem to česky je. Že používám nářečí, to je jedna věc. Ale že by to nebylo česky? Zas prázdno.
Reagovat
Fandina
Chazy ... úsměv
Reagovat
J.M.
"Prázdnej" i "věcnej" je česky. Obecná čeština je forma češtiny, stejně tak jako spisovná čeština je jedna z forem češtiny. Je jen na vkusu a citu každého, kterou formu češtiny pro kterou příležitost zvolí. Není nic špatného na používání obecné češtiny v neformálním dialogu.
Reagovat
J.M.
Jinak co se týče čar, tak čáry namalované na tvrdém povrchu mají na odskok minimální vliv, pokud vůbec nějaký. To není antuka s umělohmotnými lajnami.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se to upřímně snažil párkrát odnaučit, ale stejně. Když něco chci sesmolit v rychlosti, skáčou mi tam koncovky pěkně pražansky.

Tak tak, ještě teda na trávě jsou odskoky veselé, ale to neplatí jen pro čáry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já tvůj příspěvek taky nechápu, nedává mi absolutně žádný smysl..:-/
Jestli Chazy píše - věcnej a prázdnej, je to jeho styl vyjadřování, ale jeho příspěvkům rozumím..
Reagovat
smazaný uživatel
:D Docela vtipná diskuze. Zajímalo by mě jméno dealera, taky bych si ten matroš rád zkusil.
Reagovat
smazaný uživatel
Lháři, ani by ses toho nedotk :)))
Reagovat
Fandina
Ema jestli můj příspěvek nechápeš, tak se omlouvám.
Reagovat
Pe3k
Lopez si ani neprdne...Tos trošku přestřelil, ale já měl pravdu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teď hraješ chytrého, ale prostě moje prognóza byla něčím podložená. 6 výhrami, jedním ztraceným setem proti Lopezovi. Nejde ani o Lopeze, ale o Murrayho, který hraje otřesně, bez energie, je neuvěřitelně unavený. Tohle není Murray z posledních měsíců. Přesně jsem čekal, který rýpal se ozve.
Reagovat
smazaný uživatel
To si si svojimi veľkohubými vyhláseniami typu "Murray s ním vytrie kurt" doslova pýtal, a ty to vieš.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já to pro měl naprosto jasné argumenty.

1. bilance 6:0
2) Loňský zápas na US Open, když Lopez uhrál 7 gamů a to měl životní formu, Murray horší než letos
¨3) 5 setů s na hardu naprosto tragickým Andujarem

To vám nepřijde jako dobré argumenty?
Reagovat
Pe3k
Já jsem stejně jako ty věděl jakou mají bilanci atd., jde o to mít cit na konkrétní zápas :)
Reagovat
smazaný uživatel
To není v tvém případě cit, ale nenávist k Murraymu, stejně jako k Nadalovi. Stejně jako u spousty dalších uživatelů, kteří vždycky píšou, jak dostane s tím a tím a hov.o z toho.
Reagovat
Pe3k
Nenávist k Murraymu? Za co bych ho měl nenávidět? Nefandím mu, není to můj oblíbenec, ale tím to hasne...Nadal se k té nenávisti blíží, ale k Murraymu sem spíše apatický.Navíc v poslední době mu přeji ať už konečně vyhraje grand slam. Mezi nefanděním a nenávistí je dost velký rozdíl. A i kdyby hrál Lopez s Federerem napsal bych, že ho může potrápit. Keep it real tomasinho.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tím pádem neuvěřitelně přeceňuješ Lopeze.
Reagovat
tommr
je zajímavý kolik špičkovejch deblistek se v poslední době začíná prosazovat i v singlu - vedle Andrey a Makiri jsou to např. i Petrovová, Shvedovová, Erraniová nebo Vinciová ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná se pletu, ale spíš bych řekl, že to jsou hráčky, které byly považovány za deblistky, ale jsou schopny hrát výborně singla, když v něm získají dostatečnou praxi a sebevědomí. Když se díváš na Andreu, tak vidíš, že je to holka, která sice nemá top fyzické parametry, ale hraje s chutí útočně a umí zahrát winner už ze druhého či třetího úderu. Když se stane její hra konzistentní, nevidím důvod, proč by se nemohla pohybovat někde okolo 30. místa žebříčku. Makiri zase považuju za singlistku, která umí i výborně debla. Vždyť má na svém kontě, tuším, 4 singlové tituly a stabilně je v první dvacítce...
Reagovat
tommr
no to jsem měl právě na mysli - že dokážou hrát dobře nejen debly ale i singly a nejsou to jen deblový specialistky ... :)
Reagovat
petrulinka
Vidím, že se mezi náma stále pohybují ti psychicky narušení! No co se dá dělat. Nechejme jim tu radost:-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase jenom Škopík... Už ho asi nebaví chodit pod nickem Nagano. :D
Reagovat
petrulinka
No asi máš pravdu, nejlépe si ho nevšímat. Jinak všimli jste si někdo, že tady z následujících live zápasů zmizel Berdych? Že by ho přesunuli na zítra?
Reagovat
tommr
no vzhledem k tomu jak to Murray s Lopezem zdržujou je už ted jistý, že Tomáš začne svůj zápas až zítra ráno našeho času ... :)
Reagovat
petrulinka
Andy skvěle! Dorovnala 1:1 na sety!!!
Reagovat
Nancy_z
Nedává to Makiri zadarmo, hraje skvěle. Škoda, že není úplně 100% fit... ale třeba se kousne a překvapí ;-)
Reagovat
Heather_Fedex
andy jako andrea ;) mile
Reagovat
tommr
za stavu 5:4 - vyjde jí to napodruhý nebo to zase dopadne jako v tom prvním setu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nakonec vyšlo...takže 3. set ;)
Reagovat
dadaft
1:1 na sety. ))))))))))))))))
Reagovat
tommr
jj povedlo se! To by mohlo Kirilenkovou trochu rozhodit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď brejk..:) ještě ho udržet, to je v tomto zápase docela těžkej úkol
Reagovat
tommr
ted už stačí Andree k postupu jen jedna vítězná hra. Zvládne to? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nando je stále boží. Nikdy nezapomenu AO 2009 s Rafou. Beztak nejlepší zápas mýho života.
Reagovat
smazaný uživatel
Jedným očkom sledujem aj Fernanda..To je tenisová sínusoida, geniálne údery striedajú školácke chyby..Ale jeho zápasy majú niečo doseba..
Reagovat
smazaný uživatel
Teraz už trošku stratil z toho čo býval, najlepšie sa mi na neho pozeralo v rokoch 2009 a 2010 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Súhlasím. Úplne najlepšie to bolo onehdy v Austrálii. Môj obľúbený fiftín je záverečná dvojchyba :)
Reagovat
smazaný uživatel
To si snád Fever ani nezaslúži ! (konečne objasnenie môjho nicku - áno, som jeho skrytý fanúšik) ...

Ten zápas mal všetko, Nadal podľa mňa v mega-top forme, lepšie som ho hrať nikdy nevidel, za normálnych okolností mal byť Verdi jasne vo finále, ale zase ... aj súper sa podieľa na vašom výkone :)
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro mi bylo do breku tehdy. Ale od Rafy krásný gesto tehdy, nezapomenu.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/jan/30/rafael-nadal-roger-federer-australian-open

Ach jo, chybí mi..:-((
Reagovat
Heather_Fedex
ma dneska dokonce i spocene triko. fernando ho umi radne poprehanet ale samozrejme, co z toho kdyz trefi 10 dvojchyb a zkazi kolem 20 forehandu
Reagovat
Nola
iba mne pripadá tretí set Murray vs Lopez ako dámsky tenis?

Feliciano mal toľko šancí..a dva stratené sety
Reagovat
a.magerova
No možná nám Feliciano udělá radost.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Teda ten Oveckin musi mit docela honku. Treningy, sledovani Marii zive na stadionu v New havenu a ted v NY. Ja vim je to kousek do DC, ale to cestovani neco zabere a ja ho vidim na kazdem jejim zapase :O Musi byt unaveny, nebo ze by mu dali volno kdyz hrozi ta stavka?
Skoda 1 setu, Andrejka hrala moc pekne, skodaa :( Snad ji to nezlomi.
Reagovat
smazaný uživatel
Můj soukromý názor už od RG je, že Ovečkinova sezóna bude jedno velké fiasko. Byl i na RG, Wimbledonu a pak na všech dalších turnajích, o kterých píšeš... Je fakt, že už loni měl slabší sezónu na své poměry a u tak nabitého tenisového programu se podle mě seriózně připravit na 82 zápasů základní části NHL a play off nedá. Nehledě na to, že hokejisti ( i ti z NHL ) jsou už všichni na ledě...
Reagovat
tommr
a chová se na tom tenise aspon slušně? :)
Jinak Andrea bojuje statečně dál - ted dokonce potvrdila brejk na 4:2. S tím jejím zdravotním stavem je to ale dost špatný a nevím jestli to dokáže udržet ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsou na nej prostrihy tak je videt jak to hodne proziva. Ale samozrejme jen tleska a zatina pest, on si jako celebrita nemuze dovolit porvavat mezi vymenama a tak :)
No na RG a mozna jeste na wimbledonu mohli hraci typu Oveckina trenovat samy na lede, ale ted jak pises, uz by mel byt davno s tymem a pripravovat se. Taky bych se nedivil ze bude mit jeste horsi sezonu nez posledni...mozna ocekava stavku a pocita s tim ze se dohromady nekde v KHL v Rusku.
Tak Andrejko a ted ten brejk jen potrvdit coz ti dneska moc nejde:( Ale hraje moc pekne, jsem prekvapenej. A btw to jak je zatejpovana, to ji moc nelimituje, rikala ze to je prevence, ale po zapase ji to asi bolet(tahat) bude.
Reagovat
tommr
no jen na parádu to zatejpovaný asi nemá - na to, že jí trochu tahá stehno si stěžovala už dřív. Doufám, že ví co dělá když s tím hraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, vy tady řešíte zdravotní problémy Andrejky, ale MTO si vzala Makiri...
Reagovat
smazaný uživatel
A anooo, aby mu to jeste "vic" klouzalo po lede tak Ovi papa zmrzlinku :D A u nas si fotbalista nebo hokejista nemuze dat na verejnosti ani parek..
Good job Andrejko, tak jeste jeden set, to by byla bomba.
Reagovat
tommr
a kvůli čemu si ho vlastně brala Makiri? Já koukám na televizi a tom jsou ze zápasu Andrey jenom občasný šoty ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tommr: Tak to přesně nevím...

Wheelbow: Hokejista jo, fotbalista ne. U fotbalisty by to bylo hrubé porušení životosprávy. Hlavně kdyby to byl fotbalista, jehož trenérem je Hřebík nebo Bohumír Zenkl (z Okresního přeboru). :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je spise otazka pro Marii..
Ale jedno je jasne, uspesne zeny si berou uspesne muze, tady asi nejde o penize.
No a ac neni moc pohledny(podle me) tak je treba hodny a jak je vidno dava vsanc kvuli ni svoji karieru .)
Monty: ja si pamatuju jak videli nejakeho fotbalistu z nasi ligy s klobasou na fotbale(myslim nejaky spartan) a byl tam jako divak a uz bylo z toho haloo :)
Reagovat
smazaný uživatel
V období RG a Wimbledonu mají všichni hokejisti (i ti z NHL) období suché fyzické přípravy. Na led se hráči evropských týmů dostávají pravidelně v posledním červencovém týdnu. Ti z NHL začínají na ledě o něco později, ale nejpozdější termín bývá 15. srpna. Ovečkin s týmem teď být ani nemůže vzhledem k tomu, že plánovaný start kempů je na polovinu září. Pokud přijde výluka, tak nebude ani to. Ale samozřejmě už teď by se měl připravovat na ledě "neorganizovaně" s kamarády spoluhráči a místo toho je na každém tenise :-)) A pochybuju, že v NY si chodí někde zabruslit nebo v New Havenu a tak :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to byl Slepička a právě Hřebík z toho byl tenkrát na prášky. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Andy takhle chceš jako UO vyhrát? Katastrofa....
Reagovat
smazaný uživatel
Andy vyhraješ turnaj veřim ti a budeš pokračovat že
Reagovat
J.M.
Ten López to neuvěřitelně zazdil. V obou setech má Murrayho skoro na lopatě, životní šance, možná životní zápas, ale v obou tiebreacích si to prohraje sám totálně netrefenými údery. A tak pěkně přitom hrál...

No, další taková šance už asi nikdy v životě nebude, Feliciano.
Reagovat
dadaft
Andrea má brejk na 5:4 ))))))))))))
Reagovat
dadaft
obrovská škoda prvního setu. aspoň ten tajbrejk vyjít mohl...
Reagovat
tommr
Andrea sice bojuje statečně, ale nevím jestli to má vůbec smysl. Obě nohy má zafačovaný až hrůza a může se vážně zranit. Možná, že by bylo lepší šetřit se jen na debla. Vždyt ta Ruska jí nakonec stejně utahá ...
Reagovat
Fandina
tommr tak to ber tak, že je to místo tréninku. Věřím tomu, že bandáže na nohou má kvůli podpoře, aby svaly podržely netrpěly, ale nevím, nejsem lékař ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý deň, Martin je nám už v osemfinále US Open. Ja len tak na pripomenutie výsmechu môjho tvrdenia o jeho ceste do top 30. A trošku (a opäť) vysmievam to tvoje o jeho neškodnosti a o tom, že nemá ako ohroziť súpera. Raz darmo, škodoradosť je najväčšia radosť :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna lastovička leto nerobí. Ešte sa kľudne môžu naplniť jeho slová, takže si mal radšej vyčkať, aby si nakoniec sám nebol vysmiaty..
Reagovat
rubens
Pocity Tsongy a Chardyho během utkání.
1.set: No, počkám si, však ty se unavíš.
2.set Tsonga: Dráždíš tygra, řekl sis o to, chlapečku, kopeš si hrobeček!
3.set: dráždíš tygra, říkám dr... co to.... ááááááá
4.set:co je to za žlutý šmouhy...jak musí ted být krásně v Paříži...
bože, už se zase napřahuje, néééé, mamíííí, já chci domůůů...

Snad jsem sousedy trochu potěšil...
Reagovat
anajka
...potešil a priviedol k úsmevu...:))
Reagovat
smazaný uživatel
Ak ho nerobí, aspoň naň človek začne myslieť :)

Ja sám viem, čo môže Kližan dosiahnuť, nechcem tie očakávania nejako preexponovať .. komentár sa viac zameriaval na darka.vránu a na jeho názory (napr. Rosol je lepší ako Kližan a pod.) :)
Reagovat
smazaný uživatel
U vás se říká léto nedělá...??? (ta vlaštovka - lastovička)
Reagovat
smazaný uživatel
Chcu, aby už Roger na tomhle USO jinej outfit neoblík. Tohle je konečně barva :)))
Reagovat
J.M.
Tak to bude muset hrát až do konce buď denní směny, a nebo dnes vypadnout. :-)
Reagovat
anajka
...ale dnes to nebude v suchom bledomodrom tričku. Už pri rozcvičke sa Roger spotil. Dievčatá, budeme vidieť mužnú hruď...:)
Reagovat
a.magerova
No ale zase podle statistik v nočních zápasech USO ještě Roger nikdy neprohrál, takže mám dilema jestli výhry či modré z nebe ... :-)))
Reagovat
anajka
Martin Kližan dal dnes ďalšieho Francúza. Slovák vo štvrtom kole GS! To tu už nebolo veľmi dávno....
Reagovat
a.magerova
Dělá mi radost chlapec :-))
Reagovat
anajka
Dúfam,že o také dve hodinky skonštatujeme, že nám urobil radosť aj ten "taťka" v bledomodrom tričku...:)
Reagovat
Nola
Martin veľmi potešil
Reagovat
J.M.
Mě mrzí, že hrál zrovna s Chardym. Když jsem je sledoval, to bylo skoro jako zrcadlově obrácená tenisová dvojčata. Jeden levák, druhý pravák, ale oba takovou tu dlouhorukou francouzskou agresivní, razantní hru s přímými údery, žádné velké vymýšlení. Pěkné přestřelky to byly. Já bych je v dalším kole rád viděl oba.
Reagovat
a.magerova
Jj taky doufám, i když Fernanda mám ráda (zvláště teď s tou délkou vlasů) a běžně mu fandím, dnes dám přednost jinému :-))
Jsem původně myslela, když jsem viděla na obrázku v čem bude ve dne Roger hrát, že mě to nijak nenadchne, ale teda musím konstatovat, že vypadá rajcovně jak on tak i ten průběžný výsledek 6:3 ... :-))
Reagovat
pepin
Tak tady tuhle někdo psal, že Serena není v laufu, že je unavená, že má léta apod. Tak dnes opět dala odpověd, jak na tom je. A všechny potencionální soupeřky včetně Petry se mají na co těšit. A to nemluvím o těch dvou co je vyprovodila nedávno a dokonce s kanárem.
Reagovat
rubens
To máš svatou pravdu. Hlavně kvituji, že je to dneska krásný tenis bez řevu.
Reagovat
pepin
Souhlasím, je to něco jiného než když tam ty dvě krásky napodobují různá zvířata. Andrejka hraje zatím dobře, nekvičí a daleko lehčeji vyhrává svá podání. Tak jen tak dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem psal asi já. Předevčírem jsem popisoval její rozpoložení (hlavně duševní) v zápase druhého kola. A před turnajem jsem zmiŇoval, že v jejích letech se dá už počítat s tím, že si vrcholnou formu třeba nedokáže udržet po delší časová období a že se na ní může podepsat únava z náročné letní sezóny. Ale napsal jsem to slůvko "třeba". A pokud to bude jinak, tak budu jedině rád, že jsem se mýlil.
Jestli tady ještě někdo něco takového psal, to je také možné.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jen ten stream je dost nekvalitni, vetsinou jsou tri a jeden z nich je vyborny, ted jede jeden a to ten rozmazany, ale tak lepsi nez nic...
Reagovat
dadaft
nepřišlo mi, že by Serena hrála nějak úžasně. v prvním setu hrála dost bídně, bych řekl.
Reagovat
smazaný uživatel
nenechám tě v tom :) Já Sereně nevěřím. Loňský rok Serena soupeřky bourala a došla jí šťáva až ve finále. Letos, bych řek, to bude dřív.
Reagovat
pepin
No je to možné, já si to nepamatuji, ale dnes i po utkání z toho rozhovoru z ná čiší velké odhodlání a bojovná nálada. Sama řekla, že je to její domovský turnaj a že nechce lidi zklamat. Je pravda, že ten první set nebyl až tak moc, ale ve druhím ukázala svoji pravou tvář.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je jasné, chce tam už hodně uspět. Naposledy vyhrála už v r. 2008. Jen jsem si dělal starost, aby toho na ní nebylo moc.
Já se domnívám, že mohla být dneska v tom prvním setu trochu nervózní a pod tlakem z toho, že ji Makarova porazila na AO. Když vyhrála první set, uvolnila se a bylo to o něčem jiném. Ona to často říká, že když z ní spadne tlak a dokáže se uvolnit, tak že už je to v pohodě. Ale to mají asi všichni tenisté.
Ale myslím právě, že si s dnešním zápasem poradila dobře. Nemůže se od ní čekat, že bude stále vyhrávat 2x 6:0. Já jsem osobně rád, že k zápasu přistoupila zodpovědně a ne jako minule. A aby postoupila do finále jí přeji, není to tak, že jí to nepřeji. Aby to z mých příspěvků mylně nevyplynulo.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.:)
Já bych to nenazval, že jí nevěřím, ale ani mě nepřekvapí, kdyby to nevyšlo. Takhle to nějak mám.
Může se zdát, že má lehčí půlku pavouka. Papírově jo. Ale kdyby tam měla útočnější hráčky, bylo by to lepší. Takhle jí Vinci, Aga nebo Kerber můžou dělat tím jejich stylem problémy, bude muset hrát dlouhé výměny, Vinci a Radwa mají nepříjemné čopy, nebude to lehké. Takže tak nějak to vidím.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že nejsi fanda Petry. Nebo nevím, jestli jsi? Kdyby jsi to napsal o ní, tak tě sežerou.
Nehrála v tom prvním setu úplně optimálně, nedokázala proměnit plno brejků. Ale hlavně byla úspěšná na svém servisu a nenabídla ani jeden brejk. Takže jsem neměl starost ani do případného TB. Ale na konci prvního setu dokázala ještě přitlačit a brejknout jí. Měla 19 winnerů a 12 UE, to není tak hrozné. A druhý set byl dobrý. Když soupeřky deklasuje, píšeš, jak je to nezáživné. Když je to takhle, tak je to zase bída....
No tak třeba jsi si užil alespoň Agu s Jelenou.
Reagovat
dadaft
no tak první set Agy a Jeleny byl super, ve druhém už bohužel začala Jelena odpadávat...
takže jo, užil. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já koukal zase na Robertu s Dominikou než mi to přepli na fotbal a s vítězkou jsem byl i spokojený, protože jí mám v lize.:)
Reagovat
pepin
Na Playeru dávají Andrejku s Kirilenko. Je to na tom 3 kurtu.
Reagovat
brixner
Ahoj ! Omlouvám se, že nepíši k tématu Andy a podobně, řeším ale menší problém...Po registraci na tomto portále(před cca 1.5 měsícem) se mi PRAVIDELNĚ stává toto: při pokusu o přihlášení mě sem systém nepustí "JE VYŽADOVÁNA PLATNÁ COOKIE ", poté se mi objeví oznámení, že můj profil byl zrušen. Napíši adminovi tohoto webu a druhý den se přihlášení podaří. Neštěstím je, že se to PRAVIDELNĚ opakuje cca jednou za tři dny:-(( Nemohl by mi někdo z Vás třeba poradit, jak to řešit? Tenis mám rád, rád s Vámi zde diskutuji, ale technika je nějak záhadně proti mě...Používám prohlížeč Mozilla. Za případnou radu moc děkuji! Brix
Reagovat
smazaný uživatel
Mám podobnú skúsenosť, ale len s prihlásením cez mobil..Inak, je to v poriadku..Poradiť ti však nedokážem, možno skús Google Chrome..
Reagovat
smazaný uživatel
S Nišim to vypadá dost blbě. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ještě otočí :-) Každopádně Andy buýde mít pro čtvrtfinále fakt easy soupeře.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude no a ani bych se nedivil, kdyby Blake dneska odstranil i Raonice.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Blake měl zatím slabé soupeře, Lacka a Granollerse, ti jsou v pohodě. Blake hraje hodně na riziko, nemá tu úderovou jistotu a není rozehraný. Ale klidně se to může stát, Raonic taky není přesvědčivý zatím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Niši má už set. Ještě 2.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Niši končí. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Som rád, že si Dominika prišla na svoje. Nižšie nároky trénera sa naplno prejavujú, jej chátrajúca hra a upadajúce výsledky sú toho jasným dôkazom. Dúfam, že je teda spokojná..
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji až tak nesleduju, pod Krajanem ji to šlo lépe jo? A jaký je prosímtě rozdíl předtím a teď? Jestli je Krajan náročný, tím lépe pro Lauru.
Reagovat
tommr
neříkám, že ted Cibulková hraje nějak skvěle, ale na ty upadající výsledky jsi přišel jak? Vždyt je ted 12. na světě a nejhůř se může propadnout na 14. místo. To přece není vůbec špatný postavení a pokud vím tak na tom líp nikdy nebyla ... :)
Navíc Vinci není žádný ořezávatko a prohrát s ní není žádná ostuda - ta už má za letošek na kontě několik titulů v singlu i v deblu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľková išla dole najmä herne. Takto pred rokom, alebo ešte napríklad v Miami pod vedením starého trénera nemala problém urobiť za zápas 30-35 winnerov. V súčasnosti nie je schopná ukončiť výmenu, úderovo taktiež neistá, príliš veľa nevynútených chýb. Na rebríčku sa to ešte neodzrkadlilo, ale to príde. Pravda je taká, že Wimby a OH bola jedna katastrofa, v Amerike vyhrala jeden slabo obsadený turnaj a okrem toho prepadák. Na USO to bol taktiež pretrápené až do 3. kola, Cibuľková zvykla tieto súperky porážať suverénnym spôsobom, Vinci hrá síce lišiacky tenis, ale dnes bola určite poraziteľná. Na RG dosiahla síce úspech, ale to bola týždeň od Krajana, tam sa ešte určite nestihla prejaviť práca nového trénera, tá sa prejavuje až teraz..

Laura si zatiaľ pochvaľuje, vo včerajšom interview spomínala, že s trénerom popracovala hlavne na taktickej stránke a prináša to už svoje ovocie..
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľková išla dole najmä herne. Takto pred rokom, alebo ešte napríklad v Miami pod vedením starého trénera nemala problém urobiť za zápas 30-35 winnerov. V súčasnosti nie je schopná ukončiť výmenu, úderovo taktiež neistá, príliš veľa nevynútených chýb. Na rebríčku sa to ešte neodzrkadlilo, ale to príde. Pravda je taká, že Wimby a OH bola jedna katastrofa, v Amerike vyhrala jeden slabo obsadený turnaj a okrem toho prepadák. Na USO to bol taktiež pretrápené až do 3. kola, Cibuľková zvykla tieto súperky porážať suverénnym spôsobom, Vinci hrá síce lišiacky tenis, ale dnes bola určite poraziteľná. Na RG dosiahla síce úspech, ale to bola týždeň od Krajana, tam sa ešte určite nestihla prejaviť práca nového trénera, tá sa prejavuje až teraz..

Laura si zatiaľ pochvaľuje, vo včerajšom interview spomínala, že s trénerom popracovala hlavne na taktickej stránke a prináša to už svoje ovocie..
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľková išla dole najmä herne. Takto pred rokom, alebo ešte napríklad v Miami pod vedením starého trénera nemala problém urobiť za zápas 30-35 winnerov. V súčasnosti nie je schopná ukončiť výmenu, úderovo taktiež neistá, príliš veľa nevynútených chýb. Na rebríčku sa to ešte neodzrkadlilo, ale to príde. Pravda je taká, že Wimby a OH bola jedna katastrofa, v Amerike vyhrala jeden slabo obsadený turnaj a okrem toho prepadák. Na USO to bol taktiež pretrápené až do 3. kola, Cibuľková zvykla tieto súperky porážať suverénnym spôsobom, Vinci hrá síce lišiacky tenis, ale dnes bola určite poraziteľná. Na RG dosiahla síce úspech, ale to bola týždeň od Krajana, tam sa ešte určite nestihla prejaviť práca nového trénera, tá sa prejavuje až teraz..

Laura si zatiaľ pochvaľuje, vo včerajšom interview spomínala, že s trénerom popracovala hlavne na taktickej stránke a prináša to už svoje ovocie..
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuľková išla dole najmä herne. Takto pred rokom, alebo ešte napríklad v Miami pod vedením starého trénera nemala problém urobiť za zápas 30-35 winnerov. V súčasnosti nie je schopná ukončiť výmenu, úderovo taktiež neistá, príliš veľa nevynútených chýb. Na rebríčku sa to ešte neodzrkadlilo, ale to príde. Pravda je taká, že Wimby a OH bola jedna katastrofa, v Amerike vyhrala jeden slabo obsadený turnaj a okrem toho prepadák. Na USO to bol taktiež pretrápené až do 3. kola, Cibuľková zvykla tieto súperky porážať suverénnym spôsobom, Vinci hrá síce lišiacky tenis, ale dnes bola určite poraziteľná. Na RG dosiahla síce úspech, ale to bola týždeň od Krajana, tam sa ešte určite nestihla prejaviť práca nového trénera, tá sa prejavuje až teraz..

Laura si zatiaľ pochvaľuje, vo včerajšom interview spomínala, že s trénerom popracovala hlavne na taktickej stránke a prináša to už svoje ovocie..
Reagovat
smazaný uživatel
A vôbec netuším, prečo sa to odoslalo 4krát, keď sa zvykne iba 2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
A vôbec netuším, prečo sa to odoslalo 4krát, keď sa zvykne iba 2 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Absolútne súhlasím, Miklušičák je viac hráč ako tréner ... a Cibula mi vadí stále viac a viac, kvôli jej vyjadreniam, a tomu sprostému POME čo kričí aj keď súperka dá dvojchybu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, to její POME mě děsně štve, když to zakřičí po KAŽDÝ výměně, kdy získá bod, to znamená i po zkaženým míči soupeřky, to je fakt nefér..
Reagovat
dadaft
nefér jsou tak akorát Sharapova a Azarenka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pak jsou nefér i Serena, Venus, Makiri, atd..jejich zápasy taky nejsou zrovna tiché...
Reagovat
Fandina
forehand tak tak neplač nad Domčou Krajan už je pryč a zřejmě na ní tak jako Lauru neměl vliv, když po týdnu už se to ukazuje a Dominika letos od začátku roku kdy byla s ním všude končila v prvním kole a až když se s ním rozešla, začala letos bodovat finále Barcelona QT Řím, Brusel, Hertengenbosch, New Hawen a hlavně FO když předtím vyřadila Azarenku a nedávno vyhrála Calrsbad kde porazila Bartoli. Proto je nejlíp na žebříčku a že dnes prohrála s Vinci se dalo čekat a ani kurzem nebyla favoritkou. Někdy neuátočí, to je pravda, ale pokud vyhraje tak je to nepodstatné. Není na tom náhodou teď líp než předtím. Podle mě ano. K čemu to bylo, když do dubna pořád jen první kola.
Reagovat
Fandina
... oprava můj příspěvek výše ne QT ale QF čtvrtfinále ...
Reagovat
J.M.
Mimochodem, i když mi Tomic vůbec není sympatický, líbí se mi na něm, jak při svém mládí ještě není tak poučený PR poradci co a jak má říkat, takže na rozdíl od většiny ostatních tenistů, opakujících v rozhovorech dokola jen nicneříkající a neupřímné fráze, se od něj člověk někdy i něco dozví.

Ta jeho tiskovka po zápase s Roddickem byla docela bizarní. :-)

-Jak se jmenujete? -Will. -Will kdo? -Will Swanton. -Okdkud? -Reuters. -Budu si vás pamatovat.

Z toho šel až strach. :-) Taky mluvil o tom, že na centrkurtu míček skáče úplně jinak než na okolních dvorcích, a že se kvůli tomu vůbec nemohl trefovat do úderů. Že by se na tom potřeboval nejdřív rozehrát, zatímco hvězdní hráči mají možnost si na tom zahrát a zvyknout si.

Podle mě už začíná být na zvážení, jestli by ITF neměla odebrat US Open grandslamový status. Mluví se o tom už léta, v Asii jsou místa, která jsou na převzetí štafety nažhavená, a tady ty naprosto rozdílné podmínky a povrchy na centru oproti vedlejším kurtům jsou jen posledním kamínkem do velmi bohaté mozaiky chyb, omylů a hříchů newyorských pořadatelů za poslední roky.
Reagovat
J.M.
A ještě víc mimochodem, zrovna koukám na kurt č. 17, kde hraje Nišikori s Čiličem, a to je snad rychlejší kurt než v Cincinnati. Ale zase s nízkým odskokem. To tam snad nechali povrch z roku 2002 nebo co... Takový bleskový tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopiteľne, že loptička skákala inak, než na iných kurtoch..Je predsa rozdiel hrať v noci alebo cez deň. Túto odlišnosť v spojení s rozdielnym časom a tým pádom aj drobnoou zmenou na kurte spomenul aj Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodom, to čo Berny hovoril o rozdielnom odskoku. Spomínal, že skákala inak a nemohol sa dostať k úderom, z toho vyplýva, že lopta skákala nižšie než inde, to znamená, center by mal byť rýchlejší. Naznačujú to aj Andyho čísla na servise, ktoré neraz hravo presiahli 130mpH.
Reagovat
J.M.
Naopak, skáče spíš výš. Doslova říkal "The ball jumps on that court." Míček na tom kurtu skáče.

Jinak to, že nízký odskok rovná se rychlý povrch, je už zastaralý mýtus z dob, kdy všechno bylo jednoduché, antuka byla antuka, tráva byla tráva, a tvrdý povrch byl tvrdý povrch. Dnes v bláznivé době všemožně modifikovaných povrchů a míčů, zpomalené trávy s vyšším odskokem než dřív, rychlých tvrdých povrchů s vysokým odskokem (Cincinnati) a pomalých tvrdých povrchů s nízkým odskokem (O2 aréna v Londýně při závěrečném turnaji) jsou prostě výška odskoku a rychlost kurtu dvě separátní, na sobě nezávislé veličiny. Každá z nich má velký význam, pro některé hráče možná i výška odskoku zásadnější parametr než rychlost.
Reagovat
smazaný uživatel
Anglický, teda pôvodný komentár sa ku mne nedostal, podmienky však boli určite zmenené aj kvôli pre Tomica netradičnému času. Dostali sa ku mne však slová Djokoviča a Hewitta, ktorý sa vyjadrovali k rýchlosti povrchov, obaja sa zhodli, že v NY je to rýchlejšíe, než v Austrálii a ani jeden z nich sa ani náznakom nezmienil, že by sa to v posledných rokoch výrazne menilo. Takže, zrejme to nebude také dramatické.

+ Vo všeobecnosti stále platí, že nižší odskok znamená rýchlejší kurt. Samozrejme existujú výnimky, treba k tomu pristupovať individuálne, no v zásade sa táto zákonitosť s realitou veľmi často zhoduje.
Reagovat
J.M.
Rychlejší než v Austrálii je to skoro všude. Možná i na Roland Garros (i když ne tom letošním). To nic neznamená. A mimo Arthura je to pořád dokonce o dost rychlejší než v Austrálii.

A to "ve všeobecnosti" opravdu už platí jen pro klasické povrchy podobné těm z minulého století. Třeba tráva v německém Halle - klasika jako za starých časů, rychlá tráva, nízký odskok. Žádné moderní čachry. Ale je to už spíš výjimka. Dnes jsou nejrychlejší kurty na tvrdých površích s vysokým odskokem. Naproti tomu třeba ta Austrálie má vysoký odskok a pomalý povrch. A ve Wimbledonu ve druhém týdnu už míčky hráčům lítají do výšky ramen, jako na antuce (i letos jsem na to téma četl šokované komentáře lidí, co se tomu divili). Prostě "ve všeobecnosti" dnes poučky z minulého století neplatí.
Reagovat
J.M.
Což mi přiípomnělo ještě jednu samostatnou kapitolu, která k tomu příspěla - koberce v halách, Dřív byla spousta halových turnajů a jiných akcí (Davis Cup atd.) Dnes už velké halové turnaje mizí, a ty, co zůstaly, už všechny přešly na normální tvrdý povrch. Koberce úplně zmizely. Ale právě ty klasické staré superrychlé gumové koberce, to byl jeden pilířů dnes už překonané teorie "nízký odskok rovná se rychlý povrch".
Reagovat
smazaný uživatel
Z 10 rôznych povrchov určite minimálne v 6 platí, že rýchlejší povrch má aj nižší odskok, takže vo všeobecnosti to stále platí. Ukazovali to aj niekoľké štúdie na Eurosport, kde sa porovnávali povrchy, minimálne tie grandslamové.
Reagovat
smazaný uživatel
Čo sa týka povrchov z minulého storočia. Samozrejme tie sú tie najdôležitejšie, keďže sa na nich hrajú Grandslamy a pre tie stále platia všeobecné zákonitosti.

Menšie turnaje si môžu dovoliť alternatívne povrchy, ktoré v sebe nesú určité neznáme riziká, no tie sú vo svojej dôležitosti kdesi na chvoste.

Postupne sa ale opäť dostávame k už otrepanému evergreenu, čo sa rýchlosti povrchov týka. Takže ak máš nejaké relevantné čísla, alebo aspoň oficiálne články potvrdzujúce tvoju teóriu, rád si to prečítam, inak sme stále v rovine dohadov a subjektívnych pocitov.
Reagovat
J.M.
Ne, na površích z minulého století se opravdu dnešní grandslamy nehrají. O tom celý můj příspěvek byl.

Australian Open se hraje na Plexicushionu od roku 2008. Hra na Plexicushionu je výrazně jiná než na Rebound Ace, na kterém se hrávalo dřív (nemluvě o trávě, na které se na AO hrálo převážnou část minulého století).

Roland Garros se už nehraje na antukovém dvorci. Antukové dvorce dnes už na velkých turnajích prakticky neexistují. Moderní "antukový dvorec" je klasický vrstvený kurt, v tomto případě asfaltový podklad, na kterém ne nasypán štěrk, drcený vápenec, a až vršek je pro formu posypán tenoučkým několikamilimetrovým antukový popraškem. Technicky vzato to není antukový dvorec.

Wimbledon se hraje na travnatém kurtu, který má s tím z minulého století společné jen označení "travnatý kurt". Změnilo se složení trávy i způsob úpravy kurtu, podkladu, stejně jako míče.

US Open se sice hraje už od roku 1978 na DecoTurfu, to je jediný "klasický" povrch na grandslamu, ale i DecoTurf má za sebou několik generací, a hlavně se dá měnit podle požadavků, což taky pořadatelé US Open dělají. I oni sami přiznali, že rychlost v minulé dekádě měnili směrem dolů (zatímco to zpomalení z minulého roku dávali za vinu třeskutému počasí, které jim neumožnilo ten povrch omýváním víc vyhladit a tím zrychlit).
Reagovat
smazaný uživatel
Chcel som povedať, že čo sa GS týka, tak tam platí vyšší odskok, pomalší povrch. To na margo tých všeobecných zákonitostí a poučiek..
Reagovat
smazaný uživatel
+ Povrchy z minulého storočia, tradičné povrchy..Vieme, jak to myslíme..Opäť hra so slovíčkami, pointa sa stráca..
Reagovat
J.M.
Pointa byla ta, že to, jestli to na centru skáče výš nebo níž, o rychlosti nic neříká. Řeč byla o US Open a speciálně o centrkurtu versus okolních kurtech. Jsou rozdíly mezi přírodními povrchy (tráva, antuka) a tvrdými (ale ty se v posledních letech velmi výrazně smazávají, tím jak ty "přírodní" jsou čím dál více "umělé"), ale tvrdé povrchy jsou tak variabilní, že rychlost a výška odskoku jsou na nich dvě veličiny na sobě nezávislé. Mezi tvrdými kurty jsou pomalé kurty s nízkým odskokem, pomalé s vysokým, rychlé s nízkým a rychlé s vysokým. Žádné obecné pravidlo pro to v dnešní době neexistuje.
Reagovat
smazaný uživatel
My sa ale vôbec nebavíme konkrétne len o tvrdých povrchoch, ale o kurtoch všeobecne. Opakujem, v zásade platí, že vyšší odskok znamená pomalší dvorec a naopak. To je to, čo sa pokúšaš znegovať, diskusia sa vyvinula práve týmto smerom a posledné príspevky sa stále motáme okolo toho istého. Pointa prvého príspevku je už dávno stratená a v súčasnosti bezpredmetná. Variabilnosť tvrdých povrchov nepopieram, no tie sú len zlomkov všetkých povrchov, z ktorých moje tvrdenie vychádza. Nehovoriac o tom, že aj čo sa hardov týka vyšší odskok väčšinou znamená pomalší kurt. (kľudne si zober 10 turnajov, aspoň v 6 to bude platiť)

Ak si Tomic myslí, že na centri je odskok vyšší, a podľa teba odskoky nijako nesúvia s rýchlosťou kurtu, prečo si hneď v prvom príspevku napadol organizátora z toho, že na hlavnom kurte je iný, podľa teba pomalší povrch? Prečo to nemôže súvisieť s časom zápasu, ktorý prináša rozdielne podmienky a v tomto duchu sa vyjadril aj Djokovič. Prečo hneď zachádzame do konšpirácií..
Reagovat
J.M.
To je opravdu myšlenková bramboračka. V diskusi o rychlosti versus výšce odskoku na tvrdém kurtu na jednom grandslamu argumentovat trávou a antukou a grandslamy obecně, podsouvat mi věci, které jsem nenapsal, respektive je motat dohromady (psal jsem o rozdílnosti odskoků, to o rychlosti jsem psal v úplně jiném tématu a nezávisle na tomto), atd. Jinak platí, že dva jednoznačně nejrychlejší tvrdé kurty současnosti (Dubaj, Cincinnati) mají vysoký odskok.

Nicméně já už v takovýchto bramboračkových diskusích opravdu nechci pokračovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, Dubai a Cinnci, čo tie ostatné?..Každopádne, súhlasím s tebou. Človek sa tu naozaj cíti jak na kolotoči, stále o tom istom. Ja o koze, ty o voze, v zásade sa nikam neposúvame. Možno si to skús celé znova prečítať, nájsť stratenú niť. Pekný večer.
Reagovat
spaniel
Vitej ve forehandovem svete argumentace.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, proč dávají na Eurosportu 2 fotbal, když mají v programu od 17:45 jenom tenis?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už to v programu doplnili, fotbal skoro až do devíti. Už mě s tím fakt štvou!
Reagovat
a.magerova
Eurosport - Jelena vs Aga
Eurosport2 - Marin vs Key
Koukám a fotbal nikde?!
Reagovat
Nancy_z
Taky mám zničehonic na dvojce fotbal a to tam chvíli dávali Cibulkovou...
Reagovat
smazaný uživatel
Máš asi anglickou verzi Eurosportu 2, já mám tu, kde je bundesliga.
Reagovat
dadaft
no mně by zajímalo, proč na stránkách Eurosportu slavně vyhlašujou "plán vysílání", když na to j a ještě tam teď pořád visí včerejší...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jsem už také koukal, že se to ani neobtěžovali na dnešek napsat.
Reagovat
tommr
o víkendu musí na Eurosportu tenis skoro vždycky ustoupit blbýmu fotbalu - s tím už jsem tak nějak dopředu smířenej. Budme rádi, že tenis dávaj aspon na tom jednom kanálu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, mohlo by to být i horší.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Cibulko :) Jinak doufam ze budou davat na eurosportu Kirilenko s Andreou. No v nejhorsim aspon ze bude stream, uz se tesim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by mohl být "pěkný" zápas..:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Emičko, všímáš si, že Andrejka hraje na US Open se samými kráskami? Její zápasy jsou vždycky krásné (Klárka, Galina, Makiri). :)
Reagovat
tommr
nic ve zlým monty, ale nezdá se ti, že ten tvůj standard krásy tak trochu upadá? Považovat Voskoboevovou za krásku můžeš asi jen ty. Neříkám, že je ošklivá, ale že by to byla kráska? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se mi teda nezdá! :D Galina je moc hezká holka a patří u mě mezi deset největších krásek. Její fotky na twitteru se mi vždycky líbí a při zápasech vypadá taky výborně. Takže bacha na to! :D

http://www.youtube.com/watch?v=g7yYFa6t4kA
Reagovat
tommr
podle fotek se to v dnešní době počítačovejch kouzel přece nedá brát. Podívej se třeba na tuhle fotku Jeleny na ofiko stránkách WTA:
http://www.wtatennis.com/player/jelena-jankovic_2257889_3932
a srovnej to se skutečností - ten rozdíl je skoro neuvěřitelnej. Podobnejch příkladů tam najdeš víc - většina holek je tam přikrášlenejch, ale najdou se tam i opačný případy (třeba Lucka Šafářová tam má opravdu strašidelnou fotku) ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale nemyslel tyhle fotky... Galina dává na twitter fotky z akcí, tréninků, fotí se s dalšími hráčkami atd. Říkám, že i při zápasech se mi líbí a na tom videu je taky krásná. Pěkný úsměv, vlasy, oči, nohy... Tak o co ti jde? :D

http://media.photobucket.com/image/galina%20voskoboeva/orangecrush1969_stewart/GalinaVoskoboeva.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Galina+Voskoboeva+Sony+Ericsson+Open+Kick+a4yKDvEpkW1l.jpg

Tady něco pro Emičku... :)
https://p.twimg.com/AtqWjarCEAIfiFn.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Nerika ti neco slovo Make up? Jasny ze vetsina holek vypada jinak na kurte a pak kdyz se nalici treba na foceni nebo na nejaky vecirek. Jsou ale vyjimky treba jako prave Kirilenko, Kurnikova, Anna atd ktere vypadaji pekne i s jen malym make upem, nebo dokonce zadnym protoze maji prirodni krasu.)
Btw Galina se me take libi, hold kazdy mame jiny vkus :)
Ano Emicko bude to "pekny" zapas :D
Reagovat
smazaný uživatel
Moje tri nejoblibenjsi hracky co vice sleduju. Jsou v pohode a jeste navic se me libi, ja jsem na ty drobnejsi a asijske:)

1)http://www.wtatennis.com/player/na-li_2257889_4846
2)http://www.wtatennis.com/player/vania-king_2257889_10844
3)http://www.wtatennis.com/player/bojana-jovanovski_2257889_13564

Tak jdu drzet prsty Andrejce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z toho výběru se mi nejvíc líbí Bojana. :) Na druhou stranu, Na Li je sympaťačka a Vania je zajímavý typ.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, přírodní krása je nejhezčí, nejlíp vynikne..
Monty, Galina je pro mě neutrální, ale Klára se mi nelíbí, já na ní neshledávám nic zajímavýho, pro mě nudná, šedá myš, aspon na kurtu na mě tak působí, na její zápasy se dívám jen výjímečně, práve proto, že mě nudí její otrávený obličej..ale asi nejsem objektivní, protože ji fakt nemusím..
To mám mnohem raději Lucku Š. Líbí se mi jemný, dívčí typy..takže Makiri a Ana, ty nebudou v obličeji moc stárnout, budou vypadat podle mě dobře dlouho.
Opačný typ je třeba Sam, Flavia, i Aga..přijdou mi v obličeji starší.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, pod to se podepisu :) Uplne si me promluvila s duse, zejmena s Klarkou..
A Lucka Safarova je takova zvlastni, vypada dobre i bez naliceni. Zajmena se me libi jeji oci :)
Btw tu treti jsem myslel Annu Ivanovic. Jsem si neuvedomil ze Kurnikova je take Anna.
Reagovat
smazaný uživatel
Kournikova je Anna, Ivanovic je Ana. To jen pro upřesnění. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem tě pochopila, že myslíš Anu Ivanovič.
Není Anna, jako Ana :-))

Monty - díky za fotku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Oky, ja to bral dohromady jako Aničky :) Ale mas pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
A omlouvam se za hrubku :( Si to musim po sobe vdycky nekolikrat zkontrolovat a nekdy se na to vykaslu a pak to takle dopadne.
Reagovat
rubens
Vůbec nevím, kam psát...
Jelena vs Aga - panebože, to je řežba!
Reagovat
smazaný uživatel
snad Andy jeste nejaky zapas vyhraje, pripadne ctvrtfinale proti Novakovi by byl pekny bonbonek....

jeste bych se zeptal, semifinale muzu se hraje v sobotu a hned v nedeli finale?.. zadny den odpocinku jak na vsech jinych GS?.. nebo se hraje klasicky patek-nedele..
Reagovat
smazaný uživatel
Klasicky pro US Open sobota-neděle. Obě mužské semifinále i ženské finále jsou v sobotním programu. Big Saturda,y nebo Super Saturday či jak tomu říkají.
Reagovat
smazaný uživatel
super, diky za info :)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozrejme, pokiaľ nebudú prieťahy v počasí. Čo si ja spomínam, tak posledné roky sa finále US Open hralo vždy v pondelok. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aa vyzerá to tak, že v pondelok sa bude hrať finále aj v roku 2012 - https://twitter.com/TennisConnected/status/241860548881436673/photo/1
Reagovat
smazaný uživatel
Od roku 2008 se hrálo každé finále vinou počasí v pondělí. Murray - Federer 2008, Federer-Del Potro 2009, Nadal - Djokovic 2010 i 2011.
Reagovat
smazaný uživatel
Andyho zápas jsem bohužel neviděla, ale ted koukám na záznam, hlavně, že vyhrál, udělal mi radost :-)

Kdo mi radost moc neudělal, je Rafa, včera ve zprávách na Eurosportu říkal, že se pravděpodobně nevrátí ani na DC, vrátí se, až se bude cítit 100% připraven. Byl to nějaký rozhovor pro španělskou tv, co jsem tak stačila pochytit..Rafa byl v obleku a měl nagelovaný vlasy..nezvyk.
Reagovat
tito
sice pro nás taková Doba temna ale jen ať si odpočine. A neúčast na DC mi až tak nevadí, tam toho dokázal již více než dost. Jinak Andy včera skvěle. Fogniniho dá doufám bez problémů a i na DelPa bych mu věřil. :-)
Reagovat
a.magerova
pro Emu
http://www.wallpaperhd.org/thumbs/7372_2.jpg
pro tita
http://images4.fanpop.com/image/photos/20800000/lovely-Rafa-2011-rafael-nadal-20804352-430-366.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Však Rafa vyhlásil, že DC nebude hrát celou sezonu ne? A i bez něj mají Španělé hdoně slušné šance bohužel. Ferrer udělá na antuce dva body a Almagro taky jeden určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně neúčast na DC taky nijak nevadí, co mi trochu dělá starosti, že je to takový neurčitý vyhlášení, až budu 100 % připraven.
Je tam velký prostor na to, aby se objevil už třeba v Asii, ale taky může zbývající část sezony včetně TM vynechat, a soustředit se plně na přípravu nový sezony, až na AO..
Osobně si myslím, že to bude spíše ta druhá možnost.

a.magerova
Jo, Andy si to užíval..ještě si ho užijem i my, Fogniniho dá i s jeho čelenkou :-)
Díky za fotku, když já bych raději Rafu zarputilýho ve výrazu a ne jen tak relaxujícího..:-)))
Reagovat
tito
:-))) Ale radši bych ho viděl vyváleného v antuce. -DDD
Reagovat
tito
tak jsem měl okno otevřené déle a nepodíval se, co mezitím napsala Ema..
Reagovat
smazaný uživatel
DC ma tiež nejak extra neberie, ale chcel som aby ho Rafa stihol..Zacinat po zraneni na svojom oblubenom povrchu je velka vyhoda a zaroven moznost ako sa vratit do starych zabehanych koľají..

Tiež má tá neurčitost a mlženie situácie zneisťuje, nemam to rad v bežnom a ako vidim, tak aj v športovom živote..Je to zvlastne aj z toho dovodu, ze dnes sa uz pri kazdom zranení vie urcit priblizná doba liečenia, v tomto prípade sme sa však ničoho podobného nedočkali..
Reagovat
a.magerova
Ema: no toto, tak já zcela záměrně tuto fotku věnovala Tobě, jakože abys TO využila.... a Ty prý, že "jen tak relaxujícího" :-/
tito: jo to už tu minule psala sojka, že člověk o chvíli déle sepisuje svou odpověď a hned je někým zastíněn :-)))
Forehand: kdes byl v noci?! Slíbils, že ve dvě přijdeš dom !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Prepač, meškal som..Bol som zapojeny do kolektívnych plánov, musel som sa podrobit autoritatívnej vacsine, bolo mi prikazané pit a bavit sa..Ale vo všetkej slušnosti a počestnosti samozrejme ;)

Dufam,ze si ma nečakala, bolo už vela hodín..;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve vší počestnosti? Žádné obnažené striptérky? :-) ;-)
Já jsem Andyho taky v noci nestihla, ale věřila jsem, že ho ještě uvidím..

a.magerova
Tak já TO patřičně užila, ale přece jen..Rafa ve sportovním je taky sexy ;-) ale díky, že jsi na mě myslela i po této stránce..;-))

A jinak se omlouvám Titovi, fakt jsem tě nechtěla zastínit, kdybych to věděla, počkám s odpovědí o pár chvil déle, ale asi se shodnem, že Rafa na kurtu ..pohled k nezaplacení :-)
Reagovat
tito
Jaképak zastiňování, mysleli jsme to stejně a dáma má přednost! Hlavně aby se ten náš kluk už konečně vrátil....
Reagovat
smazaný uživatel
včera (respektive dnes v noci) se potvrdilo, že Wilander je expert jak ty svíčkové báby nebo jako Kozel na fotbal v ČT. Před utkáním prohlásil, že Tomič je přesně ten typ hráče, který se nerozklepe před plným stadákem a že takové utkání zvládne. Teď si říkám, jestli si Wilanderovi prognozy vždycky neobrátit a vyjde z toho realita :) Jinak já to včera vypl po prvním setu, bylo jasné že chromý Tomič kariéru Roddovi neukončí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo před utkáním Rogera s Phauem, řekl že má Němec šanci Rogera porazit :-D
Reagovat
smazaný uživatel
to sem teda neslyšel, ale je to ještě lepší jak to co sem napsal já, i když čistě teoreticky vždycky je nějaká šance, i když je rozdíl když je třeba 80% a když je 0,01% :D
Reagovat
Roger_Federer
Tak Willander dlouho době ukazuje, že byl lepším hráčem než komentátorem a tenisovým prognostikem..Kdyby bylo po jeho tak Federer už 2 roky hraje na 10 místě:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasný, šance je vždycky. Ale přece jenom.... a náš komnentátor hned na to, protože to překládal, tak s tím nesouhlasím ..:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad teda neskončí se slizounem Fogninim a dočkáme se duelu s Del Potrem ve 4. kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrý výkon. Vítězství bylo navíc ve třetím setu podpořeno výkonem-nevýkonem Tomice. Ale i tak, na servisu excelentní, ve výměnách taky, na voleji taky dost dobrý + nějaká show. :-))) Díky, A-Rode. A ted´ už na Fogniniho!
Reagovat
smazaný uživatel
zalez ty tchoři
Reagovat
smazaný uživatel
"zalez ty tchoři" - to řiká žvanivec, jemuž z huby vylítává jedna testosteronová pinda za druhou, ale jakmile má převzít odpovědnost za svá slova, nadělá si do plen a začne se vymlouvat? A poté opět přichází do dějiště trapasu a moralizuje, poučuje a posílá ostatní pryč? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
aspon zes pochopil...a uz neotravujes s tema dlouhejma traparna cos psaval při kazdem grendslamu. vlastne co bylo nahoře...si psaval znova jen trochu jinak ty piss_salku

----------------------------------

Pokud svetova trojka opravdu zvitezí a nasledne i v nedeli potvrdí, tak čtyřiadvacítka na portalu - uz nikdy více



06.07.2012 12:09Od: ....24
Reagovat
smazaný uživatel
Tva pamět´ je krátká. Tvá žvanivost dokonalá. Na to mě nenachytáš. Slibovals několikrát, že vypadneš úplně, dokonce jsi prosil zastání, že slib dodržíš. Když Federer ten večer vyhrál, začal jsi kličkovat s "referendem", potom jsi došel k definitivnímu výkrutu: "Nikam nejdu, jsem zde oblíbený", když pro tvou podporu hlasovali 4 lidé z celého portálu. Později jsi to ještě změnil na "tak jsem to nemyslel". To ale nic nemění na tom, že už jsi v tom v tu dobu byl namočený až po tu tvou nevymáchanou hubu a jen ses z toho snažil vykličkovat.

Toto je můj dnešní poslední příspěvek ke slizu ....24, takže nejdříve zde pro tebe zase zítra. Pleny ti zjevně docházejí a je třeba puch po tobě vyvětrat. Adios.
Reagovat
smazaný uživatel
Páči sa mi ako ho dávaš dole :)))

24/Nadal-Federer/Barney/hocijaký iný deb.ílek s IQ 12 síce nie je hodný žiadnej reakcie, ale ani toto nie je zlé :)
Reagovat
SwissMaestro
Excelentní zápas ze strany Andyho. Doufám minimálně ve 4. kolo !! C mon Andy!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist