Šafářová proti Halepové nezvládla koncovku a do osmifinále nepostoupila

9. 3. 2014, 21:10
Aktuality 59
WTA INDIAN WELLS - Lucie Šafářová byla v Indian Wells blízko výhře nad Simonou Halepovou, ve třetím setu ale neudržela náskok brejku a nakonec boj o postup do osmifinále se světovou sedmičkou prohrála.
Lucie Šafářová

V předchozím zápase Lucie Šafářová neztratila ani jedno podání, dnes ji však právě servis zradil v koncovkách setů zápasu se světovou sedmičkou Simonou Halepovou.

Sedmadvacetiletá Češka v první sadě uhrála na returnu jen pět fiftýnů a od stavu 2-2 prohrála čtyři gamy v řadě. V druhé sadě za stavu 3-4 odvrátila dva brejkboly, vzápětí Rumunce poprvé sebrala podání, brejk potvrdila a vynutila si třetí dějství.

V něm šla dvakrát do brejku, ale ani jeden nepotvrdila, třikrát po sobě přišla o servis a nakonec s o pět let mladší soupeřkou prohrála 2-6 6-4 4-6. Halepová se ve vzájemné bilanci ujala vedení 2-1.

"Myslím, že hráju nádherný tenis. Možná to je proto, že jsem na kurtu velmi uvolněná. A to je tajemství pro vyhrávání turnajů,"! řekla spokojená Halepová. "Myslím, že moje hra je kompletní. Umím hrát dobře z obou stran. Možná jen servis není dobrý, ale pracuju na něm. A také se dobře pohybuju."

Ani game ve svém druhém utkání na turnaji neztratila Angieszka Radwaňská. Polská favoritka smetla 6-0 6-0 Němku Anniku Beckovou, která sice měla v zápase celkem jedenáctkrát šanci získat alespoň jednu hru, žádný z gamebolů ale neproměnila.

Radwaňská nadělila dva kanáry soupeřce už potřetí v kariéře. Loni se jí to povedlo v Sydney ve finále proti Dominice Cibulkové, poprvé pak už v roce 2008 v Istanbulu v duelu s Rumunkou Soranou Cirsteaovou. V osmifinále druhá nasazená Polka narazí na Cornetovou z Francie.

Naopak až po dvou a půl hodinách boje postoupila šampionka z roku 2011 Caroline Wozniacká, jež zdolala 7-6 3-6 6-1 Jaroslavu Švedovovou z Kazachstánu. Dánská tenistka soupeřce oplatila porážku z loňského Madridu.

"Hrát s ní je vždy velmi těžké, obzvlášť když má míček vysoký odskok jako tady. Její servis se mi odrážel nad hlavu a na začátku pro mě bylo opravdu těžké se dostat do rytmu. První set jsem ubojovala, ve třetím jsem už hrála docela dobrý tenis. Ale byla to taková přetahovaná," komentovala Wozniacká.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.946.740 dolarů)
nedělní výsledky (09. 03. 2014)
Dvouhra - 3. kolo:
Halepová (6-Rum.) - Šafářová (26-ČR) 6-2 4-6 6-4
A. Radwaňská (2-Pol.) - Becková (Něm.) 6-0 6-0
Jankovičová (7-Srb.) - Rybáriková (31-SR) 6-3 6-2
Bouchardová (18-Kan.) - Erraniová (9-It.) 6-3 6-3
Wozniacká (10-Dán.) - Švedovová (Kaz.) 7-6(7) 3-6 6-1
Dellacquaová (Austr.) - Vinciová (13-It.) 4-6 6-4 6-3
Cornetová (22-Fr.) - Suárezová (14-Šp.) 6-7(4) 7-5 6-3
Davisová - Lepchenková (obě USA) 6-3 6-2
Čtyřhra - 2. kolo:
Dateová-Krummová/Záhlavová-Strýcová (Jap./ČR) - Mladenovicová/Pennettaová (Fr./It.) 6-7(5) 6-2 10-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

59
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tento zápas jsem včera samozřejmě sledoval a mám velkou radost, že se Caro dokázala vypořádat s nepříjemnou soupeřkou. Yarka je opravdu velmi nečitelná hráčka a nebýt těch neustálých výkyvů a zranění, tak by asi byla mnohem výš, než na 64. místě... Pro Caro je těžké dostat se proti takovým soupeřkám do herního rytmu. Yarka má velmi dobrý servis, return, hru na síti. Dva sety včera odehrála na vysoké úrovni, ale ve třetím už hodně chybovala. Caro má oproti některým soupeřkám tu výhodu, že svou hru většinou dokáže udržet na určité úrovni po celý zápas. To se právě Yarce nepovedlo...

K samotnému zápasu: Už od začátku bylo jasné, že Caro nečeká nic lehkého. Hned při svém prvním servisu prohrávala 0-40. Tři brejkboly sice odvrátila, ale na čtvrtý už nestačila a Yarka tak získala hned v úvodu brejk. Když jsem viděl Yarky servis, tak jsem si říkal, že získat brejk zpátky bude pro Caro hodně těžké. Navíc Yarka měla další brejkové příležitosti v pátém gemu, ale Caro dva brejkboly naštěstí odvrátila, což bylo klíčové pro další průběh 1. setu. Caro se svou odpovědí přišla v osmém gemu, kdy si vzala zpět ztracené podání a srovnala na 4:4. Následně však měla trochu problém s potvrzením brejku (což se u ní bohužel stává často), ale jeden brejkbol odvrátila a dostala se poprvé v zápase do vedení. Yarka se ovšem dvakrát udržela ve hře při vlastním servisu a první sada tak došla do tie-breaku. V něm Caro zpočátku ztrácela, ale poté otočila z 2-4 na 5-4 (bez minibrejku). Jenže Yarka dvěma povedenými výměnami při svém servisu otočila skóre zase ve svůj prospěch a měla první setbol. Ten ovšem Caro odvrátila winnerem a bylo to 6-6. Poté ale Caro neudržela servis a Yarka měla druhý setbol (tentokrát při vlastním podání), který však sama zahodila dvojchybou. Následně to byla pro změnu Caro, kdo získal minibrejk a zároveň taky svůj první setbol. Caro si v důležitém momentu poradila lépe než Yarka a svou šanci na zisk 1. setu využila, když vyhrála tie-break v poměru 9-7.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo by si myslel, že Caro ten zisk vyrovnané první sady nakopne, ten by se zmýlil. Caro bohužel utekl začátek 2. setu a prohrávala už 0:4. Hlavně ten čtvrtý gem Yarce doslova darovala, když od stavu 15-30 udělala dvě dvojchyby za sebou. Potom ale Caro zabojovala a začínala to manko postupně stahovat. Získala zpátky dokonce oba ztracené servisy a snížila na 3:4. Jenže během přestávky přišel Yarku uklidnit její trenér a Caro následně prohrála servis čistou hrou - 3:5. V devátém gemu to byl obrovský boj. Yarka mohla dopodávat 2. set, naopak Caro se v něm ještě mohla udržet ve hře. Nakonec platila ta první varianta, protože Caro nevyužila čtyři brejkboly, zatímco Yarka proměnila svůj pátý setbol. Je celkem jasné, že Caro přišla o druhý set hlavně kvůli nepovedenému začátku. Šlo se tedy do rozhodující třetí sady...
Věděl jsem, že Caro je na tom po té krizi na začátku 2. setu už lépe, ale zároveň jsem si myslel, že Yarku to srovnání nakopne. Že bude třetí set nejjednoznačnější v celém zápase, to bych rozhodně neočekával... Ale bylo tomu tak. Caro získala brejk na 2:0 a následně ve třetím gemu odvrátila tři brejkboly. Poté ukořistila další brejk, který vzápětí potvrdila čistou hrou a bylo to už 5:0. Yarka sice ještě kosmeticky upravila skóre při vlastním podání, ovšem Caro to pak dopodávala díky povedené hře na servisu. Yarka v posledním gemu sice vedla 30-15, ale Caro třemi fiftýny v řadě (pomohla si servisem) ukončila zápas a mohla se radovat. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/pnHcJvyi/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Osmifinálovou soupeřkou bude Jelena Jankovic, takže Caro poprvé na turnaji nebude favoritkou. Jelena zatím prochází turnajem celkem bez problémů, takže Caro určitě čeká těžký zápas. Nic na tom nemění ani fakt, že Caro má vzájemnou bilanci 5:4, přičemž vyhrála posledních pět zápasů (jenže poslední zápas je z roku 2012)... Dá se říct, že Caro už v Indian Wells splnila povinnost (svou nasazenou pozici), ale vzhledem k obhajobě finále je to samozřejmě pořád málo. Pokud Caro vyhraje nad Jelenou, tak si polepší sice "jenom" o 95 bodů, ale to by ji posunulo o dvě místa nahoru (jak vidím na WTA Live Rankings). Ale i kdyby to nevyšlo, tak si myslím, že by Caro mohla být nejhůř šestnáctá. Ostatní hráčky totiž potřebujou minimálně dvě výhry, aby se před ní dostaly (to se týká hlavně Genie a Sloane). No, každopádně to nebudu s tím počítáním přehánět (na to tady máme jiného experta, ke kterému se ještě vyjádřím). :D To, že Caro letos v Indian Wells něco ztratí, je celkem očekávané. Pokud nepostoupí aspoň do semifinále, tak je z tohoto pohledu skoro jedno, jestli skončí v osmifinále nebo ve čtvrtfinále (jak říkám, je to rozdíl 95 bodů). No a vzhledem k tomu, že teď ji čeká Jelena a ve čtvrtfinále nejspíš Aga (která dneska nadělila dva kanáry), tak to bude hodně těžké. Caro nemá od toho osmifinále zrovna extra příznivý los... Ale jak říkám, teď se nějaká ztráta očekává. Mnohem důležitější bude, aby Caro v dalším průběhu sezony něco uhrála na těch turnajích, kde loni neuspěla (mám na mysli hlavně antuku).
Reagovat
smazaný uživatel
Četl jsem to tady už během 2. setu, ale v probíhajícím zápase jsem se na to rozhodl nereagovat. To bych totiž dělal dvě věci najednou a neměl bych z toho nic (jak ze zápasu, tak z diskuse). Tak na to zareaguju teď... Upřímně řečeno, přesně takový komentář jsem od tommra čekal (ale spíš až po zápase). Už mi připadá trapné, jak za výhrami a úspěchy Caroline hledá neustále jenom štěstí. "Caro vyhrála, protože měla štěstí." "Caro byla jedničkou, protože měla štěstí." "Caro umí hrát jenom dlouhé výměny a má štěstí, že soupeřka udělá chybu." Prostě pořád dokola... Mě by tedy zajímalo, jaké štěstí měla Caro v 1. setu? Za štěstí (nebo smůlu) považuju to, když o výsledku výměny rozhodne prasátko (přičemž páska včera víc pomáhala Yarce), nebo když dá někdo třeba milimetrový aut (ty byly včera na obou stranách). Tak sakra jaké štěstí? Yarka měla v první sadě dva setboly, které nevyužila. Rád bych zdůraznil, že první setbol (za stavu 5-6) odvrátila Caro winnerem! Druhý setbol (za stavu 6-7) Yarka sama zahodila dvojchybou, což není žádné štěstí ani smůla, ale prostě chyba Yarky... Caro vyhrála 1. set zaslouženě, protože uhrála víc gemů. Jak tommr psal, že Yarka ji přehrávala (tzn. útočila) a Caro se jenom "zoufale bránila", tak na to můžu říct jediné: Obě hráčky se snažily hrát svou hru. Yarka je zvyklá víc útočit, Caro zase víc bránit. Podstatné je to, že Caro udržela úroveň své hry po celý zápas (s výjimkou čtyřgemového výpadku ve 2. setu), zatímco Yarka nikoliv.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady jsou ve zkratce statistiky 1. setu (winnery a UE), ve kterém byla Caro podle tommra "jasně horší hráčkou"...

Winnery: Yarka 11, Caro 6
Nevynucené chyby: Yarka 26, Caro 14

Pokud umí tommr počítat (jakože určitě, protože pořád propočítává žebříčky :D), tak by mohl vědět, že nejpodstatnější není počet winnerů, ani počet UE, ale rozdíl mezi nimi. Zatímco Yarka má -15, Caro má -8. Tak kdo je tedy lepší a kdo horší? Občas by bylo dobré si uvědomit (než se začne psát o štěstí apod.), že tenis se hraje na body (na umělecký dojem jsou tu jiné sporty) a nepočítají se v něm jenom winnery.

Tady uvádím statistiky celého zápasu, kde je ten rozdíl ještě markantnější...

Esa: Yarka 2 - Caro 0
Dvojchyby: Yarka 4 - Caro 6
Winnery: Yarka 30 - Caro 17
Nevynucené chyby: Yarka 61 - Caro 28
Využití brejkbolů: Yarka 4/13 - Caro 5/11
Reagovat
tommr
ty statistiky nejsou vševypovídající. Nikde v nich není například zahrnuto to, že při zápasech Caro obvykle dochází k dlouhejm výměnám ve kterejch se Caro jen sveřepě brání a s vypětím všech sil odvrací opakovaný útoky soupeřky. Přesně tak tomu bylo i včera v prvních dvou setech. Caro přitom měla obrovský štěstí zejména v prvním setu kdy soupeřka několikrát selhala v jasný pozici. Ve třetím setu už Shvedový došly fyzický i psychický síly a zápas se už jen dohrával. S trochou nadsázky se dá říct, že Caro soupeřku upinkala k smrti ... :)
Reagovat
patriks
Je 99% jistota, že pokud má Šafářová dopodávat zápas, tak selže. Bohužel ve svém věku už s tím nic neudělá.
Reagovat
PetaM
Jako první se na Centrálním dvorci představí Karolína Plíšková, která vyzve Na Li. Na dvorci č. 2 se jako první utkají Jirka Veselý a Andy Murray. 4. zápas na téže dvorci bude hrát Petra Kvitová proti Světlaně Kuznetsove.

Květa Pesche bude hrát první zápas na dvorci č. 4. Na dvorci č. 6 odstartuje svůj deblový zápas Lucka Hradecká jako první v pořadí a hned po ní (pokud dnes postoupí) bude hrát Radek Štěpánek s Leandrem :)

No, zítřek bude zajímavý, spousta českého tenisu, už se těším :) Snad tedy s větším % postupu, než dnes ... :) :)
Reagovat
tommr
Wozniacká má až neuvěřitelný štěstí. Shvedova jí přehrává, Caro se jen zoufale brání, ale nakonec i díky zbytečnejm chybám soupeřky urvala první set ve kterým byla jasně horší hráčkou. Tenis je někdy strašně krutej ... :(
Reagovat
Fandina
Teď vede Shvedovova 3:0 ve druhém.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebyla Yarka blonďatá? Piotr se zase tváří... :)
Reagovat
Fandina
Yarka možná někdy měla mírné zesvětlení nebo pruhy, ale spíš si ji vybavuji v těhle vlasech a spíš nosila delší. Před pár lety určitě.
Reagovat
spaniel
Nejsem masochista.
Reagovat
Fandina
Ve třetím setu ale byla Caro jasná 6:1.
Reagovat
Chrenda
Takže za 14 dní šupem na 9 místo žebříčku a je po snech!
Reagovat
tommr
se zase v závěru totálně složila a soupeřce doslova darovala postup. Prohrát třikrát za sebou podání v rozhodující fázi zápasu je prostě neodpustitelný ... :(
Halepová dneska neměla svůj den a byla k poražení, ale jinak jí považuju za budoucí světovou jedničku. Má k tomu všechno co je potřeba: vynikající techniku, skvělou fyzičku a hlavně geniální tenisový myšlení ...
Reagovat
PetaM
Já myslím, že se teprve ukáže, jestli na to skutečně má. Ano, teď na to má a všechno tomu nasvědčuje. Já osobně si ale počkám na okamžik, kdy začne obhajovat tituly. Až pak se totiž skutečně prokáže, zda na to má, či nikoli :) Ale jak říkám, přiznávám, že teď to vypadá hodně nadějně. Navíc v takovém období, kdy nikdo z Top 5 neukazuje nic extra .... :(
Reagovat
lars
Kdyby mela genial. tenis. mysleni, tak by letos neprohrala s nonames: Keys, Mladenovic, Babos, a od Cibule by nedostala kanara
Reagovat
tommr
nezaměnuj prosím geniální tenisový myšlení s neporazitelností. Halepová je hráčka na vzestupu a pokud jí nezabrzdí nějaký větší zranění tak může během 1-2 let vystřídat na tenisovým trůnu Serenu. Já jsem o tom pevně přesvědčenej ... :)
Reagovat
Fandina
Jsi pevně přesvědčený, že někdo Halep bude tenisová jednička? A jak pevně?
Reagovat
lars
Ja to nezamenuji !!!
Reagovat
spaniel
Souhlasím, Halep ma skvele tenisove myšlení a WTA v tomto převyšuje. Od Henin pro me prvni ženská, ktera se mne tenisove libi.
Reagovat
smazaný uživatel
Chlape, buď soudnej. Ta v současnosti nemâ na post světové jedničk ani náhodou. V tebou jmenovaných parametrech nijak nevybočuje nad ostatními.
Reagovat
Bob
Tommr ale nemluví o přítomnosti. Tvrdí, že by mohla v budoucnu klidně být, protože na to má předpoklady, toť vše. Mě se Simona taky líbí jak hraje, podle mě je lepší než duo pinky linky Radwa & Wozna.
Reagovat
aligo
Vzpomeňte si na Petru... taky na to mela a kde kdo o tom byl pevne přesvědčený a kde je ted? Bude rada kdyz se letos udrží v TOP 10...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zrovna včerejšek mi ukázal, že Simona už svůj strop dosákla. S takovým tenisem, co předvedla včera, může pomýšlet tak maximálně do šestého místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas Simony s Luckou jsem sledoval a bylo to oboustranné utrpení. Nakonec vyhrála ta s lepší hlavou. Halepová není v žádné zvláštní formě. Další kolo může být klidně konečná. Budoucí jedničku v ní nevidím ani náhodou. Nemá na to úderově ani fyzickými parametry.
Reagovat
smazaný uživatel
Genialni mysleni?
Simona se drzi jedne tenisove teorie. Nic vic, nic min... povazuji to svym zpusobem za genialni...ale spis bych rekl, ze jestli nekdo na kurte premysli, tak je to Aga... Simca se proste drzi teorie s filmu Wimbledon.
Ale to ze muze byt jednickou... no proc ne... ve WTA je mozne vsechno... ono nakonec jednickou byla i Karolina, ktera si vystacila se "dvema uderama", ktere hrala agresivne z jakekoliv pozice, nez se utavila a souperky si nasly na ni recept...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidet rozdil mezi Karolinou a Agnieszkou povazuji za tenisovy analfabetismus...
...ale dobre beru to jako hodne emotivni nazor... krom toho technicky ma Simona co dohanet, jestli to chces srovnat s Agou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tezko podle mne u ni soudit na co uz dosahla nebo ne...(rozhodne bych ji asi nepodcenoval)

Ale jestli jde o ten vcerejsek, tak s Tebou opravdu souhlasim...
Jinak hraje porad to samy, jedna idea, ktera ji bude "nahodne" vychazet skvele, hure, nebo vubec...a diky i tomu jeji hra bude vzdy nepruhledna...
Reagovat
Bob
Tak já ani tak neporovnávám zrovna Agu a Caro, ale nechme to být :) Máš pravdu, že Aga je na tom technicky lépe. Já ale Simoně fandím a sám jsem zvědavý kam to ještě dotáhne. Jestli dokáže svoji nastavit laťku ještě výš, nebo jestli je tohle její strop. Uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s rodemlaverem.
Pokud nastane období, kdy se stanou jedničkou stane pasivně hrající hráčka (Wozniacká, Jankovičová), tak Halepová na to 1. místo má.

Ale prozatím tomu velké šance nedávám, protože v dnešním ženském tenisu se prosazuje nátlaková hra a síla alá Serena. A pokud Simona natrafí na takhle agresivně hrající hráčku, většinou se nechytá.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ja to tak bral, ze je to trochu nadnesene...;) Karolina se ale take zmenila, uz to neni uplne ta hracka se "dvemi udery", ktere hraje proste s max. fyzickym usilim... ono to jednou muselo prijit, ze ji ten styl budou jine holky prehravat, nebo sama se utavi... krom toho, rekl bych, ze u holek proste ten agresivni fyzicky styl nemuze uplne fungovat jako u chlapu... at se to vezme, jak chce, tak se fyzicka hra neda mezi holkama a chlapama proste srovnavat. V tom je asi WTA dnes otevrenejsi... ma to sve vyhody, muze to mit i sve nevyhody, ...pokud jde o styly muze to byt barvitejsi...ale zalezi, na hracce...

...Jinak mam pocit, ze hodne holek to chce hrat pouze agresivne fyzicky, viz. Angie...., ale jak jim to dlouho vydrzi...??? I Serene dochazi para...neni vzdy neporazitelna...i kdyz stats jsou skvele, ale take treba brat v uvahu, ze ona hodne turnaju vynechava a jede minimum, ktere musi...

Aga je proste jak tenisovy DyDZej, ktery ti bude mixovat udery, az se ti z toho zamota hlava;) Jeji asi nejvetsi nepritel, je ona sama, a jeji postoj a charakter...Pamatuji si na jeden rozhovor s ni, ktery stoji za to a jen to podrthuje...nebot v nem, po jedne prohre rekla..."Jsem prsote holka, emocionalni jak holky jsou, a nekdy mam sve dny, kdy proste se mne nechce a mam sve vrtochy, no a co..., a tohle je u nas vsech holek na okruhu WTA standartnim priznakem..." Proste takova je Aga...v necem ma asi pravdu, ale take to hovori trosku neco o ni...

Pokud jde o Simonu, mam na ni svuj nazor...nechce se mne ho rozepisovat, ale rozhodne ma daleko, k tomu, co charakterove predstavuje Aga... Ja si myslim, ze pujde jeste vys...a klidne se muze stat i to, co pise tommr, ale uplne fanda jeji nebudu... i kdyz pro jeji ideu, jak hrat tenis mam uctu....
Reagovat
LukasH
U holek se vždycky prosadí ta, která hraje agresivně a nechybuje nebo jen málo. V tomhle vidím ten rozdíl naproti chlapům, kteří jsou jakž takž vyrovnaní, co se týče agresivity úderů a mnohem víc záleží na technice. Aga má sice nejlepší techniku, ale mlátička, která nekazí ji skoro vždycky přehraje. Simonu jsem včera viděl a líbila se mi. Nevím, co proti ní všichni mají. Nehraje třeba úplně nejagresivněji, ale má pěkný umístěný údery, krásnej cross FH a vynikající pohyb. Přijde mi hodně variabilní a zároveň umí dát pecku, pokud na to má pozici.
Reagovat
Bob
OK :) je pozdě a jsem líný psát. Stejně už si to asi nepřečteš.
Reagovat
Frick
Hrát s ní naše úžasná národní jednička, tak to bude 2:6, 3:6....?
Reagovat
PetaM
Jasnovidec! Prosím, ukaž mi budoucnost. Zaplatím!
Reagovat
smazaný uživatel
Dám ti číslo účtu a napíšu ti, co budeš chtít :D A jak víš, jasnovidců jsou tady mraky, máš z čeho vybírat :D
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že jsem zase nepochopila pravý význam příspěvku, jelikož bohužel poslední dobou byl los k Lucce a Petře nepříznivý a dvakrát je teď svedl k vzájemnému zápasu naposledy před dvěma týdny a podruhé před měsícem a každý ví, jak to dopadlo.
Reagovat
Frick
vítězně vlajou v Mordoru i v IW. Špatný konec týdne.
Reagovat
Titan
Jaroslava Vjačeslavovna Švédová, ta holka mě fascinuje...
Reagovat
Titan
Boga mi, na setbol udělá dvojchybu. Ale dneska má extrémně slušivý sestřih, takže tři sety=delší potěšení...:-))
Reagovat
dadaft
bohužel pasivní Wozniacká má první set.

důležité míče jsou pro Yarku problém. ((
Reagovat
Titan
Uvidíme, o první game se poprala a letos prohrála jenom jeden tříseťák - a dva vyhrála, takže je pravděpodobnost výhry velice vysoká...:-)))
Reagovat
dadaft
je fakt, že letos hraje poměrně dobře.

ale druhý set se začíná komplikovat. ((
Reagovat
Titan
Její závěry setů rozhodně nedoporučuje devět z deseti kardiologů...:-))
Reagovat
Titan
Teď to komentátor Supertennisu nazval "psychodrama"...:-))
Ale je to doma...
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda...fandim ji... Nejak nezvlada ty rozhodujjici konce...
Ale snad pujde nahoru a Kvitova konecne dolu...
Reagovat
Fandina
snad půjde nahoru, tak to bych jí také přála, ale jak to souvisí s Petrou, proč by měla jít konečně dolu, kvůli tomu, že si to přeješ?
Reagovat
Fandina
škoda. Doufala jsem, že vyhraje. Držím palce do Miami!
Reagovat
Chrenda
Tomáš to totálně zazdil. Přichází vystřízlivění ze super rozjeté sezóny. Je to fakt nepochopitelné, že nedokáže udržet formu delší dobu. Fakt je mi ho líto, nikdy se neprokouše výš než na to páté místo. Škoda!
Reagovat
smazaný uživatel
Simče gratulka, i když jí Lucik dost pomohl. Na o Tomáš je no comment.. blbej den našich.
Reagovat
VlS
Lucko, tys to asi dneska nechtěla. Ten konec jsi uplně odevzdala. Proboha, to ji ten trenér nezna? Divil jsem se, když se neobjevil za stavu 3:2, za stavu 4:3 jsem to už vůbec nepochopil.
Reagovat
Frick
Stačí dopodávat, čistá ztráta podání, přijde si pro druhou šanci, stačí dopodávat a zase to odmítne. Takhle ne, Lucko. Takhle ne. :-(
Reagovat
kada.tom
škoda, Lucka na výhru měla ... snad příště :-)
Reagovat
Roger_Federer
To je sok..
Reagovat
Frick
Šafi 2014*

No co k tomu říct. Mimo TOP 9 porazila všechny, z TOP 9** nikoho. Na-Li dejme tomu (bez ohledu na ty 3cm), ale z těch 4 dalších mačů aspoň jeden vyhrát měla (kurzy v těch zápasech proti Kvítku, Jankovič a Halep oscilovali mezi 2,7-3,3, čili Lucka nebyla v nich zas taková outsiderka). Není špatné, ale kousek chybí. Snad chytnout lepší los... Jako, že získá skoro stejně bodů jako vítězka sranda 25k turnaje, je trochu frustrující. A stejně jako na AO, bylo tam ve hře zajímavé otevření pavouka. Cesta do SF byla reálná...

*kalendářní rok 2014, zápas s Morito byl 31.12.2013

** Wozniacká byla v Sydney 10., tak jsem to zúžil na TOP 9
Reagovat
smazaný uživatel
Lucyyy :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Škodaaaaaaaaaaaaaaaa
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist