Šafářová nenašla recept na servis Shuai Peng. Číňanku čeká čtvrtfinále proti Bencicové

1. 9. 2014, 07:01
Aktuality 110
US OPEN ŽENY - Lucie Šafářová ve svém prvním osmifinále na US Open neuspěla. Česká tenistka poprvé v pátém vzájemném zápase na okruhu WTA nestačila na bezchybnou Shuai Peng, které nesebrala jediný servis a prohrála 3-6 4-6. Číňanka tak při svém podání udržela už 29 gamů v řadě a poprvé v kariéře postoupila do grandslamového čtvrtfinále. V něm narazí na sedmnáctiletou Švýcarku Bencicovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová si na letošním Wimbledonu zahrála poprvé v grandslamovém semifinále. Svou velmi dobrou formu si udržela i během léta a tak i jubilejní 10. start na US Open přetavila premiérovým postup do 4. kola ve svůj nejlepší výsledek. Potřetí do čtvrtfinále grandslamu ale postoupit nedokázala.

Sedmadvacetiletá Češka v New Yorku porazila Maďarku Babosovou a zvládla fyzicky i psychicky náročné třísetové bitva s nepříjemnou Číňankou Saisai Zheng a Francouzkou Alizé Cornetovou, kterou v pátek udolala po téměř tříhodinové bitvě. Proti nenasazené Číňance Shuai Peng už ale neuspěla.

Šafářová na okruhu WTA vyhrála všechny čtyři vzájemné duely, na US Open ale částečně doplatila na únavu a především ji vyřadila soupeřka opírající se o skvělý servis. Shuai Peng si po světové pětce Radwaňské a Italce Vinciové vyšlápla už na třetí nasazenou soupeřku během pěti dnů, když s nimi pouze v úvodní hře proti polské favoritce přišla o servis. Od té doby vyhrála už 29 gamů na podání v řadě.

Shuai PengČesko-čínský duel se měl hrát na Grandstandu, po dvouhodinové bouřce však pořadatelé program upravili a tenistky poslali na menší kurt číslo 5. Lépe se na něj vedlo osmadvacetileté Shuai Peng, jež proti o rok mladší Češce nastřílela 17 vítězných úderů a udělala pouhé čtyři nevynucené chyby, zatímco Šafářová trefila 20 winnerů a 21krát zbytečně chybovala.

"Ani jsem nehrála nějak špatně, ale ona byla lepší. Ještě jsem ji takhle dobře hrát neviděla. Skoro všechno jí tam padalo," řekla svěřenkyně Roba Steckleyho Šafářová serveru iDnes.cz po souboji s třetí deblistkou světa. Lépe se české tenistce na grandslamech vedlo už jen dvakrát: letos ve Wimbledonu a v roce 2007 na Australian Open, kde si ve svých 19 letech zahrála čtvrtfinále.

"Věděla jsem, že proti Lucii musím hrát odvážně. Lucie je opravdu dobrá hráčka, měla úžasný Wimbledon a French Open. Ona mě čtyřikrát po sobě porazila, ale dva nebo tři z těch zápasů byly vyrovnané. Takže jsem věděla, že když se budu snažit hrát své maximum, můžu uspět. Klíčem byl asi můj servis," radovala se ve formě hrající 39. hráčka singlového žebříčku Shuai Peng, která postoupila poprvé v kariéře do čtvrtfinále grandslamového turnaje.

"Vždycky jsem o tom snila, je to tak vzrušující. Posledních několik případů, kdy jsem byla ve 4. kole, jsem skončila na dobrých hráčkách jako na Marii (Šarapovové) nebo Petře (Kvitové). Měla jsem mečboly proti Radwaňské, tři sety jsem hrála s Kirilenkovou a Pennettaovou. Nikdy jsem nevyhrála, ale odnesla jsem si z těchto zápasů spoustu ztkušeností," řekla Shuai Peng, jež má ve sbírce dva grandslamové tituly ve čtyřhře.

Belinda BencicováO postup do semifinále se Shuai Peng utká s rovněž nenasazenou soupeřkou Belindou Bencicovou. Sedmnáctiletá Švýcarka na letošním US Open poprvé výrazně prodává svůj talent a tréninkové lekce s Martinou Hingisovou, jejíž matka Melanie Molitorová Bencicovou trénuje.

Poté, co si v pátek proti světové sedmičce připsala premiérovou výhru nad hráčkou Top 10, vyřadila při své premiéře ve čtvrtém kole grandslamového turnaje i desátou hráčku světa a bývalou světovou jedničku Jelenu Jankovičovou, kterou po odvrácení tři setbolů v dlouhé prvním setu zdolala 7-6 6-3.

"Je to neuvěřitelné. Porazila jsem Jelenu a jsem tu ve čtvrtfinále," neskrývala svou radost Bencicová, jež se stala nejmladší čtvrtfinalistkou grandslamového turnaje od Nicole Vaidišové, která si v roce 2006 zahrála semifinále na Roland Garros. Na US Open je nejmladší čtvrtfinalistkou za posledních 17 let od triumfu tehdy šestnáctileté Hingisové.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
nedělní výsledky českých tenistek (31. 08. 2014)
• Dvouhra - 3. kolo •
Shuai Peng (Čína) - Šafářová (14-ČR) 6-3 6-4
• Čtyřhra - 3. kolo •
Dijasová/Yi-Fan Xu (Kaz./Čína) - Hradecká/Krajiceková (11-ČR/Niz.) 7-6(3) 6-2
• Smíšená čtyřhra - 2. kolo •
Peschkeová/Matkowski (ČR/Pol.) - McHaleová/Kozlov (USA) 5-7 6-2 10-8
Townsendová/Youngová (USA) - Hlaváčková/Peya (2-ČR/Rak.) 6-3 6-3
JUNIORKY
• Dvouhra - 1. kolo •
Gordonová (USA) - Kolodziejová (ČR) 6-1 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

110
Přidat komentář
Frick
Lucka plánuje účas na 3 velkých turnajích a dvou menších.

To je o jeden více, než jsem čekal.

Ty velké jsou předpokládám Tokio, Wuhan a Peking, ovšem jsem zvědav na ty menší. Předpokládám, že to bude Luxemburg na závěr sezóny, ale co ten předtím? Tianjin by se možná mohl "těšit" malému zájmu hráček, tak třeba tam a konečně si jít za tou výhrou?

Pak by přišel i turnaj, jenž by v plánu nebyl...
Reagovat
Fandina
A ještě FED. To by se také mělo zahrnout, ale je škoda, že se to jako u kluků neboduje do žebříčku.
Reagovat
tommr
nejspíš bude Lucka hrát i v Linci, kterej je u českých hráček poměrně dost oblíbenej ...
Těch 5 turnajů se mi ale zdá trochu moc i na tak fyzicky skvěle připravenou hráčku jako je Lucka. Kde si to čet nebo slyšel?
Reagovat
PetaM
http://sport.idnes.cz/tenis-us-open-safarova-rozhovor-dab-/tenis.aspx?c=A140901_080048_tenis_cig

3. odpověď od konce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tokio, Wuhan, Peking, Linz

na tyhle turnaje je zatím přihlášená.
Reagovat
slacker
Pak asi Lucka neumi pocitat do peti :-))
Reagovat
smazaný uživatel
kdo bude hrát v Luxemburgu se ještě neví.. čili to bude možná ten pátý.
Reagovat
PetaM
Jak jsi přišel na Linz? Já se koukal na ofiko stránky a je tam Player list z minulého roku ... :)
Reagovat
Frick
Taky si řikám.

Já doufám, že do našláplýho Linzu nepojede a zkusí něco více mimo...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=767306

tennisforum je dost užitečná stránka. Vřele doporučuju :-)
Reagovat
PetaM
Aha, tak díky :D :)
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Karolína Plíšková

Za to, že se postarala se o nejpříjemnější české překvapení na celém USO. Nicméně, ani ona asi nemůže být úplně spokojená, jelikož šance jít dále než do 3. kola tu byla a Karolína jí nechala ležet.

Bára s Luckou si tak odehrály to svoje, co jim přisoudilo nasazení. Je to fajn, ale žádná díra do světa to nebyla. Totéž by se dalo říct o Petře C.

PALEC DOLŮ - Petra Kvitová

Tu asi není co řešit.

Tak, účinkování našich holek na 4 GS je u konce. Neúspěšné AO, o něco lepší FO, fantastický Wimbledon a na závěr už tradičně nepříliš úspěšné USO....

Uvidíme, co přinese AO 2015. Snad by našim tenistkám mohlo sednout, ať to bude Petra, Lucka, Karolína, Bára nebo třeba Terka. Taky by se tam do své premiérové GS kvaldy mohly podívat nové české tváře (Tereza Martincová?), jiné by se mohly premiérově podívat do hlavní soutěže na GS (Krejčíková a zejména Allertová) a když pánbůh dá, tak i třeba jeden velmi zajímavý návrat....
Reagovat
tommr
já bych PALEC NAHORU dal přece jen spíš Lucce. Došla z našich nejdál, v žebříčku se posune na kariérní maximum a vyřazení od fantasticky hrající Pengový není žádná ostuda ...
Karolína sice nadchla výhrou nad Ivanovicovou, ale hned vzápětí si to trochu pokazila vypadnutím s hratelnou Dellacqua ...
Reagovat
PetaM
Najednou zohledňuješ to, jak Peng hrála? Podle žebříčku jí přece měla jasně přejet ne ...
Reagovat
tommr
a viděl si vůbec ten zápas? Pengová prostě podala neskutečnej výkon. I sama Lucka řekla, že jí ještě tak dobře hrát neviděla ...
Reagovat
PetaM
No, hráčky většinou složí kompliment soupeřce, to jenom některé ne :D

Ale to já jen tak, většinou zápasy hodnotíš podle toho, na jakém místě je soupeřka a často vynecháváš její formu :D

Taková Belinda třeba, pro Angi a Jelenu je to taky velká ostuda, že s ní prohrály, ale má fazónu a jede :D Ale jen ať jede dál :D Do finále třeba, to by bylo super :D
Reagovat
smazaný uživatel
Palec nahoru bych dal za 3 ubojované výhry Lucky, jak tak koukám, Peng prostě hrála moc dobře :)
Reagovat
Frick
Jenže za "není ostuda" nechci dávat palec nahoru. Pokud celkově hodnotim to USO, tak se Lucka zbytečně zapotila se Saisai, pak obdodbně s Alizé (jakkoliv je fajn, že nakonec tu velkou bitvu vyhrála, což by třeba loni nedala) a nakonec ta Peng....

Vlastně se dá říct, že Lucka na USO neměla zápas, jenž by vyloženě zasloužil uznání. Na AO to bylo 3. kolo s Li, na RG to bylo 3. kolo s Anou, ve Wimblu demontáž Cibulkový ve 3. kole a druhá demontáž Ekateriny ve ČF. Ano, bitva s Cornet byla pěkná, ale byla to bitva, jenž Lucka mohla nepřipustit...
Reagovat
smazaný uživatel
S volbou souhlasím, Karolína na rozdíl od Lucky jela nad plán, navíc výhra nad Anou se počítá. Petra v té druhé kategorii tenhle týden neměla konkurenci...
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni tj. po částečně odehraným čtvrtým kole na USO.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou.
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila na USO do čtvrtýho kola; dvě hvězdičky znamenají, že hráčka postoupila na USO do čtvrtfinále.

1. Williams, S. 7670 (+1744) *
2. Halep 6160 (+234)
-------------------------
3. Kvitová 5926
-------------------------
4. Sharapova 5575 (-351)
5. Radwanska, A. 5380 (-546)
6. Li 5270 (-656)
7. Bouchard 4545 (-1381) *
8. Kerber 4400 (-1526)
9. Ivanovic 3855 (-2071)
10. Jankovic 3655 (-2271)
11. Wozniacki 3245 (-2681) **
12. Errani 3025 (-2091) **
13. Cibulkova 3007 (-2919)
14. Šafářová 2965 (-2961)
15. Petkovic 2525 (-3401)
16. Pennetta 2461 (-3465) *
17. Suarez Navarro 2420 (-3506)
18. Williams, V. 2370 (-3556)
19. Makarova 2305 (-3621) *
20. Stosur 2110 (-3816)
...

Petra Kvitová na USO opět selhala a propásla tak velkou šanci na další posun v žebříčku a zajištění účasti na letošním TM.
Petra přesto zatím zůstává na třetím místě a po překvapivým vyřazení Sharapový je vysoce pravděpodobný, že si ho udrží i po USO.
Předstihnout Petru může už jen Bouchardová, ale ta by k tomu potřebovala získat titul ...

Lucka Šafářová i přes příznivej los došla na turnaji jen o kolo dál než Petra a propásla tak jedinečnou šanci na průnik do první desítky.
Lucka zatím zůstává na 14.místě, ale předstihnout jí ještě můžou Pennetta (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do semifinále), Makarova (ta by k tomu potřebovala dojít aspon do finále) a Azarenka, Dellacqua a Peng (ty by k tomu potřebovaly získat titul) ...
Reagovat
Frick
A byl fakt tak příznivej, když jí tam přivál soupeřku hrající v životní formě? Přeci se ta Aga taky neporazila sama, ne? Kor když asi sotva měla špatnou formu, když vyhrála v Montrealu....
Reagovat
tommr
no je fakt, že ten los asi vypadal líp než ve skutečnosti byl. Kdo ale moh tušit, že Pengová, kterou Lucka předtím čtyřikrát porazila bude letos na USO tak silná? Pro Lucku by možná byla schůdnější soupeřka ta Aga ...
Reagovat
Frick
Možná. Když jsem viděl, že by v OF hrála s Agou, říkal jsem si, že to jde...
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděla jsem její zápas s Peng, čekám, že tu bude nějaký " koment ", ale oni jsou tady zase hádky. Zdá se, že když sem quesh nechodí, tak někomu strašně chybí, že o něm alespoň musí pořád mluvit, že ? A odsuzovat jeho názory, že ? Fandino, divím se, že vůbec na ně reaguješ, když víš, že tě opět něčím šťavnatým setřou....Lucky prohra mrzí, to je holt život. Hlavně, že média u nás megalomansky psala, jak naše holky " rabujou Us Open ". To mě fakt pobavilo...
Reagovat
Fandina
Tak nějak. Jsem hloupá, že se s nimi bavím. Prostě se musím naučit ovládat, můj problém. Jinak souhlas, Lucky škoda, tentokrát si skoro proti Peng neškrtla. Co naděláme.
Reagovat
PetaM
Přesně, já je mám všechny v ignoru a je mi blaze :D A jestli mě pomlouvají a já to nevím, ani mi to nevadí :D Od nich ne :D :D Taky bys to měla udělat, je to celkem super, sice je těžké se ovládnout a nezrušit ignor, ale časem to člověk zvládne :D
Reagovat
Fandina
Máš pravdu. Nebudu, nebudu a nebudu na ně reagovat. A pak, že se člověk tady nemůže nic naučit. Jooooooooooooo! Jedeeeeeeeeeeeeem!
Reagovat
PetaM
Sice člověka občas nasere, co napíšou, ale prostě se musí nadechnout, zavřít oči a odejít z článku :D Mě to pomáhá :D Čím více, na ně budeš reagovat, tím více jim budeš nahrávat a tím více bude jejich existence dostávat smysl :D A když na ně reagovat nebudeš, tak budou mít nudný život ... A to je nejlepší odměna :D :D
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooo je to tak, naučit se ovládat na ně nereagovat ... jedeeeeeeeeeeeeeeeem
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsem opravdu na Tebe zvedava, jak dlouho vydrzis nereagovat:-D
Reagovat
Fandina
myšleno na provokatery, nereagovat, to je jasné ... úsměv
Reagovat
slacker
No prvni provokace od "neprovokaterky" a hned reakce ":-))
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To cos napsal je samozdrejme nesmysl, moje existence zde cita roky..Takze rozhodne neni u me jakakoliv potreba umyslne reagovat na Fandinu, pokud bych k tomu v minulosti nedostal impuls od ni same, po nekolikatem jejim nesmyslnem komentari ke me samotnemu.

Roger Federer.:)
Reagovat
PetaM
No vidíš, mám pro tebe úplně tu stejnou radu, prostě to vydýchej a nereaguj :D A nebo to napiš, ale před tím, než dáš odeslat, to prostě vymaž a řekni si, že je to blbost a že se tím nebudeš zatěžovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
Proc myslis ze bych potreboval, abys mi rikal jak bych to mel delat? Ja jsem se jen ohradil vuci tomu, ze jsi srovnal z "trolem", protoze takle to nefunguje..a jak rika Fandina chytri to pochopy, hloupim je to jedno.:)
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, ale co je zase spatne?
Reagovat
Fandina
fanynka ... jsem zvědavá na tvojí odpověď RF ... úsměv
Reagovat
PetaM
Někdo miluje Petru, někdo Queshe, co se dá na to říct. Závislost je závislost :D :D Chudáčci :D :D
Reagovat
Roger_Federer
Myslim ze si aktivne prebral funkci queshe...
Reagovat
slacker
Vsak ja PetuM davno radil k te dvojce Fandina Quesh jeste pred jeho prvnim "odchodem"
Reagovat
slacker
Vlastne kecam ... to byl jeste v pohode. Nejak se zblaznil behem zkouskoveho obdobi na zacatku toho roku
Reagovat
Cico93
chlapci chlapci, ale on vás nevidi, zbytočne sa snažíte:)
Reagovat
slacker
To je ale drobny omyl.
Reagovat
smazaný uživatel
Bellis a Vondroušová spolu budou hrát čtyřhru. Z toho by mohl být titul :-)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda že sou nalosovaný do prvního kola k Marušce Bouzkové :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Už spolu hrály letos na RG, kde byly ve finále (které prohrály velmi těsně)... :)
http://en.wikipedia.org/wiki/2014_French_Open_%E2%80%93_Girls%27_Doubles

Jinak CiCi budu určitě přát i ve dvouhře. Udělala na mě velký dojem... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Shuai Peng je docela fajn. Podání asi musela hodně trénovat, protože v debl ve finále FO letos moc dobře neservírovala. Hlavně se dočkala prvního čtvrtfinále :) mohla by přejít dál, ale Bencic je taky moc dobrá.
Moje favoritka je Serena
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledky nočních zápasů mě docela překvapily... Jelena v prvních třech kolech neztratila servis a teď ji porazila Belinda. Musím říct, že Belinda se neskutečnou rychlostí dere nahoru a US Open je zatím nepochybně její životní turnaj. Poprvé je na dospělém GS takhle daleko a navíc vyřadila dvě hráčky Top 10... Stejně tak mě trochu překvapilo vítězství Shuai Peng nad Luckou. Na Číňanku je třeba dát si velký pozor, protože porazila silné hráčky (Aga, Lucka) a její výsledky budí respekt už jenom proto, že velmi zřídka ztrácí svůj servis...

Sám jsem zvědavý, kdo z dvojice Belinda - Peng postoupí do svého premiérového grandslamového semifinále. Věřím, že proti vítězce tohoto zápasu nastoupí Caro. :)
Reagovat
misa
Bude dost překvapivá finalistka. Caro se mi zdá po tom rozchodu jako znovuzrozená, Petra po rozchodu vyhrála Wimbledon. Ti chlapi mají asi na tenistky neblahý vliv :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to možné. :)
Reagovat
Fandina
Také si to myslím. Přece jenom, když je žena sama nemusí se tak ohlížet na druhé a může se věnovat jen sama sobě. U mužů to může být naopak, žena mu pomáhá.
Reagovat
lars
A ja to ,ze Peta vyhrala loni v Tokiu, kdy mela Radka ?
Reagovat
lars
oprava: a jak to........
Reagovat
Fandina
myslela jsem to obecně. Když máš víc času se věnovat sobě a nemusíš se dělit s druhým, tak ti to může prospět. Ale nemusí to tak platit, to je jasné, může to být individuální. Ale v případě Caro je to zajímavé, že když s Rorym nechodila, byla jedničkou a on také. Potom spolu byli dost k vidění a oboum se nedařilo. A teď se zase oboum daří. On vyhrál golfové mástrs a ona hraje líp, než když s ním chodila.
Reagovat
Roger_Federer
Takze tady je problem? rozvadite se proto prudis?
Reagovat
Fandina
ne, zkušenost, jak to v životě chodí
Reagovat
A.R.R.
Já doufám, že postoupí Bel, jednak je to moje mladá puška a Peng už mi sestřelila dvě moje holky, Agu a Lucku, takže Bel mi je snad pomstí :-) I když je fakt, že Peng hraje hodně dobře, to jsem od ní nečekal.
Reagovat
smazaný uživatel
Pengový jsem se obávala, Radwanskou roznesla na kopytech
Reagovat
Roger_Federer
precetl jsem si dizkusi na idnesu. a musim rict, ze diky bohu, ze nas prozatim pan Jiri Kves opustil..
Nejvice me pobavila prestrelka Kves- Jaroch :)

sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140830_210303_tenis_tny&razeni=vlakno

jedba za vsechny:Autor Quesh
Ať se ti to líbí nebo ne, Petra hraje v patrně nejsilnější éře ženského tenisu. Takovou konkurenci, jaká je dnes, Graf nikdy neměla. To o těch výmluvách je nesmysl, což víš a že Bouchard je nejlabilnější hráčka top 10 taky víš.
Reagovat
Cico93
Reagovat
Bob
On už sem Jirka nechodí? To je škoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Takový příspěvek mě opravdu baví od někoho, kdo podle svých slov začal pořádně sledovat tenis až od Wimbledonu 2010 (samozřejmě díky Petře). Víc k tomu asi není třeba dodávat... Já teda celkově tohle porovnávání konkurence moc nemusím. Prostě každá doba je jiná, ale pořád je to profesionální světový okruh tenistek, takže konkurence musí být neustále obrovská (třeba mě štvou řeči, že Caro měla v letech 2010-2011 slabou konkurenci). S tebou třeba souhlasím v tom, že konkurence byla dost velká, když Nicole Vaidišová byla v Top 10. Minimálně ta první dvacítka hráček tehdy byla hodně silná a postupně se tam tlačily další, které dneska můžeme vidět nahoře... No a co se týče toho, že Genie je podle queshe "nejlabilnější hráčka Top 10", tak podle mě je naopak jedna z psychicky nejodolnějších (viz její letošní výsledky na GS, kde je na hráčky největší tlak). Jiříkovi asi hodně narostla ramena po tom wimbledonském finále... Jak napsal Cico: Je to klaun! :D

Jinak tu přestřelku tam quesh absolvoval s Jarošem. Jaroch je ten "expert" ze Sportu, který mi na Twitteru pořád nechce odpovědět... :D
Reagovat
lars
A proc se ho nezeptas na idnesu ?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože už tam asi tak 4 roky nemám účet. :D
Reagovat
Fandina
Já bych to viděla tak, že jste ho tu odsud vyštípali a teď si donekonečna budete o něm povídat ... ubohé
Reagovat
slacker
Neboj o tobe si taky budeme furt povidat az budes vystipana
Reagovat
Cico93
;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem ho odnikud nevyštípal.
Reagovat
Fandina
jak myslíš ... :-))))))))))))
Reagovat
Roger_Federer
Ja si budu na verejne diskuzi povidat z kym chci a okom chci, jestli stim mas problem necti to a hlavne nekomentuj..Pokud sis precetla ty komentare na idnesu, musi ti byt jasne, ze to neni zcela normalni, ty komenty od Jirky.
Reagovat
Fandina
Kde je problém? Někde čteš, že tě omezuji? Napsala jsem, co si myslím o vašem vyštípání queshe odsud. Pokud se tě to dotýká, tvoje věc.
Reagovat
Roger_Federer
problem je ze se opet seres do diskuze kde te nikdo nezval.; )
Reagovat
Fandina
a tebe někdo zval?
Reagovat
Roger_Federer
zacatek vlakna?
Reagovat
Fandina
veřejná diskuse?
Reagovat
Roger_Federer
:)...rybycky..
Reagovat
Fandina
rybičky ... úsměv
Reagovat
slacker
A ty jsi zase vystipala Vlka a Lunej
Reagovat
slacker
Taky cekam na odpoved :-)
Reagovat
Fandina
Nevšimla jsem si, že by ses na něco ptal. Co se týká Vlka, tak ten mi napsal, že se ho dotklo, když jsem o něm napsala, že ho nemám ráda. Odpověděla jsem mu. Co se týká Lunej, tak o tom nevím, že by proti mě něco měla.
Reagovat
Fandina
Oprava proti mně.
Reagovat
Fanda67
Jak souvisí tvůj komentář s článkem - kde se píše o Šafářové, Benčičové Pengové...Podle mě vůbec, jde hlavně zase vyvolat hádky, zřejmě zde byl už dlouho klid. Jinak s tím Jirkou bych samozřejmě nesouhlasil, ale přece se tu nebude psát o každém, kdo na jiném fóru píše dle našeho názoru nesmysly ....
Reagovat
slacker
A kam jinam ten koment mel dat? Do nejakeho zastrcenho dole kdyz jeste byla Petra v turnaji? Chaaaaaaa
Reagovat
Roger_Federer
Nezlob se, ale kdyz uz si tady, asi novy (nebo staronovy) zkus tedy zde nahodit par temat, o kterych se zde muze psat a o cem se psat nesmy.Diky
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
blixa
No, nechci vám do toho kecat .. teda já bych i kecal ale vím že je to marný :D, ale co sem snad patří jsou vážná i nevážná témata o tenise a k tomu jistě i vzájemné přátelské pošťuchování a vtipkování, případně diskuse o tématech přidružených (třeba daně :D). Co by sem patřit nemělo, leč je toho tady v míře zbytečně velké je neustálá diskuse o tom, jak je ten jiný spoludiskutér blb, vůl, mamlas, úplnej trotl, psychicky narušený jedinec atd atd. K to mu pak ještě neustálé přesvědčování onoho spoludiskutéra, aby už konečně uznal je je blb, vůl, mamlas, úplnej trotl, psychicky narušený jedinec atd. (to se týká zejména tebe Rogere :D). Já vím, jistě mi odpovíte slovy klasika "může se mi to nelíbit, můžu proti tomu protestovat ale to je asi tak všechno co s tím můžu dělat". No jo, já vím, je to marný, je to marný ... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Mas pravdu, me to rozhodne bavi.:), Osobe si myslim ze jak Fandina tak dotycny Quesh jsou pripady pro doktora.Kazdy v necem jinem, ale oba tam urcite meli zajit..
Nicmene kdyz uz jsi zminil jedno je treba rici i druhe..Nemusis souhlasit s mimi nazory, nebo stim co pisu, nicmene mam svuj nazor a toho se drzim, zatim me nic nepresvedcilo, ze se mylim pokud nevidi nebo nechces videt , ze si nektere jedince Fandina vodi jak ovecky..je to v poradku...usmev
Reagovat
Fandina
k doktorovi chodím často a ty?
Reagovat
Roger_Federer
To se divim, ze mas jeste priztup k netu..;)
Reagovat
Fandina
To jsem si všimla, že se divíš ...
Reagovat
slacker
A uz jsi mu povedela o svych problemech nebo to pred nim tajis?
Reagovat
Fandina
Je to naopak, když mám nějaký problém, tak hledám pomoc, proč bych to měla tajit?
Reagovat
slacker
Pozor zase reagujes na "provokatera". "Problemy" typu zlomeny nehet jsem nemyslel
Reagovat
slacker
No taky sem moc nepatri bolsevikovani a komousovani :-))
Reagovat
blixa
To je v rámci "přátelského pošťuchování", ne ? :D :D
Reagovat
slacker
Jo mas pravdu :-)))
Reagovat
Fanda67
Registraci jsem dělal nedávno, ale sleduji to tady už pár měsíců, tak jsem snad trochu v obraze a na častější diskutující mám svůj názor. Trochu si přivydělávám live kursovýma sázkami a občas sem zabrousím. Nic není černobílé ale z názvu nicku asi poznáš ke které skupině bych se v případě války připojil :-)
PS doufám se nemýlím , když si myslím že ty hrubky děláš úmyslně , úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Ne, ty hrubky nedelam schvalne..usmev
Reagovat
slacker
A proc si ho znova nezalozis? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nemám zájem. :D Píšu sem, na eurofotbal.cz, na Twitter... Přijde ti to snad málo? :D
Reagovat
slacker
Na eurofotbalu pises taky o tenisu? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, o Monče Čuhelové. :D
Reagovat
Cico93
Na Eurofutbale máš aky nick? Ten istý čo tu? Ja by som nemal nervy sa tam snimi hádať. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ten samý. :)
Reagovat
lars
to o ty labilce jsem tam nenasel ???
Reagovat
Roger_Federer
sport.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A140830_223429_tenis_tny&razeni=vlakno
Reagovat
lars
Aha, diskuse pod jinym clankem, nez jsi drive uvedl!!!
Tak, ze jsem to zbytecne hledal jinde. To jsi me okradl o cas !! :))
Reagovat
smazaný uživatel
http://sport.idnes.cz/tenis-us-open-safarova-rozhovor-dab-/tenis.aspx?c=A140901_080048_tenis_cig

Nevím nevím, Lucku čeká dost obhajob a víc šancí dávám Wozniacké, která sice taky obhajuje nějaké body, ale na US si to asi stihne nahnat.
Reagovat
smazaný uživatel
šance tam je
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist