Rusky Vesninová a Kudrjavcevová si v Taškentu zahrají o premiérový titul

24. 9. 2010, 13:32
Aktuality 11
WTA TAŠKENT - O premiérový titul z okruhu WTA si v uzbeckém Taškentu zahrají čtyřiadvacetiletá Ruska Jelena Vesninová a její o necelé dva roky mladší krajanka Alla Kudrjavcevová.
Alla Kudrjavcevová

Jelena Vesninová si ve finále zahrála již třikrát. Loni však v Aucklandu podlehla Dementěvové a v New Havenu Wozniacké. Letos v létě ji o titul z Istanbulu připravila Pavljučenkovová.

Tento týden se po třech letech vydala do Taškentu, kde si naposledy zahrála v semifinále. To si bez ztráty setu vybojovala i tentokrát a dnes narazila na Rumunku Moniku Niculeskuovou, kterou zdolala 6-3 3-6 6-4.

Čtvrtý pokus poznat chuť turnajové prvenství bude mít proti krajance Alle Kudrjavcevové. Ta v Uzbekistánu potvrzuje nárůst formy, když před týdnem hrála finále v čínském Guangzhou a nyní své maximum dokázala vyrovnat. Přitom nikdy předtím nebyla ani v semifinále. 

Ruska, jež v listopadu oslaví 23. narozeniny, dnes rovněž ve třech setech zdolala další hráčku z ruské tenisové armády Jevgeniji Rodinovou. Pro tu byl dnešní zápas semifinálovým debutem.

- WTA INTERNATIONAL TAŠKENT (Uzbekistán, tv. povrch, 220.000 dolarů) -
páteční výsledky (24. 09. 2010)

Dvouhra - semifinále:
Vesninová (4-Rus.) - Niculescuová (5-Rum.) 6-3 3-6 6-4
Kudrjavcevová (7-Rus.) - Rodinová (Rus.) 6-1 3-6 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Né každý je krásný jako ty!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby hloupost nadnášela, tak se budete Robbajsi vznášet v oblacích jako holubička :-DD Mně třeba přijde Kudryavtseva sympatická, holt každý máme jiný vkus, ale rozhodně si nezaslouží takto urážet, stejně jako žádná jiná žena..
Reagovat
skott
Me by spise zajimalo, jak je mozne, ze tady podobne prispevky stale prochazi, kdyz se tady jasne v diskuznich pravidlech uvadi...

¨Vkládat příspěvky urážlivé, xenofobní, vulgární, s nezákonným obsahem, nesoucí neplacenou reklamu či jiným způsobem nevhodné je zakázáno. Porušení pravidel může vést ke zrušení uživatelského účtu, zvláště při opakovaném porušování.¨

Stejne tak u clanku o Serene Williams. Co se zde jeste musi napsat, aby byl prispevek smazan, kdyz ani tohle nestaci.Na jinych zpravodajskych portalech neprojde ani bezne ¨vole¨, ale tady se muze asi fakt vsechno...
Reagovat
carolyn
že se ještě divíš po tom všem co tu prošlo.... Mě už ani nestojí za to se nad tím zamýšlet.
Reagovat
skott
ani ne, ale doufal jsem, ze aspon nejaka hranice by mela byt.Nereknu, kdyby tady denne pribyvala stovka prispevku, ale tady jich je sotva pet a presto neni nikdo schopnej alespon ty do oci bijici jako je tento (a ten u clanku o Serene) mazat...
Reagovat
carolyn
asi admina nebaví jeho práce.....stará se o jiné věci ohledně webu, i když si myslím že tohle je jedna ze základních věcí, ale je to jeho věc, pokud to tu takhle chce mít...
Reagovat
smazaný uživatel
Netusim co psal o Kudryavtsevove, je jiste ze treba hodnotit spise tenisovy um avsak sympaticka neni! Lec kazdy mame jiny vkus. :-) Zaplatpanbuh na stotisickrat! Preji Vesninove titul!
Reagovat
smazaný uživatel
nevím, co je urážlivého na tom, že je ta holka prostě škaredá....to musí vidět každý, kdo se na tu fotku koukne...nicméně ve finále to roli hrát nebude...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně, že ty jseš krasavec k pohledání :-D
Reagovat
skott
Ja bych zas trochu parafrazoval tvuj vyrok: ¨nevim, co je urazliveho na tom, ze jsi proste hloupej...to musi videt kazdej, kdo si tvuj prispevek precte...nicmene nehraje to roli...:)¨
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist