Šafářová a Kvitová dostaly čtvrtý rok po sobě ocenění od tenistek

5. 12. 2017, 16:33
Aktuality 15
Lucie Šafářová a Petra Kvitová dostaly čtvrtý rok po sobě stejné ocenění od ostatních tenistek. Šafářová získala Peachy Kellmeyer Player Service Award za práci ve prospěch hráček, Kvitová obdržela Karen Krantzcke Sportsmanship Award za fair play a příkladné chování na kurtu i mimo něj.
Petra Kvitová a Lucie Šafářová (© Česká sportovní/Pavel Lebeda)

Třicetiletá Šafářová je už čtvrtým rokem laureátkou ceny především díky své práci v hráčské radě, jejíž členkou je od roku 2009. "Znovu je to pro mě velká pocta, být oceněna svými kolegyněmi. Mám z toho velkou radost," uvedla pětinásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře.

Kvitová získala cenu za sportovní chování dokonce už popáté za sebou a pošesté za posledních sedm let. "Letos je to pro mě o to cennější, že jsem vynechala první polovinu sezony," připomněla sedmadvacetiletá Češka, že se na WTA Tour vrátila po prosincovém zranění ruky z přepadení až v závěru května na Roland Garros.

"Jsme bojovnice, jsme soupeřky, ale na druhou stranu jsme také kolegyně. Proto je pro mě nejdůležitější respekt," dodala dvojnásobná wimbledonská vítězka.

ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

15
Přidat komentář
EllNino
Jako, že je dotyčný pisálek naštvaný na Rybáře ? :D Nebo spíš na celý biatlonový tým ?

https://sport.idnes.cz/biatlon-ondrej-rybar-hodnoceni-svetovy-pohar-ostersund-p2b-/biatlon.aspx?c=A171204_194549_biatlon_tof
Reagovat
Jabadu
Ptá se trochu neomaleně, ale jde po podstatě.
A Rybář mu to slušně natírá. On sám nebyl žádnou hvězdou kdysi malého sportu a má dobrý odstup. Je to chytrý chlap a když to srovnám třeba s kopačkama nebo hokejkama ...já tam vidím dost podstatný rozdíl.
:-)
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/24327115_141643259942492_3889204980879458304_n.jpg
Reagovat
Jabadu
Hodně dobré.
Verner (mistr Evropy v krasobruslení) a opravdový umělec na bruslích jako anděl sedí.
Já sice bruslit a lyžovat umím - rodiče mi to odmalička umožnili, takže nejsem levej, ale krasobruslení? To je úplně jiná dimenze! Žádná hokejka nezvládne ani jednoduchý axel.
A naše Barunka?
Mám pro ni slabost.
:-)
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/olympijskytym/videos/1735309686492775/
Reagovat
blixa
Bára nejlepší čert ! :D
Reagovat
Jabadu
Tak nejen hráčky, ale i všichni co se okolo velkého tenisu motají, dávno ví, že Petra a Lucie jsou opravdu nestandardními hvězdami.
Važme si toho.
Klidná, seriózní a ušlechtilá síla nakonec vítězí nad namachrovaností. Oceňují to v celém světě a já si dokonce myslím, že i proto Djokovič angažoval Radka.
Djokovič nepochází z běžných poměrů. Odmalička byl vzteklounem, který se "chování" musel učit až jako hvězda.
Slušnost nezvítězí vždy, ale vzbuzuje respekt. I u těch největších namistrovanců.
Reagovat
misa
zahájí sezonu v Sydney, pomalu už odpočítávám dny! Zatím trénuje v Arizoně s Bethanií:
https://www.instagram.com/p/BcTLxFJnspI/?taken-by=lucie.safarova

V USA se už připravovala v letech 2013, 14 a 16, vždy na Floridě. Od září se dělí o trenéra Altschulera právě se svou americkou kamarádkou, takže došlo k této malé změně (Bethanie má základnu v Phoenixu). Doufám, že dobrá nálada v týmu pomůže Lucii k povedené singlové sezoně 2018, samozřejmě bude záležet na zdraví. Zahraniční trenéři jí přinášejí výborné výsledky - s Biljanou Veselinovičovou se Lucka poprve dostala do dvacítky, s Robem hrála finále gs. a vystoupala na 5. místo ve dvouhře.

Podle jednoho zářijového rozhovoru ji pořád tenis moc baví, nevylučuje ani olympijské Tokio 2020. Jako už skoro jedenatřicetiletá veteránka potřebuje trochu volnější turnajový program, víc regenerace, proto se asi nepřihlásila v prvním lednovém týdnu na žádný turnaj, v letošním roce ji při několikatýdenním nepřetržitém zatížení trápila zranění.
Reagovat
Frick
Nemůžu říct, že by se mi to zamlouvalo. Pokud chtělo odehrát jen jeden turnaj, tak by se mi mnohem více líbil Auckland, kde by mohla zabojovat o nasazení na AO.
Reagovat
EllNino
naštěstí to není tvůj problém :)
Reagovat
Frick
Žádná věc zde v článcích na TP probíraná není problém nikho z nás.
Reagovat
EllNino
:D

Prostě začne v Sydney a ty si musíš týde počkat
Reagovat
Pavlis
Oběma gratuluji. Neuvěřitelný!
Reagovat
janek_da
Nikdo to nechce dělat, tak radši dávají za to Lucce cenu, aby s tím nepráskla. Tak to znám já.
Reagovat
aligo
Ceny jsou opět ve správných rukou
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist