Rosol pokračuje v krizi, na challengeru skončil hned v prvním kole

7. 12. 2021, 14:59
Aktuality 0
ATP CHALLENGER FORLI - Lukáš Rosol na dalším halovém challengeru v italském Forli potvrdil trápení. Český veterán v prvním kole podlehl aktuálně 301. hráči světa Matteovi Violovi, se kterým všechny tři předchozí souboje zvládl bez ztráty setu. Do hlavní soutěže dnes vstoupí ještě Marek Gengel.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol sice před týdnem ve Forli přerušil sérii čtyř porážek a dočkal se svého prvního vítězství od začátku září, ale nadále pokračuje v trápení. Na další akci v italské hale skončil hned na úvod po porážce 6-7(1) 6-4 5-7 s aktuálně 301. hráčem světa Matteem Violou, se kterým všechny tři předchozí souboje zvládl bez ztráty setu.

Šestatřicetiletý český veterán, jemuž v žebříčku ATP momentálně patří až 268. příčka, v úvodním dějství nevyužil setbol na returnu a v tie-breaku uhrál jediný bod. Stav utkání s domácím tenistou se mu podařilo srovnat, jenže v rozhodující sadě dvakrát nepotvrdil brejk a po dvou hodinách a čtvrt se s dvouhrou na turnaji rozloučil.

Čechům se ve Forli nedaří, včera v prvním kole neuspěl David Poljak. Dnes do hlavní soutěže vstoupí ještě poslední naděje Marek Gengel.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist