Rosol je v Melbourne poprvé ve 2. kole, vyzve Hájkova přemožitele Raonice

15. 1. 2013, 05:23
Aktuality 4
AUSTRALIAN OPEN muži - Velmi solidní úspěšnost v prvním kole Australian Open mají i čeští tenisté. Na Berdycha a Štěpánka dnes navázal také Lukáš Rosol, který si ve třech setech poradil s Britem Jamiem Bakerem. V dalším zápase se utká s Milosem Raonicem, na kterém ztroskotal Jan Hájek.
Lukáš Rosol

Prvním vyřazeným českým tenistou z Australian Open je Jan Hájek. V zápase s favorizovaným Kanaďanem Milosem Raonicem sice vyhrál první set a dva míčky ho dělily od rozhodující páté sady, porážce 6-3 1-6 2-6 6-7 ale nezabránil a v Melbourne skončil hned v prvním kole.

"Můžu být spokojený s výkonem, ale mrzí mě, že jsem prohrál. Raději bych bral vítězství po špatném výkonu. Měl jsem těžký los skoro jako vždycky na grandslamu. Raonic má možná nejlepší servis na světě, hlavně ten druhý, který se od prvního liší jen maličko," řekl Hájek zpravodaji MF DNES.

Ve druhém kole vyzve třináctého nasazeného Raonice další Čech Lukáš Rosol. Ten si dnes po setech 7-6 7-5 6-2 poradil s Britem Jamiem Bakerem a vynahradil si tak svůj nepovedený debut z loňska, kdy s Němcem Petzschnerem uhrál jen dvě hrya utrpěl dva kanáry.

Už včera v Melbourne postoupili Tomáš Berdych a Radek Štěpánek

Další podrobnosti připravujeme.

- GRANDSLAM AUSTRALIAN OPEN 2013 muži -
(Austrálie / Melbourne, tv. povrch, 31.000.000 austr. dolarů)
úterní výsledky českých tenistů (15. 01. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Rosol (ČR) - J. Baker (Brit.) 7-6(5) 7-5 6-2
Raonic (13-Kan.) - Hájek (ČR) 3-6 6-1 6-2 7-6(0)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
George_Renel
Vedle většinou dobrých zpráv z AO by nemělo zapadnout, že Jirka Veselý se vrátil na mezinárodní dvorce v izraelském Eilatu. Vítězně - palec - :-)
Reagovat
smazaný uživatel
dobře, že už má ten kotník v pořádku
Reagovat
darek.vrana
Dobrá zpráva, už jsem si říkal, jestli někde bude konečně hrát... Jsem zvědavý, jestli už letos prorazí třeba na hranici první stovky.
Reagovat
Fandina
Lukášovi a držím palce do druhého kola. Jen tak dál Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist