Rosol v Dauhá nestačil na Karloviče, zahodil všech osm brejkbolů

5. 1. 2015, 23:12
Aktuality 9
ATP DAUHÁ - Lukáš Rosol začal novou sezonu porážkou. Český tenista na turnaji v Dauhá nestačil na Chorvata Iva Karloviče, proti kterému neproměnil žádný z osmi brejkbolů.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol držel s Ivem Karlovičem v úvodním setu krok. Ve čtvrté hře nevyužil sedm brejkbolů a v osmém gamu naopak odvrátil tři soupeřovy šance. Sada došla až do zkrácené hry, kterou Rosol prohrál 4-7.

Na začátku druhého setu měl český tenista další brejkbol, ale znovu ho neproměnil. V osmém gamu pak poprvé přišel o své podání a Karlovič v následné hře za hodinu a 33 minut proměnil první mečbol. Světová třicítka Rosol prohrál 6-7 3-6 a ani ve třetím vzájemném střetnutí tak neuhrál set.

V úterý do sezony vkročí také Tomáš Berdych, kterého vyzve Uzbek Istomin, či obě největší hvězdy Novak Djokovič a Rafael Nadal. Ti už se dnes úspěšně rozehráli ve čtyřhře.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
SwissMaestro
Z posledních 15 zápasů 1 výhra. Slušná bilance :D
Reagovat
Roger_Federer
si jak jeho castym zvykem, dojel pro slusne startovne, zapas odehral bez chuti a snahy.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš teď má a bude mít úplně jiné starosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V první setu ještě chuť a snahu měl, ale byl zbrklý, jak je jeho častým zvykem. Ve druhém pak už hrál bez chuti a snahy.
Reagovat
panzer.dragon
nevíš kolik Lukáš dostane za startovný?
Reagovat
Roger_Federer
11,060 $.
Reagovat
panzer.dragon
hm, to je celkem slušný, dík
Reagovat
Stan_Borowitz
No, nevím, nevím, jestli za to bude doma od tety pochválen. Po odečtení nákladů a daní to zase takový balík není, zejména při jejím náročném životním stylu.
Reagovat
Roger_Federer
Tak ale zvolil cestu mensiho zla..Za postup do 3 kola je jenom o 6t vic a vubec neni jiste ze by vyhral..;), a mama by ho zase servala, ze sni neni doma.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist