Rosol v Cincinnati prohrál v prvním kole s Dimitrovem

17. 8. 2015, 06:54
Aktuality 23
ATP CINCINNATI - Lukáš Rosol se premiérové výhry na turnaji Masters 1000 v Cincinnati nedočkal. Letos třicetiletý český tenista podlehl v úvodním kole ve třech setech Bulharu Grigoru Dimitrovovi.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol si během posledního čtvrt roku připsal osmou porážku z deseti zápasů. Naposledy neuspěl na Masters 1000 v Cincinnati, kde včera podlehl 2-6 6-3 3-6 se světovou sedmnáctkou Grigorem Dimitrovem. Bulhar si k výhře pomohl 11 esy a Rosola porazil i podruhé v kariéře. Loni to bylo ve finále antukového turnaje v Bukurešti. 

Z posledních sedmi turnajů od French Open si třicetiletý Rosol zahrál 2. kolo pouze ve Wimbledonu a minulý týden v Montrealu. 

V Cincinnati se dnes představí Jiří Veselý a pokud zdolá Brazilce Thomaze Bellucciho, ve 2. kole si zahraje proti Tomáši Berdychovi. Ten měl z pozice šestého nasazeného hráče volný los a po nezdaru v Montrealu si bude chtít zlepšit náladu na své poslední akci před US Open. Berdych je v Ohiu přhlášen i do čtyřhry s Mardym Fishem, který po US Open ukončí kariéru.

V neděli se v Cincinnati odehrál ještě jeden zápas a Martin Kližan v něm dokázal ukončit sérii čtyř porážek, když v zahajovacím utkání zdolal 7-6 3-6 7-6 Rakušana Dominica Thiema. Ve druhém kole se slovenský tenista utká s Gillesem Simonem, nebo Chorvatem Ivem Karlovičem.

• ATP MASTERS 1000 CINCINNATI •
USA / Ohio, tv. povrch, 4.457.065 dolarů
nedělní výsledky (16. 08. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Dimitrov (16-Bul.) - Rosol (ČR) 6-2 3-6 6-3
Kližan (SR) - Thiem (Rak.) 7-6(5) 3-6 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

23
Přidat komentář
Chrenda
taky dohrál v prvním kole. Tak snad to není předzvěst obdobného masakru, jaký proběhl v Montrealu a v Torontu. Berdych by Belluciho dát měl, ale holky mají celkem drsný los, tak jsem fakt zvědavý, co se bude dít.
Reagovat
tommr
v Cincinnati se našim obvykle daří ještě mín než v Kanadě takže je docela možný, že zase všichni povypadají už po prvním zápase ... :(
Reagovat
Chrenda
No holky by si tím dost zkomplikovaly Race a udržení se v první desítce. Krásně se na to kouká od 5. do 7. místa česká vlaječka. Teď by to chtělo ještě vylepšit ty číslíčka aspoň na od 2. do 5. místa, to by byla krása. :-)
Reagovat
tommr
mě by úplně stačilo kdyby si udržely současný pozice. I k tomu by ale musely pořádně zabrat což platí hlavně pro Petru, který se tento týden odečítají body za lonskej titul z New Havenu ...
Reagovat
Chrenda
No tak jasně, už to bude úspěch, mně jen zaujala ta krásná představa. Tři češky do 5. místa. Bomba. Je to podle mně reálné, když se trochu zvednou. Nejvíc věřím Karolíně a Petře, Lucka nevím, jestli to ustojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnešek z hlediska našich asi bez kamer, co? :-(

Zdá se, že jediný kamerovaný bude Štěpánek na challengeru ve Vancouveru...
Reagovat
Chrenda
Štěpánek bude hrát ve Vancouveru? Že není v pavouku ani nikde jinde není uvedeno, že by tam měl hrát.
Reagovat
tommr
musíš se podívat na pavouka kvalifikace. Radek se už bohužel v žebříčku tak propad, že se už nedostane přímo do hlavní soutěže ani na challengerech ... :(
Reagovat
Chrenda
To jako myslíš, že sází jo? No to bych u Lukáše teda neřekl. Je to dost silné obvinění, nemyslíš?
Reagovat
Chrenda
To měla být reakce na Pavola, promiň, nějak mi to skočilo sem. :-(
Reagovat
Chrenda
Jo to jsem si neuvědomil, že oni na Challengerech neuvádějí kvalifikaci. Ani tady na TP není u Vancouveru pavouk kvalifikace, tak mi to nedošlo. No aby z ní vůbec tedy postoupil.
Reagovat
EllNino
je tu, musíš si ji ale rozkliknout víš :)
Reagovat
Chrenda
A kde? V pavouku na Vancouver mi to neukazuje možnost Kvalifikace, ale je možné, že se mi to nezobrazuje celé, mám tu špatné pomalé připojení, stránky se většinou nezobrazí kompletní. :-(
Reagovat
Chrenda
No nic, díky za pomoc, zase na tom tak nezáleží.
Reagovat
Chrenda
Díky. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel opravdu nemá žádnou oslnivou žebříčkovou pozici. Z loňského roku zbývá už jen 10 bodů za 1. kolo USO, z letošního 45 b za QF v Bogotě, dalších 45 za 2. kolo RG, 32 b za 2. kolo Mnichova, 20 za 2. kolo v Antlantě a 10 za 1. kolo Wimbledonu. Toť vše. Něco jiného je debl, kde už má titul z Bogoty.
Reagovat
darek.vrana
Ale je úžasné, že se nevzdává a je ochotný ve svém věku hrát kvalifikace na challengery. Teď už nemá kam padat, snad se ještě nahoru vyšplhá.
Reagovat
Pavol
A este len budu prehravat. Hlavne ze je stastne zenaty.
Reagovat
George_Renel
Ale Thiem je svobodný.........
Reagovat
horska.kraslice
Odhlašování začalo. První je Nišikori. Kdo bude dál?
Reagovat
kada.tom
očekáám Halep, ta skrečovala finále kvůli únavě a celý týden nebyla úplně OK, takže čekám, že se tento týden dá klídek ... nebo ten příští, to má hrát v New Havenu
Reagovat
smazaný uživatel
Nole
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist