Šafářová suverénně přehrála Jakimovovou na úvod French Open, Birnerová prohrála

27. 5. 2012, 13:10
Aktuality 102
Tenistka Lucie Šafářová vstoupila suverénně do grandslamového French Open, s Běloruskou Anastasií Jakimovovovu ztratila jen dva gamy a po výhře 6:2, 6:0 je ve druhém kole.V něm se však neutká s krajanku Evou Birnerovou, která v zápase s Martínezovou prohrála 6-4 4-6 6-8.
Lucie Šafářová

Pětadvacetiletá Šafářová, 22. hráčka světového žebříčku, splnila roli velké favoritky proti sté hráčce pořadí WTA. I když se dopustila osmi dvojchyb a jednou ztratila servis, v počtu vítězných úderů soupeřku jasně předčila a ve druhé sadě ji z Paříže vyprovodila s "kanárem".

Šafářová startuje na Roland Garros poosmé, nejdále došla do čtvrtého kola v roce 2007. Poslední čtyři roky bylo pro ni konečnou vždy druhé kolo. Její soupeřkou bude letos Španělka María José Martínezová, která porazila Evu Birnerovou.

Česká tenistka, která na hlavní turnaj prošla z kvalifikace, zápas odstartovala dobře a zvítězila v prvním setu 6-4. Po zbytek zápasu však Birnerová tahala za kratší konec a favorizované Martínezové nakonec podlehla 6-4 4-6 6-8. V tomto souboji, který trval bez pěti minut rovné tři hodiny, bylo podání prakticky nevýhodou. Ze třicetičtyř odehraných gamů byla hned jednadvacetkrát úspěšnější hráčka na příjmu.

Šafářová má s Martínezovou vzájemnou bilanci vyrovnanou 2:2. Naposledy se utkaly před dvěma lety rovněž na antuce v Římě, kdy zvítězila španělská tenistka. Ta je o 26 příček ve světovém žebříčku níže než česká reprezentační dvojka.

Účast ve druhém kole si jen pár sekund před proměněným mečbolem Lucky Šafářové zajistila i Světlana Kuzněcovová. Ruska, která je na turnaji nasazená s číslem 26 porazila Chorvatku Lučičovou 6-4 6-0. První kolo zvládla i další z favoritek Samantha Stosurová. Turnajová šestka potvrdila roli favoritky a po hodině a dvou minutách poslala domů Britku Baltachovou.

Na turnaji se zatím velmi dobře prezentují hráčky z USA. Dvacetiletá Melanie Oudinová si dokázala poradit s o tři roky starší Švédkou Larssonovou. Ta byla v zápase favoritkou, ale do druhého kola turnaje se po výhře 6-3 6-3 dostala Američanka. O pár minut později se k Oudinové přidala i krajanka Falconiová. I ta byla před zápasem pasována do role slabší tenistky, zápas s Gallovitsovou však dokázala zvrátit a zvítězila ve třísetové bitvě 3-6 6-3 6-1.

Zápas proti silně favorizované Erraniové odstartovala velmi dobře Austrlanka Dellacquaová, když vyhrála první set 6-4 a v úvodu druhé sady sebrala Italce podání. Erraniová se však do zápasu úspěšně vrátila a odvrátila hrozící překvapení. Zbývající dva sety Italka vyhrála shodně 6-2 a ve druhém kole narazí na Oudinovou. Mnohem snažší cestu měla do druhého kola Srbka Ivanovičová. Ta si poradila s Arruabarrenaovou dvakrát 6-1.

Nejhezčí zápas ženské dvouhry byl k vidění v podvečer na Kurtu Philippa Chatriera. Zkušená Venus Williamsová změřila své síly s devatenáctiletou Ormaecheaovou. Mladá Argentinka předvedla fantastický výkon v prvním setu, který vyhrála 6-4. Ve druhém setu Williamsová potvrdila, že pod tlakem umí hrát ještě lepší tenis a zvítězila 6-1. V rozhodující sadě se do hry opět vrátila Ormaecheaová, která se v zápase držela až nečekaně dobře. Předvedla několik fantastických úderů i v situacích, kdy byla pod tlakem. Venus Williamsová však od druhého setu téměř přestala chybovat a předvedla taktéž fantastický tenis, kterým Argentinku nakonec udolala. Fakt, že Ormaecheaová sebrala v zápase hned čtyři servisy soupeřce, která disponuje jedním z top servisů v ženském tenise hovoří o tom, že od ní můžeme v budoucnu čekat skvělé výsledky. V druhém kole může Williamsová narazit na třetí hráčku žebříčku WTA Agniezsku Radwaňskou, kterou však čeká vstup do turnaje až v pondělí proti Srbce Bojaně Jovanovské.

Jak ztratit téměř vyhraný zápas předvedla Australanka
Rodionovová. Ta zvítězila v prvním setu 7:5, v setu druhém vedla už 5-2 a měla dva brejky k dobru, jenže domácí Johanssonové se podařilo dovést druhou sadu do tiebreaku. V něm dostala Australanka druhou šanci zvítězit, když za stavu 5-4 měla k dispozici dvě podání. Obě však ztratila a Johanssonová nakonec v tiebreaku zvítězila 8-6. Dalo se očekávat, že domácí tenistka bude mít ve třetím setu navrch a to se také potvrdilo. Johanssonová získala rozhodující sadu výsledkem 6-4.

- GRANDSLAM FRENCH OPEN ženy -
(Francie / Paříž, antuka, 6.555.000 eur)
nedělní výsledky (27. 05. 2012)

Dvouhra 1. kolo:
ŠAFÁŘOVÁ (20-ČR) - Jakimovová (Běl.) 6-2 6-0
Stosurová (6-Austr.) - Baltachaová (Brit.) 6-4 6-0
Kuzněcovová (26-Rus.) - Lučičová (Chorv.) 6-1 6-3
Oudinová (USA) - Larssonová (Švéd.) 6-3 6-3
Falconiová (USA) - Gallovitsová-Hallová (Rum.) 3-6 6-3 6-1
Martínezová (Šp.) - BIRNEROVÁ (ČR) 4-6 6-4 8-6
Kerberová (10-Něm.) - Čang Šuaj (Čína) 6-3 6-4
Erraniová (21-It.) - Dellacquaová (Austr.)
4-6 6-2 6-2
Ivanovičová
(13-Srb.) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-1 6-1
Peerová (Izr.) - Duboisová (Kan.) 6-2 6-2
Wozniaková (Kan.) - El Tabakhová (Kan.) 7-5 6-2
Pavlovicová (Fr.) - Čchang Kchaj-čchen (Tchaj-wan.) 6-4 7-5
V. Williamsová (USA) - Ormaecheaová (Arg.) 4-6 6-1 6-3
Johanssonová (Fr.) - Rodionovová (Austr.) 5-7 7-6(8-6) 6-4
Pfizenmaierová (Něm.) - Garciaová (Fr.) 3-6 6-4 6-3
Glatchová (USA) - Tatišviliová (Gruz.) 6-3 5-7 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

102
Přidat komentář
baggik
Tak Dína Pfizenmajer porazila Karolínku Garciovou. Pro mě to neni ani moc překvapení, obě holky jsou hodně talntované, s tím že Carolina už v pár grandslamech hrála jako divoká karta, protože je z Francie, naopak Němku ještě před dvěma třema měsícema neznal asi nikdo, najednou se vyšvihla a má vynikající formu díky níž se probojovala i z kvalifikace a nyní je ve druhém kole. Jen víc takových objevů. oběma holkám přeju jenom to nejlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to trochu překvapilo. Je mezi nimi rozdíl 65 míst v žebříčku a navíc hrála Garcia doma. Ale je pravda, že obě jsou ještě mladé a v takových zápasech může vyhrát jedna i druhá. Pfizenmaier jsem doteď neznal, ale působila hodně dobře. Šlo jí to hlavně od základní čáry, fungoval jí servis a bylo vidět, jak si ten zápas užívá. Hned jak vyhrála, komentátor britského Eurosportu to okomentoval slovy: "Německý tenis má další hvězdu." Tak uvidíme... Je velmi pravděpodobné, že Pfizenmaier bude soupeřkou Viky ve 2. kole. :)
Reagovat
tommr
už jsem to komentoval pod jiným článkem. K tomu zápasu jsem se přichomýt náhodou a hodně mě překvapilo jakou to mělo oboustranně vysokou úroven. Obě holky jsou opravdu talentovaný a jednou by z nich mohly bejt hvězdy ...
A Kristýně Plíškový se musím omluvit za to, že jsem si myslel, že zápas v kvalifikaci s Pfizenmaierovou odflákla. Pokud hrála Pfizenmaierová tak jako dneska tak je ten set co protí ní Kristýna uhrála docela úspěch ... :)
Reagovat
rib
tedy pokud to čte někdo, kdo píše články - já vím, že to patří k novinářskému stylu psát "pětadvacetiletá Šafářová" a "dvaadvacetiletá Kvitová", ale k čemu je tato informace v každém druhém článku o našich tenstkách dobrá...?
Reagovat
VlS
No ještě že tam není "rodačka z Brna", to tam bude až příště. V novinařině se těmhle frázím říká "vycpávky" a rozumní šéfredaktoři za to redaktory mlátí po prstech pravítkem a editoři to mažou.
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem zápas od stavu 4:1 v 1. setu. V následující hře Ana podávala a musela odvracet brejkbol. Přesto zvýšila na 5:1 a po nevyužitých gembolech Španělky přišel setbol, který Ana proměnila a vyhrála první set... Ve druhém setu byl rozhodující hlavně druhý gem. Ten obsáhnul zhruba tak polovinu celého setu, protože byl hodně dlouhý. Ana nevyužila řadu brejkbolů, ale nakonec po pěkné výměně získala brejk a zvýšila na 2:0. Pak už to celkem odsýpalo. Aně tam padaly pěkné míčky a bylo to 5:0. Když už se zdálo, že Lara dostane kanára, tak dokázala využít své podání a snížit na 5:1. Následně Ana čistou hrou rozhodla zápas, který trval necelou hodinu... Jsem rád, že Ana postoupila a nekončí v 1. kole jako loni. Soupeřka sice nebyla tak známá, ale Španělky na antuce umí zahrát... Jinak musím trochu pokárat zdejší Expres zprávy za "Ivanovičová rozbila Arruabarrenaovou". Prosím vás, Anička je takové hodné stvoření, že tohle se k ní opravdu nehodí (i přes to dnešní skóre). :)

Docela mě mrzí, že RG nezačalo už minulý týden. Tenhle týden budu mít docela nabitý program, takže nevím, kolik uvidím zápasů. No, budu se snažit co nejvíc. Minimálně moje favoritky chci vidět. :)
Reagovat
gigin
Anička je maximálně schopna rozbít nějaké manželství, nebo vztah !! Samozřejmě nechtíc :-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Asi tak. :) Hele, já jsem četl, že Ana už nechodí s Adamem Scottem... Takže u ní máme šanci. :D
Reagovat
gigin
No počkej, ale ty toho máš víc !! :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Jako holek? No to mám. :D Jinak tady jsem si to přečetl. Nevím, jestli se tomu bulváru dá věřit, ale četl jsem to i na nějakých anglických stránkách... Kecy v tom článku je samozřejmě nutné brát s rezervou. :D Ale zaujalo mě, že Ana chce po kariéře hodného manžela a dvě až tři děti. Tak doufám, že se jí to splní. :) Nemůžu si pomoct, ale nějaký její horkokrevný krajan by se mi k ní nehodil... Jinak je to taky dobrá zpráva pro Emičku, protože je volný ten golfový fešák. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, zapomněl jsem dát odkaz. :D
http://www.ahaonline.cz/clanek/sport/72627/tenisova-kraska-ivanovicova-odkopla-milence.html
Reagovat
gigin
Monty, to je klíčová informace !!! Děkuji ti !! :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Adam je sympaták, ale asi není na blondýny :-)))
Ale vážně: jestli se fakt rozešli, tak škoda, byl to pěkný pár..a jinak se ted vůbec nedařilo Rorymu na turnaji :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, takže čekáš na Roryho. :D Ale ne, na barvě vlasů podle mě vůbec nezáleží. :) Jinak škoda to je, slušelo jim to spolu. Ale oni už se spolu rozešli někdy předtím a pak se zase dali dohromady... No vidíš, a to mu Caro tak fandí. Dokonce si teď na twitteru změnila obrázek a dala si tam fotku, kde je s Rorym. Jo a včera večer zveřejnila fotku, jak jsou spolu u rozsvícené Eifellovky... No tak snad se Rorymu zase začne dařit a hlavně ať se jeho přítelkyni podaří RG. :)

gigin: Není zač. :D Myslím, že Anička dlouho sama nezůstane. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem viděl od stavu 3:1 pro Kerber ve druhém setu. Musim říct, že tenis to byl hodně dobrej, čínanka hodně bojovala, ale nakonec to nedala..

Errani bude mít co dělat, Dellacqua má set a break navrch... Ale rázem o něj čistou hrou přišla...:-)
Reagovat
tommr
tak Erraniová to otočila, Ivanovic taky vede s přehledem - zdá se, že dneska se žádnýho překvapení mezi ženami nedočkáme ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ještě je tam Venus, ale pochybují :-)
Reagovat
tommr
u Venus bude víc než na soupeřce záležet na jejím zdravotním stavu. V prvním kole by ale měla mít sil ještě dosta a tak na žádný překvapení nevěřím i když ta Ormaecheová občas dokáže zahrát překvapivě dobře ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Taky jsem viděl kousek 2. setu a byl to výborný tenis. Angelique vypadá hodně dobře a Zhang hrála nebojácně. Hlavně ten poslední gem zápasu, to byl boj. :)
Reagovat
dadaft
jj, Kerberová a Ivanovičová velmi dobře, i Stosurová poté, co jí málem utekl první set, předvedla hustou smršť, kdy se soupeřka jen dívala.
postupuje i Aleks. ))
tak jsem si to holky představoval!!!
Venus zatím hraje jako ponocná...... ((
Reagovat
dadaft
abych byl k Venus spravedlivý - Ormaechea docela válí...
Reagovat
tommr
když má Ormaechea svůj den tak dokáže zatopit kterýkoli hráčce. Jsem zvědavej jestli jí to tempo vydrží až do konce zápasu ... :)
Reagovat
dadaft
teď dala Venus Paule ochutnat, jak hrajou šampionky...
Reagovat
Jiri
ahoj nekdo se tu v nejakem komentari zminoval, ze je FO dostupne i na ruznych verejnopravnich televizich. tusite nekdo o jake konkretne jde? DIKY
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud má práva Eurosport, těžko to někdo může vysílat na veřejnoprávní tv, za vysílací práva se platí, je s tím spojen reklamní čas, atd, nevidím jediný důvod, proč by se mělo vysílat na ČT :-)
Reagovat
tommr
někdo tady psal, že ČT4 bude vysílat některý zápasy našich. To by nebylo vůbec špatný, protože naši se jinak do televize na Europortu asi moc nedostanou. Osobně ale tomu moc nevěřím ... :)
Reagovat
ludolf
Ve včerejších BBV říkali, že na ČT4 budou dávat souhrny (podle programu je první od dnešní půlnoci, hodinu) a od zítřka některé zápasy našich hráčů/hráček - asi je třea sledovat program.
Reagovat
tommr
tak je to přece jenom pravda. Aspon budeme mít šanci vidět zápasy našich a nebudem odkázaný jen na rozmary Eurosportu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
.. "naši" ..no, vždyt když budou postupovat dále, tak je uvidíme, i když asi ne všechny, ale osobně dám přednost i jinýmu zápasu, kde nejsou naši :-)
A upřímně, právě k vůli nasazování všech "našich" do vysílání od prvních kol, nemám ráda Wimbledon, kde má práva NS, to mi znechutí turnaj, když na pořádný zápas a favority musím čekat, dokud naši nevypadnou, mimo Toma a Petry, ty mají šanci jít hodně daleko..ale letos už se zařídím na Wimbledon jinak, nebudu čekat.
Reagovat
tommr
všem se člověk zkrátka nezavděčí ... :)
Právě pro takový žbrblaly jako si ty je tohle řešení ideální. Ti kdo chtějí vidět naše se budou moct podívat na ČT4 a ti kdo musí mermomocí vidět jak jejich favoriti mydlí outsidery už od prvního kola se budou moct dívat na to vraždění nevinátek na Eurosportu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))) Ted jsi mi to dal, fakt jsi mě rozesmál, tak jo, beru ;-)
Vraždění nevinátek :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jiří, veřejnoprávní nebo soukromé TV? Na tom přece nezáleží. Důležité je, aby to na satelitech bylo vysílané nekódovaně (FTA).
V případě French Open a Wimbledonu jsou možnosti výběru skvělé. Fanda tenisu si s příjmem snadno poradí.
S dalšími grandslamy, USO a AO, je už problém, protože bez placení to bývá jen na jednom kanálu, německém Eurosportu. Možnost sledovat přenos z jiného kurtu chybí.

Ema: Proboha, jaký Wimbledon a Nova sport? Vynikající BBC se současnými přenosy z více kurtů neznáš? Zadarmo na satelitní pozici 28E.
Reagovat
tommr
no a co jinýho jsou zápasy Djokovice, Nadala nebo Federera proti nenasazenejm hráčům? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Brozi, kaju se, nemám satelit :-((
To víš, kdyby to nějak šlo, tak se dávno zařídím, ale jak píšu, letos to zkusím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna tak se můžu zeptat já tebe, co jiného jsou zápasy, kde hraje Petra proti kvalifikantce :-)
Reagovat
tommr
u Petry bohužel nikdy nevíš - může to bejt to příslovečný vraždění nevinátek ale zrovna tak i šokující porážka favoritky ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně přesně, Emičko. :) Já mám teď jenom německý Eurosport a tam taky: V první řadě dávají svoje hráče a hráčky, pak až ty ostatní. Já neříkám, že mě některé zápasy českých tenistek nebudou zajímat, ale třeba ten zápas Petry proti kvalifikantce bych si nechal s klidným srdcem ujít. Takže pro mě to vysílání ČT4 žádnou výhodu neznamená... Ještěže se dá po netu chytit prakticky každý zápas. :)
Reagovat
tommr
jen bych tě trochu opravil v tom, že Petra nebude hrát v prvním kole proti kvalifikantce, ale proti hráčce, která dostala divokou kartu. Bartyová je na žebříčku tak nízko, že by ani tu kvalifikaci hrát nemohla ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, v podstatě je to jedno, Petra má slušný los..jinak jsem se ptala Libora, prý to těžko bude vysílat ČT, musel by Ota hodně připlatit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobře. :) Já jsem na tom vlastně jako Petra, protože tu holku vůbec neznám. :D Akorát vím, že loni vyhrála juniorku ve Wimbledonu, ale jinak ani nevím jak vypadá...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10326274735-ctyrka/212471290140021/

Tady je odkaz, kde to je i řečeno, že ČT4 bude vysílat zápasy českých tenistů( od 9:35)
Reagovat
tommr
já jí taky neznám a právě proto bych ten zápas hrozně rád viděl - snad to budou dávat aspon na ČT4 - na Eurosportu nemá Petra žádnou šanci dokud nedojde aspon do osmifinále ...
Jinak Bartyová vypadá takhle: http://www.tenisportal.cz/hrac/barty/
Reagovat
smazaný uživatel
A nejsou to jen limitované hodiny a nějaké souhrny? Ale necháme se překvapit, jestli to budou nějaké celé zápasy..osobně tomu nevěřím, asi to špatně chápu :-/
To samé přece dělá ČT s Girem, mají souhrn celého dne ..
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, tak tu jsem už někde viděl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ČT má vysílací práva na limitovaný počet hodin, při kterých se ČT budou zaměřovat na zápasy českých tenistů :-) Tak třeba už zítra uvidíme Tomáše, nebo Karolínu na ČT4 :-)
Reagovat
tommr
Karolínu možná uvidíme i na Eurosportu protože hraje na druhým největším dvorci s domácí Bartoliovou - je tudíž docela možný, že tenhle zápas bude přenášet televize ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky pravda, tak aspon Tomáše :-)
Reagovat
tommr
jj Toma zastrčili až na předposlední kurt a je skoro bez šance, aby se vešel do normálního vysílacího bloku na Eurosportu - tady by nás mohla ČT4 zachránit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdulezitejsi GrandSlam v history - notoricky hodnocen take za nejtezsi z velke čtyrky. Váha tohoto rocniku je samozrejme zatizena pravdepodobnym do dejin vepsaným skvostem genialniho Novaka Djokovice......dokonání neuvěřitelneho kompletu !

Takze kluku muj srbskej - mas ve me oporu a spolecne to dokazeme

Roger a ani Rafael to nedokazal
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Já sám jsem zvědav, jak letošní RG dopadne, ale proč by mělo být objektivně nejdůležitější grandslam v historii? Protože Novak může vyhrát čtvrtý grandslam v řadě? Ale v té situaci byl Federer vícekrát, Nadal jednou. Ano, je to důležitý grandslam, ale nejdůležitější v historii? Možná pro tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Ve smyslu - inteligentni, mene chytri, vulgarni, fanaticky ....zkratka vsichni fanoušci svycara budou nuceni FandiT RafaelovI ! ( ve final .....
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby došlo na finále Nadal - Djokovič, já bych fandil Nolemu. A vůbec by mě nemrzelo, že by získal čtvrtý GS v řadě, což se Rogerovi nikdy nepovedlo. Tohle je otázka osobních sympatií.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky tak. Nejlepší tenista historie stejně bude Federer, jeden GS to nezmění. Nolemu by to hodně pomohlo v zapsání se do historie, což by mi osobně vůbec nevadilo. Bylo by fajn vidět zas jednou padnutí Nadala na antuce.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Jenom tady tenhle mamlas měl potřebu zase něco napsat. :-) Ale ted´ nic proti Djokovičovi, opravdu by mi to nevadilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, není každý gigin :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byl každý Djokerovec jako gigin, to by mi taky nevadilo. :-)
Reagovat
gigin
Červenám se !!! :-oo :-)) Mimochodem ten Delpo, jak někdy zařve u FH, tak položím raketu a utíkám domů !! Hrozná hrůza z něho jde !! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty sleduješ tenis mimo dovov a s raketou v ruce?:))) Zajímavé.
Reagovat
Heather_Fedex
pokud vim, tak nejprestiznejsi tenisovy turnaj v historii je wimbledon
Reagovat
gigin
Jak jsem psal vedle, jsem trošku pomatenec. Víš, jako vytvářím si iluzi, že s ním pinkám :-)) No a kdyby on tak na mne hukl, tak si cvrnknu do textilu a valím dom !!!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, my víme.....ale von to neví! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj se ho!! Naopak, vymysli si nějakej vlastní výkřik k vítězným úderům a vracej mu to. A když se lidi budou ptát, tak si stůj za tím, že hraješ Roland Garros proti JMDP:)))... třeba se o tobě dočteme v novinách a půjdeš do zlatého fondu českých bláznů po bok es jako je toto:

http://zpravy.idnes.cz/necham-vas-zmizet-z-matrixu-kricel-na-strazniky-mladik-a-snupal-hlinu-129-/krimi.aspx?c=A110419_092349_hradec-zpravy_klu
Reagovat
gigin
Jenomže ten mladík byl pod vlivem drog. Já to dělám střízlivý, bez pomocí perníčku, trávičky, koksíku a jiných "parád" :-o Ale s tím pokřikem je to dobrý nápad, děkuji ti !!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Loni sem taky prisahal...Pokud Novak to v Paris dakaze - uz nikdy vice 24 na tomto portalu !
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, ale asi do smrti nezapomenu, že jsem tu zprávu čet, protože to je vážně neuvěřitelná kuriozita :-D...

Je to ale nesportovní! Broz tě pak jako tenistu nebude uznávat, když tam budeš halekat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže bude další nick? Zajímavé.
Reagovat
smazaný uživatel
zadny novy nik... definitivni odchod meho ducha
Reagovat
gigin
Broz je v klidu, mu nejvíc vadí řvaní né hekání !! To celkem toleruje. Jinak ta zpráva je opravdu úsměvná, člověk kolikrát přemýšlí, jestli to je vůbec pravda. Ale tak, asi jo :-)) Koukám, že Staník se taky otřepal a už to nějak doklepe :-o A ze sledovaných "ič" si Anička vede zdatně, takže dnes zatím klídek :-)))
Reagovat
tommr
Ana prohrála druhej set nebo mi ten SlamTracker zase blbne?
Reagovat
smazaný uživatel
Zde v ČR se při přehledu zpráv neustále člověk musí něčemu divit...jako např.

http://zpravy.idnes.cz/strelec-z-kuse-jaroslav-sebesta-ma-prisnejsi-obvineni-ppp-/krimi.aspx?c=A120523_144809_ostrava-zpravy_cen
Reagovat
gigin
Anička 2x 6:1 :-))
Reagovat
smazaný uživatel
gigin: jednoznačně je to pravda! Já i znám člověka, který tak jednou může skončit (dokonce i bez drog) :-D... Ano ano, ale doufám, že jako správný Srb neoceňuješ úspěch Cilice.

tommr: To teda dost. Já radši používám http://www.livesport.cz/tenis/, i když je trochu jednodušší.

armstrong: Tam je to ale docela pochopitelné, když střílel "preventivně" jen kvůli tomu, že se mu pohybovali po pozemku.
Reagovat
gigin
Armstrong: Tak to vůbec nesleduju ! A navíc jak jsou do toho zamotané kofoly, tak mi je to úplně jedno !! Já to fakt nečtu, jen titulky, když takhle lítám po netu. A už vůbec nechápu, jak si někdo může koupit Blesk, Aha a podobné špičkové záležitosti !!!
Chazy: Na Marina jsem zapomněl !! Samozřejmě, že su rád, že vyhrál. Já beru Balkán jako celek. A navíc, už to není tak horké, jak to bývalo .. Nerýpej, ty smyku !!! :-))))
Reagovat
tommr
ten IBM SlamTracker je opravdu strašnej. Je pomalej a hrozně nespolehlivej. Ted mi to ukazuje, že Tsonga prohrává 2:1 na sety - kdybych to neviděl v televizi tak už větřím senzaci. Asi taky přejdu na ten tebou doporučovanej livesport ...
Reagovat
smazaný uživatel
Toho muže již několikrát vykradli, proto se zaopatřil zbraní. Když na svém pozemku potkal ty čtyři zloděje, musel takhle jednat a neměl by za to být popotahován. Zloději si dnes myslí, že mohou všechno, že slušný člověk se nemůže bránit, protože je posr*ný z byrokratů, kteří vymýšlejí zbytečné a obtěžující zákony šité na míru lumpům. Šebesta všem ukázal, že slušný člověk nemusí mít strach bránit svůj majetek.
Reagovat
smazaný uživatel
:))) to ode mě ale ocenění Srb roku určitě neobdržíš.

Já btw Marinovi taky fandím. Ani ne proto, že by mi byl nějak obzvlášť sympatickej, ale kolem let 2008-2009 jsem zaníceně tvrdil, že to dotáhne do top 5 a protože lidi kolem mě si rádi zapamatovávají moje prognózy, aby mi byly výjimečné omyly řádně předhazovány, tak to mám docela často na talíři :))))
Reagovat
smazaný uživatel
No právě...ono by to možná nebylo tak horké, ale jak jsou tom cikáni, tak je to vždycky o dost horší...
Reagovat
smazaný uživatel
On je vynikající, já sleduji víc sportů, takže ho využívám komplexně :) málokdy má nějakou výraznější časovou ztrátu.

armstrong: Tyvole, ten člověk absolutně nebyl schopnej investovat do zabezpečení svýho majetku. Tím nechci říct, že si zasloužil být vykrádán, ale svým způsobem si za to mohl sám. A i když potkáš člověka, o kterým víš, že tě okradl, prostě ho nebudeš střílet kuší do hlavy. A pokud ano a podaří se ti ho zabít, tak si za to trest zasloužíš, protože to vražda skutečně je. Kdyby alespoň byl nějakej náznak, že se ho opět pokouší vykrást, tak se to alespoň dá omluvit jako obrana, ale když bez rozmyslu vypálí po někom, koho má na pozemku, tak to je fakt na pováženou.
Reagovat
gigin
Chazy: Srb roku !!! :-)))) Ty jsi cyp roku !! :-DD
Armstrong: Já fakt v tomto nemůžu sloužit, od jisté doby mi je to všechno putna. I politika, všechno. Teď mne zajímá tenis a hlavně jak se mám zbavit strachu z Delpa :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, to je podle mě naprosto jedno, protože co mi má co nějaký xindl (je jedno jestli cikánský nebo jakýkoliv jiný) lézt na pozemek? A pokud někoho takového na svém pozemku vidím, tak mi hnedle docvakne, že se nezastavili jen tak, na kus řeči. Já si myslím, že každý by měl mít právo bránit svůj majetek a každý zloděj by si měl rozmyslet své jednání a počítat se vším. Zabijou tě při krádeži na cizím pozemku? Tvoje chyba, kdo tě nutil tam chodit? Kecy, že život je cennější než majetek, jsou nesmyslné. Copak si více ceníš nějakého zmetka, který se nikdy nevzdělával, nikdy nepracoval a celý život jen hledal, koho by o co obral, než svého majetku, na který sis vydělával, na který sis šetřil? Nesmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyžtak můžem pokračovat přes vzkazy, toto je přeci tenisové forum...
Reagovat
smazaný uživatel
Ehehe, tak tohle je hustý. Zaprvý, ty jsi ten jeho pozemek viděl? Jestli víš, jak byl oplocenej atp., jestli po něm třeba nechodí lidi docela běžně. Já si občas skočím na jeden pozemek pro kukuřici a pokud na mě někdo vytáhne kuši, tak to vskutku není přiměřená reakce. To jen k vstupu na cizí pozemek.

Tohle. Z pohledu tvýho může být majetek cennější jak lidský život, neberu ti to, ale právo na to pohlíží trochu jinak a společnost také. A právě to, odkud člověk je, jaké má postavení etc., se vůbec nemůže zohledňovat. Jde o to, jaký trestný čin jsi provedl. A jestli se jedná o vraždu, tak už je docela irelevantní, jestli jsi na tom pozemku zabil kuší někoho, kdo se živí poctivou prací, nebo je to zloděj. Ty nemáš a nikdy nebudeš mít právo rozhodovat o tom, kdo si zaslouží žít a kdo ne. A pokud žiješ v iluzi, že ano, pak skončíš jako tady pan střelec.

A to je z mýho pohledu naprosto správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Montyyy!!!:-D... To je opravdu jedinej ortodoxní antukář, pro kterýho mám slabost. Zatím naprosto parádní výkon, jakmile začne hrát ty bekhendy agresivně, hned po odskoku a přímo, tak jsou z toho úžasný údery. Neskutečný úhly tam občas posadí, dropshoty taky krásný. Velká pochvala. Ale pokud nepostoupí, tak se propadne minimálně na 96. místo, což už je skutečná gigatragédie.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm, TP neumí "?", tedy n s vlnovkou, to je velký nedostatek :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak se nám argentínský klučina dostává do trablí. Hned na úvod řežba? Já sám jsem zvědav, co se z toho vyvine. Určitě JMDP fandím a věřím, že vyhraje, ale ještě to jednoduché vůbec mít nemusí.
Reagovat
tommr
Montanes není na antuce zrovna lehkej soupeř ...
Navíc se zdá, že má Del Potro nějaký zdravotní trable s kolenem ...
Reagovat
smazaný uživatel
Má no :-/. Ale tak snad to nebude tak zlé...ted´ ve druhém setu byl DelPo pasivní. Na 24 UE 21 winnerů. 21 sice není špatný číslo, ale těch chyb by tak moc být nemuselo...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a čtvrtý bude jen formalita.
Reagovat
smazaný uživatel
3:0
Reagovat
tommr
zdá se, že to koleno Del Potra nijak nelimituje - to ošetřování byla asi jen taková prevence ...
Reagovat
smazaný uživatel
5:0 DelPo. I přes ty problémy způsobené tím, že dal dva DF a nabídl Mont. brejkbol....
Reagovat
Heather_Fedex
porazil na antuce i federera (tim nechci samozrejme rict, ze by byl fedex top antukar, jen rikam ze montanes na tomhle povrchu neni ztracenej)
Reagovat
smazaný uživatel
6:2 6:7 6:2 6:1 ... asi se to zlomilo ve třetím estu za stavu 3:2 a 30:30. AM dal dvojchybu na 30:40 a DelPo tu šanci využil. Každopádně i tak to bylo moc dlouhé, na první kolo. :-)))) I když neříkám, že AM je nicka nebo něco takového...
Reagovat
tommr
doufejme, že jí to letos vydrží i do dalších kol - už by bylo načase, aby došla dál než do druhýho kola. Její příští soupeřka je rozhodně hratelná. Pokud měla Sanchezová takový problémy už s Evou Birnerovou tak by pro Lucku neměla představovat žádnou hrozbu ... :)
Reagovat
EllNino
21 z 34 gamu v zápase Birnerová Martinez bylo brejkových :DDD....
Reagovat
smazaný uživatel
Bože... :D
Reagovat
EllNino
A Evka 16 DF :DDD 11x prohranej servis :DDD dal 24 příležitostí k brejku :D
Reagovat
tommr
u Evy Birnerový mě to moc nepřekvapuje - ta patří mezi hráčky jejichž podání je opravdu velká slabina ...
Celkově ale může bejt Eva s letošním FO spokojená. S favoritkou držela krok a za postup z kvalifikace získá 60 bodů, který se jí v žebříčku budou náramně hodit ... :)
Reagovat
baggik
Lucka má letos výbornou formu, jen tak dál! Jinak teď koukám na Kerber - Zhang a je to moc hezkej zápas, Angelika do toho krásně řeže. A delPotro o tom netřeba mluvit.
Reagovat
smazaný uživatel
Del Potro
28 stupňů východně: Astra 1N
ITV 4 - frekvence 10758 MHz, symbolrate 22000, polarizace V, parabola v Čechách od 80 cm

Kerber
19 stupňů východně: Astra 1L
Eurosport DE - frekvence 12226 MHz, symbolrate 27500, polarizace H, parabola 60 cm

Po 14. hodině začne přenos i na
5 stupňů západně: Atlantic Bird 3 (Eutelsat 5 West A)
France 2 - frekvence 11590 MHz, symbolrate 20000, polarizace V, parabola 60 cm
Reagovat
smazaný uživatel
Frantíci už začali vysílat. Na jejich komentátorském stanovišti nad centrkurtem opět sedí i Tatiana Golovin.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist