Rosol v Moskvě skončil ve druhém kole na Mannarinovi

18. 10. 2017, 21:44
Aktuality 0
ATP MOSKVA - Lukáš Rosol v Moskvě čekání na první čtvrtfinále na turnaji ATP od loňského května neukončil. V boji o něj český tenista podlehl ve dvou setech nasazenému Francouzi Adrianu Mannarinovi.
Profily hráčů
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol v Moskvě prošel dvoukolovou kvalifikací a poprvé od Wimbledonu si připsal výhru v hlavní soutěži podniku ATP, první letošní čtvrtfinále ale nevybojoval. Naposledy si v něm zahrál loni v květnu na antuce v Ženevě, kde skončil v semifinále. 

Dvaatřicetiletý rodák z Brna v ruské metropoli ztroskotal na raketě třetího nasazeného Francouze Adriana Mannarina. S o tři roky mladším sokem prohrál 3-6 6-7 a vzájemnou bilanci tak mají vyrovnanou 3-3.

Rosol se dnes dlouho nemohl dostat k brejkbolu. První si vypracoval až za stavu 5-4 ve druhém setu, setbol však využít nedokázal a navíc hned vzápětí přišel o servis. I když pak zaznamenal první brejk, třetí set si v tie-breaku nevybojoval.

Příští týden by aktuálně až 204. hráč světa měl mít volno, pak by se měl představit na challengeru v německém Eckentalu.

• ATP 250 MOSKVA •
Rusko, tv. povrch / hala, 955.240 dolarů
středeční výsledky (18. 10. 2017)
• Dvouhra - 1. kolo •
Bašič (Bosna) - Kavčič (Slovin.) 3-6 6-3 5-1 skreč K.
Medveděv - Kuzněcov (oba Rus.) 6-4 2-6 7-6(6)
• Dvouhra - 2. kolo •
Mannarino (3-Fr.) - Rosol (ČR) 6-3 7-6(4)
Seppi (It.) - Kohlschreiber (4-Něm.) 6-7(4) 7-6(1) 6-3
Džumhur (6-Bosna) - Bhambri (Indie) 4-6 7-5 6-4
Sela (Izr.) - Dutra Silva (Braz.) 7-5 6-1
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist