Šafářová by tento týden měla zahájit přípravu na antuku

19. 3. 2018, 21:38
Aktuality 3
Lucie Šafářová, která kvůli nemoci přišla o oba prestižní březnové turnaje v Indian Wells a Miami, by během tohoto týdne měla začít znovu trénovat. Vítězka pěti grandslamů ve čtyřhře i držitelka olympijského bronzu z Ria de Janeiro to uvedla pro web lucie-safarova.com.
Profily hráčů
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová onemocněla během únorového turnaje v Dubaji a zákeřný vir ji 'paralyzoval' na několik týdnů. Nejenže přišla o start na velkých turnajích v Indian Wells a Miami, ale odložit musela také společný návrat s deblovou parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandsovou, jež se na Floridě představí poprvé od vážného zranění kolena z loňského Wimbledonu.

Jednatřicetiletá Češka,které letos odehrála jen pět singlových zápasů a pouze dva z nich vyhrála, by tento týden měla začít znovu trénovat a zahájit tak přípravu na antukovou část sezony. Na začátek dubna má naplánovaný start v americkém Charlestonu, kde si v roce 2012 zahrála finále.

V Miami se představí pár Sestini Hlaváčková/Strýcová
K favoritkám na deblový titul v Miami budou patřit i zkušené Češky Andrea Sestini Hlaváčková s Barborou Strýcovou, která se na turnaj přesune coby čerstvá vítězka čtyřhry z Indian Wells. Dosud nejcennější titul Strýcová získala po boku Tchajwanky Su-Wei Hsieh, s níž vytvořila pár na poslední chvíli.

"Před Indian Wells jsme se s Bárou domluvily na spolupráci, která začne v Miami. Jsme domluvené, že spolu zkusíme i většinu velkých turnajů včetně grandslamů. Cíle máme nejvyšší," uvedla v tiskové zprávě Sestini Hlaváčková.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

3
Přidat komentář
tommr
doufám, že jim to spolu půjde a hlavně, že jim to vydrží aspoň do konce sezóny, aby si ještě stihly vybojovat účast na deblovým TM ... :)
Reagovat
d@ve
Super Lucy, už se na tě těším.. :)
Reagovat
tommr
já bych si moc velký naděje nedělal. Než se Lucka po tom výpadku zase dostane do formy uplyne dost času a mezitím se určitě zase stihne zranit nebo onemocnět ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist