Rosol v Paříži končí. Nadal do dalšího kola prolétl, zraněný Murray otočil zápas

31. 5. 2012, 17:23
Aktuality 108
Lukáš Rosol na French Open loňské třetí kolo letos nezopakuje. Český tenista dnes sice odehrál s favorizovaným Argentincem Mónakem dva vyrovnané sety, nezvládl ale tie-breaky a prohrál 6-7 0-6 6-7. Vedle Mónaka postoupili také obhájce titulu Rafael Nadal a Brit Murray, který svůj zápas s Jarkkem Nieminenem dohrál i přes bolesti zad.
Zraněný Andy Murray

Lukáš Rosol byl v duelu s třináctým nasazeným Juanem Mónakem z Argentiny outsiderem, ale s výjimkou druhého setu byl možnému daviscupovému soupeři vyrovnaným protivníkem. Při Mónakově podání si za celý zápas sice nevypracoval jediný brejkbol, v úvodní sadě ale ani on nezaváhal, a tak se muselo rozhodnout ve zkrácené hře. V ní Mónaco od stavu 4:4 vyhrál tři výměny v řadě a urval set pro sebe.

Další sada byla jasnou záležitostí pro patnáctého hráče světa, který nenechal Rosola uhrát ani game a nadělil mu 'kanára'. Ani to českého tenistu nezlomilo, ve třetím setu si dál držel servis a znovu si vynutil tie-break. V něm se držel až do stavu 5:5, jenže klíčové výměny opět lépe zvládl Mónaco, který tak postoupil do třetího kola.

Murray překonal bolesti zad, otočil zápas
Rovněž ve třech setech zvládl svůj dnešní zápas šestinásobný vítěz Roland Garros Rafael Nadal. Španěl už v prvním kole povolil soupeři pouhých pět her a ve druhém to bylo ještě o jednu méně: Denise Istomina smetl 6-2 6-2 a 6-0. V dalším kole ho čeká nenasazený Argentinec Eduardo Schwank, který si dnes překvapivě poradil s Němcem Florianem Mayerem.

"Zatím jsem se svou hrou spookojený. Odehrál jsem tu dva zápasy a oba jsem zvládl výborně. Musím se však soustředit na každý další zápas a neuspokojit se," řekl Nadal.

Mnohem těžší postup má za sebou čtvrtý nasazený Andy Murray. Loňský semifinalista ztratil s Finem Jarkkem Nieminenem hned první podání a po druhém prohraném servisu si nechal přivolat lékaře, který se mu snažil dát do pořádku zraněná záda. Po Murrayho návratu na kurt bylo patrné, že není v pořádku (zde se můžete podívat, jaké měl problémy s vlastním podáním), a úvodní set prohrál favorit 1-6.

Fin ovšem nečekané výhody nedokázal využít. Od druhého setu se Murrayho pohyb začal zlepšovat a Nieminen mu ulehčoval život častými nevynucenými chybami. Od stavu 2-4 vyhrál Murray čtyři gamy v řadě a srovnal na 1:1; v dalších dvou setech pak nechal 48. tenistu světa uhrát už jen tři gamy a zvítězil 1-6 6-4 6-1 6-2.

"Na začátku zápasu byla poměrně zima a to pro moje záda nebylo dobré," uvedl Murray. "Skoro jsem vzdal, chybělo jen málo. přemýšlel jsme o tom, ale jsem rád, že jsem to neudělal, i když vlastně ani nevím, jak jsem vyhrál," řekl Skot. 

"V půlce druhého setu jsem cítil, že se to trochu uvolnilo, a dalo se to zvládnout," řekl svěřenec Ivana Lendla. 
Problémy měl Murray už ráno i při rozehrání. Cítil křeč, která přetrvávala i po protažení. "Sotva jsem mohl zatížit levou nohu," popisoval své pocity.

Jeho realizační tým mu naznačoval, aby odstoupil po prvním setu. "Hovořili jsme o tom krátce už před začátkem zápasu, ale já se rozhodl hrát a časem se cítil lépe," řekl.

Minulý rok si Murray na Roland Garros poranil kotník, přesto dokázal dojít až do semifinále. Letos před cestou do Paříže odstoupil z turnaje v Římě právě kvůli problémům se zády. "Tohle je snad něco jiného," doufal tenista. Uklidňoval ho i fyzioterapeut, který mu řekl, že se nemusí bát trvalejších následků.

Otázkou je, jak rychle se dokáže dát Murray dohromady, aby byl schopen hrát o osmifinále. V sobotu ho čeká nenasazený Kolumbijec Santiago Giraldo. "Mám nejlepšího fyzioterapeuta na světě. Mělo by jít jen o křeče, chci bojovat," řekl Murray.

"Měl jsem pocit, že ho mám, ten druhý set jsem měl vyhrát. S tím, jak jsem hrál, nejsem spokojený," řekl po utkání Fin.

Zdravotní problémy poznamenaly také zápas Richarda Gasqueta s Grigorem Dimitrovem. Bulharský tenista už po dvou setech dostával křeče do stehna, které ho dokonce donutilo k pádu na zem. Francouz se zase po jedné z dlouhých výměn pozvracel. Ani jeden však utkání neskrečoval a Gasquet nakonec zvítězil 5-7 7-5 6-2 6-3. V dalším zápase domácího hráče čeká Němec Tommy Haas, který dnes smetl Ukrajince Stachovského a v Paříži tak vyhrál už pátý zápas v řadě.

Výsledky - French Open - muži (antuka, dotace 18,7 milionu eur):

Dvouhra - 2. kolo:
Mónaco (13-Arg.) - Rosol (ČR) 7:6 (7:4), 6:0, 7:6 (7:5), Nadal (2-Šp.) - Istomin (Uzb.) 6:2, 6:2, 6:0, Murray (4-Brit.) - Nieminen (Fin.) 1:6, 6:4, 6:1, 6:2, Tsonga (5-Fr.) - Stebe (Něm.) 6:2, 4:6, 6:2, 6:1, Ferrer (6-Šp.) - Paire (Fr.) 6:3, 6:3, 6:2, Tipsarevič (8-Srb.) - Chardy (Fr.) 7:6 (7:4), 6:1, 7:5, Mathieu (Fr.) - Isner (10-USA) 6:7 (2:7), 6:4, 6:4, 3:6, 18:16, Almagro (12-Šp.) - Baghdatis (Kypr) 6:4, 6:3, 7:5, Gasquet (17-Fr.) - Dimitrov (Bul.) 5:7, 7:5, 6:2, 6:3, Raonic (19-Kan.) - Levine (USA) 6:4, 7:5, 6:2, L. Mayer (Arg.) - Kohlschreiber (24-Něm.) 7:6 (7:5), 7:6 (7:4), 7:5, Giraldo (Kol.) - Tomic (25-Austr.) 6:4, 6:1, 6:3, Južnyj (27-Rus.) - Haase (Niz.) 6:3, 7:6 (7:5), 6:4, Fognini (It.) - Troicki (28-Srb.) 6:2, 3:6, 4:6, 6:3, 8:6, Benneteau (29-Fr.) - Tursunov (Rus.) 6:4, 6:4, 6:4, Schwank (Arg.) - F. Mayer (32-Něm.) 2:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:4), Haas (Něm.) - Stachovskij (Ukr.) 6:2, 6:3, 6:3, Goffin (Belg.) - Clément (Fr.) 3:6, 7:6 (7:2), 0:6, 6:2, 6:1.

Čtyřhra - 1. kolo:
Dlouhý/Mahut (ČR/Fr.) - Gimeno-Traver/Machado (Šp./Portug.) 6:1, 7:5.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

108
Přidat komentář
smazaný uživatel
Isner je hrac,ktoreho nemozno nemilovat :)..Ak by som nebol tenisovo zadaný,určite by mal šancu..;)
Reagovat
Heather_Fedex
lasky je dost pro kazdeho, ne?? ;)
Reagovat
Fandina
Forehand nejsem tenisová odbornice a líbí se mi různé styly hry ale Johna na kurtu nelze nemít ráda ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím přesně naopak, naštěstí už nejsem jedinej :))
Reagovat
Fandina
Chazy já mám dlouhé vedení :-) jak naopak to vidíš ?
Reagovat
smazaný uživatel
Chazy má dlouhé vedení!! Samozřejmě ho nelze nemít ráda, chválím fandino :))
Reagovat
VlS
Tak jsem přemýšlel, kde je Sojka a jak to, že nechala Johna tak bídně padnout a konečně mi to vysvětlili - RG střeží letka dravých ptáků, tak se asi raději drží Krakonošova.
Reagovat
gigin
To jsou srbští dvouhlaví orli !! Na ty si musí dávat obzvlášť majzla !! :-o
Reagovat
Fandina
žádní srbští orli, ani dvouhlaví, jednohlaví sokolové Chuck Norris, Ludvík XIV. nebo Nobel ... úsměv

http://sport.ihned.cz/c1-55994450-skryty-zapas-na-tenisovem-french-open-sokoly-proti-holubum-vede-chuck-norris
Reagovat
VlS
No, že ti orli dneska tedy Jeleně nepomohli? Možná mají dvě hlavy a přistřihnutá křidélka :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska opravdu velká škoda Dimitrova. Zasloužil by si vyhrát, na Gasqueta měl a pak se zranil, to byl vážně pech. Ale sympaticky to nevzdával a bojoval.
A do budoucna mu věřím, pěkná hra a některé údery opravdu parádní. Potencionál má, tak hlavně aby nehaprovalo zdraví.
A Tomič je taky už venku.....Dneska mi vypadli další dva oblíbenci...
Reagovat
smazaný uživatel
A vlastně John vypadl také, takže mi vypadli tři oblíbenci. Alespoň že postoupil Tommy Haas, na jeho zápas s Gasquetem jsem zvědavý.
Reagovat
smazaný uživatel
Tommyho mám ráda, ale obávám se, že domací publikum vytvoří opět dusnou atmosféru..:-(
Reagovat
a.magerova
Tommy Haas a Fabio Fognini udělali radost mně, Dimitrova je škoda !!!
Reagovat
Fandina
Nevíte někdo co to má znamenat na Eurosportu každý den Tipsarevičovo okénko ?
Reagovat
Fandina
Gasquet se v jednom dlouhém game který měl 26 výměn pozvracel a vzápětí Dimitrov zhroutil na zem v křečích ... prý málo pije asi ... nevíte o tom něco?
Reagovat
smazaný uživatel
S tím Richardem je to pravda, na netu je i fotka...
Reagovat
Fandina
Aha, že by se takhle uhnali? Richarda jsem právě viděla, že zvrací a hned na to se Dimitrov složil na zem v křečích.
Reagovat
smazaný uživatel
Co znamená to Tipsareviče okénko, nevím. Ale je to hrozně krátké a podle mě trapné.....
Reagovat
VlS
No, taky jsem o tom přemýšlel a hlavně nechápu, že se dospělej člověk propůjčí k tomu, aby ze sebe dělal pitomce před velkým kusem zeměkoule.
Reagovat
Heather_Fedex
letos se tady nemi hemzi....roger, rafa, izzy, mathieu....jeste bych zapocitala sereninu prohru v 1. kole, ale to je spis jeji osobni "zapis" ;)
Reagovat
Heather_Fedex
podle expres zoravy byl uz rekord vytvoren, za stavu 15:14. celkove mnel zapas 76 gemu, takze gratulace, johne, kdyz uz ne k vyhre, tak alespon vytvoreni dalsiho rekordu ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Dimitrova, podával na vedení 2:0 a zranil se, fakt mě to mrzí, na Gasqueta měl. Od toho stavu 5:5 pak byl omezený v pohybu, byl fakt zranitelný. Kouká se na něj nádherně ale, některé údery geniální.
Reagovat
Heather_Fedex
boze tak to je ztrata...john mel rozhodne na vic, nez na 2. kolo...francouzi maji letos dobrou karmu, kdyz se jim dari na domaci pude dari vyrazovat favority
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda. Já už měl něco připraveno...

Táhněte do háje, všichni pryč,
chtěl jsem mít Marušku a nemám nic,
jak si tu můžete takhle hrát,
Isner a Mathieu, nemám vás rád! :D
Reagovat
Heather_Fedex
tohle si izzy nezaslouzi, i pres prohru ;))
Reagovat
Heather_Fedex
pouze jedno DARI ;))
Reagovat
VlS
Nevím, díval jsem se na to tři hodiny a řekl bych, že si John nezasloužil ani náhodou vyhrát. Mimo servis neměl poslední 3 hodiny nic. Mathieu nehrál zase žádné údery z jiného světa, ale John na returnu prostě úplná nula a navíc se v pátém setu už snad ani o nic nesnažil (mimo servisu). Když už měl ve hře navrch, tak začal posílat míče alibisticky na údržbu a pak to zkazil. Drama z průběhu, tenisově spíš slabota.
Reagovat
smazaný uživatel
To od tebe není hezký :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si ho vyhoníš až zejtra no.
Reagovat
Heather_Fedex
trololol
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň Emičko, to bylo myšleno ze srandy... Asi se to nepovedlo. :(
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D

Presne to isté napadlo aj mňa :D
Reagovat
pepin
Naprosto s Tebou souhlasím, John nula výkon kromě servisu. A ještě k Montymu. Kdyby hrála 4 hodiny ta Tvoje uječená siréna tak by jsi to asi nekritizoval a určitě by jsi ji pochválil. Tak bud trpělivý na každého dojde řada.
Reagovat
Vojtiik
Koukali jste na Dimitrova nekdo? klucina ma obrovskou smulu, ve hre lepsi a pak za stavu 7-5 *5-4 na brejkbolu hrali sileny mic, grigor se zranil (krece, nemohl chodit) a zbytek utkani se Rišár pohlidal.. ale bulhar neprestal bojovat, neuveritelne sympaticky vykon... jednou se ta smula zlomi, verim tomu ze se na 1ku podiva nekdy... precejen je to porad rocnik 92, ma technicky velmi narocnou hru, bude mu trvat trochu dele vyhrat se, nez ostatnim:)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, žes napsal taky o Grigorovi, fakt smůla, v té osudné výměně měl i navrch cvhilku, pak ji projel a ještě se zranil, křeče a nešlo to. Ale fakt bojoval a ta hra, to je pastva pro oči.
Reagovat
smazaný uživatel
Na jeho hru se vážně moc hezky kouká. A je ještě mladý, věřím, že to někam dotáhne a vypracuje se. Ta výměna v desáté hře druhého setu byla fakt maso a odešel z toho se zraněním, fakt škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak konečně!! Tak doufám, že Masha ještě bude hrát :-)
Reagovat
Denis92
uz urcite nie..sak kym by zacali by bolo 21.35 a to uz by bola tma
Reagovat
Bob
si spolu píšou na twitteru a já jako ony sleduju tenhle match a to jsem měl v plánu se jít učit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je konec, Mathieu vyhrál 18:16. Škoda, holky fandily Johnovi... Tak jsem zvědavý, kolik toho teď Masha stihne. :D
Reagovat
Bob
též jsem mu fandil, nevadí. Johnyho mám docela rád, ani nevím proč. Fanoušci ve Francii jsou hrozní, teď nevím, jestli naše Petra bude hrát proti té Francouzce, ale jestli jo, bude to mít pěkně těžké. Doufám, že ji vyprovodí z kurtu. A co Masha? Bude teda hrát teď, nebo zítra? Jestli se na to učení nemám vysrat úplně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co, já fandím jedině s holkama. :D Caro a Vika se dobře znají s Johnem. Často jsou s ním třeba na exhibicích... No, to taky nevím, jestli Masha bude ještě dneska hrát. Petra nebude hrát s Francouzkou, ale s Ruskou Bratchikovou. Jinak s tím učením jsem na tom podobně jako ty. Jedním okem sleduju tenis, druhým učení. Ale vyhrává tenis. :D
Reagovat
Bob
Petra hraje s Ruskou
Reagovat
Fandina
já s holkama nefandím, ale Johnovi jsem taky fandila ... tomu snad fandí každý ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Bez holek ani ránu :-)

Škoda Johna, tak jsem mu přála..:-((
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Emičko. :) Jen je mi líto, že tě to rozesmutnilo a ten dobytek, co se v hledišti choval nesportovně, teď slaví... Jinak tohle napsala Caro po zápase, víc není třeba dodávat. :)
https://twitter.com/CaroWozniacki/status/208276403521720321
Reagovat
Bob
Jsem rád, že na to nejsem sám. Potom dám vědět, jak dopadla zkouška :D Každopádně já jsem též fandil s holkama. Škoda, velká škoda. John měl navíc než hrát ve druhém kole :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak francouzský publikum nesportovní, ale s tím se asi musí bohužel počítat, jak psal Tomáš, že to nevnímal..rozesmutnilo, ale takový je sport.

A ta básnička, vždyt já vím, byla to parafráze na známou písničku..;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. To jsem rád, že se na mě nezlobíš. :) Ale příště už to radši nebudu pokoušet... Jestli někdy budou hrát holky 18:16 ve 3. setu, tak mi to můžeš vrátit. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nevydržím moc dlouho zlobit:-) co si vzpomínám na dlouhý zápas holek, Fran proti Světlaně, tam hrály 4.44, tak nějak, jen už nevím, kde..?
A škodolibá nejsem, tak ti nic vracet nebudu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, Emičko. :) Na ten zápas si nepamatuju, ale muselo to být zajímavé... Každopádně, favoritku jsem tam neměl. :D Já vím, že Masha prohrála se Serenou na AO 2005 8:6 ve 3. setu. Ale délku toho zápasu jsem nezjišťoval. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ema má pamatováka jako slon! :-)

http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Schiavone-outlasts-Kuznetsova-in-longest-ever-Gr?urn=ten-311240
Reagovat
VlS
Na Australia Open
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ono to bylo loni? To není tak dávno... No, vsadím se, že kdyby takový zápas hrála některá z mých favoritek, tak bych o tom vyprávěl ještě deset let. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Díky kluci :-) já myslela AO, protože vím, jaký tam bylo neskutečný vedro..ale ono to bylo loni, to mě zmátlo, utíká to no..vyhrála Fran a pamatuju si čas, protože to komentovala tenkrát Sandra a ta říkala, to se bude dobře pamatovat :-)
Reagovat
Fandina
Julie hrála letos v únoru s Petrou pri fedu 8:10 ve třetím setu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tři čtyřky..:-)..a můj komentář v čase čtyřech dvojek..zase..:-).
Reagovat
smazaný uživatel
Copak to asi znamená? Ty jsi přes tu magii a čísla :-)
Reagovat
Fandina
Teď když hrála Serena s Razzano a přetahovaly se dlouho o mečboly tak se nakonec hodiny zastavily na 3:03 hodinách ... to mě zaujalo
Reagovat
smazaný uživatel
To si pamatuju, bylo to čtvrtého a mrzlo :-).
Mimochodem velmi pěkná gratulace od Julie na konci mače.
Reagovat
smazaný uživatel
Dvojky značí mnoho věcí..třeba si zkus napsat dvě dvojky tak, aby byly čely k sobě ;-).
Reagovat
Fandina
a já si zase pamatuji, že když hrály ten dlouhý mač Kuzna s Fran ... a tedˇ budu ošklivá ... jeden člověk u nás na návštěvě řekl, že ošklivější holky spolu hrát neviděl a ještě tak dlouho ... fuj teď se stydím, že to tu píši ... ale fakt to tak bylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, v kolik jsem ti poslala můj příspěvek :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No toto! Ještě větší kupa dvojek.. 22:(22+22) :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Každý zápas vyvolává nějaké osobní vzpomínky :-). A taky se přiznám, že se mi víc líbil ten únorový "fedkapový" mač.
Reagovat
smazaný uživatel
To je na mě moc čísel, vypadá to jako nějaká rovnice, už se raději ani neptám, co to znamená ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
čtyřka jsou v podstatě dvě dvojky ;-). A celé to je znamení, že bychom měli dát ten společný aport! :-)
Reagovat
spaniel
Isner=skvely servis+mizerny return=nekonecne maratony. Toto uz neni nahoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Izzy nereturnuje tak špatně, dneska mu to kazí spíš neschopnost najít game, ve kterým by se mu povedlo víc dobrejch výměn. Game co game udělá na returnu nějaký fiftýny, přehraje soupeře, ale nedaří se vytěžit z toho víc.
Reagovat
Heather_Fedex
tak izzy uz 14:12 nevyhraje ;))
Reagovat
Bob
a potvrdit a vyhraju sázku :D
Reagovat
Heather_Fedex
10:10...tak schvalne, jaky tipujete vysledek?? ;))
Reagovat
Bob
14:12? :D
Reagovat
Heather_Fedex
a vitez?? ;)
Reagovat
Bob
Doufám že John :)
Reagovat
smazaný uživatel
Musí to bejt John! Když postoupí on i Haas, tak jsem naprosto spokojenej s tímhle kolem.
Reagovat
Bob
teď otočil 0:40
Reagovat
Heather_Fedex
tezko rict...francouzi jsou nevyspytatelni....viz razzano ;))
Reagovat
Heather_Fedex
odvratil mecbaly?? paani, klobouk dolu
Reagovat
darek.vrana
71:69 Isner
Reagovat
Bob
Jako francoužští fanoušci jsou pěkně ošklivý, pískají na Isnera jen proto, že zahlásil Francouzovi out. Chápu je, že je to asi nasralo, ale tohle :D
Reagovat
Heather_Fedex
ja uz jsem napsala, ze jsou to burani ;))
Reagovat
Heather_Fedex
;D to je moc....
Reagovat
smazaný uživatel
Počítám, že Masha by se tam zdržela tak hodinku a oni ji tam nechtějí pustit... To nemohla hrát před nima? Ještěže aspoň Caro hrála před nima. :D

Jinak s tím publikem souhlas, je to dobytek. Hlavně to pískání na Isnera před druhým podáním... Ale zatím to ustál výborně.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je bude muset vyhnat až tma, dohrají zítra, jinak to nevidím :-)
Reagovat
Bob
viď, jsou to prasáci! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ema: Zlatý holky, tohle je fakt moc. :D Mathieu zase nedal dva mečboly. Jeho statistika proměňování brejkbolů je fakt pozoruhodná...

Bob: Jo, jsou! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi jich obou líto, i když jeden z nich vyhraje, další kolo pravděpodobně vypadne :-/
John tyhle "rekordy" přitahuje.
Reagovat
Bob
se snaží o další rekord nebo co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Masha...to je ta dylina z Kavkazu...Helena Suková : to byla namistrovaná kravka už v Bollettieriho akademii
Reagovat
Heather_Fedex
tak sofia po solidnem bruselu ted totalni debakl...s deblovou specialistkou a kvalifikantkou...neumim si predstavit, co to ta holka provadela
Reagovat
smazaný uživatel
John hraje pátý set, to bude ještě dlouhý :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Proč to musí ti chlapi tak protahovat? Já chci Mashu! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dočkáš se, neboj..já se zas s dovolením podívám na chlapy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, Emičko. :) Ale mohli by trochu přidat. :D
Reagovat
Heather_Fedex
john je expert na maratony ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli plánuje hrát zase takový zápas jako ve Wimbledonu s Mahutem, tak se Mashy dneska nedočkám. :D
Reagovat
Heather_Fedex
nesil ;)) a krom toho, uz tam bude tma...mozna masa opravdu zacne az zitra
Reagovat
smazaný uživatel
A to měla Masha původně začínat v 17 hodin... Tyhle pětisetové zápasy jsou pohroma. :D
Reagovat
Heather_Fedex
ono se to posunulo take diki desti....zlate halove turnaje ;)))
Reagovat
Fandina
... Isner určitě to opakování Wimbl rekordu s Mahutem neplánoval ... ale vyhrát bude chtít určitě a podobnost taky francouz a začíná na Ma ... navíc doma, žene ho publikum ...
Reagovat
Heather_Fedex
nekonecni pribeh, janku???
Reagovat
Heather_Fedex
deja vu???
Reagovat
smazaný uživatel
Takto nejak si to predstavujem,dnes to bola radost pozerat s popcornom v ruke..
Reagovat
smazaný uživatel
Viděla jsem jen konec třetího setu, ale jen tak dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Andy by to měl raději zabalit. Takhle se bude trápti dál a ještě si to zhorší. Stejně dojde maximálně do čtvrtfinále, které je ve středu a zraněný možná ani tam ne. Měl by se raději vyléčit a být fit na Wimbledon a olympiádu, což jsou hlavní cíle a kde má daleko větší šance.
Reagovat
Denis92
neverim ze niekto dokaze Nadala zastavit..dokonca si myslim,ze Nadal nestrati ani set..skoda toho ze Roger nebol no.2 pocas zrebu RG
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist