Rusedski se vrací k tenisu

24. 1. 2009, 16:05
Aktuality 1
Bývalý čtvrtý hráč světového žebříčku Greg Rusedski, který předloni ukončil kariéru, se vrací k tenisu. Pětatřicetiletý hráč už podal žádost o udělení divokých karet pro turnaje ATP a dokonce se nabídl britské reprezentaci pro březnový duel s Ukrajinou v Davisově poháru.
Profily hráčů
Greg Rusedski

Nehrající kapitán britského týmu John Lloyd však jeho pomoc odmítl. "Jsem z toho zklamaný. Chtěl jsem alespoň dostat šanci, zahrát si pár zápasů by bylo dobré. Teď se budu soustředit na turnaje a uvidím, jak to dopadne," řekl serveru Press Association Rusedski.

Rodák z Montrealu hrál mezi profesionály od roku 1991. Během kariéry vyhrál 15 titulů a v roce 1997 si zahrál finále US Open. Na konci loňského roku hrál ve finále prestižního Masters veteránů.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
vojta91
myslim si ze to neni od skody.. andy murray konecne dostane v porovnanim s Bogdanovicem poradneho partaka... i kdyz uz ma svoje bude podle me lepsi nez Bogdanovic, nebo jakykoliv dalsi brit
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist