Šafářová v Eastbourne padla v třísetové bitvě

20. 6. 2013, 17:47
Aktuality 263
Ve čtvrtfinále skončila pro Lucii Šafářovou generálka na letošní Wimbledon. Česká tenistka dnes v Eastbourne ztratila dobře rozehraný zápas s Američankou Hamptonovou, které podlehla 6-3 6-7 a 4-6.
Lucie Šafářová

S Jamie Hamptonovou se dnes Lucie Šafářová utkala podruhé během jednoho měsíce. V květnu na French Open prohrála ve třísetovém dramatu a stejně dopadla i dnes.

Utkání, jehož začátek posunul déšť nad dějištěm turnaje, odstartovala tentokrát lépe česká hráčka. Šafářová sice ve třetí hře čelila třem brejkbolům v řadě, výborně ale zafungoval její servis, který si tentokrát udržela. K prvnímu brejku jí krátce nato pomohl pád soupeřky, která se hůř vyrovnávala s podmínkami na kurtu; osmadvacátá hráčka světa se díky tomu dostala k prvnímu brejkbolu, při kterém její soupeřka zahrála dvojchybu.

Šafářová se hned v příštím gamu dostala znovu do ošemetné situace, další tři brejkboly Hamptonové v řadě ale opět odvrátila dobrým podáním.

První prolomené podání v další sadě viděli diváci až za stavu 3-3. Znovu se dočkala brněnská rodačka, která brejk potvrdila a dostala se do vedení 5-3. Při svém servisu byla Šafářová dva míče od vítězství, v klíčový moment ji ale zradily nervy a bylo srovnáno. O dva gamy později ještě odvrátila dva setboly a vynutila si zkrácenou hru, ale v ní od stavu 1-1 nevyhrála ani jednu výměnu.

V rozhodujícím setu dokázala česká tenistka smazat ztrátu a z 1-3 srovnala na 3-3, na další brejk ale už neodpověděla a s turnajem se rozloučila porážkou 6-3 6-7 a 4-6.

Šestadvacetiletá Šafářová, která od Roland Garros spolupracuje s kanadským trenérem Bobem Steckleym, přes prohru prožívá nejlepší období roku. V Praze na Spartě vyhrála turnaj ITF, pak sice vypadla na French Open v 1. kole, ale minulý týden hrála semifinále v Norimberku a teď došla v Eastbourne do čtvrtfinále.

Hamptonová, jež v Eastbourne prošla kvalifiakcí a v prvním kole vyřadila světovou čtyřku Agnieszku Radwaňskou, tak vyhrála už šest zápasů v řadě a letos postoupil potřetí do semifinále. V něm bude o premiérové finále bojovat v prvním vzájemném střetnutí mezi ženami proti bývalé světové jedničce Caroline Wozniacké. Dánská tenistka dnes otočila utkání s Ruskou Jekatěrinou Makarovovou, kterou porazila 4-6 6-0 6-3.

Třiadvacetiletá Američanka se už s Wozniackou utkala na US Open juniorek a před osmi lety v New Yorku zvítězila.

"Na ten zápas si matně vzpomínám," řekla Hamptonová. "Nejsem si jistá, na ten zápas si nepamatuju. Od té doby jsem odehrála už spoustu dalších zápasů," uvedla Wozniacká. "V poslední době jsem ji párkrát viděla a je to silná soupeřka. Je mladá a v poslední době hraje dobře, má dobrý servis i voleje a mičky se snaží hrát rychle. Myslím, že tráva její hře vyhovuje," dodala Dánka.

Do semifinále se nedokázala probojovat turnajová dvojka Na Li, která dnes nestačila na Rusku Jelenu Vesninovou. Zatímco na antuce se letos v singlu trápila, na trávě polovina vítězného deblového páru z French Open ožila a v Eastbourne vyřadila už druhou nasazenou hráčku. Vyrovnanou úvodní sadu musel rozhodnout tie-break, ve kterém Vesninová proměnila hned svůj první setbol. Ve druhém dějství pak Ruska sice ztratila vedení, za stavu 4-3 ale potřetí v zápase sebrala favoritce servis a utkání poté ukončila.

Mezi čtyřku nejlepších se nedostala ani šestá nasazená Maria Kirilenková. Světovou jedenáctku vyřadila Belgičanka Yanina Wickmayerová, jež ve svém prvním čtvrtfinále od lednového finále v Aucklandu vyhrála po boji 7-5 ve třetím setu.

Výsledky - Eastbourne - ženy (tráva, dotace 690.000 dolarů):
Dvouhra - čtvrtfinále:
Hamptonová (USA) - Šafářová (ČR) 3-6 7-6(1) 6-4
Vesninová (Rus.) - Li Na (2-Čína) 7-6(4) 6-3
Wozniacká (5-Dán.) - Makarovová (Rus.) 4-6 6-0 6-3
Wickmayerová (Belg.) - Kirilenková (6-Rus.) 6-2 1-6 7-5

Semifinálové dvojice: Hamptonová - Wozniacká, Vesninová - Wickmayerová.
pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

263
Přidat komentář
dadaft
Jamie, Elena, Simona, Kirsten - dneska hlásím plný zásah. ))
Reagovat
smazaný uživatel
taky
Reagovat
smazaný uživatel
Katka, Caro - dneska hlásím den na ho*no. :D A to ještě večer hrajou naše baskeťačky proti favorizované Francii...
Reagovat
smazaný uživatel
"Pro Caro to znamená nějaké body navíc, protože loni skončila v Eastbourne v 1. kole. Caro čeká ve 2. kole opakování zápasu 1. kola RG proti Lauře."

Myslíš si to pořád? Dokonce ti došla až do semifinále. Na kolik bodů navíc to vidíš? Příště si tyhle amatérské "počty" líp promysli. Je ti známo, že žebřík WTA sčítá body za 16 turnajů? Vše nad 16 padá mimo ranking.
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, že je mi to jedno? Prostě v pondělí vyjde nějaký žebříček a já ho budu respektovat. Podstatné je to, že Caro zahrála v Eastbourne mnohem lépe než loni... Když už mě chceš opravovat, tak mi to příště aspoň napiš rovnou a ne až tři dny potom. Anebo mi nepiš vůbec, protože o tvoje kecy nestojím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tehdy jsem tu větu přehlédl, zaujalo mě něco jiného a k tomu jsem psal reakci.
Reagovat
tommr
a díky nečekanejm porážkám Wozniacký a Kirilenkový si před nima udrží neztenčenej náskok (těch 35 bodů co získala Kirilenková v Eastbourne nehraje žádnou roli). Pokud ve Wimbledonu nevypadne už v prvním kole má velkou šanci udržet si osmý místo i nadále ... :)
Reagovat
PetaM
Já myslím, že Petra má šanci se i dostat před Kerber ne? :) Už teď po odečtení bodů je 7. A pokud vždy dojde do stejného kola, jako ona, tak bude i nadále před ní .. :) :) A vzhledem k tomu, že Kerber má ve ČF Serenu, Petře teoreticky stačí i to ČF s Vikou ... :D :D
Reagovat
tommr
jj máš pravdu - Kerberová přišla v Eastbourne o dost bodů a protože ve Wimbledonu obhajuje semifinále dostane se Petra už při dosažení stejnýho výsledku před ní. A los má Kerberová výrazně horší než Petra. Já se ale pro jistotu dívám už jen na hráčky za Petrou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, promarněné šance ve 2. setu prohrály Caro celý zápas. Ve 3. setu byla Jamie už o trochu lepší... Mám z toho všeho smíšené pocity. Od Caroline to byl dobrý turnaj, dobré výkony a hlavně velké zlepšení na servisu. Přesto ten dnešní zápas hodně mrzí. Přece jenom, Caro tam zůstala jako poslední nasazená a už jsem pomalu věřil, že by případně mohl vyjít i ten titul. Co se dá dělat...

Jinak dneska ta rozhodčí byla vážně tragická. Kdyby tam dali nějakého robota ohlašujícího skóre, tak to vyjde úplně nastejno. Čároví tam podle mě udělali dost chyb (na obě strany) a ona to ani jednou neopravila. Jediný její zásah byl ten, když Jamie zahlásila dvojdopad, který v žádném případě nebyl... Taky by mě dost zajímal ten proměněný mečbol Jamie, jestli to nebyl náhodou aut. Opakovaný záběr neukázali a z toho přenosu to vypadalo všelijak... Prostě by tomu turnaji hodně pomohlo jestřábí oko (asi jako všem turnajům, které ho ještě nemají).
Reagovat
tommr
o jakejch šancích to mluvíš? Caro hrála celej zápas tužku a první set urvala jen díky svý typický bojovnosti a psychický odolnosti. Po herní stránce to ale byla bída ...
Jinak souhlas s tím jestřábím okem. Na turnajích kategorie Premier by mělo bejt HE povinný. Předešlo by se tím zbytečnejm dohadům a trapnejm scénám ...
Reagovat
Fandina
Je to jedno, ale myslím v prvním nebo druhém setu přiznali Caro eso, které když to zopakovaly bylo evidentně venku. Záběr zopakovaly. Mečbol to zřejmě byl, to by se Caro ohradila. Stála vedle.
Reagovat
Fandina
Jinak hezký zápas a celkem plný zvratů. Faktem je, že vždycky, když jsem občas koukla, tak Jamie zkrátila hru a nepřešlo to přes síť. Několik hodně hloupých chyb a zrovna v důležitých okamžicích. Ale Jamie jinak určovala hru, je to jasné i podle počtu winnerů, nicméně Caro hrála dobře a vůbec nemusela zápas projet. Bylo to vyrovnané.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ti nemusím odpovídat, přečti si můj komentář ve 14:20. Tam to máš přesně rozepsané, o kterých šancích ve 2. setu mluvím. Nebylo jich málo... No a že Caro hrála "celej zápas tužku", to je teda pěkný nesmysl. Ano, Jamie byla útočnější, ale to ještě neznamená, že Caro hrála tužku. Předpokládám, že Jamie je útočnější proti většině svých soupeřek. Proti Caro hrála aktivněji, než hrála třeba Laura.

Fandina: To máš asi taky pravdu. Vždyť já říkám, že tam byly chyby na obě strany... No, mně právě přišlo, že Caro se ten mečbol moc nezdál a Jamie si taky nebyla úplně jistá. Ale to už je teď asi jedno...
Reagovat
Fandina
monty ... co se týká mečbolu, tak to byl nějaký rychlý záběr a pak hned na Jamie, jak zvedla ruce, takže v tom byl nějak chaos v tom, co zrovna kamery zabíraly.
Reagovat
tommr
pokud bereš každej brejkbol jako šanci tak to pak Caro opravdu šance měla. Jenže trochu zapomínáš jak k těm brejkbolům Caro většinou přišla - po nevynucený chybě soupeřky. Hamptonová celej zápas tlačila a Caro se jen bránila a čekala na chyby. Šlo vlastně jen o to jestli se Hamptonová sama vyhází nebo ne. Pokud si takhle představuješ dobrej výkon svý favoritky ... :)
Reagovat
dadaft
já bych se Caro zastal - nemůžeš přece útočit, když jsi z bekhendu i forhendu slabší než soupeř.
(no, bekhend možná srovnatelný)
každý hraje to nejlepší, co umí, Caroline má jiné přednosti, a dneska hrála dobře.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi asi jediný, kdo se ptá na to, jak k tomu Caro přišla. Není důležité jak, ale jestli. Prostě ty šance měla a hotovo. Byla dva míčky od vítězství, stejně jako včera Lucka Šafářová... Dával jsem tady i průběžnou statistiku vynucených chyb, ve které měla Caro celkem jasně navrch. Jestli si to představuješ tak, že Caro jenom "čekala na chyby", tak si to představuješ blbě. Caro musela zahrát vždycky aspoň tak, aby Jamie případně udělala chybu. Ale není pravda, že by si Caro neuhrála body sama... Jak říkám, Jamie byla útočnější hráčkou, ale to neznamená, že by Caro jenom čekala a koukala.
Reagovat
smazaný uživatel
Teda to byl mač. Dadaft dnes musel tlačit jako dva buldozery.:)
Po prvním setu a tom hrozitánským TB jsem to chvíli nesledoval a pak jsem se díval na konec druhého a na třetí set.
Jsem rád, že to Jamie dala, byla by to škoda, vypadnout hned po tom, co porazila Lucku. No, finále bude zajímavé, pravděpodobně s Vesnou....
Reagovat
Sonja
Možná se ve finále střetnou obě hráčky, které porazily Češky...
Janina vypadá ve formě, porazila už dvě hráčky top 10.
Reagovat
smazaný uživatel
Yanina vypada ve forme...
...no nevim...:)
Reagovat
Sonja
Soudím jen podle výsledků-výhry nad Petrou a Makiri. Hrát jsem ji neviděla.
Ale zatím to spíš vypadá na finále Jamie-Elena no.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych potřeboval jako prase drbání.
Reagovat
smazaný uživatel
Yanina mě výhrami nad Petrou a Makiri překvapila, ale víc ve formě vypadá Elena. :) Ta zase vyřadila Anu a Na Li...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Na Li a Ana zas tak extra klasa na trávě nejsou, jako Petra a MaKiri
Reagovat
Sonja
Souhlas s janekdů.
janekda- Proč bys to potřeboval? A komu bys fandil? A koho bys tipoval?
Reagovat
smazaný uživatel
Nepodceňuj Aničku! :) Ale je fakt, že jiné povrchy má asi radši...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenze Petra nejak hodne, hodne spatne hrala, a MaKiri zalezi...minuly rok mela celkem, celkem...letos asi bida... GS ukaze, ale byl bych opatrnejsi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu jsem se odvázal, když se mi tak daří.
Garbince bych fandil, ale ta Kirsten je neskutečná jak se zvedá.
Yaninu mám rád. Vlastně mi připadá jako hezčí ségra Petry. A to je Petra hezká. Ale na trávě fandím lani.

monty25: Jasán, Ana je nebezpečná všude o tom žádná.
Reagovat
Sonja
Tak ji tam máš.
Jamie-Elena... doufám, že to Jamie dá, ale bude to teda těžké:-//

monty- Tak to vidíš. Anička vypadla s finalistkou (a kdo ví, jestli ne s celkovou vítězkou)...
Reagovat
smazaný uživatel
A to samé se dá říct o Caro. :D Já budu přát Eleně.
Reagovat
tommr
Flipkensová se zvedla poté co si jí do parády vzala Clijstersová. Kéž by Petře a lidem okolo ní jednou došlo, že to je přesně to co by potřebovala i Petra ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mi to říkat nemusíš. To je faktor X.
Reagovat
VlS
winners UE 55:48 Jamie a 18:24 Caro jasná řeč, kdo tvořil hru. Ale ty nervy, ty si mohla vybrat včera s Luckou. Tak jsem zvědavej na finále.
Jinak si myslím, že na Wimblu moc daleko nedojde, psychická únavu ji zradí, ale doufejme, že jsem s tou prognózou vedle. Ale včera nervák, dneska nervák, finále taky asi nebude zadara ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom doplním, že někdy v polovině 2. setu ukázali statistiku vynucených chyb a Jamie měla 35, zatímco Caro 17. Je fakt, že asi od toho závěru 2. setu už Caro nechávala Jamie moc hrát. No ale Caro tam rozhodně taky měla pěkné momenty. Možná to nebyly všechno winnery, ale bodů z toho bylo dost... Pro Caro je to škoda, protože tenhle zápas se dal vyhrát. Skoro bych řekl, že vzhledem k vývoji se měl vyhrát. Ale to si včera Lucka Šafářová asi říkala taky...
Reagovat
dadaft
ano, navíc má ve Wimblasu hodně těžká první tři kola...
takže raději titul teď, a pak se děj vůle boží, jednoduché to nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
byl opravdu k ni kruty...
Reagovat
Fandina
Jamie.
Reagovat
dadaft
paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Příliš riskuje, ale za tu aktivní útočnou hru si finále zasloužila. Hra Carol je pro diváka odporná. A navíc už dva roky nevyhrává důležité turnaje, pryč s ní.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevyhrává - pryč s ní. Ano, pan rádoby fanoušek Ing. Broz se opět projevil. :D Je mi jasné, že nemůže pochopit, proč to tak prožívám...
Reagovat
Sonja
Supééééééééééééér:-)))
Vypadl mi net za stavu 4-3 pro Jamie:-(( Ale hlavně že to dala. Obrovská gratulace!!
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak Kirsten vážně v suchým, škoda, Garbine je mi sympatická.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky je ni sympatická. Ale Lucy včera stačila.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Džejmí! Ještě jeden gem plýs.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč ta korejka má na sobě tak ohavný elasťáky? Když už je potřebuje, proč si nepořídí bílý jako má třeba Berdych?
Reagovat
smazaný uživatel
Ona je má hodně pěkný, asi to je příjmem. Máš satelit?
Reagovat
VlS
pravě líbí, že vypadá jak holka, která si jde po škole pinknout s kámoškou a nedělá ze sebe manekýnu jako Makiri.
Reagovat
Sonja
No je fakt, že barva by mohla být jiná...ale na druhou stranu jsou zajímavý a budí pozornost:-D:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Jamie a Vesnina vyhraje a já budu v 7. nebi :)
Reagovat
smazaný uživatel
"Jinak teď mě pěkně bolí ruka, jak jsem po tom posledním fiftýnu 2. setu fláknul do stolu" :-)

Dobře ti tak. Spisovateli, proč to tak žereš? Úroveň WTA je tristní, lepší tyhle turnaje vůbec nekoukat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo treba ATP je na tom lepe, jen to potvrdilo letosni finale RG v Parizi, to byla ovsem bomba a skvela podivana!
Asi nej momentem tam byl ten magor s tou svetlici :D)))
To ovsen stalo za sledovani...

To ten dnesni zapas v porovnani s tim byl asi tak 10x zajimavejsi...
...no jo... kazdej se nudime u neceho jineho, ze :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tvůj názor. Mě všechny grandslamy maximálně vtáhnou. Na trávové turnaje před Wimbledonem se nedívám, občas to mám puštěné u kompu jako kulisu.
Reagovat
VlS
další pokus o zajištění výhry pro Jamie
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to je jeden z největších mýtů a klišé zde na TP. :D "Piotr prohrává Caro zápasy, nebo ji vždycky rozhodí..." Je to pěkný nesmysl. Piotr za ní teď v Eastbourne chodil v každém setu a nerozhodil ji ani jednou. Naopak, sami komentátoři britského Eurosportu říkali, jak je pozitivní. Já si myslím, že Piotr si teď to trénování užívá. Co jsem četl, tak Caro by měla mít zanedlouho nového trenéra a Piotr chce trávit víc času doma.
Reagovat
Fandina
monty ... jasně, že Piotr Caro dobře radí, podle mě se nejdná o mýtus, ale hec ... úsměv
Reagovat
VlS
winners 18:4, UE 19:7 (-1;-3)
Reagovat
Sonja
18/19
4/7
Reagovat
dadaft
hic jak v pekle a do toho ještě takové nervy.......
Reagovat
smazaný uživatel
ta posledni vymena te musela rozhicovat jeste viiic....neskutecna Jamie...
Reagovat
dadaft
jj, sem tam chybka, sem tam krizička, ale jinak moc pěkné. ))
Reagovat
VlS
teď vylezla z hrobu, pak se do něj zase položila a znova vylezla. Taky jí haprují nervy a ne že ne. Tak hurá do 3.
Reagovat
smazaný uživatel
A Kirsten to už snad taky upinká ...
Reagovat
smazaný uživatel
to ze Karlicka odpadne...jasne, ale Grbina az prilis snadno:/
Reagovat
smazaný uživatel
Dokud není proměněn MP, není konec. Kór u holek. Ale snad Kim to má ošefovane.
Reagovat
smazaný uživatel
Zatraceně důležitý gem na 5:1. S odvrácením brejballu.
Reagovat
smazaný uživatel
A už je to 0:30.
Reagovat
smazaný uživatel
Kirsten vyhrála. Já věděl, že spravedlnost zvítězí.
Reagovat
smazaný uživatel
:) Jeste aby to dotahla do konce Jamie, ale ja se obavam, ze dnes to bude den bez prekvapeni...
Reagovat
smazaný uživatel
dva setbally v haaaji...
Reagovat
Sonja
JE TO TAM!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
ale stejne urve set....neskutecnaa borka...
A nerekl bych, ze Carol vymekla a nedopodavala...
Reagovat
smazaný uživatel
Toho 2. setu je z pohledu Caroline strašná škoda. V tom sedmém gemu prostě měla využít jeden z pěti brejkbolů, bylo by to 5:2 a věřím, že tohle už by dotáhla... Potom za stavu 5:4 podávala na vítězství, vedla 30-0 a zase nic. Pak měla i brejkboly za stavu 5:5, gembol za stavu 5:6... No prostě strašná škoda. Jestli tady dadaft psal, že Caro vyhrála set, který jí nepatřil, tak teď se to samé dá říct o Jamie. Snad Caro ještě zabojuje ve 3. setu. Bude to ale strašně těžké... Jinak teď mě pěkně bolí ruka, jak jsem po tom posledním fiftýnu 2. setu fláknul do stolu. :D
Reagovat
dadaft
jj, 1:1 na sety je správně.
ale měly být naopak. ))))))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, zase nepotvrzený brejk. :( Bohužel, Caro si teď nepomáhá servisem tolik jako předtím...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako to je faaakt neco neskutecneeeho...

Uz se tesim na jeji souboj ve Wimbledonu se Sloane :D))) To bude jizda...chudak dadaft...
Reagovat
Sonja
Jooo, pojď, Jamie!:-D
Reagovat
smazaný uživatel
To je rafan, ta Jamie.
Reagovat
smazaný uživatel
+ Pjotr. Viděli jste na yt, jak Carolajn radí, ať prohraje? Z jasného stavu projela x gemů.
Reagovat
smazaný uživatel
jo, videl:)
Reagovat
smazaný uživatel
No, ono to bylo trochu jinak :D
http://www.youtube.com/watch?v=ZdloZQnqfvI
Reagovat
smazaný uživatel
Pánové, včera jsem hrál tenis v takovém hicu. Že jsem byl grogy po prvním setu.
Pozor po extra dlouhé době jsem neodvracel ani jeden brejkball.
Reagovat
smazaný uživatel
haluz...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na tom jsem se shodl i s kámošem.
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kty volejove kreace jsou opravdu neskutecne:D) Tomu se snad ani neda obcas uverit:) to je taky pekne crazy devce:)
Reagovat
smazaný uživatel
ta hra na srovnani, byla od Jamie opravdu velmi povedena, hezky se na to diva;)
Reagovat
smazaný uživatel
sakrys, i pres ten vitr, Jamie uz po druhe to na servisu nedala...
Reagovat
smazaný uživatel
a Garbina se take nema nejak k dilu:) Jamie pomalu kraci do pekel...ted jeste vypadne ta Vesnina, a dnes to bude nudna jistotka...a zadny prekvapeni:/
Reagovat
smazaný uživatel
Par rad kolem vetru....je to dobre, ma to stabilizovat...
...sance pro Jamie se zapasem jeste neco urobit:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Pjotr už není co býval. Vyhráno není.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale hned Caro nabidla 3 brejky a Jamie to zvladla, je vyrovnano 2:2 :)
Hezky Piotr, bravo, pekne to Caro stabilizovala...porad ale nevim ,co tim myslel...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dlouho to te Jamie nevydrzelo...ted bych rekl, ze je problem s tim vetrem...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted ty jeji akce na siti...tak to uz je lepsi ta nas lucinka, jak to vymele do tribun, aspon lidi maj darek...:)

Ikdyz ted ten haluzovy:D)))) ten byl:D))))Tak poslat to za sebe na lajnu....sem dlouho nevidel...:)
Reagovat
dadaft
hodně fouká.
Reagovat
smazaný uživatel
a proto Jamie kazi ty volje na siti...snad ne...
Reagovat
smazaný uživatel
23 x 8
nebudu psat od ktery, co je, to je asi zbytec...
Jamie UE 20, Carol 11, celkem dost na jeji pomery, ale je to na trave...to je fakt...
Reagovat
smazaný uživatel
No ten hororovy TB....
Ta chyba na prechodu na sit...asi stala Jamie nejen set, ale mozna i zapas...Danka jako obvykle pripravena vratit vse co ji spadne ne jeji pulku...bez pardonu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bych nečekal.
Reagovat
dadaft
čert vem tenhle set, ale hraje parádně.
Reagovat
smazaný uživatel
to jo...:)
Reagovat
VlS
ty jsi trubka, jako včera Lucka, takhle odevzdat vyhranej set. Ty dva voleje na konci TB, to bych ti dal snad na zadek
Reagovat
smazaný uživatel
Muj tip je 2:1 pro Slovenky

Daniela > Klara
Magduska > Bara
Jana < Kristl
Reagovat
Michaelus
Kdyby Petra zůstala na 7.místě,tak by měla ve čf Serenu,v 1.kole Mattek-Sands a 2.kole Kanepi:-) teď to má Kerber a moc jí nezávidím,Petra dostala podle mě vcelku dobrý los,ohrožení může přijít od Makarova Shvedova,(Bouchard?)
Reagovat
Michaelus
ohrožení pro ty 1.kola samozřejmě
Reagovat
smazaný uživatel
sabine zase blízko Sereno, vítězky FO :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Sereně se určitě podlomily kolena, když to slyšela.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ATP:
Tomic x Sam Querrey
Klizan x Berdych
Llodra x Nieminen
Hewitt x Wawrinka
Tsonga x Goffin
Marin Cilic x Marcos Bagh.
Tipsa x Troicki

WTA:
Sabina x Fran
MaKiri x Laura
Kaia x Tara
Betuska x Angelika
Madison x Heather
Klara x Daniela
Sloane x Jamie > hodne kruteee a vitezka bere Andreu Petkovic:)
Petra Cetkovska x Donna Vekic > opet krutarna, vitezka bere Carol, takze uf...
Sharapova x Mladenovic > no to je los jak vino:) Doufam, ze to Mladenovic zvladne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhlidky nasi LUCY...

Los dobry, prvni kolo bude hodne dulezite, Davis neni tolik otrepana, ale na tyhle hracky pozor!!!
Ve druhem to bude muze byt dalsi Lucka, nebo "neznama" italka
No a potom to bude ve 3.kole Melanie Oudin, protoze Mladenovic vyradi Masu, a uplne se z toho nadseni zapomene a dalsi kolo nezvladne:)

No potom tam hrozi ve 4. kole Marion, ale ta je nejaka ted mimo...takze spis mozna potka Camilu:))) to muze byt hodne nebezpecne...ale porad realne...

Potom si Lucka ve QF da opacko s Jamie, opet se potkaji a konecne ji to Lucka vrati i s urokama...

SF potka se s Petrou nebo Azou...uznejte, ze Petra Lucku proste nezvladne psychicky, bo je to kamaradka, a Aza Lucy hrube podceni...

F Serena, az tady bych videl prvni problem:D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
No konečně. A navic celkem realne zhodnoceni. Je to hratelny turnaj. Skoro symbolické, jak se kruh uzavře výhrami nad dvěma američankami.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro má smůlu, že se Jamie nepotento.
Reagovat
dadaft
tentokrát se potento.
ale ještě není konec.
Caro zkrátka získala set, který ji nepatřil. dobře podává - že by fakt ta (staro)nová raketa???

hra Jamie, to je fantazie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teď nevím, jestli to nevezmeš zpět. :D Ale pořád to bude strašně těžké. Jamie je zatím nejlepší soupeřka, proti které Caro hrála na tomto turnaji... Je to neskutečně vyrovnaná bitva. Myslím, že v tie-breaku rozhodly ty dvě chyby za sebou, které Jamie udělala na síti. Zároveň je ale třeba říct, že Caro neskutečně bojovala. Tolik setbolů se nepovede odvrátit každý den. :)
Reagovat
VlS
Tak bohužel se Jamie potento 5x z 5 pokusů
Reagovat
dadaft
tak zatím ve velkém stylu................................
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm Karlicka zatim taky:), uz uhrala aspon 3 gemy:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste by mne zajimalo, jak amici letos ty ctvrky nazvou:D)))) ted v tom budou mit peknej zmatek, chlapci:)))
Reagovat
smazaný uživatel
BUDE OPACKO, VE FINALE VETERAN vs. ANDY.
Reagovat
smazaný uživatel
On chytne po ceste celkem jeste sveziho Tommyho...
...tak to jo...Uz sa tesim, jak teho synka Tommy vyrube...
...ani jsme si to vlastne neuvedomil:))))

Jupiii:)))) letos to bude Crazy... z jedne strany napechovana ctyrka, z druhe kdo vi, kdo prijde:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pravdou je, ze stoupla aspon teoreticka sance na finale Serena x Petra...to zase jo...:)
Reagovat
PetaM
Stoupla a hodně :D
Reagovat
pepin
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=589162317772116&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater
Tak doufejme, že se Peta bude takhle usmívat i za 3 nedělě. Moc ji to všichni přejeme, je nádherná a myslím si, že horko těžko hledá konkurenci. Myšleno zatím na fotce, na kurtu to snad přijde.
Reagovat
smazaný uživatel
To budou neksutecne zapasy...hned bude moznost videt Masu proti Mladenovic:), Andyho, Rogera, Rafu atd...

Jak britove ted rekli, kdo ma listky na 1.den ma neskutecnou kliku a trefil to paradne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle ma celkem na pohodu...
Reagovat
smazaný uživatel
...Petra to ma dobry...
Reagovat
smazaný uživatel
Jede druha pulka:
LUCY x Loren Davis .... hodne nemam

Mel jsem dost dulezitej hovor, takze k8de prisel jsem o cast losovani, si zase vybrali chvili

Kristina Mlade.. x Sharapova ... wow!!!!!!!!!!!!!!
Petra x Coco:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucy super los...
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka x Lino, taky dobry Karlicko...co bys chtela:)
Reagovat
smazaný uživatel
Razzano x Anicka
Jelena x Johana nejaka...
Yanina x Vesna Dolonq
Reagovat
smazaný uživatel
Alize Cornet x King,
Baltacha x Penetta
Azarenka x uf neco pohodovyho
Reagovat
smazaný uživatel
Masha proti Kiki, to néééé! :(
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano, je to tak:D) Ale zase to bude paradni podivana...na 1.kolo...:)

Hned z kraje muze padnout prekvapko...Kiki toho je schopna...
Reagovat
smazaný uživatel
Já věřím, že Masha vyhraje. Ale mrzí mě, že hrajou proti sobě, protože Kiki mám taky rád. Zrovna jsem chtěl před Wimbledonem oficiálně rozšířit Dulcinea Team, ale vypadá to (s ohledem na los), že budu muset ještě chvíli počkat...
Reagovat
smazaný uživatel
OK:

Serena x Minella....:D)))) pry good luck mandy, britove:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Paszaek x Cadantu
Fran x Lisicki Sabine :0
Vesnina x Hlavackova....good luck Andrea:D)
Olinka Putchkova x Rus
Stosur x nestiham...
MaKiri x ROBSON !!!!! uf...
Reagovat
smazaný uživatel
Morita x Erakovic...Marina good los
Oprandi x Risk Alison
Ula x uf nevim...
Kaia x TARA!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Radwa x nechytam, nemka?
Monika x Mona
Reagovat
smazaný uživatel
Strycova x Magduska....CZxSVK:)
Reagovat
smazaný uživatel
Karol. Pliskova x Petrova
Kristyna Plisek x Jana Cepalo dalsi svk x cz
Reagovat
smazaný uživatel
Zakopalova x Hantuchova nemuuuzu opet CZ x SVK
Reagovat
smazaný uživatel
Govortsova x Simca Halep...
Krajicek x Li Na
Reagovat
smazaný uživatel
QF Roger x Rafa....to bude taky pekny...
Reagovat
smazaný uživatel
Opet se losuji lajny...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude hodne zajimve...hodne vyrazovaku na 1.kolo, velka skoda, velka skoda...1.kolo ma fakt hodne zajimavych souboju...
Reagovat
smazaný uživatel
Druha pulka
NADAL x Darcis....pohodicka jak nic
Reagovat
smazaný uživatel
Isner x 51 Donskoy
Reagovat
smazaný uživatel
Hewitt x Wawrinka,,,,to snad neni mozny....:((((
Reagovat
smazaný uživatel
Stepanek x 105 no name pro mne
Reagovat
smazaný uživatel
Janowicz x nerozumel jsem:)
Roger x Hanesku ..... Klikar :D)
Tsonga x Coffin,,,, no to uz klikar neni :D)
Gulbis x nestiham...sorry gigin..
Reagovat
Elrondin
Ten Leyton má na ty losy smůlu
Reagovat
smazaný uživatel
Lacko x 103 Ram
Reagovat
smazaný uživatel
Tipsa x Troicki >>> "derby snu" :D)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Robredo x Bogomo jr.
Reagovat
smazaný uživatel
B, Becker x Murray !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Dodig-Kohli. Kdo má pohodu?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Malisse mě zajímá
Reagovat
smazaný uživatel
Doko x 93 Mayer
Reagovat
smazaný uživatel
Simon x Lopez!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Haas x pohoda;)
Reagovat
smazaný uživatel
Blake x Bakker hmmm...
Tomic x Querry !!!
Anderson x Rochus...good los
Reagovat
smazaný uživatel
Klizan x Berdych!!!!!!! tvl
Ferrer x no name...pro mne
Reagovat
smazaný uživatel
Raonic x Berlocq...pohoda
Dodig x Kohli...pohoda
Reagovat
smazaný uživatel
Llodra x Jarko :)
Istomin x Seppi
Dimitrov x Bolelli
Zemlja x Russell
Reagovat
smazaný uživatel
Ramos x DelPo
Reagovat
smazaný uživatel
...takze za chvili sna komentatori zopakuji ty ctvrtky, to nechytam:)
Reagovat
smazaný uživatel
...ale nechytam ty lajny:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Uz to jede:) Zachvili to zacne:)
Reagovat
smazaný uživatel
RG je v casti s Andym.....:(
Reagovat
smazaný uživatel
RF...sorry
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Katka Siniaková prohrála 1. set proti Belindě Bencic 1:6. No, ta Belinda je taky velký talent a navíc je doma. Ještě k tomu teď hrají s Katkou čtyřhru (jak už jsem dole napsal tommrovi), takže je to takový specifický zápas... Ale nevadí, ještě není konec! POJĎ KATKO!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel, Katka prohrála 1:6 a 2:6. Jak říkám, Belinda je taky velký talent, takže bych z toho nedělal žádnou vědu. Na druhou stranu, přál bych si vyrovnanější výsledek... Tak snad aspoň Belinda pomůže Katce k dalšímu titulu v deblu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak neříkej, že Jamie porazila Lucku a proti Caro bys jí nedotlačil.:)
Ale je fakt, že to bude těžký oříšek, Caro příliš nekazí, hodně toho vybere, výměny mohou být dlouhé....
Reagovat
dadaft
tak tlačit ji budu buldozerem, to je jasné. ))
ony spolu ještě nehrály a jsem zvědavý, jestli a jak si Jamie s hrou Caro poradí.
Reagovat
smazaný uživatel
Hrály spolu na juniorském US Open 2005. Jamie vyhrála ve třech setech... Jinak moc hezká fotka u toho článku. Úsměv Karolínky je prostě nejkrásnější. :)
http://www.wtatennis.com/news/article/3215676/title/wozniacki-vs-hampton-flashback-to-nyc
Reagovat
dadaft
ale. ))
v patnácti.
už nám holky trošku povyrostly.
doufám, že to bude skvělý zápas...
Reagovat
smazaný uživatel
No, máš sice pravdu, ale přesto tvá informace nebyla úplně přesná. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsem dnes zvědav na Jamie, jestli tu Caro porazí.
V druhém semifinále si dle mého dojde pro vítězství Vesna.
Karlička to už bude mít proti rozjeté Simoně těžké....
Reagovat
smazaný uživatel
Elena >= Yanina
Jamie > Carol
Karlicka > Simona....jako nemuz to dat jinak:)
Garbine > Kirsten

Eastbourne > jako vitezku si tipuji Jamie nebo Elenu, ikdyz... nevim, ten Eastbourne je nejakej divnej:)

V Holandsku > Garbinu
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Garbine jsem tam zapomněl napsat, tu taky favorizuju na finále.

Karličku si přeju, ale napsal jsem svůj pocit. A já osobně Simoniny kvality uznávám, ale příliš jí ani nemusím.....Hele ale, to by byl úlet - Karlička na trávě ve finále!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně myslíš, že Muguruza vyhraje? Sice jsem ji neviděl hrát, ale zatím hrála s ne-trávařkami + zoufalou Dominikou.
Zato Flipkens měla zápasy s kvalitními hráčkami + má obrovskou motivaci doma vyhrát.
Snad se mýlíš, pro mě Flipkens>>Muguruza. To je pro mě zápas dne.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš, že ji dá i s handicapem? Já už před W. teď nesázím nic.
Reagovat
dadaft
no, nezapomínal bych, že Hampton hraje už sedmý zápas (to je jako finále GS))))))) a Wozniacki je děsně nabuzená (a je to No.9), protože se konečně začalo dařit a vyhrála pár zápasů v řadě....................
................ i když, Jamie vypadá fyzicky dobře:
Jamie
Elena
Simona
Kirsten
Reagovat
smazaný uživatel
Ja te Kirsten tolik neverim, podle mne to je bud a nebo...
...takze ja tipuji presne opacne...ale ruku bych za to do ohne asi nedal, to teda ne....
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne, v tomto pripade crazy tip...
...uz jsem to psal vcera, pokud by Karlicka vyhrala, byl by to jeji prvni vyhrany turnaj na okruhu WTA...

To by byl asi jeden z nej paradoxu...pravda trava je velmi vstricnym povrchem i pro tzv. slabsi hrace, ale Karlicka a trava, to je skoro jak Sam a trava...

Takze sok by to byl neskutecny...pro mne jeste vetsi nez, ze Rosol sejmul Rafu...
Reagovat
smazaný uživatel
To s tím ohněm ani nežádám :) Navíc, když je papírově outsiderka.
Já F. věřím, nicméně je fakt, že na trávě dějou se věci.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že vás Caro překvapí. :) A když ne, tak nevadí. Semifinále je taky fajn a už teď je jisté, že Caro v Eastbourne uspěla nejlépe ze všech nasazených hráček... Jamie jsem na tomto turnaji zatím neviděl, ale viděl jsem ji na AO proti Vice (kde hrála skvěle i se zraněním) a na RG proti Petře. Takže vím, jak dobře dokáže hrát...
Reagovat
dadaft
hm, Jestřáb to vidí na Wozniackou...
jinak na Hampton byl kurz (průměr) brzy ráno 2.68, teď je 2.34 (a dalo se vsadit i 2.81)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych chtel jet na jistotku, tak:

Yanina, Carol, Simona, Kirsten...jenze ja neco takoveho jak jistotka neznam:D)))) To ode mne nemuzes chtit:) a uz vubec ne na trave:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uz to je ten battle na YT:)
www.youtube.com/watch?v=HMB9a0gocDc
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. todle je ta tenyska, co se my taky libi. dede rikal, ze prej ma moc maly prsa,ale mne by to ani nevadilo, to ne. este se mi libi ta nase petra, ta je taky pekna. nejvic se mi libilo, jak vyhrala ten turnaj na tom fodbalovym hristi a pak dostala ten placatej pohar. naš pes ma podobnej na granule, akorat je mensi. deda u televyze porad řval petro jedem jedem, akorat sem porad nevedel, kam ma ject. dik
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. tak sem se uz menoh dockat, az pustim pocitac a zase vas vsehny uvydim. jak se mate? ja docela, vcera sem hral tenys,ale moc my to nejka neslo. este sem vlka v zime nepotkal, ale tenysta to bude dobrej,to jo. dik
Reagovat
smazaný uživatel
neharly jsme spolu? Mojemu panterovi to taky nešlo. Ja už kafe vypil. Bylo enonuno.
Co motorka? Vlka jen tak nepotkas, je hodne plachy.
Reagovat
smazaný uživatel
ja si ted jedno take davam...je to pekny pocit, takhle po ranu, je v tom neco klidneho a pohodoveho...
...jeste lepsi pocit v tom je, kdyz to mas zakazane, a i pres to si to dobry kafe poranu das:). Takovy dobry pocit. Jasnacka, ze ne rozpustne kafe...z toho dobry pocit snad ani nemuze vzniknout:), aspon u mne neeee.....
Reagovat
smazaný uživatel
jeste jedna technicka!

podle mne to neni to originalni dobrekafeporanu...takze meli bychom vyhlasit soutez, takovou tipovacku:)

Ze budeme tipovat, jaky je originalni nick dobrehokafeporanu...
nekdo, kdysi tipoval Jimba na vietnamce...., dost podobny styl...

Ale na kafe bych tipoval GIGINA:)
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. no ja nevym, mozna sme spolu uz hraly, ale urcite sme porazil, mne to obcast nejde a tady to sou samy dobry tenysti,to jo. ty rano pijes kafe? no to ja sem mnel kakao, ja kafe moc nepiju, mozna az budu vetci tak si ho dam.jestly myslis dedovo motorku, tak ta tedkom nejezdi, deda to furt spravuje, aj strejda to spravoval. az to bude zase jezdit, tak ja ti to napisu, abyste vedeli. deda rikal, ze na tom prej jezdil nakej nemec, tak nevim. vlka sem fak esete nikdy nevydel, deda rikal, ze prej jich uz moc neni, ze prej vobca zakousne nakou kravu a sousedi ho dycky vyplasi. ale mam doma krecka a menuje se lojza a furt jemon spi. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Já dobrý kafe ani Vietnamce či jak nepamatuju, ale je to vtipálek.:) Nejlepší byl VIS včera s těma sněhovejma koulema, jak se rozehřáli, protožes je mnul v tlapičkách a nadělili ti dva tuleně - to jsem se bavil.:))
Reagovat
a.magerova
Oskare zjevně nejsi pamětník :-))
I dobrý kafe i Vietnamec tu chodili.
Reagovat
smazaný uživatel
Nejsem pamětník. Přišel jsem sem loni v dubnu....
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes 10:00 Londynsky cas...11:00 naseho casu > losovani...
Radio Wimbledon

http://www.wimbledon.com/en_GB/news/articles/2013-06-20/201306201371748929795.html

Vzdy posloucham, je to fajn:)

Letos bude pomahat s ukladanim Garcia:)

Takze doufam, ze sa vsichni sejdeme, a pockame, nejen koho chytne do 1.kola Lucka:)
Reagovat
dadaft
a menší předkrm - 8:30 ČT Sport, Památná utkání Wimbledonu, Graf - Novotná, finále 1993.

(to včerejší "selhání" Lucinky opravdu nebylo nic moc velkého)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
No selhani...ono vsem se to plka a delaj chytraky a ramena pres internet, staci dopodavat...
...a ti sami machri a nejvetsi kriklouni v zivote nejsou vetsinou schopni sami dokoncit svoje rozdelany veci, a budou kecat o selhani > ha ha ha:D) se smeji...:)

...mam dokonce na to i takovou teorii, ze to je nejen o psychice, ale u typu hracek jak Lucka to je jak ruleta, nebo kuzelky se zavrenyma ocima, bud to tam spadne, nebo nespadne...proste tma a ceka se jak to dopadne:))) Tohle Lucka mela jako styl hry, ktery pomalu s bolesti 2 roky opousti a zacina byt tenisove koukatelna, ale porad to je malo...ale ja ji verim...ze to zmeni uplne...

Krom toho, na druhe strane je vzdy souper....a Jamie neni jen tak nejakej hej pockej tenistka...rekl bych, ze ma neco z mentalniho mysleni chlapa, tak trosku se i na kurtu pohybuje a chova...je proste jina...dost jina bych rekl...Serena pro ti ni je krehka holka, ktera si behem hry upravuje sukynku, to Jamie by v zivote asi nenapadlo tvl....jako obecne ji nemusim, ale co se tyce hry, tak pokud bude nezranena, tahle muze celkem jeste nadelat zajimavy veci na okruhu WTA, a pekne znicit nektere favoritky...rozhodne tenisove ji rad vzdy skouknu, to jo...
...mas celkem dobry vkus:)))

Jenom Ti chybi Lucka v tvem tymu, to je jedina tvoje chyba:D))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
S tou Jamie souhlas. Ta má zabijácký instink. Tenisově třeba není úplně top (ale hraje výborně to je jasnačka), svojí mentální silou by mohla dokázat velké věci.

Před tím podáním na výhru, jsem si říkal jestli Lucce sugerovat "hraješ za barákem partičku s kámoškou". Pak jsem si řek, Lucka to už nepotřebuje. Ten první DF mě vyvedl z omylu a už bylo pozdě.
Reagovat
smazaný uživatel
A to si vezmi, že ta Lucka byla už takhle koukatelná až do chvíle, než podávala na vítězství....Samozřejmě že když šla podávat, byl jsem nervózní, ale říkal jsem si, že by to snad mohlo klapnout.....Ale jak píše janekda, ta dvojchyba (kdy první podání letělo snad dva metry vedle) naznačila, jak se věci mají, to když jsem viděl, tak bylo jasný ,že je to špatenka no.....Pak, když vyrovnala na 6:6, doufal jsem, že by mohla urvat TB, ale jak se TB rozehrál, tak už jsem ani příliš nedoufal.....
Ale já jí věřím, že to jednou zvládne, už se lepší.:))

Mimochodem, takových hráček najdeme na okruhu hodně. A ono se řekne, stačilo jen dopodávat - ale to je v tenisu ještě tak zatraceně hodně.....To ví jistě každý z vlastní zkušenosti....Vím, že oni jsou profesionálové - ale stejně....
Reagovat
dadaft
bylo to v úvozovkách. ))
jj, kéž by si stačilo říct: "minule jsem v koncovce zápasu udělal víc chyb, než bylo zdrávo - tentokrát už to neudělám." - a tak by se i stalo.

Jamie - jo, něco klukovského na ní bude. ona když uklouzne, tak nebude na zemi půl hodiny rozkládat rukama a pak se další půl hodinu utírat do ručníčku, jak to dokáže předvádět třeba Jelena Jankovič --- hned se zvedne a špinavé koleno si utře rukávem trička. )))
doufám, že těmi kartami zamíchá a že ještě poroste (tenisově) - její forhend i bekhend mě dostává. ))
to, co předváděla na AO proti Azarenkové by OPRAVDU vysoký level tenisu......... - a ona vypadá, že je schopna ho držet dlouhodoběji, i díky zdá se odolné psychice.
dneska by se její forhend mohl podle mě ukázat v ještě jasnějším světle - ve srovnání s tím od Caro.

pokud jde o Lucku - rád bych, ale nebylo by to upřímné. zatím mně tam prostě ještě něco chybí.
Reagovat
smazaný uživatel
neboj, my to s Luckou vypilujem:)
Reagovat
smazaný uživatel
No nevim jak vcera, ale vetsinou ty jeji TB jsou tzv. se zavrenyma ocima...neumim si pomoct, teda...

proto navrhuju trening TB nasi 1GSL s Luckou, podle modelu, ktery jsem predbezne vcera navrhl...:)))

Nic jsu hledat ten zapas...jinak jsou 2 hod. do losovani...
Reagovat
smazaný uživatel
Nj, ale doufat a věřit jsem stejně mohl.....

Jo, o modelovém návrhu na trénování TB jsem četl a to by mohlo pomoci.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Klíčem u Lucky je hlava. Tam je třeba zapracovat, zbytek je ok. Tady píšou jak na to.
http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-volny-cas-koktejl-koktejl/128130/10-tipu-jak-si-efektivne-posilit-sebevedomi.html
Reagovat
smazaný uživatel
Vyborne...treba to zapracovat a s Luckou probrat:)

V kazdem pripade je dulezite ji ukazat, ze nektere body uz splnuje, to je takova jako pozitivni motivace do prace:)

ten 6. bod Lucka splnuje absolutne na 100%, mno ja bych rekl, ze to je bod, kdy je treba ji trochu pribrzdit...

Bod 9., no ten je primo dulezity pro ty TB, teda...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, bod 6 už není potřeba vůbec pilovat, tam je to stoprocentní.:)

http://media1.webgarden.name/images/media1:4eb057be65ef8.jpg/Lucie%20%C5%A0af%C3%A1%C5%99ov%C3%A1%20-%209%20-%20ara.JPG

http://www.lucie-safarova.com/wp-content/uploads/2011/08/004.jpeg

http://i.lidovky.cz/12/111/lngal/VRB46fd1e_p201211040474301.jpg

Bod 9 je opravdu pro pilování TB velmi důležitý, ty oči zavírat zkrátka nesmí.:)

A hlavně, musíme se snažit, být jí dobrými motivátory.:)
Reagovat
dadaft
no tak Serena si rozhovorem pro časopis Rolling Stone pěkně zavařila. ((

http://www.sport.pl/tenis/1,64987,14141038,Tenis__Skandal_po_wywiadzie_Sereny.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jo o tom jsme slysel...asi chapu jak to myslela, ale novinari jsou casto prasata...takze teto situace a jeji chyby pochopitelne skvele vyuzili...
...na druhou stranu, k tomu prasactvi jim lide jak blbe ovce prikyvuji tim, ze ctou a podporuji ty jejich hovadiny...
...staci se jen podivat na priklad tohoto portalu...jeden rozvod, selhani a komentu jak by Rosol porazil Nadala....:/
Lide zboznuji pisacke lejna, a hlavne kdyz druhej selze, koukat druhemu tzv. do kuchyne, ale ve svy mit prazdno a burdel...krom toho se tu projevuje takovej ten komplex salieri...
---
takze tenhle skandal je jen dalsim krmivem pro ubozaky...nic vic, nic min...
Reagovat
VlS
souhlasím aspoň na 100%
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím. Bulvár je špinavost všude, ale lidé po takových věcech lační jako hyeny. Takže oni jim dodávají to, co tolik chtějí. Také jsem se podivoval, jak tu včera celý den lidé žijí ryze soukromými záležitostmi tří lidí....

O Sereně to sem někdo dával už včera. Já už jsem o tom slyšel snad v úterý. A ona se od toho ve středu distancovala v jedněch novinách, a říkala, že byla její slova úplně vytržena z kontextu a nesprávně interpretována.
A pak teda hned hodila vyjádření na její stránky.
http://serenawilliams.com/blog/statement-2/
Reagovat
smazaný uživatel
I když jsem viděl Lucčiny vlhké oči po tom DF za stavu 15:15. A celkem mi bylo jasné, která bije. Tak jsem to nechal na Lucce. Emoce do sazeni nepatří. No nic.
Reagovat
Frick
Do 31.3.2014 se Nicole Vaidišová objeví na turnaji ITF...
Reagovat
Frick
https://pbs.twimg.com/media/BNObv3lCUAA4Mse.jpg:large

A která je která?

Jsem se to naučil podle kérky, ale tady nejsou vidět...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdo tohle rozluští je borec! :DD
Já tipuji, že Karolína je ta co má zelené šaty a Kristýny ty černobílé.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych rekla podle vlasu, ze Karolina je uprostred a nalevo je Kristyna.
Reagovat
tommr
a která je vlastně ta třetí vedle dvojčat Plíškovic? Není to náhodou Čepelová? :)
Reagovat
Sonja
Ano, je to Čepelová;-)
Reagovat
tommr
tak to jsem rád, že jsem to uhod. Někdy je docela těžký poznat v civilu hráčku, kterou člověk předtím viděl jen párkrát na kurtu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://s4.postimg.org/6cqwzvyn1/WTA_Red_Carpet_Wimbl.jpg
http://s13.postimg.org/qxpp8dqw7/Screen_Shot_2013_06_20_at_20_24_52_copy.jpg
Reagovat
PetaM
Ten úsměv ... Bože ... Nejkrásnější ...
Reagovat
smazaný uživatel
co to bylo?! :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak už je asi vítězka o nejlepší účes..
https://twitter.com/WTA/status/347798691144417280/photo/1
Reagovat
Bob
Ona je skvělá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo mě se to celkem líbí :DD
Reagovat
Sonja
http://www.q3.cz/images/30Laura.jpg

:-))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Petraaaaaa na Red Carpet! A je kocka...;-)
Reagovat
Bob
Slušelo jí to. Stejně i Vice a Sereně.
Reagovat
smazaný uživatel
juchůů, konečně zase módní okénko :) škoda že z těch šatů nebylo vidět víc.. vršek super, konečně Petře vymysleli střih, který jí opravdu sluší.. Vlasy i líčení taky moc pěkný..
Reagovat
smazaný uživatel
a Sloane byla cute :D
Mám je obě vyfocený :D
Reagovat
smazaný uživatel
No libila se mi i Heather. Ale Petra fakt krasna, vlasy pekny a chlapek z ni byl pekne na meko...:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem si Petru vyfotila, skoda, ze to jsem nejde dat.
Reagovat
Fandina
Můžeš to nahrát na tyhle stránky a pak sem dát odkaz s vloženou fotkou, uvidíš to tam.
http://www.q3.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Dekuju. Uz jsem to nahrala vyse.....:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jen na Agu s blond vlasama si nějak nemůžu zvyknout.. přijde mi, že ji to tak nějak dělá starší a tuctovější..
Reagovat
vibbi
https://pbs.twimg.com/media/BNObv3lCUAA4Mse.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Super. Ja se chtela koukat...:-)
Wow Lisciki vypada uzasne.
Reagovat
Fandina
Petra úžasné šaty na jedno rameno.
Reagovat
PetaM
Petra je fakt nádherná. Krásné šaty, vlasy a ten úsměv ... Bože ... Beautiful ...
Reagovat
Sonja
Holkám to moc sluší, všem:-))
Teď je tam Sloane a je hrozně roztomilá:-D prej "schovávám bříško":-D
Reagovat
PetaM
Koukněte, vzkaz od Petry: "Wimbledon je pro mě nejdůležitější turnaj roku, kde bych po svém předloňském triumfu ráda letos předvedla co nejlepší výkon a odehrála co nejvíc zápasů. K tomu potřebuji i co největší klid. Proto, prosím, o respektování mé prosby, že do skončení turnaje nebudu jakkoli komentovat své soukromí a odpovídat na otázky, které se ho týkají. Abych předešla zbytečným spekulacím, mohu potvrdit, že můj vztah s Adamem Pavláskem skončil, každý si budeme žít svůj život, jak soukromý, tak i ten tenisový."

Myslím, že mluví za vše ...
Reagovat
Sonja
Ano...ukazuje, že na tom "šprochu" opravdu bude trochu pravdy. Kdyby ona a Štěpánek byl úplný výmysl, jistě by to okamžitě, bez zbytečnýho protahování, dementovala. Stejně hladce jako oznámila, že už není s Adamem...
Nic, přála bych Petře, aby jí média nechala v klidu odehrát Wimbledon. Ale obávám se, že se tak nestane...
Reagovat
PetaM
Možná ani neví, že jí do postele už házejí Štěpánka. Třeba se zatím doslechla jen o ní a Adamovi :) :) Uvidíme. Wimbledon je pro ní nejdůležitější a ona se umí nahecovat. Uvidíme, co Peťa předvede příští týden. Já věřím jen v to nejlepší ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
kam to petra nepsala? :D
Reagovat
smazaný uživatel
*napsala
Reagovat
smazaný uživatel
Ta masaz medii musi bejt neuveritelna, chudak Petra. Preju ji na Wimbledonu hodne uspechu jestli to jen trochu pujde.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Caro! :) Dneska to byl zase skvělý výkon, hlavně od 2. setu. V tom prvním ještě Caro tolik nepodržel servis. Přesto byl ten 1. set vyrovnaný a určitě se dal taky získat. Nakonec ale Caro ztratila podání třikrát, zatímco Ekaterina jenom dvakrát... Je fakt, že od 2. setu začala Ekaterina trochu víc chybovat, ale zároveň hrála Caro s naprostým přehledem. Nakonec se povedl i kanár. Jinak ve třetím gemu za stavu 30-15 dostala Caro při druhém podání chybu nohou. Caro tam pak dlouze debatovala s hlavní rozhodčí a potom i čárovou, která to tak posoudila. Já se přiznám, že chybu nohou jsem tenkrát nepoznal ani u Sereny. Co se týče Caro, tak mi přišlo všechno v pořádku a komentátoři britského Eurosportu to taky označili jako "very close". Důležité ovšem je, že to Caroline nerozhodilo a za stavu 30-30 získala následující dva fiftýny a tím i celý gem, stejně jako všechny ostatní ve druhé sadě... Šlo se do 3. setu a jízda pokračovala. Caro vyhrála celkem devět gemů v řadě a ujala se vedení 3:0. Ten začátek 3. setu byla asi nejhorší pasáž od Ekateriny v celém zápase. Na druhou stranu, Caro hrála chvílemi dost útočně, jako by tráva byla její nejlepší povrch. :) Potom přišly trochu komplikace a Ekaterina se začala zlepšovat. Caro měla brejkbol na 4:0, ale nepovedlo se ho využít. Caro držela náskok jednoho brejku až do stavu 4:2. V sedmém gemu bohužel nevyužila čtyři gemboly a Ekaterina svůj první brejkbol proměnila. Najednou byla Ekaterina zpátky ve hře, jenže vzápětí nezvládla gem na servisu, kterým mohla srovnat na 4:4. Caro se povedl rebrejk čistou hrou a při posledním fiftýnu dala Ekaterina dvojchybu, když druhé podání sotva doletělo do sítě... Caro tak zase měla brejk k dobru a za stavu 5:3 podávala na vítězství. Nebyl to jednoduchý gem, ale Caro naštěstí nepustila Ekaterinu k brejkbolu. První mečbol ještě nevyužila, druhý už ano. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Od 2. setu byla Caro znovu skvělá na podání. Sice tam oproti včerejšku byly nějaké dvojchyby, ale celková úspěšnost 1. servisu 81% je vynikající. Je to velmi důležité, protože podání je na trávě základ... Caro čeká v semifinále Jamie Hampton, takže tady budu proti dadaftovi a Vlkovi. No ale pořád lepší, než být proti celému 1GSL. :D Už jenom to semifinále považuju za pěkný výsledek a když se to povede ještě dál, bude to super. Jamie určitě respektuju, protože vyřadila Agu jako nasazenou jedničku a to mluví za všechno. Dneska s Luckou byla Jamie dva míčky od vyřazení, tak uvidíme zítra... Určitě taky vítám skutečnost, že Caro sehraje před Wimbledonem další zápas na trávě proti dobré soupeřce. To se prostě hodí. :)
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že Caro zvítězila. Třetí set byl vyrovaný a Caro to dotáhla. V semifinále ale držím palce Jamie.
Reagovat
tommr
a o Katce Siniakový ani slovo? To si mě teda hodně zklamal ... :)
Reagovat
dadaft
taky jsem rád, že Caro vyhrála a moc se na dnešní zápas těším.
včera v prvním setu hezký tenis, míň razance, zato hodně pohybu, dobře se na to dívalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítězství Katky už jsem zmínil tady (Předmět: Katka Siniaková, čas 14:00). :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/safarova-si-zahraje-o-semifinale-chybujici-kvitova-v-eastbourne-vypadla-12409/

Jinak právě teď hraje Katka ve čtvrtfinále proti dalšímu talentu, Švýcarce Belindě Bencic. Zajímavé je, že na tomto turnaji jsou Katka a Belinda spoluhráčky v deblu a postoupily spolu už do finále. :)
Reagovat
Fandina
Lucka to měla pěkně rozehrané. Škoda, že nevyšel druhý set. Tak Lucko, držím palce do Wimblu. Lucko pojď!
Reagovat
Nola
neviem, kam to šupnúť, riešia sa tu vzťahy...
monty si to určite rád prehrá, je to z dnešnej exhibície
http://www.youtube.com/watch?v=WYokGZ8pOEw
len či babyFed bude mať kde zložiť večer kosti:D
Reagovat
carolyn
tak to je dobrý :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu, rád jsem si to pustil. :) Novak je Mashy kamarád a může ji imitovat. Má to od ní dokonce povolené (asi jako jediný). :D No a Grigor se určitě nemusí obávat. Maruška přece má smysl pro humor. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to se ti povedlo.
Reagovat
Frick
Je to zkrátka škoda. Ve Stuttgartu byla na koni, ale bohužel chytla Šarapku, se kterou bojovala 3 hodiny. Dyť tady to měla krásně otevřený. Všechny vč. C.W. mohla porazit a konečně vyhrát WTA..
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist