Šafářová a Allertová v New Yorku zvládly první kolo. Siniaková a Vondroušová končí

30. 8. 2017, 18:05
Aktuality 472
US OPEN - České tenistky dnes měly v prvním kole US Open poloviční úspěšnost. Svá úvodní vystoupení ve Flushing Meadows zvládly Lucie Šafářová a Denisa Allertová. V dnešní dohrávce neuspěla Kateřina Siniaková. Blízko k senzaci měla Markéta Vondroušová, která ale nevyužila tři mečboly proti Světlaně Kuzněcovové.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová v očekávaném utkání prvního kola na letošním US Open v premiérovém vzájemném duelu po obratu porazila nasazenou šestadvacítku Anett Kontaveitovou 6-7 6-1 6-4 a stejně jako loni postoupila do druhého kola, přestože v rozhodující sadě málem přišla o vedení dvou brejků.

Česká tenistka nedokázala v prvním setu nejprve potvrdit brejk a poté úvodní dějství za stavu 6-5 dopodávat. V tie-breaku pak měla navrch Kontaveitová a šla do vedení. Šafářová se ovšem ztrátou úvodní sady nenechala rozhodit a soupeřce povolila ve druhém setu jediný game.

V rozhodujícím dějství měla také jasně navrch. Vedla už 5-2 a měla k dispozici podání. Čistou hrou si ho však prohrála. Druhou šanci zápas ukončit na servisu už využila. V desátém gamu po odvrácení brejkbolu využila esem hned první mečbol.

Šafářová se po loňských zdravotních trablích v únoru dostala do formy a začala na rychlejších površích sbírat úspěchy. Nejdále došla do finále halové akce WTA v Budapešti.

Na US Open po dnešní výhře vyrovnala loňský výsledek a stejně jako ve Wimbledonu a na Australian Open došla do druhého kola. O vylepšení letošního grandslamového maxima bude bojovat proti Nao Hibinové. S Japonkou se utká poprvé.

Pro Kontaveitovou naopak letošní US Open stejně jako to loňské skončilo již v prvním kole. Talentovaná Estonka letos prožívá životní sezonu a vyšplhala se v žebříčku do první třicítky. V posledních týdnech se ale trápí. Dnes zaznamenala čtvrtou porážku v řadě.


Allertová v New Yorku znovu vybojovala druhé kolo
Denisa Allertová si třetím rokem po sobě zahraje druhé kolo závěrečného grandslamového podniku sezony. Česká tenistka v prvním kole US Open v premiérovém duelu se švédskou kvalifikantkou Rebeccou Petersonovou zvítězila 6-2 7-6.

Allertová svou soupeřku v prvním setu jasně přehrávala a přestože první brejk nedokázala potvrdit, od stavu 2-2 vyhrála čtyři hry v řadě. Další sérií čtyř vyhraných gamů odstartovala druhou sadu a suverénně kráčela za vítězstvím.

Postup do druhého kola si však nesmírně zkomplikovala. O první brejk hned přišla, v deváté hře zápas nedopodávala a mezi 64 nejlepších tenistek letošního ročníku US Open se probojovala až po výhře 7-5 v tie-breaku.

"Měla jsem přívětivý los, ale nebyla to jednoduchá soupeřka. Jsem ráda, že jsem tam naštěstí nebyla do třetího setu," řekla Allertová.

Češce v žebříčku WTA patří 90. místo. Za jejím letošním trápením zčásti stojí zdravotní problémy a z velké části mizerné výsledky na větších akcích. Jedinou výhru v hlavní soutěži zaznamenala v prvním kole Wimbledonu. Na ostatních turnajích vypadla vždy v prvním kole nebo v kvalifikaci.

V New Yorku se ale Allertové dlouhodobě daří. V předchozích dvou letech se stejně jako letos probojovala do druhého kola. Předloni překvapila výhrou nad Suárezovou a loni vyřadila Ivanovičovou.

O vylepšení svého newyorského maxima bude bojovat proti přemožitelce loňské šampionky Kerberové - Naomi Ósakaové. Pokud uspěje, vyrovná své grandslamové maximum (3. kolo na loňském Australian Open).


Siniaková obrat nedokonala
Kateřina Siniaková v prvním kole letošního US Open bojovala, ale proti favorizované Jelině Svitolinové nepřekvapila. S nasazenou čtyřkou prohrála v duelu rozloženém do dvou dnů 0-6 7-6 3-6 a letos skončila i na posledním grandslamu sezony v prvním kole.

Siniaková v dnešním utkání zaznamenala jen o pět vítězných míčů více (31) než její soupeřka. Na rozdíl od Ukrajinky ale vyrobila téměř dvojnásobek nevynucených chyb (51), z toho osm přišlo po dvojchybě.

Hned na úvod premiérového duelu se světovou čtyřkou si prohrála podání a v následující hře nedokázala využít ani jeden ze tří nabídnutých brejkbolů. Hra Siniakové se poté kompletně sesypala a česká hráčka se musela vyrovnat s "kanárem". "Jako bych tam ani nebyla. Nepovedl se mi začátek, možná nervozitou, a hledala jsem se," řekla Siniaková.

Za kratší konec tahala rodačka z Hradce Králové dlouho i ve druhé sadě. Vůbec první game uhrála, když Svitolinovou ve druhé hře brejkla. Vzápětí však znovu ztratila servis a favoritka si tentokrát své podání hájila. V devátém gamu ovšem nedokázala zápas dopodávat a za stavu 6-6 a 2-1 ve zkrácené hře pro Svitolinovou bylo utkání přerušeno a odloženo na dnešní den. "Pršelo hrozně málo, ale po lajnách to klouzalo," popsala Češka.

Do dnešní dohrávky vstoupila lépe Siniaková a po vítězství 7-5 v tie-breaku srovnala stav utkání na 1-1 na sety. Rozhodující dějství odstartovala famózně. Vedení 2-0 ale po sérii pěti prohraných her neudržela a Svitolinová si udržela náskok brejku až do konce.

Siniaková prohrála letos na grandslamech vždy v 1. kole

"Zklamání je veliký. Obzvlášť, když jsem po tom přerušení dokázala otočit tie-break a začátek třetího setu se mi povedl. Ale ona hraje pořád, a i když jsem vedla 2-0, tak gamy byly hodně dlouhý. Moc mě to mrzí," řekla Siniaková.

Siniaková odstartovala letošní sezonu fantasticky. V prvním lednovém týdnu v čínském Shenzhenu vybojovala svůj premiérový titul na okruhu WTA a další přidala na konci července na antuce v Bastadu. Jinak se ale na ostatních 17 turnajích výrazně trápila. Dva zápasy v řadě dokázala vyhrát pouze v Indian Wells a v pražské Stromovce.

Na všech čtyřech grandslamech letos skončila v prvním kole. Na Australian Open byla nad její síly Görgesová, v Paříži Alexandrovová a ve Wimbledonu Sakkariová. Dnes proti Svitolinové si připsala čtvrtou porážku v řadě. Jedinou výhru na amerických betonech získala v Torontu.

Hned pět trofejí má letos na kontě Svitolinová. Dvaadvacetiletá Ukrajinka triumfovala v Tchaj-peji a Istanbulu a ovládla tři letošní podniky WTA Premier 5 (Dubaj, Řím a Toronto). Na grandslamech letos skončila nejdříve ve třetím kole. Na French Open došla až do čtvrtfinále a ve Wimbledonu dohrála o kolo dříve.

Další soupeřkou nasazené čtyřky a jedné z největších favoritek na titul z letošního US Open bude Jevgenija Rodinová z Ruska, s níž v předchozích dvou soubojích ztratila dohromady jen sedm gamů.


Vondroušová byla blízko senzaci. Proti Kuzněcovové nevyužila tři mečboly
Markéta Vondroušová byla třikrát jediný míček od nejcennější výhry své kariéry. Osmnáctiletá česká naděje ale nakonec při své premiéře mezi ženami na US Open v prvním kole podlehla zkušené světové osmičce Světlaně Kuzněcovové 6-4 4-6 6-7.

Obě hráčky v dnešním utkání extrémně chybovaly. Kuzněcovová trefila dvojnásobek nevynucených chyb (56) než vítězných míčů a ještě horší statistiky měla Vondroušová (22-50). Obě aktérky přišly o servis sedmkrát. Že byl dnešní dvouapůlhodinový premiérový duel obou tenistek extrémně vyrovnaný dokazuje celkový počet vyhraných fiftýnů - 113 ku 112 ve prospěch dnešní vítězky.

Hned úvodní sada nabídla sedm ztracených servisů. Vondroušová za stavu 5-3 nedokázala set dopodávat, nicméně Kuzněcovová, jež se na začátku utkání nechala ošetřovat, už skóre srovnat nedokázala a Češka šla překvapivě do vedení.

Druhé dějství naopak rozhodl jediný brejk, který v sedmém gamu získala nasazená osmička. V rozhodující sadě nebyla Kuzněcovová schopná třikrát potvrdit brejk a v desáté hře čelila třem mečbolům. Všechny však odvrátila a zápas zkušeně vybojovala v tie-breaku.

"Po zápase mě to mrzelo. Tři mečboly zamrzí hodně, ale zahrála jsem hodně dobrý zápas. Po problémech se zády jsem nečekala, že budu takhle hrát," řekla osmnáctiletá Vondroušová a doplnila, že ke konci utkání už měla křeče.

Vondroušová se na kurty vrátila letos po zranění lokte a ovládla čtyři turnaje ITF a hlavně senzačně akci WTA ve švýcarském Bielu. Grandslamovou premiéru mezi ženami si odbyla na French Open, kde prošla z kvalifikace do druhého kola. Ve Wimbledonu a teď i v New Yorku ale skončila hned na první soupeřce.

Dnes se představila přesně po měsíci, co triumfovala na pražské Štvanici, a v premiérovém souboji s hráčkou Top 10 sahala po nejcennější výhře své kariéry. Nejvýše postavenou hráčkou, kterou kdy porazila, byla v Bielu tehdy 18. tenistka světa Barbora Strýcová.

Kuzněcovová letos na grandslamech neprohrála dříve než v osmifinále, ve Wimbledonu dokonce došla až do čtvrtfinále. V New Yorku se jí ovšem v posledních letech nedařilo. Vítězka ročníku 2004 vyhrála ve Flushing Meadows za poslední tři roky jediný zápas.

Rusku ve druhém kole čeká počtvrté v kariéře duel s Kurumi Naraovou. S Japonkou ještě neprohrála.

• US OPEN •
USA, tv. povrch, 50,400.000 dolarů
středeční výsledky (30. 8. 2017)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Šafářová (ČR) - Kontaveitová (26-Est.) 6-7(5) 6-1 6-4
Allertová (ČR) - Petersonová (Švéd.) 6-2 7-6(5)
Svitolinová (4-Ukr.) - Siniaková (ČR) 6-0 6-7(5) 6-3
Kuzněcovová (8-Rus.) - Vondroušová (ČR) 4-6 6-4 7-6(2)
A. Radwaňská (10-Pol.) - Martičová (Chorv.) 6-4 7-6(3)
Niculescuová (Rum.) - Mladenovicová (14-Fr.) 6-3 6-2
Vandewegheová (20-USA) - Riskeová (USA) 2-6 6-3 6-4
Putincevová (Kaz.) - Žuková (Rus.) 7-6(3) 6-3
Gibbsová (USA) - Cepedeová (Par.) 6-0 1-6 6-1
Bradyová (USA) - Petkovicová (Něm.) 6-4 3-6 6-1
Kanepiová (Est.) - Schiavoneová (It.) 0-6 6-4 6-2
Rodinová (Rus.) - Bouchardová (Kan.) 7-6(2) 6-1
Mariaová (Něm.) - Kratzerová (USA) 6-1 6-1
A. Bogdanová (Rum.) - Townsendová (USA) 6-4 4-6 6-3
Hibinová (Jap.) - Bellisová (USA) 6-3 4-6 7-5
Rogersová (USA) - Dayová (USA) 6-2 4-6 6-4
Jabeurová (Tun.) - Minorová (USA) 6-1 7-5
TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

472
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Hector21
tfuj, to byl zase den...

Světlíku, poté co jsem viděl ošetření, prášky proti bolesti a místy utrápený výkon, to jsem nečekal, že vyhraješ....ale nestěžuji si ;)

Nasti, to je peklo na zemi...jestli se neprobudíš v halových turnajích, tak je to špatenka
Reagovat
avos
Ten Saša je marnej, to není možný. Ve spodní polovině tak už zbyli jen Čilič a Tsonga.
Reagovat
historik
a Tsonga je navíc o brejk pozadu
Reagovat
svetova.dvojka
A dalších 30 hráčů, na ty bych rozhodně nezapomínal.
Reagovat
avos
No tak i Tsonga je venku ... Shapovalov má celkem solidní šanci dojít hooodně daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdelší výměna šla asi 5x přes síť.
Tak ještě jeden set, Ash!
Reagovat
historik
Týna v prvním gemu brejkla!
Reagovat
EllNino
to v případě Týny opravdu nic neznamená :D
Reagovat
historik
aspoň dobrej začátek
Reagovat
Dobry-den
To je k hounu. Důležitej je dobrej konec.
Reagovat
EllNino
to u Týny není moc podstatné :)
Reagovat
historik
hm...jak nepůjde 1. servis
Reagovat
EllNino
Týnu neprožívám, proti Magdě jí moc nevěřím :) takže asi pujdu spát
Reagovat
Frick
Může hrát hráčka ožralá nebo ne? Jako dle pravidel
Reagovat
Frick
Že by třeba Maša měla místo Meldonia Stoličnaju.
Reagovat
Frick
Vy se tady na mne zlobíte, ale vemte si, že hrát pod práškama, tak by jí hned začal fandit i Monty25!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys taky potřeboval nějaký prášky. Na vrozenej kreténismus.
Reagovat
Frick
Řekl bych, že zápas Lucky s Anett byl linií mezi "úspěch x žádná sláva".

Že Terka, Katka a Maky nešly dál, to se přecijen čekalo. Že Bára, Týna, Kája a Petra by to dát měly, se naopak čekalo. Překlopit na hranici úspěchu/neúspěhu to mohly Denča s Luckou, které, dle sízkových kurzů, měly oderhrát vyrovnané zápasy. Ty nakonec byly v český prospěch.

Pokud bych to měl oznámkovat, tak celkově za 2...
Reagovat
Permonik
Mullere, chjooo, co mně to tam vyvádíš s tím italským staším pánem??!??
Reagovat
Dobry-den
Postup Tomáše a Petry jsem čekal (ačkoli ne tak hladce), ale výhry Denisy a Lucky jsou pro mě příjemným překvapením. :-)
A to je ještě ve hře královna prvních setů, starší Zlounek :-)
Reagovat
Frick
270:800*

Kdo by to jen řekl... před pár lety...
Reagovat
Pavlis
Petra dneska naprosto v klidu. Konečně její pořádnej styl. Vycházelo jí skoro všechno. Cornet sice chybovala, ale aspoň dala tři hry. V závěru Petra nedopodávala, naštěstí to nemělo na zápas vliv. Hodně štěstí příště. A samozřejmě, zasloužená gratulace.
Reagovat
Frick
Nicméně řekl bych, že se tím zkrátka potvrzuje to, že případné špatné výkony prostě nejsou o ruce..
Reagovat
EllNino
nevíš, každej den se ta ruka může chovat jinak ... ale prohry jsou prostě směsí různých faktorů ...

a to, jak se chová ruka, má potom za následek ty buď těné výhry, nebo těsné prohry ... a taky je to samozřejmě o hlavě, ta je u Petra alfou a omegou
Reagovat
Frick
Jakože Petra může rukou předpovídat počasí?
Reagovat
tommr
tak naštěstí to byl jen jeden blikanec a Petra ukončila zápas na returnu čistou hrou ... :)
Celkově to dneska bylo až podezřele jasný vítězství a kdo ví jestli to Petra nedopodávala schválně, aby to aspoň trochu zdramatizovala ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podezřele :-) To bys nebyl ty, abys to nezdramatizoval :-)
Petra se adaptovala na ruch NY, jak se brzo poroučela v NH :-)
Reagovat
EllNino
Peťo parádní, až na první a předposlední gem super :) ... držela se ve výměnách, hrála přesně, bez chyb :) ... Alize neměla moc čas, všechno Petra při první příležitosti zabila :) ...

No, v dalším kole už to bude horší ... asi García (ale tajně si přeju Ekaterinu) :) ... i tak, 3. kolo už je fajn výsledek, a konečně je prolmena ta kletba 2. kol v letošním roce :D ...
Reagovat
Fandina
je to tám. Petruška dneska úplně s přehledem. Tak doufám, že ať už to bude v příštím kole s kýmkoli, že to bude také tak. Dneska super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zkušeně!
Pojď!
Reagovat
historik
Tak Petra až na první a předposlední gem zápasu zase šokovala! Tentokrát naštěstí pozitivně!
Reagovat
tommr
co to zase ta Petra vyvádí? Až do stavu 5:1 hrála fantasticky a když má dopodávat set tak najednou udělá 4 dvojchyby? :(
Reagovat
EllNino
klid, return to jistil :D
Reagovat
smazaný uživatel
2. gem - délka: 18:30; Sloane proměnila 11. brejkbol!
Reagovat
historik
Neskutečný přes 18 minut trvající gem mezi Cibulkovou a Sloane. Ta využila až 12 BB
Reagovat
smazaný uživatel
Byls rychlejší. Masakr. To prasátko asi na 9 bb :-)
Reagovat
vrabejka
Hmm tak Kvitová opět překvapila. s Garciou to ale bude o dost těžší. Ta jí to nepustí tak lehce jako dnes Alize.
Reagovat
EllNino
García ještě nepostoupila přes ranařku Ekaterinu
Reagovat
vrabejka
Její postup přes Rusku je tutovka.
Reagovat
EllNino
ty prosímtě sklapni, zatím nepostoupila ani Petra
Reagovat
vrabejka
postoupila
Reagovat
Fandina
Petruška v pohodě, tak snad to nezakřiknu. Ještě dva game.
Reagovat
svetova.dvojka
Borna to je jméno :-)
Reagovat
Bloody13
Petra dneska hraje MASAKR! :)
Reagovat
EllNino
Petra má zase jednou den D ... netipovatelná ... mohlo to být 6:0 4:0. kdyby nepohrdla v 1. gemu čtyřmi brejkboly :D :D
Reagovat
EllNino
jinak, tenhle noční outfit je daleko lepší, než ta denní nohávová šílenost
Reagovat
Fandina
Petruška dobře, a když jí nekoukají ze sukyně hodně velké kusy kalhot, tak je to stříbrnošedé batikované oblečení od Nike celkem hezké.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak teda zatim paradni tenis...!
Bude to jeste zajimave:)
Reagovat
historik
Tak Týnu přesunuli na kurt č. 15, za zápas Sakkari - Rodionová, ale stejně to zas neuvidíme
Reagovat
EllNino
škoda ...
Reagovat
tommr
škoda, doufal jsem, že to dají na nějakej lepší kurt ... :(
Reagovat
Dobry-den
zatím až podezřele hladce, to jí nemůže vydržet. Myslím, že je na čase začít se obávat krize ve druhém setu.
Reagovat
Dobry-den
má vynikající los pro další kola. Podprůměrné Japonky, Kuzněcovka z formy...no, mohlo by to být zajímavé ;-)
Reagovat
Fandina
super. Jupííííííííí. Gratulka!!!
Reagovat
historik
rychlovka 6:1, snad tak bude pokračovat
Reagovat
EllNino
Petra 6:1, supr, tak ještě jeden :D
Reagovat
Frick
Lucka ukázala, že hloupá ztráta 1. setu jí nepoložila a odpověděla na ní 22 minutovým vražděním neviňátek, načež v podobném duchu pokračovala i dále. Čistou prohru na svém servisu za stavu *5:2 a brejkbol Estonky za stavu *5:4 už ale chvílit určitě nelze.

Myslim, že tenhle zápas by byl tak na trojku.
Reagovat
Frick
Tj. vyhrála, vyhrála i "že věděla jak", ale na lepší známku tam bylo moc kaněk. Kromtoho, vzhledem k formě Anett, je důvodné se domnívat, že soupeřka nemusela hrát bůh ví co.
Reagovat
Fandina
Tolik řečí kolem zápasu, který nebyl k vidění. Tak to mluví za všechno. Kecy kecy kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak další zápas(y) na kamerách :-)
Ve 4 servírovacích gemech ztratí 4 míčky a v posledních dvou zase drama...
Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
paradni obrat, sice na cislech, ale souperka tezka, postup se pocita...jsem spokojeny,
1111 paradne dneska hral... Kvido drtil...
No kazdopadne pro jistotu napisu Misovi do vzkazniku, ze Lucy vyhrala:)))
Reagovat
blixa
No a je to ! A to tu bylo pesoušů ... že ... nechci jmenovat ... EllNino ... :D
Reagovat
EllNino
klid, málem to nedopadlo, bylo to hodně těsný :)
Reagovat
blixa
Simm tě, v suchým triku, ten první set byl jen na rozpinkání .. ;-) :D
Reagovat
vrabejka
To nebyl pesimismus ale reálný pohled na věc. Estonka to nezvládla psychicky.
Reagovat
EllNino
a to víš jak ?
Reagovat
blixa
Kaďák je jako Ruprt. Ví všechno :D
Reagovat
blixa
Ale už blbnu. Proč se mi ti dva joudové pletou ? :D
Reagovat
blixa
Ale už blbnu. Proč se mi ti dva joudové pletou ? :D
Reagovat
blixa
No ještě že tě tu máme a víme proč to Estonka nezvládla :D A ty si to psychicky zvládnul ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Nezklamal jsi :-)
Reagovat
historik
No to zas byly teda nervy a Lucka musela dokonce odvracet BB na 5:5. Ale paráda, přešla přes těžké 1. kolo!
Reagovat
EllNino
Mečbol Lucky jsem aspoň slyšel na streamu Petry :D "Wuf....Pojď !" :D

Jsem moc rád Lucy, mooooc rád :)
Reagovat
Frick
To bylo. tys nám dala Lucko.
Reagovat
Dobry-den
už se těšíš na tiebreak?
Reagovat
Dobry-den
juhu, dopodávala :D
Gratulka
Reagovat
smazaný uživatel
uf, jeste zes to tady napsal...ale bylo to na posledni chvilu, priste mozna trochu driv...sakra...:D)
Reagovat
Dobry-den
To byl účel ;-)
Reagovat
Bloody13
Mně úplně vypadnul O2 Tv, ale jenom Sport/Tenis, všechno ostatní funguje! :(
Reagovat
Fandina
Mně bohužel také.
Reagovat
Fandina
A už to naskočilo - Petra Cornet 5:1. Pěkné.
Reagovat
Bloody13
To byla ale slušná doba výpadku.
Reagovat
Fandina
To ano, skoro půl hodiny. Já se dívala na EurosportPlayer.
Reagovat
historik
snad to lucka zvládne napodruhé dopodávat
Reagovat
smazaný uživatel
a nejlepe aby na MB mela tri pokusy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Spis ma smysl pro drama:)
shoda...:D)
Reagovat
EllNino
Lucy ...
Reagovat
smazaný uživatel
frajer.
A Lucy paradne brejkuje a jde podavat na vitezstvi v zapase...
Come On Lucy and 1111!!!
Reagovat
EllNino
Lucka začíná kravnout ...
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost tvrdacka ten obrat chce ukocit brejkem:)
Reagovat
smazaný uživatel
ale v kazdem pripade, jeste ze tam mela ty dva brejky:D)))
U ni se v te koncovce tohle hodi vzdycky.
Reagovat
smazaný uživatel
a mame tady druhy servgame pokus:)))
Reagovat
Frick
Kurz na Lucku 1,08

Lucka už tušim dokázala prošoustat LIVE kurzy na výhru 1,03 (R32 Hobart + R32 Wimbledon)
Reagovat
Frick
1,05 (*3:5)
Reagovat
Dobry-den
Hned v prvním gemu stihla 6 houmranů včetně zahození vedení 40:0. To bude zase podívaná ;-)
Reagovat
vrabejka
Alize nedají na Eurosportu? :(
Reagovat
smazaný uživatel
...ale pro jeji jistotu by to chtelo jeste min. jeden brejk:)
Zato 1111 ted zahodil fatalne sanci na vyhodu brejku...stacilo jen prehodit sit...toz mozna ten jeden TB tu bude...
Reagovat
Frick
Přesně tak.
Reagovat
smazaný uživatel
1111 brejkuje:)
Chung pomohl, vymekl...ted jen doservirovat a je to doma.
A Lucy na cislech se zatim drzi skvele, ale ted bych jeste jeden brej uvital:)
Reagovat
Fandina
Petra s Cornet na place. Peti pojď!!!
Reagovat
svetova.dvojka
Objevil jsem ve sklepě jahodovou marmeládu, hmm to si dám do nosu...
Reagovat
Frick
Dvojko, máš rád pejsky? Vedle Korejců či Číňanů je maj rádi i Romové?
Reagovat
svetova.dvojka
S touhle provokací si na mě nepřijdeš...
Reagovat
historik
Lucka na začátku třetí sady brejkuje čistou hrou!
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! :) Zhruba v půlce 2. setu se ten zápas zlomil. Třetí set byl podle mě o silách a ty byly jednoznačně na straně Mashy, která potvrdila, že i po takovém výpadku má kondici pořád dobrou. No ale čůůrák Knap na idnesu stejně ve svým článku vypíchne, že byla "náruživou uživatelkou meldonia"... :D
Reagovat
EllNino
taky jsem to četl ... "kajícnice"
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, prej to bylo její "vykoupení". To od sebe opisovali s Jarochem ze Sportu... :D
Reagovat
historik
tyhlety dva radši nečtu
Reagovat
svetova.dvojka
Čeští novináři se neštítí i jiných věcí, znám to z vlastní praxe, vylhané články osočující romskou minoritu, těch už tady byly tisíce, těžko nějak proti tomu bojovat no.
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Takový paskvily nečtěte. Osobně jsem si na svůj profil na facebooku tenkrát dal prosbu svým kamarádům, aby mě zastřelili, pokud někdy něco takovýho napíšu. Bylo to k článku http://sport.idnes.cz/maria-sarapovova-divoke-karty-eugenie-bouchardova-fwn-/tenis.aspx?c=A170509_214728_tenis_ten

Cituji svůj tehdejší post: Prosím vás všechny. Jestli někdy napíšu takovou bulvární sračku, zastřelte mě. Děkuji :)

Jinak doporučuju číst TP, protože tady jeden skvělej člověk moc dobře píše, teď se stará o US Open ;) :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
+1000 :DDD
Reagovat
Fandina
A nemá ten člověk náhodnou stejné jméno jako jeden český klasik?
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Myslíte Lojzíka? To byl můj příbuzný, ale teď fakt, beze srandy. Nějaký pra pra pra pra 1000x pra strejda :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Co by asi Alois říkal na ty montyho vulgarismy...
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem vulgární na Fricka, to ti nevadí, co? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vadí mi vulgarity obecně. To, co předvádíte s káďákem, vypovídá o vás.
A "pomáhat" si Frickem?
Rád čtu Tvý postřehy o zápasech mlaďošek. Fandím Caro, Monice, nevadí mi CiCi, ale MaSha je pro mě nesympatický stvoření (s meldoniem, nebo bez něho).
A srovnávat MF Dnes se Sportem je trochu mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
U mě platí jaká akce, taková reakce. Jinak jsem nesrovnával MF Dnes se Sportem, ale Knapa s Jarochem...
Reagovat
smazaný uživatel
Knapa čtu rád. Jeho názory, sloh a slovní zásoba mi nevadí :-)
A platí to i o jeho literárním příjmenovci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, no tak to je marný. Já jsem s ním právě měl výživnou debatu na Twitteru... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Předpokládám, že sis ho bloknul jako Jirku Fencla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To předpokládáš špatně, protože Fencl si zablokoval mě. Knap zatím ne. :D
Reagovat
Fandina
Ty české pověsti jsou už staré, že tam ty pra pra pra být už musí :-)). Obvzlášť když se jeden narodil před 166 lety. A jak je vidět, tak nějaké ty geny se jen tak nezapřou :-)).
Reagovat
Ondřej.Jirásek
Tak to jsem rád :))
Reagovat
historik
tohohle "novináře" nemá cen komentovat
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho v tom článku pěkně lže...
https://twitter.com/monty025/status/902842412497862656
Reagovat
smazaný uživatel
dej ji kanara pak jeste jednoho a bude klid:)
Reagovat
smazaný uživatel
6:1
No taky to neni spatne...
Doufam, ze Anett chytla deku a lucy ji ve tretim dorazi...
Reagovat
EllNino
snad
Reagovat
smazaný uživatel
co snad, vymlatit ju ma z kurtu a basta:)
2:0
Reagovat
smazaný uživatel
Skvele Lucy, a ted ju bit, bit a vymlatit ju z kurtu:)
Reagovat
historik
Lucka 4:0 a servis
Reagovat
Dobry-den
To vypadá na prohru 5:7 nebo 6:7 :-(
Reagovat
vrabejka
skoro :D :D
Reagovat
EllNino
škoda, po takhle vyhraných setech většinou přijde prohraný třetí, vzpomeň si na zápas se Sloane v Torontu ...
Reagovat
horska.kraslice
Anett asi odpočívá a už se soustředí na třetí set.
Reagovat
kada.tom
Sharapova vypadala v 1. setu hodně špatně, po prohraném setu se ale dokázala herně zvednout, omezila chyby a naopak Babos začala postupně vadnout a ve 3. setu už byla naprosto neškodná. Nicméně někteří proroci tu věští Rusce titul - na to bych byl ještě opatrný, zatím to z její strany úplně ideální není, pochopitelně, není rozehraná. Ale dneska tomu šla naproti a zaslouženě vyhrála :-)
Reagovat
kada.tom
teď koukám, že ve 3. kole má domácí hráčku (Kenin/Vickery), takže to je jasné W/O pro Sharapovovou, inu porazila Halep, tak má vcelku fajn los :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"Nicméně někteří proroci tu věští Rusce titul..."

Kteří? :D Já jsem dal Mashe za cíl druhý týden turnaje (a to jsem ještě nevěděl, že v 1. kole bude mít Halep) a sprchon se tomu strašně tlemil, že by to bylo velký překvapení. No a teď k tomu chybí jeden zápas...
Reagovat
kada.tom
po zápase s Halep tu mnozí predikovali, že má vynikající los a že je rázem velkou adeptkou na titul ... a mnozí to predikovali nejen na fórech
Reagovat
vrabejka
Nevím proč by to nemohla pravda. Pokud neodejde fyzicky a teď si připíše pár lehčích výher ve 2 setech tak bude pro mě černý kůň turnaje. Ale to už jsem říkal před začátkem turnaje.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak los má dobrej, to jo. No a nedivím se tomu, že po zápase proti Halep to někdo psal, protože hrála fakt výborně. Dneska to bylo horší, tak to zase trochu opadne, ale aspoň Masha nebude pod takovým tlakem. Hlavně už by to teda chtělo, aby zvládla nějaký kratší zápas...
Reagovat
kada.tom
ve 3. kole to bude pro ní lehký trénink :-)
Reagovat
vrabejka
Maria :)
Reagovat
Frick
Ale přijde mi, že kdyby Lucka neblbla, tak by se Anett dala dnes porazit v klidu 6:4 6:4 za 90 min.
Reagovat
EllNino
ano, těžko soudit podle čísel, nevíme
Reagovat
Frick
No, řekl bych, že toto jsem odhadl správně :o)
Reagovat
Fandina
Mám radost, že jsem ve dvou malých ligách na prvním místě, i když mi vypadli dva mlaďoši, Djan a Koki. Holčiny ne, tak si to musím užít, protože ve druhém kole to může být horší. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
1111 zatim paradni hra...
...dneska to citim i bez tajbrejku:)
Reagovat
Bloody13
Ach jo, Kontaveit bere první set. Lucko, zaber trošku!
Reagovat
historik
Lucko, fakt mě štveš! promrhat 2x náskok brejku
Reagovat
EllNino
Pěkně se nakoneci Lucce rozpadl servis, jen co je pravda ... achjo, to je škody zase
Reagovat
smazaný uživatel
TB v haji...tak snad se Anett uchlacholi tim prvnim setem a ted Lucy obrat:)
Reagovat
historik
lucka 6:5! Dopodávat!
Reagovat
EllNino
jojo ...
Reagovat
historik
čito hrou to projede
Reagovat
EllNino
7 míčů projela
Reagovat
EllNino
hlavně, že za stavu 4:5 vyhrála ku nule ... teď ku nule ztratila a jde se do TB
Reagovat
smazaný uživatel
Srovnáno! Masha v posledním gemu tři esa, tzv. na Serenu. :D Jinak byl podle mě klíčový šestý gem, kdy Masha dlouho bojovala o svůj servis, nakonec ho vydřela a vyrovnala na 3:3. Následně přišel rozhodující brejk... Je to strašně dlouhý zápas a rozhodne i kondice, protože obě odehrály dlouhý zápas už v 1. kole. Masha momentálně vypadá líp, tak snad to tak vydrží...
Reagovat
kada.tom
jo, Sharapova se zlepšila a Babos se začíná pomalu skládat ...
Reagovat
smazaný uživatel
Babos hlavně teď vypadá úplně bez síly...
Reagovat
smazaný uživatel
:) 4:3
Reagovat
EllNino
chvíli
Reagovat
smazaný uživatel
a uz ho dobracka Lucy poslusne vraci prez shodu:)
Reagovat
EllNino
mohlo být 6:3, místo toho 4:5
Reagovat
smazaný uživatel
jeste ze nemame obraz:)))
Ale me davaj zlatorucku 1111ho, zatim jsem spokojeny...tak snad Lucy otoci...
Reagovat
kada.tom
Aga ve 2. kole, dobrá práce :-)
Reagovat
Kytka
Stream na Lucku jsem nenašla. Není někde?
Reagovat
EllNino
není na kameře
Reagovat
Kytka
Chjo. A já se těšila.
Reagovat
EllNino
musíš doufat, že to Lucka dneska dá :) ale ani její zápas s Hibino stream nezaručuje bohužel
Reagovat
historik
To je hrozný sledovat lucku jenom na číslech
Reagovat
EllNino
hlavně, že vidíme na streamu nesmírně zajímavý zápas Nara - Sorribes Tormo
Reagovat
Kytka
Nevím, čím si to ty dvě zasloužily. Kontavait a Lucka jsou lepší hráčky než tyhle dvě.
Reagovat
misa
Buď rád, že aspoň můžeš sledovat ta čísla. Musím jít spát, tak doufám, že Lucka potěší aspoň výsledkem :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to odsleduji na cislech:)
Dnes vyhral Kvido, tak doufam, ze bude dobry den:)
Ale ne ten nick...teda.
Reagovat
smazaný uživatel
Začátek 2. setu super a od stavu 2:0 se zase začala vyhazovat. Babos je pořád extrémně nahecovaná a přesně ví, co má hrát. Běhá daleko za základní lajnou a Masha má problém získat víc výměn po sobě. Takže nezbývá než doufat, že Babos "dojde", nebo že Masha zpřesní hru...
Reagovat
kada.tom
no, jistý je jen to, že jestli tenhle zápas sleduje Halep, tak si musí říkat, jak vlastně mohla prohrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je vidět, že jsi ten zápas neviděl...
Reagovat
kada.tom
neviděl, narážím na to, že dneska je Sharapova průměrná, pokud vůbec to
Reagovat
smazaný uživatel
No právě, dneska není proti Halep...
Reagovat
EllNino
nemá herní praxi, v zápase s Halep měla velkou motivaci a dost možná i falešnou formu, teď holt zase ta druhá strana mince
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě sehrál velkou roli i faktor night session...
Reagovat
kada.tom
no, Babos by si mohla nechat od cesty ty divoký pokřiky, když dá Sharapova DF na breakball soupeřky ... to samé, co Cibulková - inu, holt Maďarka jako Maďarka
Reagovat
EllNino
zase fandíš proti někomu ? :D ...asi komplex
Reagovat
kada.tom
tak samozřejmě chci, aby Sharapova vyletěla ... ale tenhle komentář byl mířen v dobrém k Rusce ... nelíbí se mi ty pokřiky na to, když udělá soupeř(ka) dvojchybu
Reagovat
misa
Dnes má dobrý den.
Reagovat
smazaný uživatel
no, ne jedno prekvapeni:)
Ale ja jsem spokojeny hlavne z vysledku Pella x Darcis
Kvido nechal laskave Stevovi 3 gemy,...je to karakter
Vaaamooos Kvido Pella!!!
Ve druhem Goffin, finale 1111 vs. Pe11a stale zije!:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo. Když Babos neumí dopodávat, tak jí Masha pomůže... Ten první míček tie-breaku strašná smůla pro Mashu (těsný aut) a přišlo mi, že ji to ve zbývajícím průběhu trochu poznamenalo. Nechala si to utéct a pak už to nedohnala... Je to špatný. Jestli Babos vydrží hrát furt stejně, tak to bude hodně těžký otočit...
Reagovat
kada.tom
no, ale Babos nehraje nijak fantasticky, pokud Sharapova zabere a vyvaruje se chyb, tak to v klidu otočí ...
Reagovat
smazaný uživatel
Konec setu nehrála nic moc ani jedna...
Reagovat
tommr
klídek. Bud zabere Sharapova nebo se položí Babosová, ale k senzaci v tomhle zápase určitě nedojde ... :)
Reagovat
George_Renel
No ale tenis je to bídný od obou.
Reagovat
kada.tom
No, TB byl důstojným vyvrcholením vyrovnaného setu. Nutno ale dodat, že Babos měl tolik šancí a nakonec ten set skoro i ztratila. Jsem zvědav, co tento docela nečekaný vývoj udělá s dalším průběhem utkání ...
Reagovat
smazaný uživatel
jen jim ukaž, že nejsi nula :-)
Reagovat
EllNino
Double bounce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Byl, ale bez opakovačky bych to taky nepoznal...
Reagovat
vrabejka
U zápasu Sharapova - Babos doporučuju vypnout zvuk :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň si nikdo nemůže stěžovat na Mashu, když z druhý strany je to úplně totéž... :D
Reagovat
vrabejka
mě to vadí nepoznám pak která je Maria :D
Reagovat
kada.tom
Babos se hodně snaží přeřvat Rusku, ale málokdy se jí to povede :-)
Reagovat
vrabejka
já myslím že je to na stejno :D
Reagovat
sosna
Máša oblečená jako ze žurnálu a z ostatních udělal Nike ošklivá káčata? WTF!
Reagovat
sosna
ten zápas byl nic moc tenis, plný chyb z obou stran...Maky ale opravdu ukázala bojovnost. Tak jsem zatlačila slzu...Snad příště, Markétko. Bylo to chlup.
Reagovat
Frick
Mi přijde jeden z těch typů, co byly vždycky starý. Spolu s Vinci bych si jí hravě dokázal představit, jak nadávaj na to, že jim někdo poťapal právě vytřenou podlahu. :-D
Reagovat
vrabejka
Bohužel i dnes Češky potvrzují labilnost Nevyužít 3 mečboly proti hráčce jakým je Kuznetsova to se neodpouští. Ještě na to mentálně nemá :(
Reagovat
EllNino
jaká labilnost ?
Reagovat
Frick
tak všechny byly hratelný. Měla něco udělat jinak.
Reagovat
EllNino
ale všechny si Kuzna nakonec uhrála ... a při tom třetím Maky zariskovala, takže NĚCO udělala jinak
Reagovat
Frick
Druhej jí Maky darovala nemyslnym stopballem.

A to jsou ty detaily, který rozhodujou o úspěchu či neúspěchu.
Reagovat
EllNino
ano, to jsou ty zkušenosti, kterých má Světa o 14 let víc ... Maky nikdy v takový situaci nebyla, tak holt to zkusila, nedá se nic dělat
Reagovat
Frick
Jako nikdy neměla mečbol na servisu soupeřky, hm...
Reagovat
EllNino
nikdy neměla mečbol proti hráčce top 10 na grandslamu ... ty jsi fakt teoretik ... ono je jednodušší ukončit zápas na zapadlém kurtu na autralském ITF než na US Open proti top 10 hráčce, jestli ti to nedošlo ... z toho se rozklepou ruce daleko zkušenějším esům, než je Markéta, vzpomeň si na tvou Lucinku
Reagovat
Frick
Taky jsem to ale u Lucky nikdy neomlouval. Vždycky jsem byl kvůli tomu na ní naštvanej.

Je tam tý mentalitky. Nepos.. se z toho. Taky se Petra mohla teoreticky pos.. z toho, že podává v 21 na titul z Wimbledonu. Ale nepos... třeba proto, že si uvědomila, že když už se dostala k mečbolu, tak už se jí bát nemusí.
Reagovat
EllNino
Ale kolik takovejch zápasů měla Petra zasebou, než se k zápasu s Mášou dostala, aby měla dostatek zkušeností na to zápas vyhrát ... Maky je 18 let a tohle byla první takováhle příležitost, Petra měla ve Wimbledonu 2011 zasebou x duelů proti lepším hráčkám, Maky je ve špičce pár měsíců ... nesrovnávej nesrovnatelné

nechtěj na lidech uplatňovat nějaký logický vzorce, člověk je individuum, Petra a Maky nejsou kloni
Reagovat
Frick
Hm, jindy plná huba keců o tom, jak je ženskej tenis dneska strašně vyrovnanej a zrazu děláš z veteránky z (konce) TOP 10 "obludu" ze který by Maky měla bejt podělaná.
Reagovat
EllNino
samozřejmě je vyrovnaná, ale tohle je prostě stále jinej level ... ještě jednou opakuji ...ale to nemá cenu, ty si stejně povedeš svou, tak si zase stav teoretický vize, na tohle nemám čas, jdu se dívat na zápasy
Reagovat
Frick
Myslím, že timhle by se to omlouvat nemělo. Zápas se ze třech MB už prohrávat nemá. Rozebrat si to, aby se už přístě takovejhle zápas vyhrál.

A nakonec by se asi celkem úspěšně dalo polemizovat o tom, jak Kuzněka byla hluboko pod svými možnostmi.
Reagovat
tommr
no v závěru zápasu hrála Kuzna spíš nad svoje momentální možnosti ...
Reagovat
EllNino
kdyby ty 3 mečboly byly na servisu, tak neřeknu, ale na returnu je to trochu něco jinýho ... a pod svými možnostmi nebyla, rozhodně ne na konci 3. setu, kdy skoro nezkazila míč ...

nech už toho, je to blbá prohra, ale nemá cenu z ní dělat vědu ... takových ještě bude, a bude jich teď víc, už nehraje na ITF úrovni ... takže si zvykej :D
Reagovat
Frick
No, ztratit tři servisy v setu je celkem dost.

To přeci jen mohla Maky bejt hodně ráda, že se jí vedlo "korigovat" ty svoje ztracný servisy.
Reagovat
Frick
Proste že si Maky byla schopna hned třikrát za 3. set vzít servis (i celkem snadno) zpátky, fakt nehovoří příliš o tom, že by Světlana hrála kdoví jak.
Reagovat
EllNino
hele, viděls ten zápas ? ... hrálo se ve velkým tempu, return byl lepší než seris ... nehlede na to, že Maky servis má fakt slabý
Reagovat
Frick
Se může pro.srat 1x za set. Ne 3x...

Myslim, že Maky může litovat hlavně toho 2. MB. Ten stopball od ní byl vysloveně stupidní, Bohužel.

Je to škoda.

Možná taky otázka, zda skutečně to aspoň v tom Havenu neměla zkusit. Pod práškama třeba.

Bohužel už se dá hovořit o paběrkování. Od začátku trávy do konce US Open jen 140 (+20 b. "zadarmo") bodů. To je celkem 13 týdnů - tj. prakticky 1/3 sezóny!
Reagovat
historik
teď hraje proti úplně jiným hráčkám, než na začátku roku
Reagovat
EllNino
pod práškama ... ty jsi hovado
Reagovat
smazaný uživatel
Frick je pod práškama? Předávkoval se?
Já už ho radši nečtu :-)
Reagovat
EllNino
tak promin, nutit mladou tenistku, aby překonávala bolest zad a hrála pod práškama ? ...
Reagovat
historik
a mohla si zničit kariéru nebo přivodit nějaké dlouhodobé zranění. A dopadnout jako Robson nebo Benčič. Nemá zase tak důvod spěchat.
Reagovat
EllNino
asi tak ... už se tu mluví o paběrkování, opravu nechápu, to se má uhnat, letos odehrát 90 zápasů a příští rok jít na operaci se zády ? ... bože
Reagovat
Frick
Dobře, no. Člověk do toho nevidí, no. Jsem to myslel tak, jestli to nebylo až moc preventivní.

Řeknu to takhle - kdyby se US Open hrálo v čase kvaldy do New Haven, tak by ho taky odpískala. Celkem pochybuju. Prostě poměr zdravotního stavu/rizik a velikosti turnaje převážil pro neúčast.

Paběrkováním jsem nemyslel herní, ale i zdravotní. Tu se nezadařilo herně, tu byl horší los, tu bolely záda a nakonec je z toho 13 týdnů z nichž jedinný za něco stál. A to je zkrátka nedobrý :-(
Reagovat
EllNino
a proč jí tak hrozně ženeš ? ono jí něco uteče ? před pár měsíci byla v páté stovce, teď je kolem 50. místa v Race ... to je tak hrozně stará, že jí ženeš přes závit, nebo co tě žere ... Bencic v 18 letech v top 10, teď kdo ví, jak se vrátí, a mám přidat další jména ? Vaidišová, Robson, ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem si rozklikl, co tam píše za kraviny.
Divím, se, že na něj reaguješ.
Frick stejně zákonitosti sportu nepochopí.
Reagovat
EllNino
nedá mi to, protože kay má zasebou ejvětší zápas dosavadní kariery, kde má hlavně sbírat zkušenosti, a Fricek prostě nemá pravdu, to vidí i slepý
Reagovat
Frick
No, dobře já vím. Neřikám, že ze mne nejde trochu frustrace z toho, že to hloupě prohrála.

Mne to tak i mrzí kvůli ní - od tý doby, co 1. června Hesseový povolila jedinej gem, tak nevyhrála v MD GS/WTA turnaje jedinej zápas. :-(
Reagovat
EllNino
hloupě ... jako jak to vubec mužeš říct, prostě těsně prohrála zápas se Světlanou Kuznetsovou, nabrala zkušenosti ...

A kolik těch turnajů WTA od té doby hrála, 4 ? Bože ty jsi nenasytnej
Reagovat
EllNino
nic jí neuteče, navíc, když jsou před ní turnaje v Asii, kde bude nejspíš na pár z nich nasazená, a nějakou výhru určitě přidá, pokud bude zdravá ...

GS jsou zatím zkušená
Reagovat
tommr
na kterých turnajích v Asii by mohla bejt nasazená?
Reagovat
EllNino
tak myslím, že je tam přihlášená do Taškentu, pak myslím do INT Tokya ... nevím přesně hele
Reagovat
tommr
já už myslel že je přihlášená na nějaký ITF turnaje. Pochybuju, že by mohla bejt nasazená na nějakým Internationalu ...
Reagovat
EllNino
v Taškentu je momentálně 6. nejlepší přihlášená
Reagovat
smazaný uživatel
Nečetl, co napsal Frick! Ptal jsem se, jestli se předávkoval :-)
Před Markétou respekt.
Hlavně ať jí Frick nenutí zase miliony turnajů :-)
Reagovat
tommr
ty děláš jako kdyby jí Frick moh do něčeho nutit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli Lucka nevyhraje US, tak to zase bude nářků, jak od Wimbledonu hrála jen dva turnaje :-)
Reagovat
EllNino
tak to je celkem reálné :D
Reagovat
Frick
Strýcová možná už čtyři roky hraje pod práškama kvůli tý achilovce.
Reagovat
EllNino
achilovka nejsou záda ...a to chceš opravdu Maky tu kariéru doje*at ?
Reagovat
blixa
S achilovkou se nedá moc dělat. Možná operace po kariéře ale to opravdu jenom možná, riziko při šahání do achilovky je veliký. Frick je asi na speedu ...
Reagovat
EllNino
a paběrkování si strč za klobouk ano ? ...to snad ani nemužeš myslet vážně
Reagovat
horska.kraslice
Bellis taky prohrála, tak si holky můžou posmutnit spolu a pak hurá na čtyřhru!! Nojo, tam mají do druhého kola hned Makarovu Vesninu, takže si ani tam asi moc nezahrají.... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Kromě závěrečné pasáže se mi zápas nelíbil. Neskutečný množství chyb.
Aspoň koncovka byla dramatická. Škoda neproměněných mečbolů. Ale Markéta bojovala. Světlana po odvrácení dvou mb toho měla taky plný kecky a po dvojchybě byla další šance.
Překvapilo mě, že Markéta vybojovala ještě tiebreak.
Tak zkušenosti získala, ale...
Líbilo se mi, jak si pěkně popřály.
Nelíbilo se mi množství nepodařených drop shotů.
Reagovat
EllNino
Smeknout musím, ikdyž po prohře :) ,,, asi by to bylo moc sladké a moc velká pohádka, už takhle je to letos víc než pohádkové ...

Zápas rozhodly zkušenosti a fyzická připrvenost Světy, které to tedy celkem přeju, Maky asi bude ronit slzy, ale tohle jsou přesně ty zápasy, které dodávají víru v to, že má na to měřit se s nejlešpími ... poprvé na velkém krutu před tolika lidmi proti nejlepší hráčce, proti které kdy hrála, to už samo o sobě je dobrá zpráva ... při mečolech to chtělo asi trochu víc zariskovat, ale Světa si to uhrála, je to velká hráčka ... pak v TB už to bylo na jednu branku, bohužel ....

I tak, přeju, ať se dá dokupy na asijské turnaje, tohle byl super zápas s trochu hořkým koncem ... ale takový je tenis :)
Zatím nejlepší zápas, co jsem viděl na US Open (Mášu se Simonou jsem prospal) :)
Reagovat
com
tak u Vondrousove se prekvapeni dne nekona :( ..ale jestli Babos, ktera hraje celej rok uplny kulovy vyhraje nad Sharapkou, to teda budu cumet
Reagovat
smazaný uživatel
Celej rok?
Reagovat
com
no a ne snad.. a i ve ctyrhre s Hlavackovou je marna
Reagovat
kada.tom
Světlana je zkrátka v těchto maratónech vynikající :-)
Dvě favoritky turnaje dneska zvládly těžké zápasy proti Češkám.
Reagovat
George_Renel
Co k tomu říci.
Co tě nezabije, to tě posílí.
Reagovat
tommr
tak tahle porážka bude asi bolet ještě hodně dlouho. Kuzna ale v závěru zápasu prakticky neudělala jedinou chybu a Markéta neměla dost sil na to, aby jí umlátila ... :(
Reagovat
dadaft
na vyhrané míčky 113:112 pro Kuzmu
Reagovat
Andrew89
sance mela...:( o to vic tp zamrzi...ale nevadi. jeste mas cas:) Peknej zapas. Svetla je neskutecna v tehlech maratonech
Reagovat
VlS
škoda, ale klobouček. Jen si z rejstříku vyhoď ty kraťasy prosím! ( nebo se je nauč fakt dobře)
Reagovat
historik
Před oběma hráčkami je potřeba smeknout. Zápas o pár míčcích, rozhodly asi zkušenosti ve vypjaté chvíli a taky že markétě došlo fyzicky. Světlanu mám rád a tak to tolik nebolí. Ale oběma hráčkám je potřeba poděkovat za pěkný zápas a pěkné byly úsměvy u sítě.
Reagovat
vendulkabendulka
To je tak strašná škoda :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaká čerstvá na to, že v 1. kole hrála skoro stejně dlouhý zápas jako Masha...
Reagovat
Lunej..
Masa ma rukavniky jako mela Serena:) a Timea si zatim veri.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě spíš připomíná Masláka. :D Ale jeden ten rukáv měla i během tréninků, asi po tom zranění... Jinak se mi to zatím vůbec nelíbí, Babos je fakt až enormně nahecovaná. Radši zatím nechci domýšlet, že by v jeden den skončily obě moje nej hráčky...
Reagovat
kada.tom
ještě máš v turnaji Caro a běhnu, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Nej hráčky mám dvě, dalších pět mám až po nich.
Reagovat
kada.tom
inu dobrá :-)
no, zatím toho Sharapova moc nepředvedla (zápas s Halep jsem neviděl) ... a rukávy šly dolů :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeden rukáv...
Reagovat
Lunej..
Tak ja koukam jen okrajem, Masu jsem se Simonou hrat nevidela, tak jsem zvedava, jak dlouho Timee ten lauf vydrzi:)
Reagovat
Dobry-den
Ale může si za to sama. Svými šancemi pohrdla, a že jich nebylo vůbec málo. O mečbolech nemluvě.

Aspoň pochvala za bojovnost, ale to je jí prd platný :-DDDDDDD
Reagovat
Patapuff
Člověče, ty musíš bejt děsnej zoufalec (co přeje těm úspěšnějším, aby se stali stejnými zoufalci, jako jsi ty). Ohledně Markéty si při Wimbledonu psal, že prohraný set 0:6 na ní zanechá následky. Následně vyhrála turnaj v Praze. Když odstoupila z turnaje v New Haven, psal si, že se patrně do konce sezóny neobjeví. Krátce nato odehrála dvouapůlhodinový zápas s osmou hráčkou světa a prohrála až v brejku třetího setu. I toto si zkritizoval (á propós- zapomněl jsi ji popřát něco dalšího zlého do budoucna). Proč to děláš? Dá se to nějak rozumně vysvětlit? Ona za to přeci nemůže, že ti život nevychází podle tvých představ.
Reagovat
dadaft
do háje zeleného.............................
Reagovat
EllNino
zakřikl jsi to
Reagovat
EllNino
bohužel TB vyházenej
Reagovat
kada.tom
to mi připomíná jedno ze dvou negativ USO ... tím druhým je mužská čtyřhra na dva vítězné sety
Reagovat
Kozoroh
Mužská čtyřhra na dva vítězné je i na AO a FO. Jen ve Wimbledonu deblisté hrají na tři vítězné.
Reagovat
tommr
at už zápas dopadne jakkoli je třeba před ní hluboce smeknout za to jak bojuje ... :)
Reagovat
dadaft
uf uf, dobrý je to............. teď už to klapne.
Reagovat
Dobry-den
Ani mě to nepřekvapuje. Myslím, že všichni víme, jak tohle dopadne. Ale dobře jí tak.
Reagovat
Dobry-den
ESO :O
Reagovat
tommr
to je škody - 3 neproměněný mečboly při servisu soupeřky ... :(
Reagovat
kada.tom
pokud nemá na to, aby hrála na této úrovni dlouhý a těžký tříseťák, tak tam nemá co dělat
Reagovat
EllNino
prosímtě, proč by tam neměla co dělat, opravdu nechápu tvoje zaujaté jednání vůči Maky ...
Reagovat
kada.tom
to platí o jakékoliv tenistce či tenistovi (tam akorát v případě pěťiseťáku) ...
Reagovat
EllNino
vždyť hraje naprosto vyrovnaně proti hráčce top 10, o 14 let starší
Reagovat
slacker
a kdyby byla souperka o 30 let starsi tak to bude jeste vice obdivuhodne?
Reagovat
Moliik
hraje vyrovnanej tříseťák proti 8. nasazený, která má jednu z nejlepších fyziček na okruhu. takže jsi vlastně chtěl říct, že tam má co dělat - chápu to správně?
Reagovat
Lunej..
Politologum malokdo rozumi:D
Reagovat
vendulkabendulka
Markéta už sotva leze, je naprosto vyždímaná. Až mi ji je líto.
Reagovat
tommr
nechápu jak je to možný, že Kuzna ještě neodpadla ... :(
Reagovat
kada.tom
ta je v maratónech více než zběhlá :-))
Reagovat
dadaft
Reagovat
kada.tom
Uff, to bylo nervů. Ale Světlana to ustála. Zatím.

btw. objektivně musím uznat, že Sharapovové to oblečení hodně sluší :-)
Reagovat
EllNino
Achjooo :(
Reagovat
EllNino
tak teď měla Světa víc štěstí než rozumu ... a ten dropshot nechápu :/ ...

Maky to je obrovská škoda
Reagovat
Dobry-den
Ach jo...
Reagovat
tommr
ted si pořádně hrábla a najednou je to 5:4 ... :)
Reagovat
Dobry-den
Zas 40:0. Tak co bude? :-)
Reagovat
Dobry-den
hmm
Reagovat
Jam
Hráčka, co ještě před půl rokem hrála kvalifikace na ITF s rozpočtem 25 000 hraje vyrovnaný zápas proti hračce TOP10...
Reagovat
EllNino
až neuvěřitelné
Reagovat
kada.tom
Světlano, trápení bylo dost, je čas, abys ji zrušila jak žádost o byt!
Reagovat
EllNino
co máš proti Makrétě ?
Reagovat
kada.tom
její vystupování mi není příjemný, v rozhovorech mi přijde taková strašně arogantní, to samé Krejčíková
Reagovat
EllNino
arogantní ? ...bože a kde ? Krejčíkovou ještě chápu, ta nemá moc dobrý projev, ale milá Maky ?
Reagovat
slacker
Futo Maki Sushi
Reagovat
Lunej..
Je dobre, ze tve pisemne vystupovani je skromne a velmi symoaticke. :D
Reagovat
Lunej..
Sympaticke
Reagovat
kada.tom
nicméně v tomto případě je ten můj příspěvek mířen hlavně k Světlaně, protože jí fandím ..
Reagovat
tommr
ted přišla zbytečně o servis i když už vedla 40:15. Obávám se, že je to její konec, protože Kuzna ted skoro vůbec nechybuje ... :(
Reagovat
d@ve
Takhle ze stavu 40:15 to měla celkem v 3.setu třikrát.. Dvakrát ze stavu 40:15 ztratila servis a jen jednou to zachránila.. :/
Reagovat
tommr
jednou to zachraňovala dokonce ze stavu 40:0 ...
Reagovat
d@ve
To je teda tragickej set. Ještě že to nevidím.. :D
Reagovat
EllNino
naopak, celkem dobré výměny :)
Reagovat
d@ve
Fakt? Takhle v číslech je to děs.. :D
Reagovat
Jabadu
Ne, svůj servis už nemá jak vyhrát. Protože žádný nemá.
Reagovat
EllNino
ty jsi tak hnusnej na 18tiletou holku, co emá skoro žádné zkušenosti, dej si facku, ale aby ti neulítla hlava, při tvý síle
Reagovat
Lunej..
:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:-)
Reagovat
Lunej..
Holky toho maji obe dost, urputna a malo chybujici Svetlana a ubehana Marketa... Tezky zapas.
Reagovat
Jabadu
Tak nic se neděje. Další kraťas zadarmo.
Reagovat
Serpens
Eurosport - klasika. Ženské zápasy, které jsou v prvních kolech zajímavější, jsou pro ně tabu.
Reagovat
tommr
ted měla víc štěstí než rozumu protože málem přišla o servis ze 40:0. Nějak se mi ale zdá, že jí docházejí síly ...
Reagovat
Torn
Na druhou stranu je nutno uznat, že ještě nedávno nebyla Maky ani ve 100 a Kuzňa má s ní dost problém, natože je v TOP10 :D
Reagovat
EllNino
no přesně, a lidi by se měly probrat, protože je na začátku kariery, poprvé na tak velkém kurt proti tak dobré soupeřce a vůbec se nemá za co stydět, hraje s ní naprosto vyrovnanou partii kterou zatím rozhodují zkušenosti
Reagovat
slacker
skusenost pravi ze vlAstni BB se maji promenovat WIINEREM Z RETURNU a BB SOUPERKY ZAMAZNOUT ESEM :d-
Reagovat
Lunej..
Slušnost praví když tomu nerozumím držím hubu:P
Reagovat
slacker
tak ji drz
Reagovat
Lunej..
Ja tady nekritizuju jako ty, tak nemusim. vzdycky vylezes jak cerv a jen meles to samy. Sam tenis neumis, ale delas ze sebe prebornika.
Reagovat
slacker
na co reagujes? kde sem co kritizoval?
Reagovat
smazaný uživatel
pěkný přirovnání s tím červem :-)
Reagovat
slacker
triatlet - jen pricmrndavani a pak uz jen velke nic
Reagovat
smazaný uživatel
Opakuješ se. A na rozdíl od červa sláčkeřá jsem si s několika lidmi na TP dobře podiskutoval :-)
Tak nezáviď :-)
Reagovat
Jabadu
Ono se asi něco děje.
Reagovat
Dobry-den
Kuzněcovka zaslouženě brejkuje! Ty dropšoty Markéty už mě začly neskutečně s*át. :-)))
Reagovat
Jabadu
Kdyby alespoň nelétaly 5 m vysoko. Odevzdaný balóny.
Reagovat
Dobry-den
A když to nevyjde, tak zahraje další. Pro jistotu o 2 metry vyšší :-)
Reagovat
molda
Důvod je ale jasný a je na Markétě vidět po každém takovém zkrácení. Má toho fyzicky plný brejle a kraťas je jen že zoufalství protože na nic jiného už nemá sílu.
Reagovat
Dobry-den
Ona se takhle tváří dost často. Třeba v Bielu taky, a přitom to tam vyčistila ve 2 setech :D
Reagovat
molda
Na Biel jsem se díval a přece jenom to byly aspoň normální teploty v hale. Dneska už je asi v New Yorku zase dost dusno. Finále zápasu bude o štěstíčku
Reagovat
historik
Jj, ze začátku zápasu měla Světlana problémy se zápěstím a teď Markéta vypadá, že jí fyzicky došlo a že ji možná zase chytly záda
Reagovat
EllNino
no ufffffffffffff ... teda nechat si pustit Rebeccu do setu, to se mohlo šeredně nevyplatit ... naštěstí na returnu lepší než na servisu a vyhrála tiebrak :)

V dalším kole Naomi Osaka, tak to už snad uvidíme ... tedy zítra :)
Reagovat
Lunej..
Placky si zase uzily:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je obří zklamání. :( Absolutně nechápu, co se stalo od stavu 5:4 ve 3. setu, kdy šla CiCi podávat na vítězství. Od té chvíle už uhrála jenom tři fiftýny. Bohužel se asi projevila její nezkušenost, protože na servisu strašně chvátala, chtěla to mít rychle za sebou a místo toho všechno vyházela... Přišlo mi, že ani publikum ji moc nepodrželo. Na zápase domácí hráčky bych čekal daleko bouřlivější atmosféru... Nevím, co k tomu dál říct. Je ještě mladá, ale tohle měla vyhrát. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nao po mečbolu chvíli nechápala :-) Ale hezky se pak radovala z 1. grandslamové výhry.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako hodně by mě překvapilo, kdyby Hibino neskončila ve 2. kole. Nepředvedla nic zvláštního, ale CiCi si za to holt může sama... :(
Reagovat
EllNino
tak vzhledem k tomu, že tam má Anett/Lucy, je to celkem pravděpodobné
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem konec 1. setu a tam Nao celkem CiCi honila.
No a pak jsem viděl až konec zápasu a tam byla CiCi za statistku a Nao se divila.
Líbilo se mi, jak se poklonila divákům.
Taky mě překvapilo, že nebyl větší kotel.
Ve 2. kole bych rád viděl radující se Lucku :-)
Reagovat
historik
Coco projela 2:6 první set proti krajance Riske
Reagovat
dunphy
Což je dobře.
Reagovat
Dobry-den
Denisa překvapila. Gratuluji. Postup jsem nečekal.
Reagovat
Dobry-den
Další labilka. Vedla 5:3 a od té doby uhrála už jen 5 bodů :D
Reagovat
kada.tom
Denis dobrej postup :-)

Hibino hezky otočila na konci a rádoby hvězdička Bellis končí! :-)
Reagovat
EllNino
proč rádoby ? ... je to hvězdička :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tlustej pičus Kadlec bude na jeden zápas fandit klidně i Japonce, jenom aby mě vyprovokoval...
Reagovat
kada.tom
ty seš mi úplně volnej, nepotřebuju tě provokovat ..
Reagovat
EllNino
je to vidět ... myslel jsem, že máš rád vše americké, říkal jsi to
Reagovat
kada.tom
Ameriku opravdu miluju :-)
ale u lidí to nikdy nemáš stejné ... Bellis rád nemám, to samé Vandeweghe, pokud se bavíme o tenistkách
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu sám nevěříš.
Reagovat
kada.tom
hele, já nemůžu za to, že seš cholerik jako prase a seš schopnej vyletět kvůli jakýkoliv sebemenší kravině, kterou si dovolí někdo říci či napsat vůči tvým favoritkám, k nimž je tvůj vztah na hranici a v případě některých i za hranicí fanatismu ... takže to, že ty to bereš jako provokaci, za to já nemůžu ... problém bude někde mezi židlí či jiném sedacím nábytku a tvojí klávresnicí/displejem
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tady provokuješ ustavičně, tak se nediv, že sklízíš, co jsi zasel. Škoda, že už nebývám v Plzni, ale jestli tě ještě náhodou potkám v tramvaji, tak tě asi nenápadně strčím ze schodů...
Reagovat
kada.tom
:-D :-D :-D

to si piš, že by se tě to nevyplatilo :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě se ty provokace taky nevyplatí, to si piš...
Reagovat
kada.tom
znovu opakuji - z mé strany se o provokace nejedná a nemůžu za to, že ty jsi cholerickej fanatik :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na normální lidi jsem vždycky v pohodě a je mi jedno, kdo komu fandí. Ty ale převážně "fandíš" proti někomu, což nesnáším. A vždycky nenápadně vylezeš z díry, když ta dotyčná prohraje. Když Masha porazila Halep, tos byl zalezlej. Ale kdyby prohrála, tak už se mi tady vysmíváš. Mám tě moc dobře prokouknutýho, ty sráči.
Reagovat
kada.tom
a ty tvoje invektivy a sprostý nadávky jsou ze všeho nejhorší ... tomu ani moje eventuální provokace nemají šanci rovnat

no, je fakt, že k zápasu Sharapova - Halep jsem se tu nevyjádřil, což bylo způsobeno tím, že jsem byl v pondělí celý den v Praze a neměl čas sem chodit a večer už byly příslušné články hodně dole ... takže tak :-) ... a kdybych k tomu zápasu měl něco napsat, tak snad jedině to, že je veliká ostuda Halep, že s Meldoniovovou prohrála
Reagovat
smazaný uživatel
A zase provokuješ... Nic, seru na tebe. Jenom jsem ti chtěl dát jasně najevo, co si o tobě myslím. Na takový jako ty slušnej fakt nebudu.
Reagovat
historik
uf! Tak Denisa to v tiebreaku nějak dotlačila a zvládla opět první kolo!
Reagovat
tommr
na GS je v tom prvním kole téměř neporazitelná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Před chvílí podávala na postup do 2. kola, teď jde podávat na udržení se v turnaji... :(
Reagovat
EllNino
achjo ... jako by byly s Markétou propojené ..
Reagovat
smazaný uživatel
Jenomže Markéta hraje s bývalou vítězkou US Open, zatímco CiCi hrála proti Hibino, kterou měla jasně porazit...
Reagovat
EllNino
jj ... je to tak bohužel
Reagovat
EllNino
Bravo Deniso, bravo ... nevedla si náhodou 4:0 ?
Reagovat
historik
hrozný, už mělo být dávno po zápase
Reagovat
tommr
nakonec to ještě Denisa i Markéta prohrajou ... :(
Reagovat
EllNino
nehysterči
Reagovat
Jabadu
Dá se předpokládat, že Světlana prohraje třetí set s juniorkou? To těžko.
Reagovat
EllNino
ty abyses nepřidal, vlašský ořechu
Reagovat
Jabadu
:-)
Tak zkouším, jestli to pomůže. Nutno ale říci, že vítězství Markéty by byl zázrak a dosavadní největší překvapení.
Reagovat
tommr
ledaže by jí došly síly ...
Reagovat
Lunej..
Nech ji, at si uzije GS, tak vyhraje ve 3. no:)
Reagovat
Dobry-den
Markéta je děsně labilní. Čas od času tam má gemy, který jsou komplet vyházený :-(
Reagovat
EllNino
tyhle Markétiny odevzdaný gemy jsou hrozně vidět, vracíí tim Světlanu do zápasu
Reagovat
historik
ten servis je proti takto vysoko postaveným hráčkám strašně slabý
Reagovat
Jabadu
Chvilku hrála dobře, odvážně a už začíná zase jenom vracet. A to ještě čekám nějaký průser na servisu.
Reagovat
EllNino
nehraj si na tommra, nejde ti to
Reagovat
Jabadu
0:40
Vždyť to každý vidí.
:-)
Reagovat
EllNino
ale nebavíš mě, od začátku zápasu ten trapný pesimismus
Reagovat
Dobry-den
Dyť má pravdu :-(((
Reagovat
PetaM
To je jako od narození nežít život, protože stejně umřeš :D :D Máš pravdu, ale pesimismus jako prase :D :D
Reagovat
Dobry-den
Irelevantní.
Reagovat
EllNino
Denisa si to úspěšně komplikuje
Reagovat
historik
rozdíl ve využívání BB 5 ze 16 / 2 ze 2
Reagovat
EllNino
ještě gem
Reagovat
historik
set, 3:0 a servis. je to na dobré cestě
Reagovat
EllNino
zamrzl livescore, snad ne nějaký úraz
Reagovat
EllNino
dobrý, tak 4:1, jenom se to seklo
Reagovat
tommr
a stejně si to vedení Denisa dokázala prošustrovat ... :(
Reagovat
tommr
Markéta svoje zaváhání napravila na returnu a získala první set. Lahůdkovej byl zejména ten lob, kterým si vypracovala setbol ... :)
Reagovat
Andrew89
jeste jeden set....:))
Reagovat
EllNino
další super lobík
Reagovat
Andrew89
Maky hraje paradne!
Reagovat
historik
první set byl o tom, kdo bude podávat na udržení v setu, tak si servis určitě neudrží...naštěstí pro markétu to byla soupeřka
Reagovat
smazaný uživatel
Set doma :-)
Světlana nějak mimo.
Snad ve 2. setu půjde úroveň nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
CiCi začala hrát, jak umí a hned je to znát. Jestli vydrží, tak vyhraje...
Reagovat
Jabadu
Světlana je úplně mimo. To se musí využít!!!
:-)
Reagovat
tommr
ta ruka jí možná trochu limituje ...
Reagovat
historik
jj taky mi to tak přijde. Rozhodně dneska hraje pod své možnosti, servis nic moc a dost chyb
Reagovat
tommr
Markéta ovšem taky nehraje svůj nejlepší tenis. Je na ní vidět ta dlouhá pauza ...
Reagovat
EllNino
nevím, co bys chtěl víc od 18tileté holky proti hráčce top 10
Reagovat
tommr
já jen říkám, že už jsem jí viděl hrát i mnohem líp ...
Reagovat
tommr
zase neuvěřitelně odfláklej servis od Markéty a to přitom podávala na set. Takhle se na GS nebojuje ... :(
Reagovat
historik
obě dvě jsou na servisu špatný. Asi musíme počítat s nervozitou Ale tohle není jen problém dneška, Markéty servis je prostě (snad zatím) slabý a náchylný ke dvojchybám
Reagovat
EllNino
tohle není o bojovnosti, ale o nervozitě ...
Reagovat
Andrew89
diky bohu set je tam!!!:)
Reagovat
Jabadu
Panebože!
Reagovat
horska.kraslice
Markéta je první (a možná jediná), o které můžu říct, že jí ta hazuka od Nike sluší.
Reagovat
Jabadu
A nejhorší na tom je, že Kuzňa zjistila, že z backhandu je Maky téměř neškodná.
Reagovat
tommr
má první set. Škoda, že to není nikde k vidění ...
Reagovat
Fandina
Jj, škoda, ve druhém vede 2:0.
Reagovat
vibbi
tak poraďte kamarádi, kde dnes můžu sledovat Petru? Klidně si zaplatím službu. Díky za radu.
Reagovat
tommr
Petra bude dneska určitě na O2TV Tenis a možná i na Eurosportu ...
Reagovat
dunphy
Nezapomeň zas sledovat, jak ji čároví poškozujou, Kvěši 2.0.
Reagovat
Fandina
Eurosport Player za 4,99 euro za měsíc, Petra má hrát na kurtu číslo 13 a ten je na Eurosport Playeru k dispozici.
A jinak na O2 TV Tenis.
Reagovat
Jabadu
Kurwa, ten kraťas ještě bude bolet. Už mohlo být hotovo.
Reagovat
historik
Markéta sice o brejk dole, ale Světlana má od začátku docela problémy na servisu a teď má nějaké problémy s levým zápěstím
Reagovat
Jabadu
Jeden nepovedenej kraťas a Maky už se skládá. Škoda, šance tam byly.
Reagovat
EllNino
Denisa si s těmi brejkboly zahrává ...Maky po nevyužitých brejkbolech odevzdala servis, škoda, je to hratelné
Reagovat
historik
jj 2 z 11!! to je otřesné
Reagovat
Andrew89
Maky...mas sanci!
Reagovat
tommr
šanci nevyužila a vzápětí doslova odflákla vlastní servis ... :(
Reagovat
Andrew89
neboj..da to!:)
Reagovat
tommr
tak první set už je doma ... :)
Reagovat
dadaft
zapni svoje páky.
Reagovat
Dobry-den
Markéta dropšot 5 metrů vysoko :D
Reagovat
EllNino
ale naštěstí 3 debly Světy
Reagovat
Dobry-den
Kuzněcovka 3 dvojchyby...to je hnůj zatím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To je strašný, jak se CiCi vyhazuje. Jediný, co jakžtakž funguje, je servis, ale stejně je to k ničemu, protože CiCi není Serena, aby dala tři esa v gemu. Hibino hraje docela chytře a zatím jí to bohužel stačí...
Reagovat
historik
taky nikde nebude k vidění, že?
Reagovat
EllNino
ne, ani Týna, ani Lucka
Reagovat
tommr
žádnej stream nemůžu najít a navíc za chvíli začne hrát Katka ...
Reagovat
bIbec
která Katka?
Reagovat
com
Katka Vondrousova :D
Reagovat
tommr
omlouvám se mám v tom dneska binec, protože se dneska hraje tolik zápasů najednou. Samozřejmě jsem myslel Markétu, která je právě na O2TV Tenis ... :)
Reagovat
EllNino
Bohužel ... ale bojovala, to se cení :)
Reagovat
tommr
a Báru Bradyová. To jsou velmi dobrý soupeřky do druhýho kola i s ohledem na to, že se jedná o Američanky a tak se jejich zápasy určitě nebudou hrát na nějakejch zastrčenejch kurtech. Karolína by možná mohla zase hrát na centru ... :)
Reagovat
Pavol
Jenifer je veľmi nebezpečná a silná. Budú problémy.
Reagovat
tommr
problémy by byly i s Petkovicovou a navíc by hrozilo, že se bude hrát na nějakým zapadlým kurtu bez kamer ...
Reagovat
EllNino
to už ve druhém kole nehrozí, protože 32 zápasů už se vejde na kurty s kamerami :) ...
Reagovat
tommr
no v Americe nikdy nevíš ...
Reagovat
EllNino
tak tady je to zpusobeno spíš tou velkou dávkou zápasů, jinak bychom už dneska Kristýnu i Lucku a Denisu na streamu viděli
Reagovat
vrabejka
Genie ostuda :(
Reagovat
kada.tom
tak, že prohraje se nechalo čekat ...
Reagovat
vrabejka
Před týdnem skoro porazila Agu takže to zklamání je.
Reagovat
dunphy
Omg jak je prohra 3:6 5:7 skoro výhrou? :DDDDDDDDD
Reagovat
kada.tom
pokud vím, tak Aga vyhrála 6-3 7-5, což tedy svědčí o vyrovnaném 2. setu, nicméně "skoro porazila" bych si představoval tak, že byla blízko matchballu ... a tomu byla na hony vzdálená :-)
Reagovat
smazaný uživatel
díl X : Vrabejkovy hlášky :-DDD
Reagovat
Hector21
skoro porazila???

to si děláš...:)))))))))

ta neporazí ani chodce na přechodu
Reagovat
Lunej..
Je zajimave, kdyz porazila Masenu, jaka tady byla onanie a najednou je zase nemozna.
Reagovat
Pavol
Na okrasu dobrá. Už svoj účel splnila. Ináč Dolgopolov tam schytal na začiatku trestný gem. Neviete za čo ?
Reagovat
blixa
Evžena tvrdě hájí 77 místo ale asi ho jen těžko udrží ... safra ... :D
Reagovat
Hector21
udrží, Evža je držák
Reagovat
tommr
sice nepřekvapila výsledkem, ale aspoň bojovala a vzala favoritce set. Se Svitolinou je to ovšem těžký - vůbec nechybuje a je až neskutečný co všechno dokáže vrátit. Jediná možnost jak jí vzít bod je precizně umístěnej a tvrdej winner a to dokáže jen pár hráček z top-20 ...
Reagovat
Torn
Katka na ní hrála relativně pomalu a hlavně hrála víc do středu, takže tam vždycky Svitka byla.
Reagovat
tommr
a to je právě ten důvod proč Katka nemůže na velkejch turnajích prorazit. Hráčky jako je Svitolina prostě neupinká ...
Reagovat
EllNino
tak tohle byl lo naprd ... to nemá moc co dělat s velikostí turnaje, i tady se daj potkat hratelné holky, ostatně na AO, Wimblu i RG prohrála s hratelnými
Reagovat
Pavlis
V jednu chvíli proháněla Svitolinu fakt neskutečně. Obě zvládaly dlouhý výměny, ale když nemá Katka žádný servis, tak z toho pochopitelně už nic neuhraje. Houby platný, že vedla ve třetím 2-0.
Reagovat
Frick
Tady ne, snad i na AO se dala prohra s Julčou brát, ale prohry v Paříži a Wimbledonu ostudné byly rozhodně.

Když se to na GS podělá 4x za sebou, tak už to není o náhodě. To už dělá něco špatně.
Reagovat
EllNino
prostě prohrála, v tom nejde hledat nějaký pravidlo ... nejde říct, že když to 3x nevyšlo, tak to počtvrtý vyjde, že je šance větší ... ne, pořád je stejná
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist