Rusky dnes chtějí "dorazit" Španělky a vyhrát Fed Cup

14. 9. 2008, 08:28
Aktuality 1
Ruské tenistky plní roli favoritek a sahají po obhajobě loňského triumfu ve Fed Cupu. Po prvním dnu finálového duelu vedou v Madridu nad domácím Španělskem 2-0 a ve zbývajících třech zápasech jim dnes stačí přidat jeden bod.
Ruský fedcupový tým

Vedení Ruskám v sobotu zajistila Věra Zvonarevová, jež zdolala domácí jedničku Anabel Medinaovou 6-3 6-4. Ještě kratší dobu strávila na kurtu Světlana Kuzněcovová, která čtvrtfinalistku letošního Roland Garros Carlu Suárezovou porazila 6-3 6-1.

Pokud kapitáni svých týmu před dnešními zápasy nepošlou na kurt některo ze svých náhradnic, nastoupí od 12:00 hodin k souboji jedniček Medinaová proti Kuzněcovové, která může Ruskám zajitit titul. Po nich se představí Suarezová-Navarrová se Zvonarevovou. Nakonec přijde na řadu utkání deblistek.

Domácí kapitán Margets Lobato má k dispozici ještě Llagosteraovou a Ruano Pascualovou. Lodivod ruského týmu může v Madridu dát šanci Vesninové nebo Makarovové, jež by si v Davis Cupu odbyla premiéru.

Svěřenkyně nehrajícího kapitána Šamila Tarpiščeva mohou vyhrát týmovou soutěž počtvrté za posledních pět let. Dnes jsou na programu dvě dvouhry a závěrečná čtyřhra.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
rusky su rusky,aj bez sarapani.zasluzene
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist