Rosol na trávě neuspěl, prohrál se Struffem

17. 6. 2014, 16:51
Aktuality 316
Lukáši Rosolovi se generálka na Wimbledon nevyvedla. Český tenista vypadl v Hertogenboschi hned v úvodním kole poté, co své první letošní utkání na trávě prohrál s Němcem Struffem 4-6 a 2-6.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol nastoupil k prvnímu utkání v Hertogenboschi jen dva dny po svém triumfu na pražském challengeru. Při přechodu z antuky na trávu ho čekal čtyřiadvacetiletý Jan-Lennard Struff, proti kterému neodstartoval 50. hráč světa špatně - v úvodních gamech si bezpečně hlídal svá podání a díky brejku v páté hře se dostal do vedení 4-2. Koncovka setu ale patřila německému tenistovi, který od tohoto stavu získal čtyři gamy v řadě a tím i celý set.

Ve druhé sadě mohl jít Rosol znovu jako první do vedení, tentokrát ale brejkbol nevyužil a od stavu 2-2 už zápas ovládl jeho soupeř. Struff opět vyhrál čtyři hry v řadě a za hodinu se radoval z vítězství 6-4 6-2.

Rosol ale není jediným finalistou z minulého týdne, kterému se turnaj v Hertogenboschi nevydařil. Neuspěl ani Alejandro Falla, jenž v Halle nestačil až v duelu o titul na Rogera Federera. S turnajovou osmičkou Jürgenem Melzerem prohrál po setech 4-6 a 3-6.

Dalším nasazeným hráčem, kterému se podařilo postoupit v Nizozemsku z úvodního kola, je druhý hráč v pavouku Fernando Verdasco. Španěl šel do utkání s Paulem-Henrim Mathieuem s bilancí 5-0 ze vzájemných duelů a šestou výhru vydřel přesto, že úvodní set prohrál hladce 2-6. Po zbytek utkání už Verdasco neztratil ani jednou servis a zvítězil 2-6 6-4 a 6-4.

Výsledky - Hertogenbosch - muži (tráva, dotace 486.760 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Struff (Něm.) - Rosol (ČR) 6:4, 6:2
Verdasco (2-Šp.) - Mathieu (Fr.) 2:6, 6:4, 6:4
Bautista (3-Šp.) - Gimeno-Traver (Šp.) 6:1, 6:3
Melzer (8-Rak.) - Falla (Kol.) 6:4, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Bednarek/Dlouhý (Pol./ČR) - Brown/Kontinen (Něm./Fin.) 7:6 (7:4), 6:4

Komentáře

316
Přidat komentář
Cico93
Som zapatral v minulosti a keď som tu prišiel prvý krat
Tak privitanie bolo
a.magerova Přítelkyni máš?! :-))
gigin Takže a.magerova s tebou vyplní standartní dotazník. Komu fandíš, majetkové poměry, sexuální orientace, míry, váha atd. atd. Ona už ti to vysvětlí. Tak hodně zdaru na tp.

Teraz to tu už tak nefunguje čo?
Reagovat
a.magerova
Ne, už to tak nefunguje.
Dřív mi bylo na TP veselo, dnes je mi kolikrát i k pláči (samozřejmě v rovině virtuální, naštěstí si netahám tuto komedii do reálu)!!!

Samozřejmě, máš-li nějaké změny ve svém životě... jakože partner místo partnerky či jsi vyhrál milión euro, tyto informace velmi ráda vyslechnu ;-)
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Keď som videl pod vskutku bežným článkom 260príspevkovú diskusiu vedel som, že sa muselo pisat o RF/RN alebo o Fandine..Je vskutku pozoruhodné, že pomaly ale iste začína túto nesmrtelnú svetovú rivalitu prebíjať jedno české dievča..
Reagovat
Cico93
čoosi Nadal ani Federer toľko pripevokv nikdy nemali ani dokopy:)
Reagovat
Cico93
noo jj Kvitova to je fenomée TP
a to sa ti chcelo hľadať?
Reagovat
gigin
Našel jsem to za 5 sekund na Googlu.. Ale tam se nedebatuje jen o Kvítím. To máš fuk, já jen tak :)
Reagovat
Cico93
tak ja prečital len napis.:)
Reagovat
smazaný uživatel
A já mám z 300 komentářů zozbrazených asi jenom 25 :D
Reagovat
smazaný uživatel
To máš v ignoru ještě víc lidí než já? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ono tam stačí mít jednoho.
Reagovat
smazaný uživatel
To ne, okolo 10 +-.
Reagovat
a.magerova
Já mám 4, ale i z toho mála co mi z diskuze zbylo je jasné o kom je ten zbytek, takže ještě jednou: Dík Admine!!!!
Reagovat
Roger_Federer
Delate chybu...;), sedim si tak kurtu koukam na tenis, je to velmi vyzivne pocteni o blbosti a malosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Lez, spi, lec se at jsi ready na Wimbledon...
Reagovat
Hector.Salamanca
Zcela upřímně musím říct, že mi ta exhibice, co se strhla pod tímhle článkem, přijde celkem nechutná. Jedním dechem ale musím dodat, že Fandina by se mohla už konečně chytit za nos. Tohle nevzniklo samo od sebe, bez příčiny.

Tohle totiž, Fandino, vzniklo díky tomu, že ty taky naprosto nechápeš rámec veřejné diskuse. Kdykoliv má kdokoliv jiný názor na danou věc, než ty, nedokážeš to překousnout a akceptovat, ale z pozice nějaké pseudomravní autority mu začneš jeho názor rozmlozvat a vnucovat ten svůj.

Příkladem toho může být článek o tom, jak Emmrich žádá Krajicekovou na kurtu o ruku. Někdo tam napsal, že mu to přijde laciné, takhle veřejně (nepamatuji si to doslovně, takže mě nechytejte na tom, že byl použit jiný obrat), a Fandina, která tam už předtím přispěla ve smyslu, že se jí to moc líbilo, tam okamžitě musí zareagovat a psát dotyčnému, jak to tak vůbec není, jak je to krásné a podobně.

Takhle ale Fandino internetová diskuse funguje. Lidi mají zákonitě jiné názory. Je to úplně normálni, stejné jako je to nomální ve skutečném světě. A to nejlepší, co se dá s odlišnými názory dělat, je akceptovat je. Nikdo nemá právo hodnotit, že máš třeba ráda Lukáše Rosola. Ať si každý fandí komu chce. O tom přesně mluvím. Ten problém je ale zakopaný v tvojí chorobné potřebě ho bránit, když má někdo jiný názor a prostě ho rád nemá. Tady ta veškerá nenávist, kterou tvoje jméno u některých lidí vyvolává, vzniká.

Tohle neber jako útok, ale jako dobře míněnou radu. Vycházej s lidmi, respektuj jejich názory a nepředpokládej neustále nějakou svou pravdu a vyšší morální kredit, ze kterého můžeš ostatní názory hodnotit. A nebo druhá možnost - nediskutuj. Ale to bych si osobně nepřál..
Reagovat
Cico93
Fandina ma také nutkanie každého prehovarať o opaku, že len ona ma pravdu!
To o tej Krajičkovej to bolo len malo z toho všetkého.
Reagovat
PetaM
Já nechápu, proč jsou tady všechny "pomocné" komentáře směřovány na Fandinu. Mám takový pocit, že k diskuzi jsou třeba dva lidi. Všichni, co na ní reagují, taktéž neumí uznat, že kdokoli jiný může mít jiný názor.

Nevím, proč tady hromadně radíte Fandině. Co takhle radit i jiným nickům? Kteří jsou 100x horší a zabedněnější. Vlastně jo, těm neradíte, protože to se nedá, ti to nepochopí, ani kdybyste jim o hlavu roztřískali barovou stoličku ... ;)
Reagovat
dadaft
tak fandina se slackerem, to je často hrůza, ale tenhletem walter.smith111, to je skutečná žumpa a dno.
Reagovat
Cico93
noo jo walter to včera už zaklincoval !
Reagovat
slacker
Ja to scela chapu proc jsou jen na Fandinu a ne na jeji protejsky. Skoda ze si tohle neprectes :-))
Reagovat
a.magerova
slacker - taky TO chápu, jen furt nechápu, že to nechápou někteří tady :-(

Ve Tvém boji s větrnými mlýny Ti přeji hlavně pevné nervy ;-)
Reagovat
Cico93
a.magerova
inač si pamätam, že ty si komentovala ako prvá môj prvý prispevok na TP:)))niekedy v 2012 to bolo:)
Reagovat
a.magerova
Cico - jj máš pravdu, určitě jsem chtěla vědět Tvé majetkové poměry a sexuální orientaci, samozřejmě do své kartotéky :-))))

Jo a to jsem ještě nevěděla, žes takový rýpavý.... jo a taky jsi byl o hodně mladší tuším 7 a teď už máš 93 :-/
Reagovat
Cico93
nooo čas nezastaviš:)
Reagovat
slacker
Uff v prvnim momentu jsem myslel ze to napsala Fandina. To prani boje z mlyny z jejich ust by bylo pikantni
Reagovat
a.magerova
slacker - nezdá se Ti v noci už o ní?
Přece boj vedeš jen Ty, ona jen odpovídá a reaguje a neútočí a nenadává a jen vše o tenise přece ;-)

Tvůj boj je sic svérázný, ale musím říct, že mi je sympatický :-))
Reagovat
slacker
Nezda ... zatim :-))
Reagovat
J.M.
Já tedy chápu, že to někteří nechápou. Spousta lidí je dnes zvyklá přemýšlet velmi povrchně. Proto nechápou podstatu věci. Myslím, že i zkušenosti chybí, u některých je to i mládím. Navíc, to, že toho tady nečetli tolik, aby pochopili, není něco, co jim lze vyčítat. Ne každý tady má čas číst všechno. Pak ale zrovna v této konkrétní věci vidí věci zkresleně. Respektive je vůbec nevidí.

Když bych měl použít nějaké přirovnání - pro dnešní povrchní svět je nemorální ten, kdo třeba říká sprostá slova, a ne ten, kdo třeba krade (ale hezky se u toho tváří). Lidé už zhusta ztratili pojem o tom, co je skutečně špatné a proč.

I to, co napsal Hector.Salamanca, je jen klouzání po povrchu, a vůbec ne to podstatné.
Reagovat
a.magerova
Ano, máš pravdu. Nově příchozí a ti co to tu čtou jen tak zběžně či se nikdy nezapojili do takové "debaty", nemají šanci pochopit oč tady jde.
Má výtka byla cílena zcela konkrétně (přestože jsem nejmenovala, abych někoho náhodou nevynechala), prostě těm lidem-nickům o kterých vím, že sem chodí už přes rok či i déle a kteří mě i přes vzkazy kontaktovali, že je ta Fandina opravdu odporná a chovat se neumí a bla bla.... ale pak tady veřejně umravňují mě i druhé, že přece víme co je ona zač, tak bychom mohli na to brát ohledy a mít alespoň my rozum ve smyslu: Moudřejší ustoupí!!! Prostě držet hubu a krok a hlavně nevybočovat z řady a raději ani neříct veřejně svůj názor (pomlouvat jen někde v ústraní) a tolerovat dementa, protože sice se chovat neumí, lže a překrucuje naše vyjádření, nadává nám do hlupáků, ale zatím nikomu nevynadal do pi.. a ku... a ču...., tak o co nám jde?!!!
Ale já nebudu v nějakém falešném zájmu o nějakou svou všeobecnou virtuální oblíbenost u všech tady na TP ustupovat ani jí ani těm, kterým je ta faleš a přetvářka vlastní!!!
Reagovat
slacker
Moje rec :-) Ja se te "spinave prace" nebojim i kdyz za to budu muset zaplatit cenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu nabouram tuhle krasnou diskuzi pode mnou. Proc je Garcia Lopez outsider s Istominem?
Reagovat
smazaný uživatel
Dvackovi sazkari maji zafixovano. Istomin - travar, GL - antukar. Coz je samozrejme blbost. Pro mě je GL velmi mírný fav.
Reagovat
Roger_Federer
Mozna trochu unava Lopeze, ale i tak urcite hratelny Lopez
Reagovat
smazaný uživatel
Unava rozhodne ne, spis ze je to prvni jeho zapas na trave. Ten je osidny. Prohral jej treba s Troickim, Devvarmanem.
Reagovat
smazaný uživatel
uz hral ctyrhru, taky si spis myslim ze je mirny favorit garcia..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak fajn. Vsak s tebou souhlasim. Jenom jsem hledal důvody, proc neni podle kurzu.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě ale hodně zaujal jiny zapas. Hodne podceneny jeden hrac. Radsi to nebudu psat nebo to zakriknu. Jenom reknu, ze ho dost lidi vubec nemusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Fanto .... jsi tupa..... ani nestihas dole odepisovat slackerovi, zaber...... zeslabla si nam nejak.
Reagovat
Fandina
nevím, jestli to bylo na mě, ale nehodlám na tebe reagovat nijak, na tebe ne.
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz ale nereaguj, nemas na to .... jenom te totalne ztrapnim, stejne tak jakoo te pravidelne ztrapnuje manzel, ze jsi neschopna v posteli, ve vareni, prani, uklizeni..... protoze jsi porad na TP.
Reagovat
Fandina
ale, nemáš ani ponětí o mně, neztrapňuj se, takových už tu bylo
Reagovat
smazaný uživatel
ve 2:07 jsi psala, ze uz na me nebudes reagovat.... trapacka fandinka se zase ztrapnila.
Reagovat
slacker
a jeste bude to si pis
Reagovat
Fandina
doporučuji vám se věnovat něčemu jinému, tady jen zabíráte prostor a k ničemu
Reagovat
slacker
doporucuji ti jit prikladem
Reagovat
smazaný uživatel
Fandino ty nemas zadnou value, tvuj zivot je k nicemu.... i to hov.no co vysere pes ma vetsi hodnotu nez ty. Radsi vsadit na Lorenziho proti Nadalovi na FO, nez vsadit na tebe, jelikoz tva value je hluboku pod bodem mrazu. Proste stara nymandka jsi. :)
Reagovat
Fandina
jděte spát, už je nový den a uděláte nejlépe, když tu nebudete prudit. Adie!
Reagovat
slacker
Tak jooo jdu spat. Diky. Povidalo se mi s tebou moc hezky. Nekdy si to zase zopakujeme. Skoda ze jsi vdana. Bych si te vzal s fleku
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
tak uz jdi ale spat ty linej demente fandinovskej...
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem to rikala,už je to tady :-D a nevěřím, že je to myšleno ironicky...co se škadliva...johohooo:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandiny maminka byla devka, pak porodila devku fandinu, ktera stezi vystudovala zakladni skolu. Devka Fandina pak zacala rodit deti jako cikanka, aby mela pravidelny prijem a mohla smrdet na tenisportalu. Jinymi slovy, Fandina je cikanska devka. ;-)
Reagovat
Fandina
Tak ty jsi asi hodně hloupý člověk, podle toho co píšeš. Neurážej druhé, mohlo by se ti to vymstít.
Reagovat
smazaný uživatel
jj, mohlo by se mi to vymstít, tím ze bys me chtela vosukat. to by pro me byl skutecne trest, aby muj penis a zalud prisly do kontaktu s tvou suchou, plandavou, zarostlou a smradlavou vaginou. Jsi proste uz stara herka, takze nemas sanci si to se mnou rozdat, ja ti nedam, i kdyby si se postavila na hlavu Fande.bile.
Reagovat
Fandina
Mluvím o rasismu a jiných neuctivých poznámkách na veřejném webu. Nikdo není nepostižitelný, ani na veřejném webu. Naiva, kdo se domnívá, že tomu tak je.
Reagovat
smazaný uživatel
o jakym rasismu mluvis, Cikani nemaji radi, kdyz se jim rika romove, rikaj si cikani. Proc mas v hlave tolik nasrano?
Reagovat
Fandina
nejde o cikány, ale o tvoji retoriku, to je rozdíl, dej si pozor, jsi na hraně.
Reagovat
smazaný uživatel
ma retorika jsou fakta a jelikoz na me stale reagujes, tak je to z toho duvodu, ze vis, ze mam pravdu. A to te stve nejvic.
Reagovat
Fandina
nemáš pravdu v ničem, jen jsem tě varovala
Reagovat
smazaný uživatel
ale mam pravdu ve vsem, jinak zase jsi bezcharakterne lhala, v case 2:07 mi pises, ze uz nebudes reagovat a zase reagujes........
Reagovat
Fandina
zbytečná diskuse, vysvětluješ si něco co není
Reagovat
slacker
Tobe se to uz vymstilo. Uz jsi davno za hranou, jako nick Fandina uz tady budes navzdy za cil
Reagovat
smazaný uživatel
nn, ten krypl v zenskym tele nechodi do diskuse na tipovani, tudiz pohodicka. :))
Reagovat
Fandina
slacker ... ne tobě říkám už dávno, abys mlčel, protože jsi hloupý, ale komu není rady, tomu není pomoci.
Reagovat
slacker
Jo tuuudle nuudle, nikdo te neposloucha.
Reagovat
Fandina
Stejně tak, jako urážky jiných nicků zde na TP, nebudu jmenovat. Také je to postižitelné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je hodně přes čáru, měli byste se všichni stydět, jen tím ukazujete svou inteligenci, že se snižujete s ještě odpornejsimi reakcemi na jednu či druhou stranu. To není frajersky, to je ukázka té největší spodiny a zumpy...všichni dohromady. To je hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
drz hubu, fandino ;)
Reagovat
Roger_Federer
Udajne dospela, studovana,minimalne 40 leta zena, s manzelem, 2 ma dospelimi detmi, vlastnici obchod, webova dizajnerka idealnim zivotem..

Kdyz si prectu co jsi schopna napsat..myslis ze si v poho?
Reagovat
Fandina
Otázka je, co si představuješ v pohodě. A ty jsi v pohodě?
Reagovat
slacker
Jo jsem v naprosty pohode, diky za voptani
Reagovat
Fandina
slacker ... tebe jsem se neptala, ty nevíš která bije, to je zbytečné se tebe ptát.
Reagovat
slacker
Jak to muzes vedet koho jses ptala? A jak to mam probuh vedet ja? Pises na verejnem webu a bez osloveni
Reagovat
Fandina
slacker ... dobře čti, psala jsem tobě, aby ses do toho nemíchal, chápeš, i když u tebe o tom pochybuji.
Reagovat
slacker
Aplikuji na tobe tvoje vzorce micham se do vseho. Az pujdes prikladem budou mit tvoje rady nejakou vahu ted ale maji cenu musiho trusu
Reagovat
Fandina
tisíckrát jsem ti napsala, že nestojím o tvoje reakce, dej už pokoj trapáku
Reagovat
slacker
Je mi opravdu jedno co takova zla osoba rika ze udajne chce. Nedava to hlavu ani patu
Reagovat
Fandina
slacker .... nic nekomentuj, nikdo se tě na nic neptal, chápeš to?
Reagovat
slacker
Chapu ze ses me zrovna ted na neco zeptala. Ale rozkazy a rady od blbek bez spetky autority ja neberu
Reagovat
Fandina
nic ti nerozkazuji, jen ty to nechápeš a meleš svou. Už na mě nereaguj. Pochop to už konečně.
Reagovat
slacker
Pochop ze to nezalezi na me. Jen a jen na tobe a tvych komunikacnich vzorcich.
Reagovat
Fandina
Na nikom jiném než na tobě to nezáleží. Ty reaguješ na mě. Je to tvoje věc.
Reagovat
slacker
a ty zase reagujes na me. Ale ja reaguju z vyssiho principu mravniho :-)))
Reagovat
Fandina
ne nereaguji na tebe, chci, abys mi dal pokoj, což ty zjevně neumíš a pořád dokola
Reagovat
slacker
Jestli chces ode me pokoj tak zapni posledni 2 mozkove bunky a chovej se tak abych ti pokoj dal
Reagovat
Fandina
problém je v tom, že já neovlivím tvůj hlupý mozek, takže to co já chci nemá na tebe vliv. Škoda, bylo ty to jednoduché. Takhle je ta hloupost jen tvoje záležitost a tvůj problém. Já v tom nemohu nic dělat, protože ty jsi marný,.
Reagovat
slacker
Muzes delat tolik veci. Od prestat delat ze sebe zaseklou blbku az po totalni nereagovani. ale to nereagovani na moje komenty je asi nejjistejsi
Reagovat
Fandina
slacker ... problém je v tom, že ty jsi tupý a když ti napíši nereaguj na mě, tak pořád odpovídáš donekonečna a to je tvoje hloupost, že to nechápeš, že o tvoje názory nestojím a pořád a pořád prudíš, jsi trapný
Reagovat
slacker
Nejsme tupy. Jsem vytrvaly a neortodoxni. Chci te naucit nereagovat na moje prispevky. Jde to hodne pomalu, vidim to na 3-lete studium bez maturity
Reagovat
Fandina
Já se s tebou nechci bavit. Nemusím mít žádné vzdělání, abych pochopila, že nejsi na mé úrovni. To se vycítí, pozná na první pohled, napsání. Nezajímáš mě, vzděláním už vůbec na mě nemáš, ani zkušenostmi, prostě jsi jinde než já. Nemám zájem se s tebou bavit. Chápeš to vůbec. Jsi mimo můj zájem.
Reagovat
slacker
Nechapu proc mi to furt dokola pises a proc misto kecu nekonas. tedy se prestanes se mnou bavit a reagovat ne me prispevky.
Jo zapracuj na tech algoritmech automatickych odpovedi, tahle tvoje posledni vypada neprirozene tedy nelidsky.
Reagovat
Fandina
Ty reaguješ, ty jsi problém a pořád dokola. Ty jsi začal a pořád to nechápeš, že mě nezajímáš. Nereaguj na mě a nebudu ani já. Ty odpovádáš nesutále dokola a o ničem.
Reagovat
slacker
Jsem problem ale tvuj :-))) .. nemas na to ho vyresit
Reagovat
Fandina
vůbec mě nezajímáš, jsi mi ukradený, jsi nula, neznám tě, to co tu píšeš jsou nesmysly, nic mě nenutí mí s tebe problém, ty jsi problém pro sebe, protože pořád odpovídáš někomu, pro koho jsi nula
Reagovat
slacker
Jooooo jak muzu odpovidat kdyz se me nikdo na nic neptal :-) ... dekuji ze tak zatvrzel resis muj problem, problem nekoho kdo te vubec nezajima :-)
Reagovat
Fandina
nic neřeším, ty pořád reaguješ na mě a nechápeš nic, že mě nezajímáš, zmlkni už jsi trapný
Reagovat
slacker
Reaguju abych ti znechutil dalsi reagovani na me. A ja umim byt zabejceny kdyz vim proc
Reagovat
Roger_Federer
Zda si pripadas v cajku..rybycko..? tvoje rodina ví, .jakou exhibici tady casto predvadis?, nebylo by dobre "nekam" konecne zajit?
Reagovat
Fandina
Přečti si někde na internetu, jak se chovat v internetové diskusi a bude ti jasno, evidentně je ti to cizí, jinak bys nepsal tak jak píšeš chlapečku maličký ... úsměv
Reagovat
slacker
To ale ctes nejake hodne perverzni stranky.
Reagovat
Fandina
slacker ... ty rozhodně slušný nejsi a ani nesplňuješ základní podmínku internetové diskuse. Ta předpokládá neútočení a to ty neznáš. Nejdřív se to nauč a pak někde piš. Ty jsi úplně mimo.
Reagovat
slacker
K tobe slusny byt nejde. Ja s tebou nediskutuji ja te lovim blbko blba
Reagovat
Roger_Federer
Mam vlastni rozum a nazory, nepotrebuju si nekde neco cist, proste mam nazor, ze tvuje rodina se za tebe musi stydet za tu exhibici, kterou tady casto predvadis..nerozumim proste co te k tomu nuti.
Reagovat
Fandina
Něco ti poradím. Nestarej se o druhé a vůbec ne o mně. Asi nepochopíš, že tu nic nepředvádím. Ptáš se, tak ti odpovídám. Kdyby ses o mně nezajímal, nebudu se s tebou vůbec bavit. To samé o druhých. Nikdy jsem si tě nevšímala, nevím, proč si začal na mě útočit a vysmívat se mi. Nestarej se o mně, nic ti do mně není. Moje rodina ví, že tu píši a nic proti tomu nemá. Naopak.
Reagovat
slacker
Fandi cela Rodina. pres rameno ji radi co ma odepsat
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi mimo a vždycky budeš, až ti to dojde, všem se uleví
Reagovat
slacker
A az tobe dojde co vyvadis tak se obavam ze skoncis jako Bartosova. z te ostudy skocis pod vlak. Ale pred tim si zkusis par pobytu v blazinci ale na revers se vratis po par dnech
Reagovat
Roger_Federer
Neco ti poradim..zmen si nick, retoryku a navyky..snad se pak budes prezentovat tak jak se na internetovou diskuzi patri.

Muj nazor je ze tu sama ze sebe delas umysl blbce a jeste se to snazis obhajit..Nechapu ze ti tvoje deti nereknou at se na to nevykasles, to co predvadis z Slackerem je trapne a ty by si mela mit rozum kdyz ho nema on.;)
Reagovat
Fandina
Docela zajímavý příspěvek od tebe. Možná první k zamyšlení. Ale nevím, proč se obrací na mě, že bych měla mít rozum třeba co se týká diskuse se slackerem. Obrať se na něj, on také diskutuje. Je to jednoduché to chtít ode mě, aby se to nedělo. Dnes jsi tu psal, jak si rád za slackera, že tu na mě reaguje a teď chceš na mě, abych já měla rozum. Ujasni si, co vlastně píšeš. Takhle jsi nedůvěryhodný ty sám. Ostatně to už vím dávno. Sorry. A ví to i moje rodina.
Reagovat
Roger_Federer
Nez me zacnes poucovat, si precti co jsem doopravdy napsal, takhle si opravdu za "rybicku v akvarku.".., vypada to ze si proste vymyslis a lzes.

"Protoze Fandina je primo zavysla na nekonecnych diskuzich, je ji jedno ocem a zkym, je to tady smysl jejiho zivota; )..Bez tenisportalu by jeji existence nemela smysl, takze dekuje bohu za "Slackera""
Reagovat
Fandina
Je zbytečné ti cokoli vysvětlovat, pořád si meleš svou. Kdybych tu stokrát řekla, že si nepřeji, aby na mě někdo reagoval, nepochopíš to. Píši kvůli tenisu a ne kvůli nickům. Je zbytečně se s tebou o tom bavit. Nechápeš to.
Reagovat
Roger_Federer
:):):):):):):):):)........
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
To jste tak tupí, nebo to jenom děláte? Nechcu si nikoho dávat do ignore, protože každej občas dokáže napsat fajn příspěvek.. nejsem tu moc dlouho (resp. jste tu dýl než já), takže to je nějaká místní zábava, že to i admini ignorujou?
Reagovat
Fandina
Co kdyby si vysvětlil slackerovi, že nestojím o jeho reakce na moje příspěvky. To že si o něm myslím, že je hlupák na situaci nic nemění. Děkuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi to začínám chápat. Adminům se nelíbí malá návštěvnost, takže automaticky generovanými komentáři skrz účty Fandina, slacker a těch dalších navazují pocit, že je tenisportal aktivní ...
Reagovat
smazaný uživatel
že jsem se trefil? :)
Reagovat
Fandina
netrefil. Nechci, aby na mě slacker reagoval, nechci, aby odpověděl na můj příspěvek, on to dělá neustále a pořád dokola.
Reagovat
J.M.
No s těmi automaticky generovanými komentáři v podstatě ano. Kdo měl s danou osobou zkušenost dlouhodobější než ty, tak každou další její reakci dokáže předpovědět přesně do posledního písmene dřív než přijde, protože to je pořád dokola pár frází z jedné (kapacitně značně omezené) databáze. Tam lidská myšlenka není v podstatě žádná.
Reagovat
slacker
Mluvi UI fandina hlasem Scarlet Johansson?
Reagovat
Roger_Federer
Naprosty souhlas s J.M
Reagovat
Fandina
Tak na tebe jsem čekala. Kdy zase hodíš do placu psychologický rozbor zlé Fandiny, lhářky a nevíc co ještě? Nechceš zase s nečím do placu? Celkem je to zajímavé, jak vidíš druhé, je totiž známé, že podle sebe soudím tebe. A ty zjedně nic jiného než negativní pocity neznáš. Tak prosím o hodnocení. Alespoň se zase o tobě něco dozvíme. Pojď pojď pojď!
Reagovat
slacker
jojo kazda kacka od adminu dobra. ale mas pravdu ekonomicky jim tyhle kolotoce spise vyhovuji,
Reagovat
Cico93
Áno Fandina a Slacker to máme taku show na dobru noc;)
Reagovat
Fandina
ne, není to tak. Já prosím všechny, aby mě slackera zbavili. Je to hmyz, na mě nalepený a pořád donekonečna.
Reagovat
Fandina
ještě jednou držím palce do travnaté sezony a tady je jedna úžasná fotka s duhou. Luky ... pojď pojď pojď

https://cs-cz.facebook.com/LukasRosolOfficial/photos/a.209142422601464.1073741830.166098240239216/285354378313601/?type=1&theater
Reagovat
slacker
Jeste jednou Fandino . zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
slacker ... zmizni z mého vlákna, jsi trapný a ubohý a nemám zájem se s tebou bavit ... tahni k čertu
Reagovat
slacker
Tak se nebav. Nebaveni vypada uplne JINAK blbko blba.
Reagovat
Cico93
Joooj Slacker,)) daj jej pokoj
Reagovat
Fandina
slacker je trapák, je zbytečné se s ním zabývat, je jako hmyz, který pořád otravuje, až jednou zmizne a bude klid.
Reagovat
Cico93
On nikdy nezmizne ;)
Reagovat
Fandina
Jasně, otravný hmyz také nikdy nezmizne, ale on je navíc ještě hlupý ... co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
slacker
Az zmiznes ty joo to bude vyhra.
Reagovat
Fandina
slacker ... jenže ty jsi hloupý a k tomu otravný, takže proto je potřeba aby tě admin zablokoval ... prosím prosím prosím ... zablokujte slackera, je to hlupák a otravuje ... pojď pojď pojď
Reagovat
Cico93
Ban nie Slacker je kamarát on len po tebe ide dajak ;)
Reagovat
Fandina
ban určitě, otravuje neskutečně a měl by zmizet, nezajímá mě a pořád se vnucuje, ať tahne kam chce, ale o mně ať se nestará, mně je ukradený a pořád na mě reaguje ... ať tahne k čertu, nestojím o něj
Reagovat
slacker
Tahni k certu sama. Nebo proste nereaguj. jednoduche a proste
Reagovat
Fandina
vždyť ty reaguješ sám, neustále a donekonečna, nikdo tě o to nežádal, aby si psal do mého vlákna, jsi absolutní blb, že to nechápeš ... zmizni navěky z mých vláken, piš si jiným, ne v mých
Reagovat
slacker
Jenze ja reaguju proto abych te naucil nereagovat. Lecba sokem a bude dlouha
Reagovat
Fandina
Mě nemusíš nic učit, já na tebe nereaguji, ty reaguješ na mě. Ty se nauč nereagovat. Ty jsi hlupák a otrava. Ty se nauč nereagovat. Ty to děláš. Ty jsi trapák.
Reagovat
slacker
Evidentne musim. A bude to do te doby nez to pochopis nebo te to totalne otravi nebo ti rupne cevka
Reagovat
Fandina
slacker ... ty ani nechápeš, že já vůbec nejsem rozčilená, ty nechápeš nic, ty jsi jen tupoun, který neustále mele svou a nechápe, že druhý s ním neche nic mít společného a už neví, jak mu to má říci ... pochop to už prosím ... nechci se s tebou bavit, nemám s tebou nic společného a tady co píšeš je mimo můj zájem ... jsi mimo mimo mimo, nezajímáš mě, nezajímáš mě, nezajímáš mě ... chápeš, chápeš, chápeš
Reagovat
slacker
nebav se. nereaguj. nepis plane rady. PROSTE SE VYPNI.
Reagovat
Fandina
nereaguj na mě!!!!
Reagovat
slacker
nestekej, budu budu budu
Reagovat
slacker
Proc bych mel? Za to jak to tady vede si zaslouzi hunting jak vysitej
Reagovat
Fandina
slacker ... zmizni, protože jsi hloupý a otravný a nikdo o tebe nestojí ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Otravny. to je moje medicina pro tebe.
Reagovat
Fandina
nestojím o tebe, chápeš tupče, nestojím nestojím nestojím ... nemám zájem se s tebou bavit ... bav se s kým chceš, ale na mě nereaguj ... zmizni zmizni zmizni kam chceš ...
Reagovat
slacker
nebav se a nereaguj.
Reagovat
Fandina
děláš to ty ... ty reaguješ ... chápeš to vůbec nebo jsi úplný blb
Reagovat
slacker
Jenze me to nevadi.
Reagovat
Cico93
Čo je na tej fotke užasne?
Reagovat
Fandina
duha ... romantika ... láska ... to všechno z toho necítíš?
Reagovat
Cico93
Osol to všetko pekne zakrýva ;)
Reagovat
Fandina
duhu? na málokterých fotkách je takhle zobrazená. Jinak Lukyn je láska, to to necítíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
gigin
tu má fajne komenty.
Reagovat
Roger_Federer
Hochu..to je jak kdyz me vzal kamos(doktor) na exkurzy do Kromclu, rika a ukazuje..alkoholici, gambleri, opravdu nemocni, nebezpecni..., posledni pavilon, tady mame jednu zenu..Dovezl ju manzel z Prahy, mysli si ze vsemu rozumi, lita v oblacich..., se vsema se hada a je zavisla na diskuzich..tezky pripad.
Reagovat
gigin
Dome, jsi v Londonu? Jestli jo, tak tě poprosím. Kdybys náhodou narazil na Gulbise, vyžádej si prosím tě autogram. Vše ti vynahradím.
Reagovat
J.M.
Myslím, že kámoš doktor to hodně zlehčuje.
Reagovat
Fandina
Myslíš, že to zlehčuje? A proč by, tobě je přece všechno tak jasné ne?
Reagovat
Fandina
Doporučuji ti starat se o sebe a pozdravuj v Londýně, pokud tam jsi.
Reagovat
Roger_Federer
Jo jsem, od rana..ok pokud ho potkam, kleknu a reknu autogram pro gigina...To je ten co te dostal do top 10...!
Reagovat
Fandina
Tak to je dobře, že jsi v Londýně, já pojedu během pár dní a už se moc těším, ale na rozdíl od tebe nebudu řešit gigina nebo jiné lidi z TP. To opravdu ne, to je mi ukradené i když ty si to nemyslíš. A už se moc do Wimbledonu těším super super super a pojď pojď pojď!
Reagovat
Roger_Federer
Pro reagujes?, nepsal jsem ze je to o Fandine..leda ze by ses v tom nasla sam..a, ale tomu neverim, sebereflekce neni tvoje silna stranka...
Reagovat
Fandina
Ty se mě bojíš, že tak reaguješ. Napsal si na veřejném webu příspěvek, dostalo se ti odpovědi. Co si čekal?
Reagovat
Roger_Federer
Asi to nechapu...ale je to jedno ja si vzdycky v diskuzich stebou pripadam, ze sedim u akvarka, divam se hodiny dovnitr a cekam ze rybicky pochopi co jim rikam...
Reagovat
Fandina
Něco ti poradím. Každý nemůže rozumět všemu. Ten kdo si to myslí, je hlupák. Měj se chlapče. Jsi docela sympatický i když se jedná jen o veřejný web. Pojď pojď pojď ... úsměv
Reagovat
slacker
R_F: Pozor bali te.
Reagovat
A.R.R.
No ať je to jak je to, tak Fandina a slacker patří mezi legendy TP :-D
Reagovat
PetaM
Nikdo se ještě s komenty nedostal do "černé díry", že ne? :D
Reagovat
A.R.R.
No právě, to se povedlo jen jim, takže komu čest, tomu čest a zapsat bílou křídou do komína :-D
Reagovat
Roger_Federer
Mam dost problem z tim sloupkovanim, stromen textu, ta hadka tech blaznu tady dole mi jde z leva do prava az do stracena, ze nevidim zadny text..uplne se straci v pravem okraji..aspon na samsungu S4, nevim co pocitac.
Reagovat
slacker
Snad nejsi prilis zvedavy co si tu suskame? :-))
Reagovat
Fandina
Stačí málo. Dej si blázny do ignoru a nemáš problém. Já to dělám taky tak.
Reagovat
Fandina
V nejbližší době budeš v ignoru u mě i ty. Divím se, že jsem si tě tam už dávno nedala.
Reagovat
Roger_Federer
Text neni dulezity...jde o to ze diskuze neni pak videt a obcas sem nekdo pise co me zajima.

Ps;asi vam oboum velice hrabe kdyz uz toho sedite a cekate na reakci toho druheho..abyste hned odepsali.:)
Reagovat
slacker
Te uklidnim ze i na pocitace uz neni lautr nic videt
Reagovat
slacker
Nejsem ve Fandine ignoru = dukaz ze nejsem blazen :-)) ...
Reagovat
Fandina
Ale no tak. Tak to nečti. Proto je tu ta vymoženost, dát si nicky do ignoru. Potom ještě existuje další možnost, že si přeroluji na toho, kdo mě zajímá. Já to dělám už dávno. Nikdo nenutí nikoho všechno číst. Pojď a úsměv.
Reagovat
PetaM
Tady se někdo hádá? :D :D
Reagovat
Fandina
PetaM ... také nevím o kom píše. Ty ano?
Reagovat
PetaM
Já mám tři nicky v ignoru. Jeden z nich se s tebou očividně hádá :D A proč ho nemáš ty v ignoru? Víš, jaký je to super pocit? :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Protoze Fandina je primo zavysla na nekonecnych diskuzich, je ji jedno ocem a zkym, je to tady smysl jejiho zivota; )..Bez tenisportalu by jeji existence nemela smysl, takze dekuje bohu za "Slackera"
Reagovat
Fandina
Jen jestli si mě nějak nemaluješ s tím, že jsem závislá na TP. Možná ty, já určitě ne. Nechci se ani s nikým vybavovat, ale co mám dělat, když na mě ty a jiní reagujete. Nedá mi to, je mi vás líto vám neodpovědět ... úsměv
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu je fakt, že do ní občas někteří šijou bezdůvodně :D Ale někdy ne :D Já nevím, u normálních nicků si to přečtu a řeknu si "nesouhlasím, dle mého hloupý názor" a dále to nekomentuju :D Ale u někoho to prostě nejde neokomentovat a "povznést" se nad to. Já nevím, vždy se snažím de*ilovi pomoct, aby nebyl de*il, ale on do mě pak jebe, že už si jenom vyčítám, že jsem něco vůbec psal :D :D :D
Reagovat
Fandina
PetaM ... to je pravda, kdybych měla slackera v ignoru, tak se nehádám. Ale co mi to pomůže, nevidět, co kdo píše? To je jako nevidět, že dneska je vedro nebo zima. Ale zamyslím ses nad tím, proč nedat slackera do ignoru, ale je mi ho chlapce líto, jako jiných, kteří tu píší bláboly, to nelze nevidět ... úsměv. A nejde o život, je to veřejný web ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ja vim ty si vlastne byta chuderka, ktera nic nedela, zavsecko muzeme mi..jini..;)..
Ps; jsem v Londonu potkame se?
Reagovat
Fandina
Nejsem chudinka, naopak, ale všimni si, jak pořád na mě někdo útočí, upřímně, mám z toho legraci, ale asi tomu nerozumíš.
Ještě nejsem v Londýně, ale už se moc těším. A setkávat se? Proč, nejsme na seznamce ... úsměv
Reagovat
PetaM
Ale však ať si píše, co chce, ale hlavní je, že to nevidím :D
Reagovat
Fandina
PetaM ... jsi borec :-))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Roger_Federer
Ale nemas z toho tady legraci.., to rikas uz rok furt dokola(vlastne vsecko rikas furt dokola).Zatim si nikdy nepredvedla, ze si nad veci.
Ty to tady mas rada, travis tady ze sveho zivota kus casu, ze kazdemu musi byt jasne,, ze to tady milujes a zbytek je jen lez a poza tebou predvadena..;)
Reagovat
Fandina
Nemám z tebe legraci? Jak si na to přišel? Ty vidíš do hlavy druhých? Já myslím že ne, jenom hledáš problémy kde nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Fucsovics postoupil. Snad se dostane do hlavní soutěže :)
Reagovat
Fandina
Lukáši. Tak přeji, aby to líp vyšlo ve Wimbledonu. Držím palce ... pojď pojď pojď!
Reagovat
slacker
zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
až po tobě trapáku
Reagovat
slacker
Tady nejste v Bradavicich Umbridgova
Reagovat
Fandina
Nikdo se tě na nic neptal, zmizni a už se nevracej trapáku
Reagovat
slacker
Nerozkazuj amoralni smejde
Reagovat
Fandina
nikdo se tě na nic neptal a už nepiš, jsi trapný a nikdo na tebe není zvědavý, zmizni navždy a nevracej se ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Jsi blba trapna pokrytecka a ted uz i otevrene neslusna a utocna. Takze sklapni a uz se sem nevracej smejde smejdu
Reagovat
Fandina
no comment
Reagovat
Fandina
a tisíc úsměvů :-))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
Fandina
slacker ... a příště přidej, těch nadávek a urážek od tebe bylo málo jindy jsi útočnější deset úsměvů :-))))))))))))))))))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dva jste prostě duo k pohledání!
Vás si určitě do ignoru nedám, přece bych se nenechal připravit o tak unikátní diskusní koncert Fandina featuring slacker
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
pojď pojď pojď
zmiz zmiz zmiz
...(((-:
Reagovat
Fandina
je to trapárna ne diskuse, ale vysvětli to slackerovi, když to není možné, požád mele dokola a myslí si, jak je zajímavý, ale není jen je k smíchu, no nezasměj se, ale ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem rád že to tu je, vždycky mi to zlepší den :-)))
Ale krásně se doplňujete, jako skládanka...
Budu si to notovat, když budu mít blbou náladu pojď pojď pojď zmiz zmiz zmiz pojď pojď pojď zmiz zmiz zmiz pojď pojď pojď zmiz zmiz zmiz
Reagovat
Fandina
:-))))))))))))))))))
Reagovat
slacker
Traparna je to jen od tebe ode me je to boj proti smejdovi
Reagovat
Fandina
slacker ty neumíš nic než urážet, takže zmizni a nereaguj na mě, nejsem na tebe zvědavá a nezajímáš mě, jsi trapný a mám z tebe legraci, jak se tu angažuješ a urážíš mě. Doufám, že to chápeš, jestli ne, je zbytečné ti cokoli vysvětlovat.
Reagovat
slacker
Nereaguj ty na me, kdyz nechces abych na tebe reagoval. Snad to i takova blbka jako ty zvladne pochopit (ale asi i to je vysoko nad tve meze chapani)
Reagovat
Fandina
slacker reaguješ ty a urážíš ty, ty jsi ubohý a trapný a je to pořád dokola nezajímáš mě, nikoho nezajímáš, jen nadáváš a urážíš a pořád dokola pořád dokola zmizni navěky a bude od tebe klid ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Za koho ty mluvis? Jen a jen za sebe. Reseni ti nabizim opakovane. Tak ber nebo me budes mit v patach
Reagovat
Fandina
slacker mluvím za sebe takže tahni k čertu a dej mi pokoj, pro mě jsi nula protože se tak chováš, ukřičený chlapeček, který se odvolává na to co mu kdo nakuká. Jdi k čertu a věnuje se někomu jinému. Nejsi pro mě partnerem.
Reagovat
slacker
Nereaguj na me vubec, jak jednoduche. Jestli ti tak vadim tak me tesi ze moje pece nese ovoce. Mas co si zaslouzis
Reagovat
Fandina
Ano vadíš mi, protože hloupě žvaníš a urážíš, takže sbohem a šáteček.
Reagovat
slacker
Opravdu uz sbohem? Uvidime
Reagovat
Fandina
nezajímáš mě a nikdy jsi mě nezajímal, piš si s kým chceš, pro mě jsi nula
Reagovat
slacker
nekvic
Reagovat
Fandina
ani nepochopíš že nekvičím ... jsi marný ve všech směrech, sorry
Reagovat
slacker
Kvicis nebo bucis, proste nic slucitelneho s projevem cloveka
Reagovat
Fandina
Ende ... s tebou se nejde bavit, ani náhodou, jen urážíš ... zmizni
Reagovat
slacker
Jde zalezi s kym a o cem, ale ja se s tebou nesnazim bavit o necem
Reagovat
Fandina
Nebav se se mnou vůbec o ničem. Je to tak těžké pochopit. Nepiš o mně, nereaguj na mě. Chápeš, mě nezajímáš a je fuk co tu píšeš. Stejně tak jako někteří ostatní. Pro mě jsi otrava nic víc, nemusím se tady bavit s nikým, ale když mě někdo otravuje jako ty, tak mu to napíši. Chápeš. Je mi fuk co tu píšeš, tak nepiš a bude klid.
Reagovat
slacker
Ano ano, otravit te to je co si zaslouzis
Reagovat
Fandina
Od tebe nechci nic, chápeš?
Reagovat
slacker
nechapu
Reagovat
Fandina
Tak nechápej dál a věnuj se nějakému nickovi na tvé úrovni. Já to nejsem. Chápeš?
Reagovat
slacker
chapu ze nechapes
Reagovat
Fandina
A nikdy si mě nezajímal, nikdy jsem na tebe nereagoval, tvůj problém, že jsi tak hloupý a nepoznáš to.
Reagovat
slacker
A vida, netrvalo to dlouho po sbohem. jeste musel pribyt dalsi apendix.
Reagovat
Fandina
navíc jsi úplně nechápavý, je zbytečné ti cokoli vysvětlovat ... zmizni už
Reagovat
slacker
Ty zmiz.
Reagovat
Fandina
nezajímáš mě, chápeš to, jsi trapný
Reagovat
slacker
Jo ja zapomel. musis to jeste nekolikrat napsat
Reagovat
Fandina
Ano musím, protože mám dojem, že máš dlouhé vedení, aby si pochopil, že nestojím o to, abys na mě reagoval. Pro mě jsou tady zajímavější nickové než ty. Ty jsi moc neslušný a takové nemám ráda. Takže si piš komu chceš, ale o mně se nestarej. Mě nezajímáš a nikdy si mě nezajímal. Musel bys být chytřejší a to jsem si nevšimla. Takže sorry. Nemám zájem.
Reagovat
slacker
Je mi burt o co nestojis. Pokud ti neco vadi o duvod vic abych to delal. Pravo na jakokoliv respekt si davno ztratila
Reagovat
Fandina
Nestojím o tvůj respekt, chápeš? Tady jde o to, že ty tady urážíš ostatní a to je tvůj problém, ty jsi trapák.
Reagovat
slacker
Urazim tebe. proste to tak musi byt
Reagovat
Fandina
Jsi trapný a vůbec to nechápeš ... marná snaha ti cokoli vysvětlit ... zmizni
Reagovat
SwissMaestro
Ale jako "test" vlákna fungujete dobře :D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))))))))
Reagovat
slacker
Zklapni a niceho se ode me nedozaduj. Je jen jediny zpusob
Reagovat
Fandina
A tohle je ten důvod, proč budeš vždycky nezajímavý. Nakonec začneš urážkami, tak se nediv, že tě mám za blba.
Reagovat
slacker
Z urazkama jsi zacala dneska ty. A bez obvykleho baleni do kvazi slusnosti
Reagovat
Fandina
slacker ... tvůj problém je ten, že ty vůbec nechápeš, že já se s tebou nechci bavit. A protože je tohle veřejný web, kde má každý přístup, tak už nevím, jak bych ti to řekla. Chápej, nezajímáš mě, neuraž se, ale nejsi pro mě partner. Nechci se s tebou bavit. Sorry. Nereaguj na mě, je to zbytečné, nic co tu píšeš mi nedalo a už nevím jak bych ti to řekla. Slušně, neslušně nic na tebe neplatí. Nereaguje na mě. Nezajímáš mě.
Reagovat
slacker
Nechapu ze se se mnou bavis kdyz se se mnou nechces bavit.
Reagovat
Fandina
Nechci se se tebou bavit, ale ty pořád otravuješ.
Reagovat
slacker
nechteni se ale projevuje uplne jinak. U dusevne vyrovnanych jedincu
Reagovat
Fandina
slacker ... další důvod, proč je zbytečné ti něco vysvětlovat
Reagovat
slacker
proc mi to teda pises kdyz je to zbytecne? Jeste jednou
Reagovat
Fandina
aby ti to konečně došlo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se dejte vzájemně do ignoru a máte oba klid, ne??
Reagovat
Fandina
To můžu, ale když nejsem přihlášená, tak stejně čtu co tu píše, takže to neovlivním.
Reagovat
slacker
Coze spatne te slysim? Muzes to zopakovat?
Reagovat
slacker
Vtipne, nejsi prihlasena ale psat sem jako Fandina ti stale jde. Ano mi tvoji genialitu jeste neumime ocenit snad uz v pristim stoleti
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle systém je fakt zajímavej. Ještě pár reakci a nebude vůbec poznat, kdo tady co píše.
Reagovat
smazaný uživatel
jhajh\, shdshkh, kjhAKsfhakfh, khdhkfhkfhak
Reagovat
smazaný uživatel
hustý
Reagovat
smazaný uživatel
sc\hach\cf\j\, kshah\afhaf, jshkshfsajkf
Reagovat
slacker
nepis sem zadne blbiny blbce :-))
Reagovat
Fandina
Tak a teď už se opravdu nic nepřečte ... úsměv úsměv úsměv
Reagovat
Fandina
slacker ... tobě kdybych řekla cokoli, tak nechápeš, pořád reaguješ jsi směšný směšný směšný ... zmiz zmiz zmiz
Reagovat
SwissMaestro
Tak dlouho se nebudete snášet až se budete milovat :D
Reagovat
Fandina
myslíš, takového přimitiva bych tedy nechtěla ... úsměv
Reagovat
slacker
Na muj vek je uz Fandina prezraly kus
Reagovat
Fandina
slacker ... nereaguj na mě, uděláš nejlíp, kolik ti je nevím, ale je to jedno, podle toho co píšeš jsi mi ukradený.
Reagovat
slacker
Nerikalas uz sbohem? Tak proc tolik dovetku?
Reagovat
SwissMaestro
Neznám ani jednoho osobně tudíž nebudu dělat nějaké trapné soudy, ale je fakt, že s tím "úsměvem" za každým tvým komentářem mě celkem štveš :D
Reagovat
Fandina
Štve tě úsměv na veřejném webu nějakého nicka? A důvod? Já tu také nikoho osobně neznám. Takže jsme na tom stejně ... úsměv
Reagovat
SwissMaestro
"Štve" mě to. Ale rozhodně nic z čeho bych bláznil. Na druhou stranu ani nemusím pohnout očima z textu tvého příspěvku na nick abych věděl kdo píše :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vsadím boty,že vám tady jednou půjdem na svatbu!!! :-):-):-)
Reagovat
Fandina
Ale ne, já jsem vdaná. A opravdu, ale opravdu nehledám ženicha ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to potom joooo :-) ale nikdy nevíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Takových případů už bylo :-)
Reagovat
SwissMaestro
Na jejich případném manželství by bylo zajímavé usmiřování...to by byla divočina :D
Reagovat
Fandina
Proboha, jsem vdaná, tady píši jen z dlouhé chvíle, pro zábavu a hlavně, protože fandím tenisu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Normální výbuch, u toho bych chtěla být :-D ..v uvozovkách:-)
Reagovat
Fandina
Já ne, jak říkám, je to elektronická debata ... o nic nejde ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Asi neprozradis věk,vid? Ale kolik je slackerovi, to ty me fakt zajimalo..:-)
Reagovat
Fandina
Věk neprozradím. Myslím, že v anonymní debatě o to nejde ... úsměv
Reagovat
slacker
Vi se ze neco 40 a smrti. To jak je blizko k te druhe hranici zalezi kdy ji potkam
Reagovat
Fandina
slacker ... to píšeš o sobě, že se to ví? O mně se neví nic, tak sorry.
Reagovat
slacker
Ze jsi amoralni smejd se rozhodne vi
Reagovat
Fandina
Ty umíš jen urážet, nic jiného neznáš, takže je fuk co píšeš. Nikdo mě tu nezná a co tu o mně někdo píše, je jen jeho pohled a proto vím, že tu jsou pitomci.
Reagovat
slacker
Znam, ale ty nic z toho co znam nepoznas
Reagovat
Fandina
slacker ... nezajímáš mě, ani názory druhých na mě, je to o ničem
Reagovat
slacker
Ja vim ze te nezajimam ale nechapu to. A mazaj odpovedet na vsechny vlakna smejde jeden linej
Reagovat
Fandina
jsi trapný
Reagovat
slacker
Co prosim? nerozumim a nechapu.
Reagovat
Fandina
amen
Reagovat
slacker
No komentar
Reagovat
Fandina
Konečně ti to došlo ... děkuji
Reagovat
slacker
a co mi doslo? Zacina dochazet vlakno
Reagovat
Fandina
že jsi blb?
Reagovat
slacker
ne nedochazi, to je tvuj vlhky sen?
Reagovat
Fandina
Pro mě jsi blb
Reagovat
slacker
To me hrozne mrzi :-) Blbko
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Rosi dostane nějakého hratelného soupeře do prvního kola. Třeba Rafu.
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
slacker
Lukasi velka gratulka, pojd pojd pojd
Reagovat
Fandina
zmiz zmiz zmiz
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Fandina
... úsměv úsměv úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
(-;
Reagovat
Fandina
tak sorry no ...
Reagovat
gigin
Kurňa, jakési tetičky, nacucané šáňěm, tam vyjely po Gulbovi, muckaly ho a pak si ho odtáhly do sprch..
Reagovat
J.M.
Tak to je hlavní účel té akce. Kromě okukování vystavených šperků. Tenis je tam jako kulisa.
Reagovat
gigin
Jo jasné, však já to tak beru a ta atmoška tomu odpovídala. Tady to je nějak v čase 1:52 a dále.. :)))

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Z81WeoP2V08#t=6723
Reagovat
J.M.
Škoda, že ten konec s těmi sprchami je tam ustřižený. Ale Ernests nevypadal, že by mu to vadilo. Spíš mě překvapilo, jak se držel a moc si od nich to šampaňské nebral a nepřipíjel s nimi. Je vidět, že to s tou disciplínou myslí vážně.
Reagovat
gigin
Nedávno s ním byl rozhovor. Nesmí ani kapku, jinak je zle. Co mu zbylo za neřest, tak sem tam začadí...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist