Rosol měl Nadala v Basileji na lopatě. Poslední dva míčky ale uhrát nedokázal

26. 10. 2015, 19:16
Aktuality 462
ATP BASILEJ - Lukáš Rosol dnes mohl dát vzpomenout na svou senzační výhru z Wimbledonu 2012. V prvním kole halového turnaje v Basileji předvedl proti Rafaelu Nadalovi parádní první set a za stavu 6-1, 5-4 a 30-0 byl dva míčky od svého druhého skalpu španělského favorita, jenže k mečbolu se nedostal a nakonec po boji prohrál.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol si minulý týden ve Vídni vyšlápl na Tsongu a ukončil půl roku dlouhé čekání na čtvrtfinále. O ještě cennější skalp usiloval dnes v Basileji, kde se utkal s bývalou světovou jedničkou Rafaelem Nadalem a nechybělo moc, aby ho porazil. 

Když hrál Rosol s Nadalem poprvé, předvedl ve Wimbledonu 2012 životní výkon a zaznamenal senzační vítězství. Další tři duely prohrál, nicméně ten dnešní porážkou rozhodně skončit nemusel. 

Rosol v prvním kole halového turnaje v Basileji dlouho předváděl proti čtrnáctinásobnému grandslamovému šampionovi parádní tenis. V prvním setu ztratil po svém servisu jen jeden fiftýn ze sedmnácti, navíc po dvojchybě, využil dva ze čtyř brejkbolů, na vyhrané míčky zvítězil 24-9 a po 23 minutách vedl 1-0.

Skvěle rozehraný měl i druhý set, přestože se Nadal dostával více do hry. Třicetiletý Rosol šel hned v úvodu do brejku a držel si ho až do stavu 5-4. V desátém gamu podával na vítězství a vedl 30-0. Jenže znovu se potvrdilo, že dokončit zápas být to nejtěžší. Místo vypracování mečbolů český tenista poprvé v zápase čelil brejkbolům; první ještě odvrátil, když vyškrábl Nadalův skvělý úder a vzápětí dokázal skvělým prohozem vrátit i Španělovu smeč, ale při druhém ho soupeř donutil k chybě.

Nadal vyrovnal na 5-5 a dostal se do laufu. Získal sedm her po sobě a rázem vedl v rozhodujícím dějství 3-0. Rosol se však dokázal oklepat a do zápasu se ještě vrátil. Vynutil si tie-break a v něm vedl 4-2 a měl servis, jenže chyboval, ztratil i další čtyři výměnya nakonec prohrál 6-1 5-7 6-7.

"Bylo pro mne těžké nějak se vrátit do zápasu. Bylo tam trochu štěstí, trochu víry, že když budu pořád bojovat... A nakonec to vyšlo," citovala Nadala stránka ATP. "Je důležité, že umím vyhrávat i takové zápasy, které se nevyvíjejí dobře. V téhle sezoně jsem v takové situaci byl víckrát, než bych chtěl," řekl španělský tenista, který se ve druhém kole utká s Grigorem Dimitrovem, nebo se Sergejem Stachovským.

Rosol ve čtvrtém vzájemném střetnutí s Nadalem potřetí prohrál. Sezonu by měl zakončit za dva týdny na challengeru v Bratislavě.

Adrian Mannarino dnes v zahajovacím utkání turnaje v Basileji zdolal 4-6 7-5 7-6 Srba Victora Troického, přestože v rozhodující sadě prohrával 3-5 a čelil dvěma mečbolům. Ve druhém kole francouzský tenista vyzve Belgičana Davida Goffina, nebo Itala Andrease Seppiho.

Z kanáru se dokázal oklepat Dominic Thiem. Rakouský mladík udolal 0-6 7-6 7-5 Nizozemce Robina Haaseho, když mu k výhře stačil jediný brejk. Ve druhém kole se střetne buď s Jiřím Veselým, nebo s Francouzem Richardem Gasquetem.

• ATP 500 BASILEJ •
Švýcarsko, tv. povrch / hala, 1.575.295 eur
pondělní výsledky (26. 10. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Nadal (3-Šp.) - Rosol (ČR) 1-6 7-5 7-6(4)
Mannarino (Fr.) - Troicki (Srb.) 4-6 7-5 7-6(3)
Thiem (Rak.) - Haase (Niz.) 0-6 7-6(5) 7-5
Young (USA) - Laaksonen (Švýc.) 6-2 3-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

462
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jestli je na okruhu ATP někdo nechvalně proslaven tím, že neúměrně protahuje pauzy a ignoruje výzvy umpirovýho, pak je to Nadal.
Reagovat
babolat.cz
http://www.sport.cz/vasenazory/201954
jsou to sice Novinky ale občas je tam sranda :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol je spíš dělník, než gentleman tenisu. Ne každý hráč má talent na všechno, a různé nedostatky lze najít u každého hráče. Ale nerozumím, proč se ho musí pořád urážet, když ted předvádí dobrý tenis.
Reagovat
Lunej..
Ale tady nejde přece o tenis, ale o to, někomu nadávat přece :) Je to krásný kritizovat druhého a vidět na něm jen chyby, obzvlášť když ho nemám rád.
Reagovat
smazaný uživatel
proč se Nekritizuje Veselý, Pavlásek, Berdych, Štepánek, protože to jsou borci co něco umí a nedávaj to najevo, normální skromný kluci. Vždyť ho tady nikdo neuráží, to jsou pouze názory jak na lidi působí, nic víc, nic mín!!!
Reagovat
Fandina
Jirka s Adamem jsou mladí a Berďa se také kritizuje, i když ne tolik jako Lukáš. Nikdo neříká, že Lukáš jse miláček davů, ale útoky na něj jsou podle mě přehnané.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyby nebyl namistrovanej a namachrovanej tak ho tady všichni za výkon proti nadalovi plácají po zádech. Znovu opakuji může si za to sám. Berďa se sice možná kritizuje ale 6 let je v top 10, klobouk dolů.
Reagovat
Fandina
Ty mu vyčítáš že není jedničkou. Jinak bys proti němu nic neměl. Zajímavé.
Reagovat
Kytka
Berďa se kritizuje, protože ať chceme nebo ne, vzhledem k jeho talentu bychom si od něj přáli více. Namyšlená mi nepřijde, je spíše introvert, je sebevědomý, ale to sakra potřebuje k tomu, aby se v té špičce udržel. Všichni jsou tam hodně sebevědomí, každý to dává najevo svým způsobem. První osmička je zkrátka takový extra klub.Dlouhodobě je tam Federer Murray, Nadal, Djokovič, Ferrer (s loňským výpadkem na TM)a náš Berdych. Wawrinka třetí sezónu.
Reagovat
smazaný uživatel
pár příspěvků jsem prošel, a nemělo smysl to číst dál. Je otázka, zda by měli takové názory, kdyby nepřišli o pár grošáků. Myslím, že jejich projev by měl jinou úroven :)
Reagovat
George_Renel
Vybrat si jeden koment z diskuse na Novinkách a vydávat ho za názor novinky....
Ty jsi fakt zadlepenec.
Proč jsi sem nedal koment co píše jiným, že tenista na úrovni by s respektem hodnotil hru soupeře a nevyjadřoval pochybné pocity.
Reagovat
steve79
Rosol hrál celý zápas výborně, ale ten závěr nezvládl. Takový hrozný chyby v závěru tie breaku jsem neviděl. Jsem zvědavej v jaké formě se vrátí Roger. Za posledních 6 týdnů odehrál jeden zápas.
Reagovat
raduz
Je tu ještě jeden hráč,který by nedoservíroval v do té doby jasném zápase s Nadalem.Samozřejmě Federer,který by ho neporazil ani v období,kdy Nadala poráží kdekdo.Bohužel je to tak.Pokud na sebe narazí v Bazileji,vsadím na Nadala,byť tuto nevyzrálou neurotickou osobnost vůbec nemám v oblibě.
Reagovat
Roger_Federer
A, To by me zajimalo, proc ti Nadalovci (hateri Fedexe), tak casto meni nicky., ze by to bylo tim, ze ze sebe udelaji vzdycky totalni pitomce?
Reagovat
Roger_Federer
Mohl by sis prosim te dat tu praci,hod sem statistiku kolik presne tech zapasu Federer proti Nadalovi nedoserviroval(to znamena, ze podaval na vyhru v zapase.)?
Diky
Reagovat
smazaný uživatel
Mas pravdu, Roger sa k nedoservirovaniu ani nedostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Písal si nižšie niečo k zápasu? Rada by som si prečítala. Nemôžem čítať všetkých 383 komentárov, :-) vďaka
Reagovat
smazaný uživatel
Nepísal, nevidel som ho....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si si ušetril nervy.
Reagovat
tito
Dej si Forehanda mezi zvýrazněné a lépe se zorientuješ ve vláknech. Já mám dost lidí v ignoru a naopak zvýrazněné ty, které rád čtu. To se diskuse prolétne jedna báseň :-)
Reagovat
smazaný uživatel
něco jestě málo k Rosolovi, já tohohle člověka nesnáším již dlouhodobě. Přijde mi namyšlený, arogantní, prostě si hraje na to na co nemá. Tenis určitě umí o tom nepochybuji a to jsem ani nikdy nepopíral, ale jeho jednání a vystupování je hrůza.Absolutně bez pokory a respektu. Ono to dokazuje i publikum na turnajích, kde ho vypískávají viz. včera. Ale včerejší zápas byl reklama na tenis to se musí nechat a přispěl k tomu i Rosol.Na jaře když jsem potkal komentátora Svačinu tesně před zápas FO Rosola s Gabashvilim tak jsem se ho na něho ptal a řekl mi, že by ho nejradši ani nekomentoval a to už o něčem svědčí. Ono už taky stačí jak o něm mluví Černošek!! Jak jsem řekl tenis určitě umí, ale neumí ho tak jak si sám o sobě myslí. Vidím to tak ještě rok ATP a pak jen Chalangery a Bundesliga.
Reagovat
George_Renel
Včera Rosola vypískávali?
Vidíš to, já mám informace z hodonínského tenisového podhoubí, a tam zase tvrdí něco úplně jiného. Když se jednou dvakrát do roka objevil, neměl žádný problém pozdravit, pokecat.
A včíl mudruj.
Reagovat
smazaný uživatel
každý na něj má jiný názor, ale drtivá většina ho myslím nemusí. A může se za to sám svým chováním a vystupováním.
Reagovat
George_Renel
V pořádku, ale zrovna ty patříš mezi ty, co ho jen urážejí.
Reagovat
smazaný uživatel
já ho neurážím, já říkám jak na mě působí a nejenom na mě. Znovu opakuji tenis určitě hrát umí, jinak by nebyl v první stovce. Odsuzuji jen jeho chování a vystupování a že si hraje na víc než má.
Reagovat
Fandina
Tak nikoho neodsuzuj. Nechová se hůř než ostatní a že ti není sympatický, to není důvod někoho odsuzovat.
Reagovat
smazaný uživatel
--------------------------------------------------------------------------------

Později si naopak na Rosola u sudího stěžoval Nadal. A když dostal otázku, o co šlo, odvětil jen: ?Hrál jsem proti tenistovi, který je takový, jaký je. Nechci o tom víc mluvit, protože každý na okruhu ho zná.?

Tohle asi mluví za vše víc než hodonínské tenisové podhoubí.
Ježiš Fandina, zástankyně lidských práv a svobod, tebe bych chtěl fakt nekdy vidět. Máš něco jiného na práci než psát tady příspěvky????
Reagovat
Fandina
A tobě připadá košér, jít za rozhodčím a takhle mluvit o druhém? Připadá ti to normální. Co znamená, že každý ho tu zná. Pokud někdo překračuje pravidla, tak má být potrestán, co jsou to za řeči, každý ho tu zná. Pokud je nějaký podvodník, tak má být potrestán řádně a ne takovéhle řeči.

Jinak ty nemáš co na práci, že tu píšeš takovéhle příspěvky, že se mě sám ptáš. Ty nejsi ochránce práv a svobod, ty jsi útočník. Líbí se ti taková pozice, pod pláštíkem čeho se do ní vpasováváš?
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, že se žádný slušný člověk nemůže zastávat druhého, když by používal nějaké metody, které jsou proti morálce a fér soutěžení. Pokud něco takového Rosol dělá, nikdo se ho nemůže zastávat. Já se ptám. Dělá to?
Reagovat
smazaný uživatel
co o něm řekl Murray,
Je to hráč, který není oblíbený, tak to prostě je. A ty Fandino si mysli co chces, Fandino pojd!!nazdar
Reagovat
Fandina
A tady se zase ptám, proč mu to Andy říkal, že je neoblíbený při zápase. To se dělá, to ti připadá normální?
Reagovat
smazaný uživatel
pokud to říkají Hráči, kteří mají za sebou nějaké výsledky a uznání tak na tom něco bude, nic víc nic míň, dál bych to již nerozebíral, ať si obrázek udělá každý sám.
Reagovat
Fandina
Jenže tenisové výsledky nikoho neopranují druhé urážet na kurtu.
Reagovat
George_Renel
Nadala taky na okruhu zná. Jeho vynikající tenisové kvality i stále se opakující prohřešky proti fér hře neúměrným prodlužováním pauz a unfér tlakem na rozhodčí.
Já Rosola neobhajuji, ani nejsem jeho obdivovatel. Jen když kritika, tak i pohled n druhou stranu.
Reagovat
smazaný uživatel
ale Rafa je pan Tenista, ten nikomu již nic dokazovat nemusí!!
Reagovat
Fandina
a Rosol někomu něco musí dokazovat?
Reagovat
smazaný uživatel
jo dokazuje stále sám sobě, že patří do top 5 dle jeho chování a vystupování.
Reagovat
Fandina
On nedokoazuje nic, to ty dokazuješ, že tam patří. Ty to o něm tvrdíš.
Reagovat
George_Renel
Rozumíš vůbec tomu co jsem napsal? Já někde zpochybňuji Nádalovu tenisovou výjimečnost? Kde. Ale i vynikající sportovec může být jako člověk průměrný nebo špatný. A citovat Murrayho, nejsprostějšího tenistů ze špičky? To pro mě není relevantní chlap.
Reagovat
Lunej..
Rafa je zase tenista, který si pořád na něco stěžuje, vadí mu rychlé povrchy, vadí mu rozhodčí, jako sorry, že patří k tenisové špičce ještě neznamená, že má mít nějaké výsady ne? A pro mě pan tenista není, na kurtu by měli mít všichni stejná práva a povinnosti. A je velká chyba umpire, že netrestá za prodlevu všechny stejně nebo že netrestá vůbec.
Reagovat
tommr
po dlouhý době vidím, že se na něčem téměř bezvýhradně shodujeme ... :)
Nadal byl včera rozhozenej z toho jak ho Lukáš téměř dva sety dusil a svojí frustraci si vybíjel na zástupných problémech s údajnejma prohřeškama Lukáše proti tenisový etiketě. Totéž platí i pro jeho fanatický fanoušky. Přitom sám Nadal má v tomhle ohledu máslo na hlavě jako nikdo jinej ... :(
Reagovat
babolat.cz
jsem rád, že se všichni nakonec shodneme, že Rosol je psychouš a dement.
Reagovat
Lunej..
no jasne, hlavne zes nam to vysvetlil a Nadal je svatost sama. Maloktery fanda umi uznat chyby i na sve modle a ty nejsi vyjimka
Reagovat
babolat.cz
já o Rafovi vůbec nepsal, pouze o Rosolovolovi
Reagovat
George_Renel
A v tomto příspěvku ses opět odkopal. :-)
Reagovat
George_Renel
K té demenci má ovšem tou svou obsesí daleko blíže Nadal.
Reagovat
Lunej..
My se shodujeme vzdy, ja te stvu svym sarkasmem a ironii, ty me svym pesimismem :)
Reagovat
Cico93
Tak to, že pre Teba to nieje pán tenista nás fakt netrápi a Rafa to prežije hádam.
Reagovat
Lunej..
Jasně, já taky přežiju, že nefandíš mým oblíbencům. Já ale řeším to, že nevím, proč by měl Nadal mít větší práva na kurtu než ostatní. Sám má zdržovací rituály, ok, potřebuje je, tak by zase měl tolerovat rituály druhých. A umpire by měl více využívat svých pravomocí. To je celé.
Reagovat
Cico93
To nieje rituál, to je čistá provokácia od Rosola. Včera to tu pekne popísal tito.
Aj tie zhodené flašky od Rosola bol rituál??
Reagovat
Fandina
A strčení Rafy do Rosola bylo co?
Reagovat
Cico93
No vidíš??
On si o to koleduje, nie jedného hráča už dokázal vytočiť.
Reagovat
Lunej..
Ano, koleduje si o to a vytáčí je tím, že nad nimi občas vyhrává :D
Reagovat
George_Renel
Vidíš. A to je přesně přístup vás, adorantů. U svého oblíbence si omluvu najdete jakýmkoliv, i nesmyslným tvrzením.
Stejně tak by se dalo říci, že Rosol mu posunul lahvičky, protože ho Rosol stálým zdržováním a potními rituály vytočil.
Reagovat
George_Renel
Rituál není ani Nadalovo strčení do soupeře.....
Reagovat
Amputace
Ale Nadal do Rosola nestrčil, oni do sebe oba vrazili. Tam došlo k situaci, kdy Rosol předpokládal, že ho Nadal pustí (jak má ve zvyku), Nadal šel však dál a Rosol taky, takže do sebe vrazili. Protože je ale Nadal nabušenej a Rosol tintítko, vyznělo to tak, že Nadal vrazil do Rosola. Je to akorát optickej klam a víc to pasuje do okolností toho zápasu, který Nadal neunesl. Zkus si tu situaci párkrát přehrát a třeba prozřež.

A když už bych se teda nimral v detailech, tak Nadal se Rosolovi za ten incident omluvil ještě v průběhu zápasu (ačkoli vůbec nemusel), zatímco Rosola to v případě Nadalových flašek jistě ani nenapadlo.
Reagovat
George_Renel
Tak určitě :-)))))
Reagovat
George_Renel
Jo a s tím tintítkem co je o více než deset cm vyšší při podobné váze jsi opravdu pobavil.
Reagovat
Amputace
:D On je možná vyšší, já jsem taky vyšší, a rozhodně bych ve srovnání s ním působil jako tintítko. Rosol je huběňour, ve srovnání s Nadalem působí jako tintítko.

Se na to video podívej, oba jdou proti sobě a vrazí do sebe, čím je Nadal v té situaci více vinnen než Rosol? Vážně nechápu. Maximálně tak tím, že porušil svůj rituál.

K druhé části mého příspěvku ses samozřejmě raději nevyjádřil.
Reagovat
Amputace
Klidně si tu situaci zanalyzuj a pokud nejsi de-bil, tak mi musíš dát zapravdu. Nadal jde celou dobu stejně, stejným směrem, hlavu má skloněnou, nijak nevychýlí své tělo, aby vrazil do Rosola. Rosol jde, hodně zpomalí, téměř se zastaví, ale ne tak, aby kolem něj Nadal mohl projít bez zavadění. Hlavu má nahoře, takže vidí, že Nadal jde a nedává mu přednost, přesto pokračuje v cestě, a když ho pak Nadal štrejchne do ruky, tak se tváří ohromně překvapeně. Člověk, který je jen trochu zaujatý vůči Rosolovi, by si klidně mohl myslet (pokud to video opravdu zhlédne vícekrát), že šel Rosol té sráčce naproti, protože si moc dobře uvědomoval, jak to vzhledem k vývoji zápasu vyzní a že za toho špatného bude Nadal.
Reagovat
Fandina
A co zdraví, slouží?
Reagovat
George_Renel
Nemáš lehký život. Ale jaké si to uděláš, takové to máš.
Taky doporučuji žít svůj život a ne někoho jiného, pokud tedy nejsi deb.l..... :-)
Reagovat
tito
Tomu to nevysvětlíš
Reagovat
Lunej..
Psali tu ale, že to dělal v době, když to Nadala neohrožovalo. Mně je to jedno, já Nadala sledovala po dlouhé době, nemám potřebu ho řešit, od toho jste vy, jeho fandové, jen mi vadí, že z Lukáše se tu dělá pořád něco horšího než je. A vy fandové vidíte u Rafy vše v pořádku. Ty shozené flašky já osobně beru s humorem, kdyby to udělal u Tomáše nebo jiného hráče, tak se tomu zasměju, ale je jasné, že vy to berete jako provokaci, protože Nadal má své obscese. Nemám potřebu říkat o Rafovi, že je El řiťuál a jiné trapné nadávky, prostě mi nesedí lidsky ani tenisově. Tak se omlouvám, že jsem si dovolila napsat po dlouhé době svůj názor. :)
Reagovat
Cico93
Ja rozhodne nevidím u Nadala všetko v poriadku....si buď istá.
Reagovat
Lunej..
ok, tak tebe taky beru v pohodě, protože jsi se zklidnil a dá se s tebou od jisté doby normálně komunikovat. :)
Reagovat
Fandina
Souhlas. Mně taky vadí, když se tu do Lukáše pořád každý naváží, jako by on nevím co dělal a ostatní byli svatí. Ale ostatní se chovají na kurtu mnohem hůř než on. Strčení od Rafy, pokřikování od Andyho. Atd.
Reagovat
smazaný uživatel
a kdo za to může, že se pořád do něj někdo naváží, může si za to on sám jen a pouze svým chováním, nepokoru, namachrovaností atd....
Respektuji každého kdo něco umí, kdo něco dokázal Porovnej Nadal vs. Rosol a odpověz si sama, fandino pojd!!
Reagovat
Fandina
Do Nadala se také někdo pořád naváží, kvůli jeho prodlevám, zdržování na kurtu, takže na tom není o moc líp.
Reagovat
Fandina
Rosol si na rozdíl od Nadala na všechno nestěžuje, na kurty, na rozhodčí, pořád něco. Nikdy jsem neslyšela, že by si na něco stěžoval Rosol. Pokorný je tedy spíš Rosol než Nadal.
Reagovat
Fandina
A že ti není Rosol sympatický, za to nemohu. Žádný cukroušek to není, ale nestěžuje si na nikoho, jako Nadal na něj u rozhodčích včera a nikomu na kurtu nenadává, jako Andy jemu.
Reagovat
smazaný uživatel
já ti říkám spočítej úspěchy Nadala a Rosola, Rafa je pojem.Legenda. Rosol jeden vyhranej turnaj ATP 250 kdy mu soupeř skrečnul a Isner ve čtvrtfinále nenastoupil. Toď vše. Nemůžeš rovnat Real Madrid s Drnovicema!!! fandino pojd!!!
Reagovat
Fandina
Já píšu o chování na kurtu, jak se kdo projevuje, ne jak hraje. Za to mluví výsledky.
Reagovat
Cico93
Fandinko
tou poslednou vetou si to totálne priklincovala.
Reagovat
Fandina
O pokoře? Nevím, jestli pokora znamená, že si na všechno stěžuji.
Reagovat
Lunej..
Zloděj křičí "chyťte zloděje", typické :D
Reagovat
Amputace
Ale ty dva přece nemůžeš vůbec srovnávat, co se týče nějaké slušnosti.
Ano, Nadal má své rituály, má je celou kariéru, překračuje limit, není za to trestán - to není jeho problém, není to jeho prohřešek, jeho přečin, je to problém rozhodčích, že ho netrestají. A byl jsem svědkem desítek situací, že když už si na něho rozhodčí vyšlápl, udělal to na big pointu. Tak to se pak nedivím, že když za dvouhodinový zápas dostane jediný warning a dostane ho na BP, tak je nas.rán a rozčiluje se. To já bych se choval úplně stejně, třebaže bych nebyl v právu. Ale o to nejde. On to (rituály) každopádně nedělá proto, aby rozhodil soupeře, on to dělá, aby sebe udržel koncentrovaného. Rosol ovšem záměrně provokuje, snaží se soupeře rozhodit, klepe raketou před servisem, poskakuje, ve Wimbledonu Rafovi shodil flašky atd. V tom je obrovský rozdíl - v tom účelu, proč oba dělají to, co dělají, a proč se chovají tak, jak se chovají. Já neříkám, že mají být Rafovy prodlevy tolerovány, ať nejsou.

Dále píšeš, že si Nadal stále na něco stěžuje. To je také neuvěřitelná chiméra. Na rozhodčí si, pokud vím, stěžoval jednou a to na Bernardese, se kterým má problém už delší dobu, nejednalo se zdaleka jen o to Rio, ale třeba také o to, že nedovolil Rafovi jít si převléct trenky do šatny a byl u hodně těsných a diskutabilních situací, které rozhodl v Nadalův neprospěch. Ty ale napíšeš, že si "stěžuje na rozhodčí". No tak to mi teda najdi příklad, kdy si ještě stěžoval na rozhodčí, pominu-li tuto kauzu...
Na povrchy si stěžuje kdekdo. Nadal přirozeně volá po jejich zpomalování, Federerovi a jiným hardařům se zase nelíbí jejich zpomalování. Úplně normální. Ve výsledku ale jediný, kdo si samozřejmě stěžuje, je Nadal - ten jako jediný dostane tu nálepku. Občas mi přijde, že se někteří vůbec nedívají na záznamy z tiskovek. Je to hrozně pokrytecké.

To opravdu nevidíš ten rozdíl? Rosol je ukázkový provokatér bez nejmenší úcty k soupeři. S Nadalem se vůbec nedá srovnávat.
Reagovat
Cico93
Oni ten rozdiel viditeľne vidieť nechcú. To je celé.
Reagovat
Amputace
K těm flaškám... Já to také beru s humorem, stejně jako většina tenisového světa a dost možná i samotný Nadal. Tady jde ale o to, jak to bral samotný Rosol. Ty si opravdu myslíš, že to udělal proto, aby diváci na centerkurtu (kteří to zřejmě ani nezaregistrovali) udělali "haha", jakože dobrej vtípek? To já si tedy opravdu nemyslím. Zřetelnější provokace a snaha o rozhození soupeře mě snad ani nenapadá. A ty to obhajuješ jako humor. Jo, vtipné to bylo, tak pro exhibici, ale z Rosolova hlediska to byla jasná provokace, a o tom je tady řeč, pokud se nepletu.
Reagovat
Cico93
+1
Reagovat
tito
Pěkně sepsáno. Plný souhlas. Ještě bych přidal přemrštěné hekání na brejku do té doby tichého hráče. Ale to jsem si jedenkrát všiml třeba i u Tipsy. Ovšem to je hráč úplně jiné kategorie a nic jiného jsem u něj nezaznamenal.
Reagovat
Mayo
neni pán tenista :D ty máš dosť ... a áno mal by mať väčšie práva lebo je superstar (:
Reagovat
darek.vrana
Jestli o něm mluví špatně Černošek, tak to bych považoval za velké plus.
Reagovat
smazaný uživatel
359 príspevkov v konkurencii Kvitovej so Safarovou ...Vole, hejteri sú veční, dnes ich zápas namlsal a skončili s krvou v očiach...Smiešne :)
Reagovat
George_Renel
Směšné je to, že suverénně vedou "hejtři" Rosola a adoranti Nadala....
Reagovat
Herbert_Hoover
To je naprosto logické :)
Reagovat
George_Renel
Logické je, že se jedná o jedny a tytéž osoby....
Reagovat
babolat.cz
ale není logické, že i ty v těch diskuzíxch nechybíš? kdo jsi tedy? troll?
Reagovat
George_Renel
Kolik jsem měl příspěvků k zápasu 2 - 3 ?
Tak si nevymýšlej něco o trollování. To je totiž tvoje disciplína. Já mezi hatety ani adoranty nepatřím.
Reagovat
Roger_Federer
Rekl vedouci hater jineho hrace..
Tvoje ego musi byt Peto obrovske, neustale poukazovat na to co delas sam.:)
Reagovat
Frick
Portože chtěl stihnout s Míšou večírek, kde by byla Hanychová, Mesárošová, Nosková, Maxa, Fracek Novotný nebo Ali Amiri.
Reagovat
Herbert_Hoover
Dan Nekonečný a jeho barevná šou s "tancujícím" ananasem a kulisou spícího Sámera Issy na baru? :)
Reagovat
panzer.dragon
tak pokud tam byla i Mesárošová tak to chápu :-)
Reagovat
Cico93
Rafa teď kurz 10. To by možná i stálo za to, pořád je to jen jeden brejk :D

Nedal si to čo? :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Ne. Ale určitě mělo dnes hodně lidí předčasné vánoce :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Já jsem měl. Haase mi prohrál z kanáru v prvním setu díky jednomu blbému míčku v TB, takže moje Vánoce byly už dnes, žádné jiné už nebudou. :D :D
Reagovat
Cico93
;-DDD
Reagovat
Roger_Federer
Premyslim, ze si koupim jachtu, zazimuju v Dubrovniku.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Link?
Reagovat
Roger_Federer
Link naco?..Hlasim tady dopredu co hraju ty vole.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže trepeš, dakujem :)
Reagovat
Roger_Federer
Tak urcite.
Reagovat
Hypertac
Vamos! To byli nervy. Lukas hral opravdu skvele. Hlavne v prvnim setu byl exelentni. Rafa hral tuzku. Nastesti ti nejlepsi se ukazou pod tlakem a Rafa i kdyz letos hraje houno ukazal, ze pod tlakem na to stale ma. Jinak zapas obrovske drama at vyhral kdokoli.
Reagovat
raron
prostě škoda....alespoň oproti tenisu na TM (Šafářová, Kvitová) se bylo na co koukat!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se na to divate? Rafa si u rozhodciho stezoval a ten nic. Prijde mi to nesportovni. Na druhou stranu rev Sarapove taky musi vadit spouste hrackam a WTA. S tim nic nedela. Kde jsou hranice a kde ne? Zde bylo jasne, ze Rosol to dela umyslne, aby Nadal rozhodil. Nicmene Lendl kdesi rikal o Johnovi MC, ze taky vedel jak a zkousel hrace vytocit behem hry
Reagovat
slacker
a jak se divate na klepani mickem o zem pred podanim? me by to silene rozptylovalo na returnu a musle bych takoveho klepaciho hajzla asi zabit.
Reagovat
smazaný uživatel
Je jasne ze tim chtějí rozptýlit soupeře ale nikoho to nejak nezajímá. Azarenka to dela taky a do toho jeste heka a pohoda
Reagovat
Kytka
Zápas Azarenka, Šarapová, to je vždycky koncert. A Mária tomu nasadila korunu, když si stěžovala, že jí Viktorie svým hekáním ruší.
Reagovat
Kytka
Zápas Azarenka, Šarapová, to je vždycky koncert. A Mária tomu nasadila korunu, když si stěžovala, že jí Viktorie svým hekáním ruší.
Reagovat
Kytka
Dělal to až poté, co ho rozhodčí napomenul za zdržování na servisu. Poukázal, že Rafa má prostoje delší a rozhodčí taky nic. Rafa má bezkonkurenčně nejdelší přestávky mezi servisy. A když se konečně najde rozhodčí co ho napomene, tak si ho Rafa u ATP vyloučí (viz Carlos Bernardes). Tak se Lukášovi nedivím.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, ne, delal to od 1.setu
Reagovat
Kytka
No a ten rituál počínajíc zadkem, pokračujíc bezprostředně ze zadku na nos, oždibování trika, uší a zase na nos a pak pinkání míčem o zem nemá druhého vytáčet.
Reagovat
smazaný uživatel
Přímo ze zadku na nos to není. Je to: zadek - předek - jedno rameno - druhé rameno - nos - přejetí k jednomu uchu - nos - přejetí k druhému uchu - utření umaštěných prstů do kalhot.
Reagovat
Kytka
Poslední dobou vynechává předek, jde ze zadku na nos a pak na triko, uši a zase nos, pak utření do kalhot. Schválně jsem to sledovala.
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase o tom ze je každy podelany ho napomenout. Napominaji všechny hráče ale
V zápase Rafa Nole nikomu nevadí ze 30 minut z času zápasu jsou tyhle prostoje mezi podáním
Reagovat
Kytka
Nole je druhý takový, to je pravda. Tursunov měl pravdu, když po napomenutí rozhodčím řekl, že u Rafy se čeká skoro minutu než si srovná zadek a jeho napomenou za 27 s.
Reagovat
Davor1
Bol som asi na 4-och jeho zápasoch a robil to vždy. U nikoho iného som sa s tým nestretol. Podľa mňa to nie je fér, snaží sa tým narušiť koncentráciu protihráča na servise a robí to úmyselne. Otravovalo to aj mňa ako diváka.
Reagovat
slacker
Komu nejvic fandis?
Reagovat
Davor1
Nishimu
Reagovat
slacker
a z big4?
Reagovat
smazaný uživatel
Andymu a pri výbere Federer Nadal, 100% Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
Když RF obháji jde zpět pred Andyho ne?
Reagovat
Kytka
Proto je na takovém místě na jakém je.
Reagovat
darek.vrana
Je tam kvůli hře, ne kvůli hlavě. Jeho styl je moc riskantní a má tudíž velké výkyvy. Na někoho ta hra platí, jak je vidět, ale když někdo hraje jiným stylem, tak zase vypadá jak nýmand. Rosolovi nevadí Nadalovy vysoké lifty, ale zase nnení schopný reagovat třeba na rychlejší hru a la Federer. Tam ho už limituje horší pohyb.
Reagovat
Kytka
Hlava je u tenisu hodně důležitá. U každého individuálního sportu. proto jsou v čele žebříčku ti zkušení hráči kolem třicítky a ne dvacetiletí atleti.
Reagovat
slacker
Ty vole hledam 2 novy prispevky a nasel jsem jen jeden. Kvuli takove peechovine skroluju az dolu a marne. :-D
Reagovat
janek_da
ten Laksonen, je co za guwno? Přetáhli ho z Finska, porazil Veselku v DC a je v 4.stovce
Reagovat
peggy
Rafo,prvni set hruza,dale slesne,ale hlavni je vyhra.VAMOS!!!!
Reagovat
Davor1
Rosol to mal na dosah, jeden a pol setu hral neskutočne a Rafa sa absolútne nechytal, potom mu ale začal odchádzať prvý servis, Nadal sa pomaly dostával do výmen a tým aj do tempa, začal mať prevahu v medzihre, čo vyústilo v brejk v poslednej možnej chvíli a obratu zápasu... kvalitný zápas s napínavou koncovkou, Rafa sa na konci radoval skoro ako po vyhratom GS finále :-DD

Určite by som netvrdil, že Rosol je labil, alebo má slabú hlavu, to sa dá povedať o Veselom, ale Rosolov prípad je iný, ten proste hral dosť dlhý čas tenis nad svoje možnosti a bolo jasné, že mu to postupne prestane takto padať, tiež bolo nereálne, žeby Nadala prehrával vo výmenách celý zápas tak, ako v prvom sete, na jeho smolu sa to začalo lámať posledné 2 servis gamy pred koncom druhého setu, ten prvý ešte zvládol, ale skoro všetko hral cez druhý servis, v druhom už Rafa zahral niekoľko špičkových úderov a proste ho pretlačil, určite by som Rosola za ten nedopodávaný záver nekritizoval...
Reagovat
darek.vrana
Asi tam ztuhnul, protože to byl asi jediný gem, kdy mu nešlo vůbec první podání. Od stavu 30:0 šel 3x nebo 4x přes druhý servis, a to asi rozhodlo. Ale těžko mu to vyčítat, to se stává každému pod tímhle tlakem.
Reagovat
slacker
Vycitat by se nedalo jedine ze by to nakonec neprohral.
Reagovat
slacker
Vycitat by se nedalo jedine ze by to nakonec neprohral.
Reagovat
Kytka
Jenže ti lepší hráči s top ten či spíše top 8 doservírovat umí i pod tlakem a dotáhnout zápas. A to je právě odlišuje od těch níže postavených. proto je Rosol kde je. Nedoservíroval druhý set, nedotáhl dobře rozjetý tiebreak. Nakonec Veselý je na tom v tomhle ohledu naprosto stejně.
Reagovat
darek.vrana
Je to hlavně v tom, že to pro ně už je větší rutina. Je jasné, že hráč souměřitelný s Nadalem se z vítězství nad ním nepodělá, ale pro outsidera je to něco zvláštního. Navíc se do takových situací nedostává tak často. Hráči jako Nadal nebo Djokovič znervózní zase třeba když mají doservírovat na zisk grandslamu, což jsme nedávno myslím viděli třeba u Djokoviče.
Reagovat
Kytka
Kdo umí doservírovat je mj. i náš Tom. V 98% to dá. Uměl to dobře celkem od počátku kariéry. Musí to v to m hráči být. A s doservírováním zápasu na GS nemá Nole také nějaké výrazné problémy. U Rosola, Veselého a spol. je to přesně naopak. Z 9O% to podělají.
Reagovat
darek.vrana
Z 90 procent, jasně. Tak jmenuj další Rosolovy zápasy kromě Kokkinakise. Viděl jsem určitě častěji nedoservírovat Djokoviče než Rosola. S Veselým souhlas.
Reagovat
darek.vrana
Ono je to hlavně tím, že ty nedoservírované zápasy si člověk mnohem líp zapamatuje.
Reagovat
slacker
ne tim to zase tak neni. Doservirovany zapas nic neni ke zkoumani, ale takovy nedoservirovany zapas muze vykompenzovat jen opacna situace tedy utek z hrobnikovy lopaty
Reagovat
darek.vrana
U Veselého je to bohužel velký problém dlouhodobě, u něj je to extrémní, opravdu se rozklepe a ztuhne a stává se mu to pravidelně. Rosol je ale úplně jiný případ, ten dokáže zápas dotáhnout sebevědomě. Dnes to třeba nedokázal, ale nebylo to vysloveně sesypání, prostě mírné zaváhání, kterého hráč jako Nadal dokáže využít. A stává se to občas i těm nejlepším, viděl jsem to u Federera, Djokoviče xkrát.
Reagovat
smazaný uživatel
hej, radoval, lebo momentálne je pre neho každá výhra dôležitá.
Reagovat
smazaný uživatel
V dalším kole nejspíš Dimitrov, no sakryš, to budu na vážkách, radši nepředbíhejme, zítra se budu možná nervovat jak u Grigora, tak u Rogera, aby to nebylo jako s Ramosem :/ Kukuškin je taky ošemetný hráč, když na to přijde, ale ten teď asi nemá moc formu, takže by si s ním měl poradit, ale ještě předtím Simonka s Mařenkou, na to se těším taktéž :))
Reagovat
Kytka
Grigor do toho. Poslední dobou zase začíná hrát celkem slušně. Hlavně na podání.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde je Stan? Už ho přestalo bavit se s lúzou? :)
Reagovat
slacker
Vis ona byla zase nejak stara Istvan a spol a tentokrat v siti uvizl i on.
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jeho sto příspěvkové diskuze s tebou nebo Fulnek Ultras uprostřed úterní noci mi chybí. Člověk nemá ráno před odchodem co číst.
Reagovat
rod_laver
:D
Reagovat
Cico93
Vieš, že už aj ja som naňho myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
Konvertoval k Nadalovcom a stále hľadá sposob ako vám to povedať.
Reagovat
Roger_Federer
Od Federera se neodchazi, az v rakvicce..
Pokud si zvyknes na tenis Zea:), nemuze te nikdy uspokojit nejaky polobuh Hermes.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zeus nebol nikdy tak ponížený :)
Reagovat
Roger_Federer
Jako Rafa letos, kdy mu Wawrinka sebral jeho posledni pisecek?
To verim.
Reagovat
Kozoroh
1) Druhý pád jména Zeus je "bez Dia"
2) Pokud je Federerovým protějškem Zeus, tak Nadalovým ekvivalentem v řeckém panteonu musí být někdo z dvojice Poseidon - Hádes. Hermes spíš pasuje na Murrayho.
Reagovat
babolat.cz
a federer je hermafrodit?
Reagovat
Roger_Federer
V tom pripade Hefaistos.
Reagovat
panzer.dragon
nemam rád ani jednoho, od Lukáše to papírově vypadá na docela slušnej výkon, na mě to udělalo dojem, škoda že to nedotáhnul do konce
Reagovat
slacker
protoze se na dve etapy podelal
Reagovat
panzer.dragon
škoda
Reagovat
janek_da
pozor s tím "papírově"
Reagovat
panzer.dragon
zapomněl sem dodat že sem neviděl zápas.. takže já podle výsledku
Reagovat
janek_da
:), v poho. Ve vedlejším článku jsme se o tom slůvku hadali
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa, vamos !!! Ešte to nie je ono, ale radosť veľká. Začiatok tragický, uff. A o5 ten istý problém, v 3. sete 4:1 neudrží a musí ísť do tajbrejku. Za je nezlomnú bojovnosť si výhru zaslúžil. Nič proti, ale Rosol mi skrátka nesedí, to jeho správanie ...
Reagovat
smazaný uživatel
Krasny tenisovy zapas. Skvele hrali obaja. Tak ako i Rosol, tak i Nadal. Lukas zacal halovu sezonu vo velkom style. Minule porazil Tsongu! Potom takmer porazil Monfilsa a dnes ozaj chybalo velmi malo, aby dorazil Nadala! Skvela praca Lukas. Len tak dalej. Dnes si bol velmi blizko. Prvy set perfektny. Druhy.. chybalo akurat dat eso, ci dve.. Nadal lepsie returnoval.. a to ako si sa vratil v tretom spat do zapasu.. to bola parada.. tiebreak.. to uz bola loteria.. najma dnes v takom vypatom zapase.. Dnes urcite krok spravnym smerom. Drzim palce Lukas.
Reagovat
Mayo
do pixi, posledné loptičky som nevidel, začalo to sekať ako naschvál..
Reagovat
smazaný uživatel
možno mu to prinieslo šťastie :-)
Reagovat
EllNino
V Bázlu zatim Troicki zahodil mečboly, Rosol vedení 30:0 a Haase vyhraný set 6:0 :D docela hustý otočky :D
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud se nestane nejaky kiks významný tak vrchní část pavouků ovládá RF ten by mel
Dojit do finále bez větších potíží. Domácí indoor mu sedi a ten povrch tam celkem litá. Dole to bude zajímavější. Záleží co předvede Rafa. Pokud zahraje dnešní výkon proti někomu zkušenějšímu , tak uz to neotoci.
Reagovat
rusedski
A já měl dnes v Istanbulu vsazeno na Panovou, která vedla ve 3.setu 4-0, za stavu 4-1 si prohrála servis ze 40-0, pak měla 5-4 a znovu 40-0 na servise a skončilo to 5-7 :)
Reagovat
EllNino
jono, tady je jasně vidět, že ta labilita není jenom záležitost ženskejch :D :D
Reagovat
slacker
zenskych a Cechu. a kdyz to zkombinujes ... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol to nezvládl hlavou bohužel a proto je tam kde je. K tomu se začal chovat jako blbec snažil se Rafu rozhodit klepanim raketou o zem a dobre mu tak ze prohrál. Nemam moc rad ani jednoho ale když jsem viděl jak se tam Rosol chová od konce druhého setu tak jsem to pral spíše Nadalovi. I když to Rafa projede tímhle stylem v dalším kole, tak si to dneska vybojoval.
Reagovat
darek.vrana
Rosol to dělá vždycky. Asi to není nic proti ničemu, když to nevadilo rozhodčímu. Dělá to jen úplně na začátku soupeřovy přípravy. Za všechny prasata se omluvil, i nahlas, dokonce i za znovunadhoz. Mně nepřišlo, že by se choval nějak nepatřičně...

Dneska to bylo ohlavě, ale nemyslím, že je Rosol labil. Tohle je normální, když má outsider na dosah velkou senzaci. Nestává se mu to pravidelně nebo proti slabším soupeřům. Ten tlak je obrovský a asi to zná každý hráč.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Rosol se vždycky slušně omluví a chová na kurtu. Já jsem to mockrát viděla i v reálu. Obecně patří na kurtu k těm slušnějším i v projevech.
Reagovat
darek.vrana
No, trochu arogance z něj vyzařuje, to né že né, ale myslím, že se to s tou nenávistí přehání. Já mu fandím, že je to Čech, jinak by asi můj oblíbenec nebyl. Ale hezky se na jeho tenis kouká, když mu to padá. Jako dneska zezačátku. To je pak totální tenis.
Reagovat
Fandina
Tak bezesporu, Lukáš nevypadá, jako žádný cukroušek. To určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Senzace to byla ve Wimbledonu. Dneska by Proste porazil Rafu který byl úplně marný. Bohužel ho nechal rozjet a to se mu vymstilo. Je třeba uznat Rafovu bojovnost, ale si taky přiznat ze mel brutalni štěstí.
Reagovat
darek.vrana
A proč byl asi marný? Šlo snad něco dělat v tom prvním setu, kdy to tam Roslo pálil jak u Verdunu?
Reagovat
smazaný uživatel
Rosol se zhoršil v druhem setu to ano ale pořad mu to litalo ale Rafa uz se začal mnohem lépe hýbat číst hru a returnovat. Chybělo málo bohužel. Lukáš z toho asi bude chvíli naštvaný alé pokrok je znatelný. No a Rafa? Ten by mel rázně potrenovat tak aby nevyletel dalsi zapas
Reagovat
darek.vrana
Ve 2. setu už se hlavně otupila ta Lukášova razance. Už přece jen do toho nedával tolik síly co na začátku bych řekl.
Reagovat
George_Renel
To klepnutí raketou jsi popsal naprosto přesně. Taky jsem si to pustil ještě jednou a bylo to přesně tak. Dvakrát klepnul, předklonil se a čekal. Pak teprve Nadal zadribloval a chystal se podat.
A dělat aféry z klepnutí do tenisek je fakt už obsese Rosolem. Dělá to spousta tenistů a nikomu to nevadí...
Reagovat
smazaný uživatel
Mate pravdu delal to predtim. Asi mi přišlo škodu to projet tak
Jsem ho takhle napadl. Ale v prvním setu to nedělal. Jenom az šlo do tuhého
Reagovat
slacker
tak v tom prvnim setu mel ty podrazky jeste ciste, to da rozum
Reagovat
Kytka
Také mně nepřišlo, že by se choval jako hovado. A to klepání o zem přišlo poté, co ho rozhodčí varoval za příliš dlouhou přípravu na podání. Lukáš upozornil, že Nadal má ještě větší prostoje, což je fakt. Na Nadala si holt netroufne, aby ho Rafa ze svých zápasů nevyloučil jako to udělal Bernardesovi. Co je dovoleno pánovi není dovoleno volovi. To platí i v tenise.
Reagovat
Lunej..
A jak se choval od konce druhýho setu?
Reagovat
babolat.cz
Nějak tomu psychoušovi zvlhl střelný prach. Tenis není jen o náhodných ranách, musí se používat mozek, což evidentně Rosol postrádá.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to jste dva, můžete založit klub. :)
Reagovat
Davor1
+100
Reagovat
darek.vrana
Zrovna dneska to od něj jen o náhodných ranách nebylo. Kolikrát zahrál i docela chytře. Řekl bych, že v tomhle docela udělal pokrok.
Reagovat
babolat.cz
opatrně s tímhle slovem u Aspika...
Reagovat
darek.vrana
Některé ty čopy do protipohybu nebo ten lob, tam to bylo zahrané hlavou.
Reagovat
Lunej..
chceš říct, že dneska Lukáš vůbec nepřemýšlel, jak které údery umístí, prostě jen stál a mlátil do toho jak hluchý do vrat a vlastně ten první set mu Rafa daroval, protože ho to absolutně nebavilo a ve třetím setu měl Lukáš jen štěstí, že Rafa chyboval? A přitom Babolat je seriozní firma...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Hrál hlavou o tom žádná. Ale v zásadních momentech to nezvládl bohužel. K tomu ten haluzacky return od Rafy v tie breaku a bylo po zápase. Nevadí příště mu to uz nevyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten haluz return v tiebraku to rozhodl. Super zapas, Rosol hral velmi dobre.
Vamooooos!!!! :-p
Reagovat
EllNino
přesně ten to rozhodl ...
Reagovat
safi1313
Niki proste Rafa je nejlepší :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vid? ;-)
Reagovat
Nola
vyborny zapas, gratulujem Rafafans, dnes som si zapas vychutnala, Lukas k tomu prispel tiez
Reagovat
Mayo
krááááááááááááása je taaaaaam (: ...hnusný NHL-kár za mikrofónom aj kvôli nemu mám radosť dvojnásobnú (: ...proti legende ťažký zápas dalo sa čakať ale je tam
Reagovat
smazaný uživatel
fandil svému krajanovi, neomluvitelné, že?
Reagovat
Mayo
presne tak!
Reagovat
rod_laver
Jsem rád, že Rafa vyhrál. Mi připadá lidsky fajn, byť mi jeho herní styl není blízký. Naopak Rosolova gesta a pohyby během hry..většího splašeného šaška na okruhu není.
Reagovat
facom
přesně:D
Reagovat
smazaný uživatel
taky mi připadá lidsky víc fajn Rafa než Rosi. Ale nevím, v tom kotli antipatie mám k Rosimu nějaký zvláštní pozitivní vztah. Asi za to může ten zážitek ve Wimbledonu, co byl jeden z nej zápasů, co jsem viděl. :)
Reagovat
Lunej..
No, z Lukáše se tady dělá pomalu lidská zrůda, jediná na okruhu ATP, všichni jsou regulérní, nedělají nic špatně, jen on je černá ovce. Pomalu jak Kyrgios, takže někdo se ho zastat musí, i když dostane od ostatních virtuálně přes hubu. Tak to klidně snesu. :)
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Přitom já jsem ho viděla mockrát hrát naživo i jsem s ním mluvila a je to normální kluk. Nic horšího než druzí. Ale zase chápu, že to není žádný miláček davů od pohledu a že třeba nemusí být všem sympatický. Mně se ale líbí.
Reagovat
rod_laver
Když si odmyslím to jeho sázení, chování na okruhu a další tenisové neduhy..tak se mi vybaví hned jeho přiživování na bulváru, sebestřednost a styl. Chápu, že výstřední typy přitahují (viz Gulbu), ale Rosol? :D

Zápas to byl ale památný. Jsme tu noc klopili v Lokálu na Dlouhé, na plátně běželo MS ve fotbale a někdo na livescore říkal, že Rosol dal Nadala..nikdo tomu nechtěl uvěřit. Druhý den Roger parádně otočil s Bennetkou, si pamatuju, jak mi na appce běželo, že teče ve 4. setu :)
Reagovat
Fandina
Sázení, přiživování bulváru, chování na kurtu, kam na to lidi chodíte proboha.
Reagovat
rod_laver
1, podívej se zpětně na turnaje, na kterých startoval a kdy poté stihl ještě hrát německou ligu,
2, Rosol je rád, když se o něm píše. Neumím si představit, že by Berdych nebo Veselý řešil "fejkovou kabelku Hermes" od jeho přítelkyně atd.,
3, k tomu snad není co dodávat :-)
Reagovat
Fandina
To s německou ligou jsem nepochopila. Jinak vím o tom, že ze začátku jeho vztahu s Ochotskou se bulváru vyhýbali. Naopak, bulvární novináři měli vztek, že se s nimi odmítá bavit. Takže nechápu smysl výtek ohledně bulváru, už jenom proto, že Ochotská sama o sobě byla vždycky jimi sledovaná, stejně tak jako je víc pod hledáčkem bulváru Rosol nebo jeho bývalá žena.
Reagovat
rod_laver
Bulvár je byznys jako každý jiný (bohužel). Nemyslíš si snad, že funguje vždy tak, že někdo někoho pronásleduje, ale chce být i pronásledován a být i za to třeba placen. Kdyby se psalo o tom, že od jiných tenistů manželka má levou kabelku, tak jsem přesvědčen, že nikdo by se z nich neozval a bulváru nezavolal. krom Lukáše :-)

S ligou mě to u tebe nepřekvapuje.
Reagovat
Fandina
O bulváru si nemyslím nic. Jak jsem řekla, je mi to úplně jedno, co a kde se tam píše, hledají senzace, takže Rosolovi vyčítáš, že na nich vydělává, nebo o co jde.

Hraje německou ligu. A to vadí?
Reagovat
Roger_Federer
Ja myslim, ze ona (Fandina), nema tuseni jak to funguje.
Proto vubec neni ochotna pripustit, ze by se to mohlo dit.
Rosol samozdrejme neni sam, takovy Ivo Minar by mohl taky vydat knizku.
Reagovat
Fandina
Na tobě se mi líbí, jaký jsi naiva. Jak si všechno maluješ, jak ti okolo tebe, Fandina, iqe a nevím kdo ještě jsou hloupí.

Tady přede jde o to, že pokud nemáš důkaz, tak těžko můžeš o někom říkat, že podvádí. Můžeš se domnívat, ale tvrdit to nejde.
Reagovat
slacker
vy dva na malovani bohate stacite. Ja si obcas jeste priberuna malovani par dalsich, ale vy na malovani postacite
Reagovat
Fandina
Víš co člověku nejvíc vadí, když nerozumí co ten druhý má na mysli. Ato je právě to, o čem se bavíme. Ty nerozumíš mně a dalším a proto tě to štve, proto se do nás navážíš. Kdybys to chápal, tak bys to hodil za hlavu, ale protože nevíš, tak dorážíš.
Reagovat
Roger_Federer
:), podle me si spadla z visne a prastila se poradne do hlavy.
Nejvetsi naiva jsi tady dlouha leta jasne ty.
Pominuli to, ze psat si muzu co chci a nikdo mi vtom nebude branit, ani ty.Kdo znas je naiva,kdyz ja vim ocem mluvim a ty nemas ani sajn jak tyhle veci funguji, jak se daji zoorganizovat, kolik lidi do toho zapojit, kde a kdy hrat a vydelat nemale penize, jakou logistiku, kolik uctu, aby to nebylo napadne, jsem naiva ja nebo ty??
Znas pravidla od jakych vysi sazek maji burzy jako betfair povinost hlasit Atp podivne vysoke pohyby penez na zapasy??
Ja ano.
Videlas nekdy na tribune pri tenisu lidi co maji otevrenou sazkovou aplikaci (ikdyz se to nesmi), a hraji live, protoze maji 15-20 sekund naskok??Ja stovky..
Presne tak to delaji Rosolove.
Reagovat
Fandina
Neuraž se, ale to si vážně myslíš, že jsem tak blbá, že nevím, že se může sázet na tenisty a že se to nestalo?

Já ti jenom tvrdím, že dokud to někomu neprokážeš, tak jsou to jen dohady. Chápeš to vůbec, co píšu. Nebo je to pro tebe moc složité, tato věta.
Reagovat
Roger_Federer
Chapes vubec, ze ja se tady celou dobu bavim otom, ze Rosol sazi roky na svoje zincenovane prohry z aucajdry(kdyz je Lukas papírový favoryt ):)? A vylepsuje si tim rodinny rozpocet??
Reagovat
Fandina
A chápeš vůbec, že pokud na to nemáš důkaz, tak mě to nezajímá?
Reagovat
Roger_Federer
Kdyz te to nezajima, proc pokazde kdyz se otom tady zminim, vyjedes po me??Proc teda reagujes.
Reagovat
Fandina
Protože nemám ráda lidi, kteří o něčem mluví bez důkazů.
Reagovat
Fandina
Tim končím diskusi s tebou, protože ty podle mě nejsi schopen pojmout do své hlavy o co člověku jde, i když to napíše polopatě. Nazdar.
Reagovat
Lunej..
Nepíšu, že mě přitahuje a že má skvělé chování, ale nejsem inkvizitor. Prostě mu fandím, když hraje, to je celé. Jinak mi nevisí doma nad postelí :)
Reagovat
rod_laver
Vždyť já tobě nic neříkám :-)
Reagovat
Lunej..
To je jedno, znáš to, něco napíšeš, někdo se chytne a už to jede :)
Reagovat
rod_laver
Nečekal jsem, že Lukáš bude tak ožehavé téma :-))
Reagovat
Lunej..
Tak pořád lepší se bavit o tenistovi na tenisportále než o h...ě s prominutím. :)
Reagovat
rod_laver
K tomu se dostanu brzy o příspěvek výše s Fandinou :-))
Reagovat
Lunej..
Tak si to opravdu užij :D
Reagovat
rod_laver
Nemá smysl pokračovat :D
Reagovat
Fandina
Tak raději nepokračuj. Já myslím, žes toho napsal nahoře dost, abych si udělala obrázek. Stačilo.
Reagovat
rod_laver
Mrzí mě, jestli jsem tě zklamal!
Reagovat
Fandina
Ale vůbec tě nemá co mrzet. Stačilo, cos mi vysvětloval o Rosolovi. Hlavně tvoje poznámka, že tě to u mě nepřekvapuje, když jsem odpověděla o německé lize. To bylo výživné. I ten bulvár je něco, co mě vyrazilo dech.

Čekala jsem něco zásadního a ono nic.
Reagovat
Lunej..
Taky si myslím, že v tuhle večerní hodinu je možné dělat spoustu příjemnějších věcí :)
Reagovat
rod_laver
tak, tak :-))
Reagovat
Fandina
Hlavně, když ty vedeš vždycky diskuse na úrovni. Člověk se nestačí divit, co se tu píše.
Reagovat
Fandina
To je na Lunej.
Reagovat
Lunej..
Sice nechápu, co na mě útočíš, ale když ti to udělá radost, ok.
Reagovat
Fandina
Rozhodně mi nedělá dobře na někoho útočit, ale celkem mě vadí poznámky na mě ohledně diskuse. Pokud jsi to nemyslela zle, tak se ti omlouvám.
Reagovat
Lunej..
Máš zřejmě dar vidět svoje jméno i tam, kde vůbec není napsané a ani tě nemám na mysli. Jako jedna z mála ti nepíšu demente, blbko, amorální šmejde apod. Snad ti to stačí jako odpověď.
Reagovat
slacker
ale i kdyz to nepises tak doufam ze v duchu si to apson myslis :-DD
Reagovat
Fandina
Moje jméno tam napsáno bylo. Ale nechme to být.
Reagovat
slacker
to tvoje jmeno bylo schovane tady "o h...e"?
Reagovat
Fandina
bylo tam napsáno
Reagovat
slacker
diky za potvrzeni
Reagovat
Fandina
bylo tam napsáno s Fandinou
Reagovat
slacker
Lunej psala jen o nejakym h...e.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to i tím, že jeho rodina pochází z dědiny pár kilometrů od nás, je to rodák z Brna a když mu to padá, krásně se na to dívá. :)
Reagovat
Lunej..
Opět mě překvapuješ, příjemně teda :)
Reagovat
smazaný uživatel
No hurá. :D :) Ale raději se nebavme o Gyrosovi nebo WTA, jinak bych tě zas zklamal. :D
Reagovat
Lunej..
Určitě mě nezklameš, už vím, co od tebe můžu čekat ohledně WTA a Gyrose takže snad se už z ničeho nezhroutím :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale zas není to tak, že bych si dával do mobilu upomínku Rosolových zápasů, pil dobré kafé po obědě z hrníčku s Rosolovou vítěznou grimasou a utíral se do ručníku s Rosolovými iniciály. :D
Reagovat
slacker
dobré kafé po obědě ... tak to byl tvuj nick?
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrořečil bych svému jazykovému umění, kdybych uměl tak dobře psát.
Reagovat
janek_da
Jasan, Rafa je celkem fajn. ale celkem mě dere, když fanoušci hráče s nechutnými rituáli nadávají na rituály jiného hráče.

Jinač Rosiho moc nemusím, už jenom pro zajímavé výsledky jeho zápasů. Tady tento zápas byl ale super.
Reagovat
Lunej..
veliké plus :)
Reagovat
babolat.cz
známá pravda
Reagovat
tito
Až je mi toho Lukyho líto.....
Ne, dělám si p...l :-) Vaaaaaaaammmmmmmmoooooooooooosssssssss!!!!!
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Mayo
(:
Reagovat
smazaný uživatel
(:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uffff, Rafane, to byla haluz :D
Reagovat
EllNino
hrozná
Reagovat
facom
spravedlnost existuje :)
Reagovat
EllNino
jasně ...4:2 -> 4:7
Reagovat
kada.tom
Vamoooooooooooos !!!
Paráda, Rafo, krásně otočeno :-)
Reagovat
Cico93
Reagovat
EllNino
To je vul ten Lukáš fakt, takový chyby ...
Reagovat
slacker
Opet se podelal
Reagovat
slacker
ze 4:1 na 4:7, se lekl ze ty sazky co si "kamosi" nabraly ve druhem setu by jeste prisli nakonec vnivec a jeho by pak rozrezali a hodili v sudu do Orliku
Reagovat
babolat.cz
:-)
Reagovat
Lunej..
Škoda, škoda, ale byl to pěkný zápas, Lukáš má ke konci roku moc dobrou formu a bojoval.
Reagovat
smazaný uživatel
JJ, jako by se na Davis Cupu zvedl. Když pak nepočítáme jeho odchozený challenger v Koreji, tak to není vůbec špatné. Soupeři,kteří ho následně zastavili. GGL, Ferrer, Monfils a Nadal. To není vůbec špatná vizitka.
Reagovat
Lunej..
Oproti minulým rokům hraje líp, už to nemlátí hlava nehlava, ale možná i ta čtyřhra mu pomohla, je trpělivější a má variabilnější hru. Předtím mě jeho zápasy moc nebraly, teď ho ráda sleduju.
Reagovat
EllNino
co to byla Rafa tvl, takový haluze
Reagovat
janek_da
ono, aspoň má ten zápas pořádný náboj
Reagovat
facom
Ostuda českého tenisu te rosól!
Reagovat
slacker
Tim ze nevyhral ve 2 setu?
Reagovat
Lunej..
Dneska Rafa není limitovaný kolenem jako při Wimblu, takže kdyby Lukáš vyhrál, snad by se jeho vítězství něčím nesnižovalo.
Reagovat
janek_da
to se uvidí po zápase
Reagovat
Lunej..
Lukáš bojuje, to je fajn. Snad vydrží...
Reagovat
safi1313
Nedopusť ať ten pablb - který je bohužel z ČR - vyhraje...
Reagovat
slacker
aby misto neho vyhral spanelsky pablb
Reagovat
safi1313
Vysvětli mi proč by měl být Rafa pablb... a pokud se mě zeptáš proč Rosol je pablb, tak už radši nepiš :D
Reagovat
slacker
A ty se ptas proc je Nadal pablb? tak taky uz nepis :-D
Reagovat
safi1313
No to mi řekni teda proč? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak z rychlého procesu je přeci jen zábavná podívaná, navíc pikantní, jako ty kuřecí nudličky se zeleninou a rýží, co jsem měla dnes k obědu :) :D
Reagovat
slacker
to moje zelene kari zase tolik pikatni nebylo
Reagovat
smazaný uživatel
fuj, ty jsi dneska obzvlášť nechutný :P
Reagovat
Lunej..
asi chce trumfnout v nechutnostech Fricka.
Reagovat
slacker
Marne premyslim jake jine evokace u vas vzbuzuje zelene kari.
Reagovat
smazaný uživatel
po kari mi jednou bylo špatně, od té doby ho nesnášim :P
Reagovat
slacker
Neni kari jako curry. To thajske ma s indickym spolecne jen nazev
Reagovat
tito
Rosol ukazuje opět své "férovosti" Odklepává si neexistující antuku a poklepává raketou o zem při podání soupeře. Kdo hraje tenis ví, jak je to nepříjemné a účelové chování. Divím se, že mu ještě nedal rozhodčí napomenutí popřípadě trestný fiftýn.
Reagovat
facom
Přesně tak.
Reagovat
janek_da
proč nedal trestný fiftýn Rafovi za zdržování?
Reagovat
Lunej..
Nadalovy rituály zase můžou vadit některým hráčům ne?
Reagovat
tito
Při podání, kdy se potřebuje nejvíce soustředit, to může být protihráči ukradené. Tam Rafa nic nedělá. A k jeho cti je to, že se nesníží k tomu, aby takové voloviny opakoval. Já bych to možná nevydržel. Ale to už by z takového zápasu byla ostudná fraška.
Reagovat
slacker
K jeho cti slouzi jen to ze nema rezidenci v Monaku
Reagovat
George_Renel
Kdyby se chtěl soustředit na své podání, nedělal by ty směšné pohyby....
Reagovat
Lunej..
myslím, že je to o tom, že fandíš Rafovi, tak ti tohle vadí, kdybys nebyl jeho fanda, bylo by ti to bylo jedno. Mně zase vadí Nadalovo zdržování, i když ty rituály dokážu pochopit. Mince má prostě dvě strany. :)
Reagovat
Lunej..
to je na tita.
Reagovat
tito
To není o tom, že fandím Rafovi. Vadí mi to, když hraji tenis. Mám s tím vlastní zkušenost. Kdyby tohle Rosol nedělal, tak mi to, že může vyhrát nevadí. Rafa letos hraje tak, jak hraje a soudný fanda musel vědět, že proti servismanovi jako je on, to bude mít Rafa zvláště v hale těžké vždy. Asi tak.
Reagovat
Lunej..
Jak čtu, tak to Lukáš dělá pořád, nejen Rafovi. Tak to asi o schválnosti nebude. :)
Reagovat
tito
Zkus se zamyslet. Nějak asi takové jednání vzniklo. Že by účel?
Reagovat
Mayo
tebe všetko na Býkovi vadí ty hejterisko :P
Reagovat
Lunej..
To jsi teda vedle, kdy já teda něco o Rafovi píšu? Když hraje, tak to vůbec nekomentuju, jen dneska že hraje s Lukášem. Tak klídek jo? A když už se kritizuje Lukáš, tak by se měl taky kritizovat tvůj Býk, není taky svatý. :P
Reagovat
Mayo
furt kydáš na Rafu, tak neviem o čom píšeš :D asi by si nedokázala bez toho byť aby si ho za každým nespomenula...bavíme sa o trepaniach Rosola a ty hneď Nadal Nadal :D
Reagovat
Lunej..
No pokud říkáš "furt kydáš hnůj" tomu, že napíšu jednou za rok koment na zápas Nadala, tak sorry. Spíš se mi zdá, že tě něčím štvu, pozoruju to delší dobu, takže to asi nebude o mém komentu k Nadalovi ne? :)
Reagovat
Mayo
povyprávaj si (:
Reagovat
slacker
vsak to spolu souvisi. Hraje se zapas s nadalem a ty jsi jeho fanaticky fan ktery pokrytecky nadava na soupere.
Reagovat
facom
rušení hlukem při soustředění před podáním není rituál!!!!
Reagovat
slacker
hlavne ze rafovo vytahovani trenek a vlasu a rypaku je velmi prijemne pro soupere.
Reagovat
smazaný uživatel
Klepání rakety na zem je jeho rituál. Dělá to při každém zápase před každou výměnou.
Reagovat
janek_da
jako já to chápu, že to není úplně košer, ale zrovna proti rituáloznímu Rafovi s tím nemám problém
Reagovat
Mayo
presne tak...ako taký pako furt klepe pred nadhodom El Matadora dvakrát o zem...nechutný Rosol
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jeho rituál při každém špílu. Stejně jako, že se vždy musí dotknout sítě, když odchází na lavičku.
Reagovat
Davor1
Bol som na zopár jeho zápasoch v Bratislave a robil to pravidelne, strašne mi to liezlo na nervy a odvtedy ho absolútne nemusím...
Reagovat
PetaM
Oklepávání si "neexistující antuku" dělá snad každý.
Reagovat
tito
Když každý, tak mi aspoň jednoho hráče nebo hráčku, kteří to v hale dělají, řekni.
Reagovat
slacker
PetaM to dela i v hale, to ti nedoslo?
Reagovat
PetaM
Viděl jsem to dělat Tomáše ... Rogera ... Kevina ... :) ;)
Reagovat
tito
Fakt? U Kevina nevím, toho tak nasledovaného nemám, ale u Rogera či Tomáše jsem si toho nikdy nevšiml. Krom antuky pochopitelně.
Reagovat
kada.tom
Super, Dominic otočil :-)
Reagovat
facom
To je hrozný d.ebil ten rosol!!!! Fakt d.ebil, jak se chová!
Reagovat
kada.tom
co udělal?
Reagovat
slacker
breajknul Rafu?
Reagovat
janek_da
proč Rafu kolejí Rosolovy rituály?
Reagovat
facom
to nejsou rituály, ale schválně dělaný hluk při přípravě soupeře na podání!!
Reagovat
janek_da
je to jeho rituál. někdo má rituál, který se nevleze do limitu, jiný má zas tento rituál

50:50
Reagovat
Fandina
Brejk je zpět, jsem zvědavá, jestli Lukáš potvrdí.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro každej hráč by znejistěl, to není nic zvláštního.. Rosol podělal akorát ten volej za stavu 30:15 a přestal mu chodit první servis, ale to nemůže vydržet celej zápas.. max když má ten hráč životku jako třeba v pátým setu ve wimbledonu.. podle mě si to Rafa uhrál hlavně sám, nedělal bych z Rosola šílence

a ten třetí set... potom co se mu stalo minulý týden s Monfilsem se divím, že se ještě nerozbrečel
Reagovat
slacker
Podelal uz 7 gamu za sebou, ne jeden volej
Reagovat
smazaný uživatel
nepodělal. Od stavu *5:3 si uhrál Rafa 4 gamy více méně.. třetí set je už jen formalita
Reagovat
smazaný uživatel
více méně sám* .. podělat znamená, že to odevzdá - zahraje dvojchyby, stupidní UE apod.. a to Rosol zahrál jen ten hloupej volej, o kterým jsem psal.. jinak se držel ve výměně a měl i šance, ale Rafa se prostě zvedl a uhrál si to
Reagovat
smazaný uživatel
Btw: Asis přehlídl, posílal jsem obsazení v Bratislavě, co říkáš? http://www.tennis-arena.cz/rosol-jednotkou-v-bratislave-mozno-sa-prida-klizan-9613cz/
Reagovat
Cico93
Veľmi kvalitne obsadený chalenger.

Pôjdeš pozrieť?, máš to bližšie ako ja:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, pudu. Už jsme s kamarádem domluvení. No do Bratislavy to mám blíž jak 70% Slováků. :D Ale v tvém případě, co jsem pochopil to mám blíž skoro desetkrát. :D
Reagovat
Cico93
asi tak
Snáď to tam tie akože hviezdy neprídu odchodiť ako v min. trebars Troicki.
Reagovat
Davor1
Hej prehliadol som, teraz som si to prečítal- paráda !! Asi najlepšie obsadenie čo pamätám, ak tam bude aj ten Kližan. Plejáda výborných halárov ATP úrovne- Dodig, Rosol, Struff, Marchenko, Vasselin, Sijsling, Gojowczyk, Lacko, Brands, Prisziezny... Navyše starí mazáci a veľké tenisové postavy Melzer a Južny, doplnení o supertalenty Rublova a Ymera (obidvoch som trafil keď sme sa o tom minule bavili :-)), proste paráda. Snáď nebude veľa odhlášok a väčšina z nahlásených sa zúčastní... Stakhovskeho som videl na tom turnaji veľakrát, videl som aj Veséleho, takže týchto dvoch tento rok kľudne oželiem :)) Za posledné roky, čo som tam bol, som navštívil najviac zápasov Struffa, Marchenka, Sijslinga a Lacka. Minulý rok som sa vybral špecialne na ten ma sklamal na plnej čiare, snáď tento rok nepripraví podobné sklamanie v prvom- druhom kole iná hviezda turnaja, aj keď u Južného by som sa teda nečudoval :DD
Reagovat
Davor1
* špecialne na Troickeho
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, mám stejný názor. Hodně dobré obsazení. Nejvíc bych chtěl vidět Doktora, Kližana a Dodiga. Ale bojím se, aby nehukli už v prvním kole. Proto možná oproti původním plánům pojedu už ve čtvrtek, kdy se hraje 2 kolo podle mých výpočtů a ne v pátek. :D Moje ideální osmička pro QF - Kližan, Dodig, Južnyj, Pavlásek, Rublev, Rosol, Melzer a Ymer. Ale aby tam nakonec neskončili jen třeba dva z nich. :) Ty se letos chystáš? A kromě Južného se zaměříš na koho?
Reagovat
Davor1
Neviem ešte, či mi to tento rok výjde a ak áno, tak zrejme len na jeden deň, pravdepodobne utorok, škoda, minulé roky som chodil od osemfinále prakticky každý deň na väčšinu zápasov, teraz už toho času toľko nemám :(

Najviac by ma zaujímali samozrejme Rublev s Ymerom, ale okrem nich rád pozerám v hale na Marchenka, ten má momentálne aj výbornú formu, takisto Struffa so Sijslingom som si minulé roky obľúbil... Prevažnú väčšinu prihlásených som už videl, rád by som si pozrel Vasselina, toho som ešte live nevidel a je to fakt kvalitný halár a špičkový deblista, snáď dorazí :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jasný. :) Tak uvidíš. No já dnes hleděl, kde až je zakopaný Roger Vasellin. Ještě loni nebo předloni byl někde kolem TOP 40 a teď tak vzadu. Ani jsem nezaregistroval, kde nastal ten nenadálý sešup, síla.
Reagovat
Davor1
Príde mi, že sa viac zameral na štvorhru, dosiahol v nej za posledné 2 roky veľmi slušné úspechy a vidí v nej väčší potenciál ako v singli, kde má dosť problémov aj so zraneniami... Ale určite sa ešte bude škrabať hore, naspäť do stovky, kvalitú stále má, len sa musí dostať do zápasového tempa...
Reagovat
Kozoroh
Dnes Rosol napodobí Veselého - prohraje "vyhraný" zápas. Škoda, moh mít dva skalpy Nadala... Teď už to určitě neotočí, když prohrává 0:2 v 3. setu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen Veselého, sám už to taky "zvládl" (DC s Vekicfuckerem).
Reagovat
slacker
a nomohl uz mit TRI skalpy? nebo to bylo z nekym jinym z (ex)top4 (Djoko Murray)?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo no, naši borci nejsou mentální ttáni no. :)
Reagovat
slacker
fakt kramy. ve tretim jeste neuhral fyftyn
Reagovat
darek.vrana
Tohle se stává každému. Kdo na světě dokáže zůstat ledově klidný, když je blízko senzaci...
Reagovat
smazaný uživatel
ale jo, máš pravdu
Reagovat
slacker
Senzace? Senzace je jak to projede jak namydleny blesk
Reagovat
darek.vrana
Samozřejmě proti Sugitovi se mu to nestane, když má dopodávat. Tohle je situace, ve které byl párkrát v životě. Vlastně jen jednou.
Reagovat
slacker
Takze podruhe by to mel brat ve vetsim klidu
Reagovat
Mayo
Výborne Rafa, jeden setík by sme mali.
Reagovat
Jabadu
Kucííí vopálený ...
Reagovat
slacker
Tak kdo jste nalozili na Nadala? Na lavicke zacinkal Rosolovy mobil.
Reagovat
Grigor_Murray
Dom a Rafa otáčí prohraný zápas, dobrá paralela:)
Reagovat
tito
První set jsem neviděl, asi hrál Rafa tužku, přišel jsem až ve druhém za stavu 5:3 pro Rosola.Ty podání v prvním musely být hrůza, když si to nechal tolikrát sebrat. Ale pěkný návrat do hry, toho našeho kluka opálenýho není možné nemít rád :-)
Reagovat
Cico93
tito
tužka je slabé slovo
to bola katastrofa!
Reagovat
smazaný uživatel
tak tak, tužku teď hraje naopak Rosol :P
Reagovat
Grigor_Murray
typická vlastnost pro naše tenisty :)
Reagovat
Nola
a je to tam
Reagovat
kada.tom
z 3-5 na 7-5, dobře Rafa :-))
Reagovat
Roger_Federer
VAMOSSS :)
Reagovat
smazaný uživatel
ale neřvi kamón, Rosoláku :-/
Reagovat
Grigor_Murray
Tomu se říká nasrání do gatí online :)
Reagovat
Davor1
Nadal sa v priebehu druhého setu ohromne zlepšil, ale mal veľké šťastie, že Rosolovi odišiel prvý servis akurát v game, v ktorom ho najviac potreboval... Stále má ale Rosol veľké šance v TB, v treťom by som už viac veril Nadalovi...
Reagovat
Mayo
Veď Býkovi prvý servis vôbec nepíše, resp. nepísal ešte donedávna tiež :D
Reagovat
slacker
jesli neco odeslo tak to nebyl servis ale obsah strev do kalhot
Reagovat
smazaný uživatel
Pro sázkaře luxus zápas. Před zápasem 6 na Rosola a za stavu 5-4 10 na Nadala.
Reagovat
slacker
Asi zrejme luxus i pro Ochotskeho. Vyvari balik na sazkach misto turnajovych prizemoney
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes těžko, pochybuju, že čekal, že bude mít tak navrch.
Reagovat
slacker
je domluven predem na celou sezonu. Kamaradum rek ze kdyz bude mit moznost zatlouct hrebik at pocitaji s tim ze ho nezatluce a vali bez obav sazky na druhou starnu.
Reagovat
Lunej..
ha ha ha.
Reagovat
adalv87
a je to v pr..Nadal se chytil
Reagovat
slacker
nechtyl, rosol se rozklepal jak maly ratlik
Reagovat
smazaný uživatel
Tak že by se do toho Rafa konečně opřel? Oproti 1. setu dost rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Novak D. hraje challenger v Limě a za stavu 6-4 5-4 jde podávat na vítězství.
Reagovat
slacker
By se mohl taky podelat. ted radi prujmy
Reagovat
smazaný uživatel
a koho sakra zajímá nějakej Novak D.? :D ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To já jen pro info :)
Reagovat
Kozoroh
Není Novak jako Novak :)
Reagovat
Grigor_Murray
To je fakt, Novak D. je lepší než Djokovic N. :)
Reagovat
Mayo
presne tak, jedine Jirka Novák
Reagovat
Grigor_Murray
Taky jsem si všim, Nole se převtělil :)
Reagovat
smazaný uživatel
už ho nebaví vyhrávat jeden velkej titul za druhým, tak si zajel pro změnu na challenger :)
Reagovat
Grigor_Murray
Co na tom, že Lukáš celý zápas lepší, když big pointy pošle do kelu :)
Reagovat
Pe3k
Takhle se prohrává jasně vyhraný zápas, Rosolovi odešel servis a následně se po sral :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
kada.tom
že by Rafa otáčel? :-)
Reagovat
Lunej..
snad jen oči v sloup :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak si tam zaječel, nojo využil toho, že Rosi najednou začal mít bobky z ukončení zápasu ve velkém stylu :D
Reagovat
Herbert_Hoover
VAAAAAAAAAAAAMOOOOOOS
Reagovat
smazaný uživatel
wtf :D
Reagovat
Grigor_Murray
ou jé
Reagovat
MartinPa
Tak bude to ještě drama, Luky začal chodit na síť ...
Reagovat
yenda1
Ted ty kurzy lítaj.
Reagovat
slacker
Jojo pockal az kamaradi nalozi a ted to zacne poustet
Reagovat
Mayo
El Matador...to čo zahral na sieti? fúú, to by som možno ja lepšie zahral, smutné
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pojď, čtyři míče!!!
Reagovat
vrabejka
Rosi is back!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen do příštího kola, kde ho sejme Stach. Nebo ještě může mít kliku, že tam bude Dimi.
Reagovat
slacker
Takze ted se pripravte na Rosoluv KOLAAAAAAAAPS. dopodavat to je casto tezky ukolo pro Cechy.
Reagovat
Grigor_Murray
souhlas :)
Reagovat
smazaný uživatel
velký kulový :P
Reagovat
slacker
projede to z 30:0
Reagovat
Lunej..
zalez :D
Reagovat
slacker
co sem rikla uz 30:40
Reagovat
smazaný uživatel
jdi někam :D
Reagovat
slacker
Rosol at jde nekam s tim svym ukazkovym podelanim se. Misto aby mi zavrel hubu tak mi da za pravdu
Reagovat
Lunej..
zavřít nebo ti přes ni dát zvládnu i já :D
Reagovat
smazaný uživatel
ukázkový to bylo, to je fakt :D
Reagovat
Grigor_Murray
že by?
Reagovat
Lunej..
Ajjáj, minela.
Reagovat
Grigor_Murray
Teď se rafa nahecuje a otočí to, uvidíte :)
Reagovat
Mayo
kks ten komentátor "nhl-kár" ... to tam mohol byť radši asi p. Havrila
Reagovat
Jabadu
Tvl ... ten Rafanův bekend ... zrovínka jako můj děda. Zrovínka tak!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi dneska podmáznul pásku, aby hrála s ním, jinak to není možný :D
Reagovat
Lunej..
A teď v klidu dopodávat a je to tam. :)
Reagovat
darek.vrana
Rosol a Brown, Nadalovy noční můry:).
Reagovat
Mayo
tak on s týmito trepačmi kobercov máva problémy
Reagovat
Nola
s Lukasom hra este aj paska....
Reagovat
MartinPa
Luky je lucky :-) Být Rafou tak mi z těch prasátek jde hlava kolem
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa teď kurz 10. To by možná i stálo za to, pořád je to jen jeden brejk :D
Reagovat
yenda1
Rafans stále nekousli tu památnu Wimbl bitvu s Rosolem? Mně přijde, že to tam dole pořád bublá.
Reagovat
adalv87
Lukáš hraje dobře,ale dělá zbytečné chyby,snad to nepo.... :-)
Reagovat
Jabadu
"Nazdáááár! Tady Tony. Hele, Milane, nemohl bys udělat něco s tím Rosolem, jestli mi rozumíš ..."
Reagovat
yenda1
Jedině kříž, víc z toho nevytáhnu, ale musí tam vlítnou a ne tleskat nad hlavou.
Reagovat
rod_laver
Tvl, to uz nebude historka v hospode za pivo, ale rovnou za panaka tricetileteho Macallanu, protoze porazil Rafu 2x.
Reagovat
Grigor_Murray
Jestli bude takhle hrát i na TM, tak se máme na co těšit :)
Reagovat
Herbert_Hoover
Myslíš Rosola? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
myslí Rafíka a nečti mi myšlenky o Rosolovi na TM :P
Reagovat
smazaný uživatel
a teď si představ, kdyby se na TM dostal Rosol s touto hrou :D
Reagovat
Mayo
šak on hrá zle celú sezónu, tak načo sa máme akože tešiť na TM? bude to rovnako mizerné ako stále
Reagovat
Grigor_Murray
Já jen doufal v malý zázrak(kvůli dramatičnosti) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand se tu se mnou chtěl v době Šanghaje div ne sázet, že Rafa bude znamenat pro Rogera na TM nějaké ohrožení. :)
Reagovat
Grigor_Murray
Jak to tak vypadá, tak spíš bude Rafa ohrožení pro TM :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa znamená pre zakomplexovaneho Rogera ohrozenie už v šatni a v rukách nemusí mať ani raketu, stačí uterák :)
Reagovat
Mayo
olééé, kanár to už nebude (:
Reagovat
smazaný uživatel
Teď koukám, že už ho mezitím schytal Thiem od Haaseho. Dnes je to tam docela divočina.
Reagovat
smazaný uživatel
ale to snad ne :( a nikde není stream
Reagovat
George_Renel
Stream normálně jde: http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-rosol-nadal-atp-basel-tennis-atp-166396.html
A taky novasport 1
Reagovat
smazaný uživatel
Novasport nemám, myslela jsem stream na Doma ;) já sleduju ty jatka zde:

http://www.sportingvideo.net/20151026/vv562e254628e323.67735568-1178810.html
Reagovat
Lunej..
jen válcuj, válcuj :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ok, kanár dnes nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je to hotový, Lukáš nevypadá, že by si měl prohrát podání
Reagovat
smazaný uživatel
Rosi zas naprogramoval módus legenda. :D
Reagovat
vaclavsubrt
tohle bude tak rychlý že to rosol pokakat nemuže
Reagovat
mahycek
Zatím Rosol drtí Nadala ! Hrál famozně v prvním setu. Uvidíme, jestli vydrží. Ten povrch je hlavně pro Rogera, co říkáte ? Je to rychlejší než v Šanghaji ? Pravý halový tenis.
Reagovat
MartinPa
Včulek sem teprve začal čučet na ten zápas a může někdo popsat první set? Luky hraje tak skvěle nebo zas Rafan hraje ty svoje krátké míče a kazí co může?
Reagovat
smazaný uživatel
Luky hraje skvěle, 100% vyhraných bodů po prvním servisu, 80% po druhým, forehandem vraždí, málo chybuje...Nadala vůbec k ničemu nepustil
Reagovat
MartinPa
Jj díky, už to taky vidím - Lukymu to píše a Rafa ze zoufalství na síti.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale vážně - demoluje ho pěkně :D
Reagovat
Roger_Federer
Redakce ze Vam neni hamba..prevalcoval.Trochu ucty k umirajicimu zvireti.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDD
Reagovat
Fandina
hanba nebo hamba?
Reagovat
Roger_Federer
Vezmi si leky.
Reagovat
Fandina
Tvůj psychiatr ti tvoje už dal?
Reagovat
slacker
Poslal po nem tvoje leky, ted se jen domluvit na jejich predani.
Reagovat
slacker
Poslal po nem tvoje leky, ted se jen domluvit na jejich predani.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist