Rosol ve Stuttgartu neobhájí loňské finále, končí v 1. kole

9. 6. 2015, 15:28
Aktuality 170
Lukáši Rosolovi nevyšel přechod z antuky na trávu a na turnaji ve Stuttgartu skončil už v prvním kole. Český tenista v něm dnes nestačil na Marcose Baghdatise, kterému podlehl 3-6 a 4-6.
Lukáš Rosol

Na turnaji Mercedes Cup došel Lukáš Rosol před rokem do finále, ale to se stuttgartský podnik hrál ještě na antuce. Letos na trávě odstartoval český tenista svůj první zápas dobře, Marcosi Baghdatisovi rychle sebral podání, avšak z vedení se dlouho neradoval. Kypřan Rosolovi brejk oplatil, prolomil mu i další servis a úvodní set ještě získal pro sebe.

Rychlé vedení pak 38. hráč světa neudržel ani ve druhé sadě. Znovu přišel dvakrát o podání, ztrátu už nedohnal a za 66 minut se s turnajem rozloučil porážkou 3-6 4-6.

Finalista Australian Open z roku 2006 Baghdatis se ve druhém kole utká s největším favoritem turnaje Rafaelem Nadalem, který měl v prvním kole volný los.

Vydařený návrat na okruh ATP má za sebou Tommy Haas. Domácí tenista si musel dát na více než rok klid od tenisu, když loni po French Open absolvoval další operaci ramena, a vrátit se měl včera v zápase čtyřhry po boku Radka Štěpánka. Po odhlášení českého tenisty si musel ještě den počkat. "To nebylo optimální," připustil bývalý druhý hráč světového žebříčku, jenž doufal, že se před dvouhrou trochu rozehraje. 

Nicméně proti Michajlu Kukuškinovi už slavil vítězný comeback. Ačkoliv nevlídné a chladné počasí nepředstavovalo pro jeho třikrát operované rameno ideální podmínky, porazil soupeře z Kazachstánu 6-4 7-5. Sedmatřicetiletý veterán nemusel v úvodním setu odvracet žádný brejkbol a sadu vyhrál 6-4; v té další dvakrát dotáhl náskok svého soupeře, proti kterému za stavu 4-5 odvrátil setbol, a za 78 minut slavil postup.


"Byla docela zima. To pro mne není dobré. Ale když je člověk tak dlouho mimo, je tolik jiných věcí než počasí, na které musí myslet," konstatoval Haas. "Bylo v tom dneska hodně emocí."

"Ještě na tom nejsem tak, jak bych chtěl. Ruka je docela unavená, nemohu podávat, jak by bylo potřeba. Ale nic mě nebolí, rameno drží. To je nejdůležitější," dodal Němec, jehož ve druhém kole dvouhry čeká duel s pátým nasazeným Bernardem Tomicem z Austrálie.

Výsledky - Stuttgart (tráva, dotace 642.070 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Baghdatis (Kypr) - Rosol (ČR) 6:3, 6:4
Tomic (5-Austr.) - Struff (Něm.) 6:3, 7:6 (7:5)
M. Zverev (Něm.) - Thiem (7-Rak.) 7:6 (7:4), 6:2
Troicki (8-Srb.) - Čorič (Chorv.) 6:2, 6:0
Haas (Něm.) - Kukuškin (Kaz.) 6:4, 7:5
Haider-Maurer (Rak.) - Marterer (Něm.) 7:6 (7:5), 6:3
Groth (Austr.) - Stachovskij (Ukr.) 4:6, 7:5, 5:3 skreč
Seppi (It.) - Becker (Něm.) 6:1, 6:2
A. Zverev (Něm.) - Pavič (Chorv.) 3:6, 6:2, 6:3
Bachinger - Gojowczyk (oba Něm.) 7:5, 7:5
Janowicz (Pol.) - Brown (Něm.) 6:7 (5:7), 6:4, 6:3
Čtyřhra - 1. kolo:
Cabal/Farah (5-Kol.) - Rosol/Thiem (ČR/Rak.) 7:6 (7:5), 7:6 (7:5)
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

170
Přidat komentář
Mayo
Prvý set je doma (: ... backhand sa mi páči zatiaľ
Reagovat
Mayo
konečne, vamooooooooooooooooooos Rafa (:
Reagovat
panzer.dragon
zatim nic moc, snad se chytne
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Na trávě se nic nečeká a věřím, že na USO už bude připravený.
Reagovat
panzer.dragon
jako budeš v pohodě když to dneska zabalí?
Reagovat
Roger_Federer
Hraje vyrovnanou partie z vecne tady sesmesnovanym Baghdatisem.., prohrava jeden servis za druhym.Svete div se.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo se diví? :) Navíc nevím, kdo Bagdatise zesměšňoval, já určitě ne. To je hráč, který může porazit každého i prohrát s každým, akorát to druhé se mu stává častěji, tak je tam, kde je :)
Reagovat
panzer.dragon
https://pbs.twimg.com/media/CHLRdMVU0AEi5BG.jpg

čupr holka
Reagovat
a.magerova
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/t31.0-8/s960x960/11357084_762803257171672_8133007837872228147_o.jpg
Reagovat
panzer.dragon
http://www.forbes.com/athletes/?utm_campaign=Forbes&utm_source=TWITTER&utm_medium=social&utm_channel=Business&linkId=14827253#tab:overall

Féďa standardně o několik pozic před djokerem, djoker standardně o několik pozic před nadalem a vešel se i Murray :-), tenhle článek svym způsobem trochu naznačuje, že existuje velká čtyřka, ni?
Reagovat
panzer.dragon
Djokovic donated his $750,000 winner's check from winning the Italian Open last year to relief efforts for flooding in his native Serbia.
Reagovat
Fandina
OT ... dneska bylo na Sparta Prague Open ve Stromovce super. Počasí bylo nádherné a také byly nádherné tenisové zážitky. Prostředí jako obvykle super. Bohužel ale vypadli dva čeští mladíčci, v případě Adama určitě a v případě Satrala asi také vzhledem. Adam proti Cervantesovi, se kterým prohrál také před měsícem ve finále v Ostravě. Tady se bohužel sešli ve druhém kole a ze začátku to vypadalo, že si Adam s tímhle úspěšným Španělem, 151 na žebříčku, a vítězem challengeru v Ostravě poradí. První set vyhrál a ve druhém vedl s brejkem a měl výhodu na 5:3, bohužel jí nevyužil a nakonec prohrál druhý set v TB. A bohužel i třetí set, když přišel hned v úvodu o svoje podání. Cervantes hraje tenis od základní čáry, dobře se pohyboval a dával dost prudké rány. Ve výměnách Adama většinou přetlačil a vnutil mu svůj styl hry. Adam se snažil o zkrácení hry, ale Cervantes byl většino na místě. A podobně si i poradil s některými čopy, kterými Adam varioval hru. Před Adamem vypadl Jan Šátral s Montanasem. První set prohrál 3:6 a ve druhém to dlouho vypadalo, že by mohl set dát až do stavu 5:5. Pak ale dva game prohrál. Byl to hezký zápas a v hledišti mu mimo jiné hodně fandila Denisa Allertová. Bohužel potom ještě vypadli v deblu Adam s Jebavým proti páru Marcan Sancic ve dvou setech. Na jejich zápase zase byla Kája Plíšková. A pro mě byl nejzajímavější zápas Mertl Gomboš, který se měl původně hrát na centru, ale protože se k večeru na něm pořád hrál třetí zápas toho dne v pořadí Fucsovics Dutra Silva, byl tenhle zápas přesunut na jedničku, ale pro tmu se stejně nestačil odehrát a bude se dohrávat zítra. Ale první i druhý set přinesl kvalitní tenis, super přestřelky od základní čáry od obou a Honza zahrál pár super BH returnů po čáře. Jinak od obou pěkný mač. A přála bych si, aby ho zítra Honza dotahl. A do seznamu pěkných chlapů jsem si tyhle dva přiřadila znovu. Na Spartě bylo dneska super.
Reagovat
spaniel
Dobry prispevek.
Reagovat
VlS
Jo, taky se mi líbí.
Reagovat
panzer.dragon
http://www.tennishead.net/news/on-tour/2015/06/10/murray-takes-nba-halfcourt-challenge

ve videu je jedna příjemná zajímavost :-)
Reagovat
EllNino
Docela by mě zajmalo, proč dostává ten Marius Copil ty divoký karty do hlavních soutěží ATP, nedávno Madrid, teď Hertogenbosch ...pochopím to na domácí Bukurešti, ale proč i mimo :))
Reagovat
panzer.dragon
nemáte někdo letošní kalendář rosola?
Reagovat
darek.vrana
On nafotil kalendář?
Reagovat
VlS
Chtěl jsem mu ho seknout, ale on si ho hlídá :-)
Reagovat
panzer.dragon
:-)
Reagovat
EllNino
Hm zápas Lopez Groth byl celkem zajímavej, pokud se nešlo přes první servis, tak byl prakticky jeden nebo druhej na síti ...ale Sam má docela fazonu, myslím, že by mohl letos něco uhrát i na Wimbledonu, už má 7 výher v řadě :)
Reagovat
kada.tom
joo, Sam hraje dobře :-))
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennis-arena.cz/becker-djokovice-nevyhecoval-kritizuje-obradovic-7633cz/

K tomuto článku, lze říct, že je logické, pokud se nepodaří splnit cíle, které si tým stanovil, musí se najít příčina neúspěchu.

Zápasy jsem viděl od čtvrtfinále, a v obou případech soupeři Novaka měli momenty, kdy ho dokázali zatlačit, ale pokud nenašli recept, tak to více-méně vzdali. U Stana naopak hra od zápasu s Rogerem rostla a asi měla i velký podíl na úspěchu. Že Stan umí s Novakem hrát vyrovnané partie právě na GS lze vidět i v minulosti.
Finále začal sice podle předpokladů, ale jakmile začal Stan hrát svou hru, Novak jako by tomu nemohl uvěřit. Ve 4. setu to už vypadalo, že přeci jenom Novak našel recept, ale Stan famózním výkon ho urval pro sebe a tím i celý zápas. Asi důležitým faktorem bylo, že Stan nerezignoval, jako předešlí dva soupeři a Novak na to nebyl připraven.
Pro mě Stan zahrál skvělý turnaj a zaslouženě vyhrál.
Ale čekat v budoucnu od něho další takové výhry? Možná ještě jedno finále GS ( přes Novaka ), ale v závěsu číhají hráči jako Murray, Raonic, Nishikori, Cilic. Navíc z mladých může taky někdo překvapit.
A výkony pod vedením Borise, jsou nezpochybnitelné. Myslím, že kdyby se ho zbavil, určitě by si tím uškodil. Podle mě, finále trochu podcenili, a byl to pro ně nevydařený zápas.
Reagovat
turista
No bez ohledu na další GS turnaje Rafa snad ten Stuttgart vyhraje i když trávu nemá moc v oblibě a přidá 66.titul ATP.
Reagovat
a.magerova
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10172818_10154013780003636_6923777277303271209_n.jpg?oh=a931fde6ca248279b0ef63de4008a747&oe=55F0C52C
Reagovat
VlS
Jů pyžámka
Reagovat
Frantz
?Roger prostě nemůže být tak příjemný, jak vypadá,? prohlásil o švýcarské legendě a vyhlášeném slušňákovi. ?Díky svojí image vydělává dobré peníze, ale dostával by jich méně, kdybychom znali jeho pravé emoce?? ptá se Becker.

Jen potvrzeni toho, co tu pisu stale, jen malokdo se to neboji rict nahlas :-D
Reagovat
Denis92
http://www.tennis-arena.cz/becker-djokovice-nevyhecoval-kritizuje-obradovic-7633cz/

Alebo sa len snazi odviest Becker pozornost od seba? Kazdopadne to, ze Becker bol totalne chladny a neprejavoval ziadne emocie a podporu Djokovicovi som si vsimol aj ja. Narozdiel od Vajdu ktory ho hecoval po cely zapas. Stale neviem, ci Becker bol pre Novaka idealny "supertrener". V jednej oblasti mu vsak pomohol a to su voleje.
Reagovat
Pe3k
BB je K-KT. Někdo tady postnul jeho po zápasovou reakci na twitru kde napsal fuck off a pak ještě v nějakém rozhovoru se navážel do Federera. Boris nezvládá sám sebe, tak jak může být Novakovi oporou? Najmout Borise Novakovi jen uškodilo, on se na trenéra vůbec nehodí. Vajda asi není žádný génius, ale klapalo jim to dobře. Těžko říct jestli Novak mohl hrát lépe, když Wawrinka takto útočí tak ani nejlepší obranář planety nedokáže vychytat všechny ty winnery a útok tak dobrý Nole nemá, tak přemýšlím, co měl lépe nebo jinak udělat? Vyhodit Beckera a soustředit se na grandslamy. Masters 1000 ovládne svým rekordem hluboko přes 30 tak jako tak. Měl by se snažit zbavit se všeho toho tlaku a více si užívat tenis.
Reagovat
babolat.cz
přesně, jako Serena. Soustředit na GS.
Reagovat
VlS
Nechal bych to na něm, pochybuji, že by o mé rady stál:-))
Reagovat
panzer.dragon
na troll tenisu je dobrá hláška k tomuhle tématu

Stefan Edberg sportsmansip award - Federer: 10 , Djokovic: 0. Voted by the players of the ATP.
Reagovat
panzer.dragon
sorry to patří jinam
Reagovat
tito
Byl jsem skeptický stran volby Beckera, dnes to pokládám za dobrou volbu. Není možné si nevšimnout, jaký pokrok Novak pod Borisem udělal ve hře na síti a při podání, což byly dvě zásadní věci, které potřeboval zlepšit. Kdo jiný by mu s tím pomohl lépe, než ortodoxní vyznavač stylu servis volej, navíc jeden z nejlepších... A on je zlepšil nad očekávání. Nemění na tom vůbec nic jeden nepodařený zápas. A k Obradovičovi- pokud potřeboval Novak hecování, tak Vajda tam přeci seděl, no ne?
Navíc si myslím, že úplně stejně by mohl kritizovat i Lendla, Edberga, Changa, ti také neprojevují emoce...
Novak má dobře složený tým, neměnil bych.
Reagovat
slacker
A tym Petry Kvitove?
Reagovat
tito
To nedokážu posoudit. Ale Petra by měla výkyvy asi vždy, ať už by jí trénoval kdokoliv...
Reagovat
Frick
dneska dal Djokoviče :-D
Reagovat
darek.vrana
Jo, taky jsem si všiml:)
Reagovat
panzer.dragon
hezký, koukněte koho dal Nedovyesov A. na stejnym turnaji :-)
Reagovat
Frick
Novak, Djkovič konči v Praze v prvním kole :-D
Reagovat
Frick
Novak, Djokovič konči v Praze v prvním kole :-D
Reagovat
darek.vrana
Se divím, že to nevyužili na Sport.cz nebo v Blesku jako titulek:)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslite si, ze se Rafa s Rogerem maji radi? Ne naoko a pro media a ne, ze se jen respektuji, ale fakt radi...? Pamatne objeti na AO 09 bylo snad to nejhezci, co jsem kdy videla :-) a ta scenka jak delali tu reklamu :-)...nejde mi to vlozit...tak to bylo super.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzájemný respekt určitě, na přátelství mezi nimi nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Can't stop laughing :-D ..sakra proc mi to nejde vlozit...ten mobil :-(
Reagovat
darek.vrana
Ne.
Reagovat
panzer.dragon
respekt jo (větší než k djokerovi :-) ), ale přátelství myslim, že ne
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja to rikam uz dlouho, ze i fans Roga by meli mit vetsi hruzu z Djokera, nez se porad navazet do Rafy.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha, proč? Č
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, předčasně se to odeslalo :D

Chtěl jsem napsat: čím ho může Djoker ohrozit? Je o rok mladší než Rafa a má o 6 GS míň (o 9 než Roger). Roger se může bát jen Rafy - pokud ten se vrátí na svou bývalou úroveň, tak pro něj nebude tak těžké uhrát další 3 GS. Pro Djokoviče je reálné maximum tak 12 GS, ale ani tomu nevěřím.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Rafu nedam dopustit, ale z Novaka mam husi kuzi a fakt obavy. Aby to tady nevysbiral jak boruvky, ty GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič je skvělý tenista, momentálně nejlepší (nemám ho rád, ale tohle uznám). Ale na rozdíl od něj Roger a Rafa v době, kdy byli v dominantním postavení, tak všechno vyhrávali. Proto mají tolik GS titulů. Djokovič možná překoná Rafu v počtu finálových účastí, ale v počtu titulů? Už teď má víc finálových porážek než Rafa a stejně jako Roger (jen ten má o těch 9 výher víc). Celkově je o level níž, musel by mít obrovské štěstí, aby se v počtu titulů dostal na jejich úroveň (obrovské štěstí = Rafa konec kariéry, Andy/Stan dlouhodobá krize a navíc by si Djoker nikdy nesměl vybrat na GS slabší den).
Reagovat
Roger_Federer
Djokovic ze je o level niz nez Nadal?.
Reagovat
slacker
o dva
Reagovat
smazaný uživatel
Slacker má pravdu, nechal jsem se unést a zbytečně Rafovi ubral. Když porovnám jejich úspěchy, tak to budou tak 2 levely.
Reagovat
smazaný uživatel
Navíc já myslím, že tyhle obavy z toho, že Djoker bude sbírat GS jeden za druhým, už by po RG neměly být aktuální :)
Reagovat
panzer.dragon
djoker se prostě hodí, je to takovej správnej bič na rafu, což roger bohužel nebyl :-(, ale djokera se příliš neobávám, pár rekordů asi ještě rogrovi sebere, ale ten klíčovej by padnout neměl :-) počty gs
Reagovat
smazaný uživatel
Rogera nemůže ohrozit v ničem kromě Masters, kde ho už předběhl (ale tam to zatím není rekord). Počty GS, titulů celkově, výher na okruhu - nereálné. Týdny na 1. místě - hodně nepravděpodobné. Jediné důležité měřítko, v kterém může R+R překonat, by byl zisk všech Masters.
Reagovat
panzer.dragon
u rogera, ty masters jak píšeš, bohužel smrdí i trochu turnaj mistrů, mohl by asi brát i singl na olympiádě

nenapadá mě zatim kdo ho sundá na pozici světový jedničky, takže ty týdny jsou v ohrožení ikdyž to bude pro něj těžký, pak takový ty šňůry na gs, že bude x let nejhůř ve čtvrtfinále atd
Reagovat
smazaný uživatel
O ten žebříček se začni bát tak za 2 roky, do té doby můžeš být v klidu. Nebo začni přát Rafovi, ať se zmátoří, ten jediný má na Djoka ohledně žebříčku kryptonit :D
Reagovat
Mayo
17 GS je absolutne nereálne prekonať !!!
Reagovat
Roger_Federer
No nevim..myslim ze na oslavy se nezvou, svobodu spolu nezapijely, doma se nenavstevuji.., na svadbe Rafa nebyl..
Pratelstvi je podle me toto.
Reagovat
Denis92
Priatelstvo nie, ale ani ziadna nenavist. A obrovsky vzajomny respekt.
Reagovat
panzer.dragon
chtělo by to aby fedex sebral ještě jedno AO aby měl na všech gs víc zářezů než djoker..
Reagovat
panzer.dragon
teda aby víc nebo stejně (to AO) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Djokovič ještě AO vyhraje. Ale na jiných GS bych jeho šance viděl pod 50%. Federer má největší šanci ve Wimbledonu, ale tam tipuju, že začne Andyho éra :)
Reagovat
Roger_Federer
Andyho era..na jakem zaklade jsi o tomto presvedcen?
Me se tady posledni 2 roky strasne liby, jak neustale nekdo vesti(hodne vestcu ) z koule..Ao 14, USopen 14, AO 15..a RG 15 jasne ukazaly ze je to uplne zbytecne..
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám zatím 100% úspěšnost. Píšu sem jen pár týdnů (čtu delší dobu), věštil jsem jen před RG - že nevyhraje Djokovič. A vyšlo mi to :) Jako netvrdím, že Andy určitě Wimbledon vyhraje, on taky umí předvést blackout. Ale pokud by v závěrečných kolech předvedl v každém zápase svoje maximum (a to včetně mentální stránky - o její důležitosti by mohl např. Novak vyprávět), tak si myslím, že ho nemá na trávě kdo ohrozit.

PS. nebo dobře, nemám 100%, ale 50%, protože jsem zároveň tipoval, že RG vyhraje Rafa :)
Reagovat
spaniel
Skoda ze si nezůstal jen u čtení.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdy novy Rafuv fanousek je velkym prinosem zde na TP :-) Kez by takovych bylo vic. A fans tech ostatnich, co jen urazi, mene :-)
Reagovat
Roger_Federer
Opakujes to uz tyden.
Tak jmenovite.. kolik je tady hateru Nadala co ho udajne jenom urazi??
Reagovat
smazaný uživatel
Promin, nemam na to cas to vyjmenovavat, musim jit delat diteti na noc mliko, abych mu nemusela zase cpat tiket :-P
Reagovat
spaniel
Po Wawrinkove výhře tady psal wave ty nejvetsi sraçky. Fakt veliký přínos.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic se nema prehanet, to je fakt, ale je dobre, ze to tady nekdo vyrovnava. Zatim to tady bylo tak 80 na 20..v procentech Roger > Rafa.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože píšu, co si myslím, nějaké společenské konvence na anonymním webu fakt řešit nebudu :) Z vašeho tábora se nebojí projevit svůj názor nekorektně snad jen Pe3k a jackiec :D

Zkrátka jsme na veřejném webu, každý si může psát, co chce, chytrý to pochopí a hloupému je to jedno.
Reagovat
Marduch
jj, sra.cky, tos vystih dobre.
Reagovat
rod_laver
A teď neblesková verze

http://www.tennisnow.com/Blogs/NET-POSTS/June-2015/Becker-Djokovic,-Federer-Don-t-Like-Each-Other.aspx
Reagovat
Roger_Federer
isport.blesk.cz/clanek/tenis/238750/federer-a-djokovic-se-nemaji-radi-ale-boji-se-to-rict-tvrdi-becker.html
Reagovat
darek.vrana
Spíš Federer nemá rád Djokoviče, žárlí...
Reagovat
smazaný uživatel
Žárlí na co? Že má Djokovič hezčí manželku? :) Protože to je asi to jediné.
Reagovat
darek.vrana
Na to, že je lepší. Člověk těžce nese, když je v něčem nejlepší a pak přijde někdo, kdo ho sesadí a on už není na výsluní.
Reagovat
smazaný uživatel
To je blbost. Pokud je mezi nimi nějaká nevraživost, tak je to z té doby, kdy byl Djokovič hodně mladý a kdy měl Roger konflikty s jeho kempem, s jeho rodinou.
Reagovat
darek.vrana
O tom já nic nevím. Ale to, jak těžce nesl ústup ze slávy, bylo všímavému člověku jasné. Teď už se s tím trochu smířil, tak to není tak markantní. Ale co, to je logické a asi by to tak prožíval každý.
Reagovat
smazaný uživatel
když nevíš, tak se nech poučit a nespekuluj. :) https://www.youtube.com/watch?v=N4fB5Tp-FGU
Reagovat
darek.vrana
Aha, tak tohle jsem viděl, myslel jsem, že máš něco víc.
Reagovat
smazaný uživatel
http://tennis-column.blogspot.cz/2012/10/the-relationship-between-federer-and.html Tady máš celou evoluci. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, s tím souhlasím. On působí, že opravdu hodně nesnáší prohry a když se objevil Rafa a později Djokovič a Murray a jeho výkonnost začala klesat, tak pro něj bylo těžké se s tím srovnat. Teď už mi přijde, že je vyrovnaný a nemá od sebe nereálná očekávání. V podstatě pořád i v "předdůchodovém" věku je 4. největší kandidát na titul na jakémkoli GS (na Wimbledonu zřejmě 2.).
Reagovat
smazaný uživatel
Roger bude na výslní vždy aj bez toho, aby bol jednotkou.
Reagovat
darek.vrana
Jde o to, jak to vnímá on.
Reagovat
panzer.dragon
https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11425153_760406580744673_3044515475242082103_n.jpg?oh=91efdbaa7d2b6b5de4be46e508d4147a&oe=55F15F63
Reagovat
darek.vrana
To je přece jedno. Jde o to, že momentálně už na něj nemá. To stačí k tomu, aby ho štval.
Reagovat
panzer.dragon
https://www.youtube.com/watch?v=OvU2xgLKBoo

žárlit nemá na co, to že je tam zdravý soutěžení je jen dobře, fedexe považuju krom antuky za nejhoršího možného soupeře pro djokera
Reagovat
Mayo
najúspešnejší tenista žiarli na oveľa menej úspešného, to je dobré
Reagovat
smazaný uživatel
No, jasne, Becker zas blbne. Jeho vyjadrenia sú.. nenapíšem, je to neslušné slovo. Riadi sa heslom: Podľa seba súdim teba. Čo on môže vedieť o Rogerovi? Je to elegán a skvelý človek, nech ho bude očierňovať akokoľvek.
Reagovat
smazaný uživatel
?Roger prostě nemůže být tak příjemný, jak vypadá,? prohlásil o švýcarské legendě a vyhlášeném slušňákovi. ?

Zaujímavé..
Reagovat
Roger_Federer
:)..pripominas Fandinu..jak vosa na bonbon.
Reagovat
Fandina
bože bože, kams to duši dal ...............
Reagovat
Roger_Federer
:)..podle me ses uz zblazdnila uplne.Cely den se tady obracis k bohu a meles neco o budhovi.Delas ze sebe kvetinovou lasku rozdavajic babicku..:)
Zmenilas dylera?
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dva byste to meli dat dohromady, skvele by vam to klapalo :-D

Co se skadliva..;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Klid Dominiku, stačí mu připomenout dva roky stará slova Djokovičova otce, že dokud Nole s Rafou prohrával byli velcí kamarádi a jak začal Rafa prohrávat, tak se od svého "kamaráda" odklonil. A taky se to dá empiricky ověřit, viz tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=NkfIuA46V0Q
Reagovat
darek.vrana
... a stejně je to s Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to není a ani nemůže být. Roger s Djokovičem nikdy nebyli přátelé, Djokovič s Nadalem očividně ano, takže takový vývoj v podávání rukou a přátelství jako u Djoka s Nadalem být nemohl. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ono se dá s Beckerem celkem souhlasit. To "kamarádství" mezi současnými sportovci je věc PR, výtvor současné pseudokorektní doby. Z atletů se dělají roboti - kdo projeví emoce, je zatracován. Kdo projeví "neúctu" k soupeři nebo nepřátelství, je zatracován. Může dnes nějaký sportovec říct na dotaz, co si myslí o svém hlavním soupeři, po pravdě, že je to č*rák? Nemůže, média by ho uštvala. Takže sledujeme sluníčkové lidi, všichni se mají rádi a vzájemně si přejí vítězství :)

V ženském tenise je to ještě horší. Představa, že se nějaká soupeřka špatně podívá na Serenu, nebo o ní bude špatně mluvit. Nálepky rasistky se už nikdy nezbaví.
Reagovat
darek.vrana
A Federer má tenhle marketing zvládnutý nejlíp. Přesto z něj mám pocit, jak doma pak nadává Mirce, co je ten Djokovič nebo někdo jiný za č.ráka. U Djokoviče mám pocit, že třeba na kurtu vypadá vztekle, ale jinak má k soupeřům respekt. Nadal taky, toho to spíš vnitřně trápí, ale není tam nenávist... Ale jsou to jen pocity, určitě se tady na mě spousta lidí sesype, že to je přesně naopak.
Reagovat
Roger_Federer
Prosim te, kazdy vy ze si nejvetsi Federeruv fanousek..
Pocity si nech pro manzelku do postele.:)
Reagovat
smazaný uživatel
S Nadalem souhlasim.
Reagovat
spaniel
Jak jinak. Tvuj objektivni nazor nefanouska ma velkou váhu.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohode, ja te chapu, cekala jsem to :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ja se nikdy nezbavim pocitu, ze tohle proste pise Rafaeoli25.:)
Stejne nazory, stejne schovani se za neutralitu, zboznovani Rafy..
Reagovat
smazaný uživatel
Odlišná stavba vět. Rafaeoli píše s diakritikou, Nikkki ne. V čem ti to přijde stejné? V názoru? Tak v tom případě jsem taky Rafaeoli :D (hlavně to neber jako přiznání)

Vlastně přijde mi, že ty a spaniel jste jeden a ten samý, akorát pod tímhle nickem občas uděláš pravopisnou chybu, aby to nebylo tak nápadné. Jinak stejné názory, zbožňování Rogera, nenávist k Rafovi... to nemůže být náhoda.
Reagovat
Roger_Federer
:) :) :)..Klid.Rafaeoli tady prokazatelne stridal nicky tempem jako ja kdysi partnerky.:).Ano ty muzes byt on A pravdepodobne i si stary uzivatel pod jinym nickem.
Ja a myslim ze i Spaniel jsme leta konzistentni..
Reagovat
spaniel
Ja si myslim ze wave je Rafeoli. Stejny hlupák, akorát uz pise na rovinu co si vzdy myslel.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD Ještě že jsi se přelogoval, bylo by divné na sebe reagovat z toho samého nicku.
Reagovat
spaniel
Zbytecne se snažíš. To ze to delas roky ty (a navic hloupě), neznamena, ze to dělají i ostatni. Tento tvuj navrat je každopádně nejtrapnejsi, pritom jsem myslel, ze hlouběji klesnout nemůžeš.
Reagovat
r.Fever
zaujímavé že wave je na TP len pár týždňov - ako sám tvrdí, ale presne vie rozdiel medzi štýlom písania Rafaeoliho a Nikki.
Reagovat
smazaný uživatel
Od tebe jsem zhruba pred rokem dostala vzkazik, konkretne 3.6. no koukni na to :-) Ty a Forehand. V te dobe jsem tak nejak jeste poradne netusila, jak to tady chodi, kdo proti komu. Tak se ti za to omlouvam :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A pisu bez diakritiky, pac pisu posledni rok v 99% z mobilu. Nekdy ale taky otevru notas, tak to muze byt s hackama a carkama :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A ja nechapu, co je na tom divnyho, ze fans jednoho hrace, maji na vec stejny nazor. Je pravda, ze nekdo umi byt i vic kriticky, nekdo mene, nekdo vubec. Proste ale vrana k vrane seda :-)
Reagovat
Roger_Federer
Ale vzdyt jsme si to prece uz vysvetlily, dal jsem na slovo jedne zdejsi letite stalice(Forehenda) a uznal ze nejsi Rafaeoli25:).
Nicmene jsem vcera konstatoval, ze ty mi ho pripominas.;).
Reagovat
smazaný uživatel
Ok beru to, i kdyz tve prispevky byly formulovany jako opetovne pochyby.

No tak vidis, preci jen si Forehanda vazis :-) tak to je fajn!
Reagovat
Roger_Federer
I Forehend se muze mylit:)
A opakuji, podle meho nazoru by byl Rafaeoli schopen zalozit i nick "Nikkki" a rozvijet skrytou identitu za ucelem "zapadnuti" do deje...
Reagovat
smazaný uživatel
Neni to tak davno, co jsem ti posilala odkaz na facebook. Muzes se zeptat na co chces, pro svuj klid i muj. Mam tam i fotku Rafana s Nolem. Nole tam je hezky proziznutej :-D Tak si me dej do pratel a jestli jsi stridal kocicky jak rikas, urcite mi neodolas ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Rafaeoliho neznam, takze nemuzu rict, ceho by byl schopen. Nejsem tady tak dlouho, abych mohla hodnotit,co pod jakymi nicky psal. Ale myslim si, ze wave to neni.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja nepotrebuju nijak a nikam zapadat :-) Jsem vyrazna sama o sobe :-D
Taky tenisu nerozumim tak dobre, jako tady ostatni, ani to nijak neskryvam. I kdyz jsem tenis hrala, neznam vsechny ty technicke zalezitosti. Akorat se muzu pochlubit tim, ze me trenoval v Krnove pan Werner (trener daviscapoveho tymu swiss a Petra Kordy) :-). To mi bylo asi deset let a byl to jen rok.
Reagovat
r.Fever
Tvl fakt, nič to ale nemení na tom, že wave má zaujímavý prehľad o tom, že kto a ako ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak do nej ja nevidim.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Já to psal s nadsázkou, netrpím psychózou. Vím, že Rafaeoli měl víc nicků (čtu to tady zhruba od loňského USO, s přestávkami). A starý fakt nejsem, 18 mi bude až na podzim :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nooo, tak ted jsi to teda zase zabil :-)
Jinak ja si nemyslim, ze wave je Rafaeoli, ten byl naklonen tak nejak Nolemu, wave evidentne djokovice nemusi.

Proc furt musite vymyslet nejake konspirace????
Reagovat
Roger_Federer
Klidne muzete byt Rafaeoli oba, podlee to je dost velky
Reagovat
Roger_Federer
magor, aby se uspesne vydaval i za zenu z ditetem a psal si z Forehendem o detech ;););)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele tak tohle uz je asi vazne na ty silnejsi leky. Ale necham te pritom, kdyz te to udela stastnym.
Ale fakt te nechapu,to ja muzu rict tady o spanielovi, ze je VIS, vencape muze byt Stan_B. A tak dale. Hele a neni treba Amputace Forehand nebo Forehand Mayo? Ze by prehazoval i jazyk.
Jeste si tady kdysi pamatuju na nick Olympiada...toho je skoda, ten se taky urcite prelogoval na Rafaeoliho...:-D.
Reagovat
rod_laver
Může být. Boris má výhodu v tom, že on moc příjemně nevypadá (já ho ale mám rád), Agassi ho ve své knize nepěkně tituloval :-)
Reagovat
lars
jak ho tituloval ?
Reagovat
rod_laver
Že to je "ču.rák" a říkal mu Sokrates, protože si hrál na filozofa a intelektuál, kterým dle Agassiho nikdy nebyl.
Reagovat
rod_laver
intelektuála
Reagovat
a.magerova
A tak zas.... má, po hrátkách ve skříni se smetáky a modelkou, dceru Annu :-))
Reagovat
Denis92
Tak to, ze Roger nema Novaka v laske sa vie uz davnejsie a neni na tom nic zvlastne.
Reagovat
panzer.dragon
na troll tenisu je dobrá hláška k tomuhle tématu

Stefan Edberg sportsmansip award - Federer: 10 , Djokovic: 0. Voted by the players of the ATP.
Reagovat
marta
Do Prostějova nepřijel,Prahu taky neobhajuje a ve Stuttgartu dnes vyhořel :( Kde má další zastávku?
Reagovat
safi1313
Nejlepší zpráva dne :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten tvoj ťa potešil, cestuje už domov, vyklepali ho aj v dabli.
Reagovat
lars
videl ten zapas nekdo?
Reagovat
SwissMaestro
Haas výborný, ale zdá se, že Hewitt na to už opravdu nemá. :( Smutné loučení šampióna...
Reagovat
Fandina
OT Praha ... Adam Pavlásek porazil Millota 6:3 v prvním setu. Tak ještě jeden Adame pojď!!!

http://livestream.com/ATP/pragueopen2015centrecourt
Reagovat
Fandina
to zvládnul v pohodě a s přehledem 6:3 6:2 a je ve druhém kole. Tam se setká s Cervantesem, se kterým ale před měsícem v Ostravě prohrál. Moc držím palce Adame. Pojď!!!
Reagovat
Fandina
Tommy Haas porazil Kukuškina ve dvou setech. Nádhera se na jeho hru zase dívat. Super jednoručák dobře podával a celkově pěkný výkon. Mám radost, zase se bude na co dívat, pěkný švih i pohyb a pěkný chlap. Nádhera.
Reagovat
Pe3k
Škoda, těšil jsem se jak zase vyklepe Nadala...
Reagovat
smazaný uživatel
ha ha ha,
Už sú von aj mladí..Čorič i Thiem
Reagovat
manacor
..tvoje zbožné přání, ty chudáku
Reagovat
smazaný uživatel
Vyklepaný ala nedeľný rezeň je akurát blbeček, Petríček..
Reagovat
smazaný uživatel
Je to klaun. Až zas dojde na zápas Rafa - Roger, bude posraný už 2 dny předem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je posraný už teraz, 2 týždne pred Wimbledonom..
Reagovat
spaniel
Hele a kolik dávaš šance na výhru? 1% dáš? Jedno se ti musí nechat, máš hroší kůži. Po takovém trapase si jedes jako nic. Ale u tebe je to zvykem.
Reagovat
smazaný uživatel
Šance su mizivé, podobne ako u Federera..

Tráva však Nadala už nepotrebuje, W. vyhral dvakrát..Počuješ?..Dvakrát :-)..A vyhral si ho sám..
Reagovat
spaniel
2x :) Porad je to jen antukar s jednotvarnou hrou, neschopný cokoliv zmenit. Mimo antuky je v historickém kontextu slaby.
Reagovat
smazaný uživatel
Lol :-D
Reagovat
spaniel
:D Taky mě to rozesmívá. Rafa padá volným pádem a všichni čekají, jestli se mu otevře padák, ale vypadá to, že si ho zapomněl doma.
Reagovat
Roger_Federer
Za Federera hral kdo?
Reagovat
Pe3k
Trolhand těžce nezvládá Rafův výkon na antuce...Několikrát zde na sebe upozorňoval svým výrokem, že Rafa bude mít na antuce max 2-3 prohry a všichni víme jak to dopadlo, celých 6 proher a některé z nich dost ponižující...
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti hádanku..Bol to Robin, no nevolal sa Robin Hood..
Reagovat
spaniel
Takze Rafa nema Wimbledon 2010? Kdyz za nej hral Berdych. Fajn.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá poznámka..Mala by aj zmysel, ak by Nadal nevyhral s Federerom finále W. 08..
Reagovat
Roger_Federer
To by me zajimalo co to natom meni??
Reagovat
spaniel
Roger nemůže za to, že to Rafa nezvládl. To je přece běžné, že se nemusí na GS vždy hráči potkat. Jedině, že by hrál každý s každým. Což je na TM a víme jak je na tom Rafa....big fat ZERO.
Reagovat
smazaný uživatel
To myslíš vážne, že si nepochopil túto jednoduchú myšlienku?..Rafa Rogera na Wimbledone porazil, mohol si ten triumf vychutnať so všetkým, čo k tomu patrí.

Roger vyhral RG, ale do smrti sa mu bude pripomínať, ako to vlastne bolo...Stretol sa tam s ním velakrát, nikdy ho neporazil, niekedy dokonca v tých zápasoch vyzeral vyslovene smiešne..
Reagovat
panzer.dragon
roger dal na rg 4x finále + 1 titul, nehledal bych v tom něco divnýho, to je snad spíš rafův problém, že s nim zamet soderling tak brzo
Reagovat
Roger_Federer
Ale to je jenom tvoje oblibena berlicka.titul je furt titul..Roger ho ma.Tecka.Smesne spis vypada borec co dvakrat vyhraje po haluzi Wimbledon a ve svych nejlepsich a vrcholnych letech tam pak dostava narezano od hracu mimo top 100.
Reagovat
spaniel
Směšně? Tak to potom nevím, jak vypadal Rafa na TM... Rafa dal Rogerovi kanára jednou, sám ho dostal několikrát. Roger mohl prohrát x krát, ale směšně nikdy nevypadal. Ne v porovnání se scénou, kdy Rafa běhá v ochozech a zoufale nestíhá.

Jinak pěkné, vidím, že už jste na tom hodně bledě, když se musíš ukájet rokem 2008 :D
Reagovat
Roger_Federer
Hlavne to zkoncilo 9:7 v 5 setu pro Rafu..v tom zapase nebyl lepsi, na konci mel proste stesti.
Reagovat
Roger_Federer
:)..Robin ve ctvrtfinale 09 porazil zleho serifa a usurpatora kolonizujici RG..Na konci sveho jedinecneho tazeni predal vladu tomu komu ten rok pravem patrila.Rogerovi velikemu, toho roku krali RG.
Kralove a nejvetsi vladci vsech dob vzdy mivaji na cernou praci pohunky..
Rafa je jeden znich.:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist