Rosol v Bratislavě předvedl další obrat a je v semifinále

9. 11. 2018, 17:54
Aktuality 8
CHALLENGER BRATISLAVA - Bývalý šampion Lukáš Rosol v Bratislavě zdolal 6-7 6-3 6-3 Bělorusa Egora Gerasimova, oplatil mu tři roky starou porážku a po druhém obratu během dvou dnů postoupil počtvrté v sezoně do semifinále challengeru. O druhé letošní finále si zahraje s Rakušanem Dennisem Novakem.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol si znovu po sedmi dnech zahrál ve čtvrtfinále halového challengeru, ale zatímco v německém Eckentalu neuspěl, dnes v Bratislavě se mu reparát povedl. 

Třiatřicetiletý Čech ve slovenské metropoli během dvou dnů otočil dva zápasy ze stavu 0-1 na sety. Po včerejší výhře nad osmým nasazeným Belgičanem Rubenem Bemelmansem si dnes poradil s Egorem Gerasimovem. Bělorusa, jenž včera vyřadil domácí nasazenou jedničku Lukáše Lacka, zdolal 6-7 6-3 6-3.

Bývalý 26. hráč světa Rosol postoupil do semifinále challengeru počtvrté v sezoně. V Bratislavě se do něj dostal rovněž počtvrté, v roce 2013 prohrál až ve finále a v sezoně 2012 dokonce triumfoval.

O druhé letošní finále se brněnský rodák, který koncem července ovládl antuku v Praze, utká s Rakušanem Dennisem Novakem, s nímž jediný vzájemný duel v červnu na antuce v Popradu prohrál ve dvou setech.

Mezi kvartetem nejlepších nefiguruje žádný nasazený tenista. První semifinálovou dvojici vytvořili Kazach Alexander Bublik a Němec Matthias Bachinger.

• CHALLENGER BRATISLAVA •
Slovensko, tv. povrch / hala, 106.500 eur
páteční výsledky (09. 11. 2018)
• Dvouhra - čtvrtfinále •
Rosol (ČR) - Gerasimov (Běl.) 6-7(5) 6-3 6-3
Bachinger (Něm.) - Donskoj (2-Rus.) 6-4 7-6(6)
Bublik (Kaz.) - Stachovskij (Ukr.) 6-3 7-6(5)
Novak (Rak.) - Ofner (Rak.) 6-1 1-6 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Hral hodne slusne, byl lepsi cely zapas a je v semifinale
zaslouzene, pro me favorit na titul, to prostredi mu sedi.
Reagovat
Fransoas
Škoda že jsem to nemohl sledovat.Nesporně po delší době je Rosol trochu dál,než v posledních měsících.Rakouskou dvojici neznám,ale je to hodně nadějné.V tuto chvíli Gratulace pro Lukáše.
Reagovat
gigin
Dělal tam zase ostudu s umpirem.
Reagovat
smazaný uživatel
kdy? ja videl jen kousky :(
Reagovat
gigin
Zápas předtím

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/7912--rosol-zvladl-vyhroceny-duel-behem-hadek-s-rozhodcim-stridal-jazyky
Reagovat
Fandina
Jj, hlavně tobě dělal ostudu.
Reagovat
smazaný uživatel
Na tohle byl spis specialista Berdych, to je fakt
Reagovat
gigin
Ty si zase dobrá dneska :DDDDD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist