Šafářová opět zvládla grandslamový start, Smitková vedení neudržela

25. 8. 2014, 18:56
Aktuality 187
US OPEN ŽENY - Lucie Šafářová už na šestém grandslamu v řadě zvládla své úvodní vystoupení. Do letošního US Open vstoupila výhrou nad Maďarkou Timeou Babosovou, naopak devatenáctiletá Tereza Smitková při své premiéře na US Open neudržela vedení proti Portoričance Puigové. Skončila i Kristýna Plíšková.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová si na letošním Wimbledonu zahrála poprvé v grandslamovém semifinále a z pozice nasazené čtrnáctky má reálnou šanci na úspěch i nyní na US Open. Sedmadvacetiletá Češka si totiž svou velmi dobrou formu udržela i během léta, když na posledních dvou turnajích v Montrealu a Cincinnati prohrála až se dvěma nejlepšími tenistkami žebříčku WTA Serenou Williamsovou a Simonou Halepovou.

Do posledního grandslamu sezony Šafářová vstoupila duelem s jednadvacetiletou Timeou Babosovou, kterou v jediném vzájemném duelu zdolala až v tie-breaku třetí sady. Ani dnes to česká tenistka neměla jednoduché, tentokrát však zvítězit dokázala zvítězit ve dvou setech.

V úvodním dějství měla Šafářová celkem 12 brejkbolů, ale využít dokázala jen jeden. Málem na to doplatila, když za stavu 5-4 poprvé čelila hrozbě ztráty podání, ale situaci zvládla po proměnění celkově čtvrtého setbolu se ujala vedení.

V druhém setu česká tenistka přišla hned dvakrát o náskok brejku a navíc za stavu 5-4 při svém podání zahodila tři mečboly, drama ale odmítla a za hodinu a tři čtvrtě nad 114. hráčkou světa zvítězila 6-4 7-5.

"Nehrála jsem nejlíp, jak umím. Na konci druhého setu jsem si to zkomplikovala. Doufám, že se budu zlepšovat," řekla Šafářová serveru iDnes.

Vstup do grandslamu tak Šafářová zvládla už pošesté v řadě. O účast ve třetím kole, které je na kurtech ve Flushing Meadows jejím maximem, bude fedcupová reprezentantka hrát proti Číňance Saisai Zheng (147. v žebříčku WTA).

"Vůbec nic o ní nevím. Budeme se muset poptat," řekla deníku Sport svěřenkyně Kanaďana Roba Steckleyho.

První vyřazenou Češkou z letošního US Open je Tereza Smitková. Devatenáctiletá Češka, jež letos ve Wimbledonu překvapila postupem z kvalifikace až do osmifinále, neudržela náskok setu proti o rok starší Monice Puigové. Talentované Portoričance nakonec podlehla 6-3 3-6 3-6.

Už sedmý zápas v řadě (včetně kvalifikací) prohrála Kristýna Plíšková. Dvaadvacetiletá Češka podlehla 3-6 4-6 s Rumunkou Alexandrou Dulgheruovou a již se sedmým grandslamem po sobě se rozloučila po prvním kole, nebo již v kvalifikaci.

"Trochu mi chybí sebevědomí a to se projevilo," řekla Radiožurnálu Plíšková, kterou trénuje Jan Bedáň.

Až zítra do US Open vstoupí Petra Kvitová, Barbora Záhlavová-Strýcová, Karolína Plíšková a Klára Koukalová s Petrou Cetkovskou, které čeká vzájemný zápas.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
pondělní výsledky českých tenistek (25. 08. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šafářová (14-ČR) - Babosová (Maď.) 6-4 7-5
Puigová (Portor.) - Smitková (ČR) 3-6 6-3 6-3
Dulgheruová (Rum.) - Kr. Plíšková (ČR) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

187
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak 2. set už byl v pohodě. :) Nevím, jestli Makiri nějak omezoval ten zdravotní problém, ale dohrála to, což je dobře. Myslím, že i ve 2. setu se pohybovala slušně, akorát dělala víc chyb... V každém případě: To by v tom byl čert, aby se Makiri s tenisem jako v 1. setu nevrátila zpátky nahoru!

Jinak z postupu Mashy mám samozřejmě radost! :) Dopoledne jsem tady psal, že dneska neberu nic jiného než tři vítězství. Trochu mě mrzí, že Caro ten zápas nemohla dotáhnout, ale postoupily všechny tři moje favoritky a to je hlavní... Mise pro 1. den je splněna. :)
Reagovat
Cico93
!!!;)
Reagovat
smazaný uživatel
Yes!! Tak Maruš celkem v pohodě výhra nakonec!! :-) A na konci zazpíval kanár! Super!! V 2. kole čeká Dulgeru, to by taky neměl být problém! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to vybojované, ale Masha má 1. set! :) Tenis je to podle mě opravdu dobrý. Makiri vážně není soupeřkou na rozehrání...
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám, že Makiri má taky MTO. Dneska se s tím nějak roztrhl pytel, tak snad nebude další skreč...
Reagovat
pepin
Další klikařka, zase ne zdravá soupeřka a další zdravotní potíže.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká klikařka? Vždyť vede 6:4, 3:0. Až za tohoto stavu si Makiri vzala MTO a nakonec to asi dohraje... Říkal bys to samé, kdyby byla zraněná Masha? Asi těžko...
Reagovat
pepin
Co se pořád čertíš? Ty neumíš normálně diskutovat? Každé zranění jeho nositele ovlivnuje. Jinak k tomu co jsi napsal na konec jen tolik, to neznamená, že když marfušu nemám rád a přeji si její brzké vypadnutí, že bych ji přál zranění, ale nevím zda Ty to chápeš, protože asi žádný sport kromě televize neděláš.
Reagovat
smazaný uživatel
Umím, ale ne s tebou. Když se tady o ní permanentně vyjadřuješ hnusně, tak se nediv, že si o tobě nemyslím nic moc dobrého... Jinak jsem si loni při Wimbledonu nevšiml, že bys bral nějaké ohledy na zranění Viky, Mashy a Caro. Tenkrát ses tady těšil z toho, jak Montymu vypadly "čtyři mušketýrky" v jeden den (včetně Viky, která nemohla ani nastoupit k zápasu).
Reagovat
slacker
Ta Marena tam behem zapasu vzdy pochoduje jak robot a propaluje okoli ocima jak terminator
Reagovat
smazaný uživatel
Docela nečekaný konec. Caro ve druhém gemu vybojovala brejk a Magda poté skrečovala... Na jednu stranu jsem si oddechl, ale zároveň je mi docela líto Magdy. Klobouk dolů před tím, jak dokázala hrát i se zraněním. Upřímně jsem si myslel, že to skrečuje po 1. setu... Pro Caro to asi taky nebylo jednoduché, že soupeřka je zraněná a najednou se vypne k takovému výkonu. Je to trochu škoda, že postoupila touto cestou, ale příště to snad bude lepší. Dneska mi přišlo, jakoby se s tím Caro tak trochu sžívala...
Reagovat
pepin
Tak má velkou kliku, jinak by asi letěla.
Reagovat
smazaný uživatel
Magda byla asi jiného názoru, jinak by to neskrečovala. Víc už jsem napsal nahoře...
Reagovat
pepin
Názor nebyl rozhodující, rozhodující bylo zdraví a protože Magdu zradilo tak měla Caro kliku, jinak by asi letěla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jestli jsem to slyšel správně, ale Magda podle mě u sítě říkala Caro, že by stejně prohrála... Netuším, kde bereš jistotu, že by Caro letěla. Ve 2. setu měla brejk a Magda by to měla hodně těžké. Je samozřejmé, že rozhodující bylo zdraví, ale taky to Magda mohla vzdát po 1. setu, když jí nevycházelo vůbec nic a první servis měla pod 30%. Dvakrát ji v 1. setu ošetřovali a přesto pokračovala... Kdyby Magda věřila ve vítězství, tak se podle mě ještě kousla a hrála dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: Ve 3. setu měla brejk a Magda by to měla hodně těžké...
Reagovat
pepin
Čti pořádně, napsal jsem 2x "by asi letěla", takže žádná jistota.
slacker - nech ho, vždyt ho znáš, tak "asi" třeba vypadne příště.
Reagovat
smazaný uživatel
No já se ptám: Co tě vede k názoru, že "by asi letěla"? Vždyť ve 3. setu vedla... Jinak se omlouvám, že jsem se nevyjádřil správně, ale v půl třetí ráno mi to snad se slackerem odpustíte. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Oprava: V půl čtvrté ráno... Vidíte, už ani nevím, kolik je hodin. :D
Reagovat
slacker
Vedlo ho k tomu ze i chroma Rybarykova to dotahla az do 3 setu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
To je jedno, že byla chromá. Ve 2. setu hrála prostě tak, aby ji to zranění omezovalo co nejmíň. No a troufám si říct, že pro Caro taky nebylo jednoduché se s tím srovnat. První set vypadal na lehčí trénink a potom se Magda najednou vybičovala ke skvělému výkonu...
Reagovat
pepin
Odpověd jsi již dostal od slackera když Ti to nedošlo.
Reagovat
slacker
TY jses proste nemozny jen se nekdo neuklani pred tvym haremem v hlubokem preklonu. pepin 2x napise "by asi" a ty tady hystercis o jistote.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, píše "jinak by asi letěla". Ale pořád mi není jasné, co ho k tomu vede... To je právě důvod, proč mě mrzí, že Caro nemohla ve 3. setu ten zápas vyhrát normálně. Pak z toho vznikají takové "co by kdyby"...
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám z toho vůbec dobrý pocit. :( Magda to zranění asi rozběhala a teď si tam dělá, co se jí zachce. Tahá Caro na síť a jí to evidentně nevyhovuje. Třetího setu se docela obávám...

No a ještě k tomu teď Masha ztratila servis... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o hodinu a čtvrt díl, ale konečně jsme se té Maruš dočkali!! :D
Ale snad to Maruš nebude protahovat, šel bych si už taky lehnout!
Reagovat
smazaný uživatel
Já koukám taky ještě na Caro. První set v pohodě, Magda byla očividně limitovaná zraněním. Teď se ale Magda chytla, hodně chodí na síť a Caro ve 2. setu prohrává 0:3... No, snad to dobře dopadne - jak Caro, tak Masha. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak koukám, že zápas Magda vs. Caro jde do 3. setu.. No, sleduju to jedním okem a vypadá to celkem dobře! :-)

Maria zatím nic moc.. Takový nemastný, neslaný.. Je teď break dole no..
Reagovat
smazaný uživatel
Já teda sleduju dva zápasy současně, ale zdá se mi, že Masha nehraje špatně. Snaží se hrát agresivně, docela jí to tam i padá, ale Makiri se s tím srovnává na výbornou. Je prostě vidět, že Mashu má dokonale přečtenou...
Reagovat
smazaný uživatel
To máš pravdu, že Makiri dobře.. Až skvěle hraje.. Bude to těžké no..

Tak já sledoval taky víc zápasu a vždy, když jsem se kouknul na souboj Marií, tak se Maria vyhodila.. Ale teď si udržela servis celkem v pohodě, tak by mohl přijít break!! A ještě by to mohla dát ve dvou! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Masha vede 5:4!! Teď dobrý gem! Teď fakt Maruš hraje celkem dobře..
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/sHi97jO6vA/

No uvidíme. Myslíte si, že by jí třeba dali v Austrálii divočáka?
Reagovat
molda
No já si spíš než že dostane divočáka na AO myslím, že je to tak trochu divadýlko pro fanoušky a novináře a že se žádný návrat konat nebude.
Reagovat
Frick
"Teď mám nějakou Číňankou, kterou vůbec neznám."

No nevim, není to trochu neprofesionální, to takto vyslovit?
Reagovat
smazaný uživatel
Vyslovila to čínsky?
Reagovat
Frick
Tak jako neuctivý k soupeřce....

Pochopitelně nevíme, jak to řekla ona a jak zformulovaly noviny...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi bych tam viděla ve hře právě tu novinářštinu.
Reagovat
kada.tom
trochu jsem se divil, když jsem to četl - Saisai zas tak neznámá totiž neni ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co, jestli ji fakt nezná, proč to neříct hezky upřímně.
Reagovat
Frick
Ani Tereza, ani Kristýna nevyužily schůdnýho losu a pakujou se už po 1. kole....

Nějak by se měly probrat holky, jinak obě z tý TOP 100 zas vylítnou...
Reagovat
kada.tom
Kr. Plíšková zase prohrála ... s tím rozdílem, že tentokrát dokonce ve 2. setech ...
Reagovat
kada.tom
hmm, tak i Muguruza je z turnaje venku - to bych až tak nečekal, tedy
Reagovat
kada.tom
Giorgi out ... :-O
Reagovat
smazaný uživatel
překvápko
Reagovat
smazaný uživatel
:):):)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím asi největší překvapení 1. dne. A ještě k tomu Camila prohrála s antisympaťačkou Rodionovou... :(
Reagovat
kada.tom
souhlas, Rodionova je prudce nesypmpatická :-/ ... btw. Garbine taky dostává na frak ...
Reagovat
EllNino
tahle bitch je mi sympatická jako osina v zadku fakt ...snas jí Sara nebo Kirsten vypráší ..
Reagovat
tommr
já mám jinak překvapení rád, ale zrovna tohle mě moc nepotěšilo ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že si na její zápas ještě počkám. Kavcic a Young teprve před chvílí začali... No, snad si Caro dneska povede líp než Liverpool.
Reagovat
tommr
njn Kerberka zase zdržovala ... :(
Reagovat
EllNino
to teda ...škoda, že Ksenie nevyhrála
Reagovat
smazaný uživatel
Co máte proti Andělce? :)
http://www.tennisidentity.com/.a/6a00e54fc623c88833017c35db0d9f970b-pi
Reagovat
smazaný uživatel
Angelika je v pohodě :) :) :)
Reagovat
EllNino
já v zásadě nic, ale Ksenii fandím :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ok. :) Jo, Ksenie je docela fajn a navíc má taky vztah k Čechám... :)
http://www.tennis-arena.cz/pervakova-prahu-miluje-a-prodava-v-ni-sushi-2966cz/
Reagovat
EllNino
mně se líbí její údery, jsou takový zvláštní :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděls ji před měsícem v Plzni? :)
Reagovat
EllNino
nebyl jsem tam, ale vím, že dostala náklep od Denisy Allertový :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v semifinále. Já tam byl, když hrála v 1. kole s Petrou Uberalovou. Byl to první zápas hlavní soutěže na centru. :) Ksenia vlastně hrála oba turnaje, na kterých jsem letos byl. Na Sparta Prague Open nějak skrečovala, ale to jsem ji viděl jenom z dálky na vedlejším kurtu...
Reagovat
smazaný uživatel
Hesse vůbec neznám, ale mám pocit že dneska bude někoho trápit. A kvůli Lucce bych se nezlobil, kdyby Cornet vypadla.
Reagovat
EllNino
je pěkná :)
Reagovat
Frick
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10509583_770636076334545_1419504829566964818_n.jpg?oh=4c9a4bd20b5cb9cc3886081d61858167&oe=54761722

Vypadá tam jak ta estonská biatlonistka, co nosila ty barevný kontaktní čočky.

http://www.extra.cz/na-olympiadu-zautocily-zombie-ne-to-se-jen-mlada-estonska-biatlonistka-snazila-zmast-sve-souperky-divejte-se-jak
Reagovat
Frick
Mimoto je tedy ta Grete fakt kus - https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/1012815_10151730941444784_1691140681_n.jpg

Těch hezkejch holek na běžkách s flintou je fakt dost. Nejen Gábi...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, jak se Razzano dostala z cca 180. místa do hlavní soutěže bez kvalifikace?
Reagovat
slacker
Asi byla na nekoho hoooodne mila :-))
Reagovat
PetaM
V době uzávěrky přihlášek musela být výš ... :)
Reagovat
gedzitka
Jj, koukala jsem, že ještě v první půli července byla na 105. místě. Pak následoval držkopád po odečtení ČF z Bastadu a SF z Carslbadu.
Reagovat
smazaný uživatel
Díky.
Reagovat
VlS
Pravděpodobně vyhandlovaná divoška za nějakou na RG, oni s tím takhle pořadatelé GS kšeftují
Reagovat
PetaM
Právě, že WC nemá :)
Reagovat
VlS
Tak to má teda blbý, to musí chodit do křa a v zimě to bude studit
Reagovat
PetaM
Tenisti někdy zažijou zimu? :D Však pořád hrají v horku :D A když mají v zimním období (na severní polokouli) volno, tak stejně jednou do tepla, většinou :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda, a po konci kariéry se odstěhujou na Floridu :)
Reagovat
Fandina
:-))) všichni snad ne ... úsměv
Reagovat
slacker
Florida? jen smrad, duchodci a krokodyly.
Reagovat
Fandina
to myslíš vážně?
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomněl jsi na tornáda a hurikány ;) :D
Reagovat
blixa
To smrdí ten odporný zahnívající kapitalizmus ;-)
Reagovat
slacker
"Ať si každý koupí co chce, když na to má. Mě by na Floridu nedotáhli ani párem volů. Je to nejhorší kus země na světě. Samí krokodýli, smrad a důchodci. Ale jestli chce mít Gross byt na Floridě? Podle mě to není dvakrát in, to bylo tak před dvaceti lety. Dnes bych mu já doporučoval Provence a Riviéru, to teď frčí. Anebo jižní Čechy"
Reagovat
smazaný uživatel
Jelena dneska v suchém triku!! :-))
V 1. setu výkon výborný, ve 2. setu už tak dobrý výkon nebyl, přesto dneska hrála hodně dobře!! :-)
Reagovat
zpilat
už se to blíží, veselka s wawrinkou, na to se dneska těším nejvíc ze všech zápasů!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus jako nedělej si ze mě srandu a už to utni, zas tolik možností mít nebudeš.
Reagovat
horska.kraslice
Škoda, že Venus a Kimiko hrály proti sobě už v 1. kole. Zasloužily si postoupit obě. No, jo, ty losy.
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda ze nejsi na streamu holka :-( Tak ale snad dalsi zapas uz budes :-)
Reagovat
zpilat
už slyším zpívat kanárčí rodinku!
Reagovat
horska.kraslice
No, jo, vážně, stalo se.
Reagovat
smazaný uživatel
zítra na Arthur Ashe. Z toho mám blbý pocit :-)
Reagovat
kada.tom
taky se mi to úplně nelíbí, já bych radši Louise nebo Grandstand, ale co ... snad do NY přijela Petra z New Havenu a ne ta z Cincy :-)
Reagovat
PetaM
Prosím vás, nesýčkujte všichni ... Petra musí zvládat nejtěžší překážky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to muset vydržet. Taky by se mi líbil nějaký menší kurt. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem rád, že Monču nezlomil ten prohraný 1. set. Od druhého do pátého gemu si asi vybrala svou nejslabší část zápasu... Od 2. setu už ale Monča neztratila ani jedno podání a to se hraje hned jinak. Taky je dobře, že ji nerozhodil ten Tildenův gem, ve kterém nevyužila vedení 40-0 na returnu. Mě teda docela rozhodilo, že na livesportu už bylo 5:2, ale pak to najednou přeskákalo na 4:3. :D Ovšem nakonec to dobře dopadlo. :) Víc k tomu napsat nemůžu, protože se daly sledovat jenom čísla...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/xGhcGzUa/#prubeh-zapasu;1

Za tohle vítězství jsem rád taky z toho důvodu, že už si snad mr*ky mediální nebudou myslet, že Monča je Portugalka. :D Ve 2. kole Monču čeká Andrea Petkovic, proti které má Monica aktivní bilanci 2:1. :) Ale v tomhle zápase už může jenom překvapit. Povinnost vzhledem k losu splnila. :)

Takže mám radost, ale zatím jsem dneska spokojený jenom na 33%. Věřím, že v noci to bude na sto... No a teď už se jdu pomalu koncentrovat na fotbálek. :)
Reagovat
blixa
Když už jí tak strašně fandíš, jak se vlastně to její jméno vyslovuje ? Španělsky nebo anglicky ? A ona je portoričanka původem nebo jen rezident ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si o ní něco najdi, ne? :) Monča je narozená v portorickém San Juan, takže je Portoričanka původem. Trvalý pobyt má ale v Miami... No a co se týče jejího příjmení, tak se to vyslovuje v podstatě tak, jak se to píše (takže asi španělsky). Rozhodně se to nečte "Pjůg" nebo něco takového. :D
Reagovat
blixa
Jsem línej hledat a ty víš všechno Ruppert ;-) Ale jestli je rezident v Miami, tak by měla být vedená jako USA. Portoričan který není rezident v Portoriku se stává američanem včetně volebního práva a daňových povinností :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to máš asi pravdu... :)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Portoriko

Ale tvou otázku jsem pochopil tak, jestli Monča je Boricua (tj. rodilá Portoričanka), nebo není. Takže říkám, že je. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hraje se 1. kolo i ve středu? Protože nevidím v programu zítra Berďův zápas.
Reagovat
PetaM
Jo, muži hrají první kolo i ve středu :)
Reagovat
smazaný uživatel
No aspoň je jistota, že tam vydrží dýl jak 2 dny.
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
Patri.k
Jediný co mě štve na tom, že se čechům daří hlavně na Wimbledonu je to, že vysílací práva zrovna nova :D
Reagovat
slacker
No to sem to videl aspon na Fandovy, ale Eurosport oba kanaly jsou zakodovane
Reagovat
smazaný uživatel
FandovYYY???
Reagovat
Fandina
Německý Eurosport na satelitu není zakodovaný. GS se dá sledovat na něm. Jinak je hodně dalších zápasů, kromě GS na italském Superttenise, který je také volně na satelitu a vysílá v HD. Jinak ten, kdo se zabývá tenisem a je to jeho koníček, rád si zaplatí za sledování všech placených televizních kanálů, které vysílají tenis. Každý koníček něco stojí.
Reagovat
slacker
To je furt satelit satelit. Pozemni vysilani je plne prekazek
Reagovat
smazaný uživatel
No, a na USO nemá práva asi nikdo, páč jsem to nenašla ani na Nově, ani na ČT, jen na Eurosportu.
Reagovat
slacker
Ani Prima ani Barrandov ani Ocko ani TV Slagr. Proste nikdo :-))
Reagovat
Patri.k
Tak oni si ty vysílací práva nekupují hlavně kvůli eurosportu, jim by se to nevyplatilo, když by to vysílali paralelně s eurosportem. Ale co vím, tak eurosport se drželo zásady, že semifinálové a hlavně tedy finálové zápasy nabídne k vysílání i stanici v té danné zemi, u nás to byla vždycky česká televize.
Reagovat
Patri.k
pokud je ve finále sportovec z jejich země
Reagovat
slacker
Jen at koukej uvolnit prenosy do volneho vysilani, jinak jsou to jen prekupnici a zabaci na prameni
Reagovat
VlS
Vřele doporučuji si zaplatit Eurosport player, výborná kvalita, dobrý komentáře v anglině a výběr ze všech TV kurtů.
Reagovat
babolat.cz
ano a není to drahé
Reagovat
Fandina
A co se týká českého komentáře, tak ten je tam také. Není tam jen anglický.
Reagovat
VlS
Jen ze dvou kurtů, ze všech čeština není
Reagovat
Fandina
Já to teď nemohu posoudit, ale měla jsem ho na RG a tam byl komentář česky ten, který jsem normálně chytla na satelitu. Na ostatních jsem komentář neměla, jen live ozvučení z kurtu, bez komentáře. Ale faktem je, že jsem nikdy na anglický komentář nepřepínala. Vždycky jsem to měla nastavené na český. To znamená dva kanály, kurty, pokud na obou Eurosportech šel tenis.
Reagovat
VlS
A ty si vážně myslíš, že někdo zaplatí vysílací práva a bude to dávat zadara dál? A řezníci budou maso taky rozdávat?
Reagovat
slacker
Za olympiadu se taky zaplati ukrutne love a mame to na 2 HD kanalech a 8 HD streamech
Reagovat
VlS
No a kdo ČT brání si ta práva koupit? Já tedy ne.
Reagovat
slacker
Ze by ten co je prodal Eurosportu?
TV prenosy nejsou omezeny zdroje pro limitovany pocet osob proto neni duvod aby se o ne populace musela pretlacovat a vzajemne se preplacet. Neomezene zdroje maji byt neomezene sdileny
Reagovat
VlS
A on je někdo dává neomezeně zadara? Vždyť z toho ten tenis, kterej chceš sledovat žije! Nějaká ženská, která tě zná osobně tu psala, že normálně jsi normální, proč tady ze sebe děláš takovýho exota?
Reagovat
slacker
Jaky je duvod ekonomiky zalozeny na penezich? Jen a hlavne omezenost zdroju.
Ostatne vetsina televizi ma v nazvu Broadcasting tedy idealem je co nejsireji sirit obrazove a zvukove informace.
Takze z meho pohledu existence milionu soukromych subjektu ktery monopolizuji pristup ke zdrojum ktere se daji neomezene replikovat, jsou jen zpatecnicka chamrad. At zije Piratska strana :-))))))
Reagovat
VlS
A co ty dáváš všeobecně a neomezeně zadarmo komukoliv? Abych věděl, kdyby se mi to náhodou hodilo.
Reagovat
slacker
Dobre rady a drobne sluzby. Co ty?
Vidis nejaky uslechtily duvod aby v pripade neomezenych a snadno replikovatenych zdroju bylo znemozneno jejich vyuzivani vsemi?
Reagovat
VlS
Já nic, já jsem zastánce kapitalismu. Drobné služby je co? Spravíš mi boty?
Reagovat
Fandina
slacker ... nebylo to na mě, ale je to obchod. ČT nebo jiná televize nakoupí práva a pak zase vysílání prodává. A týká se to i ČT. I ta se platí, není bezplatná. Část jejího provozu platíme v koncesionářských poplatcích a část asi přispívá stát, to nevím jistě a to je zase z našich peněz. Je to kolotoč. Organizatoři zaplatí za turnaj, prodají vysílací práva a ta se zase potom prodávají uživateli a ten si je zase zaplatí. Zadarmo nic na světě není.
Reagovat
slacker
No prave obchod a prava. Co je jednou vypusteno do eteru by mel kdokoliv moznost sirit dal. A to diky umelym prekazkam nemuze.

Nebo snad dojem ze stremy na draculastram apodoibne neporusuji ty sama umela "prava", ktere to znemoznuji vysilat ve verejne televizi?
Reagovat
Fandina
veřejné televize také vysílají tenis, záleží na tom, co zvolí. Pokud Slovak Sport koupil práva na WTA a Nova Sport na ATP a něco má Eurosposport včetně GS, kromě Wimblu, který vysílá Nova Sport, těžko může ta samá práva koupit ČT. Kromě toho třeba ČT už po dva roky vysílá i RG a práva má na DC a FED. Je to rozděleno. Každý vysílá něco a všichni za to platíme. Jak jsem psala i ČT není zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý vysílá něco, ale na USO nějak zapomněli.
Reagovat
Fandina
USO vysílá Eurosport na dvou kanálech, stejně tak jako ostatní GS, kromě Wimbledonu, na to má právo Nova Sport.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak to je snad trochu něco jiného. Televize vydělá na reklamách. Pokud si televize v ČR pořizují speciální sportovní stanice, pak očekávám, že tak velkou sportovní událost, jako je GS, na nějaké z nich najdu.
Reagovat
darek.vrana
Bravo Radku
Reagovat
darek.vrana
Jestlipak si Štěpánek aspoň vypracuje brejkbol, když byl takový jasný favorit...
Reagovat
slacker
No uz jich vypracoval 9
Reagovat
darek.vrana
Fakt? Kdy? Na začátku?
Reagovat
EllNino
neměl ani jeden ..
Reagovat
slacker
No pro sebe si je nevypracoval. Ale vypracoval :-)
Reagovat
darek.vrana
Jo tak to jo:). A hlavně jak bezchybně je proměňoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Radek si pro jistotu hned prohrál podání a Smitková čelí mečbolům :D
Reagovat
smazaný uživatel
Co to tam Štěpánek a Venus předvádějí?
Reagovat
Patri.k
Tak oba jsou to veteráni, ani u jednoho to není zas takové překvapení.
Reagovat
smazaný uživatel
no Date taky není žádná mladice :D
Reagovat
Patri.k
:DDD to se zrovna hodilo no :DD
Reagovat
Patri.k
Za to se Smítkovou a Štěpánkem to vypadá blbě
Reagovat
EllNino
vzhladem k servisu Bachingera ...a nevím jestli má Radek zase jako na RG chuť otáčet z 0:2, no snad se hecne ...
Reagovat
smazaný uživatel
další ztráta podání, no Radek se tam s tím svým čupr tričkem asi moc dlouho neohřeje. Tak aspoň čtyřhru.
Reagovat
darek.vrana
Už nad nim lámu hůl. Tohle už je fakt moc, co předvádí poslední dobou a posledních x let na GS.
Reagovat
Patri.k
Nojo, tak patří mezi nejstarší na okruhu, ale aspoň ho ten tenis baví.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak, zápas s Novakem stál za to, s outsidery je to pravda horší.
Reagovat
darek.vrana
Právě, on zahraje jenom v zápasech, který nemůže vyhrát.
Reagovat
darek.vrana
To jsem zvědav, jestli ho Navrátil nasadí do singla.
Reagovat
EllNino
bohužel myslím, že to bude beze změny :D ...
Reagovat
darek.vrana
Ještě do dneška bych ani snad nic nenamítal, ale po tomhle výkonu už by to byl fakt výsměch.
Reagovat
darek.vrana
Koukám na TV program, a tam na eurosportu "Hry, sety, zápasy" - analýza s Matsem Wilanderem, to myslej vážně?:)
Reagovat
slacker
CO se ti na tom nezda?
Reagovat
darek.vrana
Ten název
Reagovat
slacker
Hra Sada Mats mi neprijde zase tak vtipnej v cestine :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem dneska koukal :D Některý věci by se fakt překládat neměly.
Reagovat
darek.vrana
Hlavně to ztrácí tu pěknou slovní hříčku.
Reagovat
Fandina
super. A potvrzuje životní formu. Jen tak dál Šafi ... pojď pojď pojď
Reagovat
babolat.cz
shut up
Reagovat
slacker
Fandina potvrzuje snizenou socialni inteligenci ... zmiz zmiz zmiz
Reagovat
PetaM
Fandina? Jak můžeš v tak jednoduchém slově udělat tolik chyb? Zřejmě jsi měl na mysli slackera.
Reagovat
slacker
Uz ti nekdo rekl ze tve pokusy delat humor jsou strasne krecovite?
Reagovat
babolat.cz
přesně, nějak ty jeho pokusy o humor, který skrytě podporuje jeho ségru Fandinu, nechápu. ale hlavněm že oni si rozumějí.
Reagovat
slacker
Vrana k vrane
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy už vám dojde ( a já jí to schvaluji ), že Fandina na vás absolutně přestala reagovat ? Že vaše příspěvky tedy zůstávají pouze směšné ? Směšné směšné směšné.... A klidně si napište, že je to křečovité.
Reagovat
slacker
No to je dobry prvni krok, jeste by mohla prestat reagovat i na dalsi. Do te doby smula, ale ja to nepisu kvuli tomu aby reagovala ale aby sklapla, definitivne
Reagovat
Fandina
slacker ... to jestli tady budu nebo nebudu psát nezáleží na tobě, ty to neovlivníš.
Reagovat
slacker
No delej co uznas vhodne. Ovoce uz za to sklizis, dobrou chut.
Reagovat
Fandina
Nemáš ani ponětí, kde sázím, ale za přání dobré chuti ti děkuji.
Reagovat
slacker
Je mi u vejfuku jesli sazis jeste nekde jinde, ale tady sklizis jen to co jsi zasela
Reagovat
Fandina
Tady nic neseji, takže nemohu sklízet. Nic není zadarmo.
Reagovat
smazaný uživatel
Největší překážka Lucky (když bude vyhrávat) je Aga, nevím s kým by tam mohla prohrát.
Reagovat
smazaný uživatel
no přeznejme si furt lepší Aga jak Serena :)
Reagovat
Frick
Nebo Petra, Simona a Maša...
Reagovat
VlS
No řek bych, že má Aga víc nahnáno z Lucky než naopak
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda pravda, ale H2H je 4-1, tak zas tak velká překážka to není, největší překážkou je Lucka sama...ale já ji věřím jak nikdy jindy...
Reagovat
Frick
Lehčí by asi byla Angie nebo vaše dcérečka.... Ana x Aga - bych viděl tak šul nul...
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka na Agu určitě má, ale jednoduchý by to nebylo.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka na Agu urcite ma ale posledni zapasy spolu mely dost davno, navic vetsina jich byla hodne vyrovnana.
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová super příští soupeřka ne ni nějak extra obtížná měla by si sní poradit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeste jednou gratulace Lucce + pridavam gratulace Simce.... ale ta Collins... hmmm... Myslim, ze si svym vykonem zrovna vyhrala WC pro americke betony na pristi rok. Na hracku, ktera nema ani zebrickovy postaveni hrala vazne mooooooccc dobre...
Reagovat
Fredy
Gratuluju k postupu ! Lucko pojď ! ! !
Reagovat
EllNino
Velice moc gratuluju Lucko ! :) A příště prosím míň dramat :)
Reagovat
PetaM
Gratulace Luciku :)
Reagovat
Frick
Pokud by se podařilo postoupit do ČF, tak by tam nemusela čekat těžká soupeřka.

Ale dostaň se tam, že jo...
Reagovat
Frick
Cool turistická póza. To tam není něco přívětivějšího? :o)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist