Šafářová a Kvitová jsou v Madridu v osmifinále, čeká je vzájemný souboj

6. 5. 2014, 15:28
Aktuality 464
Už potřetí v této sezoně a počtvrté na okruhu WTA na sebe v osmifinále antukového turnaje v Madridu narazí nejlepší české tenistky současnosti Petra Kvitová a Lucie Šafářová. Kvitová dnes otočila zápas s Američankou Lepchenkovou, Šafářová podruhé během dvou týdnů přehrála Slovenku Rybárikovou. Do třetího kola naopak nepostoupila další Češka Petra Cetkovská, která prohrála v třísetové bitvě s Američankou Stephensovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová se s Magdalénou Rybárikovou utkala naposledy v portugalském Oeiras, kde po prohraném prvním setu zničila soupeřku dvěma "kanáry". Po necelých dvou týdnech v dalším vzájemném souboji už česká tenistka v úvodu nezaspala a Slovenku od začátku přehrávala. Rybárikové dokonce hrozil třetí "kanár" od Šafářové v řadě, za stavu 0-5 ale odvrátila setbol a alespoň čestný game uhrála.

Brněnská rodačka nepolevila ani ve druhé sadě, kdy si znovu bezpečně hlídala svá podání, díky dalším dvěma brejkům set získala poměrem 6-2 a za necelou hodinu tak postoupila do osmifinále.

"Hra, sada, zápas a do třetího kola v Madrid Open. Jupí!" radovala se semifinalistka z roku 2010 Šafářová na sociálních sítích, vyfocená sedící na židli pro hlavní rozhodčí.

Šafářové se daří i ve čtyřhře, ve které s Anastasií Pavljučenkovovou obhajují loňský titul. Už do čtvrtfinále rusko-český pár postoupil poté, co porazil 6-2 6-3 vítězky posledního podniku WTA Premier Mandatory v Miami Martinu Hingisovou se Sabinou Lisickou. V dalším kole narazí na duo Medinaová/Švedovová.

O postup do čtvrtfinále dvouhry se sedmadvacetiletá Šafářová utká s o tři roky mladší krajankou Petrou Kvitovou, se kterou prohrála všechny tři vzájemné souboje. Dva letos v Dauhá a Sydney, jeden předloni v New Havenu. Na antuce spúolu dosud nehrály.

Kvitová má v Madridu, kde před třemi lety triumfovala, za sebou už druhý třísetový zápas. Po vydřené výhře nad Rumunkou Cirsteaovou dnes bez problémů otočila vývoj proti Varvaře Lepchenkové, kterou zdolala za hodinu a tři čtvrtě 2-6 6-2 6-1. S Američankou tak vyhrála i pátý vzájemný zápas.

I v dnešním souboji Kvitová předvedla vysoký počet 37 nevynucených chyb, oproti prvnímu kolu je ale minimalizovala téměř na polovinu. Navíc předvedla 29 vítězných úderů.



Hůř než dvě její krajanky dnes ve španělské metropoli dopadla Petra Cetkovská. Devětadvacetiletá hráčka, která se do hlavní soutěže probojovala z kvalifikace, nenavázala v utkání se Sloane Stephensovou na vítězství v letošním vzájemném duelu v Dauhá a 16. nasazené Američance tentokrát podlehla ve třech setech.

I sedmý letošní zápas na antuce vyhrála Maria Šarapovová, ve druhém kole v Madridu ale měla namále. S Američankou Christinou McHaleovou prohrávala ve třetím setu už 1-4, získala však posledních pět her a nakonec tak vyhrál i ve čtvrtém vzájemném souboji.

"Po velmi dobrém vstupu do zápasu jsem nedokázala udržet úroveň své hry. Christina je velmi dobrá hráčka a myslím, že to dnes dokázala," komentovala Šarapovová, kterou čeká souboj s Australankou Samanthou Stosurovou. S tou ve vzájemné bilanci vede 12-2.

Jako teprve třetí hráčka zaznamenala 25. letošní výhru Ana Ivanovičová, která tak minimálně v této bilanci prožívá nejlepší vstup do sezony. Na 25. výhru dosáhla vždy nejdříve až na Roland Garros -  v roce 2007 ve druhém kole, o rok později v kole třetím.

Šestadvacetiletá Srbka ve druhém kole Mutua Madrid Open porazila 6-4 6-2 krajanku Bojanu Jovanovskou, když předvedla 22 winnerů a 21 nevynucených chyb.  

"Vždy je to takové divné, když hrajete proti někomu ze své země. S Bojanou jsme přitom ještě nehrály, ale hodně jsme spolu trénovaly ve Fed Cupu. Byl to těžký zápas, především v prvním setu. Ale jsem ráda, že jsem byla schopná se přes to dostat," komentovala bývalá světovoá jednička, kterou čeká další Srbka Jelena Jankovičová.
Výsledky - Madrid - ženy (antuka, dotace 3.671.405 eur):
Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (5-ČR) - Lepchenková (USA) 2-6 6-2 6-1
Šafářová (ČR) - Rybáriková (SR) 6-1 6-2
Stephensová (16-USA) - Cetkovská (ČR) 6-4 2-6 6-3
Li (2-Čína) - Zheng (Čína) 6-2 6-3
Šarapovová (8-Rus.) - McHaleová (USA) 6-1 4-6 6-4
Erraniová (10-It.) - Schiavoneová (It.) 6-3 6-1
Ivanovičová (11-Srb.) - Jovanovská (Srb.) 6-4 6-2
Stosurová (Austr.) - Muguruzaová (Šp.) 7-5 3-6 6-1
Dvouhra - 2. kolo:
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Hingisová/Lisická (Švýc./Něm.) 6-2 6-3
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

464
Přidat komentář
EllNino
Peťule s Luckou zejtra od 12 na Arantxe ...hned po nic Beďa :D ...tak to bude suppr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Takže je uvidíme..:-) Bude někdo vůbec zejtra fandit jako já Petře?
Reagovat
EllNino
Jistěě já budu fandit Petuli :D ...chci jí vidět se Serenou :D teda pokud jí nezmákne Karlička
Reagovat
smazaný uživatel
Já jako vždy koukat nebudu, jsem prostě srab, mám ráda obě a když budu přát Petře, bude mě mrzet, že Lucka prohraje. Budu fandit Petře, ale nebude mě to vůbec těšit.. :)
Reagovat
Michaelus
Budu fandit Petře, ale když vyhraje Lucka tak mi to nebude vadit (až tak):DD
Reagovat
smazaný uživatel
Já zase tak velká fanynka Lucky nejsem, takže ji beru jako normální soupeřku. Ale nebude to mít Petra vůbec lehký, to je mi jasný.
Reagovat
PetaM
Fandit budu Petře, myslím si, že vyhraje Lucy. Ať vyhraje kterákoli, budu rád - i když za Petru více - už jenom kvůli bodům, které se jí budou hodit :D
Reagovat
slacker
Zatim Petra Lucku prehrala celkem v klidu a doufam ze se na tom po zitrku nic menit nebude :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já fandím taky Petře, ale proti Lucce je to těžké ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To byl Match ! Ja uz jsem Agu bez podani proti antukarce Kuzne odepisoval jak prohrala druhy set. Pak pokracovala s UE a za stavu 2-4 se Aga opet zvedla a otocila na 5-4. Pak nedopodavala a TB uz byl hodne drama. Za stavu 3-6 je prislo podani a nakonec otocila na 8-6 :-)

Prvni set byla lepsi Aga, druhy byla lepsi Kuzna a ve druhem obe mely velke vlny uz. Psychicky hodne narocny zapas ale kvalitu mel velkou. A stats jsou neuveritelne vyrovnany:
Breakpointy vyuzite: 8/15 obe
Vyhrane mice: 107/111 pro Agu

Urcite pro Agu jeden z nejvetsich skalpu na antuce :-)
Reagovat
kada.tom
Úžasnej tenis, nahoru dolů, hodně brejků ... obě super bránily i útočily :-)

Nakonec šťastnější Aga, za což jsem rád, protože Svetě má co vracet a navíc se mi prostě líbí její styl hry :-)

Hodně dlouhej a hodně pěknej zápas :-)
Reagovat
slacker
Jen sem mrknul rychle na zapis prubehu zapasu. Prohra ze 3 MB po sobe to je maso.
Reagovat
VlS
to byla dřina.
Reagovat
EllNino
Stětluška :'(
Reagovat
smazaný uživatel
velká gratulka, že to ustála, konečně zase pěknej technickej tenis, Aga má někdy neuvěřitelný údery :)
Reagovat
VlS
No, dneska s nimi šetřila, moc těch neuvěřitelně dobrejch nebylo. Těch krátkejch a měkkejch tam bylo hodně.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=uq_fBjZtFvU
Je to krásné se na to koukat, ale o to horší mi potom přijde to, co na kurtě Petra předvádí teď. Její výkony jsou utrápený a působí na mě, že ani ona sama si hru neužívá. V roce 2011 to byla neznámá holka, co nemá co ztratit, která hraje super silový tenis a dokáže hrát skvělé výměny i vedle Azarenkový, Šarapovový a podobně. Krásně je v tom videu vidět, jak často se Petra nahlas povzbuzovala. Její štěkací "wau" bylo fenomenální, ale teď? Slyším opravdu jen velmi zřídka, že by se Petra ve hře povzbudila, zařvala si, ulevila si. Možná, že se snaží být koncentrovaná, ale i Serena, která má koncetraci v některých zápasech větší než je 100000%, si zařve (a jak hlasitě) po vyhraném nebo ubojovaném bodu. To mi u Petry hodně chybí.
V rúzných diskuzích se říká, že je náročné být jejím fanouškem a já s tím opravdu souhlasím, protože její zápasy jsou nahoru a dolů a výraz v její tváři fanouškovi nijak nepřidá. Vím, že se těžko člověk usmívá, když se mu nedaří, ale působí to na mě, jakoby se Petra nesmála ani v tom případě, kdy jí to jde a je na tom dobře.
V současné době Petra NEMÁ, přiznejme si to, na to, aby si finále zopakovala. Velký souboj čekám už zítra s Luckou, která hraje v této sezoně velmi dobře, bohužel se jí však nedaří dotahovat ty zápasy proti hráčkám z TOP 20 do konce, ale myslím si, že zítra s Petrou, pokud předvede Petra to, co předvádí do teď, nebude mít velký problém a nedivil bych se, kdyby Lucka vyhrála ve dvou setech 6-3 6-4 a šla do šatny. Vím, že to od VELKÉHO FANOUŠKA PETRY zní divně, ale je to tak.
Nejsem ten typ, co by jí nadával nebo si hrál na chytrolína, ale takhle to prostě je. Možná Petra v poslední době zlepšila pohyb, fyzičku, dokáže na kurtě více běhat, působí na mě v tomto ohledu lépe, ale psychika ji stále hodně potápí. Bez hlavy to NIKDY nejde, to víme všichni...
Reagovat
Michaelus
Hezky řečeno, souhlasím :)
Reagovat
slacker
Kdyz uz mluvis o jeji psychice, proc nereknes svuj nazor na kvalitu prace pana Safare?
Kdosi tu zminil ze prohra Petry s Na Li na RG 2011 bylo poprve kdy se Petra nepochopitelne zhroutila. Pamatuju jako to byla jizda prvni pulka 2011, jak se peli ody na jeji psychiku. A kam se to postupne propadlo za ty 3 roky.
Reagovat
PetaM
Podle mě Petra už nekřičí pojď na každou hloupost - jako tomu bylo v minulosti. Kdysi dala vítězný return a křikla pojď - protože to asi pro ni samotnou bylo výjimečné. Teď si zřejmě říká, že takové returny by u ní měly být samozřejmostí a proto nekřičí. Já třeba nevidím nic extra na povzbuzování. Nějaké plácání si do nohy, nebo řvaní po každém vyhraném míčku. Chlapi to nedělají skoro vůbec. Když dají winner, zatnou pěst, budiž - ale že by často (jako Petra v minulosti) křičeli pojď/come on/vamos ... atd. po 90 % winnerů? Jo, když hrajou výměnu, která trvá 10 minut, tak jsou pak z toho celí na větvi a zařvou, ale jinak to u nich neslyším. Ani Serena - když se jí daří, neřve Come on. Ale když jí to nejde, tak řve Come on po každém winneru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Napsal si hezký román, ale stačilo napsat, že si tenis neužívá, že ji to nebaví, nepovzbuzuje se, její Pojď téměř neexistuje. Je to škoda, Azarenku si pěkně v Madridu vodila ;-) Zítra ale stejně vyhraje Petra, vzájemné bilance fungují dobře, viz Berdych-Anderson. Navíc to její Pojď i soupeřce signalizovalo, že je nahoře a chce tam zůstat.
Reagovat
slacker
Prominte ale Petra slovo Pojd nikdy nekricela (ackoliv to tvrdi v rozhovorech). Nejblizsi transkripce toho co slysi moje usi je neco jako haaf.
Reagovat
PetaM
Stačí si je pouze vyčistit.
Reagovat
VlS
pěkně napsané, souhlas.
Reagovat
slacker
Prestan provokovat holcicko
Reagovat
smazaný uživatel
vyhraje. Nechci tu zas diskutovat, totiž tyto řeči vůbec nechápu. Přijdou mi zbytečný. Těším se na zítra a doufám, že Petra bude hrát a bude se na co dívat.
Reagovat
PetaM
Já už dávno pochopil, že mě nemůžeš snést jen proto, že ti říkám pravdu - ale takoví lidé jsou, znám jich spoustu, osobně. Je mi jich líto, stejně jako tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zminil jsem to ja... ale v te dobe to mohl byt vysledek osobni tragedie... opravdu tezko soudit takove veci a dost pochybuji, ze to Petra nekde bude rozpitvavat...., asi bych to s pozdejsimi blackouty nejak nespojoval,
....ale faktem zustava, ze od te doby proste na antuce - zduraznuji pro nektere umelce >>> NA ANTUCE- ;) nema tak priznive vysledky...a pred tim take moc nemela.... kdyz to zjednodusim, tak jeji nej turnaj zivota na antuce byl fakt ten Madrid...kdyz ho vyhrala... jinak jine vyrazne herni vysledky tam moc nevidim...pokud se mylim, opravte me;)
...kdyz mne nekteri protestuji, ze dokaze byt dominantni na kazdem povrchu, tak, co se tyce prave antuky, tak pouze vytahnou ten Madrid...no jo, jenze to je opravdu jeden povedeny turnaj...kdy sla nahoru...a nikdo na to nebyl jeste nejak moc pripraveny - na jeji styl, a jeji tzv. "BH hokejku"...ted si na antuce dokazi souperky na Petru najit cestu...
Sice jsem casto podeziran a napadan z predpojatosti - vzhledem k povrchum.... - ok, beru, jsem trochu blaznivy travofil, ale stats a cisla u Petry proste hovori jasne...mozna statistika nuda je, ale nejake cenne veci v sobe ma...

Muj nazor je, ze rok 2011 po Wimbledonu, kdy David Kotyza se vyslovil, ze Petra muze byt skvela na kazdem povrchu byl proste unahleny...ja nerikam, ze nemuze (nejsem odbornik)... jen si myslim, ze byla hned po Wimblasu fanousky strasne precenovana, podle mne dost prehnane...a celkem si i pamatuji, ze kdyz jsem se tehda vyslovil, ze ji stale vidim spis na ty uspechy na trave (nebo v teple v hale na rychlym hardu, ale je to jeste s ale...), tak jsem dostaval celkem slusne narezano...nekterymi fanatiky na idnes, kteri ji videli jako jasnou dominantni hracku...a uz videli jak bude sbirat jeden GS za druhym...
Reagovat
smazaný uživatel
Proste mela jeden dobry rok, jinak hraje porad to samy... s klesajici tendenci celkove uspesnosti... jen na te trave ma porad nej vysledky (a podle mne tam vzdy muze prekvapit...nikdy bych ji na tom povrchu nepodcenoval, i kdyby byla v totalni depce...)kdyz to clovek srovna se zbytkem...tak nema cenu v tuto chvili ji usazovat tam, kde proste neni...a nemyslim tim zebr...podle mne vsechny ty komenty o Petre jsou uz prekonane...nic noveho neprinasi...a co hur, na jeji voleje ted clovek ceka, jak na Godota...
Reagovat
slacker
Tak ja predne nemam dojem ze by antuka byla nejak vyjimecna v hodnoceni uspenosti PK. Vyjimecna je mozna tim ze odmita pouzivat skluz a proto nevyuziva moznoti pohybu na maximum. Na betonech v americe se ji nedarilo a pak 2 sezony po sobe si dam dela rekordy a zase naopak. A na hodnoceni antuky bych pockal po RG (zatim teprve druhy turnaj a par neslanych zapasu). Loni to byla bida a opet se spise pretrasa zda to nebylo tim ze byla myslenkami jinde (rozchody, prichody).
To je tak v kostce muj nesouhlas ze antuka je a byla slabina az na jednu sezonu.
Reagovat
slacker
Jestli mas dojem ze pravdou je nejake placani o cisteni usi nebo IQ pod 50 nebo tak podobne. Tak vez ze do chlivecku s Q a F jsi byl zarazen spravne (neschopnost hodnotit fakta a nazory druhych)
Reagovat
PetaM
Buď rád, že jsem ti poradil řešení tvého nedoslýchavého problému. Měl bys mi poděkovat a sedět doma na zadku v koutě a být zticha ...
Reagovat
slacker
Jeste bych se vratil k te trave. Vzdyt tam tam krome 2011 vlastne take nehrala nic (Wimbledon a ten premier turnaj pred nim).
2x 1/4 finale. To prvni 1/4 je vlastne take "bida" kdyz v tomtez roce byla 2x v SF na granslamu.

Povrch muze jen castecne korigovat naprosto nepredikovatna zatmeni mozku a supervyhazovani (na to ma povrch a souperka hodne malyu podil) a tyhle zatmeni muzou projit kdykoliv kdekoliv s kymkoliv (no pokud to prijde jednou i se Sarou, tak se tady na TP strhne sileny ficak).
Reagovat
pepin
Nevím, zda to bylo k vidění, ale to hrála Carolina tak mizerně, že dostala docela spláchnuto?
Reagovat
Fandina
Občas jsem něco zaslechla při práci a Vinci hrála líp. Přece jenom antuka je její silný povrch. Caro se snažila, ale Vinci byla lepší.
Reagovat
smazaný uživatel
K vidění to bylo.. :-)
Caro tam měla nějaké ošetřování(myslím, že koleno), ale nepřišlo mi, že by hrála nějak mizerně.. Spíš jí Roberta rozebrala, že Caro vůbec nevěděla co hrát.. :-)
Roberta dneska hrála super! :-)
Caro bych pochválil za to, že se nechtěla nechat "uslajzovat" a chodila proto hodně na síť, úspěšnost ale nevím.. :D
Na to, že ani jednu moc nemusím, tak se na to dalo i koukat! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem az druhy set ale ze statistik a z meho podledu Caro dost kazila. Mela obvazane koleno jak rika Haitik a komentatori o zraneni dost mluvili. Ale Roberta hrala dost dobre, takze si zaslouila postoupit...
Reagovat
Fandina
Statistiky pro zájemce. Caro 16/31 vítězné/UE Roberta 25/26 viz odkaz.
http://imagelink.cz/images/wozniackivinci070520.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jo Caro fakt dost chybovala! :DD
Tak mě to ale tak moc nepřišlo noo.. :DD

Ale teda myslím, že to bylo v 1. setu tak Caro dala kraťas rovnou z returnu a Roberta se ho ani nesnažila doběhnout! To bych do Caro nikdy neřekl, že něco takového zahraje!! :-)) Tak to byla paráda!! :D
Reagovat
tommr
já to viděl a královsky jsem se přitom bavil. Vinciová Wozniackou doslova rozebrala přesně jak píše haitik1. Když má Wozniacká proti sobě soupeřku, která téměř nechybuje a ještě k tomu hraje chytře tak je úplně neškodná. Ona prostě potřebuje proti sobě hráčky jako je Makarova, který se z ní předem podělají a vyhází se samy - jinak vyhrávat neumí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Svatá pravda, ale pozor na skalní fandy, ty to nevidí :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Píšeš nesmysly. Podívej se ještě jednou na statistiky zápasu Caro - Káťa. Caro měla navrch ve všem včetně winnerů (Caro 19 - Káťa 16). Takže absolutně není pravda, že se Káťa "vyházela" a jenom díky tomu Caro vyhrála. Jo, Káťa udělala chyby, ale Caro hrála aktivně a pokud to nejsi schopný přiznat, tak už opravdu nevím...

Pokud mi tady někdo vyčítá, že jsem při hodnocení svých favoritek neobjektivní, tak u Caro by to měl vyčítat i tobě (akorát v opačném směru). Ty máš prostě Caro zakódovanou jako "pinkálistku" a nedokážeš změnit názor, ani když hraje aktivně...

O dnešním zápase jsem už napsal pod novým článkem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nastesti s tou Karlickou Ti to nevyslo...;) Pekne v suchym jde dal;)
Reagovat
smazaný uživatel
O Karlicku jsem se nebal :-) Ta ma formicka a hraje na antuce. Ja jen doufam, ze ti nevyjde ten tvuj tip na Svetlusku ale myslim si, ze vyjde. Kazdopadne jsem ale Agus nevidel hrat s Busickou, takze nevim jak a co ale na antuce je Svetlanka rozhodne favoritka...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatim moc hezkej tenis. JE tam spoustu hezkejch vymen a winneru. Aga hraje dost utocne a Kuzna taky nezaostava. Je videt, ze tu v Madridu je antuka rychlejsi nez na ostatnich turnajich...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná jediný co tomu zápasu chybí je o trošku lepší kulisa.. I když to sleduju po očku, tak se mi ten zápas taky celkem líbí! :-))
Reagovat
tommr
jj je to docela hezkej tenis. Doufám, že vítězka dojde až do finále. Přál bych si samozřejmě, aby to byla Aga, ale když to bude Kuznetsova tak taky nebudu smutnit ... :)
Reagovat
pepin
Teda fakt je to hrůza co se tady na TP odehrává. Místo, aby se tu hodnotily zápasy Petry a Lucky, vyhlídky na jejich určitě zajímavý souboj tak se tu řeší takové neuvěřitelné blbosti. Nechte toho, copak nevidíte, že tím otravujete spoustu jiných, kteří se přestali chodit? Když jsem tu napsal, že některé články, které se tu v obsáhlém projevu objevují a které se hodí spíše do rozkvetlé literatury a ne na diskuzi, tak to musím napsat i v těchto případech. Fakt je to nechutné a Tobě Fandino se divím, že v tom pokračuješ. Za chvíli tady budou bud jen slohové práce a nebo jen hádky.
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť tady je prý pár lidí co ty slohovky čte, tak kde je problém?...
Reagovat
Fandina
Já v komentářích musím pokračovat, protože tady na rozdíl ode mě jsou samí chytří, vzdělaní a slušní přispívatelé a kdybych tu nepsala já, tak by ti chytří, vzdělaní a slušní přispívatelé neměli zrcadlo, které jim ukazovalo, jak jsou na rozdíl ode mě dobří. Jinak mě samozřejmě tento styl diskuse mrzí, ale je to tak všechno co k tomu lze dodat. Omlouvám se.
Reagovat
smazaný uživatel
Na ty co ti nadávají prostě nereaguj.. A ono je to za chvíli přestane bavit uvidíš.. :-))
Reagovat
pepin
Problém není, pár jsou dva a to odjakživa. Já jsem to napsal jako komentář co se zde v poslední době děje a to čím dál víc. K tenisu, jeho hodnocení a dalších příbuzných věcí. Smutné je na tom, že spousta lidí sem bud nechodí nebo raději nepíše, aby se nevystavovali určitým "narážkám". Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to internet, tady se nikdo nikoho nebojí, je to anonymní. Z očí do očí by si to dovolil málokdo. Já s tím nemám problém, na finále ve Stromovce příští týden konfrontace zaručena :-)
Reagovat
tommr
našim se v Trnavě dneska už tak nedaří. Denisa Allertová sice podle očekávání postoupila přes slovenskou juniorku, ale Eva Birnerová a Tereza Smitková jasně prohrály ...
Jako přes kopii se zatím vyvíjí zápas Báry Krejčíkový proti Rumunce Mitu. První set Bára ztratila v TB, druhej vyhrála 7:5. Doufám, že ve třetím setu se už scénář z kvalifikace nebude opakovat a Bára tentokrát vyhraje ... :)
Reagovat
Elrondin
Je to vyrovnané jako včera, také doufám v lepší konec pro Báru.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to není k vidění.. :-(
Z Trnavy jsou sice streamy, ale jen z hlavního kurtu a ze "třináctky".. A tam Bára nehraje..
Reagovat
Elrondin
Nebylo jí asi přáno, tentokrát to bylo ještě těsnější. Tak Báro potrénuj, v Praze už to třeba do 2. kola vyjde (snad nebude soupeřkou Mitu ;o)
Reagovat
tommr
škoda. Ty TB Báře nějak nejdou ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Krátce ke včerejším zápasům Mashy a Any...

Masha - McHale: Včera jsem byl většinu dne pryč, takže tento zápas jsem neviděl (podíval jsem se až na highlighty). Sledoval jsem jenom livesport na mobilu a po 1. setu jsem si říkal, že to bude podle očekávání v pohodě. Jenže 2. set už byl daleko vyrovnanější a Masha ho ztratila kvůli tomu, že za stavu 4:5 neudržela servis... Když jsem potom viděl, že ve 3. setu Masha prohrává 1:4, tak jsem byl docela vyděšený. Ale pořád jsem věřil, že Masha zabojuje a otočí to, což se taky stalo. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/I7wusW5c/#prubeh-zapasu;1
Highlighty: http://www.wtatennis.com/videos/article/3810098/title/madrid-sharapova-vs-mchale

Mashu čeká v osmifinále Sam Stosur, což určitě není snadná soupeřka (hlavně na antuce), ale Masha proti ní umí a navíc má Sam v poslední době takové výkyvy... Věřím, že to pro Mashu nebude tak složitý zápas jako proti Christině. Navíc podstatné je vždycky vítězství a postup do dalšího kola, na průběhu tolik nezáleží. Stačí si vzpomenout, jak Masha ve Stuttgartu absolvovala hned v 1. kole velmi náročný zápas proti Lucce Šafářové a nakonec vyhrála celý turnaj. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ana - Bojana: Tenhle zápas se hrál až na úplném konci včerejšího programu, takže jsem ho viděl. Byl jsem večer docela unavený, ale první vzájemný zápas dvou krásných Srběnek jsem si samozřejmě nemohl nechat ujít. :) První set byl hodně vyrovnaný. Přestože proti sobě holky nikdy nehrály, tak bylo vidět, že jedna druhou velmi dobře zná. Bojana měla chvílemi dokonce mírně navrch a hodně důležité bylo, že Ana v osmém gemu odvrátila tři brejkboly. Potom naopak za stavu 4:4 svůj třetí brejkbol využila a vzápětí dopodávala 1. set. Druhý set už tolik vyrovnaný nebyl a definitivně rozhodlo asi to, že Ana za stavu 4:1 odvrátila tři brejkboly a potvrdila svůj náskok dvou brejků...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/zwFvcajc/#prubeh-zapasu;1
Highlighty: http://www.wtatennis.com/videos/article/3810086/title/madrid-ivanovic-vs-jovanovski

Můžu jenom souhlasit s tím, co říká Anička v článku. Bojana hrála hlavně v 1. setu opravdu dobře a nějakou dobu trvalo, než Ana dokázala naklonit misky vah na svou stranu. Osobně vidím u Bojany slušný potenciál, protože hlavně od základní čáry umí hrát skvěle. Problém je asi většinou v tom, že to nedokáže dotáhnout, nebo prostě neudrží takový výkon během celého zápasu... Co se týče Aničky, tak mám obrovskou radost, jak se jí v této sezoně daří. :) Letos to má rozehrané opravdu skvěle, tak snad jí to vydrží a na konci roku ji uvidíme v žebříčku co nejvýš... Jinak už jsem psal v úvodu, že to byl zápas dvou krásných Srběnek. Na holky se nádherně koukalo a oběma to moc slušelo. Aničku vidím často, takže u ní už jsem zvyklý. :) Bojanu jsem viděl zase po nějaké době a musím uznat, že její nohy jsou prostě božské. :)

Anička v Madridu obhajuje semifinále a když se dívám na los, tak by se to mohlo klidně povést. :) Jinak v článku je sice napsáno, že Anu v osmifinále čeká Jelena Jankovic, ale to zatím vůbec není jisté. Jelena hraje svůj zápas 3. kola až dneska večer proti Nastě... Nebo snad má TP nějaké exkluzivní informace? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pardon, Jelena bude večer hrát samozřejmě zápas 2. kola... :)
Reagovat
tommr
já si při pohledu na los naopak říkám, že Ivanovicová na obhájení semifinále nemá skoro žádnou šanci. Možná že by ještě mohla porazit Jankovicovou, ale na Halepovou určitě nemá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc by na Halep nemela? Pred necelym mesicem ji na antuce porazila v Rumunsku pri FC. Je to sice jiny turnaj i jina antuka ale rozhodne Ana neni bez sance na obhajeni lonskeho semifinale. Ja bych spise na rychlejsi antuce zase tipnul vyhru Any nad Simcou ale treba se ani nepotkaji...
Reagovat
smazaný uživatel
Freedom už odpověděl za mě... Ana porazila Simonu nedávno ve Fed Cupu (taky na antuce), tak proč by ji nemohla porazit znova? Navíc bych byl hodně opatrný s tím, že někdo na někoho "určitě nemá". V tenise může klidně i 90. hráčka porazit jedničku, když na to přijde. :)
Reagovat
tommr
jenže před měsícem měla Halepová pokud se nepletu nějaký zdravotní trable. Ted už je zase fit a proti Ivanovicový bude podle mýho názoru jasná favoritka (pokud se tedy Ivanovicová do toho čtvrtfinále vůbec dostane což není ani zdaleka jistý) ... :)
Reagovat
aligo
Třeba Čepelova a Williams... kdo by to byl tehdy cekal... nic neni jisty...
Reagovat
smazaný uživatel
Jisté to samozřejmě není, ale já právě vycházím z toho, že Ana už letos Jelenu a Simonu na antuce porazila...

aligo: Přesně.
Reagovat
smazaný uživatel
Mno tak samozrejme jsou to jen nase usudky ale, kdyz vemu v potaz formy obou tenistek, ktere jsou u obou dobre + povrch, zkusenost, atd. . Sorry ale ja mirne favorizuju tu Anu, ale jen tak 60/40.
Reagovat
aligo
Navíc Ana na Jelenu umi a ma titul z Roland Garos... to taky hraje v jeji prospěch sice z roku 2008 ale je to titul z velký čtyřky... to se počítá furt..
a přesně.. obě letos porazila a Jelenu docela lehce...
Reagovat
aligo
A Ana s Jelenou prohrala na antuce jen jedno utkání ze čtyř... ;)
Reagovat
tommr
já bych to Ivanovicový sice moc přál, ale myslím si, že dvakrát po sobě Jankovicovou neporazí ... :)
Reagovat
aligo
až na to že ona už jí dvakrát za sebou porazila...(: teď by to bylo potřetí a má dost velkou šanci... :) jestli se teda spolu utkají :D
Reagovat
kada.tom
Klára s Monikou vedly už 3:0, měla brejkbally na 4-0 a od tý doby neuhrály ani game ... achjo
Reagovat
smazaný uživatel
Vybral jsem jen par zapasu na takovou tu tipovacku...

WTA
Aga < Svetlana
Asi jeden z nej soubouju dnes. h2h 3:10 jasne pro Svetlanu...jeste k tomu se hraje na antuce, coz pro Agu asi neni prijemne v kombinaci se souperkou. Muj tip je Svetlana, a celkem jsem zvedavy, jak si Aga mentalne s ni poradi...to h2h je opravdu drtive...

Jinak vetsina zapasu vypada tak nejak z prvniho pohledu jednoznacne...vyhry, Simona, Serena, Karlicka...
Tipovat jestli Jelena bude mit svuj den, se mne moc nechce...

Takze uz jedine utkani, kde cekam, ze Sabina muze prohrat...tedy, ze muze byt prekvapeni...
Reagovat
VlS
Tipnu si, že to Aga dá a tipnu si, že Karlička hukne. Jinak souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
sakrys, nestras...s tou Karlickou;)
Reagovat
PetaM
Teda, ta Garcia má ale kliku :D V prvním zápase jí vzdala Angi a teď vůbec nenastoupí do zápasu, protože odstoupila Kirilenko. Takže i s kvaldou na turnaji vyhrála zatím "jen" 5 setů a už je v OF :D To se tak někdo má ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Makiri. :( Letos odehrála teprve dva zápasy po zranění a už zase odstoupila...
Reagovat
PetaM
Zranění jsem jí nepřál, ale prohru jo (lépe řečeno jsem fandil Garcii). Zranění nepřeju nikomu, ani Ruskám ... Škoda no, mohl to být zajímavý match. Tak snad to není nic vážného :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jiz treti vzajemne utkani v tomto roce. Jestli jde o Sydney, tak se Lucka slusne drzela v prvnim sete a projela ho v TB, paradoxne projete TB, nebot je ve stats WTA jedna vubez z nej. hracek na TB, ve druhem setu uplne odpadla, a Kotyza se tetelil blahem;D)...(proste mel radost, ze Kvitova zacla spis cekat na chyby Lucky, a doslovne ji nechala se vyhazet...jinak receno prestala divocit...)
Z toho utkani mne malem trefil slak, dost tezce se nesla prohra. Ono Lucy je takovy chodici paradox celkove;) Potencial jak blazen, ale ty emoce... To, ze se na ni utoci s tim, ze nezahraje dobre czop je proste absurdni. lide pomalu uz nevi co psat... tohle proste neni duvod, proc neni vyse v zebriku... a potom, kdo dnes ho dobre rozezna... bezny fanousek nema sanci, nechci lidi nejak podcenovat, ale...nevim...krom toho jeji uderova technika na FH je vic nez dostacujici... proste Lucka musi zacit pouzivat hlavu, to je jedinej problem;)

Jestli jde o druhy zapas v Doha, s tim jsem byl mnohem vic spokojenejsi... nebyt skvelych rad Kotyzy, a neuveritelneho momentu, ze ho Kvitova poslouchala, tak Kvitova rupne... Byl znat velky pokrok ve druhem zapase. Ale zase neuveritelne projede TB...druhy set ukazal smer, jak si s Kvitovou poradit. Bude to velmi zajimave a asi i vypjate utkani, pujde dost o nervy...Kvitova musi....a Lucy potrebuje prorazit

...Takze Lucy, do tretice vseho dobreho. Nemazli se s ni. Posli ji na nadrazi na vlak...do Rima...
A ja citim, ze si ted v pohode, a chces konecne vic, nez vytirat nejakou priblblou dvacitku a prvni kola turnaju. Ale chce to Petru sejmout...

Takze hodne stesti;) Verim v postup Lucky;)
Reagovat
PetaM
Také si myslím, že postoupí Lucka :)

Někdy mi ale přijde, že prožíváme rivalitu Lucky a Petry více, než ty dvě :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proti sobe na antuce jeste nestaly, myslim v turnaji WTA. Takze snad to Lucce na tomhle povrchu vyjde, preci jen je to spis pro Lucku vyhoda, nez souboj na hardu...

V kazdem pripade obava tu jen jedina... a to janekdovo proroctvi;D) [znelo, ze Petra na antuce letos prorazi a prekvapi] Ale myslim, ze tohle by nemelo Lucinku zastavit ;D)
Reagovat
misa
Aby Petra neposlala Lucku na autobus do Prahy :-) Antuka hraje pro Lucku, ale její psychika je "překvapivě" horší než u Petry a moc dobře ví, že ji ještě neporazila.
Každopádně v případném čtvrtfinále má proti Sereně Petra mnohem víc šancí, U Lucky to asi skončí 1-6, 2-6.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by jenom zajímalo, kde všichni berou, že by antuka měla být pro Lucku nějak zvláštní výhoda - vzhledem k dosavadním výsledkům obou děvčat na tomto povrchu je to spíše naopak.
Reagovat
misa
Petra se několikrát nepřímo vyjádřila, že antuka je pro ni to největší zlo. Asi kvůli pohybu na ni a proto, že její hra na tomto povrchu není tak účinná.
Reagovat
smazaný uživatel
Že má Petra tendence k sebepodceňování, to není žádná novinka, i když je pravda, že jejímu stylu hry sedí rychlejší povrchy. Na druhou stranu titul z Madridu, semifinále Stuttgartu či semifinále RG jasně dokazují, že tak tragická na antuce není.

Kromě toho, Lucčin styl má k tomu Petřinu hodně blízko, čili ani jí antuka nijak zvlášť nesedí, což dokladují i její výsledky.
Reagovat
misa
Ano, Petra má na to, aby na antuce uspěla. Ale potřebuje věřit tomu, že může uspět.
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, to že Lucka to nemá oproti Petře v ruce říkají i skuteční odborní komentátoři na BT Sport a tam to komentují bývalé hráčky z Británie a např. Nigel Sears (trénoval např. Ivanovič a Hantuchovou). Promiň, Lucka je mi také sympatická, ale prostě na skutečnou špičku nemá jak herně tak i psychicky. Je pravda, že taková Šarapka hraje taky podobným stylem, ale zase je jinak na tom psychicky, jde za výhrou za každou cenu i za použití nefér prostředků - zdržování, řvaní, mazání stop na antuce atd.
Reagovat
PetaM
Přesně, David stále tvrdí, že antuka může být jejím silným povrchem a ona stále dokola opakuje, že na antuce hrát neumí, a že na ní hrát nechce. :D :D

Každopádně, mi přijde, že Lucka má z českých soubojů vyložený strach. S Klárou dokáže ještě hrát vyrovnaně, ale s Petrou už moc ne. Když to má dotáhnou, tak to nedá. Podle mě má trochu blok. Ví, že ona je česká jednička, ví, že ona vyhrála GS, ví, že by ji neměla porazit a přijde mi, že k ní má velký respekt a to jí podle mě často brání nad ní vyhrát. Mohla nad ní vyhrát už v Doha.

Je ale pravda, že Petra si na Lucku možná i trochu věří a vybičuje jí to, že prostě proti Lucce musí dokázat, že je česká jednička a to jí možná naopak pomáhá.

Sám nevím, jestli chci, aby ten zápas byl, nebo nebyl na televizním kurtu ... :D Z jedné strany jo, chci vidět Petru a Lucku proti sobě. Z druhé strany ne, protože aspoň bychom nevěděli, co se na kurtu dělo a byly by to jenom dohady. Když bychom to viděli, nedalo by se to zpochybnit :D :D :D
Reagovat
misa
Petra je vůdkyní té naší tenisové smečky, zatím v plné síle, takže ty za ní k ní chovají velký respekt. Přesně, jak píšeš. Navíc má Lucka proti favoritkám velký problém dotáhnout dobře rozehraný zápas. Třeba v sf. Montrealu 2012 měla už Na Li na lopatě a stačíl kousek. Lucka si mohla zahrát proti Petře finále turnaje Premier 5, ale bohužel...

Já dávám přednost tomu, vidět ten zápas. Právě proto, aby nevznikly dohady.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ale na British Eurosportu se vyjadrovali nejak jinak, ale vsiml jsem si, ze jistotu uz ztracis, nebot uz pises v provnani k Petre...
Jiste Petra czop treba hraje... ale ne jednou David Kotyza rikava...
...."jako jo Petro ten czop muze bejt, ale musis ho zahrat do konce, pak ti to lita za lajnu....hlavne na trave s tim ma Petruska problemy...)

Pokud porovnavaji Lucku a Petru... tak to mohou i tak pojmout, ale tady se doslovne casto pise, ze je bez czopu, a proto je tam kde je... ahhhh, sorry...ale to vlastne nepotvrzuji ani ty komentare, ktere zminujes, ktere porovnavaji dve hracky...a nehovori o Lucce celkove...

A jestli jde celkove o Brity, tak prave nejvic poukazuji na psychiku...nebot uderove ma na top 10 uplne v poho...a to teda neni z me hlavy take...

Takze co s tim???
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, hlavní překážkou Lucky je psychika, ale komentátoři říkají, že jí chybí feel, tzn. nemá takový cit v ruce, aby hrála pestřeji, prostě podobný styl jak Šarapka, mydlit do toho, nezahrát kraťas, nezhrát čop, nechodit si na síť pro volej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra na antuce...
...posledni skvela hra v roce 2011 tady v Madridu...jj...
Potom RG...jeden zapas za druhym, nepochopitelne trapeni....
Tehdy sice vyhravala, ale sledovatelne to moc nebylo...zabila to potom prohras Na Li...kde jsem ji videl poprve v zivote, ze se fakt rozsypala...(tehdy to mohl byt i dusledek osobni tragedie, umrti kamose, ktery se zabil...kdo vi...)

2011 > 13/2 > uspesnost super, ale RG fakt bylo herne uz horsi...
Od te doby sla na cihle Petra mirne dolu...v roce 2012 uz statisticky co druhy zapas prohrava...10/4 v roce 2013 > 11/6... letos zatim 2/1...

Jestli jde o roky:
2010 > 3/5
2009 > 3/5 uspesnost negativni...

LUCKA:
2014 7/3
2013 > 11/8
2012 > 12/4
2011 > 5/5
2010 > 14/8
2009 > 6/6

Takze Lucka na tom neni az tak spatne, jak se nekteri snazi naznacit...za posledni 2 roky je na tom dokonce lepe nez Petra...takze co chcete jako jeste...
Reagovat
smazaný uživatel
takže Petra bodově žije z roku 2011, kdy vyhrála GS a TM? Až Lucka konečně porazí někoho v top10 a vyhraje turnaj za více než 280 bodů, tak bude výše než je teď. Dost o tom pochybuji, stejné je to s Berdychem, že vyhraje do konce kariéry GS...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukni se nekdy na poradne zpomalenou studii jejiho FH....
Jak vubec muzes vyslovit... podobny styl jak Sarapka...
Feel nema vubec Stosur, to je priserne drevo... (promin Lunej, Dadaft)
Karle.....ani mne nechod na oci ;DDDD)))) porovnavat to triskani Marie s krasnym a dokonalym FH...Lucy...
---
Delam si trochu srandu, ale mne proste nepresvedcis, a ni nekteri komentatori, i kdyz jsem nikdy od britskeho neslysel, ze by ji chybel feel, spis ho nevyuziva.... to samy Petra, se koukni, jak si pekne pohravala v roce 2010-11 na trave se slajsama, volejema atd...a dneska, jednou za zapas ;DDD) mas z toho druhe vanoce a smitec... vo cem se chces tady bavit;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Neplet hrusky z jabkama... cili antuku s jinymi povrchy...
Na trave je Petra uplne nekde jinde, i jestli jde o celkove vysledky... o parnik pred Luckou... o tom nema se cenu ani bavit...
A hlavne Berdych hraje trochu jiny sport... si pletes ATP s WTA ;)
Ale nejses sam....;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dotaz: Lucce do toho počítáš i výsledky z pražského ITF pouťáku nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA VYHRAJE
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Konecne rozumne reakce;)
Reagovat
smazaný uživatel
Porovnávání stylu jsem myslel, že obě nezahrají, to co jsem psal. Viděl jsem Lucku minulý rok na vlastní oči na antuce ve finále na "pouťáku" ve Stromovce, jsme s kámošem asi 7x v záběru v Tv :-D a tam jsem to viděl na vlastní oči. Lucka prostě cit pro míč a pro hru nemá nijak zvláštní. Fandím jí vždycky, ale nevěřím, že vyhraje turnaj Premiere5 nebo GS. Samozřejmě WTA je proti ATP hrozná plácaná, ať se na mně všichni fandové WTA nezlobí, ale je to prostě tak. A mám doma zarámované podepsané foto Lucky z Fed Cupu proti Srbsku, abys nemyslel, že jsem proti Lucince zasedlý jako jsem např. proti uřvané Marfuše z Ruska.
Reagovat
smazaný uživatel
Já musím teda ten BTSport někdy nahrát, škoda že nejspíš teď to derby nebudou dávat. A stejně zase bude hrát Petra Lucce všechno naprostředek a ona se vyhází sama ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty poutaku...;)))
Jasne, ze zapocital...: souperky: Monica Puig, Alexandra Cadantu, Yvonne Meusburger, Jana Cepelova, Aleksandra Krunic.... ... bych ty souperky nepodcenoval teda...;)

ALE NEBOJ PETRE JSEM HO ZAPOCITAL TAKE;)
za rok 2011;) kdy prohrala ve finale s Rybarikovou...

Ale jestli chces, tak muzu to oboum odecist, ale v tom pripade rozhodne odectu i ten Katowicky poutak v roce 2013 Petre, kde hraly souperky na stejne urovni jako v Praze;) ale takovym zpusobem bychom se dostali az k RG a Madridu a zbytek bychom mohli klidne umazat...ale to asi neni cilem....nebo jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jinak mě máš prokouklého dobře, že mám Vánoce z každého náběhu na síť a úspěšného voleje nebo pěkného čopu (slajzu) pro změnu rytmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem celkem rozumnej, nemusis to nejak zvlast nahravat...;)

...ale prosim te, snad mne nechces tvrdit, ze treba Samantha Stosur ma lepsi feel nez Lucka...?

Ano WTA je proste trochu o necem jinem... to souhlasim, ale uz proto bych do toho nemontoval priklad Berdycha...

Jestli Stosur vyhrala GS... toz to muze dat i Lucka;D))) Jde mne o to, ze ve WTA se muze stat cokoliv, at mame pohled na feel jakykoliv.... u Lucy je to proste o hlave...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ja si take potrpim na tyhle hry na siti, dropy atd. sam kdyz jsi jdu pinknout, na zadni vydrzim tak max. 2 vymeny... ale na Lucku mam slabost, to je proste jiny pribeh...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Stosur je dřevák, ať si její fandové myslí třeba opak. Já bych to Lucce přál, opravdu, ale je jak Berdych, neumí se na turnaji dostat do tranzu a být v něm celých týden (14dní). Srovnání se Stosur je opravdu vynikající, třeba budeš mít pravdu, ale vsadil bych si jedině na opak :-( Petra vyhraje, i když si přeješ opak ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nechme je promluvit na kurtu (uvidime;)... ja fakt doufam v Lucku, ale u mne to asi nijak jinak nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
V klidu, jen mě zajímalo, jestli jsi počítal jenom okruh WTA nebo i nižší level :-)
Reagovat
tommr
já si naopak myslím, že proti Sereně má Lucka větší šanci než Petra. Petra je ted úplně z formy a proti Sereně si vůbec nevěří takže se dá čekat, že po prvním prohraným servisu to zabalí. Lucka naproti tomu nemá co ztratit a mohla by proto Serenu víc potrápit. Nakonec ale stejně vyhraje Serena at už proti ní bude stát kterákoli z našich ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pchá ! No, uvidíme.... Serenka se taky někdy utne....
Reagovat
smazaný uživatel
Čistě pragmaticky - holky se vzájemným soubojem patrně vyčerpají natolik, že na Serenu asi mít nebudou. Nicméně nemyslím, že by Petra měla proti Sereně menší šance než Lucka. A že pokud proti Sereně ztratí servis, tak to zabalí, to je samozřejmě nesmysl. Jestli má s někým podobný problém, tak daleko spíš s Maruš, proti Sereně se naopak umí vybičovat.
Reagovat
smazaný uživatel
nerozvohňujte to tady kvůli takovým dvěma kouzelným stvořením jako jsou Petra a Lucie. Obě sou úžasné :-)) a nakonec vyhraje ta lepší. Já tlačím Lucku, páč si myslím, že Petra potřebuje nakopat a Lucie nakopnout :-) Ale když vyhraje Petra, tak pohoda. Stejnak zas tak o moc nejde. Ta co tenhle zápas vyhrá, tak dostane řádnej klepec v dalším kole, jo je tak jasný, že už to ani bejt jasnější nemůže.
Reagovat
tommr
tenis se nehraje na dojmy ale na body - Petra uhrála proti Sereně v pěti zápasech jen jeden set a to tenkrát nebyla Serena úplně fit ...
Se Sharapovou to má Petra podobný. Je třeba si přiznat, že obě hráčky jsou herně lepší než Petra a hlavně nad ní mají jasně navrch mentálně ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dojmologie je tvoje specializace.

Samozřejmě, že Petra Sereně zatím vzala akorát set (ale netroufal bych si tvrdit, že to bylo proto, že Serena nebyla fit - rozhodně tomu nic nenasvědčovalo), ale jinak ty zápasy byly poměrně vyrovnané.

Souhlasím, že Maruš a Serena jsou herně a zejména mentálně trochu jinde než současná Petra, ale totéž platí i o Petře ve srovnání s Luckou.
Reagovat
smazaný uživatel
přidám si svoji tezi z dojmologie. Petra vyhraje a Petra vyhraje, pokud bude maximálně soustředěná. Blbost, že na Serenu nemá.
Reagovat
smazaný uživatel
A k Petře a Lucce. Mám ráda obě, fandím jim. Myslím, že vyhraje Petra, ale ne z různých důvodů, zde uvedených. Petra je prostě lepší hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
jak krásně stručně vyjádřeno ;-)
Reagovat
tommr
souhlasím s tím, že Petra má proti Sereně šanci uspět jen pokud bude od prvního do posledního míčku maximálně soustředěná. Jenže to je u současný Petry asi ten největší problém. Nepamatuju z poslední doby zápas ve kterým by Petra neměla aspon jeden větší výpadek ...
Reagovat
aligo
Chtelo by to udělat chat aby tu nedocházelo k tomu ze se pod článkem mluvi o něčem jiném jen kvůli tomu že se o tom nemá kde mluvit.....
Reagovat
smazaný uživatel
máš pro ně někoho, kdo to zadarmo naprogramuje nebo aspoň zadarmo nainstaluje nějakou freeware verzi, pokud existuje?
Reagovat
PetaM
Stačí dát jednoduchý odkaz, aspoň já to tak vždy na svých starých stránkách měl. Sice nevím, jak to funguje tady, ale HTML jako HTML, no ne :D :D
Reagovat
Fandina
Záleží na správci webu, nebo toho, kdo TP v tomhle sm+ru ovládá. Samozřejmě by stačilo třeba vyčlenit jeden článek a napsat ho jako prostor pro diskusi, bez konkrétního textu v článku a tam by se dalo diskutovat bez konkrétného určení. Jinak ale chat sám o sobě musí být v nějaké databázi, kde se zachovávají příspěvky a to samotné HTML nezařídí.
Reagovat
Fandina
opravy ... směru a konkrétního ... překlepy, omlouvám se
Reagovat
smazaný uživatel
trvalo by dlouho, než se to někdo naučil a samozřejmě, že chat potřebuje databázi pro ukládání příspěvků ...
Reagovat
Fandina
O té databázi jsem to psala jen proto, že nestačí HTML, nic jiného to neznamenalo. Komentáře pod články jsou vlastně to samé, jako chat, také se ukládají, takže se dá toto použít, kdy se bude chtít. A jeden diskusní článek, když se bude chtít, se také dá zařídit. Pokud tam nikdo nebude psát, nic se neděje. Ale samozřejmě, je to věc toho, kdo má přístup k TP. Je to jeho věc.
Reagovat
aligo
Vyčlenit clanek pro diskuzi bylo bylo fajn... nedochazelo by k tomu ze pod clankem o Lucii nebo Petře se bude psát o aktuální hře Tomáše... třeba...
Reagovat
slacker
Na tohle zadne technicke porstredy nejsou a nikdy nebudou. Kdo nema kazen se drzet tematu, nebude mit ani kazen odejit do "Hyde Parku"
Reagovat
VlS
promiň, omlouvám se ti jménem normálních lidí na TP, že z diskuse k článku o tobě udělali 3 nickové přehlídku svých frustrací a zneužili ji pro pseudo komunikaci o ničem mezi sebou. Fakt promiň. A vyhraj osmi finále, chtěl bych tě vidět se Serenou.
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím? Tenisportále, omlouvám se ti, že tě nějaký VIS před časem zneužil a udělal z tebe přehlídku své frustrace a plkal tu pseudonázory o Quentinu Tarantinovi...z kterých jasně plynulo, že mu absolutně chybí povědomí o jeho kinematografii (poetizace braku), zřejmě od něj ani téměř nic neviděl a těžko tedy může polemizovat o jeho kvalitách...přesto se tu rozhodl "šířit" komunikaci o ničem. Tohle je asi stejně absurdní výtka jako ta tvoje, jen s tím rozdílem, že já mám zřejmě trochu více soudnosti než ty a bez tvé účelové vytáčky bych ji nejspíše nikdy nepoužil.
Reagovat
Fandina
Tvůj příspěvek je zajímavý, jen jsem si všimla, že nic jiného než útok na druhého zase neobsahuje. Až napíšeš někdy něco pozitivního dej vědět, ráda si to přečtu. Děkuji ti.
Reagovat
gigin
Fandinko, proč se do nich montuješ? Pak se ale nediv, že na tebe každý a pořád reaguje, když musíš být všude...
Reagovat
Fandina
Francis.Begbie mi neurvale píše do vzkazníku vyhrožuje žádá abych opustila TP a když jsem se ho zeptala, proč to dělá, odpověděl, že jsem blbá a nikomu jinému to nedělá. Tady najednou čtu, že se naváží i do jiných. Proč to dělá?
Reagovat
slacker
A je to tady, Fandina opet bonzuje. Proto ji budu psat pouze verejne
Reagovat
gigin
VlS napsal:
Lucko,
promiň, omlouvám se ti jménem normálních lidí na TP, že z diskuse k článku o tobě udělali 3 nickové přehlídku svých frustrací a zneužili ji pro pseudo komunikaci o ničem mezi sebou.

Takže první se navezl VlS.
Reagovat
slacker
Nic nepomaha jen se slozit na najemneho vraha. Nemate cislo na odstrelovace co skolil Frantiska Mrazka? :-)
Reagovat
Fandina
Francis.Begbie říkal, že se naváží jen do mě, proto jsem reagovala na něj. Ale já se jdu dívat na Berďu a nemám zájem se už na tohle téma vyjadřovat. Vše jsem ti k tomu napsala.
Reagovat
Fandina
slacker ... obdivuji tvoji vytrvalost v odstsřelení Fandiny, ale musel bys být hodně chytrý, abych vzala v úvahu tvé důvody. Zatím to bylo o ničem a primitivní. Tak příště a něco inteligentního, urážky na mě neplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neodpověděl jsem, že jsi blbá, i když si to vzhledem k tvým pravidelným představením v diskuzích opravdu myslím. Snažil jsem se trochu rozvést, co mi (a nejen mně) na tom vadí a skoro až s brekem a sepjatýma rukama tě prosil, abys z toho vyvodila nějaké důsledky...které nutně nemusí vyústit odchod odsud, šlo mi především o něco jiného, což si spolehlivě obhájím. Od VISE šlo o pokleslou provokaci, proto jsem měl na ni potřebu zareagovat, ale jinak opravdu nikoho urážet nehodlám a na rozdíl od tebe ani nehodlám diskuse zatěžkávat nesmysly a vyloženě tu lidi obtěžovat způsobem, který je tobě vlastní. Jinak se musím přiznat, že na všech diskuzích, které se snažím nějakým způsobem sledovat jsem nenarazil na nikoho jako jsi ty. Jsem velkým zastáncem liberalismu, ale ty mi opravdu bráníš tuto velkou vizi uplatňovat. Vlastně jsem poznal někoho podobného, jmenoval se Michal Kolesa, u něj ovšem bylo na první pohled patrné, že za to nemůže a člověku byl svým způsobem vlastně sympatický, což ty nejsi ani v jediném náznaku. Největší problémem je tvoje nadutost, arogance a neschopnost kriticky třídit myšlenky a názory ostatních...přežiji tvé infantilní pojď, pojď, úsměvy, otřepané bonmoty a slogany ale to výše zmíněné se opravdu rozdýchat nedá, sorry, budu tě otravovat tak dlouho, dokud s tím něco neuděláš.
Reagovat
slacker
Tak a tady mame nataliri proc ignorovani Fandiny neni ta prava cesta k cily. Protoze by se museli teto zasady drzet VSICHNI a PORAD. A to se neda realne ocekavat, fyzicka likvidace jednoho jedimnce resi problem hned a trvale. Nez marne nutit vsechny ostatni aby se podridili.
Reagovat
Fandina
Tvůj problém je, že ty chceš někoho předělávat k obrazu svému. Ale to přece není možná. Asi se budeš smířit s tím, že jak tu píší lidé, které mají stejný pohled na věc jako ty, tak tu také píší jiní, jako já. A vzhledem k tomu, že ty sám uvádíš, že mě budeš otravovat neustále, tak si to dělej jak chceš, ale je to zbytečná práce od tebe. Já nemám důvod se kvůli tobě předělávat, ani kvůli nikomu jinému tady. Už jsem to napsala mockrát, fandím a komu se to nelíbí, nemusí to číst. To je princip diskuse. Nic jiného od toho nečekej a od nikoho tady nečekej, že se bude chovat podle toho, co si přeješ ty.
Reagovat
Fandina
Pokud je to v tvé moci, stačí požádat TP, aby mě zabanoval. Jinou radu ode mě nečekej.
Reagovat
slacker
Největší problémem je tvoje nadutost, arogance a neschopnost kriticky třídit myšlenky a názory ostatních

výše zmíněné se opravdu rozdýchat nedá, sorry
Reagovat
Fandina
slacker ... není tvoje starost, jesli jsem arogantní nebo hloupá nebo nadutá, nejsem taková a i kdybych byla, tobě do toho nic není.
Reagovat
slacker
Drz klapacku, nestarej se co si myslime. Drz se sama svych "mouder" a "zasad" ty jedna bezpaterni zrudo.
Reagovat
Fandina
slacker ... hlavně když se ti ulevilo a máš radost ze života. Přeji ti to.
Reagovat
ptpc
Lepšie by som to nenapísal... Ale bojím sa že vo svojom boji neuspeješ, lebo ľudská hlúposť je nekonečná... Je to ako boj s veternými mlynmi...
Reagovat
Frick
Obavy asi začínaj být na místě. Už dva jiný zajímavý souboje jsou v planu (Maša x Sam, Li-Na x Stephens) a na další je zaděláno - Wozniacki / Vinci x Kuzněcovová/Radwanska, Ivanovič x Jankovič / Pavlučenkovová, Lisicki? x Halep?, Serena? x Suarez...
Reagovat
misa
nelze nicku Fandina udělit doživotní ban? Nevidíte, že vám rozjebává celý portál? Ona by se ale za 5 minut přihlásila pod jiným jménem nebo z jiné adresy, takže co s tím?
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem tu psala, že nechápu proč teda na ni pořád a pořád dokola reagujete a vedete naprosto nesmyslné dialogy o ničem? Když víte, jak to vždycky dopadne?
Reagovat
ptpc
Zmienil som to už dole - ignorácia...
Reagovat
Fandina
Nech ho být. On má dojem, že jsem strůjce všeho zla. Jeho věc.
Reagovat
slacker
Nebud naivni, takovy material co viri diskuze (lhostejno jak a cim) generuje vice hity a tedy penez
Reagovat
PetaM
Já bych tady zabanoval spoustu nicků a nepíšu tady takové stupidní komentáře. Pokud se neumíš ovládat, tak je to jen a jen tvá věc.
Reagovat
slacker
Dat do drzky v civilu ji nemuzu tak at se aspon tu neciti moc prijemne. Ale mozna sem vazne hloupy a ona se v tom rochni jak prase v bahne
Reagovat
misa
Občas se nechám vyprovokovat její nesmyslnou argumentací, chybějící logikou, atd. Škoda času, takže pokračovat už nebudu.
Reagovat
misa
Takže myslíš, že je za to placená přímo TP? To by vysvětlovalo, že je tady prakticky 24 hodin denně.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nevšiml, že by tu zrovna ona něco rozjebávala. A když už ban, tak za dnešek by si ho zasloužily tři jiné nejmenované nicky, které tu rozjely dost nechutný flame na její adresu.
Reagovat
slacker
Neni placena je proste takova dobrovolne a zadarmo. Jen ze asi vice rozhoduje chladny kalkul, mit sterilni diskuze kde nni duvo neustale reloadovat starnky, nebo tenhle blazinec s n-nasobkem reloadu?
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Vířit diskuse je to poslední, co bych tu dělala. A vždycky to tak začne. Je to tu už koloritem, že něco napíši a hned se navaří pár nicků, kteří začnou rozvíjet diskusi o Fandině a pořád dokola.
Reagovat
slacker
Zcela jednoduse muzes prestat do takovych "navazecich" diskuzich prispivat. Ale ty nechces aby prestaly, i kdyz nikdo uz na tebe neraguje jeste pak sam na sebe nekolikrat zareagujes. Blazen, a nejen to dokonce blazen co vytrvale obtezuje druhe.
Reagovat
Fandina
slacker ... ty chceš na někom, aby nereagoval, tak o něm nepiš, nebude reagovat.
Reagovat
slacker
Mluvime o tvojich pranich. Zase ten stejny vytaceci trik.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jsi vážně hloupý, čímž odpovídám na tvůj koment, ne že bych tě chtěla urážet.
Reagovat
Fandina
slacker ... je to pořád dokola. Já to nebyla, kdo začal psát o Fandině. Kdo začal nadávat, byl si to ty. Já tě o nic nežádala a je mi fuk co píšeš. Nepiš o mě, nebudu odpovídat.
Reagovat
slacker
Chces aby se tu do tebe lidi navazeli? Usilovne se o to snazis kazdy den kazdou minutu. Tak si uz teatralne nestezuj kdyz vlastne jen sklizis vytouzene ovoce
Reagovat
Fandina
oprava ... o mně ... šestý pád ... hrubka
Reagovat
Fandina
slacker ... umíš číst nebo nebo neumíš. Nikdy jsem se do nikoho nenavážela a nemám zájem o nikoho, aby se navážel do mě. Ty si to byl, kdo začal urážet, já ne. A nečekej, že si někdo nechá líbit urážky a vulgarity. Každý se ozve.
Reagovat
slacker
Ja to jako urazku rozhodne neberu :-) . Jen potvrzeni toho co si o F myslis ale vyhybas se jako cert krizi to verejne ventilovat. Tak na to jdes jen zlehounka neprimo
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se pleteš, už jsem Fandině několikrát psala, že nechápu, proč se nechává vyprovokovávat a proč na to pořád reaguje a že i ona je někdy strůjcem nesmyslných debat. Já nechápu ani vás, přijdete mi stejní jako ona, že se v tom vyžíváte taky. Jen je mi špatně z těch nechutných nadávek, které tu máš hlavně ty, protože to už překračuje hranice .. Já to nečtu, protože jsou to spamy jak prase, které každého otráví..
Reagovat
slacker
Tak po milionte druhe:

1) Ja ti nenadavam - dokaz to cim a jak.
2) Cist umim, ty umis zjevne jen provokat hranym nechapanim.
3) Co delas pro to aby ti tu nespilali ? Proc to jen nefunguje? Jek je to mozne ja takova chytra a neporadim si s par "otravy"?
Reagovat
Fandina
Já ti věřím, že tě to otravuje číst, mě také, ale znáš to, někdo tě začne urážet a ty si to nechceš nechat líbit. Jinak se samozřejmě omlouvám, že se to tady stává, ale vždycky na spor musí být dva a já to nikdy nezačala. Vždycky jsem byla já a proti mně zbytek. Nechápu, že je tolik lidí, které baví šít do jednoho.
Reagovat
slacker
Promin ale nechapu proc se s tebe stala zastankyne mistnich exotu (Q, Peta, F).

Co je nechutneho na zviratech a slovesech vyjadrujich jejich typicke cinnosti?
Reagovat
Fandina
Podívej, to musíš vědět ty, proč mi nadáváš. Ty vždycky začneš. Ty se zeptej sám sebe proč to děláš. Mě se neptej, já neútočím.
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, já tu nejsem žádný váš soudce, ale myslím si, že když bys na to nereagovala, přestalo by to bavit i druhou stranu, i k tomu musí být dva. Je to opravdu už nějak moc často a hlavně je to opravdu chvílema pro mě odporný, co si lidi dokážou říct. Tím končím, nemá cenu to dál rozebírat.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že kdybych nereagovala, tak nemůže reagovat ani druhá strana. Jenže problém je v tom, že ta druhá strana uráží, takže proto se ozvu. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to pořád povídáš o nějaké zastánkyni? to, že každýmu hned nenadávám jako ty znamená, že se ho zastávám? Nemám prostě potřebu tady prudit, dohadovat se, urážet někoho apod., proto sem nechodím. Takže už mě přestaň laskavě někam řadit, já jsem tu sama za sebe. A když tobě někdo něco řekne a nebude to pravda, klidně budu na tvé straně. Jenže ty už nejsi takový, jako jsi býval, psala jsem ti to už.
Reagovat
slacker
Tak z nadavek je ti spatne. Me je spatne z te chore logiky a naprosteho blaboleni a reagovani mimo misu a nechopnost argumnetovat a jen si zavile mlyt svou ja uz ani nevim jak to nazvat. Tohle zjevne na rozdil ode me schroupavas. Divny
Reagovat
slacker
Muzes vyjednat aby od teto chvile Fandina uz nikdy neragovala na zadny muj prispevk. Hlavne na ty kde se o ni vubec nezminuju, a ani neprimo?

Ja pro dnesek koncim.
Ale pokud jeste nekdy cekne nejakou reakci na muj prispvek, tak za sebe nerucim jako Vladko ve Vyvolenyh :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na veřejném webu, který nevlastním, takže se tady můžu jedině rozhodovat, s kým chci nebo nechci diskutovat. Mně tu vadí některé komenty, ale jako co? Já tady taky někomu vadím, ale to je holt osud všech veřejných diskusí. A jestli máš pocit, že každodenním nadáváním Fandině do krav apod. si pomůžeš a vyčistíš to tady, přeju ti pěkné sny. Myslím, že inteligentní člověk pozná zrno od plev a dokáže se ovládat a povznést. Ale to je diskuse k ničemu ne? Ty si budeš hájit svoje a já taky, takže jaký bude výsledek?
Reagovat
Fandina
slacker ... každý, kdo je neslušný je druhým odporný, to bys už měl vědět.
Reagovat
slacker
Zajimavy, nekdo je druhym odporny a pritom se zaklina slusnosti. To jsou veci na tom svete :-)
Reagovat
Fandina
slacker ... slušný člověk neříká, že je mu druhý odporný, protože je slušný.
Reagovat
slacker
Ja proste citim ze je to jediny zpusob jak ji castecne vratit ten pocit hnusu ktery v lidech vzbuzuje. Mrzi me ze si to treti lide tak berou k srdci. Prece ji to nebudu psat do osobnich zprav
Reagovat
Fandina
Máš ze mě pocit hnusu? Neboj, nic ti neudělám.
Reagovat
Bob
Děti jděte spát.
Reagovat
Fandina
slacker má pocit hnusu s Fandiny, to je problém, těžká rada.
Reagovat
Fandina
oprava ... z Fandiny ... zet, hrubka
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, já když mám problém, tak to raději řeším ve vzkazech než abych zbytečně jiným tady kazila vzduch, protože to neberu jako portál pro osobní antipatie. Já tě nebudu tady nějak kárat, od toho tu nejsem, ale myslím, že by neškodilo popřemýšlet o úrovni vyjadřování, protože tady opravdu nejsi jen ty. A vůbec, začínám tu spamovat taky, hlavně, že to sama kritizuju, takže mizím z této diskuse :)
Reagovat
slacker
Asi bude blby to tady pred ni verejne rozbirat. ale prave verejna ostuda je cast meho boje, coz soukromimi zpravy pada. Navic bych jeste riskoval ze bude licit jak ji ve zpravch nevybirave napadam chudinku malou. Uz takhle osocinala jineho odpurce. Takze bud verejne nebo nic. V soukromy se dejou ty nejvetsi nepravosti :-))
Reagovat
Fandina
kdysi jsem četla, že když na internetové diskusi jsou nějaké spory, tak je dobré do toho vstoupit a urovnat to, vlídným slovem, takže proč spamování, také jsi součást diskuse, nemusíš se distancovat.
Reagovat
Fandina
Teď si mě znovu rozesmál. Jsem ti odporná, jsem hloupá, nemůžeš mi psát do vzkazů, protože bych si tu stěžovala. Tak proč se vůbec zajímáš o Fandinu, proč tu o ní píšeš. Já když je mi něco odporné, tak to odhodím a zabývám se příjemnějšími věcmi. Jsi normální?
Reagovat
slacker
Promin ze jsem te vylakal z ulity, Fandina vycitila dalsi korist. Tak nas klidne zase opust. pripadne pokracovani radeji tvou preferovanou cestou.
Reagovat
smazaný uživatel
Učastním se ráda diskusí, které mají smysl, což se bohužel vaší diskuse netýká. Proto radši jdu, než to schytám taky. Stejně je jedno, co si myslím já, protože vy dva toho stejně nenecháte, takže proč si opotřebovávat klávesnici že? :) Tak dobrou a nesežerte se.
Reagovat
slacker
Super nejsem Fandine odporny. Ztraci tady se mnou tolik sveho casu.
Reagovat
Fandina
slacker ... neuraž se, ale vůbec nejde o tebe, ale o to, že mě urážíš, proto odpovídám, jinak je mi fuk co tu píšeš, kdybys neútočil, nenapíši ti ani t.
Reagovat
slacker
Ja jsem ted trosku mimo. Ja te urazim? Proc to delam? Muzes mi to vysvetlit?
Reagovat
Fandina
slacker ... to je tvůj problém, že tu nadáváš, píšeš vulgárně o někom, tvůj problém a tvoje vizitka. Jinak je mi úplně jedno, co tu píšeš, tvoje věc. Kdybys to nepsal o mně, nebudu reagovat.
Reagovat
PetaM
Jestli já jsem exot, tak co jsi potom ty? Psát česky neumíš, vyjadřovat se neumíš, v životě jsem od tebe neviděl jeden normální příspěvek, nikdy jsem nepostřehl, že by ses v klidu bavil s nějakým normálním nickem, drtivou většinu lidí tady sereš a já jsem exot. Bomba :D :D
Reagovat
slacker
Pak krome jinych slabin mas i velmi chaby postrech
Reagovat
Roger_Federer
Ja si myslim, ze ty si nepochopeny clovek, zijici ve svem svete..Trpici nutkavou potrebou diskutovat o cemkoliv z kymkoliv i nekolik hodin v kuse..;)
Reagovat
Fandina
Vážně, ty jsi ale rozumbrada a co ty, proč tu neustále píšeš, také žiješ ve vlastním světě nebo jaký je důvod u tebe?
Reagovat
Fandina
Jinak ale nebuď tak negativní, proč by měla být podle tebe Fandina nepochopená, máš nějaký problém si představit něco jiného, pozitivního od někoho, kdo píše v intrnetové diskusi nebo jsi sám také takový, že podle sebe soudím tebe?
Reagovat
Roger_Federer
Vychazim z toho, ze se zde jsi schopna mit, mas problem, hadku z 85% prizpivatelu, pokud to sama nevnimas,je potreba te upozornit, ze asi neco delas spatne, ja to nemyslim zle.
Ja a velka vetsina zdejsich uzivatelu te nechape, co pises, proc to pises co tim zamyslis zdelit.
Reagovat
Fandina
Když tady kdokoli cokoli napíše, tak druhý, pokud tomu nerozumí a je chytrý, nereaguje. Já nikoho neurážím a pokud něco napíši, tak nikoho nenutím, aby na mě reagoval. Natož aby mě urážel. A to se tady děje permanentně. Takže sorry, obrať se na ty, kdo uráží druhé. Já to nejsem.
Reagovat
Roger_Federer
Nemas pravdu..Pokud neco napises, ocekavas diskuzi.pokud ne jaky j duvod sem neco psat? Pokud nejsi blazen?:)
Reagovat
Fandina
Proč blázen? Máš dojem, že jsem blázen? Neočekávám, že když něco napíši, někdo bude reagovat. Tady je x příspěvků, na které nikdo nereaguje. Nebo sis toho ještě nevšiml, že takové jsou a je jich dost?
Reagovat
Fandina
Jen se podívej pod tímhle článkem, kolik je tu příspěvků, na které nikdo nereagoval. A já navíc píši příspěvky hlavně když někomu fandím, na to se ani nečeká reakce. Není důvod.
Reagovat
Roger_Federer
To ze nikdo nereagoval, prece neznamena, ze pisatel neocekacal reakci/diskuzi..Proc jinak pises svoje prizpevky kdyz vlastne nechces, aby na tebe nekdo reagoval?Muzes mi to logickx vysvetlit?
Reagovat
Fandina
Píši je proto, že je dost takových, kdo jen čtou a nemají potřebu reagovat.
Reagovat
slacker
Skoda ze Petra dneska prohrala. Zase se porazila uplne sama
Reagovat
misa
Dnem, kdy Fandina objevila diskuse na TP, začal jeho postupný konec. Diskuse o jakési Fandině zabírají stále více místa a mnoho lidí tady jistě přestane (nebo už přestalo) mít chuť cokoliv psát. Bylo by dobré, kdyby ti, kterým Fandina vadí, ji ignorovali, ona by ignorovala je a byl by tady klid.
Reagovat
slacker
Misa, tohle nezabere. Ona se se ti nasere do vlakna i kdyz ji ignorujes.

Ignorace nezabira ja hlasuju pro odstrel
Reagovat
Fandina
V tom případě ti doporučuji, abys začal s ignorováním od sebe. Ty si to byl, kdo mě nazval nímandem tady dole v diskusi. Nebo čekáš, že ty budeš urážet druhé a nic se ti nestane?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč o ní diskutujete?
Reagovat
Fandina
slacker ... nevymlouvej se na druhé. Nikdo tě nenutí abys odpovídal reagoval na druhé. Navíc já nikdy nikoho neurážím, takže neexistuje důvod, abys na mě reagoval ty. A přesto to děláš. Ty jsi ten, kdo se ohrazuješ na můj příspěvek. A jsi vulgární. Nikdo tě nenutí na mě reagovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím co pro ti ní máte, mně se její komentáře celkem líbí :)
Reagovat
slacker
Odkdy je slovo nimand urazka? neni to spisovna cestina ale urazit to muze jen nicku. a proto ty nulo udelej dobry skutek. Jenze ty dobrych skutku schopna nejsi. Umis se jen roztahovat se svym ja
Reagovat
ptpc
Ja to už tak robim. 1x som s Fandinou seriózne diskutoval a dospel som k záveru, že reagovať na ňu je strata času a energie. Potom sa to stalo ešte jeden krát ale to som dikutoval s niekým iným a Fandina sa tam priplietla. Chce to len dávku sebaovládania a ide to. Je to jediné rozumné riešenie.
Reagovat
Fandina
Fandina je zlá, hloupá a za všechno může a brání v diskusi na TP. Super!!!
Reagovat
slacker
Zase to kolovartkove blaboleni uplne mimo msu. Prectiporadne na co valstne reagujes ty psychopaticka nadhero. Prozte te tyhle sarvatky proti tobe bavi tak prikladas neustale polinka
Reagovat
ptpc
... diskutoval ...
Reagovat
Fandina
slacker ... nímand není zrovna lichotka, ale je to jedno, nediskutuj se mnou, já tě nenutím, ty mě pořád vyhledáváš, takže nediskutuj se mnou a máš po problému.
Reagovat
Fandina
slacker ... mě nebaví to, že mě tu urážíš a nadáváš mně, nebo si myslíš, že to někoho může bavit?
Reagovat
misa
Psal jsem ti už dole. Slovo nímand neexistuje. Proč asi myslíš, že jsem ho napsal velkým písmem? Abych tě upozornil, že tam máš dost velkou hrubku. Nemyslel jsem to jako urážku.

Nevrhuju ti pakt o neútočení :-) Nebudeme si mezi sebou vyměňovat příspěvky, které nemají jakoukoliv souvislost s tenisem a žádné úrážky. Bereš?
Reagovat
Fandina
Já to nejsem, co útočí, jsi to ty, já to nikdy nedělala, taže nemám důvod přijímat nějaká ultimata. Pro mě je všechno pořád stejné.
Reagovat
slacker
Myslim ze tebe to musi bavit, jinak by jsi radikalne zmenila svuj pristup a zahrnula sve odpurce nesobeckou laskou :-))
Reagovat
Fandina
slacker ... viděl jsi někdy nějakého člověka, aby měl rád někoho, kdo mu jen spílá, nadává a dělá z něj hlupáka? Takhle láska nevypadá ani ve snu.
Reagovat
misa
Myslím si, že máš velký problém s pochopením psaného textu. Nenapsal jsem ti žádné ultimátum, ale nabídku.
Reagovat
slacker
Ok, na nesobeckou nepodminenou lasku zjevne vubec nemas. Tak skus jeste neco jineho. Musis zmenit sebe pokud chces zmenit nas
Reagovat
ptpc
Ako hovorím - škoda času a energie. Absolútna ignorácia je jediné riešenie. Ten kto je stupidny, nepochopi...
Reagovat
Fandina
slacker ... já se ale nechci měnit, nemám důvod a ani nemíním měnit jiné. To ty máš problém, protože mi nadáváš. To je tvůj problém ne můj.
Reagovat
slacker
Ja myslel ze chces zmenit nase chovani vuci tobe. Evidentne nechces, prasatko jedno rochnivy
Reagovat
Fandina
slacker ... máš pravdu nechci na sobě nic měnit, není důvod, ty o nějakém víš?
Reagovat
slacker
dalsi polinko. Chces abych ti prestal jak ty rikas nadavat a urazet? ano/ne?
Reagovat
Fandina
slacker ... mě je jedno, co tu píšeš, to je tvoje věc. Ty musíš vědět, proč si vulgární a urážíš mě. Tvoj problém.
Reagovat
slacker
Ja nejsem vulgarni. Jen tu picu (ale tu jsem pouzil na tebe dnes jen jednou)
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi vulgární a neslušný a takhle tady vystupuješ od okamžiku když si na mě pravně zaútočil aniž jsem tě vůbec zaregistrovala, že něco píšeš nebo o čem píšeš. Jen si útočil a děláš to pořád. Jsi neslušný.
Reagovat
ptpc
Toto Ti podpíšem. Aj keď by som zvolil asi iný slovník...
Reagovat
ptpc
Sorry. To malo byť v inom vlákne...
Reagovat
smazaný uživatel
pohoda...i tak za podporu.
Reagovat
smazaný uživatel
dík
Reagovat
ptpc
Ako si už napísal nižšie - čo ma dokáže naozaj vytočiť, je ľudská hlúposť... A ludia si neuvedomujú že hlúposť t.j. stupidita sa týka aj inteligentných ľudí... A podľa mňa je F. taký prípad...
Reagovat
Fandina
Nechci vám kazit radost, když si myslíte, že jsem hloupá, ale nejsem, máte smůlu.
Reagovat
slacker
Nemame smulu, hloupe se projevus nic chytreho z tebe nevypdne. Nikdo o nic pozitivniho neprichazi
Reagovat
Fandina
slacker ... ale to je váš problém, že si myslíte, že jsem hloupá. Vy jste negativní, já rozhodně ne, proč bych měla být? Vy vidíte negativně, já ne.
Reagovat
ptpc
Palec hore...
Reagovat
slacker
Jak vis co si o tobe skutecne myslime? Smula nic nevis
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi úsměvný ... pojď pojď pojď
Reagovat
Karl
A znovu jsou to dvojčata Leo a Lenny. Gratuluji!!!
Reagovat
Karl
Mirka and I are so incredibly happy to share that Leo and Lenny were born this evening!
Reagovat
slacker
On prestal byt na chvily tatou?
PS: Pis sem cesky. Twitter si kazdy kdo bude chtit precte sam
Reagovat
smazaný uživatel
s'mel dneska asi blby den
Reagovat
smazaný uživatel
další jízlivec, kterej má co kecat o češtině, přečti si to po sobě nejdřív
Reagovat
VlS
Když česky, tak raděj na chvíli než na chvíly, co říkáš :-)
Reagovat
Karl
Já vím, že je to napsáno trošku špatně. Je tam více chyb. Byl jsem rozrušený tou informací, psal jsem to v rychlosti a ani jsem to po sobe necetl. Sorry, lidi.
Reagovat
slacker
Jako disorthografik mam radeji mluvenou cestinu pred jeji psanou (a kymsi nadiktovanou) podobou
Reagovat
Karl
A ten tweet jsem tady dal jako důkaz. Pokud si to neumíš přeložit, tvoje mínus.
Reagovat
smazaný uživatel
Radši ať píše anglicky, než aby psal primitivní vulgární trash po tvém vzoru.
Pro slackera trash= odpad ;-)
Reagovat
VlS
Mě je to více méně fuk, já z gramatiky nebrožuji, ale proč se trefuješ do Karla? No tak to sem dal v originálu, kdyby to bylo v (foneticky) "švicr dyč" tak by to bylo horší. Anglina je poměrně dobře srozumitelnej jazyk.
Reagovat
slacker
Ted jsi urazil Karla. Rekl jsi neprimo ze kdyby prepsal cesky tweet psal by jako trash.
Reagovat
slacker
To neni nic osobniho, ale za prve to sem pasnout minimalne 2x a koho ROdger zajima tak je jeho follower a umi si to precist sam. Navic pastovani cizojazycnich textu povazuji za projev demence. Demenci neni link na cizojazycny text, ale jeho prekopirovani sem
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem teda neřekl. Ani přímo, ani nepřímo ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi bratranec Brože?
Reagovat
slacker
Nejsme, je to jen muj spoluzak ze zvlastni
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem bratranec Brože, jsme jediný kdo tady chytá 42E :-D
Reagovat
Roger_Federer
Se zbavit pocitu, ze me Fandina nema rada.Reaguje na me podrazdene a je neprijemna, proc? Za to ze se ji snazim pomoct a vysvetlit neco cemu nerozumi.; (
Reagovat
Fandina
jestli to nebude tím, když mi chceš pomoci, že o to nestojím, to tě nenapadlo?
Reagovat
Roger_Federer
Tez nestojim o tve caste lezeni do debat.a aplikovani tvych ne zdy spravnych nazoru..
Bouzel jsme na internetu a kazdy si muze napsat co mu prijde na mysl.
Reagovat
slacker
Jojo jako nebyla moznost pomoct Ivete Bartosovy, tak nelze pomoci i fandine. Konec mozna bude podobny
Reagovat
Fandina
Vidíš jak jsi rozumný a ani nepíšeš s chybami, když chceš. Ano je to tak. Každý si může psát na veřejném webu co chce, pokud neuráží a neshazuje druhé a to ty doufám neděláš, nebo ano?
Reagovat
Roger_Federer
Muzes psat co chces, i byt vulgarni a zhazovat druhe.., ale nemam zapotrebi se vyjadrovat vulgarne.Diskuze se da vect i ironicky,, vystizne bez sprostych nadavek.
Reagovat
Fandina
slacker .... doporučuji návštěvu psychologa, jsi na hraně.
Reagovat
Fandina
Jenže ty neumíš ironizovat, sorry, nejde ti to.
Reagovat
slacker
Dej mi cislo na toho tveho psychiatra. Ja si s nim promluvim a reknu mu ze musi zlepsit svoji praci
Reagovat
smazaný uživatel
Ty neumíš vůbec nic, Fandino, dokonce evidentně ani nechápeš většinu naprosto triviálních věcí, které ti tu dennodenně někdo vyčítá, takže opravdu neposuzuj, kdo co umí, nebo neumí, ty jsi ta poslední, kdo si něco podobného může dovolit.
Reagovat
Fandina
slacker ... předpokládám, že máš svého psychiatra, protože jinak bys tu nepsal takové hlody, jako píšeš, jsi totiž exemplátní příklad, nadávky na internetu jsou prvním znakem.
Reagovat
Fandina
A co umíš ty, to by mě zajímalo. Ještě jsem od tebe kromě útoků nic nezaznamenala. Ozvi se, až něco jiného než útoky na druhé napíšeš. Ráda si to přečtu. Takhle jsi jenom bezejmené nic.
Reagovat
ptpc
Odpovedať otázkou - to veľa naznačuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Bezejmenné nic, které tu každý nesnáší a které dokáže ostatní rozčílit takovým způsobem, že se sníží k urážkám a vulgarismům, jsi tady ty. Nepíšu útoky na druhé, pouze na tebe, protože jsi neuvěřitelný odpad, který směsicí lží, polopravd a vybájených mýtů kazí zdejší diskuzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, to nemáte nic lepšího na práci než se takhle nesmyslně navážet do Fandiny?
Reagovat
Fandina
Nech je být, mají radost, jak si myslí, že jsou chytří a přitom jsou hloupí, že to mlátí dveřmi. Jejich problém.
Reagovat
Fandina
Máš dojem, že tu kazím diskusi? Kdybys byl chytrý, vyznal by ses. Takhle těžko pochopíš, co je to kazit disusi. Sorry.
Reagovat
smazaný uživatel
Já v tom zřejmě na rozdíl od tebe smysl vidím.
Reagovat
Fandina
Oprava ... diskusi ... překlep sorry
Reagovat
slacker
Mame, ale tohle neni zadna prace
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám hlavně dojem, že ty jsi neuvěřitelně blbá, což se odráží ve většině tvých příspěvků, které opravdu zdejší diskuzi kazí. A že nemluvím jen tak do větru potvrzují podobné názory většiny ostatních, nemám pravdu? A obávám se, že tohle není ten případ, kdy jeden chytrý pochopil (ty) a ostatním to je jedno, abych tak použil tvůj dementní příměr.
Reagovat
slacker
To je svym zpusobem exorcismus :-)
Reagovat
Fandina
Předpokládám, že tady čteš diskusi a jestli si myslíš, že jsem hloupá, tak si to mysli dál, já ti neporadím. To musíš vědět sám. A jak se říká, chytrému napověz, ostatním je to jedno. Předpokládám, že tě tenhle slogan neuráží. Jinak by bylo jasné, proč si myslíš, že kazím diskusi.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu to není kvůli tvým otřepaným sloganům a přirovnáním. Ty ve srovnání se zbylým obsahem tvých příspěvků působí jako vytoužená oáza v nejvyprahlejších místech pouště Kalahari.
Reagovat
Fandina
Působím jako vyprahlá poušť. Ale to je tvůj problém, jak na tebe působím. Tohle jsem ještě neslyšela, ale pobavil si, pořád lepší než to nadávky. Jinak i kdybych působila jak deset pouští, tebe se to přece netýká, jaká jsem, nic ti do mě není a ani nemáš důvod se kvůli tomu, kdo tu co píše rozčilovat. To přece není tvoje starost, jaký je druhý člověk a co tu píše. Ani nemáš parávo ho urážet, jako to děláš ty. Nebo ano? Pak je to tvůj problém, ne můj.
Reagovat
slacker
TY asi musis chodit mezi lidi plesata nebo mit pasku pres hubu nebo nechodit vubec. Jinak uz by te za ty vlasy nekdo popadl a otriskal tvoji hlavu o zed.
Reagovat
Fandina
slacker ... jsi úsměvný ... pojď pojď pojď
Reagovat
misa
rezignaci a otrávení v obličeji Petry během zápasu. A to i v době, kdy hrála dobře. Rodiče by jí konečně měli vysvětlit, že žije ve svém věku jeden z nejlepších možných životů, a měla by svou kariéru brát pozitivněji.

Lucka má velkou šanci na čtvrtfinále - všechny okolnosti jdou v její prospěch: forma, povrch i nadšení pro hru. Snad bude přenos.
Reagovat
VlS
Každej se tváří nějak a introverti těžko budou přehrávat etudy pro diváky. To bych jí nevyčítal. Radši kdyby se soustředila na eliminaci těch děsnejch UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň vím, že se nepřetvařuje. Kdyby fandové např. Šarapky nebyli zaslepenci, viděli by, že ledová královna při rozhovorech nasadí nacvičený úsměv, jen co si myslí, že kamera už ji nesnímá, tak se hned mračí.
Reagovat
misa
Nemá nic přehrávat, ale tvářit se vyrovnaně. Proč je ve Fed Cupu úplně jiná?

K tomu, aby něco udělala se svou hrou, by potřebovala tvrdého trenéra, který by ji donutil na sobě makat. Sama to ale asi nechce.
Reagovat
smazaný uživatel
to byla sranda v prvnim setu, jak Varvara doběhla do rohu čekajíce kros a peťa ač měla 1/2 hřiště volnou, tak to vyvalila forhandem podél za bejslajnu.
Reagovat
smazaný uživatel
tak pravda, existují lidé, kteří se nepřetvařují

https://www.youtube.com/watch?v=XWgdn-uA1r4
Reagovat
LukasH
Ale vždyť víš houby stejně jako my všichni tady. Tváří se tak, jak se tváří a důvodem je asi fakt, že prostě není spokojená se svou hrou. Nejde to, tak jak by chtěla. Vsadím se, že na trénincích exceluje. Nebo si snad myslíš, že tvrdě nemaká? Jenže tréninky a zápasy - to je velkej rozdíl.
Reagovat
rib
Jeeežiš to je tady zase expertů, asi všichni pracujete ve firmách, kde se musíte tvářit podle předpisu
Reagovat
smazaný uživatel
aspoň člověk ví na čem je ...
Reagovat
Fandina
Petra vyhrála a zaslouženě. Obě hrály dobře a Petra byla lepší. Co to tady zase je za nímandy, kteří budou zpochybňovat. že hrála dobře a rozebírat jak se kdo tváří. Chtělo by to trochu pokory k přístupu k druhým, nebo nadhled. Petra vyhrála a zaslouženě. Co víc si může fanoušek přát.
Reagovat
misa
Ale ona se tvářila stejně i v těch setech, které vyhrála 6-2, 6-1 a tam jí to šlo docela dobře.
Reagovat
VlS
Janekda - ono by se tam takovejch momentů našlo několik, i když mě spíš naštvou, než rozesmějí. Jako zkoušet hrát na levačku leváckou zatáčku je taky docela vtipný.
Reagovat
rib
Ty jsi nějaké mládě z pozitivní superkultury? Možná stačí akceptovat, že se každý může tvářit jak chce, a to i před kamerou :-)
Reagovat
misa
Nejsi příbuzná našeho extrenéra Hadamczika, ty NÍMANDE? :-)
Reagovat
rib
Ty jsi nějaké mládě z pozitivní superkultury? Možná stačí akceptovat, že se každý může tvářit jak chce, a to i před kamerou :-)
Reagovat
tommr
já ten otrávenej výraz Petry po dnešním zápase naopak docela vítám. Aspon je jasný, že i přes výhru nebyla se svým výkonem spokojená a snad s tím taky něco bude dělat ... :)
Reagovat
misa
Není to tvář profesionálního sportovce a jenom tím pomáhá svým soupeřkám. Bylo by velmi zajímavé vědět, co si Petra myslí během zápasů.
Reagovat
slacker
"Mam chut na sushi ... Philadephia rolky mnam .. musim si zapnuot o pauze tablet a najit kde tady maji dobre sushi. Sakra ten Radek to mela delat. Jak sema asi Adam. Proc ja nestastna jsem si nevzala Pistu Hufnagla. Sakra prosvihla jsem Ordinaci v ruzove zahrade"
Reagovat
Fandina
Nejsem příbuzná Hadamzcika a kdybych byla, co má být? Jinak díky za poklonu, nímand jsem od tebe ještě neslyšela. Co bude příště?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, tenis, to je přehlídka vysmátých obličejů :-DDD Bože, bože..
Reagovat
VlS
a viděl jsi někdy Ivana ( Lendla) v průběhu kariéry? A jak se tváří Maša během hry? Máš trochu přehnaný nároky.
Reagovat
rib
Ale to je hodně naivní pohled...ty jsi z modelingu?
Reagovat
smazaný uživatel
jo ten servis byl taky fajn. Ale na včerejší Makarovnu, která dokázala winnery zabíjet přímo na reketu Karoliny Petra nemá.
Reagovat
misa
Právě, že viděl. Jsou to tváře stoprocentních profesionálů. Tebou zmínění mají ve tváři chladnou vyrovnanost. Petra beznaděj a rezignaci, často vypadá, že se rozbrečí.
Reagovat
misa
Myslím, že nebudeš daleko od pravdy :-) Její výpadky v koncentraci jsou značné.
Reagovat
misa
Vysvětli, v čem jsou naivní mé názory, že Petra by si měla víc vážit toho, jaké příležitosti v životě dostala a že se nemá skoro při každém zápasu tvářit tak otráveně. Pro mnoho lidí už začíná být Petra symbolem promarněného talentu. Už loni o Petře řekla bývalá světová jednička Davenportová, že je pro ni obrovským zklamáním.
Reagovat
misa
Zvýrazněním slova nýmand (dle tebe nímand) jsem ti chtěl naznačit, že tam máš hrubou pravopisnou chybu.
Reagovat
VlS
Trochu to nafukuješ. Ve druhým a ve třetím se netvářila nijak, byla klidná a emoce nedávala najevo. V prvním měla důvod bejt zoufalá, protože hrála zoufale.
Podívej se na Klárku když chceš vidět výraz destilovanýho neštěstí, to Peťa je ještě v pohodě.
Reagovat
misa
Uznávám, že Klára je mimo všechny kategorie :-) Nejnešťastnější tenistka všech dob.
Reagovat
slacker
Stejne to petra odkoukala od koukalovy na srazech FC
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ano ! Náš nostradamus se nějak netrefil. Peťo, jseš naše jednička. Budu fandit Petře i Lucce, obě mám ráda a jsou obě fajn. Takže pro mě pohoda. Jedna vyhraje určitě.
Reagovat
PetaM
Dneska to vůbec nebyly nervy :( Taková nuda trochu :D No, snad zápas s Luckou bude v Tv - to budou nervy! Každopádně, jsem za následující zápas velmi nerad. Mnohem více favorizuju Lucku a tipuju její vítězství 2:0 na sety - vzhledem k antuce a také vzhledem k předváděné hře v zápasech se Soranou a Varvarou. Fandit sice budu Petře, ale Lucku beru jako největší challenge na cestě k prohře se Serenou :D :D
Reagovat
PetaM
*snad bude v Tv :)
Reagovat
PetaM
Aha, já to tam mám, tak nic :D :D
Reagovat
petrulinka
I dnes byl v televizi, já koukala na Slovaksport
Reagovat
PetaM
Já vím, že to bylo v Tv - myslel jsem tím, aby je nešouply na netelevizní kurt :)
Reagovat
Fandina
super a gratulka. Přitom Varvara hrála dobře. Tak jsem zvědavá na mač s Luckou. Přeji Petře a když vyhraje Lucka, budu mít také radost. Super holky. Škoda losu.
Reagovat
EllNino
Dobrý ! :D ...vemte si, že nebejt těch prvních setů v Madridu a Pekingu, neměla ve zbylejch 10 setech, co spolu hrály, Lepchenková šanci na víc než dva gemy v setu :D :D ....
Reagovat
smazaný uživatel
ale radost z její výhry jsem měl určitě větší než ona sama, že by jí ten Štěpánek tak vzal???
Reagovat
smazaný uživatel
tak a máme derby :-)) jupí
Reagovat
smazaný uživatel
Teda koukat se na ten její ztrápenej obličej, to je vážně za trest..
Reagovat
VlS
No tak zaplať pánbů. V osmifinále budu držet palce Lucince.
Reagovat
kada.tom
Dobře Petro :-)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulka, zápas jako vždy, nahoru dolu, ale to už jiné nebude viď? :) No hlavně, že si tě ještě chvíli užiju na kurtu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak to se mi líbí !
Reagovat
aligo
už jen to dotáhnout :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Petrooooo. ted už snad vyhraješ!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Petrooooo. ted už snad vyhraješ!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2183311265364310.html

už funguje
Reagovat
aligo
mě ne... :D
Reagovat
aligo
dá mi někdo stream na Petru? mě ten můj vypadl....
Reagovat
PetaM
http://www.sportlemon.tv/20140504/vv5365ef491eea52.09863778-813141.html
Reagovat
aligo
Díky moc :)
Reagovat
PetaM
Jo jo :) Mě ten první taky vypadl a to měl super kvalitu. Tenhle je o dost horší :D Ale stále není z těch úplně nejhorších :D
Reagovat
aligo
to já vetšinou koukám jen na živých přenosech... :D tam je to sice strašný ale nic jinýho nemám :D
Reagovat
Roger_Federer
Dobre pod pod pod.
Reagovat
Fandina
vsadils proti nebo pro?
Reagovat
Roger_Federer
Vzdy protipokud je kurz nad 2,5...
Reagovat
Fandina
a teď si vsadil jak?
Reagovat
Fandina
Doufám, že si vsadil hodně a moc si přeji, aby Petra vyhrála a tys prodělal ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně bacha na to tvoje srdce, co tě tak bolí, když Petra hraje blbě :) Toužíš po Oskarovi za herecký výkon že? :)
Reagovat
Roger_Federer
Vsadil jsem proti Petre delam to vzdy kdyz je kurz nad 2,5..Dneska byl 5,2.Me je to v podstate jedno,Petra dneska vyhraje a ja pristi sazku upravim tak, aby se mi vratilo to co dneska prohraju + dalsi zisk..
Proti Petre sazim uz od roku 2012 a vzdy se dostanu na koeficient zisku kolem 20%-30%..luxus.
Reagovat
Roger_Federer
Petka se rozehral a uz to dotahne..snad se blyska na lepsi turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem taky ráda, že Petra hraje dobře a tobě nehrozí srdeční příhoda, co bychom si tu bez tvého upřímného fandění počali..:)
Reagovat
Fandina
dobře ti tak, že si prohrál a příště zase sázej proti Petře, tvůj problém.
Reagovat
Roger_Federer
.popisu ti zde system jak sazet proti Petre..Nepochopila si ho??
Reagovat
Fandina
Přirozená slušnost mi brání, psát tu otevřeně, takže ti nebudu nic vysvětlovat, takže ti přeji, abys při sázkách proti Petře neustále prohrával. Promiň.
Reagovat
Roger_Federer
Ale to je v poradku..jenze ono to ani neni statistiky mozne.Petra je pro kazdeho trochu veci znaleho sazkare zlaty dul..Jeji zebrickove postaveni ji stavi dodneska do role favorytky, takze zatim kurzy na Petru jsou dost nizko, pokud hraje se souperkou pod ni v zebricku, jako dnes..
Vsichni vime, ze Petra je schopna zahrat vyborne(5x za rok), ale i prohrat z holkou o 80 mist pod ni..chce to jen cekat, vedet jde a kdy csadit..prodelat proste nejde.; )
Reagovat
slacker
Prirozene na tobe neni ani prirozeni. Prat nekomu prohru v sazeni, opet dalsi prioklad pokrytectvi lidi co si o sobe mylne mysli ze jsou slusny a pozitivni. Nejsou
Reagovat
lars
prohrat muzes pokud budes mit dlouhou serii(treba vic jak 9) ztratovych sazek za sebou !! :))
Reagovat
Roger_Federer
Potrebujes dostatecne mnozstvi kapitalu a trochu stesti.Kdy naposledy Kvitova vyhrala 9 zapasu v rade?
Reagovat
VlS
přišla trochu jiná Petra a o hodně jiná Varvara. Tak který holky přijdou na třetí?
Reagovat
smazaný uživatel
KVITOVA 2:6 6:2 6:0 LEPCHNEKO
Reagovat
smazaný uživatel
KVITOVA 2:6 6:2 6:0 LEPCHENKO
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží jestli tady bude slacker.
Reagovat
slacker
Hlasim prichod. Proc v expres zpravach pisou neco jineho 2:6 6:2 6:1?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a muzem si skrtnout pekny uder v behu.
Reagovat
smazaný uživatel
fanda Petry Kvitový :D
Reagovat
PetaM
Ani ne ... :D Když jste psychicky vyrovnaní, tak ty zápasy ujdou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám stejnou povahu jak Petra, jsem nevyrovnaný. Petra má tu blbou povahu po tátovi, je strašně přecitlivělý.
Reagovat
slacker
Ja to vzdavam, sedam na kolo a jedu domu
Reagovat
Roger_Federer
Na to se nehodi divat..
Reagovat
smazaný uživatel
Vzpomeň si na článek o Eleně, co by za to někdo dal, aby hrála blbě.. trochu pochopení by všem prospělo..
Reagovat
lars
Sak se mas divat na Federera !!:))
Reagovat
Roger_Federer
Zlato..ale notak.Boli me u srdce videt Petru takhle se trapit..a v neposledni rade jsem si vsadil na Varvaru.
Reagovat
Pesek12
Co to je za areál - vypadá to jako hala s otevřenou střechou? Petra se snad chytne, teď jsem to pustil.
Reagovat
smazaný uživatel
Opět pětiseťák...........
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo moc ,co.Tak tříseťák............
Reagovat
smazaný uživatel
Já věděl, proč se nemám na tento zápas dívat. Prožívám šílené nervy. Kvitová hraje otřesně. Doufám, že bude platit zákon tří setů podle Petry. Jinak to vypínám jinak mě odvezou do Bohnic!!!! -_-
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo !
Reagovat
smazaný uživatel
budeš teď hrát ?
Reagovat
slacker
Nebudu, ne a ne a ne
Reagovat
smazaný uživatel
na tenisportále, když máš hrát ?
Reagovat
Michaelus
Tak to byl set hrůzy :/
Reagovat
VlS
Petra hraje příšerně. Ach jo
Reagovat
VlS
Fakt teda je, že Varvaře tam spadne snad i sopel.
Reagovat
kada.tom
zatím katastrofa ... nezbývá než doufat, že to Petra otočí
Reagovat
smazaný uživatel
zatím nic moc teda :-)
Reagovat
Michaelus
No vyhazuje se strašlivě, nechápu proč trocu neubere, ale snad se to změní :D Be positive :))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel deky nehází už jen Vilander..
Reagovat
Michaelus
Petra zněla jak by se měla rozbrečet
Reagovat
slacker
Safari skvela prace. Ubulena holka
Reagovat
smazaný uživatel
Poslouchej, že ji nejdeš pomoct ty? Ty jsi takovej děsnej suverén, všechno víš nejlíp, jsi děsnej tvrďák, každýho hned utřeš, tak nebuď skrblík a svoji skvělou image předej i Petře a je z ní hned světová jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
ta je psychicky v prdeli, letos opravdu neuhraje nic a bude ráda za top20. Takové mrhání talentem ...
Reagovat
slacker
Numuzu se k ni dostat. okolo se mota gorila Jirka a kazdeho odstrkuje
Reagovat
smazaný uživatel
Ty se přece dostaneš všude, popřípadě použiješ svůj jed, ten je zaručený nebo fyzickou sílu, tou určitě taky oplýváš :D No, tak 1. set máme rychle za sebou, Petra špatně potrénovala a teď začne konečně hrát. :)
Reagovat
slacker
Z ceho usuzujes na moji silu a jed?
Reagovat
smazaný uživatel
Z tvých komentů jed nekape, ale přímo teče :) A protože máš silná slova, máš jistě i silnou ruku :)
Reagovat
slacker
co maji slova spolecneho s rukou? Nic nekape, jen to nejsou medove recicky. Na ty moc nejsem
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to jsem si dávno všimla, že od tebe med rozhodně nehrozí, asi je úbytek včel nebo co :)
Reagovat
slacker
Tak kravicka taky nedava med a je uzitecna. Moje uloha je jina
Reagovat
anton77
už dělá ksichty a to jsme na začátku... ty UE jsou fakt častý a jsou hodně nevynucený
Reagovat
kada.tom
Petra to dá ve dvou setech, 6:4 a 6:1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snadný to nebude.. :/
Reagovat
VlS
Tak tenhle ticket už můžeš roztrhat :-(
Reagovat
Michaelus
Tak Kvitovci jste připraveni? :D :O
Reagovat
smazaný uživatel
Já vždy v plné zbroji :) Klidná, vyrovnaná, nic mě nerozhází :)
Reagovat
smazaný uživatel
Napsala Lunej v 19:08 :)
Reagovat
Michaelus
jj Petra dnes musí v suchým, v neděli jsem byl vyčerpaný až do večera :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty rozpolcenino, běž si fandit to Varvarovského vlákna jo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
co jsem ti rikal...
Reagovat
smazaný uživatel
a to ještě nezačala hrát :D
Reagovat
smazaný uživatel
...tenis, zatim to vypada na baseball
Reagovat
smazaný uživatel
Skoro jsem rozpolcený, jestli fandit Varvaře nebo Petře. Každopádně tyto hráčky slibují hodně krutý tenis.
Reagovat
slacker
Uz i Varvare? Ukaz jakoukoliv hracku a na TP se pokazde najde nekdo kdo ji bude fandit proti ceske hracce.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti s tou rozpolceností pomůžu: když budeš fandit Varvaře, přestanu tě řadit k oblíbeným nickům :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce fandím pořád. Petře téměř taky. Je ale pár hráček, které mám rád za to jak se chovají nebo hrají. Ne proto, že jsou češky.

Varvara to neměla lehký v životě, proto jí celkem přeju.
Reagovat
slacker
Nemela lehke? Sitotek? nemoce? Dobrovolny zivot emigranta v USA neberu za neprizen osudu
Reagovat
smazaný uživatel
Neviš o Varvaře nic.
Reagovat
smazaný uživatel
btw: Varvara má nejradši modrou antuku :D
Reagovat
slacker
nevim, proto se ptam.
Vim jen ze se narodila v nejakem asiostanu. Takze v USA zacinala jako imigrant. Co je na tom za neprizen osudu?
Reagovat
slacker
Takze barva antuky je ta neprizen osudu? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
byla v usa na par juniorskych turnaju a uzbekistan ji a otci mezitim odnal obcanstvi. Neumela anglicky, nemela penize, s matkou se setkala po 6 letech.
US novinari ji ignoruji, sponzori taky. Pritom je to asi fajna holka, pry jedna z nejoblibenejsich ve WTA.
Reagovat
slacker
Vzdyt si toto vybrala dobrovolne sama, to se tu snazim poukazat. kvuli tomu ji nebudu fandit proti PK
Reagovat
slacker
No mozna ne uplne sama ale jeji rodina
Reagovat
smazaný uživatel
rozumíš tomu, že ji Uzbekistan zrušil občanství? Pak musela žádat o azyl.
Reagovat
slacker
V kolika letech jela a jak dlouho tam byla nez ji to obcanstvi zrusili?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlna začíná :)
Reagovat
VlS
Varvaru mám taky docela rád, sice ne tak, abych ji fandil proti našim holkám, ale je mi sympatická, podobně to mám s Yarkou.
Reagovat
smazaný uživatel
gratuluju k výhře a pevně doufám, že tě bude dneska Petra následovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sam to v dalším kole nebude mít jednoduchý.. když nebudu počítat Serenu, tak naposledny Maria prohrála zápas na antuce v roce 2011 na French Open s Li Na.

No v každým případě by mě moc potěšilo, kdyby tuhle statistiku přerušila právě Samička :-)
Reagovat
tommr
ke kuriózní situaci došlo na turnaji ITF75 v Trnavě. Bára Krejčíková sice prohrála v závěrečným kole kvalifikace s Rumunkou Mitu, ale do hlavní soutěže se podívá jako lucky loser místo nemocný Andrey Hlaváčkový. Zajímavý je na tom hlavně to, že se v prvním kole opět utká s Mitu a bude tak mít možnost na reparát za nevydařený finále kvaldy ... :)
Reagovat
Fandina
Tak to je zajímavé, že Bára bude hrát znovu s Mitu, ale dívala jsem se, ona je 197 nebo tak nějak a to je pro Báru 340 asi těžký oříšek, ale bylo to ve třech setech, takže vyrovnané a třeba to Barbora dá.
Reagovat
smazaný uživatel
večer držím všechno, co mám ! Tak pojď !
Reagovat
slacker
Frekv. P SR Název stanice Pořady Jazyk FEC Kód
12245 H 27500 Super Tennis italsky 3/4 --- DVB-S
Reagovat
tommr
neví někdo náhodou jestli budou dnešní večerní zápas Petry dávat na SlovakSportu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Udělám Brože: nevím jak SlovakSport, ale SupertennisHD to má v plánu :-)
Reagovat
VlS
by to měl přenášet, aspoň to inzerovali
Reagovat
misa
Ve čtvrtek se zřejmě budou hrát jak všechna osmifinále žen, tak i mužů, takže mám obavu, že případný český duel Petra - Lucka odsunou pořadatelé na kurt bez streamu. Přece jenom, koho to ve světě zajímá, že?
Reagovat
slacker
Me
Reagovat
misa
Mě taky, ale myslel jsem svět bez Čechů.
Reagovat
tommr
no dneska odsunuli všechny zápasy s českou účastí s výjímkou zápasu Petry na vedlejší kurty takže čekám něco podobnýho i v případě ryze českýho osmifinále. Překazit by jim to moh jedině nedostatek zápasů ... :)
Reagovat
slacker
jojo kdo by se zajimal o americanky a rusky a nebyl american nebo rus. tez nechapu jak se muze nejaky cech zajimat o srbky :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak Petru bohužel nedávají někdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovou tipovat na vysedek je jako hazet si korunou....Ona je strašně nevyrovnana,jeden den hraje super druhy den vubec nic....Dokaže valcovat aby se druhy set vyhazela prostě předpovidat nějake osmifinale kde figuruje Kvitova ktera ma neodehrany mač je hodně ošemetne :D
Reagovat
smazaný uživatel
jeden den? loni to byl set. teď už to jsou gemy.
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová postoupila v Madridu do osmifinále, může hrát s Kvitovou ,ale v knize osudů má psáno , že ne.
Reagovat
misa
Napiš raději, kdy bude mít zase Petra pořádný výsledek, když tak vidíš do budoucnosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vím toho hodně ,ale toto je opravdu hodně vzdálené.Hvězdy zatím mlčí.Pokusím se spojit s jinou galaxii zda tam něco netuší.
Reagovat
smazaný uživatel
doufám, že se sekneš ! Jinak, vrrrrr..... ! ! !
Reagovat
VlS
Ptal jsem se hvězd a řekly mi, že na Petru jsou krátký :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Je otázka na které hvězdy byl dán dotaz.No v každém případě jsou hvězdy které Petře přejí ,ale jsou i ty opačného názoru.Nyní je otázka kterých bude v daný okamžik větší množství .
Reagovat
Frick
Tak jsem zvědav na kurzy. Kvítko bude lehce favorizovaný, ale jen lehce...
Reagovat
smazaný uživatel
Prave jsem si vsadil na Lepchenko v kurzu 5, sazkovky si nemyslej, ze to bude vyrovnany...
Reagovat
tommr
dneska si nejdřív hladce poradila s nebezpečnou Rybárikovou a pak ještě spolu s Pavlyuchenkovou vyřídily hvězdnej pár Hingisová+Lisická ... :)
Dnešní vítězství v singlu je pro Lucku významný i v tom, že jí vynese na 22.místo v průběžným žebříčku. První dvacítka je už velice blízko ... :)
Doufám, že si dneska večer povede stejně dobře i Petra Kvitová a že uvidíme český osmifinále ... :)
Reagovat
Frick
Splněn. Ještě jeden. Ale Kvítko to s Vavarou nemusí mít snadný. Pár skalpů už letos má - Jankovič, Kuzněcovová, Hantuchová...

No ale snad jí dá. Do konce roku 2013 jen 1x, za 4 měsíce během roku 2014 hned 3x? Masakr.
Reagovat
rosm
jasna prohra Kvit skoda ze nesazim
Reagovat
tommr
Lepchenková sama o sobě žádnej problém nebude, ale je otázka v jakým rozpoložení bude Petra a co bude na kurtu vyvádět. Pokud nastoupí v "self-destruction mode" tak je celkem jedno kdo proti ní stojí - Petra je schopná se kdykoli proti komukoli sama vyházet ... :)
Reagovat
kada.tom
Lucka dneska hladce :-)
A s Nasťou vyhrály i ve čtyřhře, doufám, že se znovu Lucka dá dohromady s Nasťou, svědčí jim to spolu :-)
Reagovat
PetaM
Já bych jim přál, aby si obhájily titul :)
Reagovat
tommr
ten debl musel bejt dneska hodně zajímavej. Hingisová v něm hrála se svou současnou svěřenkyní proti tý bývalý ... :)
Reagovat
VlS
jj, škoda, že to nebylo k vidění, ale podle výsledku to bylo docela přesvědčivý
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist