Rosol je v Paříži ve 2. kole a po týdnu vyzve opět Nadala. Vyhrál i pár Berdych/Štěpánek

3. 11. 2015, 20:34
Aktuality 409
ATP PAŘÍŽ - Lukáš Rosol na turnaji Masters 1000 v Paříži zdolal ve třech setech Španěla Guillerma Garcíu-Lópeze a oplatil mu dvě letošní porážky. Ve druhém kole se dočká rychlé odvety proti Rafaelu Nadalovi, s nímž byl minulý týden v Basileji dva míčky od vítězství. Ve čtyřhře jsou už ve čtvrtfinále Tomáš Berdych a Radek Štěpánek, kteří vyřadili vítěze US Open Herberta s Mahutem.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol první vzájemný zápas s Guillermem Garcíou-Lópezem předloni ve finále antukového turnaje v Bukurešti vyhrál. Ve dvou letošních střetnutích sice český tenista neuhrál ani set. ale dnes v Paříži o dva roky staršímu Španělovi porážky oplatil.

Třicetiletý Rosol na úvod turnaje Masters 1000 porazil šestadvacátého hráče světa 6-2 2-6 6-3. Po rychle vyhraném prvním setu, v němž ztratil jen pět míčků po svém podání, se mu vůbec nepovedl druhý set, ve kterém udržel jen jeden ze čtyř servisů. Rozhodující dějství však rozhodl skvělým nástupem. Ujal se vedení 5-0 a i když pak dovolil soupeři snížit, o výhru se už připravit nenechal.

V druhém kole se 66. hráč Rosol světa utká se sedmým nasazeným Rafaelem Nadalem. Španělovi, kterého zaskočil před třemi lety ve Wimbledonu, se může pokusit oplatit týden starou porážku z Basileje. S bývalou světovou jedničkou Rosol vedl minulé pondělí 6-1, 5-4 a 30-0 při svém podání, poslední dva míčky ale uhrát nedokázal a nakonec po třísetové bitvě padl.

Druhý český zástupce ve dvouhře Tomáš Berdych měl v prvním kole volno a dnes se dozvěděl jméno svého prvního soupeře. Radost mu musel udělat domácí Edouard Roger-Vasselin, který zdolal 4-6 7-6 7-6 Chorvata Iva Karloviče, s nímž Berdych prohrál pět z osmi vzájemných soubojů. Naopak s Francouzem třicetiletý Čech neztratil ve dvou vzájemných duelech ani set a i tentokrát se s ním utká na jeho domácí půdě.

Berdych se Štěpánkem vyřadili vítěze US Open
Šampion z roku 2005 a loňský semifinalista Berdych v Paříži startuje i ve čtyřhře, ve které má za sebou už dva duely proti francouzským soupeřům a oba dokázal s krajanem Radkem Štěpánkem vyhrát.

Dnes čeští tenisté, kteří se dali dohromady poprvé od loňského září a na okruhu ATP dokonce poprvé od května 2013, zdolali bez ztráty podáni 7-6 6-4 vítěze letošního US Open Pierra-Huguese Herberta s Nicolasem Mahutem. V první sadě odvrátili čtyři setboly, jako první postoupili do čtvrtfinále a od olympiády v roce 2012 tak vyhráli devátý z deseti zápasů. 

"Tour de France pokračuje! Večerni výhra nad vítězi US Open moc těší, skvělej zápas. A teď, jak jinak, společný výšlap (dole máme kola, jak nejsou vidět...) s parťákem," napsal Štěpánek k fotografii na facebooku.

Berdych se Štěpánkem v Paříži startují na první letošní společné akci a už jedenáctý rok po sobě tak nastoupili k minimálně jednomu zápasu. Přesto toho spolu příliš neodehráli, kromě Davis Cupu se představují na teprve 15. turnaji. Bilanci však mají velmi dobrou: 31 výher, 11 porážek a k pěti zápasů nenastoupili. Nejlepšího výsledku dosáhli dvojnásobní daviscupoví šampioni v roce 2010 ve Washingtonu, kde padli až ve finále.

Berdych se první letošní deblové výhry dočkal až právě v Paříži, kam se jeho parťák přiletěl rozloučit se sezonou jen kvůli čtyřhře. O postup do semifinále, v němž spolu byli jen jednou, s utkají buď s turnajovými trojkami Rojerem a Tecauem, nebo s duem Nestor/Roger-Vasselin.

• ATP MASTERS 1000 PAŘÍŽ •
Francie, tv. povrch / hala, 3.288.350 eur
úterní výsledky (03. 11. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Rosol (ČR) - García-López (Šp.) 6-2 2-6 6-3
Troicki (Srb.) - Sock (USA) 6:2, 6:3
Chardy - Pouille (oba Fr.) 3:6, 6:3, 6:2

Roger-Vasselin (Fr.) - Karlovič (Chorv.) 4:6, 7:6 (7:1), 7:6 (7:5)

Čorič (Chorv.) - Verdasco (Šp.) 6:4, 6:4
Bautista (Šp.) - Herbert (Fr.) 4:6, 6:3, 6:2
• Dvouhra - 2. kolo •
Djokovič (1-Srb.) - Bellucci (Braz.) 7:5, 6:3
Wawrinka (4-Švýc.) - Tomic (Austr.) 6:3, 7:6 (8:6)
Ferrer (8-Šp.) - Dolgopolov (Ukr.) 6:2, 6:2
• Čtyřhra - 2. kolo •
Berdych/Štěpánek (ČR) - Herbert/Mahut (5-Fr.) 7:6(9), 6:4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

409
Přidat komentář
Herbert_Hoover
Velký bijec Rosol, Rafa ho má holt pořád v hlavě... :))
Reagovat
babolat.cz
nejlepší bylo, jak se ti včerejší zfanatizovaní fanoušci Rosola, ihned vrátili na své místo k RF.
Reagovat
Lunej..
Co to plácáš, já jsem Berdychovka.
Reagovat
slacker
Nadalovcici si mysli ze Rosol je proxy valka misto Federera, tim se opet kousek vysvetluje :-DD
Reagovat
Lunej..
Opožděně přispívám, ale aby se neřeklo, že jako největší křikloun Lukáše jsem někde zalezlá proto, že prohrál. Ale právem, dneska nebyl agresívní jako minule, navíc Rafa nechyboval, Lukášovi nešlapalo 1. podání a celkově mi přišel takový zvadlý, bez nabuzení. Takže možná zase příště.. :)
Reagovat
tommr
škoda, že to Lukáš nedotáh minule - to byl od výhry opravdu jen malej krůček. Dneska byl v podstatě bez šance ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Rada by som zrátala, koľko by mal fans, ak by hral s Federerom. To by stálo za anketu. :-)
Reagovat
Lunej..
Asi jen mě :D
Reagovat
George_Renel
Jak už jsem uvedl několikrát, vždy bych přál Čechovi.
Reagovat
Kytka
Já taky, vždycky fandím Čechovi. Cizímu, to by mně nešlo. Ať je to kdokoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Som patriot, v tenise nie. Rafu by som nezradila, som jeho verná fan v dobrom i zlom. Ak by hralo ESP so SVK v DC (:DDD), tak by som našim fandila, ale v dueloch s Rafom ani náhodou. Nie som chameleón, zmeniť farbu podľa potreby. chudák Roger :-)
Reagovat
Fandina
Já bych přála Lukášovi. Rogerovi fandím, ale až po našich klukách.
Reagovat
Kytka
Přesně tak to mám i já.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že jsi konečeně pochopila rozdíl mezi top hráči a hráčí,kteří si na top hrajou, dál to rozvíjet nebudu.
Reagovat
mahycek
Teď jsem se fakt na.ral, kur.a proč ty povrchy spomalují, vždyť to je hrůza, kam ten tenis jde. Zku.vení pinkálisti, ne jsem čím dál víc nasranější a chlapi v kapele také!!!! Jdu přezout pneu a pak se podívám na Rogera, ale mám strach. Vítěz z neděle atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa pekne znasilnil Rosola :-DDDD Kolik, ze uhral Rosol ve druhem setu points na podani soupere? Zero??? :-DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
ježiši, nepíš, že znásilnil, lebo sa rozbúri debata o gayoch :D
cha chá, Rosol, pa pá! Tak sa mnohí tešili, že Rafa dostane nakladačku a bolo to naopak.
Reagovat
smazaný uživatel
Zainteresovani vi, proc pisu znasilnil ;-)...s gayem to nema nic, neboj :-D Vamoooos!!!
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou ty počeštělé výrazy, co používají zahraniční fanoušci :D
Reagovat
VlS
Znásilnil? Tak na 8 let za katr s ním.:-)
Reagovat
Roger_Federer
Rafa zo teda ofiko konecne priznal??
Reagovat
smazaný uživatel
Nebud nechutny...
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
smazaný uživatel
když už jsme u toho, viděla jsi, jak Roger znásilnil Seppiho? :D :P
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaká akce po zápase? :)
Reagovat
smazaný uživatel
já viděla jen rozhovor, ne co se dělo ve sprše :D to jen tak, když jsme u toho pojmu v tenise, tak se to hodí dneska spíš na Rogera než na Rafu, s Rosolem tam nic extra nepředvedli ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidela...to bylo tak rychly, ze jsem ani nestihla prepnout kanal :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tak to se koukni aspoň na krátký sestřih, což ale úplně stačí na shrnutí těch 47 minut :D Roger zaváhal akorát v 1. gemu 2. setu, jinak výuka, po zápase říkal, že na tréninku mu jiné podmínky přišly obtížnější a překvapilo ho, jak mu to dneska proti Seppimu sedlo :)

https://www.youtube.com/watch?v=1wp3ACSc14U

jo jinak znáš ten vtip, jak si jdeš do kuchyně pro něco k jídlu a než se vrátíš, Federer má odehranej celej set (dnes pod 20 minut), jdeš znovu do kuchyně pro něco k pití a když se vrátíš, zjistíš, že Rafa se stále ještě připravuje na druhý servis :D :P
Reagovat
tito
Tak včera to bylo přeci jen rychlejší, nějakých 65 min.
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDD dost dobry ten vtip ;-)
Reagovat
Tornes
:D

Ale ten rozdíl není zas tak obrovský - medián Rogerových zápasů se pohybuje kolem 93 minut, Rafových kolem 108. Rozdíl je asi čtvrt hodiny.
Reagovat
smazaný uživatel
a teď co asi zabere těch 15 minut, nekaž mi pointu :D :P
Reagovat
tommr
Tomáš se protrápil k štastný výhře nad kvalifikantem ze druhý stovky. Ke konci druhýho setu za stavu 4:3 při Tomášově podání to přitom vypadalo na pohodový vítězství. Pak ale začal Tomáš chybovat a zbytečně pustil Frantíka zpátky do zápasu ... :(
Vzhledem k dneska předvedený hře a těžkýmu losu bych Tomovi doporučil, aby ted v Paříži zaměřil hlavně na debla se Štěpcem, protože v singlu nejspíš další kolo nepřežije ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá pravda.předpokládám že osmifinále tsonga a v Paříži bude těžký oříšek. Po dnešním výkonu mu moc nevěřím a nevypadá to na vydařený zbytek sezóny jak prohlašoval.nechapu po výhře ve stokholmu by mel jet jak pila ale vypadá to že ji dochází benzín. Držím palce do dalších kol.tenisová mentalita asi není na tak vysoké úrovni škoda Tome ale jinak pojď pojď pojď alaaa fandinaaaa
Reagovat
tommr
třeba se proti těžšímu soupeři Tomášova hra zlepší. S dnešním výkonem by na Tsongu určitě nestačil ... :)
Reagovat
Kytka
Můžeme být rádi, že mu Roger Vasselin odklidil Karloviče z cesty. Protože s tím servisem co předváděl by to s Ivem nešlo. Trefoval ho v průměru jen ze 47%, v prvním setu 56% (to je tak jeho průměr v poslední době), ve druhém ze 47% a ve třetím jen 47%. A v první a druhém z něj ještě těžil tak 70%, ve třetím šel na 83%, ale zase ho trefoval v menšině. Zlepšil ale ten druhý. Počet uhraných balónů 100:100 - naštěstí ty důležité v prvém i třetím setu uhrál Tomáš. No nevím jak takhle zítra s největší pravděpodobností na Tsongu. Hraje nejdřív v 19.30 hod. na centru. Po utkání sotva lezl. A ještě když se podíval na ty protažené ksichty na své lavičce. Jedině Radek tam povzbuzoval a hecoval.
Reagovat
Kytka
Opravuji. Ve třetím jen ze 41%
Reagovat
VlS
No, dobrý Berďo, ale nějak se mi tvá hra dneska nelíbila, bylo to tak nějak jalový.
Reagovat
Lina
Mně se teda hra vůbec nelíbila. Výhra pěkně bolela, ale hlavně že je.
Reagovat
Kytka
Po zápase sotva lezl. Ale každý den je jiný. Dneska vstával zadkem napřed.
Reagovat
pockerface
Byla to tedy šichta, ne že ne. Gratulace Tomovi, příští kolo snad bude lepší, i když ten povrch mu asi taky moc nebude sedět.
Reagovat
tommr
to není dobrá zpráva před TM, protože tam má být údajně úplně stejnej povrch ... :(
Reagovat
EllNino
tam je každoročně strašnej šnek ...
Reagovat
George_Renel
Tak nakonec to vyhrál jen díky zkušenostem. Vypadá to, že debl a singl je na něj moc.
Reagovat
Kytka
Včera to byl těžký zápas, bylo to knop. Dneska to bylo asi znát. A vůbec nefungoval servis, nebo jen hodně mizerně. S prvním servisem na tom byl lépe Roger Vasselin. Dnes to urval na morál a zkušenosti z velkých zápasů, kterých soupeř tolik nemá, ačkoliv je starší. Ale Roger Vasselin byl vloni ještě i 32.
Reagovat
Fandina
Tak nakonec to Berďa dal. Gratulkaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Fandina
Stream mám rychlejší než telku, takže jsem si teď mohla krásně opakovaně dvakrát vychutnat super Berďi prohozy. Takže dopodávat Berďo pojď!!!
Reagovat
Kytka
Já mám mnohem rychlejší telku, ale o chlup byl rychlejší TP. Když jsem tak periferně zahlédla, že je konec, tak jsem zařvala a je to a poslední balon jsme si vychutnali. A pak jsem se svým nachlazením ulehla a vylezla až teď, když jsem se trochu vzpamatovala.Bolavý krk, mírná teplota k tomu a takový vzrůšo u zápasu, ke bych to nečekala. Hlavně po prvním setu a stavu 4:3 s breakem ve druhém.
Reagovat
pockerface
Hurá, Tomáš z ničeho urval podání Vaselina. Konečně mu to tam padlo a teď už to snad Tomáš nepustí.
Reagovat
pockerface
Na to jak byl 1.set rychlý, tak teď se budeme klepat, aby Tomáš došel alespoň do TB, protože Roger-Vaselin se rozjel.
Reagovat
tommr
spíš by se dalo říct, že ho Tomáš v závěru druhýho setu sám nastartoval ...
Reagovat
George_Renel
Moc jsem toho z Lukáše neviděl, protože sleduju nepochopitelné trápení Berdycha, ale dopadlo to tak nějak, jak jsem ráno psal.
A ani bych se nedivil, kdyby Tomáš dopadl stejně, protože ten co vymýšlí.....
Reagovat
smazaný uživatel
Kur.a s takym deblistou se trápí toto nechapu.....
Reagovat
Fandina
Včera ale porazil Karlovice, doufám, že Berďa ho ale dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak když Karlovic nemá servis tak ho porazí každý fandino.Karlovic je antitenis ta vaselin měl být snadné sousto pro Tomáše tak prosimte nepis bludy.
Reagovat
Fandina
Jasně proto s ním má Berďa zápornou bilanci, s Karlovicem, protože je to ranař.
Reagovat
pockerface
Tak včera Karlovič podání měl, když Vaselina porazil v 1.setu a další dva prohrál až v TB. Ten je vždy o pár míčích. Takže bludy píšeš ty a ne Fandina.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby servis měl tak už to za stavu 5:3 Karlovic do podává nemyslis? Neserviroval jako obvykle!!!!!!s vaselinem
Reagovat
Lina
Vaselin podával také skvěle. Karlovič má možná už i nervy z proher v TB 3. setu.
Reagovat
George_Renel
On ale dnes Tom od 2. setu taky hraje bez servisu...
Reagovat
tommr
v průběhu třetího setu ukazovali statistiky ze kterých bylo krásně vidět jak se Tomášův servis set od setu zhoršoval zatímco u Frantíka to bylo přesně naopak ...
Reagovat
pockerface
Tomáš dneska evidentně není ve své kůži. Minimálně od 2.setu určitě. Dneska mi přijde, že víc jak jindy dělá nevěřícné grimasy, obličeje, je asi dost nespokojený se svou hrou.
Reagovat
peggy
Vamos, vamos Rafa!!!Dnes to bylo dobre,dal a vys.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafa se zocelil a pozametl s Rosolem kurt, nevím, jak někteří mohli čekat to samé co v Basileji, tohle se dalo čekat, stejně jako ten handshake :PP
Reagovat
tito
No vida :-) Rafa dnes zkušeně, nenechal se zaskočit, pohlídal si zápas od začátku s důrazem hned na první soupeřovo podání, kontroloval průběh a zaslouženě vyhrál. 4:1. Vamos!
Reagovat
Mayo
a ako bonus mal tam zopár veľmi pekných backhandov (:
Reagovat
Mayo
Ako nejsom expert na povrchy ale fakt mi to príde desne pomalé.
Reagovat
EllNino
ano ale kamera tomu přidá, ten kurt vypadá širší než delší :D
Reagovat
Mayo
áno toto je jediný turnaj, kde mi príde ten kurt krátky :D
Reagovat
tito
Je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
eště Londýn, mě tenhle úhel kamery docela vadí :/
Reagovat
smazaný uživatel
Celý ten zápas bol totálne bez atmosféry, nebavil ani platiacich divákov...

Apropos, teraz odbočím...Buduci rok v apríli by som chcel ísť do Ríma cez Masters...Niekto z TP, kto by sa pripojil?...Rád by som videl Rafu a taktiež Rogera v jeho poslednej sezóne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo skor v máji, whatever..

Sú tam letenky za babku, a lístky na samotný turnaj tiež nie sú predražené...Normálne by som chcel ísť na také štvrtkové, piatkové zápasy, ak sa k nám pripojí aj FFF, prídeme už v utorok pre istotu :)
Reagovat
tito
Zkus to vymyslet, možná bych jel taky.
Reagovat
smazaný uživatel
Woow, tito naozaj?..Super, velmi si ma potešil...
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
kde jsi sebral, že Roger hraje příští rok naposledy prosimtě??
Reagovat
tito
Asi už to neplatí, ale kdysi řekl Roger, že by chtěl hrát do Ria.
Reagovat
smazaný uživatel
to už dávno neplatí, před pár lety nemohl vědět, že i v tomto věku může mít takovou formu, ještě zdaleka končit nehodlá a nechce vědět, kdy skončí, rozhodne o tom až třeba ztráta motivace nebo zranění, navíc v souvislosti s Basilejí pár dní dozadu oznámil, že by rád hrál až do roku 2018 a spekuluje se, že ještě další tři roky bude sídlit Turnaj mistrů v Londýně ;))
Reagovat
Fandina
asi se těší, až skončí
Reagovat
smazaný uživatel
tady se někteří hodně těší, až skončí, ale pár let tu ještě budeme číst jejich posměšky :P
Reagovat
Fandina
Já doufám, že bude Roger hrát co nejdéle. Na jeho styl hry mě snad nikdy neomrzí se dívat. A dole jsem četla, že plánuje do 2018, takže se ještě mám na co těšit.
Reagovat
smazaný uživatel
je nás hodně, co se na něho rádi dívají a nikdy nás to neomrzí, a on to moc dobře ví, kdyby nás to omrzelo se na něj dívat a fanoušci by nechodili na jeho zápasy v takovém měřítku jako dnes, už by to dávno zabalil, ještě že má stále motivaci lámat další a další rekordy ;))

http://isport.blesk.cz/clanek/vysledky-tenis/223680/hvezdny-federer-hrat-jen-pred-par-divaky-to-uz-bych-skoncil.html
Reagovat
Fandina
Jasně, Roger je jen jeden a máme štěstí, že hraje právě v téhle době.
Reagovat
pockerface
Tak dnes jsem četl rozhovor z Rogerem, kde říkal, že plánuje turnaje na sezonu 2016 až 2018. Pokud mu bude sloužit zdraví, tak min.3 roky ještě bude hrát, zatím podle toho co Roger plánuje to vypadá, že poslední bude 2018.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten bude hrať dokým ho neodnesú z kurtu na nosidlách nohami napred..
Reagovat
smazaný uživatel
dokud to pro něho bude mít smysl a bude ho to bavit, a jak víme, jeho baví vyhrávat, což mu pořád ještě jde :P
Reagovat
Mayo
Roger Federer je taký tenisový Jaromír Jágr. Ten sa tiež bude korčulovať ešte do 50-tky :D
Reagovat
smazaný uživatel
však jsou si v mnohém podobní, zrovna nedávno jsem četla článek o Jardovi a tam se s Rogerem porovnával, protože se ho na to ptali, docela zajímavé čtení :))

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/248969/jagr-o-srovnani-s-federerem-je-porad-ve-spicce-to-o-mne-davno-neplati.html
Reagovat
spaniel
Jedu.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborne..Tak už sme traja spoľahliví..
Reagovat
smazaný uživatel
To je sestava :-D
Reagovat
smazaný uživatel
...aby to nebyla vrazda v Orient Expresu :-D
Reagovat
Davor1
Je to humus. Takto to robia už niekoľko rokov (Paríž+TM) a začína to byť nepozerateľná sračka :(
Reagovat
Mayo
Vamoooooooooooooooooooooooos Rafa!
Reagovat
Fandina
Tak nic Lukáši. Včera a minule s Rafou to ale byl super mač. Dneska chybělo podání a pohyb. Tak držím palce do Blavy. Luky pojď!!!
Reagovat
Mayo
do potoka?
Reagovat
babolat.cz
RAfovo Thorovo kladivo udeřilo a toho lidského bídného červa zarazilo do země.
Reagovat
Davor1
Vazelína v hale stále vie. V Bratislave to bude čierny kôň turnaja :-))
Reagovat
mahycek
Teď mi manželka říká, že se jí ty odrazy míčků zdají pomalé. To je fakt ? Teď zasednu a podívám se na zbytek večera a taky Rogera, co udělá, mám obavy.
Reagovat
mahycek
Ahojte, teď jsem přijel, Rosolovi to moc nejde co? A pomáhá mu aspoň ťukání raketou ??? Sice žena je doma, má nohu v ortéze, ale spoléhám se na komentáře, vás zkušenějších.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani to ťukání nepomáhá Kašparovi:-))
Reagovat
pockerface
Není povrch jako povrch. Na pomalém povrchu dostane dnes Lukáš bohužel nakládačku. A Tomáš taky projel 2.set. Tak kluci zaberte!
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k tomu nabízí setbol bože hráč takového formátu už měl mít zápas v kapse a hle nic...ten zase fanouškům brnka nervach.
Reagovat
EllNino
děláš, jako byses díval na zápas prvně
Reagovat
safi1313
Moc sem ti to vítězství přál, ale bohužel to dnes nejde...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Bože co ten berda tam zase předvádí... Na to že to je světová petka tak těch strácených podání je trochu moc nebyl by to asi kdyby nepodal nejhorší výkon z top 5.bože tome:-(
Reagovat
Fandina
Zase tři Češi současně Berďa, Lukáš, Hernych.
Reagovat
Pe3k
Lukáš naprosto bez servisu, navíc jeho pohyb je dost špatný. Ten povrch je úžasně pomalý, snad se Rosol ve druhém setu zlepší.
Btw. jsem zvědavý jak si s tím povrchem poradí Roger.
Reagovat
pockerface
Taky mám obavy, aby mu Seppi nezatápěl. Může přijít i únava po vítězném turnaji. Uvidíme, věřím, že to Roger ubojuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol, chlapci...Únava?..Po jednom turnaji?..

A máte pravdu, Seppi..čierny kon turnaja :)
Reagovat
pockerface
No dobře, únava možná ne, i když sám Roger psal, že po dlouhý pauze se cítil v Basileji unavený, původně přemýšlel, že vynechá Paříž, ale rozehrál se a je tam. Tak možná ztráta motivace :-), i když u Rogera asi ne :-). Ale máš pravdu Seppi umí potrápit a nejen Rogera. Pokud by porazil Rogera, tak může dojít daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Může, ale nejspíš by vyletěl hned příště s Isnerem. Ale to se nedozvíme, Melbourne byl úlet, Federer ztratí max 6 gamů.
Reagovat
yenda1
Krátkej proces první set. Rosol hraje prd, Nadal taky. Ale není prd jako prd že?
Reagovat
pockerface
Nadal hraje co mu stačí. A dnes Lukáš není ani poloviční co minulý týden.
Reagovat
Fandina
První set Lukáš dost chyboval a ani to nebyla taková jízda jako včera v prvním setu nebo minule s Rafou. Doufám, že přidá. Luky pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Veľa kriku pre nič...Ten s tou špinavou nohou nestíha a ten druhý hrá, čo potrebuje..
Reagovat
EllNino
Jinak dneska poprvé od toho zranění kolene v Newportu se vrací Honza Hernych :).
Reagovat
smazaný uživatel
takže LL?
Reagovat
EllNino
vidiš, já nevěděl, že hrál kvaldu :D ...
Reagovat
Fandina
tak alespoň, že teď se Lukášovi dařilo na podání 1:3
Reagovat
babolat.cz
že zde není možné zjistit dle nicku IP adresu, jako např. na Kurzy.cz
to by bylo zajímavé...
Reagovat
Fandina
k čemu, hrabat se druhým v soukromí?
Reagovat
slacker
na co ti je soukromi? tady jsi na verejnem webu tak s nejakym svym soukromim tahni pryc
Reagovat
Fandina
veřejný web anonymních nicků
Reagovat
slacker
anonymita je zlo
Reagovat
babolat.cz
CAmeron navrhl, aby se sledovali diskuze, kvůli terorismu, tak si dávej bacha,ty soukromnice
Reagovat
Fandina
a tebe tím pověřil, to mě nenapadlo
Reagovat
Fandina
Berďa s Vasselinem má první set, tak ještě jeden Berďo pojď!!!
Reagovat
Mayo
Akurát to bude utrpenie počúvať toho slováka za mikrofónom :/
Reagovat
Lunej..
TP vs TP, jsem zvědavá, který zápas bude zajímavější. :) Přeju všem pěkné tenisové zážitky, málo infarktů a nadávek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
bez 1.servisu Lukáše to drama asi nebude
Reagovat
Lunej..
Lukas hraje vic technicky, ale ma tezke mice a toho Rafa vyuziva, navic hraje o hodne lip nez minule. Lukas nema razanci v podani, nevim jestli je to povrchem nebo mu to nejde. Nicmene se mi libi, ze Lukas nehraje bezhlave, ale dneska ma Rafa formu a nevidim to nejak nadejne.A co se tyce te neferovosti Lukase, tak si tukne raketou o zem, kdyz si Rafa dokoncuje svuj ritual a kouka dolu na micem, tak nevim co ho muze rusit.
Reagovat
Lunej..
micek - oprava
Reagovat
Mayo
a o chvíľu vamos El Matador!!!
Reagovat
EllNino
já ? :D
Reagovat
Mayo
Čorič vyfackaný (:
Reagovat
Davor1
Mám pocit, že Andy chcel ukázať, že ten opačný výsledok v Dubaji nemal veľkú výpovednú hodnotu...
Reagovat
spaniel
Borna, co podle svých slov hraje jak Djokovic, když hraje dobře a jak Murray, když hraje blbě. No, asi ještě ne chlapče. Zdravo
Reagovat
smazaný uživatel
Koniec sezóny má slabý..

Ale sezóna ako taká na 18ročného výborná.
Reagovat
Davor1
Tak výborná je trochu silné slovo. Urobil 2 veľké výsledky, v Dubaji s obrovským šťastím, keď najprv prehral v kvalifikácii, postúpil ako LL a potom mu skrečoval Baghdatis zápas, ktorý už mal takmer vyhratý. A tretie kolo na FO, druhý výborný výsledok. Okrem toho nič zvláštne, samozrejme v jeho veku sa aj QF na 250 počíta ako úspech, ale u mňa trochu zaostal za očakávaním, hlavne herne som si nevšimol žiadny veľký pokrok oproti minulému roku, už pred rokom v Bazileji hral na skoro rovnakej úrovni, ako prakticky celý tento rok. A hlavne to, ako sa pred rokom chvastal, že je najlepší hráč svojej generácie, tak toto absolútne nepotvrdil, tento rok ho dobehli Chung, Zverev a Kokki a ďalší mladší sú v závese. Uvidíme, čo budúci rok, ten výrazne napovie...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak najlepší vo svojej generácii stále je, aspoň rebríčkovo..Taký Chung je síce na prvý pohlad tesne za ním, ale celý rok odohral na challengeroch..Keď prejde na ATP tour, tak to budú šoky..Borna to už má za sebou a naozaj si myslím, že obstál na výbornú..Uhral tretie kolo GS (nikto z rovesnikov sa nedostal dalej alebo na GS nevyhral viac zápasov)

Budúcu sezónu by som este nehrotil..Ciel by mal byt dostat sa do nasadenej 32ky na GS..Chlieb sa začne lámať okolo 20-22r..
Reagovat
Davor1
Rebríček nie je vôbec rozhodujúci. Vôbec nezohľadňuje, koľko ktorý hráč odohral turnajov. Čorič je pred ostatnými len preto, že už na začiatku sezóny mal vďaka minuloročnému Bazileju ranking na to, aby mohol hrať ATP turnaje, ostatní sa museli veľkú časť sezóny prebíjať challengermi. Chung začínal rok okolo 170- miesta, zatiaľ čo Čorič už bol v prvej stovke. Ten prechod na ATP pre Chunga problém nebude, keby si ho sledoval, tak by si isto vedel, že tento rok už odohral niekoľko ATP turnajov a na nich vyrovnané zápasy aj s hráčmi prvej desiatky (s Berdychom 3-6, 4-6, s Čiličom 6-7, 3-6, potom druhýkrat 6-7, 4-6 a s Wawrinkom 6-7, 6-7, 6-7). Okrem toho porazil trebárs Paireho v jeho najlepšej tohtosezónnej forme, Ramosa, Grannolersa, Bedeneho či Gabashviliho. Ja proste vidím v súčasnosti Čoriča, Chunga, Zvereva a Kokkiho na presne rovnakej úrovni a som zvedavý, ako sa budú vyvíjať budúci rok, či sa niekto odtrhne alebo budú vyrovnaní ako tento rok...
Reagovat
Pe3k
No on nemyslel tak dobře jak Nole nebo jako Andy, ale myslel spíš styl hry, jako když mu to jde tak je více agresivní jako Nole...Ale sám toho lituje, že to kdy ze sebe vypustil, protože mu to každý otlouká o hlavu...
Reagovat
Lunej..
hned na začátku ztratil podání, no tak snad to byl jen malý úlet :)
Reagovat
Lunej..
Tak, Coric si balí kufry a teď je na řadě Nadal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten s tou špinavou nohou nemá proti Rafovi šancu..
Reagovat
Lunej..
kdo tady bude fandit Lukášovi, zcela veřejně a nepokrytecky? :D Takže já, Ellnino, Tores a Fandina proti obrovské přesile sympatických Nadalovců :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je fanouškovská základna jak blázen, to smekám klobouk:)
Reagovat
Lunej..
Fandit Nadalovi umí skoro každej, ale fandit Lukášovi, to chce odvahu :)
Reagovat
Fandina
:-)))))
Reagovat
babolat.cz
ještě chybí exot Renel, Frndiny brácha
Reagovat
George_Renel
Primitive. Tebou opovrhuju jak Frickem. Boty bych si o tebe neotřel.
Reagovat
slacker
a ted co ma vetsi vahu, opovrzeni Babolata renelem a fandinou nebo opovrzeni renela babolatem a frickem.
Reagovat
George_Renel
Vždycky fandím českému tenistovi(ce). Bez výjimek.
Reagovat
Lunej..
Už je nás 5, no vida :)
Reagovat
Lina
Šest. Lukáš je Čech a Nadal Španěl. :)
Reagovat
janek_da
Já zas fandím outsiderům. Kór když na favority umí, tak to může být bezva tenis.
Reagovat
George_Renel
Ano, to je i má druhá volba, vždy outsiderovi proti favoritovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždy fandím tomu, kto hrá proti tomu ......... španielovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Lukimu, pokud bude hrat fair play. Navážet se do Nadala za jeho rituály nemá smysl. Všichni víme, že to je psychického rázu a ne, že by to dělal úmyslně.

Vzpoměl jsem si na větu Jima Connerse, který říkal, že někdy musel až 30 klepnout míčkem o zem než podal. Bez toho to prostě nemohl dát, ikdyž slyšel volat "tak už podávej ty deb..ile.."
Reagovat
Lunej..
Lukáš ťukne raketou u všech hráčů, jen Nadalovci to řeší.
Reagovat
EllNino
já :D
Reagovat
Lunej..
na co reaguješ? Jestli na fandění, tak jsi psaný přece v elitní čtyřce :D
Reagovat
pockerface
Já taky fandím Lukášovi.
Reagovat
slacker
ja budu fandit nepokrytecky ale neverejne, verejne budu rozebirat pokrytecke Nadalovce
Reagovat
smazaný uživatel
komentářů než před basilejským finále.
Reagovat
Lunej..
A to se ještě nehraje a už je tu plno virtuálních mrtvol :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkně Dima, zvládl dva tiebreaky s Čiličem :) Jsem ráda, že to u něho vypadá na zlepšení formy, tak ať se to příští rok projeví :))
Reagovat
smazaný uživatel
No a jak se tak dívám tak to skot bude mít v první sadě v suchém triků.borník chybuje a skotik se na tom přiživuje:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám že Borna dnes toho nesympatickeho skota porazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal - Rosol se hraje na kurtu po Andym? Budu doma až v 5, tak doufám, že to Čorić nehodlá sfouknout za hodinku.
Reagovat
kada.tom
jj, hned po skončíní duelu Coric - Murray, zatím je Andy jasně kraluje, takže Rafa bude hrát asi dříve než v 17h, i když stát se jště může leccos :-)
Reagovat
spaniel
:D
Reagovat
Pe3k
Mě osobně se Rosol zdá podobně sympatický jako Berdych, kterého moc nemusím a fandím mu jen proto, že je Čech (valach). Štěpánek sympatický taky není, ale zase se mi moc líbí jeho tenis. Co se mi líbí na Rosolovi je jeho odvaha udělat něco o čem ostatní jenom sní. Shodit flašky Rafovi bylo téměř geniální, poklepávat raketou při jeho servisu je sice už za hranicí pravidel, ale hrozně vtipné bylo, jak to Nadala psychicky rozložilo a nedokázal s tím nic udělat...Nadal sám porušuje řadu pravidel a už dlouhá léta, je dobře, že přišel někdo odvážný kdo to obrátil proti němu a pak ho ještě tenisově vyškolil(podobně jako Soderling).

Hloupé hejtry jako Blábolat nebo Schíza Herbert chápu, jsou bezradní, protože je Rafa bezradný na kurtu když Lukáš nastoupí a po tom velkém ponížení na Wimbledonu 2012 (ach, to byl ale parádní turnaj)se jim ani nedivím. Veskrze Lukáš nic hrozného nikdy neudělal, chová se rozhodně lépe než takový Murray, nebo třeba Paes a podle mého by si zasloužil větší podporu. Berdych dal loni Rafítovi kanára, Kližan ho porazil, Lacko mu dal taky kanára a všímám si, že zrovna kližan (který má podle mého nádherný forehand) má taky extrémně malou podporu hlavně u bratrů slováků. Čím to je?
Reagovat
babolat.cz
aaa, dnes se vybírá žumpa...
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych vaselin 6:3 6:2.
Reagovat
babolat.cz
to bylo fajn
Reagovat
Pe3k
Alespoň si konečně najdeš práci :)
Btw. ještě ti nerupla hlava z toho, kolik lidí bude dneska fandit Lukášovi?
Reagovat
Tornes
Tak mě se teda shazování flašek a podobné klukoviny rozhodně nelíbí. A poklepávání při returnu rozhodně není proti pravidlům.
Reagovat
Pe3k
No nemůžeš přece vyrušovat protihráče během jeho podání...Třeba Kirlienko za to dostala nějaký trest, když to dělala proti Šarapici.
Reagovat
janek_da
To bylo ve výměně, jestli myslíme to samé. Kirilenko zahrála obranný lob. A jak míček padal, tak poklepala raketou.
Reagovat
Pe3k
Ted jsem to skouknul a máš pravdu, bylo to během výměny...Takže jestli se může klepat během servisu, tak doufám, že to dneska Rosi pěkně poklepe :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Rovnou napiš, že se ti líbí Rosol protože trápí Rafu jak herně tak i mravně. Ok, Rafa je perfekcionista, je to do jisté míry jeho slabina vůči okolí, ale jemu to zrovna dodává sílu. A Rosol pokud nemá IQ dřevěného bezhlavého houpacího koně jako ty, to ví a o to to je horší (čti více odsouzeníhodné). Tobě je Lukáš úplně ukradený, fandil bys i satanovi, kdyby porážel Rafu. Veškerý morální kredit jde u tebe stranou, protože sám žádným nedisponuješ. Jsi reklama na křiváctví, podlost, nepřejícnost aj. negativní prvky lidské mysli a osobnosti. Raduješ se z cizího neštěstí místo aby jsi na první místo stavil lidské štěstí a úspěch. Soderling je podobný morální antitalent jako Rosol v jistých ohledech.
Reagovat
spaniel
Odkdy se říká lidem s OKP perfekcionisté? :D Přestaň to hulit Váňo.
Reagovat
Herbert_Hoover
Odkdy se říká fanatismu "fanoušek Rogera"? :))
Reagovat
spaniel
lol...Herb ti dlouho nevydržel Váňo. Najdi si někoho jiného, když ho neumíš přijmout se vším všudy ;)
Reagovat
babolat.cz
Soderling je pro jistou sektu zde modla, umožnil jim, aby RF získal jistý GS.
Reagovat
Pe3k
Prý Nadal je perfekcionalista :D to mě dostalo...No Nadal ten je přímo morální vzor :D Herbík, už to zase psychicky nedáváš, co? To máš takový strach z Rosola?
Reagovat
George_Renel
Tak etikety má srovnány vždy perfektně :-).
Reagovat
Lina
Nelíbilo se mně, když Rosol zhodil Nadalovy láhve. Bylo to od něj dětinské. Ale víc mně vadí, stížnost a chování Nadala k rozhodčímu, který dodržoval předpisy. To není dětinské, to bylo značně ubohé! Jak si to vůbec, mohl Berdnardéz dovolit.
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol zhodil fľaše iba raz. Španiel nedodržal limit minimálne 20 krát v tom zápase. Viac podobných Rosolov na španiela.
Reagovat
spaniel
Coze?
Reagovat
a.magerova
Picture from Stan vs Tomic.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12208731_833365073448823_8811481462558003158_n.jpg?oh=87d29d527f410dedbb5807b290308a92&oe=56B479D4
Reagovat
smazaný uživatel
viděla jsem, je to vtipná připomínka letošního grandslamového úspěchu :)))
Reagovat
Fandina
Gríša Marin je hezký mač. Gríša vyhrál první set v TB a celkem se mi líbí, že oproti dřívějšku přidal trochu na razanci od základní čáry a samozřejmě zase pěkný pohled na jeho jednoručný BH jak ho pěkně seká. Ve druhém je to 6:5 tak ještě jeden game Gríšo. Go!!!
Reagovat
Fandina
Gríša byhrál i druhý TB. Super mám radost.

A na Nova sport je další můj oblíbenec s úžasným jednoručním BH a chytrou hrou. Ríša hraje s Mayerem. První set vyhrál a ve druhém je to 2:2. Ríšo go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
co tady panuje v táborech fandů Lukáše a Rafy je cítit, o jak velkou rivalitu jde.
Reagovat
babolat.cz
líbí se mi, jak se tady ty obdivovatelé ma.mrda rosola odhalují :-)
Reagovat
Herbert_Hoover
Spíš se odhalují dočasní povrchní fandové :) Až bude po boji a Rafa se třeba s Rosolem už nikdy nepotká, tak po něm už štěknou jen jeho skalní typu Lunej
Reagovat
babolat.cz
no právě, jde jen o Rafu...pak už zase rosol spadne z TP do Blesku...
Reagovat
smazaný uživatel
on vyhrají tři zápasy po sobe, z toho dvě kvalda a druhý jen tak, tak a už se zase nosí jak hráč top 5
Reagovat
janek_da
V hokeji Kanada a Rusko mě moc nezajímají, ale jejich zápasy si užívám. S NaSolem je to podobné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že se ti dva už asi nepotkají ve finále nějakého velkého turnaje, nejlépe grandslamu.
Reagovat
Tornes
No.... Představa Rosiho ve finále grandslamu je opravdu vtipná :D
Reagovat
Herbert_Hoover
Jasně, proč ne, ale nějak zvlášť nepřeju ani jednomu z těch týmů, rozhodně ne tak, jak se tu náhle někteří teď prezentují vůči vztahu k Rosolovi :) Když hrajou Kanaďani se Sověty, tak si užiju ten mač z pohledu naprosto nezávislého diváka a nepíšu "Jo, Kanada pojďte jim rozbít držky a šoupněte jim tam šest fíků lemplům) a říkám si v duchu (protože nás vyřadili ve čtvrtfinále)
Reagovat
janek_da
No jo, ale ona většina lidí hodně víc fandí Kanadě. Tak to jdu do protivky a o něco víc fandím Rusům. Kór když se mi jejich styl hokeje líbí, i když je jinak nesnáším. A čím víc je někdo proti Rusákům, tak tím víc jim fandím.

Kdyby tady hlavně babolat nehejtil, tak je tu pár komentů k tomu zápasu. Mi osobně ani nevádí, když někdo normálně zafandí Rafovi, aby vyhrál. Ale navážet se hlavně do Rosiho, to se mi tedy nelíbí.
Reagovat
babolat.cz
vždy, když jde o Rafu, všichni jeho hateři se vyrojí jak lesní včely a bodají.
Reagovat
VlS
Lukáše taky moc nemusím, není mě sympatickej, ale po těch nenávistnejch příspěvcích tady mu nejde nefandit a nepřát výhru, už je proto, že některejm tady by asi praskla žilka:-)
Reagovat
Lunej..
+1
Reagovat
smazaný uživatel
a proč myslíš, že ho lidi nemají rádi??
Reagovat
Lunej..
Proč to pořád řešíš? A mluv za sebe a ne za celou planetu. Ok, ty ho nemáš rád, respektuju, tak zase respektuj to, že jsou tací, jako já, kterým nevadí. To je tak těžký? Než tady pořád vytahovat dokola to samé?
Reagovat
smazaný uživatel
ty jsi nějaká chytrá nebo chytrej
Reagovat
Lunej..
Jo, jsem chytrá, nemám s tím problém.
Reagovat
babolat.cz
podprůměrná šedá myška
Reagovat
smazaný uživatel
to mu fandíš akorát ty a nějaká fandina, pojd!!
jinak bych tu už hledal těžko někoho kdo mu fandí, mex někdo komu nevadí. Já fandím Radkovi, Berďovi, Jirkovi atd......
Reagovat
Lunej..
Já taky fandím Tomovi, Radkovi, Lukášovu hru mám raději než Jirkovu. A to se nějak vylučuje, tím že fandím Lukášovi, tak nepatřím mezi lidi nebo co? Vůbec mě neznáš, tak mě tady neodsuzuj jen proto, že fandím někomu, koho ty nemáš rád. A v podstatě ti to může být úplně jedno. Běžte si s babolatem změřit tlak, abyste náhodou z Lukáše nedostali mrtvici, kdo by tady pak o něm psal tak hezké komenty :)
Reagovat
smazaný uživatel
já tě neodsuzuji, jsi mi úplně volná. Takových by se našlo.Je mi tě líto
Reagovat
Lunej..
Nemusíš mě litovat, já v sobě žádnou zášť vůči někomu jako ty nemám, takže jsem v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
teď je mi tě líto ještě víc:)
Reagovat
Lunej..
Hm, tak to jsem teď v háji. :)
Reagovat
smazaný uživatel
uznej, že jsi jedna ze dvou fanynek, a budeš mít život hned lehčí:)
Reagovat
Lunej..
Nikdy. Připravte mi hranici a upalte mě, ale je nás víc, i když nejsme vidět. :D Lukáš forever !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
komu není shůry dáno, tomu není pomoci:)
Reagovat
Lunej..
Viď? Taky jsem si všimla :D Hele, já za to nemůžu, že babolat je frustrovaný, že vyplétá rakety a ty, že jsi ve všem až 33. :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
a víš, že mě to nevadí, být 33 nejbohatší na světě, není špatný, ne
Reagovat
Tornes
Nevím, kolik má fanynek, ale minimálně jednoho fanouška navíc tam připočti. Pro mě je to z aktivních českých tenistů druhý nejoblíbenější.
Reagovat
EllNino
pro mě první
Reagovat
smazaný uživatel
tak 2 fanynky a 2 fanoušci, super. To má Rafa za vteřinu na FB.
Reagovat
babolat.cz
mě je tě také líto :-)
Reagovat
Lina
Jestli jsem Tě správně pchopila, podle Tebe kdo fandí Rosolovi, tak není normální?
Reagovat
Herbert_Hoover
Neber to nějak popichovačně, ale chci se zeptat, proč mu fandíš? :)
Reagovat
Lunej..
Protože jsem přece matka Tereza. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Á vida, staré křivdy nezapomenuty, no tím jsi stoupla určitě i sama u sebe? :) Proč se od toho neoprostit a prostě neodpovědět bez okolků? :)
Reagovat
Lunej..
Jaké křivdy? Bože, někteří z fandů Rafy mají smysl pro humor jako on, čili nula :D Co ti na to mám říct? Prostě Lukášovi fandím, jsem ráda, že máme dalšího českého zástupce, navíc se mi líbí, jak se herně zlepšil a mívá pěkné zápasy. A fandit netopkám je mnohem zajímavější. :)
Reagovat
smazaný uživatel
prober se vyhrál 3 zápasy za sebou, končí sezona, a od nové to bude zase jeho standart, tedy objížděčka turnajů
Reagovat
Lunej..
Ležím ti víc v žaludku já nebo Lukáš? Nějak se v tom ztrácím..
Reagovat
Herbert_Hoover
No, tak když mi na to napíšeš to, co jsi napsala, co na to napsat? ;) Objektivně to musíš i ty posoudit, že je to ne moc na místě odkázat na staré věci mezi námi :) Když jsem se normálně zeptal aniž bych chtěl prudit..
Reagovat
Lunej..
Tak jsem tam dala smajla, abych zdůraznila nadsázku ne? Kdybych byla dotčená, tak na tebe nebudu vůbec reagovat, i když rýpeš. :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Ještě napíšu, že to nemáš brát nijak popichovačně a stejně to tak bereš, tak to je už těžké :)
Reagovat
Fandina
něco jim udělal?
Reagovat
George_Renel
Přesně tak jsem se k tomu propracoval já.....
Reagovat
Fandina
Mně Lukáš nevadí, nedělá podle mě nic hrozného a jiného než jiní a líbí se mi jako chlap, takže já nemám s ním žádný problém.
Reagovat
VlS
Fandino, mě taky nijak moc nevadí, klukoviny typy " pobourám Rafovy srovnaný flaštičky" u mě sympatie nebudí, ale na zastřelení to zas není.
Reagovat
Fandina
Po tom, co do něj Rafa strčil při výměně stran a pak se mu omluvil, jsou flaštičky úsměvnou záležitostí. Ale je fakt, že kdyby nebyly, tak by mi byl Lukáš o dost sympatičtější.
Reagovat
Herbert_Hoover
No vida, Fandino, tak jsme u toho, že vzhled je u tebe hodně smrodatný až možná u některých rozhodující, zda mu přát či ne. Rosol mně osobně nepřijde jako žádný hezoun, ale možná je to jen známka toho, že jsem heterouš.
Reagovat
Fandina
Když hodnotíš sympatie k člověku, tak podvědomě, ať chceš nebo ne, tak tam sex je. Nelze se ho zbavit.
Reagovat
Fandina
A já jsem Lukáše mockrát viděla na turnajích zblízka i s ním mluvila a to ještě víc vnímáš, že je opačného pohlaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino, dej se fotku, prosím prosím prosím, mam nějaký komplex
Reagovat
Fandina
Že se ti Lukáš nelíbí, za to já nemůžu. Ale něco napovím. Má úžasný pohled.
Reagovat
smazaný uživatel
úžasný sympatický pohled:)
Reagovat
Fandina
ano
Reagovat
Fandina
A nezapomeň že já jsem stará bába, je mi šedesát, ale neznamená to, že se mi nelíbí muži.
Reagovat
babolat.cz
ale nevím, zdali by se rosolovi líbila tvá hudrovadla až na zem...
Reagovat
Herbert_Hoover
No nevím, Fandino, já jsem třeba zbožňoval Kim Clijsters a můj sex symbol rozhodně nebyla, ba co víc bych si s ní ten sex třeba ani nedokázal představit :)) Ale rozhodně bych si s ní rád pokecal.
Reagovat
smazaný uživatel
až do letošního AO měl Lukáš Rosol stejný počet vítězství nad Rafaelem Nadalem jako všichni ostatní aktivní hráči České republiky?
Reagovat
smazaný uživatel
... dohromady?
Reagovat
Fandina
To je ale nějaké divné, Berďa má s Rafou kromě výhry letos na AO ještě předtím tři, sice ne na GS, ale má s ním celkem čtyři.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, ale zase má nad Nadalem víc výher než všichni aktivní hráči takové tenisové velmoci jako USA.
Reagovat
Fandina
:-))) to asi ano ... úsměv
Reagovat
spaniel
Doufám, že dnes Rosi natrhne Nadalovi půlky a zbaví ho věčného svědění.
Reagovat
Lunej..
:D:D
Reagovat
Herbert_Hoover
Možná by je měl natrhnout spíš tobě aby sis nesedl nikdy a ve stoje by tě psát na TP už časem omrzelo.
Reagovat
spaniel
:D psal jsem to sice pro sve pobaveni vzhledem k tomu, co se tu pise, ale toto? Ivane, Ivane... Uz je cas smirit se s tim, ze fandis nechutakovi. Budes mit snadnejsi zivot a nebude ti stydno pokazde, kdyz to nekdo zmini.
Reagovat
Herbert_Hoover
Pro své pobavení si piš ve Wordu, kámo :) Tady musíš počítat s tím, že jdeš do boje s každým podobně tupým komentářem ;) To snad ti musí být jasné :) Pořád tě pokládám za úplně někoho jiného než Petříka, tak mě nezklam :)
Reagovat
Cico93
Radek Štěpánek bude hrať v Bratislave.

http://www.osporte.sk/?id_cat=1228&news=221131
Reagovat
Fandina
Super pro Radka, má příležitost se porvat ještě o nějaké bodíky. Ráďo pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes se můžeme těšit na další velký zápas těchto dvou velkých rivalů. Vedle zápasů Nadal-Federer, Djokovič-Federer a Djokovič-Nadal se bezesporu jedná o jednu z největších rivalit současného tenisu. Bude to opět bitva titánů a obrovská reklama na tenis.
Reagovat
George_Renel
Až tak to není.
Dnes ráno na Radiožurnálu to Rosol hodnotil vcelku střízlivě.
"Zkusím to vzít do vlastních rukou a hrát podobný tenis jako minule.?
?Každý zápas je jiný, bude to otevřená partie. Rafa je favoritem, co se týká papírového postavení, ale už se mi ho podařilo jednou porazit. Budu dělat všechno, aby se mi to podařilo znovu".
Reagovat
Lunej..
Lukáš včera bohužel ve 2. setu povolil a ve 3. za stavu 5:1 nebyl schopen dopodávat a nechal soupeře ve hře. Nadal si tohle pohlídá a myslím si, že bude na Lukáše opravdu připravený a když nebude hrát Lukáš stoprocentně jako v 1. setu, tak asi moc šancí mít nebude. Ale nechci věštit. :)
Reagovat
George_Renel
Jj, vidím to dnes taky daleko jasněji pro Španěla než ve Švýcarsku. Zázraky se dějí, ale zase ne tak často.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Nadala bude navíc hrát i pomalejší povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen doufám, že si Lukáš odpustí to pravdelné klepání o podlahu před každým podáním Nadala a pokusí se ho porazit férově.
Reagovat
George_Renel
Proč by měl omezovat každozápasové rituály, které jsou v rámci pravidel viz včera.
Proč nepíšeš o tom, že doufáš, že Nadal se nebude chovat nehygienicky a nebude porušovat pravidla přetahováním času na servis.
Reagovat
VlS
a neoblíkne si trenýrky naruby :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jde spise o zvukove projevy, ktere jdou slyset i pres mikrofony. Ritual to neni, vcera to nedelal. Taky by me sra..lomkdyby tesne pred nahozenim mice nekdo pravidelne tukaĺo zem. Rafa svymi uchylnymi ritualy, ale nikoho nerusi.

Odobne bych zakazal i rvani Sharopeve a spol pri hre. To at si necha na vecer do loznice
Reagovat
George_Renel
Mýlíš se, včera právě při zápase s GL jsem na to už na začátku upozorňoval.
Reagovat
Tornes
Dívej se pořádně - to klepání není těsně před nadhozením míče soupeře, ale hned na začátku chystání se na return.
Reagovat
smazaný uživatel
beze snahy rozhodit soupeře rušením, rozptylováním, zdržováním a jinými nefér praktikami se samozřejmě očekává od obou stran ;-)
Reagovat
rusedski
Jj, kam se hrabe FEDAL na RODALa :)
Reagovat
Lunej..
Jasně, soupeř nesmí nic, aby se Rafa náhodou nerozhodil, ale musí čekat, až si Rafa odbyde své neodbytné. A Lukáš by ani neměl možná nastupovat, aby se Rafa nerozhodil už když ho uvidí. Sorry, ale už mi to tu připadá opravdu jako haluz :)
Reagovat
Lina
:D :D
Reagovat
bIbec
Staněk zase v noci zazářil. Nebyl on v minulosti imrvére zraněnej? Přijde mi, že toho nikdy moc neodehrál.
První ČF challengeru, pokud se nepletu.
Reagovat
EllNino
to je dobře :) jen tak dál ...měl s tím problémy, ano
Reagovat
Fandina
A letos mu koukám bylo teprve dvacet a tuším, že jsem ho někde viděla naživo a podle mě má celkem dobré tělesné předpoklady pro tenis. Takže jen tak dál. Držím palce.
Reagovat
smazaný uživatel
O těch dvou cimbalech pulka článku a Djokym ani písmeno. To je konec:-D
Reagovat
smazaný uživatel
* o Djokym
Reagovat
smazaný uživatel
a co jako?
Reagovat
Fandina
Zítra Lukyn s Rafou, osobně si myslím, že Rafa stejně vyhraje, ale na mač se moc těším. Doufám, že Lukáš se také trochu usměje. Umí to. Luky pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ta jak na to koukam, uz se z toho stava pomalu El Clasico;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty, Vlku poslyš. 1 GSL dostává novou dimenzi vzhledem k Rosiho fazóně. Něco pošetřit na Austrálii a 1GSL bude mít dvojsmyslný význam v lednu. :)))
Reagovat
Fandina
Simon si teď chvilkama hraje s pérem.
Reagovat
smazaný uživatel
Po 22. hodině je to omluvitelné. I když zase na veřejném místě...
Reagovat
Fandina
Ježiš, teprve teď jsem si všimla, že jsem napsala příjmení s malým písmenem ... úsměv.
Reagovat
vaclavsubrt
Benoia se dostává do laufu a začínají mu ty geniální údery chodit... že by opět otočil?
Reagovat
Kytka
No jo. Ale pinkalista zase začíná úřadovat. Taky víc fandím Pairemu
Reagovat
vaclavsubrt
nevypadá to dobře... nechodímu Pérovi první servis... a pro něj situace dotahovat taky není nejlepší... škoda... Jeho tenis by v dalším kole byl Novakovi zajímavější než ten Simonův
Reagovat
Kytka
Ale ten komentátor si snad přihnul.
Reagovat
Herbert_Hoover
Najednou kolik má vašnosta Rosol fanoušků :)) Už to není ten namyšlený, nevděčný, nesportovní hráč, který v Pekingu ignoroval české fanoušky :) Jenom Petřík už má určitě vyvěšen plakát nad postelí a ukájí se u 2. kola Wimbledonu 2012 :) A běduje, proč ten kvalitní Rosol nedopodával proti Nadalovi, který měl ještě před pár dny kupu štěstí ale po finále v Basileji byl najednou v obrovské formě :) Snad ho Rafa vyprovodí ve dvou a skřet Petřík vypustí žumpu :)
Reagovat
babolat.cz
+1
Reagovat
Pe3k
Prý +1 :D
Reagovat
slacker
Nadalovci nikdy neodpusti porazku ve Wimbdleonu 2012, fakt sekta nejhorsiho zrna.
Reagovat
Herbert_Hoover
nejhorší sektu máš všude kolem sebe v téhle diskuzi..instantní fanoušci Lukáše, z toho je spíš na blití :) čest výjimkám, třeba Lunej :) ale myslím si, že je jasno o tom, že spousta mu tady nijak moc nefandí a kdykoliv na něj budou plivat..to je otázka jen pár hodin/dvou dnů :)
Reagovat
panzer.dragon
když vezmu třeba sebe, nemam rád ani jednoho z nich dvou, na druhou stranu, se bavim u jejich zápasů, takže já se na zápas těšim a pro budoucí atraktivitu duelu rosi-rafa, by bylo za mě příjemnější kdyby si rosi dodal zejtra trochu sebevědomí
Reagovat
Herbert_Hoover
To určitě nebude problém u něj :)
No dyť, já jsem si taky kolikrát pouštěl highlights z Wimbledonu 12, protože to byl prostě kvalitní zápas a Lukáš hrál neskutečně. Nemám s tím problém, mám jen problém s těmito expresně vytvořenými Lukášovými dočasnými fandy :)
Reagovat
EllNino
já Lukášovi taky fandím vždy ...Rafu sice nemusím, ale Rogera rozhodně více :D takže není důvod, abych byl nějakej náhodnej příležitostnej fanda, jsem fanda dobrýho tenisu a ten tihle dva obvykle proti sobě předvádějí
Reagovat
janek_da
Z pozice hatera Rosola je i neutrální pozorovatel jeho fandou.

Já osobně Rosola moc nemusím, ani jeho hru, ani jeho osobnost. Ale bavím se nenávistí nadalovců k němu.
Reagovat
Herbert_Hoover
To je blbost, to bych musel nenávidět i Kolju Davyděnka a určitě by se ještě někdo našel. Navíc Kolja byl větší špílmachr, ten Rafu dokázal porážet pravidelně mimo antuku, kdežto Lukášovi se to povedlo zatím jen jednou. Tahle rovnice nemá obecně řešení. Ale nepopírám, že někdo takový se může najít, který je množinou obou prvků (fans Rafy + nenávist). Obecně se ale setkávám spíše s jinými důvody proč nemá tenisová veřejnost ráda Lukáše.
Reagovat
janek_da
Jenomže Davyděnko byl ve světové špičce. Rosol porazil Nadala jako 101. hráč světa. To byl celkem úder do Rafova sebevědomí a jeho fans.
Reagovat
slacker
To jako chces rict ze pred Rosolem uz rafu porazilo sto hracu?
Reagovat
Herbert_Hoover
Když ten hráč hraje kvalitně, tak proč mu to nepřát? Úder do sebevědomí byly porážky od Novaka v roce 2011, což vyvrcholilo pak i porážkami na antuce, to už bylo něco teda. A beru jako větší deptání psychiky, když jsou ty porážky neustále se opakující, do čehož Kolja zapadá dokonale. No a že bych ho nenáviděl? Jo, možná jsem na něho zrovna nepěl ódy, když mi podělal tiket s nějakým žabařem někde v Polsku na antuce třeba. :D Ale jinak jsem mu docela přál..velký úspěch, nakonec aspoň ten TM, za to jsem byl hodně rád. ;)
Reagovat
Herbert_Hoover
Je nutné si uvědomit, že ne každý Rafa je neobjektivní a bere si prohry osobně. To znamená, že když Rafu porazí Brown nebo Rosol, tak si udělám doma terč s jejich fotkami a budu do něj zuřivě vrhat šipky/nože nebo proti nim započnu ničivou kampaň. :D Navíc ve Wimbledonu to byl supr zápas z obou stran, tak proč to brát tragicky.
Reagovat
slacker
To nevim proc to brat tragicky ale ta patologicka nenavist od vetsiny mistnich rafanu je zarazejici
Reagovat
Herbert_Hoover
Kolja byl sice proslaven nechvalně jako "prodavač", ale jinak mi přišel celkem sympatický a jeho hra se mi líbila..bohužel Rosi fakt mnohdy spíš připomíná, že to jen střílí od boku a prostě si tolik fanoušků nemá šanci získat, to jaký je osobnostně neřeším, nakolik s ním nesdílím dvojdomek a ani to nemůžu objektivně posoudit :) Jen mě zaráží že jednu dobu se tady na něj pořádá veřejný lynč a teď je najednou div ne za Boha
Reagovat
slacker
na ale kdo ten lync porada? Maji vyhrady k rosolovy a horsi prohresky od nadala nebo mury bagetizuji ve vleku sveho adoranstvi.
Nektere vyhrady pripominaji "legendarni" boje knizecich adorantu proti Zemanovy (Zeman zase nechutne lhal zatimco Karel se roztomile zmylil)
Reagovat
Herbert_Hoover
To já nevím, kdo ten lynč pořádá, nemám přehled o všech, komu fandí..třeba nefandí vůbec Rafovi ani třeba nikomu z tradiční big4..i když to by byla nejspíše velká náhoda :) Ten lynč tu byl naposledy při Pekingu :) s tím Murraym ještě, nojo ale to jsem tu asi ještě tak moc nebyl, tak nevím :) Lukáš není určitě ani moje česká jednička, nicméně pokud hraje dobře, proč to neuznat v klidu.
Reagovat
janek_da
Jak jsem psal. Znám 2 Nadaly. Před Rosolem a po něm. další jeho překvapující porážky už nadalovce, tedy asi hlavně babolata, tak nebolí. A každý hejt na Rosola mě v tom jenom utvrzuje.

Rosol je v tomhle prostě legenda :)
Reagovat
Herbert_Hoover
No vidíš a já znám daleko víc Nadalů..myslím si, že se Lukášovi v tomto připisuje mýtický podíl neprávem..mnohem víc dle mě ovlivnil Rafu Novak..takže by se spíš nabízelo dělení Rafy na "před Novakem 2011", během roku 2011 a po něm :) k tomu by se určitě přidala specifická éra Rafa 2015..ale jistě by se nabízelo pestřejší dělení :)
Reagovat
janek_da
Co si pamatuju z Rafovy hry v roce 2011, tak hrál výborně. Akorát Novak ještě lépe. To se dalo zkousnout (bude druhý, ale před ROgerem). W 2012 ukázal, že Rafa může mít problémy i s daleko horšími hráči než Novak.

A jasan, že pak se zase objevil Rafa model 2013, 2015.
Reagovat
smazaný uživatel
Že odčaroval jeho kouzlo na WImbledonu to neokecáš.

Rafa před Rosolem:

2008 W
2010 W
2011 F

ROSOL 2012 2. kolo
2013 1. kolo
2014 osmifinále
2015 2. kolo

Prostě Rosol se dostal Nadalovi do hlavy na Wimbledonu a od té doby mu to prostě nejde. Dělá se z toho mystika, ale jinak než mysticky to snad vysvětlit nejde. Je to zvláštní ale je to tak, že Rosol je tím předělem. Od té doby je Nadal podprůměrný hráč Wimbledonu.
Reagovat
Herbert_Hoover
Rafa měl úlety už i předtím, že prohrával s hráčema podstatně nižších kvalit než zmíněný Novak. V hale to lze taky hodnotit tak, že byl nějaký zlomový hráč a od té chvíle prohrával? z Rosola se mystika dělá, prostě mu nesedí a Brown je podobný typ, viz další prohra. Jsou to prostě hráči, kteří nemají co ztratit. Mystický podíl Rosola neexistuje. Novak mnohem víc otřásl sebevědomím Rafy. Už i před Rosolem Rafa bojoval v pětiseťácích s hráčema nižších kvalit. No a kdyby se mu Rosol tak moc dostal do hlavy, tak by ho 2014 neporazil ve Wimbledonu. No a prohrál pak s dalším "ranařem, hitterem" Kyrgiosem...Kyrgios, Rosol, Brown..určitá podobnost je. Za Rosolem vidí víc než by měli jen fans Rogera případně pár dalších a obviňují Rafany že ho kvůli tomu nesnáší. Můžu tě ale uklidnit, žádnou averzí proti Rosolovi netrpím, rozhodně ne kvůli tomuto. Odůvodňuji si to zcela prostěji.
Reagovat
babolat.cz
dle zdejších inteligentů, bych měl nenávidět nejenom Rosola, ale i Darcise, Kyrgiose, Berdycha, D.Browna, a já nevím koho ještě...přitom Nicka či Dustina mám rád, Tomovi fandím normálně, Darcis je mi celkem ukradený. Ale to je fuk, hateři si vždy něco najdou.
Reagovat
babolat.cz
George Renel a jeho ségra Frndina mají v tom svém ujetém světě velmi úzké vidění a jsou spokojeni, stejně jako blázni.
Reagovat
Fandina
Máš nějaký problém sám se sebou, že se porovnáváš s druhými a jejich světem? Závidíš či co?
Reagovat
Lunej..
Věta "hateři si vždycky něco najdou" mě zrovna od tebe opravdu hodně pobavila.
Reagovat
babolat.cz
ok, nenávidím Rosola, za jeho stupidní chování a ještě více za to, že to předvádí pod svou národností. To mě sejří nejvíc, kdyby to byl Uzbekistánec, byl by mi naprosto ukradenej.
Reagovat
Lunej..
promiň, ale co tady předvádíš ty pod svou národností je taky teda něco. Ale jestli to má být ta tvoje výjímečnost, tak to budu mnohem raději všední, podprůměrná šedá myška.
Reagovat
babolat.cz
to zřejmě jsi
Reagovat
Lunej..
buď rád, aspoň o to víc vyniká tvoje výjímečnost. Tak si ji užívej.
Reagovat
janek_da
asi nerozumíš textu. Rosola nenávidíš o hodně víc, protože ten byl P R V N Í totální outsider, který porazil šampiona Rafu
Reagovat
Herbert_Hoover
Proč mi vnucuješ emoce? Jak ty kua můžeš vědět, co já cítím nebo ne? Máš patent na rozpoznání emocí navíc emocí přes internet? No ty jsi borec :) Nesnáším pouze fanatické fanoušky, jinak není žádný hráč, kterého bych nenáviděl. :) Ale pokud to tak máš ty a dle toho soudíš nebo soudíš jednotlivce na základě celku, tak gratulace, znovu jsi borec :) Je tak těžké překousnout, že bych nemusel Rosola nenávidět přesto, že porazil Rafu že? Naopak, mnohem větší důvod by byl kdyby ho porážel často, pravidelně. Tu logiku tam asi nechceš vidět, skončil jsem. :)
Reagovat
janek_da
Špatně sis to odsadil. Píšu babolatovi. Emoce ti nevnucuji, myslím žes celkem rozumný fanda Rafy. Máš třeba jiné názory, s kterými nesouhlasím, ale respektuji je.
Reagovat
Herbert_Hoover
Ok, v tom případě se omlouvám. Je tu občas chaos s těmi reakcemi.
Reagovat
Herbert_Hoover
Právě že mi taky přijde, že nejsem žádný fanatik, o to víc mě to teď naštvalo. Ok.
Reagovat
janek_da
no problemo. Hlavně že se to vysvětlilo.

Na to čtení reakcí si pomáhám, že najedu myší přesně vpravo na komentář a vyroluji prostředním kolečkem nahoru. Tak vidím zanoření a na jaký komentář se reaguje.
Reagovat
janek_da
oprava: přesně vlevo na začátek komentáře
Reagovat
babolat.cz
to je kravina, takže kdyby Rafu neporazil, jeho chování by bylo jiné, lepší, skromnější, nebo krátce řečeno: normální? Nikdo by si na jeho chování nestěžoval? Byl by oblíbený?
Reagovat
Fandina
nemůžeš vědět, jak by se kdo choval kdyby, předjímáš a pořád ti jde o to, že porazil Rafu, nic jiného neřešíš
Reagovat
janek_da
Chování by neměl lepší, ale zas tak úplně tragické není, aby to budilo takovou nenávist.
Do roku 2010, nebo tak nějak, se Rosolovi hejtři smáli tomu, že nevyhrál ATP zápas. Od roku 2011 se skupinka trochu změnila a místo smíchu je zde nenávist k jeho chování. A to hlavně od fandů Nadala. Může to být náhoda. Podle mě u některých je to spojené s W12.

A už mě to tema moc nebaví, tolik psát o podprůměrném tenistovi.
Reagovat
Fandina
podprůměrném tenistovi :-)))))
Reagovat
janek_da
Dobře, dobře. Mírně nadprůměrném. Nechce se mi už debatovat s babolatem, tak jsem mu udělal ústupek.
Reagovat
Lunej..
Až bude dneska Lukáš hrát, tak se můžeš připojit k nám haterům a hňupům a podpořit ho. Dostaneš pár černých bodů od Nadalovců, ale to snad přežiješ :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lidi proberte se. Každý sport má své hvězdy Tenis Roger, Nole,Rafa Fotbal CR7, Messi, Hokej Jegr, Crosby atd. Tyhle hráči budou mít vždycky jiná privilegia než průměrný hráči.Ale oni si to jméno museli taky vybojovat, všichni začínali ze stejné startovní čáry. Dnes Rafa Rosola tenisově znásilní hrozným způsobem!!!
Reagovat
smazaný uživatel
:-D znasilni :-D to tady snad jeste nezaznelo..like :-)
Reagovat
smazaný uživatel
diky:)
Reagovat
spaniel
Zaznelo. Tady, na youtube, na jinych forech... Trotl33 neni originalni.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznam ho..vidim dnes poprve.
Reagovat
turista
No jo, ale nesmí se zapomenout, že Davyděnko nad Nadalem vyhrával když Rafa teprve rozjížděl svoji hvězdnou kariéru. Pak už neměl nárok.
Reagovat
Herbert_Hoover
Wtf? V roce 2011 teprve Rafa rozjížděl hvězdnou kariéru? :))) Koneckonců už i v roce 2010 kdy ho porazil z kraje sezony měl Rafa už na kontě 6 GS a olympijské zlato a byl světová jednička. O Masters a dalších úspěších nemluvě. Na betonu 6:1 Kolja, být méně antukových střetnutí tak to vyznívá pro Rafu dost možná velmi tragicky.
Reagovat
panzer.dragon
pojď Luky, máme tady pár dní starou nedodělanou prácičku
Reagovat
janek_da
chudák Rafa zase proti tomu hráči s nechutnými rituály :-/
Reagovat
Fandina
ježiš :-))))
Reagovat
Kytka
Tak nevím čí rituály jsou u těchto dvou nechutnější :). A že Rosolovy rituály nevadily Garcia - Lópezovi?
Reagovat
janek_da
poposedni si :)
Reagovat
VlS
Ale bacha, ať nepoposedneš do MC
Reagovat
janek_da
určitě!

hele, co to je to MC?
Reagovat
smazaný uživatel
https://reaktorplayer.files.wordpress.com/2010/09/mc-202-3-web.jpg
Reagovat
janek_da
Tam bych mu poposednout fakt nepřál.
Reagovat
Kytka
Taky ne
Reagovat
Kytka
Co je zase MC?
Reagovat
smazaný uživatel
https://reaktorplayer.files.wordpress.com/2010/09/mc-202-3-web.jpg
Reagovat
makro99
Monte Carlo :)
Reagovat
Kytka
A koukám, že je tam pěkně pikantní souboj Borny Čoriče s Můrou. To se bude Můra snažit mu vrátit tu jarní potupnou porážku, kterou od Borny utržil.
Reagovat
babolat.cz
Všichni kdo opěvujete pitchuse Rosola, nejste jeho fanoušky (kdo mu může vůbec fandit?), nýbrž hateři Rafy. Zítra ale vystřízlívíte. RAfova raketa se promění v Thorovo kladivo a zatluče toho dementa do země.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt? A proč to tak nevypadalo před týdnem? :)
Reagovat
babolat.cz
kdo trochu sleduje jeho zápasy, může si všimnout, že Rosol střílí od boku, buď to tam spadne a je to téměř nechytatelné a nebo je aut. Nic mezi tím.
Reagovat
smazaný uživatel
A? Hraje na riziko, to je novinka :) Naposledy byl dva míčky od výhry, takže tvrzení, že ho Nadal zatluče, je dost odvážný :)
Reagovat
babolat.cz
no právě, zítra to bude 2:0 a ty si změníš nick.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme :)
Reagovat
EllNino
je vidět, že jeho hru poslední dobou vubec nesleduješ
Reagovat
Pe3k
Asi hceš mermomoci ban, co? Jsi ostuda, už tak ostudného klubu Nadalistů..
Reagovat
babolat.cz
ty jsi ten pravý, který by měl udělovat ban. Taková žumpa.
Reagovat
EllNino
fandím mu :)
Reagovat
Kytka
Mají tam hodně jiných Frantíků, které cpou na centr. Tenhle je nejslabší z nich.
Reagovat
Kytka
Bohužel, jak Berdych, tak Rosol budou hrát asi ve stejnou dobu. To abych koukala jedním okem na TV a druhým na stream. Z toho budu šilhat.
Reagovat
babolat.cz
budeš jak Frndina
Reagovat
Kytka
No přece jen jsem větší fanynka Toma, tak asi bude mít přednost ten stream. I když na kurtu č. 1 je příšerná kamera.
Reagovat
smazaný uživatel
teraz to tam všetko vyfackaj!
Reagovat
Pe3k
Ajajaj, teď bych nechtěl být v Rafových botách. Stačí, aby neměl kupu štěstí jako minulý týden a bude balit kufry hned v prvním kole stejně jako ve čtyřhře...
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem prekvapko ze se po takovy pauze kluci tak rychle sehrali stacil jeden set vcera no, a kdyz vidim los tak to neni nehratelny ani dal, podle toho jak to vezme Tomáš teda, ale když tam jel Radek jenom kvuli deblu tak myslim ze vazne. Chce to chystat se na olympiadu tak snad budou spolu hrat pristi rok vic.
Reagovat
Kytka
Radek se potřebuje konečně chytit. aspoň ve čtyřhře a Tomáš potrénovat na síti.
Reagovat
tommr
Radek už taky asi potřebuje prachy a Tomáš ho nemůže nechat ve štychu ... :)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Buncis_Jsem_Ja
Wow, poslední 2 týdny má fantastickou formu, snad mu to vydrží do příští sezony.

Byl by mi tu někdo ochotnej hodit H2H Karlovic - Berdych ? Zajímalo by mě to. Díky
Reagovat
EllNino
Sis nevšiml toho nadpisu po straně s názvem VZÁJMENÉ ZÁPASY ?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kada.tom
Tak zase po týdnu Rafa s Lukášem :-D

A Novak pěkně uzmul 1. set :-)
Reagovat
Fandina
Skalp Rafy ve druhém kole by bylo něco. Tak uvidíme, jak bude mač vypadat. Dneska to byla pěkná podívaná, kromě druhého setu, tak jen tak dál Luky. Držím palce. Pojď!!!
Reagovat
George_Renel
Kvalifikace a 1 kolo v Paříži je slušný konec sezóny. Cokoliv navíc by bylo jen extra bonusem.
Reagovat
babolat.cz
hňupové se spokojí s málem, aby nebyli zklamány.
Reagovat
Pe3k
ty dobrá čeština...
Reagovat
EllNino
zklamáni
Reagovat
babolat.cz
díky, teď se budeme chytat za slovíčka...
Reagovat
Pe3k
ale neboj blábolat :D
Reagovat
Lunej..
Nevim proc tu musis porad nekoho urazet, ja taky tobe ani tvy modle nenadavam tak si rikej hnup nekomu jinymu. Hezkej vecer.
Reagovat
babolat.cz
to bylo na toho s nickem George Renel (on jich tedy mám více),musíš pochopit návaznost vláken
Reagovat
Lunej..
A ty si zase spoj sva vlakna a nedelej ze me hatera Rafy. Lukasovi fandim tak ti to muze byt jedno. Rafa je mi ukradeny a pisu o nem minimalne. Ale to tvoje prskani na vsechny nechapu. A to si byval normalnejsi. Holt se kazdy fanda nepovede. :)
Reagovat
babolat.cz
nikdy jsem nebyl normální, vždy jsem byl vyjímečný
Reagovat
Lunej..
pisu normalnejsi tak si zase tak nefandi:)
Reagovat
slacker
normalnejsi mene vyjimecny, mene normalnejsi vice vyjimecny.
Reagovat
George_Renel
Jsi nechutný a hloupý lhář. Já žádné další nicky nemám.
Jediná nicka jsi tady ty. Jsi blbej jak ta raketa co máš v nicku.
Reagovat
Fandina
já nemůžu smíchy ...........
Reagovat
babolat.cz
sourozenci se doplňují, až se za břicha popadají
Reagovat
Fandina
a ty se divíš, to ani nejde se nesmát tomu co napsal, nicka a raketa, já nemůžu
Reagovat
EllNino
Začíná chytat formu ke konci roku, skalpy Andersona, Tsongy, Gulbise, Lopeze, Gabashviliho, rozhodně dobrý, na Rafu má, tak se uvidí :) Dneska mu to lítalo moc pěkně, ikdyž druhej set vyházel ale v podstatě si pak došel pro ten třetí set, byl aktivní, velmi sympatický výkon, jen tak dál :)
Reagovat
turista
Lukáš zahrál dobře, ale Rafu tady nemůže porazit. Nadal jde pozvolna ale vytrvale nahoru a může potrápit i Noleho.
Reagovat
Lunej..
Skalp Rafy by bylo velmi pěkné zakončení sezony, ale ... :) Každopádně jsem zvědavá, co tam oba předvedou.
Reagovat
smazaný uživatel
před týdnem Rafa nerozehranej, zítra možná vyšťavenej. Uvidíme,co Lukášovi sedne víc.
Reagovat
Kytka
Já taky
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist