Šafářová v Dauhá poprvé porazila Azarenkovou a vybojovala svou nejcennější trofej

28. 2. 2015, 17:44
Aktuality 446
WTA DAUHÁ - Lucie Šafářová slaví první titul z turnaje kategorie WTA Premier. Česká tenistka ve finále prestižního turnaje v katarském Dauhá vůbec poprvé v kariéře přehrála bývalou světovou jedničku Viktorii Azarenkovou 6-4 6-3 a připsala si tak svůj 6. titul. V žebříčku dvouhry si příští týden vylepší osobní maximum, posune se na 11. místo.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová po tvrdé zimní přípravě vyhlásila útok na Top 10, a i když na začátku sezony utrpěla tři těsné porážky hned v úvodních kolech, sebevědomí si zvedla deblovým triumfem na Australian Open. A nyní už nabírá na obrátkách i ve dvouhře, ve které v posledních dvou týdnech přetavuje velmi dobré výkony v líbivé výsledky na Blízkém východě.

Po čtvrtfinále v Dubaji válí Šafářová i na prestižním turnaji v Dauhá, kde postupně porazila Australanku Stosurovou (25. na světě), Rusku Makarovovou (9.), Němku Petkovicovou (10.) a Španělku Suárezovou-Navarrovou (14.), která předtím na turnaji vyřadila Karolínu Plíškovou a Petru Kvitovou.

Šafářová tak na turnaji WTA Premier v Dauhá po výborných výkonech postoupila do svého celkově třináctého finále. Naposledy si o titul zahrála v září 2013, kdy v kanadském Québeku vybojovala svou pátou trofej. Na turnaji kategorie WTA Premier se do finále probojovala teprve počtvrté v kariéře, předchozí tři účasti ale ve vítězství přetavit nedokázala.

Šafářová, jež se v pondělí posune ve světovém žebříčku na 11. místo, čímž znovu vylepší své maximum, ve finále změřila síly s bývalou světovou jedničkou a dvojnásobnou vítězkou turnaje Viktorií Azarenkovou, která v Dauhá neprohrála už 14 utkání v řadě. Běloruska přišla kvůli zdravotním problémům o téměř celou loňskou sezonu, tento týden ale v Dauhá znovu ukázala, že patří mezi nejlepší - postupně si tu poradila s Kerberovou, Svitolinovou, Wozniackou a v semifinále pak i s Venus Williamsovou.

Statistiky zápasu
Šafářová - Azarenková
7
esa 6
2 dvojchyby 2
72 % úsp. 1. podání 59 %
27
winnery 22
11 nevyn. chyby 21
6/8 hra na síti 7/15
4/8 brejkboly 1/7
čas: 87 minut

Předchozích šest zápasů Šafářová s Azarenkovou prohrála a získala v nich jen jeden set, tentokrát ale byla v utkání mírnou favoritkou.

Češka vstoupila do utkání brejkem, který následně na podání čistou hrou potvrdila. Za stavu 3-1 pro Šafářovou se ale Azarenková probrala, začala hrát agresivněji a vývoj setu obrátila na svou stranu, když získala tři gamy v řadě a dostala se do vedení 4-3. Za stavu 4-4 pak měla dokonce další brejk, ten ale neproměnila a Šafářová srovnala. V deváté hře si pak podruhé vyšlápla na podání Bělorusky a v následující hře set bez problémů doservírovala - získala ho za 45 minut hry 6-4.

Ve druhém dějství získala Šafářová podání Bělorusky ve třetí hře, sama v sadě odvrátila všechny čtyři brejkboly. Za stavu 5-3 při podání tradičně hlasitě hekající Azarenkové vedla rychle 40-0. Soupeřka první dva mečboly odvrátila, při třetím nechala Šafářová zkontrolovat dopad míče po křížném úderu Azarenkové, který lajnový rozhodčí označil za dobrý. Jestřábí oko odhalilo aut a Češka tak po hodině a 28 minutách mohla slavit první titul z kategorie Premier Tour.

"Je to parádní pocit! Jsem opravdu spokojená s tím, jak se zatím letošní sezona vyvíjí. Byl to úžasný týden, který jsem si moc užLucie Šafářová a Viktoria Azarenkováila. Chtěla bych proto moc poděkovat všem, kteří se podílejí na organizaci tohoto nádherného turnaje. Je to skvělé místo plné výborných lidí, kteří odvádějí tu nejlepší práci. Díky," řekla v rozhovoru po utkání Šafářová.

"Chtěla bych také poděkovat všem fanouškům za podporu. Dále určitě Robovi, který tu sice není, ale určitě to slyší. Bez něj a jeho pomoci bych tu nestála. V poslední řadě pak musím poděkovat své rodině za to, jak moc mi fandí. Opravdu si toho moc vážím a jsem moc šťastná," dodala vítězka.

Její výkon ocenila i legendární Marina Navrátilová. "Gratuluji Lucii k největšímu triumfu v kariéře," napsala současná trenérka Polky Agnieszky Radwaňské na sociální síti.

"Byl to skvělý týden, odehrála jsem tu dobré zápasy a zahrála jsem si finále, což je dobrý výsledek," řekla po utkání poražená Azarenková. "Jsem moc ráda, že se mi tu dařilo. Je to turnaj, který mám moc ráda a určitě to je dobrý odrazový můstek do dalších turnajů. Nechci teď řešit žebříček, to není až tak důležité, podstatné je, že jsem schopná hrát dobrý tenis."

• WTA PREMIER DAUHÁ •
Katar, tv. povrch, 731.000 dolarů
sobotní výsledky (28. 02. 2015)
• Dvouhra - finále •
Šafářová (ČR) - Azarenková (Běl.) 6-4 6-3
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

446
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak je jasne, ze bylo potreba ihned zareagovat.
Dalsi pametni sketch-pohlednice je tady;)

Tohle je bezpecny link i obrazek;D)
-------------------------------
http://sketchtoy.com/64613706 |
-------------------------------
Reagovat
smazaný uživatel
tak a ted to jdu spamovat po vsech clancich ;D)))
Pryyyy, ze nemame radost....;D)
Reagovat
blixa
Tak o tom snad nikdo nepochyboval ! Všem bylo jasné že tlačíte ze všech sil;-) Však také snažení bylo i částečně zdokumentováno, přes veškeré riziko sežrání při šťouchání klackem a zveřejněno, i když je nešťastný dokumentátor teď akademiky vláčen bahnem ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze ty jsi nam uz taky pekne dozral na detox...;D)
Reagovat
blixa
Jojo, vypadá to tak :D :D
Reagovat
sprchon
Super. :)
Reagovat
smazaný uživatel
krása :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moc velka gratulace Lucince a velka slava 1 GSL je na svete :-)
Reagovat
Frick
Na koupení Grandslamu od nějaké nejvíce zbídačené země "západního světa" ještě Šejkové nedsáhli :o)

Takže maximálně je to 1 PL :o) Po 5IL a 3FCL :o)

Snad třeba přijde i 1P5L, 1PML, 1ETL, 1TML a nakonec i ten 1GSL (snad nebyl 1GSL vyplácán na debl)
Reagovat
Frick
Nepřijde vám, že Lucka tý TOP 10 příkládá hodně velkou důležitost - v tom směru, že hodně hráček se třeba vyjádří v tom smyslu, že pro ně žebříček nemá takový význam atp. a Lucka v rozhovoru přímo ntvrdo řekne, že pro TOP TEN udělá vše.

Tak ať jí přeju nejen ať to vyjde, ale aby o tom umístění v TOP 10 rozhodla po svém vítězném zápase a ne po prohraném zápase Andrey (či jiné sokyně) a dozvěděla by se to tak někde na hotelu.
Reagovat
FulnekUltras
Lucka musí jít prostě postupně - takže teď je na řadě top-10...pak může uvažovat dál. U Petry při jejím titulovém potenciálu a poměrně stabilní pozici v desítce se ani nedivím, že ji žebříček - aspoň navenek - až tolik netrápí.
Reagovat
Fandina
OT ... Lukáš Bauer druhý na 50 na MS. Krásný závod. Gratulace Lukášovi velikánskááááááááááááááá!!!
Reagovat
smazaný uživatel
JJ taky jsem se díval na celý závod chvílema to už nevypadalo , ale ta výměna lyží se mu povedla nebylo daleko od zlata , ale před Lukášem smekám ...
Reagovat
smazaný uživatel
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
..........\o/\o/\o/\o/1-GSL\o/\o/\o/\o/............
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/
---------------------------------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=kmrJ3ljqT7Y

---------------------------------------------------
Test bez trenera vysel na jednicku. Skvele Lucka...
Vse je pripraveno, tento rok to prijde...jak blesk z cisteho nebe

https://www.youtube.com/watch?v=pR7ZmsNClQM

a bude to rychleji nez byste rekli svec a strilel by znamy Billy the Kid

https://www.youtube.com/watch?v=OmxdnktkVyg

Takze cus na dalsi priprave na GS, na IW...;)
Reagovat
tommr
jj Lucka to zvládla i bez trenéra a ve finále i bez podpory 1GSL. Kde si se toulal když válčila s Azarenkovou? :)
Reagovat
blixa
No kde by byl ? Tlačil, ne ?!!!!
https://c1.staticflickr.com/1/200/441232469_12e03f203f_m.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
ano pane Plukovniku, uz jsem si vas zapsal do skupiny obrazkaru, ktere uz neotviram...;)
Zacinate byt silna skupina: Frick, Monty, Blixa, pracovni nazev zanasim na Obrazkari-FMB...;)
Reagovat
blixa
No pane profesore ! To je snad první obrázek a už jsem ve skupině "obrázkářů" ?!! No toto ? Zase uznejte, že obrázek měl výjimečnou dokumentární hodnotu !
Reagovat
lars
Myslim, ze blixa naznacil , ze Lucka je hov*no tenistka, nebot na obrazku vlk tlaci hov*no :))
Reagovat
blixa
Nene, nic takového. My nesmíme ani naznačovat !!! ;-)
Reagovat
lars
nezapirej !!
dukazy jsou jasne :))
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak, to uz Blixa nezaplka...;)
Reagovat
blixa
Možná, ale copak já můžu za to , co Vlk tlačí ??!!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tys vybral, tys to tu dal...;)P
Jasna provokace na Lucku...;)
Reagovat
blixa
Já vybral, tys tlačil ! Nevymlouvej se ! :D
Reagovat
lars
To ale neni vlk :))
Reagovat
blixa
No, vlk to zcela určitě je. Jen nevím jistě, jestli je to ten správný Vlk .. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sim te, vzdyt ty nerozeznas Zebru od Zirafy...;)
Reagovat
blixa
Teď jste mě ale ošklivě urazil, pane profesore !!! Já, který zná každou Zebru a Žirafu široko daleko ! Já, který zná každou subspecii ! No styďte se pane profesore !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kazdy prumerne vzdelany clovek vi, ze stourat klackem do Vlka, je proste spis blbost, nez rozumna akce...;) Se pak nemuzete divit...
Reagovat
blixa
No jo, průměrně vzdělaný, možná, ale co my nadprůměrně vzdělaní ? Na to jste nemyslel, pane profesore ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
No ti to uz nedelaj vubec, nemaj na takove blbosti cas;)))
Ti delaj uplne jiny veci, ktere se zdaji byt vsem jako uplna blbost a pitomost...no a za sto let to pak kazdy dela taky;))) a k tomu jeste u toho dela kazdy chytryho;D)
Reagovat
VlS
Co kecáš, že bez podpory 1GSL?
Reagovat
tommr
já vím, že jste jí určitě drželi palce, ale na TP vás moc vidět nebylo a obzvláště Vlkova absence byla nápadná. To jen sám monty toho o finále napsal víc než celej 1GSL dohromady ... :)
Reagovat
VlS
Těžko se můžu na jednom tabletu dívat a psát najednou, ale tlačit jí, to vyžaduje soustředěný ovládání kosmickejch sil a ne rozptylování se v plkárně.
Reagovat
smazaný uživatel
tak nejak;)
Reagovat
smazaný uživatel
Když soustředěně fandím u velkoplošné obrazovky, nemám čas klofat do noťasu.

Monty toho napsal tolik ne kvuli Lucce nebo tenisu, ale protože si někteří dovolili naznačit, že baťůžek je uhejkaná hérečka.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo talen na herectvi... to mne pripomina...
...
Tak kampaaak Kuzmo Kuzmiciiii!

noooo nema talent, Kuzma je tamhle...!!!

Vika je herecka, ale bez talentu,,,vcera bych rekl, ze nehrala;D)
Ale zase to az tak vazne nebylo;) Kdyby to bylo, vypadalo by to jinak,,,
,,,a kdyby hrala, to by taky bylo jine peklicko;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja nevim, Viku normálně nesleduju, protože je mi vrcholně nesympatická. Takže její styl hraní (tenisu i divadelních etud) hodnotit nemůžu. Nemám ji nakoukanou a navíc sebekriticky uznávám, že bych vůči ní nebyl objektivní.

Talent na herectví je důležitý. Hlavně u mužů. Ženám často k úspěchu u publika stačí zlatý vlas, maličká nožka a útlý pas, okrouhlý bok a ňadra dmoucí......
Reagovat
VlS
Jojo, a nejhorší jsou trpaslíci, ty potvory vlezou všude :-)
Reagovat
VlS
A myslíš, že by Koloděj přijal Viku jako Stáňu?
Přijal
Tak tedy na koně
já mám vlka
tak ba vlka
Reagovat
VlS
na vlka - hrůza ten mobil na psaní
Reagovat
lars
A byl jsi snad v hledisti v Dauha ? :))
Reagovat
janek_da
tos pojal
Reagovat
smazaný uživatel
Tak co bys od neho cekal...;)
...sim te, roky tu plka dokolecka jak gramofon, ze Lucka svou hlavu nezmeni, tak se nediv, ze je ted dost zmatenej...;) Proste ted nevi kudy kam;) Tak rozhazuje rukama kolem,... no;)
Reagovat
tommr
já to ale nemyslel jako nějakou výtku. Spíš jsem chtěl vědět proč jste to finále tak neprožívali. Napadlo mě jestli třeba pro ten váš spolek 1GSL není pouhej titul z Premier a 11.místo v žebříčku příliš málo ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zebricek, nam zily netrha,,,
,,,jasne ze jdeme hlavne po tom GS nadobi...
my jsme si tu Premiorovou radost hezky tady rozlozili...na dva dny, a mozna jeste nekdo s necim vyjede zitra, trebas Freedas;) No a kdo vi jestli jeste v utery s necim Oskar neprijde...

Jinak vpoho, ikdyby to byla vytka....hlavne ze neposilas nejaky linky na specialni obrazky;)))

Tady na ty linky na obrazky je treba dat celekm bacha...;) Nikdy nevis na co slapnes...
Reagovat
VlS
Tak se podívej na včerejší příspěvek 17:44 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co by, normalka, mnoho cinnosti najednou...;)
Reagovat
Jabadu
Nikdy nevydaná píseň britské superskupiny Queen. Vytažena ze šuplíku a v r. 2014 nahrána zbylými členy:

https://www.youtube.com/watch?v=NWzeNnq1-rA
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka super, mám z ní radost.
Po celý turanj hrála soustředěně, trpělivě, servis šlapal, nepanikařila, minimum chyb, dobrá hra v důležitých momentech. Fakt parádní týden.
Reagovat
Frick
1) Počítá se eso vždy jako winner
2) Pokud bránící hráčka se doslova jen škrtne raketou o míč, stává z winneru vynucená chyba?
3) Počítá se DF vždy jako nevynucená chyba?
4) Vynucená s vynucená chyba - jak moc je to subjektivní? Mohly by se statistiky FE x UE výrazně lišit, pokud by je dělali najednou dva různí rozhodčí / statistici / experti (či jak to nazvat)?
Reagovat
sprchon
Tyto otázky se mi taky už párkrát honily v hlavě... Předpokládám, že vítězný úder může přijít až tehdy, pokud se hráč/ka dostane do výměny. Tedy eso bude nejspíš samostatná kategorie, protože přichází přímo z podání. Stejně tak DF. Ale vůbec nevím, jsou to jen mé domněnky.
Rozdíl mezi UE a FE bude určitě někde popsaný, ale samozřejmě co člověk, to trochu jiný názor. Takže si myslím, že se to může drobně lišit, ale výrazně asi ne.
To škrtnutí raketou, resp. zasažení míče rámem rakety, to by mě taky zajímalo... Vlastně všechno by mě zajímalo. :D Určitě jsou tu lidé, kteří se v tom lépe orientují. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
JJ tyto otázky jsem si kolikrát též kladl nebo například když hráčka trefí míček do sítky je to nevynucená chyba ?
Jinak na tu první otázku mohu odpovědět , že se to jako winner nepočítá .
Na třetí otázku mohu odpovedet , že se to jako vynucená chyba nepočítá ,má to svoji kategorii.
Reagovat
sprchon
Jo, tak to jsem si myslel správně - tu 1) a 3).
Pokud hráč/ka netrefí míček do kurtu, ale do sítě nebo do autu, je to samozřejmě chyba. :D Jestli vynucená nebo nevynucená, to záleží na situaci... Ten rozdíl přesně nevím, většinou ale člověk pozná, jestli měla hráčka dost času se na úder připravit (UE) nebo jestli např. dobíhala míček na poslední chvíli nebo ho dostala pod nohy (FE).
Reagovat
zpilat
1) eso je samozřejmě winner, je tak i definováno - eso je úder, který je zároveň podání a winner :-)
2) ano
3) počítá, dvoujchyba je nevynucená chyba - protihráč k ní podávajího nijak nenutil :-)
4) může se lišit a často se liší, myslím zrovna na wimbledonu to počítají dost jinak
Reagovat
janek_da
1 až 3. je to tak
Reagovat
Frick
Věřím, že holky jsou schopný bez problémů postoupit i pokud nebudou hrát dvě členky z naší TOP 4 - v případě, že ty dvě co budou hrát, budou mít dobrou formu.

Takže, pokud se nkěterá z hráček bude cítit unavená nebo skutečně by chtěla dosáhnout ve své indv. kariéře nějaké mety, tak ať se klidně omluví.

(Otázka je, co LOH)

Kvitová, Strýcová, Siniaková, Smitková.
Reagovat
Frick
....
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Lucie Šafářová

Tak se to konečně povedlo!!! Po zklamáních typu Estoril, Washington a především Moskva, následně letos Antverpy a pak toužebně upřené pohledy k Charlestonu, ve kterém by to "prý" mělo Lucce vyjít. No, nakonec se to povedlo už teď v Dohá. Je to fakt super a přiznám se, že když kdyby Kája vyhrála v Sydney, Antverpách nebo v Dubaji, tak bych měl samozřejmě radost, ale asi bych měl i trochu mrzutý pocit, že Lucka byla takto předběhnuta. Ale nakonec je to jinak a pokud budem Petru a Janu počítat za fenomény, které jsou "někde jinde", tak je tedy Lucka jedinou naší tenistkou, která za poslední dvě dekády vyhrála nějaký lepší turnaj. A je to prostě tak. Podívejte se jen do toho kalendáře ( http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Archive/AboutTheTour/TourCalendar_2015.pdf ). Ty Internationaly, které jsou pro české hráčky jakž tak dostupné, ty jsou napravo, jako jakožto takové "béčkové" podniky a pak jsou nalevo ty áčkové - Premiery. A ty byly vyjma fenoménů typu Jany a Petry pro ostatní naše hráčky zapovězeny. Ať to byla Dája, Iveta, Klára nebo dokonce i Nicole. A poslední únorový den roku 2015 to Lucina konečně prolomila!!! Od Lucky jsem v této sezóně očekával dvě věci - TOP 10 a nějaký vyhraný turnaj vyšší kategorie. To druhé se tedy povedlo po dvou měsících. Takže vážení 1GSL, už si nemusíme říkat, jak jsou všechny ty OF, ČF, SF fajn, ale taky by to chtělo něco vyhrát a přitom se dívat, jak sezóna ubíhá a počet vhodných turnajů se snižuje až by třeba zase zbyla jen ta Moskva (jako loni), která by opět nemusela vyjít (jako loni). Skutečně, já byl po tom prohraném SF s Begu opravdu velice zklamán. Bylo jasný, že přes ty všechny úspěchy té sezóně 2014 bude něco chybět - titul a pokud možno nějaký lepší než WTA 280.
Reagovat
Frick
A to se už posouváme k letošní sezóně, od které jsme si hodně od Lucky slibovali a která začala rozporuplně. Dobré předstevení na HC, pak špatné Sydney a velké zklamání v Melbourne, když k Lucce nebyl los právě nejhodnější a do cesty ji přivál Švedovovou, kterou nedokázala porazit. Nicméně, úžasně si to opravila v deblu, který pro ni znamená první GS titul, byť samozřejmě, jen to jen debl a ten singlový lesk tam prostě není (já to tak zkrátka vidím - pardon). V Antverpách se konečně Lucka dočkala první singlové výhry na tůře, pak ale ztroskotala na Káje. Následně v Dubai svedla velice těžký boj s Casey a když se to nevyvijelo dobře, tak jsem skutečně přemýšlel v té rovině, že prostě u Lucky je to taková ta sinusoida a že se třeba bude opakovat něco podobného jako mezi sezónami 2012 a 2013, kdy Lucka na konci sezóny 2012 byla na tom velice dobře, aby se pak v roce 2013 propadla dolů. Že to prostě není tak dobrá hráčka a na tu TOP 10 nestačí. Ale Lucka ten zápas dokázala otočit, poté přehrála favorizovanou Venus, aby bohužel opět ztroskotala na Káje, ale i tak - Dubai už dávala důvod k optimismu. A nyní to přišlo. Teď ještě zbývá ta TOP 10. K ní je blízko. Na 11. místě je trochu nyní osamocená, náskok na pronásledovatelky je více než 300 bodů. Na 10. místo schází necelých 200 bodů a Petkovičová nemá dobrou formu. Skutečně chci věřit tomu, že se tam Lucka brzy podívá. Samozřejmě, jedna věc je se na chvilku podívat do TOP TEN a druhá věc je se tam držet, resp. spíše se držet v TOP EIGHT na race žebříčku, že? :o) Ale třeba se povede i toto. A nejen Lucce, ale i dvoum dalším českým tenistkám.

Takže, gratulace, holka naše. :o) Na tom videu jsi úplně k zulíbání. Ty wogo.
Reagovat
Frick
PALEC DOLU - Klára Koukalová

Mám Kláru rád a bude to trochu kopání do mrtvol, ale bohužel, nejde jinak. 0:6 2:6 od Hsieh je prostě velmi špatný. Nyní bude mít Klára (možná) poslední šanci něco udělat s tím svým propadem. V KL ještě stihla využít nasazení, navíc turnaj není dobře obsazen. Kdyby se povedlo aspoń tak to ČF....

----------------------------------------

Petra pokračuje v podprůměrných výkonech. Opět nestačila na Carlu S.-N. Je to samozřejmě zklamání, na druhou stranu je fakt, že Carla je na tom skutečně nyní dobře a tak to Petře odpustím a palec dolů jí neudělím.

Karolína ztroskotala na Carle ještě o kolo dříve, ale v jejím případě bych už to nějak neřešil. Mohla se z turnaje klidně odhlásit a nikdo by se nedivil.

Báře těsně unikla výhra nad Venus, když měla na retrunu i jeden mečbol. Co se dá dělat. Asi je Barča trochu tou třetí vzadu, ve stínu Lucky i Karolíny, ale samozřejmě nemůže být opomíjena. Jen ta achilovka, achich, achich...

Terka bohužel nezvládla první kolo v Acapulcu s Monikou Puig, které podlehla ve třech setech. Je to trochu škoda, věřil jsem jí o něco více.

Kristýna se na halové 50.000 v Petrohradu pokoušela nabrat nějaké body (a snad i sebevědomí), bohužel ale musela skrečovat už v OF. Snad v IW se jí zadaří o něco lépe.

Lucka Hr. sice prošla v Acapulcu jistě kvaldou, pak ale schytala od Sary E. v 1. kole debakl. Překvapivé je i to, že ač obě hráčky dělí v žebříčku více než 100 míst, tak kurzově byla Sara favorizována jen velmi mírně. Únava z předchozího turnaje a aklimatizace z antuky na její neoblíbený hard + letošní dobré výsledy Lucky H. na tomto povrchu byly až příliš přeceněny.

V Itálii se na ITF 25.000+H konečně chytla Bára Krejčíková, když došla až do finále. Kdyby ho zvládla, asi by ode mne dostala sekundární palec nahoru, takto si ale bude muset vystačit jen s hodnocením zde.

No, byl to zase krásný týden završený krásným Lucčiným úsměvem. Následující týden to bude trochu volnější, byť i tak bude co sledovat a pak už 5. a 6. GS :o)
Reagovat
tommr
já bych teda Petře klidně ten "PALEC DOLU" taky dal. Nejde jen o to, že s CSN zase prohrála, ale hlavně o to jakým způsobem prohrála. Je smutný, že se hráčka z top-4 po tak skvělým úvodu zápasu dokáže tak zhroutit a nenajde v sobě síly na důstojnej odpor ... :(
Reagovat
VlS
Bojím se, že mi nezbývab´, než tentokrát souhlasit.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych souhlasil , ale pro mě ještě větší propadák byla Klára Koukalová.
Reagovat
VlS
A tak Kláru já už ničítám mezi aktivní tenistky.
Reagovat
tommr
uvidíme zda svoje zápasy prvního kola kvalifikace odehrají zítra nebo jestli se na kvaldu vykašlou ...
Nepříjemný je i to, že Lucka Hradecká by v případě postupu hrála ve druhým kole s Nicole Vaidišovou ...
Reagovat
lars
hrat kvaldu wta turnaje s takovym umistenim v zebricku :)
Reagovat
fera
po prvním setu to vypadalo, že jí to sebevědomí pomáhá:)
Reagovat
blixa
Nicol jí dala 6:0 fóra, aby to nebyla taková nuda :D
Reagovat
Titan
Nastoupila jako LL, takže jí to spadlo do klí.. na raketu...:-))
Reagovat
lars
ale asi ztraci cas
Reagovat
fera
Ncola to nakonec chytla za ten lepší konec, snad už to teď dá...
Reagovat
Roger_Federer
Nikol ve 2 kole asi L.Hradecka..; (
Reagovat
smazaný uživatel
Nikole budu přát o něco víc, pokud má vůbec šanci. Body potřebuje jako sůl, aspoň aby nemusela hrát ITF kvaldy.
Reagovat
Roger_Federer
to si to asi nakonec uvedomila; ) a dotahne to dokonce.
Reagovat
Fandina
Háčka škoda. Finále je super, ale titul to není. Tak držím palce dál. Pojďte háčkované holky!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole už vede, tak teď ještě dotáhnout ten třetí set do konce.
Reagovat
Roger_Federer
kde to beres?
Reagovat
Titan
Reagovat
Fandina
http://www.bet365.com/home/FlashGen4/WebConsoleApp.asp?rn=72286267590&stf=1
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo livesport.
Reagovat
Fandina
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com
Reagovat
Titan
Jeden fail za druhým, co ...:-)))))
Reagovat
Fandina
http://www.livescore.in/cz/zapas/jJxOnaSB/?iframe_external=119358-11#prehled-zapasu
Reagovat
blixa
Tady na TP :D ;-)
Reagovat
Roger_Federer
diky
Reagovat
tommr
i když měly v STB mečbol při vlastním podání. To je vzhledem k tomu, že byly nasazený jako jedničky a na turnaji neměly prakticky žádný rovnocenný soupeřky docela zklamání ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
zklamání to je, ale když zlepší servis, jakože dnes to byla jejich nevýhoda, tak bude jen líp...hlavně přežily tak 4 matchbally....sice pak to nedaly, ale myslím, že jim to půjde ;)
Reagovat
Titan
Víš, jak je to s tou jednou řekou...
Háčka mají tak rozdílné osobností rozdíly, že se dle mého názoru budou se věkem vzdalovat... Osobně vidím problém s radikální Hlaváčkovou, která nemá ráda kompromisy a jestli Hradecká nebude hrát podle ní, tak to nevypadá dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
dostala kanára od jakési Japonky, která se v kariéře plácá jen na ITF v Japonsky, v nichž vyhrála sotva 5 zápasů :D-.....neuvěřitelný...
Reagovat
fera
no, možná, že to zase tak moc jasný nebude, ale neuvěřitelný to teda zatím je :)))
Reagovat
Titan
Nehaň dne před večerem...:-) Vaidišová je pod obrovským psychickým tlakem kdy ví, že jestli se letos nechytí, tak může prodávat kytky v zahradnictví...:-)
Reagovat
Roger_Federer
je nekde streem?
Reagovat
Titan
Na kvalifikaci v Mexiku...? Tam jsou rádi, když seženou kamery na hlavní soutěž...;-)
Reagovat
fera
myslím, že tam si na kvalifikaci mohou o kameře na kurtu nechat jen zdát:)
Reagovat
tommr
zatím se podle čísel zdá, že mají velkou slabinu na podání ... :(
V Monterrey se mezitím chystá na kurt Nicole Vaidisová. Její soupeřkou nebude veteránka Kimiko Date-Krumm, ale její mladá krajanka Makoto Nikomiya (627) ... :)
Reagovat
s7RanG
pak souboj Vaidišová Hradecká by byl pikantní :-)
Reagovat
tommr
zatím to bohužel vypadá, že k tomuto souboji vůbec nedojde ... :(
Reagovat
re.dihel
Zápas Nicol a Kimiko je zrušen? Která nenastoupila?
Reagovat
Enterprise
Nicole bude hrát proti Ninomiyaové z sedmé stovky žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Terka v Monterey má v prvním kole Kiku Mladenovic s kterou sehrála dva zápasy oba vyhrála v případném čtvrtfinále by mohla narazit na Anu Ivanovicovou.
Viz http://www.livesport.cz/pavouk/Gl0mbTXE/pUkldSea/#draw
Reagovat
sprchon
Opět proti mým představám. :D Dvě hráčky, které mě tam nejvíc zajímají a oni je šoupnou proti sobě hned na první zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
:D taky jsem byl zvědavý jak na Kiku tak i na Terku .
Reagovat
Fandina
Tak to docela nemám radost. Kiky umí zahrát super a já bych přála Terce lehčí soupeřku. Ale samozřejmě, když je takové H2, tak by se to mohlo zopakovat. Terka to zřejmě na ní umí.
Reagovat
sprchon
Moc rád bych sledoval aspoň čísla, ale díky tomu posunu to nedám. Beth první set prohrála a ve druhém má break. Tam to bude asi ještě na dlouho... To ponocování mi teď při škole moc nesvědčí, tak se kouknu jenom v noci na výsledek, jestli půjdu na záchod. :D Nebo to holt přežiju do rána neinformovaný...
Reagovat
smazaný uživatel
Nicole má hodně těžkou soupeřku... ale mohla by. Mě zase pokouší Ferrer-Nišikori, vzhledem k tomu jakej dopad bude mít výsledek na mýho oblíbence, ale ve 4 určitě nevstanu ;)
Reagovat
sprchon
Tak asi mohla mít i horší soupeřku, ale stejně je to celé nevyzpytatelné... Nevíme, co je s Kimiko - poslední 4 zápasy prohrála, před týdnem dokonce skrečovala. Nicole taky dlouho nehrála, takže nevíme, jak na tom je...

Jdu spát, přeju hodně štěstí, Nicole i ostatním českým hráčkám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na stránkách WTA Acapulco je že Háčka hrají na Chancha center. To bude asi největší kurt. Tak by na ten zápas měl být stream, když je to z centru
Reagovat
smazaný uživatel
Je teda ten stream?
Reagovat
tommr
vypadá to že nebude - nikde nic nevidím ... :(
Reagovat
sprchon
Fakt není... Jedině možná na bet365, ale tam nemám účet, tak nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
nechápu proč tam není stream. Je to finále a hraje se na centru, škoda no snad Háčka se dostanou v IW dostanou daleko
Reagovat
smazaný uživatel
Až do finále tam je porazí Matek s Šafářovou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte na kolikáté místo si ted polepšila Vika?
Reagovat
smazaný uživatel
38.místo v IW nebude nasazená
Reagovat
smazaný uživatel
Tady si to vždycky můžeš najít: http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
No alespoň že na Háčka je stream a moc ráda se na ně podívám. Letos jsem je ještě neviděla v akci
Reagovat
PetaM
On kdy je stream?
Reagovat
smazaný uživatel
ve 23:00 hrají Háčka finále a je na ně stream
Reagovat
PetaM
No a ptám se, kde je? :D Protože na drakulovi ho nevidím :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
no jo já ho také nemůžu najít :D na livesportu je vedle nic obrázek televize a to značí, že ten zápas je na streamu. Tak nevím :D co to sakra je, asi v tom má livesport bordel, nebo ten stream tam nějak naskočí já fakt nevim :)
Reagovat
smazaný uživatel
když si na to najedeš, máš tam stream zprostředkovaný sázkovkami, takže asi budeš muset být u nějaké registrovaný.
Reagovat
smazaný uživatel
Na to kašlu. Vždy když tam byla ta televize tak na ten zápas byl stream. VŽDY, jen teď nás livesport zradil
Reagovat
sprchon
Občas mají na livesportu chybu. Ani na stránkách tipsportu nemají psaný, že na to bude stream...
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak nic. tak jsi pustit The Amazing race :)
Reagovat
blixa
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/229247/hraju-nejlepsi-tenis-kariery-a-tohle-je-jeho-vysledek-slavi-safarova.html
Reagovat
misa
Musím zítra koupit na památku.
Reagovat
tommr
nedávno si na TP dával odkazy na velkej rozhovor s Luckou, kterej jsem si nestih přečíst. Moh by si sem ty odkazy dát znovu nebo mě aspoň odkázat na ten článek pod kterým byly? :)
Reagovat
misa
http://jpeg.cz/images/2015/02/14/mjHF5.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/02/14/T9cxt.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/02/14/FbN2.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/02/14/zPiar.jpg
http://jpeg.cz/images/2015/02/14/AWQnt.jpg
Reagovat
tommr
díky moc ... :)
Reagovat
d@ve
I já děkuji. Moc pěknej článek..
Reagovat
sprchon
Pěkné, hlavně je super, že si šla za svým a myslela pozitivně. Prostě chtěla vyhrát, věděla, co má hrát a dařilo se jí to. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No vypadáto že Nicole by mohla jít na kurt včas, protože ostatní zápasy jsou zatím velmi rychlé.
Reagovat
sprchon
Ty jo, Varvara se zatím nezvedla... Nicole bude hrát na stejném kurtu, co ona. Ale ještě o další zápas později (po Betahnie).
Reagovat
smazaný uživatel
A proč hraje Varvara kvalifikaci? vždyť je na na 30.místě.
Reagovat
sprchon
Protože se na turnaj přihlásila pozdě... V hlavní soutěži už nebylo místo.
Reagovat
smazaný uživatel
aha, to se na to měla radši vykašlat, než hrát kvalifikaci.
Reagovat
sprchon
No jo, fakt dostala 6:0 a 6:1. :O
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je drsný
Reagovat
smazaný uživatel
Jste na Wimbledonu a budete hrát debla a můžete si vybrat svojí spoluhráčku (Šarapka, Serena, Petra, Aga, Kája, Lucka Š., Caro, Bára Z.S., Květa Peschke, Hsieh S.W a Shuai Peng) koho by jste si vybrali, ale vaše tenisové schopnosti by byli stejné jako jsou teď
Reagovat
smazaný uživatel
já bych si vybrala Šarapku. S Petrou bych hrát nechtěla, protože bych jí to pokazila :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodně Aga, hodně jí fandím a potom asi Serena :) Asi by vyrovnávaly moji neschopnost na síti :D
Reagovat
smazaný uživatel
sla bych tvrde za titulem, Serenu.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi Lucku nebo Báru.
Reagovat
smazaný uživatel
Které 3 sportovní okamžiky jsou pro vás nejcenější?
Pro mě proměněný mečbol Petry Kvitové proti Marfuša ve Finále Wimblu 2011, Sprint Kateřiny Neumannové do cíle na ZOH 2006. Proměněný mečbol Radka Štěpánka proti Almagrovi ve finále DC 2012
Reagovat
smazaný uživatel
A Svobodov gól v Nagane 98' ??? :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo to také :) to víš těch okamžiků je hodně
Reagovat
smazaný uživatel
Mecirov mečbal proti Edbergovi semifinále OH Soul 88', finále bola formalita.

Gól Petra Bondru finále MS 2002 proti Rusku

Prežitie Moniky Seles po bodnutí nožom a neskoršiu výhru RG po comebacku
Reagovat
smazaný uživatel
Proměné mečboly Petry Kvitové na Wimblu
Reagovat
smazaný uživatel
Které 3 turnaje WTA jsou vaše nejoblíbenější? (můžou to být i GS)
pro mě Wimbledon, Indian Wells a Stuttgart
Reagovat
smazaný uživatel
vždycky ty, na kterých se zrovna hraje, a kde jsou nějaké top tenisky.
Reagovat
Fandina
tenisky nebo tenistky ... úsměv
Reagovat
sprchon
Wimbledonu se nevyrovná nic...
Reagovat
smazaný uživatel
Australian Open, Charleston a Bad Gastein. :)
Reagovat
misa
Všechny, na kterých hrajou Petra s Luckou.
Reagovat
lars
ikdyz hraji tragedii ? :))
Reagovat
misa
I tragédie je hodnotný žánr, navíc u Lucky skoro není k vidění.
Reagovat
lars
singl na AO byla tragedie
Reagovat
smazaný uživatel
Wimbledon , FO a samozřejmě tedko Pražský turnaj :)
Reagovat
sprchon
No jo, Španělka se nezapře. :)

https://instagram.com/p/zpkLMGL7pe/
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/GarbiMuguruza/photos/a.192452504236394.1073741831.182881405193504/468112176670424/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Dobré video, pěkný zadek... :)
Reagovat
sprchon
Teď si Garbi?e nějak nevybavuju v tvém týmu... Máš jí tam nebo ne?
Reagovat
sprchon
ÁÁÁ, TP nezná písmeno n s vlnkou. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nefandím jí, ale to neznamená, že se mi nemůže líbit... :)
Reagovat
sprchon
To neříkám, že se ti nemůže líbit... Ale přemýšlím, proč jí nefandíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak asi proto, že některé holky se mi líbí ještě víc. :)
Reagovat
sprchon
Tak to chápu. To už bys to nestíhal aktivně sledovat... A jak často obměňuješ sestavu?
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, nemůžu fandit všem. :) Ono se ani nedá říct, že bych to nějak obměňoval. Mashe, Vice, Aně a Caro fandím už delší dobu a předloni jsem akorát přidal další generaci - Kiki, Monču, Donnu a Katku. :)
Reagovat
sprchon
Aha, tak to jo... Můj tým není uzavřený a většinu zahraničních hráček postupně přebíjejí ty české, které mám furt raději a raději. ;) Ale třeba na takovou Caro nebo Angie nedám dopustit. :) Těch top oblíbenkyň mám taky možná tak osm jako ty, jinak bych to taky nestíhal sledovat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No musím povědět , že se mi na tom kurtu líbí víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo jsou podle vás 4 nejlepší Sportovkyně v historii ČR?
pro mě je to Petra Kvitová, Šárka Strachová, Kateřina Neumannová a Martina Sáblíková
Reagovat
PetaM
Určitě Petra a Martina S. ...
Reagovat
PetaM
Jasně, Barča :D
Reagovat
lars
Novotna, Spotakova jsou asi vic nez Sarka
Reagovat
smazaný uživatel
to jo ale Šárka je jediná česká alpská lyžařka, která porazila Alpské velmoce a je jedinou českou medailistkou z velkých akcí z Alpského lyžování
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť ji většina Čechů ani nezná.
Reagovat
smazaný uživatel
né vůbec. Šárka je skvělá. Myslím že Mystryni světa a Olympijskou medailistku by znát měli.
Reagovat
smazaný uživatel
tak si udělej v ulicích anketku. Většina bude znát jen Šárku Záhrobskou.
Reagovat
smazaný uživatel
no tak Záhrobská vždyť je to jedno ne.
Reagovat
George_Renel
To máš tu historii nějak krátkou. Při vší úctě a obdivu ke jmenovaným. Co třeba Čáslavská, Špotáková.... a jiné.
Reagovat
smazaný uživatel
Českou né Československou. Samozřejmě Štěpánka už závodila za ČR, ale ta konkurence je tu velká
Reagovat
smazaný uživatel
Doplnil bych namátkou třeba Evu Němcovou nebo Štěpánku Hilgertovou.
Reagovat
vrabejka
Navrátilová, Špotáková, Hejnová, Plíšková
Reagovat
smazaný uživatel
Dost těžká otázka těch sportovkyn je hodně snad více jak sportovců .
Ale asi je to Navrátilová , Čáslavská, Sáblíková , Kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce to moc přeju, suverénně nejsympatičtější česká tenistka. :)
Reagovat
smazaný uživatel
jak pro koho :) pro mě je nejsympatičtější Petra Kvitová
Reagovat
sprchon
Souhlas. :)
Reagovat
d@ve
DTTO souhlas..
Reagovat
re.dihel
Zdravím, nevíte jestli turnaj v Monterrey má pokryty kvalifikační zápasy kamerou? Docela mě zajímá jak Nicol bude hrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel ne streamy bude pravděpodobně až v hlavní soutěži
Reagovat
sprchon
Bohužel to neuvidíme, na kamerách to není. Navíc Nicole hraje na kurtu až třetí zápas v pořadí. Nezačal ještě ani ten první, protože tam doteď pršelo. Na jiném kurtu už se začalo hrát, takže za chvíli to pojede i na ostatních... Nicole se dostane na scénu pravděpodobně někdy mezi 23 a půlnocí.
Reagovat
misa
tenistka, jakou jsem kdy viděl.

http://oidnes.cz/15/023/org/HLT5993f1_QAT16_TENNIS_WOMEN_DOHA_0228_11.JPG

A raději už končím, nechci dopadnout jako marian99 :-))
Reagovat
sprchon
:D A toho ptáka jí udělá máma na paprice. ;)
Reagovat
misa
Lucka vozí domů tolik trofejí, že je za chvíli nebudou kam dávat.
Reagovat
sprchon
Vždycky se najde místo ještě pro jednoho. :)
Reagovat
Titan
Fotograf se sklem za pár set tisíc neumí zaostřit...:-))))
Reagovat
blixa
Zaostřit umí, ostří se na oči a ty jsou perfektní. To že je trofej mázlá je jiná věc, buď si měl dát rychlejší čas, nebo počkat, až Lucka zastaví pohyb s trofejí.
Reagovat
Titan
Tyhle objektivy jsou tak drahé proto, že mají brutální světelnost a jsou určené právě k používání krátkých časů při sportu... Asi mu to zapomněli v rychlokurzu říct...:-)
Reagovat
misa
Lucka je ostrá, že ten pták je rozmazaný jsem si, zaujat její krásou, samozřejmě nevšimnul :-)
Reagovat
ReadyTeddy
Gratulace Lucce, za své výkony si to v Dauhá zasloužila! Snad jí ta fazona teď vydrží.
Reagovat
janek_da
Ano, v LTC Cvokhausen vládnou dobré vztahy :)

Fran Schiavone:
Congratulations @luciesafarova. It is 1 year, playing better and better, more consistent and tidy. In #Doha a title won with work and humility.
Reagovat
tommr
co myslí tím "It is 1 year"? Že Lucka hraje v posledním roce líp?
Reagovat
janek_da
řekl bych že to myslí od loňského AO
Reagovat
smazaný uživatel
Frančeska je fajn holka.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuje Lucince za dokonalý sportovní zážitek. Byl to suverénní, naprosto soustředěný výkon. Lucčin potutelný úsměv, ve chvíli kdy měla 3 mb, byl okouzlující. Za umělecký dojem ze zápasu a předávání dostává Lucka známku nejvyšší 6.0

Lucka je bohyně a 1GSL ji i nadále bude maximálně podporovat k cestě na tenisový Olymp. Na podzim Kerberoska, dnes jedna ze Sirén, Lucie nabírá sebevědomí a ukazuje, že má na velká vítězství. Gorgony, Scyllo, Charybdo, Krakenko, Sfingo a další stvoření tenisové říše, Lucie už se vás nebojí!
Reagovat
janek_da
Lucie, postrach WTA
Reagovat
misa
Teď ještě, jak si povede proti nějaké Češce, až ji dostane.

První stupeň k zisku gs. byl učiněn, pochybuju, že nějaké tenistka získala titul bez toho, aby předtím ovládla nějaký premier.
Reagovat
tommr
vím, že třeba Schiavone získala před GS titulem na FO pouze dva menší tituly - už asi ale nevzpomínám jaký to byly ... :)
Reagovat
janek_da
3
http://cs.wikipedia.org/wiki/Francesca_Schiavoneov%C3%A1
Reagovat
misa
Má Moskvu 2009, což byl a je Premier.
Reagovat
tommr
no ted už má ale Lucka každopádně víc titulů než měla Schiavone před FO takže ... :)
Reagovat
misa
... FO bude Lucky, Wimbledon Petry a USO Karolíny :)
Reagovat
smazaný uživatel
a TM Báry :)
Reagovat
misa
a na ČT k tomu dají půlminutový spot ve zprávách
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
lars
TS bude Bary :))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra vyhraje FO a W. Lucka UO a Wim2016
Reagovat
misa
Věřím ti, jsi uznávaný odborník na kombinaci Petra + Lucka.
Reagovat
smazaný uživatel
Sharapova
Reagovat
mahycek
Také moc přeji Lucii, že vyhrála nad Azarenkou, jsem moc rád a přeji Lucce, do světové desítky. A jedna netenisová zpráva, že na Nova sport dnes v 21.05 dávají přímý přenos, Jaromíra Jágra co včera přestoupil do Floridy Panthers a utkání s Buffalem Sabres.
Reagovat
spaniel
Skvele Lucinka, jen tak dal, letos muze dokazat jeste mnohem vice.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik Češek letos vyhraje turnaj WTA? já tipuiji 5 (Petra a Lucka mají splněno, ale ještě Terka, Kája a Bára. možná se někdo přidá)
Reagovat
Kozoroh
Výborně Lucko, nechť ti ta desítka vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš na novinkách jsou takový ubožáci. Proto tam nikdy nechodím, protože tam pořád Petru schazují, i když je článek o Lucce. promiňte mi ten výraz ale jsou tam samí kre.téni
Reagovat
smazaný uživatel
takoví jako mladí
shazovat = ustálený tvar
Reagovat
Frick
ale asi ho mrzí, že tam nebyl....

Sec jenom. ten okamžik, kdy by jí třeba mohla hned objat atp...

Troy je asi taky kdesi v há(hn)ji...
Reagovat
smazaný uživatel
ještě teda vyhrát domácí turnájek :) Nejbližší šance na další titul u Lucky je samozřejmě Charleston, kde se jí dlouhodobě daří :) Získá Family Circle Cup?
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo hraje ještě na Charleston kromě Lucky z naších Češek.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.tennisforum.com/showthread.php?p=55315369#post55315369
Hraje tam Bára. Nicméně tam bude z konkurence snad jen nějaká antukářka viz. Sara a Petko. Makaréna ani Angie na antuce nevládnou. Snad jen nějaká hráčka, která se postará o překvapení. No a serena nejspíš dostane WC.
Reagovat
smazaný uživatel
ale ktovie , či tam bude Serena hrať . Zvyčajne tam hrala lebo nehrala IW , ale teraz ked bude hrať v IW a o tyžden na to obhajovať víťazstvo v Miami tak asi v Charlestone hrať nebude, si myslim :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě Bára.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Diky tak více bych to přál tý Báře , ale jestli by to měla být Lucka zlobit se nebudu jen at jsou nalosovány každá v jiné polovině .
Reagovat
VlS
Nejbližší příležitost je IW
Reagovat
smazaný uživatel
buďme realisté :)
Reagovat
lars
no 3 cesky v SF v IW asi nebudou:)
Reagovat
tommr
tam to asi na titul nebude, ale nějakej dobrej výsledek tam snad udělá ... :)
Reagovat
VlS
Nestahujte kalhoty, loni tam vyhrála Flavie.
Reagovat
tommr
jenže loni v IW nehrála Serena ... :)
Reagovat
misa
na začátku spolupráce:
Lucy, představ si, jaké by to bylo hrát finále grandslamu. Počkej, nesměj se. Nikdy nevíš...

Lucka si užila krásné vyhlášení, nedošlo ani na slzičky. V hlavě má větší cíle. Doufám, že v USA si splní sen o top 10.
Reagovat
Frick
od 18.8., pokud se hrál týdenní WTA turnaj, tak jsme buď měli zastoupení ve finále nebo 2-násobné zastoupení v SF (1. týden Bára v Aucklandu + Petra v Šenčenu a 6. týden - Bára s Kájou v Antverpách)
Reagovat
smazaný uživatel
od 18.8. ? :D
Reagovat
Frick
Co se ti na tom nezdá?
Reagovat
lars
na TM nebylo finale :)
Reagovat
smazaný uživatel
Začnu tweetem, který jsem napsal krátce po zápase:
"Vika - Lucka 4:6, 3:6. Gratulace Lucii. Mrzí mě, že Vika podle výrazu asi nebyla úplně fit a nemohla podat stoprocentní výkon... #WTADoha"

První dva gemy jsem neviděl kvůli technickým problémům (zajímavé, že stream na hokej mi šel :D) a z pohledu Viky jsem asi o moc nepřišel. Ze začátku vypadala lepší Lucka. Pak ale přišel obrat, Vika získala zpátky brejk a otočila z 1:3 na 4:3. Nakonec se to ale zase převážilo na stranu Lucky, která potom vyhrála tři gemy v řadě. Průběh byl naprosto vyrovnaný a rozhodovaly detaily, přesněji řečeno proměňování brejkbolů. Lucka svou šanci využila, Vika nikoliv... No a ve 2. setu to bylo v tomto ohledu vlastně něco podobného. Lucka získala brejk ve třetím gemu, Vika pak měla jeden brejkbol ve čtvrtém a tři brejkboly v šestém gemu. Nic nevyužila a Lucka už si v pohodě došla pro vítězství. V závěru zápasu navíc už bylo hodně vidět, že Viku prostě něco trápí (podotýkám, že jsem o tom psal už včera při zápase proti Venus). Její řeč těla nebyla ideální, pořád se protahovala a po získaných bodech se pořádně ani neradovala. Při těch posledních dvou gemech už si myslím, že to prostě nešlo. V tom osmém nebylo vůbec co řešit (Lucka dala tři esa v řadě) a v devátém už Vika asi ve dvou výměnách vůbec nedobíhala míček. Tak snad to nebude nic vážného, když si ani nebrala MTO, ale pro místní ubožáky je to stejně simulantka. U některých uživatelů už to úplně přecházím, ale u některých jinak inteligentních mě to dost mrzí (např. EllNino)...
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ještě jednou: Gratulace Lucce, protože za svůj výkon si dnešní vítězství bezesporu zasloužila. Zároveň mě hodně mrzí, že Vika prostě nemohla odehrát finále, jak by chtěla. Rozhodně netvrdím, že by Vika vyhrála, ale určitě by to byl ještě lepší zápas... Taky to beru z toho pohledu, že Vika už v Dauhá dvakrát vyhrála, zatímco pro Lucku je to premiéra a její životní titul. Je naprosto jasné, že ten smolný začátek sezony je u Lucky zcela zapomenutý a teď může směle zaútočit na Top 10. Na spoustě věcí (včetně tolik probírané psychiky) hodně zapracovala a jednoznačně na to má... Co se týče Viky, tak u ní je taky jenom otázka času, kdy se vrátí do špičky. Ještě víc je to ale otázka zdraví, protože to je fakt jediné, co jí v tom může zabránit. Tak doufám, že na dalším turnaji bude všechno v pohodě...
Reagovat
George_Renel
Nemohla odehrát jak chtěla, poněvadž jí to Lucka nedovolila. A nějaké vymlouváni se na bolístku? Lucka měla také velký stahovák na noze. Navíc z Viktoriina obličeje tryskaly negativní emoce pocitové, ne bolestivé. Míčky nedobíhala, protože na ně neměla a taky jí to tělo matróny nedovolilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych se s takovým troubou jako ty měl dohadovat? Když ti pošlu odkaz, tak si ho stejně neotevřeš (umíš to vůbec?), ale přesto to zkusím... Doporučuju se podívat, jak Vika dobíhala míčky hlavně ve 3. setu osmifinále proti Elině Svitolině a kolik tam dala vítězných prohozů z běhu. To je zajímavé, že tam jí to "tělo matróny" dovolilo...
https://www.youtube.com/watch?v=0a_kvGatJq0

Jinak už mám Viku dost nakoukanou a většinou poznám, když něco není v pořádku. Ona ty zápasy (úspěšné i neúspěšné) prožívá obvykle úplně jinak, než tomu bylo dneska...
Reagovat
VlS
Monty, ale Elina pisílá úplně jiný míče než Lucka. Lucka v úderech ten oheň má.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď nemluvím o soupeřce, ale o pohybu Viky.
Reagovat
VlS
Ale to taky záleží na tom, co ti tam přiletí. To je rozdíl, jestli to doběhnout jde, nebo nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je jasné, ale Venus včera dávala taky slušné bomby, ne? Rozhodně netvrdím, že by stoprocentně zdravá Vika proti Lucce všechno doběhla. Vždyť to dneska ani nešlo. Ale hlavně v závěru už prostě bylo vidět, že jí něco limituje...
Reagovat
blixa
Proti Elině běhala jak zajíc, to jo, ale kolik zápasů za sebou ti "tělo matrony" dovolí takhle běhat, než začne něco bolet nebo to prostě neudejcháš ? A o tom to je.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi vážně de*il. Až bude Vika fit, tak bude takhle dobíhat míčky i ve finále...
Reagovat
blixa
Dobře no. Viktorka ti prohrála a ty seš raněné zvíře. Chápu. Až budeš zase příčetnej, dej vědět ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš co? Příště si radši zase dělej srandu. Když totiž píšeš vážně, tak jsou to ještě větší sračky...
Reagovat
blixa
Říkal jsem "až budeš příčetnej" ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Všímáš si, že na všechny kromě dvou lidí tady reaguju normálně?
Reagovat
blixa
Ale joo, dobrý, v pořádku, hlavně klídek, ano ? Klídek ;-)
Reagovat
misa
abys neskončil jako quesh
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo píše slušně, na toho reaguju slušně. Kdo ne...
Reagovat
George_Renel
Když jsi v úzkých tak urážíš, to zde už známe. Odkazy jsem otevíral, když jsi ještě nedosáhl na klavesnici. Můžu ti říci, že kdybys odpoledne nepsal něco o negativních obličejích či řeči těla někoho jiného, vůbec bych na to tvé omluvně vymlouvající hodnocení nereagoval. Co nechceš aby ti bylo činěno, nečiň jiným....
Reagovat
smazaný uživatel
"Můžu ti říci, že kdybys odpoledne nepsal něco o negativních obličejích či řeči těla někoho jiného, vůbec bych na to tvé omluvně vymlouvající hodnocení nereagoval."

Vždyť říkám, že Vika ten dnešní zápas neprožívala jako obvykle. Když získá bod, tak se většinou povzbuzuje. Když je nas*aná, tak třeba hodí raketou. Ale dneska nebylo k vidění ani jedno z toho... Jinak ty tvrdíš, že jsem psal něco o negativních obličejích či řeči těla někoho jiného, ale pokud myslíš tu reakci na sojku, tak jsem nikoho konkrétního nejmenoval.

BTW: Ty a blixa podle mě urážíte Viku těmi narážkami na její postavu. Vika rozhodně není žádná tlusťoška a tímto způsobem se o ženě prostě nepíše (stejně tak mi vadily narážky typu "michelinka", které tady bývaly na Petru). Takže se nediv, že já reaguju takhle. No a pokud vím, tak "trouba" není žádný vulgarismus...
Reagovat
George_Renel
Jednak jsem nepoužil, ani nepoužívám slovo tlusťoška. Druhak nemluvil jsem o vulgarismech, je o urážení. Ale klidně. Já jsem starý trouba, ty jsi mladý trouba. A slovo matróna momentálně přesně vzhled a pohyb Azarenkové.
Reagovat
George_Renel
Vyatihuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tlusťoška nebo matróna, to je mi upřímně jedno. Pro mě jsou to urážky. Pokud budeš o Vice takhle psát, tak tě budu nazývat troubou i nadále...
Reagovat
George_Renel
Si posluž zaslepený adorante. To že se zatím hýbe jako matróna je nepopiratelný fakt a mírnou nadváhu nezakryje ani současný rafinovaný úbor.
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli posuzuješ její pohyb podle dnešního zápasu, tak jsi úplně vedle. A taky nevím, o jakém "rafinovaném úboru" to mluvíš, když Vika byla v Dauhá víc oblečená kvůli větru (což byla i v předchozích letech)... Jinak už jsem se bál, že dneska nebudu "zaslepený adorant". Teprve teď můžu v klidu usnout. :D
Reagovat
George_Renel
Viděl jsem všechny její zápasy a její pohyb je mizerný. Dobrou noc :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo? Tak jsi měl při těch zápasech asi zavřené oči...
Reagovat
FulnekUltras
Já si myslím, že Puškvorák byl dnes celkem v pohodě a klidně mohl i vyhrát, ale ta tři esa po sobě v předposledním gemu ho prostě rozklížila, a i když Šafi ještě při mečbolech mohutně pomáhala, bylo už pozdě... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
U Viky to spíše byla simulace ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevidím jediný důvod, proč by simulovala. Jak píšu: Už včera proti Venus bylo vidět, že není úplně v pořádku. Tam to ještě vybojovala... Myslím, že dneska v 1. setu to taky ještě šlo, ale postupem času to bohužel bylo horší.

BTW: Shodnul jsem se na tom taky s mojí twitterovou kamarádkou z Mexika (což vás ale asi nebude zajímat, protože taky fandí Vice :D)...
Reagovat
janek_da
důvod by určitě byl, proč by mohla simulovat. Nicméně i já si myslím, že nebyla 100% v pořádku.
Zdálo se mi, že nezvládala dlouhé sprinty z rohu do druhého rohu a radši je vypouštěla. Potom mi taky přišlo, že hrála agesivněji na returnu, aby urychlila výměny. Což ji hodně vycházelo, až na ten předposlední gem. Tehdy ji Lucka pořádně vykoupala těmi esy.
Jinak během hry bych řekl, že ji to zas až tak neomezovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem se Vily tady taky zastala a to ji nemusím. Bylo jasný, že nesimulovala. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*Viky
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si všiml, žes přála Vice. :) Abych řekl pravdu, byl bych radši, kdybys jí fandila upřímně. Ale holt když nemáš ráda Lucinku... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby přestala u tenisu houkat, tak bych jí možná přála i upřímně, její tenis se mi celkem líbí. A taky mě štvou ty její selfíčka na Twitteru. :DD
Reagovat
smazaný uživatel
To mně se právě líbí, pravidelně jim dávám favorite. :D
Reagovat
blixa
Jsem to říkal už včera, že baťůžek ji bude limitovat. Prostě celková zátěž nohou je vyšší a bolístky se líhnou. Musí pořádně regenerovat a nepřehánět to s počtem turnajů.
Reagovat
janek_da
hele, teď do montyho radši nedrbej
Reagovat
smazaný uživatel
Já ho můžu tak maximálně poslat do prodloužených zad. :D Když neví, za jaké situace se ještě sluší pokoušet se o vtipy, tak ať si trhne nohou...
Reagovat
blixa
A jako co se chuděrce Vikince stalo ta strašného, že není vhodné vtipkovat ? (podotýkám, že jsem nevtipkoval) Že prohrála finále ? No to je fakt hrůůza, asi bychom měli mlátit povinně hlavama do zdi a trhat si zbytky prořídlých vlasů, viď ?
Reagovat
smazaný uživatel
Tady ale vůbec nejde o to, jestli prohrála nebo ne...
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=6141718486111
Reagovat
blixa
Tak tohle výjimečně není drbání do Montyho. Každej je konstrukčně stavěnej na nějakou váhu a když má víc (ale i míň), tak se to projeví.
Reagovat
smazaný uživatel
Ona už ale měla problémy s nohou ještě před tím, než jsi začal používat ty hloupé narážky na její postavu...
Reagovat
aligo
nesouhlasím... sice jí nesnáším, ale opravdu se mi nezdála v pohodě... snad se jí zase nevrátil ten zánět nebo něco podbnýho.. to bych jí fakt nepřál, ale Lucka hrála fantasticky a Viku skoro k ničemu nepustila s vyjímkou toho jednoho ztraceného servisu... :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Viky, když jí to nešlo tak hrála divadlo.
Reagovat
smazaný uživatel
A že ho teda hrála i včera, když ji to šlo. Divné, co?
Reagovat
smazaný uživatel
1. ČR - 4 hráčky
2. USA - 3
3.Rusko,Itálie,Německo - 2
4.Rumunsko,Čína,Dánsko,Kanada,Srbsko,Polsko,Španělsko - 1 :-)
Reagovat
Chrenda
nám všem dělají radost, je dobře, že se aspoň střídají. Tu vyhraje turnaj Petra, dneska zase Lucka. Kája dvakrát ve finále, je to mazec. Škoda, že za chlapi to táhne sám jen Tomáš.
Tak velká gratulace Lucce a i Tomovi za semifinále, je vidět, že byl Djoker hratelný, škoda.
Reagovat
aligo
pokud vím tak Tomáš na rozdíl od Jirky letos žádnej turnaj nevyhrál....
Reagovat
aligo
exhibice se nepočítá...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to si nemyslím , že za kluky to táhne jen Tomáš , Jirka například narozdíl od Toma má za tento rok titul z ATP. I když ty jeho první kola už mě štvou.
Reagovat
Frick
ATP turnaj vyhrál zatím letos jen jeden Čech a Berdych se nejmenoval.
Reagovat
Chrenda
Jo máte pravdu, na Jirku jsem zapomněl, to asi pod dojmem těch čtyř posledních porážek v řadě. Jasně titul je Super. Tak to táhnou dva v chlapech, ale v ženskejch je to skoro deset bab. :-)
Reagovat
tommr
průběžnej žebříček WTA k dnešnímu dni - po odehraném finále turnaje v Doha.
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 9592 (+3197)
2. Sharapova 8215 (+1820)
3. Halep 6571 (+176)
-----------------------------------
4. Kvitová 6395
-----------------------------------
5. Wozniacki 4730 (-1665)
6. Ivanovic 4425 (-1970)
7. Bouchard 4306 (-2089)
8. Radwanska, A. 4065 (-2330)
9. Makarova 3420 (-2975)
10. Petkovic 3190 (-3205)
----------------------------------
11. Šafářová 2995 (-3400)
----------------------------------
12. Errani 2670 (-3725)
13. Suarez Navarro 2660 (-3735)
14. Kerber 2650 (-3745)
------------------------------------------
15. Plíšková, Karolína 2620 (-3775)
------------------------------------------
16. Pennetta 2560 (-3835)
17. Williams, V. 2550 (-3845)
18. Keys 2100 (-4295)
19. Peng 2080 (-4315)
------------------------------------------
20. Záhlavová-Strýcová 2055 (-4340)
------------------------------------------
21. Jankovic 2030 (-4365)
22. Muguruza 2015 (-4380)
23. Cibulková 1957 (-4438)
24. Cornet 1925 (-4470)
25. Stosur 1835 (-4560)
...
38. Azarenka 1303 (-5092)
...
Reagovat
tommr
Petra Kvitová i přes další předčasné vypadnutí dále zůstává na čtvrtým místě ...

Lucka Šafářová se díky titulu z Doha posunula na 11.místo a na desátou Petkovicovou ztrácí už jen 195 bodů ...

Karolína Plíšková sice klesla na 15.místo, ale pozici v první dvacítce má i nadále pevnou ...

Bára Strýcová se díky propadům Muguruzy a Cibulkový posunula na dvacátý místo a stala se tak čtvrtou českou hráčkou v první dvacítce ...

Z ostatních hráček stojí za zmínku posuny Erraniový a Suarez Navarrový a vypadnutí Muguruzy a Cibulkový z první dvacítky.
Azarenka je stále až na 38.místě a ani v Indian Wells nebude nasazená ...
Reagovat
smazaný uživatel
je pozice Agy v top 10 po neobhájení finále v IW nejistá?
Reagovat
PetaM
3415 - tolik bodů bude mít po odečtení finále v IW. Takže na Top 10 stačí v pohodě. Záleží, co holky za ní.
Reagovat
aligo
myslím že tak to bylo myšleno, když se třeba Lucce, Káje atd povede IW a Aze vůbec, tak ji můžou předběhnout...
Reagovat
smazaný uživatel
Není ;)
Reagovat
tommr
pozice Agy v první desítce je sice ohrožená, ale myslím si že jí uhájí ... :)
Reagovat
Jan
Koukám že až do 25. pozice, když pominu 38. Azarenku, je to pěkně natřískané. Samé dobré hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si že budeme jednou dominovat jako Rusky v roce 2008 a 2007 nebo jako Američanky v roce 2003. Máme hodně skvělých hráček v čele s Petrou, ale myslíte že bude někdy až tak dominantní velmoc?
Reagovat
Frick
Dívejme se na to realisticky. Máme jednu hráčku v TOP TEN, další tři jsou ve druhé desítce. Jedna je hned 11. další 15, třetí je 20.

První dvě skutečně do té TOP 10 sviští. A já věřím tomu, že se tam dostanou a v průběhu jara / léta nastane chvíle tří Češek v TOP TEN.

Otázka je, jestli se to udrží i po Wimblu. Spíše asi ne.

Ovšem možnost i více než tří Češek je nepravděpodobná.

Možná v horizontu tak dvou let, pokud Lucka bude pořád v pohodě a Terka by šla nějak prudce nahoru.

U Báry je asi TOP 10 zcela nemožná. Zdraví nedovolí.
Reagovat
aligo
a to ti řekl kdo? že zdraví nedovolí... jasně má ti šlachu ale už dlouho a sama už říkala že je to lepší tak nevím kde bereš takové informace....
Reagovat
smazaný uživatel
No Báře bych ted opravdu přál nějaký titul.
Dva ted těsný výsledky nad Venus a Petkovic.
Reagovat
tommr
to těžko, protože nemáme tak velkou základnu. Spíš budeme za nějakej čas vzpomínat se slzou v oku jaký jsme měli kdysi okolo roku 2015 krásný výsledky ... :)
Reagovat
Frick
Plíšková 23, Siniaková 19, Smitková 20, Bouzjková 17, Vondroušová 16...
Reagovat
smazaný uživatel
VAIDIŠOVÁ 25 na Nicole nezapomínejme. Neřekla poslední slovo
Reagovat
smazaný uživatel
no a možná se nám rozjede i dvojče Plíškové :)
Reagovat
smazaný uživatel
a ještě vcelku neznámá Simona Heinová sedmnáctiletá juniorka, která je v žebříčku hodně dole, ale určitě si říká o pozornost
Reagovat
FulnekUltras
Važme si, že se to teď tak všechno i generačně sešlo.
Reagovat
smazaný uživatel
Važme si hlavně Petry, taková hráčka se bude u nás hodně těžko hledat
Reagovat
Frick
Bodově i finančně ne, to je jasný.

Ale jak říkal Lucčin ex, když jste semifinalista na GS, tak ten turnaj pro vás končí prohrou. A na tom rozhodně něco je. :o)

Pochopitelně - je tam třeba najít nějakou míru. Takže myslím, že třeba to SF ve Wimblu bylo (pocitově pro Lucku) více než titul z WTA 280...
Reagovat
EllNino
ale titul Premier je asi Lucky životní výsledek :)
Reagovat
smazaný uživatel
já bych brala SF ve Wimblu než titul s Premier. Přeci jenom SF Grandlslamu sledujde stovka milionu lidí a sledují to lidé i v těch nejapadlejších státech světa a ta atmosféra Center Court je kouzelná.
Reagovat
PetaM
Jo, ale na podstavec/ do vitríny si ze SF nedáš nic.
Reagovat
smazaný uživatel
ale dostaneš medaili. Každý semifinalista Wimbledonu dostane malou medaili. Ale SF by bylo pro mě víc, je to finančně i bodově lepší. A je za to mnohem větší prestiž
Reagovat
PetaM
Ano, ale tu medaili dostaneš jen ve Wimblasu, z jiného SF na GS ne.

Navíc na SF časem lidé zapomenou, ale titul bude navždy zapsán v análech :)
Reagovat
smazaný uživatel
to zas jo, ale kdyby to byl Premier 5 tak jo to beru.
Reagovat
PetaM
Přijde časem. Nemůžeme chtít všechno hned :D
Reagovat
smazaný uživatel
Něco za SF dostávají do takový malý tmavě modrý krabičky. ;)
Reagovat
PetaM
Jak říkám. To je jenom (?) z Wimblase, takže Lucka měla čuch na to, do kterého SF se dostat. Z jiných by nedostala (?) nic ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ty furt řešíš takový 3,14čoviny?
Reagovat
misa
u Lucky fantastický! Grandslam v deblu, první premier v životě (navíc extrémně silně obsazený) a příští týden 11. místo v singlu. Největším plusem turnaje v Doha je to, jak úžasně ho Lucka zvládla v hlavě, jakou psychickou odolnost ukázala. Tuším, že na celém turnaji ztratila 4 servisy.

Lucinka urazila za necelé dva roky pod Robem velký kus cesty, vášeň pro tenis, ochota ke změnám, dřina, všechno se konečně hezky spojilo v jeden celek... Krok za krokem za svými sny, cílevědomost... přitom tak nádherná povaha, úcta ke všem soupeřkám, a fairplay za všech okolností.

Přeju jí, ať zůstane celý rok zdravá, bez zranění (noha doufám není nic vážného) a šťastná. Může letos dokázat velké věci. Už ví, že na to má...

Vyzařují z ní kvanta pozitivní energie, hraje nádherně, vypadá ještě líp - krásně se jí fandí. Lucko, díky, že jsi!
Reagovat
EllNino
to je suprový :) Like ;)
Reagovat
janek_da
nezapomeň, ona se už hodně zlepšila s Jelenou Rističovou. někde jí i za to děkovala.
Reagovat
misa
Ano, 2012 zakončila v top 20, na začátku dalšího roku ji pak hodně srazila prodělaná angína.
Reagovat
VlS
Není Jelena Rističová manželka Noleho? Já si teď nemůžu vybavit její jméno, naposled trénovala Naďu Petrovu
Reagovat
misa
Jistě, úplně jsem to přehlédnul. Biljana Veselinovič.
Reagovat
janek_da
dám si Nole fans do ignoru :)
Reagovat
tommr
s Jelenou Ristič neměla Lucka nikdy nic společnýho - to je Djokovicova žena. Jeden čas jí ale trénovala Biljana Veselinovičová ... :)
Reagovat
janek_da
:D a ja si řikal, že mi něco neštimuje. dík
Reagovat
d@ve
Pěkný komentář. Plně souhlasím a připojuji se taky s LIKEm. :)
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně za to, jak jsi po víc než deseti letech na okruhu dokázala během posledního roku posunout svou kvalitu na o tolik vyšší úroveň - a že jsi i dnes až do konce udržela mentální sílu, která byla k přetlačení Viky potřeba. Tenhle úspěch si moc zasloužíš!
Reagovat
sprchon
Jo, tou mentální silou mě Lucka na tomto turnaji velmi příjemně překvapila. :) Většinu důležitých momentů zvládala oproti dřívějšku úžasně. Navíc ani fyzicky to tentokrát nebylo až tak náročné, jak jsme byli zvyklí. Jen jeden třísetový zápas z pěti a jen dva tiebreaky za celý turnaj, to je super. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je vidět, jak Steckley Lucce svědčí.
Reagovat
sprchon
Jako když není s ní? Na jednu stranu je to super, že to psychicky zvládla, když tam byla sama. :)
Reagovat
sprchon
A vlastně všechny začátky zápasů jsou o dvě hodiny posunuty. Nicole tedy začne někdy kolem 22:00.
Reagovat
tommr
co se děje? :)
Reagovat
sprchon
Prej prší... Takže je možné, že se ani do půlnoci nedočkáme.
Reagovat
tommr
to by ale zase mohlo trochu pomoct Andree a Lucce, který dneska musí odehrát finále debla v Acapulcu. Na případnej přesun do Monterrey by tak měly o něco víc času ... :)
Reagovat
gerd
Lucko bravo!!!!!!!!!!!!!! Kdepak, naše tenistky to je jízda v 100vém žebříčku směrem k první 10tce--"starší", mladé i mladičké se rvou která bude spolu s Kvitkou v desítce!!!Naše tenistky nám může svět závidět to je bez debat! Horší je to pravda s našimi tenisty,ale třeba se i to zlepší!
Reagovat
FulnekUltras
A řekl bych, že Petra byla pro všechny další v posledních letech tím největším příkladem a motivací.
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhernej ohňostroj s pohledem na Lucii to se neokouká a pobavila se s těma košiláčema. Ještě jste i všimli jak rozhodčí vyslovovala krásně Šafářová
Reagovat
VlS
Čičak to umí
Reagovat
Frick
mnohem více zasloužený - má tenhle titul větší auru, než třeba titul z Moskvy nebo Antverp, byť 470 bodů je to tak či tak?
Reagovat
sprchon
Z Anverp ani z Moskvy Lucka titul nemá. Takže tenhle je samozřejmě cennější a zaslouženější. :D
Reagovat
PetaM
:D :D
Reagovat
aligo
jednoznačně má tento titul větší váhu... ani Moskva ani Antverpy nebyly tak silně obsazené...
Reagovat
sprchon
To je taky pravda. :)
Reagovat
aligo
a Lucka cestou za titulem porazila 3 nasazené hráčky, všechny poměrně kvalitně hrající a ve finále porazila Azareknu, což je skvělé, protože je to špičková hráčka a lucka ukázala, že je připravená porážet ty nejlepší..
Reagovat
sprchon
Všech 5 soupeřek hrálo dobře, Lucka jim ale tentokrát nedala moc šancí. :)
Reagovat
VlS
Dej pokoj s těma teoriema a užívej si to jako my, nebo se běž věnovat astrologii.
Reagovat
UnrealTom
gratulace Lucce fantastický úspěch
Reagovat
mikimaus321
a ještě by to chtělo další výhru ve čtyřhře H+H z Acapulca
Reagovat
smazaný uživatel
No a výhru Báry Krejčíkové na ITF a Vaidišový v kvalifikaci :)
Reagovat
EllNino
Bára prohrála 3:6 6:7
Reagovat
Frick
Nevadí. I tak těch 36 bodů je fajných. Konečně se trochu probrala.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Lucce ..
Azarenka se mi opravdu znepříjemnila ani se nedivím Lucce , že ji snad jako jedinou z hráček nepolíbila Vika se bude vymlouvat , že byla zdravotně omezená možná se nechává inspirovat Rafou .
Doufám , že dnes přibude titul z ITF Báry a také z deblu H+H.
Jinak pro zajímavost všechny hráčky , který vyhráli tento turnaj ocitli se v TOP10 takže doufám , že je Lucka napodobí ..
Reagovat
smazaný uživatel
hned jak jsem to dopsal jsem si od ElNino přečetl , že prohrála :(
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika by měla navštívit Nadalova Dr. Grunsteina nebo našho prof. Koláře, ti ji dají do kupy
Reagovat
aligo
třeba měla zlomený prst...
Reagovat
HayashiM
4. Kája
4+3= 7. Petra
4+3+3= 10. Lucka
4+3+3+3= 13. Bára :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tři. Tolik je stran v trojúhelníku, to je znak iluminiátů.
Reagovat
smazaný uživatel
ŘÍKÁM SI, JESTLI LUCKU NENAKOPLO TO JAK JI KÁJA PŘEDBĚHLA V ŽEBŘÍČKU. ASI SI ŘEKLA, HOLKA JEŠTĚ JE BRZO, ZATÍM JSME 2 JÁ....
Reagovat
filp
to je blbost proc by ji melo brat ze je ceska je to souperka jako kazda jina
Reagovat
EllNino
Lucy paráda, servis držel a psychika taky, to je to hlavní, jinak super výkon :) Gratulace k tomu ptákovi :DD ...tak 10. místo už je blizoučkooo ..
Reagovat
FulnekUltras
Ptáci dneska Lucce moc slušeli - jak ten jestřáb při třetím MP, tak i masivní zlatý sokol od ručníkářů... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
...obrovská gratulace LUCCE!!!..strašně si to zasloužila!
Reagovat
janek_da
drobné plus - v top10 Race máme 3 hráčky.
Reagovat
Michaelus
to je tam až tak velký rozdíl ve financích? To bych teda neřekl
Reagovat
Michaelus
Patří pod Titana
Reagovat
klokocnej
Jak říkal komentátor, na tenis Lucky se dá koukat. Trpělivost vyrovnanost a hrála tam bez trenéra. Sama si dělala pořádek v hlavě. Blahopřeji
Reagovat
filp
to bez trenera je dulezite je to o mentalni sile. Lucka byla celou dobu absolutne soustredna zadne zmeny emoci.
Reagovat
Titan
Letos ještě nebyl zápas, ze kterého bych se tak těšil... Sice to není Dubai za 900 bodů a 456.000 doláčů, ale jen 470 bodů a 124.000 papírů, ale nemusí pršet, jen když kape...;-)
Reagovat
FulnekUltras
Sportovní hodnota tohoto titulu je s Dubají zcela srovnatelná.
Reagovat
smazaný uživatel
nevíte jak bude vypadat žebříček? :)
Reagovat
PetaM
Budou tam čísla ... Nějaká jména ... A tak.
Reagovat
Titan
Víme, a říkali to i na kurtu. Lucka je no.11...
Reagovat
smazaný uživatel
pták je ve správných rukou. Vika by jich měla už moc
Reagovat
mikimaus321
pěkného ptáka dostala
Reagovat
Frick
PYRO IS NOT CRIME!
Reagovat
vrabejka
Tak to si byl ty kdo na Baníku bouchal ty dýmovnice?
Reagovat
Cico93
Som trochu smutný;-:(((. Dnes to nebolo ono, ale Victoria odohrala skvelý turnaj a je na výbornej ceste. Od zač. roka 1.kolo, osemfinále a teraz finale.

ComeoN ! ! !
Reagovat
misa
Díky, hlavně gratuluj 1GSL. Vika doufám půjde nahoru, aby už nasazené měly od ní klid v úvodních kolech :-)
Reagovat
Michaelus
To je asi pravé zlato, co? :)
Reagovat
Fandina
Šafi moc velká. Pěkný výkon, nasazení. Nádhera. Pěkné. Letos GS v deblu a teď tohle. Jen tak dál Śafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se konečně dočkala a zaslouženě a jedeme dál Lucko
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je opravdu strašně příjemná :) Na okruhu je jich málo
Reagovat
a.magerova
Reagovat
dadaft
gratulace Lucce.
bohužel streamy byly tak špatné, že jsem raději koukal na Rogera, ale určitě hrála dobře.
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
to je ono ! Jupí!
Reagovat
freeteepek
Gratulace Lucii a všem sázkařům, kteří si před turnajem na Lucku vsadili při kurzu 17:1! Škoda, že nemám obrázky z vyhlášení. Aspoň, že ten zvuk mi zůstal.
Reagovat
sprchon
Já sice nesázím, ale zrovna dneska bych zkusil Lucku a Rogera - už jen proto, že to jsou dva moji nejoblíbenější tenisté vůbec. Tímto tedy gratuluju i Fedexovi. :)
Reagovat
ipko
v tipovaní je jedna zásada a tá je, že nikdy nedávaj na obľúbených hráčov :)
Reagovat
sprchon
Jo, to se říká a když jsem sázel, tak jsem to většinou dodržoval. :D Ale dneska jsem Lucce i Fedexovi věřil a jsem rád, že to oba dali. :)
Reagovat
d@ve
Tak to jsme na tom u obou podobně.. ;)
Reagovat
sprchon
Lucku mám nejraději z WTA, Fedexe nejraději z ATP. :)
Reagovat
smazaný uživatel
uz ho libla, zlatasa a mame ohnostroj.. :-)
Reagovat
Frick
Proč si nevzala MTO? Minimálně na nějakej tejp?
Reagovat
freeteepek
Protože to nemělo cenu. Dneska prostě byla bez šancí:-)
Reagovat
filp
to si chtela vzit pred tim nez bude podava lucka na vitezstvi , ale nejak se prepocitala
Reagovat
sprchon
Super, Lucko! Výborně! :) Obrovská gratulace! :)
Hrála fakt dobře, což potvrzují i statistiky - 27 vítězných úderů a pouze 11 nevynucených chyb.

Skvěle, jen tak dál. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Velká gratulace!
Reagovat
Frick
Otevírám virtuální sekt........ BUM!

Lucko, tohle bylo úžasný. Tak jsi česká dvojka. Karolína si může chvilku posečkat :o)
Reagovat
vrabejka
snad se obě o post české dvojky budou prát v první desítce :) Snad dnes uspěje i Nicole.
Reagovat
smazaný uživatel
... a po Wimbledonu bude možná česká jednička...
Reagovat
Michaelus
No ta tam toho taky dost obhajuje. Ale doufám, že letos bude zase český wimbledon ;-)
Reagovat
aligo
nejlépe české finále :))
Reagovat
Michaelus
A semifinále :D To by tady ale už bylo rozhádané všecko :DD
Reagovat
aligo
a dvě česká semifinále :D :D
Reagovat
Michaelus
Já jen čekám, že budou všechny v jedné čtvrtině :D
Reagovat
PetaM
Jasně ... :D Petřina cesta za 3. titulem z Wimbledonu:
1. kolo: Hradecká
2. kolo: Allertová
3. kolo: Siniaková
OF: Smitková
ČF: Záhlavová-Strýcová
SF: Šafářová
F: Plíšková

.... :D A všichni se pose*ou ... :D
Reagovat
EllNino
nn 1. kolo dostane Kláru a pojede domů :DD ...
Reagovat
PetaM
Klára skončí v kvalifikaci :D
Reagovat
EllNino
ta nepujde do kvaldy snad ještě :DD ...
Reagovat
Michaelus
Klára otěhotní :D
Reagovat
PetaM
S kým prosím tě :D :D
Reagovat
EllNino
s Radkem :D
Reagovat
PetaM
Jo, tak to je relativně možné ...
Reagovat
EllNino
:D :D to jo
Reagovat
EllNino
přál bych jí to :)
Reagovat
Michaelus
To by nám vyhlásili válku :D
Reagovat
sprchon
To bych Petře nepřál. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko do prvního kola ne, radši Kristýnu, ať má komplet sklap dvojčat. :D
Reagovat
Michaelus
sklap dvojčat :D
Reagovat
smazaný uživatel
*skalp (píšu na mobilu)
Reagovat
EllNino
přece nechceš po Plíškách, aby šli na plech, takový pěkný vlasy maj :))
Reagovat
EllNino
*šly ...fuj, ale to sem se lek, co sem to napsal :D
Reagovat
PetaM
*jsem
Reagovat
PetaM
2x
Reagovat
PetaM
*lekl
Reagovat
vrabejka
to los nedovolí :D
Reagovat
filp
Lucka hrala dobre a hlavne konzistentne, zadne slabe chvilky jen par micu za cely zapas, Azarenkou byla lepsi jen v podani a returnu. Moc gratuluji tehle velmi sympaticke hracce.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Lucko!!! :-))
Reagovat
Empe
Úžasné. Soupeřky byly těžké, ale Lucka to všecko zvládla! :)
Hrozně bych jí přála TOP10, zaslouží si to!
Reagovat
mikimaus321
konečně LUCINO paráda
Reagovat
VlS
Pistolnice vyhrála, jdu se opít
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PetaM
Gratulace gratulace gratulace!!!!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist