Ruské tenisty povede v Davis Cupu "Američan" Bogomolov

8. 2. 2012, 10:03
Aktuality 3
Alex Bogomolov se v tomto týdnu dočká vytouženého startu za rodné Rusko v Davis Cupu. Ačkoli je už dvacet let doma ve Spojených státech, do tamního týmu se nikdy neprosadil a v prosinci dostal souhlas od mezinárodní federace ITF reprezentovat svou vlast. Od pátku může bojovat za ruské barvy v prvním kole týmové soutěže v Rakousku.
Profily hráčů
Alex Bogomolov Jr.

"Je to něco úžasného. Vždycky jsem snil o tom, že si zahraju Davis Cup, že budu reprezentovat Rusko," prohlásil čtyřiatřicátý hráč světového žebříčku v dějišti duelu Vídeňském Novém Městě. Po souhlasu od ITF Bogomolova hned zařadil kapitán Šamil Tarpiščev do nominace.

Proti Rakousku by měl odehrát dvouhry spolu s Michailem Južným. V týmu je i zkušený Nikolaj Davyděnko a také Igor Kunicyn. "Kluci mě přijali skvěle, máme v týmu výbornou atmosféru. Často jsme se potkávali na okruhu," dodal Bogomolov, který odešel s otcem, tenisovým trenérem, do Miami v roce 1992.

Rusko by rád reprezentoval i na londýnské olympiádě.

pva, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
melzer-bogomolov 3:1 na sety
haider-maurer-youzhny 0:3 na sety
čtyřhra
melzer/peya-youzhny/davydenko 3:2 na sety
melzer-youzhny 1:3 na sety
haider-maurer-bogomolov 2:3 na sety
Reagovat
VlS
Na antuce bych nevylučoval 2 body od Melzera pro Rakousko a v deblu by taky mohli i vyhrát. Myslím, že to Rusové nemusí mít lehké.
Reagovat
hatatytla
bohužel pro Rakousko se nehraje na antuce, ale na opticortu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist