Šafářová porazila Muguruzaovou a je v semifinále!

2. 6. 2015, 15:19
Aktuality 492
Lucie Šafářová se podruhé v kariéře probojovala na grandslamovém turnaji do semifinále. Česká tenistka ani dnes v Paříži neztratila set, Španělku Muguruzaovou porazila 7-6 6-3 a se zdejší vítězkou z roku 2008 Anou Ivanovičovou si zahraje o své premiérové finále.
Lucie Šafářová (© FFT)

Osmadvacetiletá Lucie Šafářová má díky dnešní výhře nad Garbiňe Muguruzaovou jistotu, že se poprvé dostane do světové desítky žebříčku WTA. Na grandslamu se mezi nejlepší čtveřici dostala podruhé v kariéře, poprvé to dokázala minulý rok na trávě ve Wimbledonu.

"Jsem nadšená! Nedokážu popsat své pocity. Páni, jsem tady poprvé v semifinále. Je to ohromující!" zářila Šafářová v rozhovoru na dvorci a směrem k dalšímu zápasu jen dodala: "Bude to napínavé. Jsem připravena."

Den po výhře nad obhájkyní titulu Marií Šarapovovou dokázala česká tenistka znovu hrát výborně. V delších výměnách od základní čáry na kurtu Suzanne Lenglenové se dobře pohybovala, příliš nekazila a dokázala i zakončovat. A to i v silném větru, který hráčkám komplikoval hru. "Takový jsem v Paříži nezažila. Snažila jsem se být soustředěná, jelikož s každým míčem vítr cvičil. Hrála jsem míče co nejdelší, ale nesnažila se trefovovat lajny, protože by to bylo ošemetné," řekla Šafářová.

Vzájemná utkání Šafářová-Ivanovičová (bilance 5:3):
Rok Turnaj Vítězka Výsledek
2014 Tokio Ivanovičová 6-3 6-2
2014 French Open Šafářová 6-3 6-3
2012 Fed Cup Šafářová 6-4 6-3
2012 Sydney Šafářová 7-6 6-2
2009 Tokio Šafářová 6-4 7-6
2009 Toronto Šafářová 3-6 7-5 6-3
2008 French Open Ivanovičová 6-1 6-2
2007 Los Angeles Ivanovičová 6-2 6-2

V první sadě Češka odvracela jen jeden brejkbol, ale ani ona se při podání soupeřky neprosadila, ač měla šest možností na brejk. Čtyři přišly za stavu 3-3, ale ani jednu nevyužila, a další dvě šance promarnila v jedenácté hře.

Už popáté na letošním French Open tak v jejím zápase přišel na řadu tie-break. Třináctá hráčka světa v nich měla před Roland Garros letos bilanci 6-13, ale v Paříži už získala pátý v řad. Důležitý krok k zisku první sady udělala ve zkrácené hře za stavu 2-1 - výměnu, při níž míč přeletěl šestadvacetkrát přes síť, zakončila vítězným míčem z bekhendu přesně na čáru. K jednomu minibrejku poté přidala další a šla do vedení 6-2; první setbol Španělka odvrátila, při dalším už ale Šafářová poslala na druhou stranu vítězný forhend a za 68 minut tak získala první set.


"Ten bekhend mi tam musel psát, protože výměny byly těžké," řekla Šafářová a první více než hodinový vyrovnaný set hodnotila slovy: "To bylo maso." 

Ve druhé sadě vedla Šafářová po brejku čistou hrou 2-0, ale poté Muguruzaová, loňská přemožitelka Sereny Williamsové v Paříži, začala riskovat a srovnala na 2-2. Další brejkbol na 2-3 Šafářová odvrátila a pak už mířila za postupem. "Ten druhý brejk byl důležitý, pak jsem zahrála dobře," řekla Šafářová. "Ohromně důležité bylo vyhrát game na 5-2. Dokázala udržet nervy," ocenil kouč Češky Rob Steckley.

Ve druhém setu udělala jen šest chyb a zápas uzavřela při prvním mečbolu svým osmadvacátým vítězným úderem v duelu - stejně jako na konci prvního setu bekhendem po čáře. Zvítězila za hodinu a třiapadesát minut a na turnaji dosud neztratila set.

S Anou Ivanovičovou, bývalou světovou jedničkou a vítězkou Roland Garros z před sedmi let, se Šafářová střetla osmkrát a pětkrát vyhrála. V Paříži se utkaly dvakrát - v roce 2008 vyhrála cestou za titulem Ivanovičová, loni uspěla Šafářová. "Je dobré, že jsem ji párkrát porazila a vím, jaký je recept k vítězství. O to se budu snažit, až na kurt nastoupím, a doufám, že mi to pomůže," řekla Šafářová. 

"Porazila tady Šarapovovou, letos ve finále v Dauhá Azarenkovou a už mnohokrát ukázala, že je skvělou hráčkou," řekla světová sedmička Ivanovičová o Češce. "Musím čekat, že vrátí hodně míčů, a to velmi agresivně. Navíc je levačka," dodala Srbka. 

Šafářová je poslední českou zástupkyní ve dvouhře na Roland Garros. Světové čtyřky Petra Kvitová i Tomáš Berdych vypadly v osmifinále.

Výsledky - French Open - ženy:
Dvouhra - čtvrtfinále:
Šafářová (13-ČR) - Muguruzaová (21-Šp.) 7:6 (7:3), 6:3

Statistiky:
Esa: 7-3
Dvojchyby: 2-5
Úspěšnost 1. podání: 61 - 52 %
Vítězné údery: 28-24
Nevynucené chyby: 18-29
Brejkboly: 2/8 - 1/4
Vyhrané výměny: 84-73
Ivanovičová (-Srb.) - Svitolinová (19-Ukr.) 6:3, 6:2
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

492
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
baggik
Tak jsem skoukl Lucku a švýcarské derby a parádní zápasy to byly. Lucka tady neuvěřitelně jede a člověk žasne jak úžasně hraje, když si vzpomene na tu nevýraznou labilní holčičku, kterou byla ještě tři roky zpátky, úžasná proměna v tygřici. Zápas Wawrinky s Federerem měl fantastickou úroveň, ale ve všech setech měl v důležitých míčích navrch Wawrinka. Rogerovi jakoby chyběl kousek zabijáckého instinktu z dřívějška, jinak údery má stále precizní a bekhendové výměny mezi těmito dvěma to je radost se dívat. Ještě si neodpustím slovíčko k rozhodčímu jménem Ňader Kundi, Sereně přiznal opakování výměny, když neměl, naopak Rogerovi ho dát měl. Celkově jsem na ten jeho arogantní projev s nandaváním černých brýlí - teď jsem king a vy se třeba posejte - čím dál tim více alergický.
Reagovat
Fandina
Lucka je super. A určitě to je zásluha jejího trenéra. Dřív hodně útočila, byla agresnivní a dost se i vyhazovala. Teď hraje pomaleji a vydrží ve výměnách, ale když zaútočí, tak agresivita zůstala a chyb je tam méně. Nádhera se na její hru dívat.
Reagovat
baggik
Právě Lucka když zaútočí tak to neni o jednom úderu jako u Petry, ale je schopná si soupeřku připravit a pak přijde přesný prohoz. A tohle je schopná předvádět opakovaně v důležitých výměnách kdy se láme, gem, set, zápas a nechybuje. Mentálně ohromně vyrostla.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Lucka se naučila hrát výměny, jednak se v nich umí držet a jednak vhodně zaútočí. Je to šikulinka.
Reagovat
baggik
Její zápas s Aničkou pro mě bude vrchol ženského turnaje. Jak už jsem řekl Serena musí mít mužské hormony.
Reagovat
FulnekUltras
nikdo nejsme stoprocentní... ;)
Reagovat
blixa
"Nobody is perfect" :D
Reagovat
Frick
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/vule-vyhrat-byla-obrovska-priznala-safarova-je-rada-ze-se-vyhne-kvitove--1497230

Přiznala, že je ráda, že SF nehraje s Petrou :-D

takže skutečně - ten blok tam asi nějaký bude...
Reagovat
Fandina
Když s ní v minulém SF GS prohrála, tak je to logické, že je ráda, že s ní nehraje.
Reagovat
VlS
Lucka sama řekla proč a je to jasné, s kamarádkou je to blbé řekla. Proč máš potřebu vysvětlovat, proč je Lucka ráda? Asi to víš líp než ona.
Reagovat
Fandina
Proč máš potřebu opravovat, co jsem napsala? Ty víš všechno co kdy Lucka řekla, že tvrdíš, že tohle neřekla?
Reagovat
VlS
A ty víš, že to řekla? Proč by neřekla, že má s Petrou h2h 0:6? Proč má i s jinejma Češkama bídnou bilanci? Ona to vysvětlila, nerada hraje s kamarádkami. To je její vysvětlení, proč ty jí dovysvětluješ?
Reagovat
Fandina
Protože je to logické jednání, každá tenistaka nerada hraje s tím, s kým prohrává. A to, že je to kamarádka se nevylučuje.
Reagovat
VlS
A není náhodou ta příčina prohrávání v tom, že je " blbě hrát s kamarádkou"? Čtu co řekla, nesnažím se vyfabulovat, co tím myslela.
Reagovat
Fandina
Ta příčina může být různá. A nemusí to být vždycky proto, že hraju s kamarádkou.
Reagovat
Frick
Psal jsem, jak by bylo fajn mít k těm 430 bodum za ČF ještě dalších 350, což je o 70 bodů více, než se dá vyhrát na INT turnaji...

A teď je tady to stejné. 780 bodů... ale co k nim přidat ještě dalších 520!!! O 50 více než se dá vyhrát na PREMIER turnaji....

No s Anou to bude, fotbalovou terminologií, "zápas o šest bodů" - co se týče účasti na TM - v singlu.
Reagovat
Frick
1. Errani
2. Vinci
3. Knapp
4. Dulgheru
5. Schmiedlova
6. Smitkova
7. Niculescu
8. Goerges
9. Hercog
10. Pereira
11. Babos
12. Beck
13. Krunic
14. Allertova
15. Kovinic
16. Konjuh
17. Parmentier
18. Voegele
19. Soler-Espinosa
20. Mitu
21. Linette
22. Karatantcheva
23. Kulichkova (#112)

-------------------------------------

Takže bez Begu a hlavně bez Simony. To není moc veselé.
Reagovat
Frick
...jako pro Rumuny.
Reagovat
Frick
1. S.Williams
2. Stosur
3. Strycova
4. Stephens
5. Barthel
6. Kanepi
7. (SR)Mattek-Sands
8. Larsson
9. Witthoeft
10. McHale
11. Siniakova
12. Maria
13. Koukalova
14. Arruabarrena
15. Bertens
16. Rodina
17. Putintseva
18. Friedsam
19. Cepelova
20. Domínguez Lino
21. Glushko (#118)

----------------------------------------

Nedůstojná komedie. Docela by mne zajímalo, jak se to financuje. To dostane zálohu a po finále zbytek?
Reagovat
Jabadu
Blatter hodil do ringu ručník.
"A co třeba tady Hemelka? Nóóó ... dyť ty se k tomu umíš tak nějak postavit." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
"STS Chvojkovice-Brod - zřejmě slušnej oddíl" :)

BTW: Blatter velmi příjemně šokoval. :D
Reagovat
Jabadu
Ve skutečnosti to bylo asi takto:
"No tak podívej se Seppe, když to položíš, tak nezveřejníme to video s holčičkami, jak tě šlehají po zadku řapíkatým celerem a možná zapomeneme i na to, jak jsi na Šalamounových ostrovech podnikal v jaderné energetice." :-)
Reagovat
Pedronegro
Řapíkatý celer mě po ránu dostal, diky, che :-)
Reagovat
FulnekUltras
Noo...když myslíte...jako teda když myslíte v zájmu celku teda...tak já to teda...kdyby to vzal radši někdo jinej... ;)))
Reagovat
Jabadu
"Pelta se hlásí." :-)
Reagovat
baggik
Navyrušujte Melto
Reagovat
Frick
Zredukuje Lucka svůj předwimbledonský program jen na Eastbourne a Birmingham nechá plavat?
Reagovat
sprchon
Teď má zápasů dost a pokud na prvním travnatém turnaji udělá aspoň dvě kola, tak si myslím, že by si mohla dát před Wimbledonem pauzu...
Reagovat
makro99
Lucka už je hráčka, která má na to se koncentrovat speciálně na GS (na Internationalech už tak ostatně hraje 3 roky:). Nějaký výpadek v mezidobí je proto na místě očekávat...
Mimochodem, 2 fenomény první třetiny roku - Carla a Karolína, lámající rekordy v počtu vyhraných zápasů, es, nalítaných mil a přeskakující se kolem 3. místa v Racu, se obě ve stejnej čase chvilku před Paříží zatavily; zvlášť pro Karlu to s ohledem na její potenciální životní GS vrchol musí být bolestné..
Naopak, hráčky, jež toho zatím letos odehrály (podstatně) míň, jsou v semi - Ana, Lucka, (Alison?:)
Reagovat
FulnekUltras
a naopak žáci jindy vyloženě slabí...Kroupo, vemte si tabulky a pojďte k tabuli! ;)
Reagovat
VlS
No, jen jestli von Kroupa umí správně prchat
Reagovat
Frick
nn je Birmingham a až potom Eastbourne - tj. že by si dala po RG dva celé týdny volna...
Reagovat
VlS
Nechal bych to na ní
Reagovat
gigin
Pojede s Černoškem vybírat haus v Monaku a přihlásit se tam na na Finančák.
Reagovat
Fandina
Znovu?
Reagovat
gigin
Nový, lepší.
Reagovat
Frick
No ale fakt - Aby zase Černošek neplkal o tom, jak Lucka je nenápadná, ale snaživá hráčka a jakej je to protipól a jak dobře by se toho dalo marketigově využít...

JEN TO NE! Nesmí se fakt nic měnit.

Nakonec přeci v TOP 10 bylo spousta holek, co status "celebrita" neměly.

Co třeba taková Ekaterina? Je ona copak nějakou celebritou? Pochybuju. Tou je Maša a možná jí byla (je?) Mari Kiri...
Reagovat
Jabadu
Celebrity vyrábí IMG. Ta rozhoduje a domlouvá kontrakty. Třeba na velké hodinky, že? :-)
Reagovat
VlS
No a teď si představ, že dají Lucce na ruku pražskej orloj. Vona je to silná holka ( náčelník Čaba Čuba za ní nabízel 10 koní a sedm skalpů) , ale orloj je už moc. To by tam jen seděla na staromáku, smutně by hleděla ke Stromovce a byla by z ní přikovaná celebrita. Byl bych s těma velkejma hodinkama vopatrnej, móóóc vopatrnej.
Reagovat
misa
Myslím, že Lucka bude odhlášení rozvažovat. Psychické i fyzické vypětí z pařížské antuky musí vyvážit náležitým odpočinkem. Bylo by smutné přijet na nejslavnější turnaj světa bet enegie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejprve shrnu zápas Bacsinzsky vs VanUytvanck
Průměrné umístění Bacsinzských soupeřek činí 41 (79,65,16,4) u Uytvanckový to je průměr o 16 míst menší 57 (52,32,44,100)
Timea strávila na kurtu o necelou hodinu méně (5h8minut) ztratila celkem 24 gamů tedy o 8 méně na udržení servisů je to stejný , ale na gamy na returnu získala Timea o 5 více.
Alison má lepší servis z kterého dala více es a také je rychlejší .
Timea má sice na kontě více dvojchyb , ale zase má více vítězných míčů jak po prvních tak po druhém podání a to jak na servisu tak od soupeřky.
Na jednu stranu se to zdá jako jasný zápas na druhou stranu pokud se bude dařit Uytvanckové na servisu a bude ji to tam padat měl by to být těsný zápas,ale moc tomu nevěřím. Fandím Alison
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vs Errani
Serena měla daleko lehčí soupeřky jejich průměr činí 91 místo (190,105,27,40)
kdzyžto u Sary je to 46 (47,56,10,72) .
Serena strávila na kurtu o necelou půlhodinu více (7h10min) ztratila celkem o 11 gamů více (44) , ale ztratila o 2 servisy méně (13) , ale na riternu získala o 6 gamů méně.
Sára má větší úspěšnost po 1 podání od soupeřky
Serena má rychlý servis díky kterému dala více es , ale také dvojchyb
Je lepší na servisu jak po prvním tak po druhém podání .
Ta bilance je pro Saru velmi zničující 0-8 , ale pkud Serena bude hrát jako poslední zápasy tak Sara může vyhrát problém vidím v Sářiném servisu , který bude Serena zabíjet , ale pokud Sara nasadí hru motorové myši a Serena se nebude trefovat bude to mít Serča těžký . Myslím si , že tenhle zápas vyhraje Serča , ale fandit budu Sáře a také se domnívám , že tenhle zápas bude těsnější jako mezi Timeou a Alison .
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/238104/duvody-proc-je-safarova-mezi-elitou-wimbledon-i-pomoc-z-kanady.html

"Ač tenistka nepáchne do posilovny a cvičí jen s váhou vlastního těla, je mnohem zdravější. "

Tak to jsem fakt překvapen, je-li to tak. Dovedl bych představit, že je geneticky disponovaná k tomu být šíhlá a tak jsou ty svaly více vidět ale i tak. Vždyť ty rameny má nejen vyrýsovaný, ale fakt je tam i "hmota".....
Reagovat
Jabadu
Tak k tomu se klidně mohu vyjádřit. Já léta cvičím jako k.kot, abych trochu vypadal, protože nejsem synem šampióna a jiným stačí projít okolo činky a mají odcvičeno. Tak to prostě je!
Geny se odrbat nedají. Četl jsem o chlapíkovi, který se vzepřel osudu a ačkoliv byl z obézní rodiny, držel si normální váhu. Ovšem téměř denně najezdil na kole 80 km.
Reagovat
misa
Bajza i Petře ordinoval jen cvičení s váhou vlastního těla. Ale myslím, že autor má staré informace, protože sama Lucka říkala v rozhovoru, který jsem tady dal v únoru:
"Trenér mě přesvědčil, abych v tréninku zvedala vyšší zátěže, takže mám větší svaly, což se v mé hře vyplácí."
Reagovat
Fandina
I Petruška potvrdila, už vloni, že je Šafinka tenisová legenda.
Jestli jsme tenisové legendy? Lucka už ano, vtipkovala Kvitová
http://sport.idnes.cz/tenis-fed-cup-ohlas-tym-07a-/tenis.aspx?c=A141109_215955_tenis_tny
Reagovat
Jabadu
Stojí žižkovský Pepík na mostě, v zubech sirku a kouká, jak se Maria topí ve Vltavě.
"Héééélp, Hilféééé, ..."
"A rusky to umíš?", vece Pepík.
"Jo, umím. Póóómošč!"
"No vidíš. Kdyby ses místo ruštiny učila plavat, tak by ses teď netopila."
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nevím, čím mám začít... Tak asi tím, že jsem ty dvě piva a tři panáky přežil. :D Snad se mi ještě nikdy nestalo, že bych takhle přímo po zápase mohl slavit nějaký sportovní úspěch, ale dneska se to tak sešlo, že jsme po testu šli s kámošema do hospody a já si samozřejmě vzal notebook, abych mohl koukat na tenis. :D Dneska jsem opravdu nepochyboval o tom, že Ana vyhraje. Na Elinu prostě umí a hodně by mě štvalo, kdyby to po šesti výhrách ve vzájemných zápasech nevyšlo zrovna dneska... Bylo to zase celkem v pohodě, protože Ana měla prakticky celý zápas pod kontrolou. Elinu považuju za šikovnou a talentovanou hráčku, ale proti Aně prostě vůbec neumí hrát. Vždycky mi přijde strašně pasivní a Ana diktuje hlavně z forehandu, což je přesně její hra.

Takže to dobře dopadlo a opravdu bylo co slavit, protože semifinále GS po 7 letech (první od titulu Any na RG 2008) je rozhodně důvod k oslavě. :) Vlastně je to úplně první semifinále GS, které jsem zažil jako fanoušek Any, protože jí fandím od US Open 2009. Radost mám o to větší, že se to před turnajem od Any fakt nečekalo. Dal jsem mým favoritkám takový úkol, aby aspoň jedna z nich byla v semifinále. Spíš jsem to čekal od Mashy, ale Ana mě opravdu příjemně překvapila. Tohle je ohromně důležitý výsledek, který Ana vzhledem k průběhu letošní sezony potřebovala možná ze všech mých favoritek nejvíc. Letošní rok se pro ni nevyvíjel dobře a Race žebříček před RG nevypadal zrovna hezky, ale teď už můžu v klidu říct, že Ana je zpátky ve hře o Singapur. Měla určitou krizi podobně jako Aga nebo Genie, ale teď se od nich dokázala oddělit... Ať už ten závěr turnaje dopadne jakkoliv, jsem s výsledkem Any na RG nadmíru spokojený. :)

BTW: Vzpomněl jsem si na diskusi po prohře Any ve Stuttgartu s Caroline Garciou a cítím určitou satisfakci... :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/strycova-znovu-konci-v-prvnim-kole-safarova-prechod-na-antuku-zvladla-16277/
Reagovat
smazaný uživatel
Když Ana dohrála svůj zápas, tak jsem koukal na Lucku proti Garbine a viděl jsem prakticky všechno podstatné z 2. setu. První sada byla podle průběhu asi hodně zajímavá, druhá už tak vyrovnaná nebyla... Každopádně Lucka potvrdila, že už prostě je hráčkou Top 10. Vyvarovala se tomu, že by po výhře nad Mashou další zápas nezvládla a momentálně má asi životní formu. Troufám si říct, že zrovna na antuce to od ní taky asi čekal málokdo... Ke čtvrtečnímu semifinále můžu říct jenom to, že to pro Anu bude mnohem těžší zápas než proti Elině. Lucka je totiž přesný opak a Ana proti ní moc neumí. H2H je 5:3 pro Lucku a přestože Ana vyhrála poslední zápas (loni v Tokiu, kde poté získala titul), tak těch pět předchozích vyhrála Lucka, přičemž právě loni porazila Anu ve 3. kole RG. Takže to pro Anu nebude vůbec snadné... Ale samozřejmě každý zápas je jiný a když je moje favoritka v semifinále GS (od semifinále dál to považuju za úspěch), tak se na to moc těším. Kdyby to ještě navíc mělo finálovou tečku, tak by to bylo super. :) Otázka je, jak se to vyvine v té druhé části pavouka, kde by mě hodně překvapil nepostup Sereny do finále...
Reagovat
sprchon
Hezky... Já Anu samozřejmě neviděl, ale jsem taky rád, že se jí konečně zase daří. V SF utkání mi hraje proti Lucce (stejně jako dneska v ČF) opět favoritka, ale samozřejmě budu zase fandit Lucce. Pokud vyhraje Ana, budu mít taky radost, ale asi ne tak velkou. :D
Reagovat
janek_da
gratuluji, ono se to trosku dalo cekat vsechny souperky na antuce papirove slabsi
kurzy od Jarky po Elinu
1.12-1.10-1.20-1.53-1.44
Reagovat
lars
gratulujes k skoro haluzy ? :))
Mela ji porazit Garcia
Reagovat
janek_da
Ne, gratuluji. Ane to preji. Ale podle kurzu je videt, ze to zas takove extra prekvapeni neni.
Reagovat
smazaný uživatel
O haluzi se rozhodně mluvit nedá. Kurzy jsou jedna věc, ale mít už v 1. kole dvojnásobnou čtvrtfinalistku RG a v osmifinále devátou nasazenou, to rozhodně není žádná procházka růžovým sadem... Trochu štěstí bylo jedině to, že Ana nehrála s Garciou (která to ale na RG zatím nezvládá psychicky) a ve čtvrtfinále na ni vyšla zrovna Elina, proti které umí. Jinak to Ana rozhodně neměla zadarmo a nakonec i to 2. kolo proti Doi bylo díky výkonu soupeřky velkým testem...
Reagovat
misa
- ve fedcupových singlech neporažená
- deblový titul v Sydney 2014
- na French Open 2014 po sedmi letech v osmifinále gs. turnaje
- semifinále Wimbledonu a návrat do top 20
- v srpnu 2014 poprvé v nejlepší patnáctce
- osmifinále US Open
- deblový gs. titul v letošním Melbourne
- první singlový titul kategorie Premier v Doha
- deblový titul ze Stuttgartu
- nejméně semifinalistka French Open
- poprvé v top 10
- světová jednička v odvracení brejkbolů

K tomu všemu Lucii gratuluju a sám jsem zvědavý, co všechno se jí v kariéře ještě povede. Těší mě, že jsem ji začal sledovat alespoň od září 2013. Úžasné, že to nejlepší si vlastně schovala až na toto období :-)

Pro mě je Lucka hráčka, která tenis miluje, váží si času, který jí ještě na WTA Tour zbývá, neustále hledá cesty ke zlepšení a která postupem času a lidským i tenisovým vyzráváním našla způsob, jak zdolat své obavy. Navíc je obdařena mimořádným charakterem, smyslem pro fairplay za všech situací, jakož i pozitivním přístupem snad ke všemu, co dělá.

A PROTO je pro mě nejmilejší tenistka na světě.
Reagovat
Jabadu
No jistěěě! ... To je alespoň gaučo. Blbě nekecá, ale nabízí fakta. :-)
Reagovat
VlS
souhlasím a mám to stejně
Reagovat
sprchon
+ 1000 :))
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je hlavně hodně milá holka, fajn a není vůbec namyšlená.. A že už má nějaké ty důvody.. Ale vůbec, z našich tenistek se těžko najde nějaká, co mi není sympatická :D :)
Reagovat
COMEON
aaa palec hore , pekne si to všetko tu vypisal! :)

Lucka je zlatičko :) :* (:D)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooo a Šafinku všichni milujeme, jo jo jo!!!!
Reagovat
sprchon
Až na PF.
Reagovat
Fandina
Tu zlomíme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko a ještě monty třeba. Je nás víc,.kteří Lucii nefandíme...
Reagovat
blixa
Nechápu, jak se dá Lucce nefandit. Dyk je to takový zlatíčko, dobračisko největší ...
Reagovat
Fandina
modroočka miloučká
Reagovat
Jabadu
Pomni Jena z Husi. Také nefandil a jak skončil. :-)
Reagovat
VlS
A neměla tam na tom podíl nějaká zrzavá veverka, nebo zaječice tenkrát ? No prostě nějaká zrzavá potvora - jo liška to byla. No ta taky dopadla blbě. Dna jak prase, bolelo jí všechno a strašně se trápila, než umřel(a). To sou vyhlídky pane ( pro Kvitovku vihlýdky)
Reagovat
Jabadu
Mimochodem zemřel ve Znojmě. Na náměstí je dodnes křížek, kde spadl z koně. A opravdu zemřel na dnu.
Tedy přesněji na otravu krve. Na dnu se přímo neumírá, ale atrofované a nepohyblivé klouby jsou zasaženy snětí.
Reagovat
misa
monty si ale nepřeje prohru Lucky skoro v každém zápasu, to je rozdíl.
Reagovat
gigin
https://pbs.twimg.com/media/CGgEy3vVAAA1rO3.jpg

https://pbs.twimg.com/media/CGgE2gbUQAAEaqv.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.horoskopnamiru.cz/files/cibule_0.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si že by ještě se ještě Bára mohla dostat do Singapuru?? pokud ano tak by naše holky mohli mít vlastní skupinu a měli bychom jasné 2 semifinalistky :)
Reagovat
EllNino
ježiši :D to je hodně odvážný :D když zatim není jistá ani jedna
Reagovat
smazaný uživatel
ale nebylo by to super :) celá skupina tvořená Češkama :))
Reagovat
EllNino
to by nebylo vubec jistý :)
Reagovat
VlS
No, ještě tam není ani jedna
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je tam na 89,5%
Reagovat
EllNino
prosímtě, kde bereš ty procenta ? :DD
Reagovat
smazaný uživatel
jednoduchá matematika :)
Reagovat
EllNino
povídej přeháněj :)
Reagovat
Jabadu
??? Také si nechám vyprávět. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Petra je pátá a má 2346 bodů to je základ 9. Kerberová má na Petru ztrátu 700 bodů 700:5=140 a máme koeficient pravděpodobnosti Petry. Potom se kouknem do kalednáře WTA a vidíme že Wimbledon je před námy. Šance že Petra vyhraje Wimbledon je velká. Velká=10, Čtvrtfinále=500 bodů. 500+140=740 musíme počítat s tím že Petra může Wimbledon vyhrát to znamná že 740+740=1480.POKRAČOVANÍ ZA CHVÍLI
Reagovat
Jabadu
??? ... koeficient pravděpodobnosti Petry!
Slečno, já mám z matematiky státnice, ale já nestačím zírat.
Ačkoliv ... pokračujte ... pokra ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
1480:10 musíme vidělit pravděpodobnost výhry a to je 148. 148 je koeficient pravděpodobnosti výhry ve Wimbledonu. 1480 a 148 máme podobná číslá, náhoda nemyslím si. Šance uspět na hardech není velká. Pro přímou kvalifikace je potřeba 6060 bodů. 6060-1480=4580. 4580:6060=1.32 toto číslo nám ale nic moc neřekne, teď logicky, Kerberová byla v roce 2012 v SF na USO to znamená 720 bodů ale znovu se tam dostat nemusí. Petra má od roku 2011 100%ˇúspěšnost kvalifikace na TM, za vítěztví v Pekingu je 1000 bodů a ve Wuhanu 900 bodů, DALŠÍ POKRAČOVÁNÍ ZA CHVÍLI
Reagovat
Jabadu
Že mě to hned nenapadlo! Vždyť je to tak jednoduché.
Reagovat
VlS
Co je vidělit? Překladač na to nereaguje.
Reagovat
smazaný uživatel
1000+900= 1900 1900+148=2048 teď sečteme body v TOP 8 22382:148=151-5 (počet obyvatel Singapuru v milionech) 146 teď tohle číslo převedeme mím způsobem na procenta. Čtyřku dáme pryč Petra je monentálně čtvrtá v žebříčku 106 a vykrátíme deseti protože Petra je v TOP 10 a odečteme jedničku!!! Vždy odečteme jedničku 10,5%-100% 89,5% a je to
Reagovat
Fandina
Tak tak. A pak, že je matematika těžká.
Reagovat
Michaelus
:DDDDD běž přednášet na univerzitu! :DDDD
Reagovat
Jabadu
Ano, ale já bych to pro jistotu ještě odmocnil.
Dvakrát! :-)
Reagovat
Fanda67
Já bych se pro jistotu vyhýbal Plzni, asi tam řádí nějaký záhadný vir :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem myslela, že mi matika docela.jde, ale tohle bych fakt nevymyslela...
Reagovat
Cico93
Ona nieje normálna;):)
Reagovat
Jabadu
Mlč, nekaž to. :-)
Reagovat
Jabadu
Einstein odevzdal svou doktorskou práci na 12 stránkách strojopisu.
Asi za 20 let ti nejchytřejší teprve pochopili o co jde.
Já bych byl v úsudku opatrný. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
1000+900= 1900 1900+148=2048 teď sečteme body v TOP 8 22382:148=151-5 (počet obyvatel Singapuru v milionech) 146 teď tohle číslo převedeme mím způsobem na procenta. Čtyřku dáme pryč Petra je monentálně čtvrtá v žebříčku 106 a vykrátíme deseti protože Petra je v TOP 10 a odečteme jedničku!!! Vždy odečteme jedničku 10,5%-100% 89,5% a je to
Reagovat
smazaný uživatel
to 1000 znamená vítěztví v Pekingu a 900 vítěztví ve Wuhanu
Reagovat
Fandina
přesně tak. Petruško pojď!!!
Reagovat
VlS
Až tam bude na 100% tak to bude fajn, akorát v tenisu rozhoduje zápas poslední míček a na postup na TM poslední potřebnej bod. Co když zase přijde burn out?
Reagovat
smazaný uživatel
možná ne ale byl by to naprostej Epic :)
Reagovat
Jabadu
"Paní profesorko, on Havlát když přemýšlí, tak musí chodit."
"No prosím, tak ať chodí."
"Devatenácté století je nazýváno stoletím páry. ...":-)
Reagovat
VlS
A co na o říká Hrdobec?
Reagovat
smazaný uživatel
Bít či nebít Havláta?
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka456 podlě mě jede v tvrdejch drogách, a fest.
Reagovat
Jabadu
Už jsem to psal. Nebylo by tak nějak spravedlivější, kdyby ten jejich prezident tenisovýho svazu - ten ušatej Louis de Funes předal Lucce ten pohár rovnou, poděkoval, zhodnotil ... a tak?
Ušetřil by peníze TV společnostem, my bychom měli radost, roentgenové oči by více zářily a soupeřky by se konečně mohly chystat na Wimbledon.
Řekl jsem to právě. :-)
Reagovat
Fandina
S tím bych souhlasila, kdyby to tak udělal. Ale napadá mě, Lojza neměl vlasy ne, tenhle nějaké má. Mě se zase nezdají tak podobní.
Reagovat
Jabadu
Uši mají úplně stejné. :-)
Reagovat
Fandina
Dám na tebe ... úsměv
Reagovat
VlS
Ty chceš vzít Lucce šanci porazit po sobě dvě GS vítězky a jednu aktuální a jednu bývalou No 1? Surovče :-)
Reagovat
Jabadu
Tak důležitý jsou nějaký body. A jako jak, to už jedno. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Na finále Lucka určitě má, ale na výhru asi ne. Pokud si Serena řekne že FO vyhraje tak ho vyhraje a zastaví jí jen Vika a Petra v top formě jinak je Serena nezastavitelná ale i SF je pro Lucku mega úspěch
Reagovat
VlS
Už jí dej pokoj, to se tak bojíš, že by Petra nebyla jediná aktivní GS vítězka u nás?
Reagovat
smazaný uživatel
ne u Lucky jsem realistka a tak to prostě je, Serena je mentální titán a nevím jestli na ní bude Lucka mít
Reagovat
EllNino
Serena ještě není ani v semifinále, poslední zápasy hraje pěkný prd a Sara má docela formu, takže bych se nedivil, kdyby bylo překvápko :)
Reagovat
sprchon
To neví nikdo, dokud na ten souboj nedojde. Lucka je aktuálně hodně nahoře jak psychicky, tak herně. Kdežto Serena se zatím trápí. Takže těžko říct. Nerad bych se ukvapoval...
Reagovat
smazaný uživatel
a ne nebojím se protože Petra má 2 GS :) a jeden TM a 16 WTA takže ať si klidně Lucka to RG vyhraje přeju jí to a Petra vyhraje Wimbledon, jen nevím jak by to finále Lucka psychicky zvládla jestli by hrála jako Petra ve Wimblu 2011 prostě by do toho nastoupila jak pán a nebo by to neunesla
Reagovat
EllNino
jestli má na GS titul Petra, tak Lucka taky :)
Reagovat
lars
a loni Sere nechtela vyhrat FO ? :))
Lucka porazila Mugu, ktera loni porazila Sere na FO
Reagovat
sprchon
http://sport.idnes.cz/tenisove-roland-garros-safarova-v-semifinale-rozhovor-pgm-/tenis.aspx?c=A150602_203746_tenis_bem

Tak přece jen doufá, že ten debl nebude moc náročný a že bude mít dost sil na singla. Ale rozhodně ho nevypustí, jak tu někdo naznačoval... :)
Jinak se to hezky čte - ta vůle po vítězství, to že si na Anu věří. Tak paráda, držím palce dál. :)
Reagovat
misa
Debl může odčerpat síly, které pak můžou chybět. Je toho na Lucku prostě moc :)
Reagovat
lars
zatim hrala jenom 2 setaky
Reagovat
Patri.k
Tak Lucka je v TOP10, ještě by to chtělo Petru v TOP1 a konečně si můžu říct, můj divácký sen se splnil, už nemusím tenis sledovat :D
Reagovat
EllNino
ty sleduješ tenis kvuli žebříčku ? :)
Reagovat
Patri.k
No, pořád lepší než sledovat tenis kvůli titulům :D
Reagovat
EllNino
já sleduju tenis kvůli hře :) okoukávám to a pak to praktikuju při hraní :)
Reagovat
sprchon
Já protože mě to strašně baví. Jak koukat, tak hrát. :)
Reagovat
Patri.k
Tak to je jasný :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak mimochodem, BUDEME MÍT DVĚ HRÁČKY V TOP 10!:-)
Kdy naposledy se to vůbec stalo???
Reagovat
smazaný uživatel
v samostatné historii ČR je to poprvé navíc můžem mít za pár týdnu 3 hráčky v TOP 10
Reagovat
smazaný uživatel
A nevíš (nebo někdo jiný) jestli se to změní, když do toho započteme Američanky a Českoslovenky?:-)
Reagovat
Fandina
Já myslím, že to bylo určitě v dobách Navrátilová, Mandlíková a možná i Suková. Nebo Novotná, Suková. Tam se to mohlo prolínat.
Reagovat
janek_da
suková byla 4 v 85., takže s Martinou 3 v top10
Reagovat
Fandina
Díky za doplnění. Petra Lucka a ještě Kája je v očekávání, tak třeba bude doba před 30 lety dostižena.
Reagovat
Bee
Nemáte prosím někdo odhad, v kolik hodin by ve čtvrtek mohla Lucka hrát? Budou se hrát jen ženský semifinále ten den? Dalo by se uvažovat, že bude Lucka hrát ten první zápas, protože Serenu dají až na ten druhý??
Reagovat
Michaelus
Serena tam ještě není :DDDDDDDDDD
Reagovat
VlS
Težko říct, podle mě budou hrát souběžně na Chartierovi a na Lenglen, ale třeba ne. Uvidíme zítra v rozpisu.
Reagovat
sprchon
A ve čtvrtek se hrajou už obě semifinále?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulace Lucii k postupu, opravdu se stává postrachem Paříže :)

První set hodně vyrovnaný, aby nakonec v tei-breaku Lucie použila zbraně, kterými Mugu porážela soupeřky. Kvalitní tenis z obou stran.
V začátku druhém setu, Lucie ještě na vlně převzala otěže zápasu do svých rukou a čekal jsem jestli udrží nervy na uzdě, povedlo se.

Mugu již druhým rokem na tomto turnaji předvádí vysoký standart, loni prohrála až s vítězkou turnaje :).
Nepochybě to bude její oblíbený turnaj, a v budoucnu bude chtít zvednout trofej nad hlavu.

V semifinále s Anou asi drží v rukou postupové karty Lucie, ale čekám, že Ana nedá kůži lacino. Jde o hodně, a může se stát cokoliv.
Reagovat
VlS
Lucie je přece postrach ulice
Reagovat
Jabadu
... Paříže ... Paříže!! :-)
Reagovat
VlS
Já jsem v Paříži byl a nejmíň jednu ulici tam mají, tu jak je tam ten šantán, no jak je na něm ten Moulin Rouge a Crazy Horse bar. No, tak možná je pistrach zrovna týhle.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka dnes hrála na Lenglen?
Reagovat
smazaný uživatel
jo
Reagovat
sprchon
Ano.
Reagovat
sprchon
By se na ČT mohli pochlapit a pustit tam oba ženské debly. :)
Reagovat
Fandina
Na Eurosportu dneska pustili Barušku, ale prohrála
Reagovat
smazaný uživatel
To by mohli, hlavně ten druhý. ;)
Reagovat
sprchon
Mně jde spíš o ten první... Dva nejsympatičtější páry proti sobě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
V kolik hodin je debl Lucka Beth naplánován?
Reagovat
sprchon
12:30

http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Reagovat
Fandina
Ne dřív než 12:30
Reagovat
VlS
řešit v čláku o chlapech?
Reagovat
mayday
Je to problém?
Reagovat
VlS
Jo, je, tohle je článek o holkách
Reagovat
mayday
Dobře, snad promineš.
Reagovat
Jabadu
Tolerance ... kurwááááá! :-)
Reagovat
slacker
Tolerance na heroin - nuti te brat stale vetsi a vetsi davky
Reagovat
Fandina
to je závislost ne tolerance
Reagovat
slacker
nedelej ze sebe chytrou
Reagovat
Fandina
jsem chytrá, to se nedá naučit, například ty, ať píšeš, co píšeš, pořád špatně
Reagovat
Jabadu
Povídej ... víš, neznám tyhle věci ... :-)
Reagovat
slacker
Prepustim to fandine, je chytra a o heroinu toho tady vi asi nejvic :-D
Reagovat
Fandina
samozřejmě jsem moc chytrá, na TP nejchytřejší a proto tu na rozdíl od tebe o heroinu nepíši. Jen pokračuj pokračuj v čem si začal.
Reagovat
Jabadu
:D - To je dada. To mohu. :-)
Reagovat
slacker
Reagovat
Fandina
Tak to je špatné. Nišinka neudržel podání.
Reagovat
mayday
Yéééééééééééés Žo Wilfríd, teď nepolev hlavně!
Reagovat
mayday
Tsongič musí, ale obávám se, že žlutej už ten obrat dokoná... Tsongič měl slušný šance na brejk a nedal nic, to už se mně moc nelíbí.
Reagovat
mayday
A seká tam už hodně zbytečný chyby. Ale snad zamaká.
Reagovat
Fandina
Komentátor Eurosportu při zápase Nišiho s Tsongou v pátém setu. Atmosféra na kurtu jako při DC.

Jinak Nišinka teď 1:1 na game. Nišinko go go go!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Kei to dá. Musí. Já mu věřím.
Reagovat
Frantz
Antuka uz me nepotrebuje :-DDDD
Reagovat
Kozoroh
Nišikori se o toho momentu s tribunou zvedl, věřím tomu, že zápas otočí.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.582809258449824.1073741828.185199214877499/948758691854877/?type=1&theater pěkná fotka. A nějaký starý mexikánec jí tam napsal: Stop smoking grass :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.582809258449824.1073741828.185199214877499/948758691854877/?type=1&theater pěkná fotka. A nějaký starý mexikánec jí tam napsal: Stop smoking grass :)
Reagovat
Jan
Lucka má na to, aby Anu porazila a dostala se do finále. Snad jí její dobrá hra vydrží.
Reagovat
VlS
Jo má, ale zrovna tak dobře může s Anou prohrát, on to holja taky docela umí. Fandím Lucce, ale cíle si musí dávat sama, na tom kolaborovat nebudu :-)
Reagovat
George_Renel
před chvílí začal dávat reprízu SF Madridu Petra Serena. Tak si můžete spravit náladu a podívat se čeho je Kvitová schopna.
Reagovat
steve79
Je to zklamání, ale Roger se musí připravit hlavně na trávu a na US OPEN. Tam kde může praktikovat svou hru.
Reagovat
VlS
A " Cry baby" dneska nebude?
Reagovat
lars
ty, kteri si mysleli, ze vyhraje Mugu. :)
s Anou by mela vyuzit dobrou sanci na vyhru, a ani proti Sere neni bez sance na vyhru, pokud se pouci z minul. zapasu s ni.
Uz ma skoro obhajene body za lonsky SF Wimblu tak,ze vyrazne poklesy v zebricku jsou nepravdepodobne v nejbliz. mesicich.
Reagovat
Jabadu
Já myslím (zcela výjimečně), že Mats to řekl naprosto přesně a ze statistického hlediska prostě jednou tu pravdu prostě mít musí! :-)
Reagovat
lars
a co rekl Mats?
Reagovat
Jabadu
Že Lucie nemá na letošním FO konkurenci.
Reagovat
tedi
bez uz s tim nekam! :) akorat to zakriknes.
Reagovat
Jabadu
Ale to jsem neřekl já! :-)
Reagovat
tedi
ja vim, ale porad o tom mluvis! :)
Reagovat
Jabadu
Stokrát opakovaná lež se stává pravdou.
(Joseph Goebbels)
:D:D:D
Reagovat
slacker
A vis urcite ze to rekl Mats? Byls jsi u toho? obrazu a zvuku v televizi se neda verit
Reagovat
Jabadu
O půlnoci bude repríza. :-)
Reagovat
slacker
Repriza stejneho fejku. U soudu se k audiovizualnim zaznamum neklade vaha.
Reagovat
Jabadu
Ty jsi nezničitelný dadaista. Víš o tom vůbec? :-)
Reagovat
slacker
Vim o tom
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
lars
odposlechy Ratha asi nejakou vahu mely :))
Reagovat
slacker
U soudu ne, ty mely vahu pro akci kdy vyrazili do zatykani. Nemel dostatecne silne politicke kryti jako soudruzi z ODS
Reagovat
Fandina
A proto zavřeli manželku bývalého premiéra z ODS, že? Asi proto, že nešlo o peníze.
Reagovat
Jabadu
Přátelé, nepouštějte se do žádných větších, složitějších akcí!
Nejsme na to oblečeni! :-)
Reagovat
VlS
Mám přilbu a hornický boty, stačí?
Reagovat
Jabadu
Já měl na mysli džudistické kimono.
Koudelka ho neměl a proto se s ním trenér Tumpach nechtěl prát.
(Mmch herec F. Peterka měl v té roli 53 let a vypadal, že by si Luďka Sobotu mohl dát k snídani).
A ještě perlička. To, že Peterka cvičil se ví, ale málo se ví, že měl tak velkou sílu, že tehdy 49 kilovou Jiřinu Bohdalovou zvedl i se židlí ve filmu "Dáma na kolejích".
Zkuste na židli zezadu zvednout 49 kg! :-)
Reagovat
steve79
Roger dnes na Wawrinku nestačil. Stan Rogera ve výměnách jasně přehrál a Roger nestíhal.
Reagovat
smazaný uživatel
Chris Evert: Ženský tenis, to je nuda! Serena Williams nemá konkurenci!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi úplně mimo Chris, mužský tenis je nuda
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas. Na mužskej tenis se vydržím dívat tak 2 minuty a už mě to nebaví.
Reagovat
FulnekUltras
Chris jako ženská tedy nuda rozhodně není... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Musíš si umět vybrat, koho sledovat. Ale obecně v porovnání se ženským trochu nuda je. :)
Reagovat
Kozoroh
Dám ruku do ohně za to, že vítězka 18 GS podniků ve dvouhře a držitelka 154 titulů WTA tenisu rozumí víc než Kvitovka na TP.cz.
Reagovat
VlS
Mám tendenci ti věřit. A posolíš si tu ruku před tím fajrákem, nebo až potom? Na griłování se názory různí, někdo radí před, někdo pak :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A že Serena nemá konkurenci????? nejde pro ti ní Viku nebo Petru a uvidíme
Reagovat
seshitec
tak určitě má Chris pravdu, už jenom kvalitou hry oni neuměj podávat v defensivě jsou marný. Nejhorší co se může na Eurosportu stát je že se koukám na chlapy a hned následuje ženský zápas. To je jak zpomalenej špatnej film
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se někde sledovat ten turnaj legend?
Reagovat
VlS
V Paříži
Reagovat
Fandina
Jupíiiiiiiiii ... Hráďa s Matkowskim porazili pár Babos Peya a jsou v sesmifinále. Tam je čeká Zheng Kontinen. Držím palce Lucinko pojď!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Frick
Denča to zvládla. Po nezdařenym 1. setu, který ztratila 5:7, si to nakonec pohlídala a zbylé dvě sady vyhrála jasně 6:1, 6:1...
Reagovat
makro99
Takže žádný pouťáky v Miami nebo Madridu - Lucka si na tu desítku počkala stylově do Paříže :) Za poslední rok a půl bilance na GS 17:5...
Reagovat
FulnekUltras
Já ještě pamatuju, soudruzi, když do naší vesnice chodil dráteník ;)...a na tom je právě ten pokrok krásně vidět... ;)
Reagovat
Jabadu
"A jak vám jinak funguje ZO? Jedete tak nějak podle plánu? Kolik soudruhů je připraveno fandit srbské krásce ne FO? ... Nu?"
"No ... asi dva."
"Cožéééééé?!! ..." :-)
Reagovat
makro99
..to je jako ten dadaismus?
pravda, říkal jsem si, je to tu dnes úplný veletrh smyslů pro humor... a pak naroluju dolů a prásk - dada :)
Reagovat
Jabadu
Tak tohle je jen citace. DADA je úlet, nonsens ... ale měl by to být alespoň nějaký pokus o vtip.
Jinak nová umělecká kategorie TRAPNO - která se velmi prosazuje, nemá s dada nic společného.
To není umění, to je ubohost. :-)
Reagovat
makro99
nic společnýho bych zrovna neřek, ale dobrý.. co třeba Plešatá zpěvačka? nebo Ztížená možnost soustředění? anebo Tristan a Izolda? ;) a pro představu, co je to to TRAPNO?
Reagovat
Jabadu
TRAPNO je původně nechtěný a zavrženíhodný produkt třeba z oblasti herectví, hudby, filmu, divadla ... Později se přišlo na to (díky grantům), že ze šmíry by se dalo udělat "umění".
Nechci to rozebírat, ale za "Havlovu lavičku" města platí Bořkovi 150 000 Kč!(náklady na výrobu asi 3 000,-)
A věř mi, že mé trénované ruce se v tomto případě svírají v pěst.
Reagovat
Jabadu
odpověděla na základní otázku života, vesmíru a vůbec.
(Douglas Adams)
:-)
Reagovat
VlS
To je na mě už moc intelektuální, to potřebuju buď vysvětlit, nebo zapomenout :-)
Reagovat
Jabadu
42. :-)
Reagovat
Patri.k
Je dobře, že to zvládla zrovna Lucka, má krásné typické české příjmení, chová se i typicky česky a pochází ze slušné rodiny, kde se nekradlo, což se o Strýcové nebo o Plíškové říct nedá :D
Reagovat
Pedronegro
co to má být, nějaký záchvat?
Reagovat
Patri.k
Jaký záchvat, příjmi realitu, že Strýcová a Plíšková se staly úspěšnýma jen díky kriminální činnosti jejich otců, kde jinak by vzaly tolik peněz, aby z nich udělali hvězdy?
Reagovat
blixa
A z tou vrozenou demencí se ti žije jinak jak ? Jde to ? ;-)
Reagovat
Patri.k
http://www.novinky.cz/krimi/278689-otec-tenistek-pliskovych-ma-jit-na-pet-let-do-vezeni.html

jednalo se o nelegální činnost prováděnou již od roku 2005, tady je jasně vidět souvislost, že v tom věku musel jejich otec do svých holek investovat spoustu peněz, ale investoval je chytře, investoval je do dcer, tudíž protikorupční policie mu už ty peníze nemohla vzít a jejich dcery mu teď krásně profitují...
Reagovat
blixa
Panáček si přečte jeden článeček a už je z něj chytrolín, co má jasno :D Tak jednoduché to zase není hošíčku. Žádné finanční zisky mu prokázány nebyly (a také proto o nic nepřišel), důkazy proti němu byly v podstatě jen nepřímé. Ale vypadá jako lump, tak mu namázli. Dostal pět let, ovšem zatím si neodseděl ani měsíc. Takže já nevím, jestli je stále pravomocně odsouzen, dost o tom pochybuji protože jinak by už byl asi dávno ve vězení. Jinak Plíškovi během toho, co holky ještě nevydělávaly prodávali a zastavovali rodinné nemovitosti a dost se i zadlužili, což moc nevypadá na mafiány s nelegálními příjmy. No ale hlavně že ty máš jasno ;-)
Reagovat
Patri.k
Já mám pocit, že si odseděl pracovomocně... no, prostě byl odsouzenej, takže důkazů bylo asi dost, zpochybňovat pravomocný rozsudek? No, dá se to? Ale to by si mohl zpochybňovat přistání na měsíci, vyšlo by to nastejno.
Reagovat
Pedronegro
aha, tak už ne člen gangu, ale mocně pracovně odsouzenej si to asi možná odseděl? Jdi s tím do p.r.dele.
Reagovat
Oin
Máňa řikala, že to není směroplatný!
Reagovat
blixa
Vím jak se u nás soudí a iluze o tom nemám žádné. Můžeš dělat úplně normální práci pro nějaký lidi, pak se ukáže že to je nějaký gang a když vypadáš jako Plíšek, už ti nikdo neuvěří že si čistej jako lilie. Nicméně, to že nebyl ve vězení je fakt, sleduju to celkem dost a nějaký důvod k tomu asi bude. Už je to docela dlouho od onoho "pravomocného odsouzení", takže je otázka jestli nedocílil nějaké revize toho rozsudku, to fakt nevím. Teď už mu Kája může zaplatit slušný advokáty, takže možná s tím něco udělali. Ale jak říkám, přesně nevím, jen to že se od posledního odkladu nástupu do věení v roce 2013 sále objevuje na veřejnosti a nikam nezmizel.
Reagovat
Patri.k
Myslím, že tohle už nikam nevede, vlastně si to ani nemusel psát tak dlouhý, protože jen omýláš to co jsi řekl :D
Reagovat
blixa
Když už tak "omílám", ynteligente ;-)
Reagovat
slacker
bolsevyku
Reagovat
VlS
A dokonce má pas a smí cestovat do ciziny. Ale je mi to jedno. Rodiče za svoje děti zodpovídají omezené, děti za svoje rodiče vůbec.
Lucčin táta dělal v Rakousku správce tenisovýho areálu a trenéra a Lucka tam byla pár let jako dítě s ním a pak plynule přešla do Prostějova. Tak třeba měla štěstí, že to přišlo, když byla děcko a rodina měla štěstí, že nemusela prodávat babičku na E 55 kamioňákům. Veronika tuším měla dokonce tenisový stýpko na universitě v USA kde vystudovala, vykašlala se na tenis, vdala se a žije tam a má ty krásný holčičky, se kterejma se tetka Lucka tak ráda fotí. Asi mají v rodině hezký vztahy, je mi to sympatický. A co s tím?
Snižuje to něco? Nebo to něco zvyšuje?
Reagovat
Pedronegro
hned jsem si říkal, že ty holky nějak divně koukají :-D
Reagovat
FulnekUltras
uffffffffff...
Reagovat
VlS
Uf, ty dneska perlíš. Nebylo by lepší si skáknout někam pinknout? Je hezky!
Reagovat
slacker
Pocitej s tim ze vsichni panove brouckove z TP se ted na tebe vrhnou.
Reagovat
blixa
"To je syn toho zavražděnýho, to bude asi taky pěknej lump..."
Reagovat
Patri.k
Takhle jsem to nemyslel, osobně si myslím, že jejich charakter je v pohodě. Jde o to, že třeba otec Plíškové patřil do organizovaného gangu, který připravil stát o ohromnou částku, byl za to i odcouzen, samozřejmě všichni víme, že tenis je drahej, pokud se chce hrát na špičkové úrovni, kdyby byl jejich otec čestnej chlap, niky by nezískal tolik peněz a nemohl z nich udělat, to co udělal, takže výdělky Plíškové a Strýcové jsou silně ovlivněné nelegální činností.
Reagovat
VlS
No, tak hlavně prarodiče holek prodali kvůli tenisu rodinnej statek, jejich táta byl do něčeho namočenej jako řidič a dostal myslím pidmínku, rozhodně žádnej Al Capone ani Vor v zakoně nebyl. Otec Barči něco vyvedl, když už byla Bára dávno vdaná, takže se uklidni. Jo, jinak Šafářovi asi jsou slušní lidi a vychovali dvě prima holky.
Reagovat
Patri.k
No, podle článku na novinkách dostal 5 let, nehledě na to, že žádný velký eso být nemusíš, pokud jsi i jen obyčejnej poskok ve velkém a prospěrujícím gangu, tak tvůj podíl je stále astronomický oproti slušným profesím
Reagovat
slacker
Vsak VIS a blixa jsou taky takovy poskoci v jinym gangu, tak stoji na strazi.
Reagovat
Patri.k
Jsou zaslepeni, i já tenis miluju, ale nezavírejme oči a nebuďme tleskající ovce :D
Reagovat
Fandina
Jistě a ty jsi ten, kdo druhým ty oči otvírá. Úžasné.
Reagovat
slacker
Vsimni si jak vyse opet roztocili tu spiralu kdy te za nepohodlne nazory budou masakrovat blbosti
Reagovat
Fandina
ale vůbec, jen nemají zapotřebí psát o věcech, které sami neovlivní
Reagovat
VlS
Nevím, nemám zkušenosti, jaký to je bejt poskok v gangu, ty jo?
Reagovat
Patri.k
No, podle mě těžko můžeš soudit kdo je poskok a kdo je, defakto, poskoci jsou všichni, protože jeden řekne, já dělal jen 5% z toho všeho, ale právě těch 5% je potřeba aby byl utvořen celek :DD
Reagovat
VlS
No poskoka jsi tady otevřel ty, tak ho neprodávej pod rukou a pěkně si ho nech.
Reagovat
Fandina
Nikdy mu nebyla žádná účast v ničem dokázána a sám to nikdy nepřiznal. Takže těžko říkat, jak to bylo.
Reagovat
Jabadu
Tak jako lehčejc ... volnějc ... jednodušejc ... by to nešlo?
Hombre, život je strašná kurwa, ale mám pocit, že právě zde se většina lidí snaží o nadhled, vtip, nadsázku, dadaismus ...
Tak to nekaž. :-)
Reagovat
Patri.k
Konečně hezkej názor :D Já vím, právě proto jsem si musel rejpnout touhle poznámkou, abych přispěl i svým dílem špatnosti do tohodle špatného světa :D
Reagovat
Jabadu
Tím ale nepomůžeš ani světu ... a bohužel ani sobě. Kašli na to.
Někdo mi kdysi řekl: Zabývej se tím, co můžeš změnit nebo ovlivnit. Netrap se neřešitelnými věcmi.
Reagovat
Fandina
Tak tak. Moudrá to slova.
Reagovat
Pedronegro
sakra, to není jen 42 v paži :-)
Reagovat
Jabadu
Ve třiceti letech jsem měl 44 cm. Teď mi bude padesát. A nestydím se za to. :-)
Reagovat
VlS
Tak v pase mám teda sakra víc, tak se nechlub :-)
Reagovat
Jabadu
Záleží na věku, že?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pár poznámek:
1. To, že ty nemáš na to, aby sis poctivě vydělal velké peníze, ještě neznamená, že to nejde. Minimálně talentovaní sportovci včetně tenistek si je vydělávají...
2. Jakkoli bohatý jsi, nekoupíš si talent svých dětí, koupíš jim maximálně to nejlepší aby ho rozvinuly-viz případ Palaščák.
3. 42!:-)
Reagovat
Jabadu
Mám dotaz (vážně myšlený): 42 je "pátý element"?
Neboli to, co lidé běžně nazývají slovem talent?
Reagovat
smazaný uživatel
42 je odpověď na základní otázku života, vesmíru a vůbec podle sci.fi pentalogie Douglase Adamse s titulním dílem Stopařův průvodce po Galaxii. Někdo pode mnou to číslo zmínil, ani nevím proč, ale mám Adamsovo dílo rád, tak jsem se přidal:-)
Reagovat
slacker
A jaka je ta otazka?
Reagovat
smazaný uživatel
To se právě řeší v těch knížkách XD
Ale nechci spoilerovat, jelikož tohle se táhne všema pěti a o hoodně byste přišli...
Reagovat
Patri.k
Tak teď je Lucka už v desítce, teď budem chtít víc, teď budem chtít post světové jedničky :D
Reagovat
smazaný uživatel
to je tak neuveritelnej kontrast na jedne strane usmevava mila oku lahodici skvele hrajici lucinka a na druhe vypasena zakabonena dojicka krav z fulneku.
Reagovat
Fandina
u očního jsi byl?
Reagovat
smazaný uživatel
ok mozna trochu zhubla. jinak je to pravda, kontrast neuveritelnej
Reagovat
Fandina
kontrast v čem?
Reagovat
Jabadu
V podvečer nebo za úsvitu? Můžeš si vybrat. :-)
Reagovat
blixa
Škoda kulky. Dřevěnou palicí do hlavy hned ;-)
Reagovat
VlS
Neřešil bych to, hloupost je neléčitelná a zajde na ni sám.
Reagovat
seshitec
to bylo trefný přirovnání docela sem se zasmál
Reagovat
smazaný uživatel
jsi báječná. Jsem rád, že tě vítězství nad Marií povzbudilo a neusnula jsi na vavřínech. Ani nevíš, jaou máš šanci na finále a co na finále, možná i na titul. Ana letos zcela nenapodobila loňský rok a hraje jak na houpačce. Držím palce. :)
Reagovat
Pedronegro
hezké blahopřání, ale věřím, že něco ví i sama :-)
Reagovat
smazaný uživatel
vlastně Serena zachraňuje Týmu Nicki Minaj Ass team reputaci ona je poslední členka našeho týmu. Petra, Caro, Zarina, Hráďa, Venus, Vika, Nasťa, Peng, Katka a Nicole hrdě bojovali na letošním FO (kromě Nicole ta tam nebyla) no nedopadlo letošní FO nedopadlo podle našich představ ale ve Wimbledonu se jistě bude našemu Ass teamu dařit lépe
Reagovat
Jabadu
Prej "Nicki Minaj"! Tvl ... ty máš dneská fóry. :D:D:D
Reagovat
Frick
Asi tam chč.ije. Týna měla hrát už od 12h a nic...
Reagovat
Atoidi1
proti Babos & Peya nevíte někdo prosím?
Reagovat
Fandina
http://www.sportingvideo.tv/20150524/vv556178d78cb519.19468820-1079274.html
Reagovat
Atoidi1
Díky!
Reagovat
Desetinka
http://www.fixalen.tv/20150524/vv-1079274-tennis-556178d7b12606.49702956.html

http://www.stopstream.me/4-tennis.html

kvalita ale mizerná :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Obrovská gratulace Lucko!!!! :D Vyhraj to tam!! Trošku mě překvapila, že dokázala udržet laťku své hry ze včerejška.. :-))
Anu porazíš!! Na ní umíš! :D Musíš prostě!!

Garbine.. Jestli tahle holka jednou nevyhraje RG, tak nevím co.. :D
Reagovat
Patri.k
Názory zdejších diskutéru jsou hrozně přelétavé a náladová, ani v nejmenším nemají nadhled a objektivnost
Reagovat
blixa
Hmm, přeletávé, náladové, bez nadhledu, možná, možná, jak kdo, jak kdy. Ale objektivní ? Copak je tu nějaký objekt ? Zaplať bůh jsme tu samí subjekti ;-)
Reagovat
Jabadu
Tak "objektivnost" si naše země už vyzkoušela u Klause, Ježka, ...
Jo a také jsme si zvykli na kouzelnou formulku, že je to třeba vidět v "ekonomickém rámci". :-)
Reagovat
VlS
Co tě dneska štve?
Reagovat
smazaný uživatel
No docela se začínám bát aby Serena nevyhrála všechny 4 GS, myslím že FO vyhraje Serena sice Lucka hraje skvěle, ale na Serenu nemá kord ve finále GS by na ní Lucka naměla. Serena finále neprohrává, snad ji ve Wimbledonu lvice ukáže kdo je momentálně Wimbledonská královna
Reagovat
blixa
Klid Jindro, žádná Serena. Sára ji vyžene ;-)
Reagovat
FulnekUltras
anebo Bič Boží... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
hm jo, Serena má největší soupeřky venku já to Sereně přeju je to velký vzor a je to moje první oblíbená hráčka, vlastě ji fandím déle než Petře a proto ji to přeji více než Lucce
Reagovat
blixa
Tož to máš pech, Jindro ;-)
Reagovat
Pedronegro
když hraje Serena, tak fandím té ženské :-)
Reagovat
Oin
Serena, Lance Armstrong ženského tenisu.
Reagovat
Madrileno
To je parade. Lucka je holt jina liga nez to psycho Petra. Takhle se hraje tenis a ne to bouchani bez premysleni s vyrazy umucene svetice.
Lucko, vydrz.
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11350629_855663874481263_731878659962562319_n.jpg?oh=caf26809bbcaa3106f12a047ac434a2e&oe=55FF5A26
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát nechápu když se Káje podaří 3 turnaje tak je podle lidí "Česká jednička" když se Lucce podaří jeden turnaj tak "je nová Česká jednička" i když Petra letos zničila Serenu a vyhrála turnaj Mantadory tak Česká jednička není, i kdyby Petra vyhrála Wimbledon a USO a Lucka vyhrála New Haven tak je Lucka nová jednička. Nevím proč lidi Petru tak podceňují a shazují. Všichni hlavně na sport.cz ale i na Idnes Petru hnusným způsobem kritizují, to si Petra nezaslouží hnus co je za lidi v tomhle státě kre.téni závistivi
Reagovat
tommr
tímhle brečením Petře nový fanoušky nezískáš ...
Reagovat
smazaný uživatel
já nebrečím, jen nechápu proč do Petry všichni nechutně rejou a proč u Petra pořád ukazují to že bydlí v Monaku, Lucka také bydlí v Monaku ale to nikdo nezmiňuje
Reagovat
blixa
Z toho vidíš v praxi Jindro, jak nahoře zostra fouká ;-)
Reagovat
Fandina
Tak tak.
Reagovat
Jabadu
Většinou to není kritika, ale frustrace neschopných, kteří do Petřiny kariéry promítají své vlastní sny a touhy.
To je u globálních hvězd běžné. Nic víc, nic míň. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím mě se zdá že tohle je moc do Petry se až moc nechutně reje, proti Káje ani proti Lucce si nikdo nedovolí říct nic špatného, ale to je asi proto že Petra je prostě nej
Reagovat
Madrileno
Hele, bezte si brecet na jinej dvorek, vy dva.
Za sebe rozhodne netrpim frustraci neschopnych jak ten filozof teoretik Jabadu mele nad tebou.
Vcerejsi zapas Petry byl nejhur straveny cas na letosnim RG pouze pro silne povahy.
Reagovat
Jabadu
Přiznávám, že slovo neschopných jsem neměl použít. Ale nemyslel jsem to nijak zle. Jinak, kdybys měl zájem o konfrontaci, jsem ti plně k dispozici. Přes bicák mám 42 cm. :-)
Reagovat
Madrileno
:-)
Reagovat
blixa
To mívá poměrně málo filosofů - teoretiků :D ;-)
Reagovat
Jabadu
To je pravda, ale já nejsem filosof. Živím se rukama. Okolnosti mne donutili. :-)
Reagovat
Jabadu
-ly. :-)
Reagovat
blixa
I filosof se může živit rukama. Dříve to dokonce bývalo běžné :D ;-)
Reagovat
Frick
Hele to mě zajímá - je vypouklý břicho u kuturistů známka zvětšených jater?
Reagovat
Jabadu
Ne.
Mmmch nejsem kulturista, ale cvičím léta podomácku. Lépe spím, líp se mi chodí ... a tak. :-)
Reagovat
Jabadu
Ale ona je nej! V 25 letech má dva Wimbledony, není namyšlená a ze současných hráček jsou jen tři, které mají více titulů z W.
Sorry, ale nesportovně založení lidé znají jenom Wimbledon. Nic jiného je nezajímá.
Není to fér, ale je to tak. :-)
Reagovat
Madrileno
A prosim pekne, v cem je nej??
V unforced errors?
V body language??
V pohybu??
V absence jakehokoliv tenisoveho mysleni??
Ve schopnostech menit rytmus hry??
Reagovat
Jabadu
Povídej ... přeháněj ... :-)
Reagovat
Madrileno
Kamo, neni duvod nic dodavat.
Jeji hra je totalni riziko, bud a nebo.
Kazdopadne nam jeji zapasy poradne provetravaji nervovou soustavu.
Ale hlavne ze je sama spokojena.
Me jen stve ten jeji nevyuzity potencial :-(
Reagovat
Jabadu
Co by za to jiní dali! Ale OK, není třeba hrotit diskusi. To takový slacker + Fandina, nebo Sylvia Saint ... :-)
Reagovat
Fanda67
Tak za jak dlouho asi přijde reakce ....
Reagovat
Fandina
Tvoje za dvě minuty. Pobavils.
Reagovat
Fanda67
Říkám ze dnes nemáš formu :-)
Reagovat
Fandina
To víš, na tebe nemám, ty vidíš i to co není.
Reagovat
Madrileno
Ale jo, mas pravdu. Neni treba to hrotit.
Vsichni ji prece fandime a jsme na ni hrdi.
Snad ji to sedne na trave - Lucka RG, Petra Wimbledon, idealni kombinace :-)
Reagovat
Fandina
Nevyužitý potenciál? to jsou věci.
Reagovat
blixa
Chovej se sakra jako chlap Jindro ! Postav se sem a řekni, "tudy, tudy" ! No vidíš !
Reagovat
smazaný uživatel
chlap???!!!
Reagovat
blixa
To nic, to mě napadají takové paralely :D Pokud ti to nic neříká, tak si toho nevšímej ;-)
Reagovat
pockerface
Já jsem velký fanda Petry, ale na některé lidi může Petra působit neslaně nemastně, pořád dokola říká, že jí nezajímá kolikátá je v žebříčku, na některé lidi to může působit, že nemá žádnou motivaci, že když jí to bude padat do kurtu tak OK, když ne tak 3.kolo taky dobrý lepší než vypadnout v 1.kole. Může to působit tak, že Petra je téměř vždy se sebou spokojená a to může některé dráždit, iritovat a mnozí neví co si pořádně o postojích Petry myslet. Tak na jednu stranu se není co divit, že Petra vzbuzuje vášně a vzbuzovat je bude. Petra je hráčka, které budou lidi fandit anebo nesnášet nic mezi tím. Najde se pár lidí, kterým Petra fuk, ale moc jich není. Ale víš co se říká, ten kdo vzbuzuje u lidí emoce ať už pozitivní nebo negativní, tak žije. Ví se o něm :-), kdo je lidem lhostejný, ten není nic. A Petra v žádném případě lidem lhostejná není.
Reagovat
FulnekUltras
spolupodpis
Reagovat
smazaný uživatel
Nu, ono je to i marketing českejch mágů - překlady typu Li "je silná hráčka" jako "nejlepší kamarádka" atd. - účelový vnucování "kamarádství" a obliby publika (třas Čína, kde ale fanděj Maruš), šaškárny s instruktorkou a Monakem (což snad jen v Čechách budí sympatie). Nakonec její obrovskej potenciál a jeho mizerný využití - tohle je ale její osobní věc, jen si myslím - škoda. Prostě mi k srdci nepřiroste. Jen tenhle prostej fakt kvitomilci nepromíjej a jsou velmi nezdvořilí.
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně nutno uznat, že tu novácko-machistickou "sportovní" linii Messi-Ronaldo-Nadal-Federer-Williams-Sharapova narušila Petra celkem slušně... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
:)) mohla narušit...
Reagovat
Fandina
Obrovský potenciál? Jak si na to přišel?
Reagovat
FulnekUltras
Když připočítám ještě Abrahama s Kornfeilem, kteří po fantastickém startu z druhé řady pravidelně vymetají kačírek, tak už selka dominuje totálně. ;)
Reagovat
Fandina
Nejsem si tak úplně jistá, že říká pořád dokola, že jí žebříček nezajímá. Před časem říkala, že by ráda byla světovou jedničkou. Něco v tom smyslu to bylo.
Reagovat
pockerface
V jednom z posledních rozhovorů, řekla, že na to nekouká, že to není to rozhodující. Ano řekla, že by chtěla být No1. Ale myslíš, že by to psychicky unesla, vždyť to psychicky neunáší v 1.kolech ani teď a to neberu včerejší zápas. To byl zápas "blbec". Opravdu pořád říká, že z těch prvních kol má nervy, protože je musí nebo měla by vyhrát. Když bude No 1., tak nevím, nevím jak by to unášela. Podívej na Serenu nebo Marii, jak byly nebo jsou No1, počítá se s tím, že budou jen vyhrávat, což není ani v lidských silách. Ale umějí se s tím tlakem vyrovnat. Petra bohužel už méně.
Reagovat
Fandina
Ty z ní děláš uzlíček nervů. Ale tak to přece není. Kdyby to bylo podle tebe, tak by nikdy nic nevyhrála a je to naopak. Největší tlak je na ní kladen ve FEDu a tak snad nikdy nezklamala. Ona není nervní, někdy se jí nedaří a pak prohraje. Jinak je silná.
Reagovat
smazaný uživatel
Havláte, zůstaň na idnesu :-)
Reagovat
Atoidi1
proti Babos & Peya nevíte někdo prosím?
Reagovat
Frick
Nic moc. Z naší TOP 3 jde dál jen Jirka.

To asi pro organizítory neni nic moc :-(
Reagovat
Fandina
Hlavně je to blbě pro kluky co prohráli. Jinak organizátoři nevybírají vstupné, takže je to nebolí.
Reagovat
Frick
mám trochu strach.....

Já nevim - měla by třeba BMS sama říct "Lucko, GS už jsme spolu vyhrály a je mi jasný, že bys ráda měla jeden den odpočinku, abys byla na svůj (druhej) životní zápas byla odpočatá...."

Nebo naopak - Lucku by takový odstoupení mohlo vykolejit, protože by cítila výčitky.
Reagovat
sprchon
Lucka debla nevzdá, nevím, proč by to měla dělat. Naopak ty výhry ji nakopávají. ;)
Reagovat
VlS
Asi je fuk, jestli půjde trénovat, nebo si pinkne debla. A případný vyřazení Martiny s Indkou jako nasazenejch jedniček na druhýmm GS po sobě, to by byla dobrá pilule sebevědomí. Proč to vzdávat? To nemá ani tu nejmenší logiku.
Reagovat
tommr
ten debl jí nemůže nijak uškodit pokud při něm nebude nějak bláznit. A šance na dvojitej GS se prostě nevypouští bez velice závažnýho důvodu ...
Reagovat
Fandina
A proč by neměla hrát debla? Naopak, chtějí s Beth na TM a také jde o peníze. Naopak, potrénuje.
Reagovat
Jabadu
Debl ji nijak vyčerpávat nebude. Moc se tam neběhá. A "zónu" je třeba udržovat. Ano a jde o peníze. A velké! Kde by Nasťa a Beth k takovým penězům přišly, kdyby nehrály se špičkovou singlistkou? :-)
Reagovat
Frick
na ty obahajoby :-D
Reagovat
tommr
Lucka bude mít i příští rok spoustu turnajů kde si bude moct potřebný body nahrát. Sám jsi tu přece kolikrát psal, že ve třech z pěti dosavadních letošních měsíců byla úplně jalová ...
Reagovat
Jabadu
Milé děti!
..... a princezna Garbiňe z toho byla během zápasu tak zoufalá, že si sama pro sebe říkala, že si asi hodí mašli.
A princezna Lucie, protože byla hodná, se jí pověsila na nohy, aby zkrátila její utrpení ... :-)
Reagovat
Fandina
princezna Garbině je ještě mlaďoučká princeznička a protože hraje tak jak hraje, tak se najdou jiné princezny, jako dnešní princezna Lucie a ještě jí třeba víckrát potrápí než se stane královnou. A princezna Lucie jde dál.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas s Matsem, nyní není hráčka, co by Lůcu porazila. Lucku může porazit jen Lucka. Úžasně na sobě zapracovala, skvělá kondice, u všeho je brzy, s úderem se vrací na pozici, nekazí a dovede koncovky. Mimochodem, na RG je ničitelkou krásek zatím, proto prohlašuju černej bagr za krásnej.
Reagovat
Jabadu
Mats je velký šampión, mizerný tipér, ale ze statistického hlediska mu nějaký tip jednou prostě vyjít musí.
Myslím, že ten čas právě nastal ... :-)
Reagovat
VlS
Hlasuji pro
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku tipuje i Standa23. Taky v deblu!
Reagovat
Jabadu
Myslím, že Lucka včera a dnes výrazně pomohla Marii v rozhodování, zda se štrachat do Prahy na finále Fed Cupu. :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:))) Nikoli, Maruš ráda výzvy.
Reagovat
Empe
V race máme 3 hráčky v top8? Vidím dobře? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No máš brýle se správnýma dioptriema :)
Reagovat
Krisboy
vidíš dobře. Pěkně srovnané za sebou :-)
Reagovat
Frick
Ale pani doktorka z ORL to asi zejtra rozkorejní...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím či už tady bylo .
Miriam Kolodzejova vs Podorska 6-2,6-2
Vondrousova vs Stefani 6-4,6-2
Takže máme dvě hráčky ve 3 kole
Reagovat
rib
si vloni na RG zahrály, a když se Šafi pořádně zahřála, Anče se rozložila... Doufám, že to Lucka zopakuje :-) POJĎ!!!
Reagovat
tmora
Lucka Ivanovic prejede neni tak kvalitní. Urcite bude ve finále. A na Serenu neni bez šance.
Reagovat
Fandina
díky. Avizoval, že bude rozhovor s Šafi, jakmile absolvuje všechny povinnosti po zápase a přijde do vysílání Eurosportu. Takže díky za info. Bude Šafi live!!!
Reagovat
Frick
ES nebo ES 2??!
Reagovat
Fandina
Říkal to na českém Eurosportu.
Reagovat
Basa
Jsme s Lusy domluvený, ale neví, přesně kdy bude mít čas...takže mi napíše a zavoláme si. Během RF Stan
Reagovat
Fandina
Jsi super a díky za avizo.
Reagovat
Jabadu
Jenom jsem síral.
Lucie dnes byla odolnější než Drápalík. :-)
Reagovat
vrabejka
Výborně Šafi potvrdila má slova že má životní formu. Postup do semifinále super ale měla by cilit ještě výš. Samozřejmě nemyslet na případné finále. Ale jak řekl Mats těžko najdeme soupeřku co muže Šafářovou porazit. Pokud ji nevybouchne hlava jako včera Petře očekávám vítězství ve 2 setech.
Reagovat
Frick
Ten kolaps Azarenky nemrzel MNOHOKRÁT více, než se to zprvu zdál.

#aletopredbiham
Reagovat
smazaný uživatel
Už aby byl Wimbledon, až ho Petra letos zase vyhraje :)) tak na nějaké FO a na vynechání Miami a IW si ani nevzpomenem
Reagovat
vrabejka
Když se naučí hrát control agression a ne to zabíjet stále do autů proč ne.
Reagovat
smazaný uživatel
ve Wimbledonu nebude hrát do autu protože nebude muset hrát dlouhé výměny, stačí jedna rána a soupeřka se pos.ere a Petra vyhraje. PETRO LETOS ZLATÝ WIMBLEDONSKÝ HATTRICK. SNAD
Reagovat
vrabejka
Jedna rána ji stačila i včera aby kvůli těm 50 ránám co šli do autu byla ostudná prohra.
Reagovat
smazaný uživatel
proč Petru tak nesnášíš
Reagovat
dadaft
no, dobrý los, který vůbec nedokázala zužitkovat, si vybrala teď na RG, dobrý los měla i vloni ve Wimblu,,,,,,,,,,,,,,, takže si myslím, že letos bude mít těžký los a 3K max.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen aby ses v červenci nedivila...
Reagovat
smazaný uživatel
to jsi tedy velká fanynka Petra, já jsem velká optimistka a vím že na to Petra má
Reagovat
smazaný uživatel
to jsi tedy velká fanynka Petra, já jsem velká optimistka a vím že na to Petra má
Reagovat
smazaný uživatel
to jsi tedy velká fanynka Petra, já jsem velká optimistka a vím že na to Petra má
Reagovat
smazaný uživatel
Co tady otravuješ s tim netáhlem Kvitovou, tohle je článek o výjimečných výkonech Lucky. Slečna "nedámtovícneždvakrátpřessíťaniomylem" už je zaslouženě venku, takže si běž honit triko třeba na její fb profil, nebo rovnou vyprejskni do Monaka ty dylčo!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Do Monaca bych ji neposílal tam je i Šafářová .
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč reaguješ zrovna na mě...
Reagovat
FulnekUltras
příležitostný návštěvník z houští... ;)
Reagovat
Fandina
Pokud sleduješ tenis, tak moc dobře víš, jaké kdo má kvality. Tvoje reakce na Kvitovou není normální. Jdi se léčit člověče.
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole ty jsi ale bezdomovec, táhni do Indie
Reagovat
smazaný uživatel
Ta reakce byla na Kvitovku456, ne na Petrafans. Jinak já bych ji radši poslal do pr... a ne do Monaka, ale nechtěl jsem bejt sprostej.
Jinak jste pořád nevysvětlily, proč s Petrou otravujete tady, kde se řeší 1/4 finále, což se Atomic bomberwomen netýká. Na to máte článek o tom, jak se to letošní FO skvěle povedlo a že je se vším spokojená.
Reagovat
Fandina
Tak příště v tomhle článku o Petře nepiš nesmysly, jdi příkladem.
Reagovat
Pedronegro
přes explozi averze vůči Petře a Monaku vůbec má ale celkem pravdu
Reagovat
Frick
Přiznám se - včera jsem byl nějak více emociálně vyšťaven. Taky jste to cítily podobně? Sec jenom - Maria je Maria...
Reagovat
smazaný uživatel
ani trochu, kdyby postoupila Česká jednička a Wimbledonská lvice v jednom tak by to bylo jiné ani nemám radost s postupu Lucky
Reagovat
VlS
Tak tady neoksiduj a běž brečet do polštáře.
Reagovat
Jabadu
Ta tvá čeština je prostě neodolatelná. Chce to trochu zopakovat prepozice, ale jinak je to kouzelné. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že jsem dnes čekal výhru ve dvou, nevím proč :) Takže jsem byl v klidu i v 1. setu. A proti Aně jí věřím taky.
Reagovat
martinek37
No jo Masha je Masha. Já to ale prožívám pořád stejně a stále víc věřím, že to prostě celý vyhraje. Užívá si to náramně a já taky. A což teprve Rob. Dneska byl zase úplně hotovej.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jžš zase se to tady rozjelo :)
Moc ji nepřechvalte , neboť zase může dojít k prohrám kdy se bude tady zase probírat jak je labilní .
Jinak samozřejmě gratulka teď by to chtělo vyhrát nad Anou a ve finále potkat Errani .
Reagovat
smazaný uživatel
nj, stále zbývají dva kroky a pokud Lucka neudělá aspoň jeden, pořád tento turnaj může skončit zklamáním, přestože semifinále je velký úspěch. Asi všichní cítíme, že by to mohlo jít dál než do sf.
Reagovat
EllNino
Ana je GS vítězka, prohrát s ní na nejoblíbenějším GS není duvod ke zklamání teda :)
Reagovat
VlS
Neplánuj a buď rád za SF, před FO bych to bral všemi deseti.
Reagovat
freeteepek
Další super výkon! Všechno doběhne a skoro nechybuje. Nedává tak velký rány jako Petra nebo Mugu, ale tím že to s pomocí topspinu posílá přesně k lajnám získává body. Kdyby se tak podařilo naklonovat razantní Petru s pohyblivou a přesnou Luckou, vznikla by ideální tenistka:-)
Reagovat
Fandina
Vážně, ještě před nedávnem jsi tu dával za příklad Káju, teď Šafi. Ale já ti rozumím. Šafinka hrála super. Nádhera.
Reagovat
freeteepek
Kája se mi líbí moc. Má nejlepší servis. Super hlavu. Občas hraje moc pasivně a má rezervy v pohybu. Kdyby se podařilo naklonovat tyhle 3, vznikla by supertenistka. Ta už by ale nemohla hrát se ženami. Bylo by to nefér:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Safarova mi sice zbabrala tiket,ale budem jej fandit aby to cele vyhrala,ved kedy ked nie teraz?,doteraz som mal oblubenu iba Camillu Giorgi,dnes som prvykrat videl spanielku a uz su dve:)
Reagovat
smazaný uživatel
taky fandím oběma :)
Reagovat
freeteepek
Měl sis vsadit, že vyhraje turnaj při kursu 67:-)
Reagovat
sprchon
Vsadil jsi na ní, přestože jsi ji doteď neviděl hrát... Dobrá taktika. :D
Reagovat
VlS
Camilku i Mugu mám taky v preferovanejch tenistkách, ale Lucy je No 1.
Reagovat
smazaný uživatel
zensky tenis az tak nesledujem,vysledky vsak ano
Reagovat
smazaný uživatel
a tipujem vacsinou uz len light,nie ako kedysi:),dufam ze mi to dlho vydrzi
Reagovat
sprchon
Gratulace! :)
Opět skvělý výkon. Garbine hrála dobře, ale na Lucku to nestačilo. :)
Reagovat
Frick
Přijde mi, že se to tady ještě úplně neřešilo, ale je to určitě třeba vypíchnout - Lucka JE univerzální. Tráva - SF ve Wimblu, Hard - Premier titul z Dohá, Antuka - (min.) SF v Paříži! Hala - titul z Quebecu a skvělé fedcupové bitvy!
Reagovat
EllNino
je to rozhodně nejuniverzálnější Češka :)
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím. Petra má 2 antukové Mantadory, 2 travnaté GS, Vítěztví na TM který se hraje v hlae+ halový turnaj v Linzi a Paříž a halová neporazitelnost 2011 a spousta dalších hardových Premierů
Reagovat
EllNino
to je fakt, ale myslím si, že taková ta herní univerzálnost je na straně Lucky :) Petra hraje na všech površích vesměs stejný tenis :) ale někde se huře aplikuje :D
Reagovat
Pedronegro
někteří tady by si snad měli lépe aplikovat mokrý hadr na hlavu, aby jim to lépe myslelo
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je také univerzální, ale né každý rok jeden rok se jí povede antuka druhý rok Americké hardy, třetí rok antuka i tráva... Petra také umí na každém povrch
Reagovat
FulnekUltras
Rozhodně - atletická, běhavá, všestranná, dlouho chyběla jen ta hlava...
Reagovat
Desetinka
životní forma a jede zatím jako pila. Krásně se na tyhle její zápasy kouká, a snad to nezakřiknu, ale zdá se trochu psychicky odolnější :-)
Pro mě je tohle i už nadplán, každý další vítězství bude třešinkou na sladkým dortu.
Garbine je fakt výborná, hraje hezký útočný tenis.
Reagovat
FulnekUltras
Z téhle soupeřky jsem měl větší obavy než z Maři, ale Lucka to zvládla perfektně. Jak herně, tak především v hlavě.
Reagovat
Jabadu
Roentgenové oči dnes mohou zářit! A Ana není v lepší formě než Mugu. Akorát je mentálně silná a je to šampiónka.
Ale ... ???
Reagovat
Fandina
Domnívám se, že je Šafi v zoně a doufám, že v ní bude i nadále. Šafi pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Všechny důležité body uhrála. To jsou jednoznačné znaky "zóny". Mentálně je zde neuvěřitelná. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Dnešní TB to potvrdil jednoznačně...
Reagovat
Fandina
Je to mentální titááááááááááááán!!!
Reagovat
Patri.k
Všichni jsme čekali spíš Plíškovou a nakonec přišla Lucka, je to fakt fantazie... Nehledě na to, že i Karolína má hrozně velkou šanci na TOP10, kéž by jsme měli v TOP10 nebo spíš v TOP8 3 naše češky a ještě by to chtělo světovou jedničku :D
Reagovat
Michaelus
přesně tak :D
Reagovat
Patri.k
Nehledě na to, že při pohledu na juniorský žebříček, tak ta zlatá éra bude trvat nejspíš ještě dlouho :D
Reagovat
mikimaus321
ale ta lemra líná Kvitová mi tam nesedí
Reagovat
Patri.k
Jenža ta lemra umí vyhrát masters ani nemrknem :D
Reagovat
Patri.k
Není všem dnům konec, i když si myslím, že FO byla největší naděje pro Petru jak ukousnout z náskoku Sereny body, tak nakonec je to naopak, Serena si náskok navýší, každopádně, pokud položí dobrý základ na Wimbledoně, tak je stále všechno otevřené, přeci jen, konec sezóny Serena obhajuje velkou porci bodů, i když skoro s železnou pravidelností je obhájí, ale přeci ji to nemůže vycházet donekonečna v jejcih letech ne :D
Reagovat
FulnekUltras
Velká gratulace a teď máš před sebou slovanské derby...
Reagovat
Michaelus
Gratulace té naší usměvavé Lucince. Teď už jedeme na titul! :))
Reagovat
Patri.k
To jedno čtvrtfinále a jedno volné místo do semifinále je vážně skoro zadarmo. Plíšková případně Kvitová by měli velmi příjemný los, kdyby nevypadly
Reagovat
FulnekUltras
Silně pochybuju, že by si i Petra té schůdné cesty nebyla předem vědoma, ale co už...
Reagovat
UnrealTom
Ta jede, držim palce ještě 2x vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka! Skvělá Lucka ! Pevná jako skála ! Semifinále , už čeká Ivanovič. Mám velkou radost.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si že Lucka měla navíc? Určitě toho mohla dokázat mnohem více, škoda že se rozjela až v docela pozdním věku mohla doho dokázat více, talent určitě má, ale Petra je asi jediná Češka která alespoň ze 75% dokázala využít svůj talent
Reagovat
pockerface
asi to tak mělo být. Někdo zraje jako víno a nejlepší výkony podává kolem 30.let viz. Novotná, Neumanová a někdo zase řádí v mládí Petra, Soukalová....
Reagovat
Frick
Tak v roce 2007, kdy jí bylo 20 let, měla skvěle našlápnuto. Pak ale bohužel dalších pět roků paběrkovala. Zlepšení přišlo v druhý půlce sezóny 2012, kdy to završila skvělým Fed Cupem. Bohužel, ale nedokázala na to navázat a na konci léta 2013 málem vyhupla z TOP 50. To už ale přišel Rob a děly se věci.
Reagovat
smazaný uživatel
právě není to škoda měla navíc
Reagovat
VlS
Protože byla víc zraněná, než zdravá a protože hrála jako Petra, když něco nejde, vem si větší kladivo.
To začala měnit až s Biljanou Veselinovič jako trenérkou, začaly makat na větší konzistenci a souběžně makala na kondici - mimochodem, tu má excelentní, jen svaly a šlachy, atletka jako hrom.
S Robem rozvíjí hlavně taktiku a přípravu na zápasy, herní plány a dokáže je i trochu měnit.
Reagovat
smazaný uživatel
Těžko říct. Z jedné strany to zas vypadá, že jak Lucka, tak Karolína svůj potenciál dokázaly využít víc než Petra, protože častěji hrají blízko svého výkonnostního stropu. Petra měla potenciál na to, aby dnes měla 10 GS titulů, má 2, takže 20% :D Ale fakt, to jsou jen spekulace, objektivní je jen to, že Petra toho vyhrála zdaleka nejvíc, ale jak co která využila, nijak změřit nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
no 10 GS je trochu moc, ale navíc měla to je jasné, ale navíc měla i Ana, Caro, Myskina, Nicole... a spousta dalších tenistek s nevyužitým potenciálem. Petra s toho vyšla relativně dobře
Reagovat
Frick
Já myslim, že Caroline svůj potenciál využila na 120% :o)
Reagovat
VlS
je snad definitivně zažehnáno. Garbine si toho ještě uhraje hodně, hraje krásnej tenis.
Reagovat
pockerface
Kolikátá tedy Lucka bude v žebříčku? 10? nebo ještě někoho přeskočí? To je asi otázka pro Tommra.
Reagovat
Frick
8 je nyní
Reagovat
majkl005
Lucka je momentálně 8.
Reagovat
Patri.k
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking můžeš si to zjistit sám :D
Reagovat
pockerface
já spoléhám na dobré informátory, než bych to našel tak vy šikulové to tady ze sebe vysypete jako nic.
Reagovat
Fandina
Stačí otevřít link a máš to černé na bílém. Nejhůř může být po RG devátá.
Reagovat
Frick
Lucka má jistou TOP 10 hlavně díky tomu, že dneska vyhrála. i kdyby Svitolinka dala dva gold sety!
Reagovat
EllNino
přesně :D
Reagovat
Michaelus
Ten je úplně mimo.
Reagovat
smazaný uživatel
V pořadí tohoto roku Češky: 5.,6.,7. místo
Reagovat
smazaný uživatel
tři Češky v race v top 7, a všechny za sebou :D
Reagovat
Empe
No, kdybychom na začátku věděli, že někdo z "našich" udělá semi, Lucka by asi nebyla hlavní kandidát... nebo jo? :)
Reagovat
pockerface
asi jo, Petra si na antuku nevěří, pro ní úspěch 4.kolo i když včera propásla velkou šanci na QF a u Karolíny jsem si myslel, že by 4.kolo nebo při troše štěstí a dobré hry mohla jít do QF. Lucka z nich asi opravdu hraje na antuce nejlépe.
Reagovat
Empe
Myslela jsem to i obecně s ATP, tipovala bych spíš Berdycha. :)
Reagovat
Jabadu
Takže Lucku nemusí moc trápit obhajoba Wimbledonu, ne?
Reagovat
blixa
Pokud to tady celé vyhraje tak až tolik ne :D Jinak samozřejmě ano, chce-li zůstat v TOP 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Sáro zítra to musíš dát, pokud by Petra obhájila Wimbledon a povedla se jí USO series jako v roce 2012 ale s lepším US Open tak by Petra byla světová jednička, ale ještě je na to brzo
Reagovat
smazaný uživatel
Bože -_-
Reagovat
VlS
A budíka, máš?
Reagovat
pockerface
Petra ani nechce být světovou 1. Vždyť by z toho skončila na psychiatrii, ona by to neunesla. Jí vyhovuje být tak kolem 3-8 místa. Vždyť to pořád říká, že jí nervuje, že musí v 1.kolech turnajů povinně porazit níže postavené hráčky. Co by pak asi zažívala jako světová 1. :-) Ta by to vladaření hodně rychle přenechala Sereně.
Reagovat
pockerface
Joo teď může Lucka už hrát v klidu a v klidu jet i na Wimbledon, kdyby to nedokázala obhájit, tak body nasbírá na RG. Lucka hraje krásný útočný tenis.
Reagovat
George_Renel
Gratulace k životnímu turnaji. Lucka je opravdu schopna to letos vyhrát. Dnes to byla přestřelka ala Kalamity Lucie.
Reagovat
EllNino
Wooooow zírám, super ! :) s Aničkou to bude krásnej souboj doufám :)
Reagovat
VlS
nádhera, Ana v semi není nepřekonatelná a ty na ni celkem umíš, super super super, jsem nadšenej.
Reagovat
Fandina
to byla báseň. To bylo něco. Obrovská gratulace holčino. Mám v očích slzy.
Reagovat
pockerface
Tak Lucka to zvládla. A to si myslím, že má na to porazit i Anu. Byl to pěkný zápas.
Reagovat
dadaft
Reagovat
Frick
Wimbl obhájenej 5 neděl předem. Ho hó!
Reagovat
pockerface
Tak teď se ukáže jestli už má Lucka konečně hlavu šampionky, nebo spíš hráčky top10. Teď musí dopodávat a to bude to nejtěžší.
Reagovat
Jabadu
No to je paráda ... 5:2!
Klíd. tady bude klííííííd! :-)
Reagovat
Empe
Přišla jsem až teď, měla jsem přijímačky, ale koukám, že o hodně přicházím. :)
Reagovat
Jiri
Nadherny zapas identicky ze vcerejsim, ale jeste neni konec, tak jedeeeem Šafi!
Reagovat
smazaný uživatel
Už je asi hotovo ... :((((
Reagovat
Jabadu
Udělej zatím z tiketu ruličku, připrav si zapalovač ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já nesázím...
Reagovat
Jabadu
:-)
Reagovat
Jabadu
4:2!
A představte si 5:2.
Jako jenom si to představte! :-)
Reagovat
Fandina
A představa se po nádherných výměnách naplnila. 5:2
Reagovat
Fandina
Šafinka první set v TB a teď podruhé brejk o první sice přišla, ale teď by nemusela, hraje super. 3:2
Reagovat
Fandina
4:2 s brejkem sorry a podává Lucie.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist