Roland Garros má první pozitivní testy na koronavirus. Mělo by se jednat o Mektiče s Pavičem

3. 6. 2021, 09:43
Aktuality 3
Na Roland Garros se objevily první dva pozitivní případy na koronavirus. Podle pořadatelů jde o nejmenovaný mužský deblový pár, který musí do izolace a v pavouku ho nahradí jiná dvojice. Zahraniční servery a novináři hlásí, že se jedná o nejúspěšnější pár Nikola Mektič, Mate Pavič, který už ani nefiguruje v pavouku deblové soutěže.
Profily hráčů

Mektič s Pavičem začali spolupracovat letos, jsou nejúspěšnějším párem sezony a vedou deblový žebříček. Chorvaté letos absolvovali 41 utkání a 37 z nich vyhráli, přemožitele nenašli v Antalyi, na generálce v Melbourne, v Rotterdamu, Miami, Monte Carlu ani Římě.

Zástupci Francouzské tenisové federace, která antukový grandslam pořádá, ve středu večer oznámili, že od začátku turnaje otestovali 2446 hráčů a jejich doprovod. Až dosud byly všechny testy negativní.

Loni se Roland Garros konalo kvůli koronaviru až na podzim a na turnaj mohlo jen tisíc lidí za den. Ani tentokrát nemůže být naplněna kapacita, ale i díky týdennímu odkladu se na centrkurt Philippa Chatriera pro 15 tisíc lidí dostane denně až pět tisíc fanoušků.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
patriks
To je velká chyba, měli se dát očkovat.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
žabožrouti dobře vědí, že jinde než v deblu šance na titul nemají...smile
Reagovat
paddy
Pohoda, klídek, tabáček
Nikoho se nebojí žabáček
smile

https://funnypixz.blogspot.com/2013/07/frog-smoking-cigarette.html?m=1
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist