Šafářová v New Havenu pomstila své krajanky a čeká ji české finále s Kvitovou

28. 8. 2015, 20:44
Aktuality 1265
WTA NEW HAVEN - O titul z New Havenu si zahrají dvě aktuálně nejlepší české tenistky. Lucii Šafářové se v semifinále povedla generálka na první kolo US Open, když si poradila ve dvou setech s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou a pomstila tak své krajanky Strýcovou a Plíškovou, O svůj sedmý titul se utká s dvojnásobnou vítězkou Petrou Kvitovou, která přehrála čtyřnásobnou šampionku Dánku Wozniackou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová se s Lesjou Curenkovou utká začátkem příštího týdne v prvním kole US Open a už dnes si potvrdila, že na ni zahrát umí. V New Havenu o dva roky mladší soupeřku, která z posledních šestnácti zápasů čtrnáct vyhrála a v předchozích dvou kolech smetla Barboru Strýcovou a Karolínu Plíškovou, porazila 6-2 7-6.

Čtvrtá nasazená Šafářová, jež nastoupila pouhých 20 hodin po včerejší tříhodinové bitvě s Cibulkovou, vstoupila do semifinálového souboje výborně. V prvním setu ztratila po svém podání jen pět míčků, proměnila dva ze čtyř brejkbolů a Curenková tak poprvé na turnaji ztratila set. 

V druhém setu opět Šafářová vzala soupeřce servis, ale následně také svůj poprvé v utkání ztratila. Česká tenistka pak ovládla další tři gamy a za stavu 6-2 a 4-1 měla náskok dvou brejků v kapse, přesto se ještě konalo drama.

Šafářová ztratila úderovou jistotu a Curenková vyrovnala na 4-4. Brněnská rodačka jí zase vzala podání, ale pak neproměnila mečbol a bylo vyrovnáno na 5-5.
Zápas dospěl do tie-breaku, v němž Šafářová otočila vývoj ze stavu 3-4, měla dva mečboly a tentokrát hned na první pokus uspěla.



"Jsem ráda, že jsem to dokázala ve dvou setech. Hrála jsem v koncovce agresivněji a chodila si pro vítězné míče," řekla Šafářová v televizním rozhovoru po postupu do svého celkově patnáctého a třetího letošního finále.


V generálce na US Open bude finalistka letošního French Open, jež předtím triumfovala v únoru v Dauhá, útočit na sedmý triumf v kariéře. "Prožívám skvělou sezonu, ale dál na sobě tvrdě pracuji a plním si své sny," uvedla světová šestka.


O titul si zahraje s krajankou a vítězkou turnaje z let 2012 a 2014 Petrou Kvitovou. , s níž prohrála všech šest vzájemných duelů. Naposledy loni v semifinále Wimbledonu. 

"Jsme kamarádky, ale když jsme na kurtu, tak na to opravdu myslet nebudeme. Znám její hru velmi dobře, ale stejně tak ona zná mě," řekla Kvitová. Po prodělané mononukleóze má šanci znovu slavit turnajové vítězství. Od Wimbledonu až do New Havenu nevyhrála ani jeden zápas.

Kvitová v druhém semifinále přehrála 7-5 6-1 čtyřnásobnou šampionku Caroline Wozniackou z Dánska, když od stavu 3-5 v prvním setu získala 10 z 11 gamů. K výhře si pomohla 43 winnery, z toho 33 v úvodním dějství.

Závěr prvního setu nabídl drama, poslední game byl přetahovanou o každý míček. Po sedmi shodách a více než hodině hry ho získala česká hráčka a odpor bývalé světové jedničky zlomila.

"Bylo to stejné jako včera (s Agnieszkou Radwaňskou). Také jsem prohrávala 3-5 a musela jsem zabojovat. První set byl velmi těsný a snadno mohl dopadnout obráceně," uznala Kvitová. 

Druhý pak už byl jednoznačnou záležitostí. Od stavu 1-1 Kvitová vyhrála všechny gamy a ve třech posledních povolila soupeřce jen jediný míček. Vzájemnou bilanci tak srovnala na 5-5.



"Hrála velmi dobře, nedala mi ani bod zadarmo. Ve druhém setu jsem zkoušela víc útočit a dělala jsem chyby," řekla většinou defenzivně hrající Wozniacká. 

Kvitové se v generálce na US Open daří. V New Havenu postoupila do finále už počtvrté za sebou a jen v roce 2013 tady prohrála s Rumunkou Halepovou.

Ve finále Kvitovou čeká Šafářová, kterou dosud porazila ve všech šesti vzájemných zápasech,
Podrobnosti připravujeme,

• WTA PREMIER NEW HAVEN •
USA / Connecticut, tv. povrch, 754.163 dolarů
páteční výsledky (28. 08. 2015)
• Dvouhra - semifinále •
Kvitová (2-ČR) - Wozniacká (3-Dán.) 7-5 6-1
Šafářová (4-ČR) - Curenková (Ukr.) 6-2 7-6(4)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1265
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
freeteepek
Konečně Petra sebrala odvahu zbavit se Šafáře!!! Co jí to najednou napadlo???
Reagovat
slacker
No to je snad jeste lepsi novinka nez ze Petra obhajila New Haven :-DD.

Jeste cekam na potvrzeni kdo vlastne koho vyhodil :-)
Reagovat
Frick
Zítra vám náš ?#?teamsafarova? představí nové video "Lucie Wiggle" na kterém se podílel náš kamarád Redfoo!
Finále o kousek nevyšlo,ale aspoň titul zůstal v ČR! Už se těším do NYC!!
Reagovat
FulnekUltras
Dík. Budeme se ještě průběžně kochat... ;)
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=959793&page=6

Pokud bych to vzal logicky, tak by to měl mít nesmysl. Pokud už ví, že to nemělo perspektivu s "normálním" Troyem, tak co by asi mohla očekávat od tam toho monstra. Jakože ho přiveze ukázat do Brna? I když to by smysl dávalo. By si s Hollanem z HNÍT Brno padli do oka.
Reagovat
vibbi
Petra: "Stále cítím důsledky mononukleozy a jsem ráda, že zítra nehraji. Jsem ráda, že jsem v sobě našla důvěru, fyzicky se teď ale cítím vyždímaně"

https://www.facebook.com/138920589781599/photos/pcb.147375835602741/147375725602752/?type=1&theater
Reagovat
FulnekUltras
I s tím je před USO samozřejmě třeba počítat. Naštěstí GS poskytuje hráčkám obvykle více času na mezizápasovou regeneraci.
Reagovat
smazaný uživatel
NY je z NH coby kamenem dohodil a Petra má začít až v úterý. Navíc na GS se hraje obden, což by jí mělo poskytnout dostatek času pro regeneraci. ;)
Reagovat
FulnekUltras
pokud se nějak blbě - třeba i kvůli počasí - nesejde 3. a 4. kolo...plus již dobře známé zápasy Petry ve vyhnanství na zastrčených dvorcích ;) v naprosto nevhodnou denní/noční dobu nebo po dlouhém odkládání či přerušování... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tohle riziko existuje. Chce to přežít první týden, kdy se počet účastníků a tedy i zápasů výrazně zredukuje a tyhle problémy už pak nebývají tak dramatické. ;)
Reagovat
Frick
Myslíte si, že to jde od Toronta viditelně nahoru nebo je spíše nutné konstatovat, že se (obecně) po RG stále hledá? Tento týden sice finále, ale ten los zkrátka byl hodně lehký (srovnejme si to s Petrou - všechny tři její soupeřky byly lepší než kterákoliv z Lucčinejch) a v ČF a SF se dostávala do nepříjemných situací. Ztratila jednou vedení 4:0, jedou 4:1 a 40:15* a jednou 4:1 s doublebreakem.....
Reagovat
FulnekUltras
O současném kvalitativním trendu Lucky bych si troufnul říci něco přesnějšího až po USO...
Reagovat
Frick
ty česká derby, já vám nevim. Je to takový těžký. Jako fajn si to užít, kor ve finále, ale asi by to zase na nějaký čas stačilo..
Reagovat
FulnekUltras
třídní nepřítel má být definován vždy zcela jasně... ;)
Reagovat
Frick
Jo a pokud bych toto finále chtěl vidět někdy znovu, tak před zaplněnou Štvanicí :o)
Reagovat
Frick
že Lucka má tu Dóhu. Kdyby jí teď neměla (= prohrála by s Vikou), tak by ta finálová prohra bolela více a zase bychom si řikali, byla v GS finále (jasně, třeba by tam byl jinej pavouk, ale dejme tomu), je v TOP 10, ale ten (nějaký větší) titul pořád chybí...

Teď už jen může získat nějaký navíc. Tak, co třeba to Tokio? Moskvu by mohla zkusit Kája, u který bych si dokázal představit, že by tam jela i před TM...

Nakonec, možná tam i bude muset uhrát nějaký body...
Reagovat
misa
Premier už má, to je dobře. Trochu se bojím, aby jí letošní vyčerpávající singlová i deblová sezona dovolila plnohodnotně odehrát závěr roku, tj. turnaje v Asii nebo i tu Moskvu, kdyby byla potřeba.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to chtít si účast na TM pojistit co nejdřív. Výhoda je, že v deblu už TM jistý má, takže toho debla zejména v Asii nemusí hrotit za každou cenu a vzít to spíš tréninkově.
Reagovat
smazaný uživatel
Bude to chtít si účast na TM pojistit co nejdřív. Výhoda je, že v deblu už TM jistý má, takže toho debla zejména v Asii nemusí hrotit za každou cenu a vzít to spíš tréninkově.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má další titul a překvapila výbornou hrou a nádhernými údery. Krásná hra.... Lucka v prvním setu důstojná a dokonce získala míč na víc , ketrý byl potřeba získat v TB. Ve druhém se už Petra zakousla a jela, Lucka trochu povadla, už jí nestačila. Velice smekám před oběma, běhaly a všechny síly do zápasu dávaly. Regenerace a holky NY ! Tam to rozbalte už !
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě douška. Co mě zamrzelo je to, že se do sebe zakousli kvitovka a carodejka..... To není důstojné našich šampionek ! Obě zaslouží úctu a velkou pochvalu. Představte si, že místo holek na kurt nastoupí kvitovka a carodejka......To bychom se ničeho pěkného nedočkali ? Co mě připadá absurdní je , že někdo ( viď miso ) napíše, že se mu Petra zprotivila díky svým fanouškům....výmluva ! A jestli si miso nepamatuješ, tak byl si ty - velkým fanouškem Petry, nezapírej , prosím, též si to pamatuji....
Reagovat
smazaný uživatel
Hrozně snadná pomoc - dej si mě do ignorace :*
Reagovat
smazaný uživatel
Ignoraci nepoužívám....a myslíš si, že je to důstojné takhle se do sebe pouštět ? Schválně si představ, že hraješ zápas s kvitovkou a vzpomeň si, jak se k sobě hezky chová Petra s Luckou.....
Reagovat
smazaný uživatel
Proč bych si měla představovat, že hraju zápas s kvitovkou? Já tenis aktivně nehraju a kvitovku jsem (pravděpodobně) v životě neviděla. A upřímně řečeno naše výměna názorů neměla s holkama v podstatě nic společného. Nechápu, co to má společného s jejich důstojností. Ale vím, že kvůli nářkům nějaké fanynky5 se opravdu nezměním.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi zřejmě z těch , co musí mít poslední slovo. K mým " nářkům " - psala jsem, že mě to zamrzelo, nářky si fakt představuju jinak. Vaše diskuze neměla nic společného s Petrou a Luckou.... - hm, tak proč se kvůli nim hádáte ? Chápu, že se nechceš měnit . Ono to totiž představuje určité úsilí a někdy to i bolí. Ale nejde o to se měnit, dospělí lidé se většinou nezmění, ale je možné podívat se na věci z jiného úhlu a nabrat nový směr. To bych tobě i kvitovce velice přála. Jinak totiž vaše přispěvky jsou hako mlácení prázdné slámy. Tak ještě tvoje reakce, vím , že chceš mít poslední slovo , a pěknou dobrou noc....
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ten začátek jsi odhadla zcela přesně. S další částí už tak úplně nesouhlasím. Pokud tě dokáže rozhodit tak neskutečně pitomá internetová výměna názorů plná emocí po vyhraném/prohraném finále (podle toho z kterého úhlu pohledu se na to díváš), pak se na mě nezlob, ale problém máš ty, ne já.
Reagovat
misa
Kvitovka-Havlát naštve každého. A to je jeho cíl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednou a teď opravdu naposled. Mě to pouze zamrzelo, nikoli rozhodilo. Na to jsou tu jiné životní situace, aby mě rozhodily. Např. boj s nevyléčitelnou nemocí. Ale považovala jsem za záhodné vás holky na to upozornit. Že to nepadá na úrodnou půdu, je věc jiná.... Problémů mám dost, ale aby si k nim přidala tebe a kvitovku ? Nejsem masochistka....
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně! Tak se do toho příště nemontuj!
Reagovat
FulnekUltras
jako výživné SM úplně stačí fandit Peťuli... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mňau! Jasně, příště nemontovat, i když si vytvoříš své vlastní vlákno. Jés, příště nemontovat, již vím, že to nemá smysl....
Reagovat
smazaný uživatel
Asi mi něco uniklo, ale měla jsem za to, že celý tohle vlákno začalo tvým osočením mé osoby...
Reagovat
smazaný uživatel
Holka,ty jsi rychlá jako blesk... Ještě baví ? Koukni na začátek, toto vlákno začalo oslavou zápasu našich holek.......
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně jsem si o tobě myslela, že máš na víc, než na trapné pokusy se slovíčkařením.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda bolí ? Z čeho jsem tě tedy osočila ? To jsem sama zvědavá....
Reagovat
smazaný uživatel
Jaká pravda zase? Poté, co jsi ve svém příspěvku vynachválila holky, s tím zcela souhlasím, jsi se navezla do mě a do kvitovky a začala nás poučovat, jak bysme se měly chovat. Cos čekala? Že se omluvím za své chování a skloním se před tvou moudrostí? Ne, myslím, že jsi věděla naprosto přesně, co se stane, a právě proto jsi to napsala. Je to z tvý strany jen provokace. Jediný rozdíl mezi mnou a tebou je v tom, že já už si na nic nehraju. Celkem rychle jsi pochopila, že potřebuju mít poslední slovo a několikrát už ses tvářila, že mi ho necháš, pak jsi ale ještě taky vždycky něco dodala. Dokonce jsi kvůli tomu vytvořila mylnou informaci o mém vlastním vlákně, které tu jaksi nějak nevidím. Takže ho chceš mít taky. Nejsi první, kdo mi pokládá otázku, jestli mě tohle baví, a ta otázka mě fakt baví :) Kdyby mě to nebavilo, tak to snad nedělám, ne. Takže ano, představ si, že mě to baví. A evidentně to baví i tebe. Já ti rozumím, taky byly doby, kdy jsem se snažila nebýt cynická a zakrývat to tím, že to vlastně myslím dobře, ale už to nedělám. Takže to shrňme: Mám potřebu vyjádřit svůj názor? Ano. Potřebuju mít poslední slovo? Ano. Baví mě to? Ano. Nesnáším, když mě někdo rádoby poučuje? Ano.
Ještě nějaká další otázka?
Reagovat
smazaný uživatel
Agrese? Hm, nejlepší obrana je útok. Na nic si nehraju a nejsem lhářka . Tvá diskuze s kvitovkou mě zamrzela, proto jsem to napsala. Když vršíš podivnosti jednu za druhou, těžko nereagovat. Když má dobře míněná slova bereš jako poučování, dobře. Když si myslíš, že styl tvůj a kvitovky je normální, fajn. Určitě znáš podobenství o perlách a maminkách selátek ....Tak už si měj posledních slov kolik chceš.....
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jestli něčemu fakt nevěřím, tak tomu, žes to všechno vlastně myslela strašně dobře.
Reagovat
misa
A kde to zapírám? Lucku jsem začal pečlivěji sledovat od podzimu 2013 a postupně jsem si ji hodně oblíbil. Dokud byla mimo nejlepší desítku, patnáctku, tak ji určitá skupinka fanoušků Petry neřešila. Jen co se letos zvedla a začala v žebříčku ohrožovat Petru, tak začali s útoky proti ní. Objevilo se dokonce i znevažování její účasti ve finále French Open, když se napíše, že je teď z Češek nejlepší v race, tak je taky problém. Neustále musí psát, že Petra je mnohem lepší než Lucka a že ta druhá vlastně měla jen štěstí a nestojí za nic. To mi speciálně u někoho, kdo ke světu přistupuje tak jako Šafářová, hodně vadí.

Petra je v tom samozřejmě nevinně, ale neboj se, v NH jsem viděl všechny její zápasy a až v dnešním finále jsem poprvé v životě fandil proti ní. Asi by pomohlo, kdybych určité nicky ignoroval.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli tě to uklidní, viděl jsem finále FO singla i debla a v obou případech jsem jí držel palce. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mluvila jsem o tvém fandění Petře. Někdo se o tom zmínil, že byl skalní fanoušek Petry a ty jsi napsal, že jsi to nebyl ty. Ale možná sis dělal jen legraci.
Reagovat
misa
Ne, on napsal, že jsem odmítal jakoukoliv kritiku její hry, což není pravda. Já jsem byl častokrát kritický.
Reagovat
misa
http://jpeg.cz/images/2015/08/29/yrQ1a.jpg

A Lucka podepisuje a podepisuje i po prohraném finále:
http://jpeg.cz/images/2015/08/29/uEdvG.jpg
Prostě miláček, sluníčko ... ta nejlepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
Holt Lucka. Spíš narazíš na yettiho než na zamračenou Lucku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Usmívá se i po prohře. I když je to takový úsměv smíření se s realitou. Naopak po výhře jde často vstříc soupeřce s takovým omluvným výrazem, jako "promiň, že jsem tě porazila" :-)
Reagovat
Fandina
Lucka je hrozně milá a příjemná. Pro mě určitě nejpříjemnější a nejmilejší holka na okruhu.
Reagovat
vibbi
Přátelé, koukněte na naše nové video...jedná se o další zábavný rozhovor Petry s Davidem :)

https://www.facebook.com/138920589781599/videos/147351002271891/?video_source=pages_finch_trailer
Reagovat
FulnekUltras
tohle je aspoň sportovní psychologie... ;)
Reagovat
misa
http://jpeg.cz/images/2015/08/29/D5jTe.png
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkná koláž, kdo to spáchal?
Reagovat
misa
Já. V Malování ve Windows to není problém.
Reagovat
Frick
To nám to letí, co? Nedávno jsme toužebně očekávali začátek kvaldy o Auckland :-D

No, tady jsou bodové bilance našeho TOP tria po třetinkách (1/4 do IW, 2/4 do RG, 3/4 do NH)

Petra: 915 - 1430 - 600
Lucka: 835 - 1640 - 735
Kája: 1435 - 630 - 940

U všech hráček tedy platí, že nejlepší třetina sezóny +/- bodově vydala za zbylé dvě třetiny dohromady.
Reagovat
Jabadu
Když Petra vyhrála druhý set, napadl mne zde jistě známý mem:
Vo to strah nemám, no ...
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je ten uvedený důvod zástupný a ty rozpory mohly být dlouhodobějšího charakteru. Nemyslím, že by byl Šafář takový hlupák, aby Petře něco direktivně zakazoval, to ostatně může udělat jen lékař a ani si nemyslím, že by se ho Petra zbavila jenom proto, že má na něco odlišný názor.
Reagovat
misa
Konečně odešel :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, já ho taky považoval za nejslabší článek týmu, ale přijde mi laciné se do něj obouvat. Není to žádný hlupák, ve svém oboru má slušnou reputaci a spolupráce s ním Petře jistě přinesla i pozitiva.
Reagovat
Fandina
mám radost, že Petra vyhrála. Držela jsem jí palce a přála jsem si, aby to byl hezký zápas. Obojí se stalo. V prvním setu hrála Šafi moc dobře. Věřila si, měla mírně navrch. Petra hrála rozvážněji a také pěkně, ale na Šafi to nestačilo. Ve druhém setu se hra otočila a Petra měla navrch. A hrála moc pěkně. Pestře, udělala míň chyb než v prvním. A ve třetím to bylo podobné. Petra byla lepší. Byl to hezký zápas a Šafi sice prohrála, ale zase jako vždycky působila super na kurtu. Byla milá. Mám radost, že má Petra titul. V NH hrála moc pěkně. Zápas s Madison byl asi nejtěžší, co se týká výkonu. S Agou a Caro šla Petry hry nahoru. A hrála hodně v poli u sítě. To se mi na její hře líbilo. Gratulace veliká a mám velkou radost. Jen tak dál. Peti Šafi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych si skoro troufl říct, že v zápase s Madison chyběl jediný míček k tomu, aby Petra už byla několik dní v New Yorku a finále NH sledovala leda v televizi.
Reagovat
FulnekUltras
jj, tam se to zas zlomilo jako o přestávce po 1. třetině zápasu s USA v Naganu... ;)
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Petra Kvitová

Petra je zpět. v NH rozmetala ty chmury, které se nad ní vznášely po špatných výsledcích v Torontu a Cinci + samozřejmě ta informace o nepříjemné nemoci.

PALEC NAHORU #2 - Lucie Šafářová

O něco menší palec, ale i tak. Možná to herně nebylo tak dobré a los byl hodně přívětivý (když si to třeba člověk srovná s Petrou), ale finále Premier turnaje je zkrátka sukces!

PALEC DOLŮ - Andrea Hlaváčková

Hladká porážka od neznámé Američanky startující na WCQ hned v 1. kole kvaldy o US Open je velké zklamání :-(

Karolína Plíšková svou pouť v NH skončila ve ČF po zlém výkonu s Leslií, skoro by to možná bylo na palec dolů, nicméně ČF na Premieru je vcelku dobrý výsledek.

Bára Strýcová slušně sestřelila v 1. kole New Havenu Camilku, v dalším kole už ale s Leslií hladce prohrála. :-(

Lucka Hradecká se se singlem v NH rozloučila už v prvním kole kvaldy, když po 3-setovém boji podlehla Erakovičové. Vynahradila si to ale celkovou výhrou debla.

Šestice našich hráček bojovala o US Open v kvalifikaci a dá se na to říct jen krach, krach a ostuda. Snad jen Renata Voráčovou jí odehrála důstojně, když prošla až do 3. kola...
Reagovat
Jabadu
Jako obdivovatel britské superskupiny Queen mne napadla jedna jejich skladba. Hádejte, která?
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Breakthru
Reagovat
Jabadu
Ups! ... ale ano, i ta! :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
Jabadu
Ale ve skutečnosti mne napadla jejich (podle mě) asi nejnápaditější skladba "The Miracle". :-)
Reagovat
FulnekUltras
ten nás doufám teprve čeká v NY... ;)
Reagovat
darek.vrana
Fat Bottomed Girls?
Reagovat
darek.vrana
V podstatě kterákoliv: My life has been save (iqe), It´s a beautiful day, The Show must go on, Princess of the Universe, A Kind of magic, Hammer to fall, In only seven days, Don´t stop me now, Bohemian rhapsody, We are the champions atd. :)
Reagovat
Jabadu
Marně hledám skladbu, která by se na jejich albech dala nazvat jako "vycpávka".
Ale zase je fakt, že neměli (a nemají) problém se setlistem. Je úplně jedno čím začnou a čím skončí.
Všechny jejich skladby jsou vlastně hity!
:-)
Reagovat
darek.vrana
Jo, to je pravda. Oproti některým skupinám, které mají jeden hit... Tady jich je fakt třeba 50.
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád jsem marně přemýšlel nad tím, koho mi jen Redfoo připomíná. Už to vím.

https://i.chzbgr.com/maxW500/1792335104/hA6BDE937/
Reagovat
Frick
Reagovat
Jabadu
Lucka by mu mohla za podporu koupit do těch brýlí i nějaké skla. :-)
Reagovat
LukasH
Mně se líbilo, že v každým tom zápase v NH vytáhla chytrou hru a nevyhrála to pumelicema jako v Madridu proti Kuzně. Tohle je totiž mnohem cennější, protože takhle by mohla na GS v klidu a jistě přehrávat soupeřky úvodních kol. Ten styl v posledních 3 zápasech byl á la Serena. Robocop mód je sice pěknej, ale ten vychází v pár zápasech za rok...
Reagovat
FulnekUltras
Perfektně umísťované údery s přibržděnou silou plus voleje na síti a kříži - tam je teď patrný obrovský posun...až se mnnkl (nezlehčuju) nejspíš lekla a vyběhla... ;)
Reagovat
kada.tom
Ještě přidám jeden komentář ... jsem rád, že Petra vyhrála, i když Lucce bych to taky přál, ale Petra je u mě prostě trochu víc :-)

Ale asi ještě víc než za titul jsem rád za to, že Petra dokázala porazit silné hráčky - Keys není žádný ořezávátko, Aga se poslední dobou docela chytla, Caro sice nehraje úplně OK, ale přece jen je to pořád hráčka TOP 10 a Lucka totéž. Porazit 2 hráčky TOP 10 a dvě další hráčky širší špičky (nebo užší?) na jednom turnaje vidím velmi pozitivně. Když to vezmeme ve srovnání s minulým rokem, kdy byla Petra kritizována za to, že po téměř celý rok nebyla schopna porazit hráčku TOP 10, tak letošní výsledky (byť ta sezóna je podobná těm nejdivočejším horským drahám v USA) proti těm dobrým hráčkám Petra docela má :-)

Přeji Petře a Lucce ať pěkně zregenerujou a vstoupí do US Open co nejlépe, tj. výhrami :-)

A Petře speciálně bych přál v New Yorku nějaký velký překvapení, postupem do QF by mi Petra udělala velikou radost a i OF bych hodnotil velmi pozitivně. Ale před turnaje od Petry nečekám nic velkýho, když uhraje 2. - 3. kolo, bude to z mýho pohledu docela míře. Výpadek 1. kole by ale asi určitě propadák byl.
Reagovat
FulnekUltras
njn, možná že jsme dokonce na horské dráze Ferrari World v Abu Dhabi... ;)
Reagovat
Mayo
yeeees Péťa vyhrala (:
Reagovat
FulnekUltras
áááno... ;)
Reagovat
Mayo
Darmo, najlepšia česká tenistka.
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
Jabadu
Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte ... :-)
Reagovat
FulnekUltras
tak nějak napříč Československem... ;)
Reagovat
Frick
Petra doklepla ve Wimbledonu Lucce kanára a teď dobře načala i druhou sadu.

Je to skutečně hodně. Ta bilance by měla být tak na úrovni 5:2 až 4:3. Je to takový zajímavý paradox, že ač máme nyní tři špičkové hráčky, tak v jejich vz. zápasech je klíč jasný. Petra s Češkama neprohraje, čili porazí Lucku i Káju. Lucka s Češkama (v TOP 100) nevyhraje, čili to projede s Luckou a i Kájou. Od července 2014 se každá s každou utkaly 2x, vždy to tak platilo. Petra > Kája > Lucka... Samozřejmě, že mi tim Petra jde na nervy. S kolika skutečně lepšíma hráčkama, než jsou Kája a Lucka, Petra letos prohrála? Snad možná Azarenka (kam jí tedy vůbec zařadit, baťůžka?). Timea nebo Carla, ty jsou +/- na úrovni Káji a lehce pod úrovní Lucky. Nebylo by překvapivé, kdyby Petru nakonec "dostala" nějaká outsiderka. Někdo, koho ona nezná. Někdo, kdo má možná kvality o dost výše, než žebříčkové postavení. Neříkám, že se tak stane do 2 měsíců, ale třeba do půl roku? Pokud odhlédnu od této zajímavé a lehce sci-fi varianty, tak se samozřejmě nabízí, že Petru dostane Kája.

Pochopitelně, asi to tak dopadlo správně. Petra měla velmi složitý los, postupně navyšovala svou suverenitu. Lucce los vycházel a v těch zápasech měla slabé momenty. Ztrácela vedení o dva brejky, naštěstí to vždy nějak uflikovala. Podání bylo alfou a omegou. Když psalo, bylo to v pohodě, když odešlo, byl prů.ser na světě. První set byl dnes dokonalou ilustrací. Servis psal a i když na retrunu šance nebyly (nebo jedna), tak nakonec to došlo do TB, kde to urvala. Pak podání odešlo a přestalo být co řešit.

Samozřejmě - skvělý nápad s tím New Havenem. 305 bodů (Po Paříži, Wimbledonu a Dóze je to 4. nejlepší bodový zisk Lucky od doby, kdy jí trénuje Rob). Jen si řikám, zda se to nepovedlo o dost víc výsledkově než herně. Ty Lucčiny výpadky na podání jsou dost zlé. K prvnímu kolu USO vzhlížím s nervozitou a krach by mne nepřekvapil.
Reagovat
Jan
Petra je vůči českým hráčkám jak v jednom nejmenovaném filmu: Tebe Toníku vždycky porazím, vždycky :)
Reagovat
Jabadu
"Vždycky jsem tě přepral!"
"Ale dneska už mě nepřepereš."
"Tebe?! ... Vždycky!!"
:-)
Reagovat
FulnekUltras
Támhle u té hrušky bude (díra) ještě jedna...byla tam... ;)
Reagovat
misa
chce to nepotkat Petru ve Wimbledonu nebo New Havenu. Příště ji už porazíš :)
Reagovat
d@ve
Třeba French Open?? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Na TM. Ale musel by ten zápas začínat po půlnoci :D
Reagovat
d@ve
No a nebo tak.. :)
Reagovat
misa
Mně je to jedno, kdekoliv :) Copak si Lucka zaslouží, aby s ní pořád prohrávala, když Petru zdolalaly takové tenistky jako Kumkhum, Krunič nebo Brengle?
Reagovat
horska.kraslice
Ivan Lendl by řekl "Too je spooooo(r)t".
Reagovat
Jan
Jenže ty Petru nepotkaly ve finále. A v prvních kolech Lucka Petru nepotká.
Reagovat
misa
V 1. zápase na TM :)
Reagovat
Jan
Už se těšíš ne ? :)
Reagovat
misa
Jo, v Singapuru byl loni tak pomalý povrch, že ho někteří přirovnávali k antuce. Tam by měla Lucka šanci. Akorát se na ten turnaj musí dostat. Teď má náskok necelých 500 bodů na 9. místo.
Reagovat
smazaný uživatel
Mimochodem David Kotyza má dnes narozeniny. Pěkný dárek mu Petra dala... :)
Reagovat
Jan
Při předávání trofeje říkala že děkuje dvěma Davidům, Davidovi jedna a Davidovi dva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Která trofej Petry z New Havenu se vám nejvíc líbí? mě ta 2014 :)
Reagovat
FulnekUltras
i mně
Reagovat
FulnekUltras
ale letošní má zase vyšší sportovní hodnotu
Reagovat
LukasH
Je úsměvný, jak tu zase jdou dva tábory do sebe, obzvlášť, když je evidentní,že se holky mají řády a přenosu si navzájem. Má fandím jednoznačně Ostře, ale obdivují, jak moc na sobě Lucka zapracovala a jakou má letos sezónu. Naprosto zaslouženě je tam, kde je. V prvním setu byla lepší než Petra Ve výměnách byla ta aktivnější a Petru přehrával a,což u Petřiných soupeřem nebývá zvykem. Pak začala Petra hrát víc hlavou, což se mi u ní na tomhle turnaji vůbec líbilo. Některý ty míče, co vyškrábla, byly neskutečný. Lucčiny údery jsou téměř robotický a proto bych řekl, že už není tak náchylná ke strašlivým výpadkúm s nějakou neznámou jako Petra. Jenže ta, když se zas do toho opře... Jináč k těm dohadúm - Lucka není českou jedničkou, aspoň ne zatím. Žebříček je za celém rok. Podle týhle teorie by totiž loni byla chvíli českou jedničkou Klára a Petra letos po Sydney světovou jedničkou. Takže si počkáme na konec sezóny.
Reagovat
smazaný uživatel
T9? :D
Reagovat
LukasH
Ježíš. Píšu na tabletu, tak se omlouvá za ty hrúzy.
Reagovat
d@ve
V pohodě Lukasi. ;) Aspoň tu to napětí trochu odlehčíš. :D
Reagovat
LukasH
Jojo. Aspoň že tak. Normálně na tomhle nepíšu, ale už jsem si ty automatický opravy a návrhy slov zrušil. Je to ale sranda, co z toho vylejzá.:-D
Reagovat
d@ve
Nejvíc mne v tom kontextu pobavilo, že fandíš "jednoznačně Ostře"! :D
Reagovat
Jan
Petře jedině ostře :) Nebo naostro ? :)
Reagovat
LukasH
Sranda, co ten slovník udělá. Takže příště fandím tý, která bude naostro.:DD
Reagovat
misa
Nejlepší fanoušek Petry na TP.
Reagovat
Fandina
Nejrozumější, nejinteligentnější, nejchytřejší. Také mu fandím. Pojď!!!
Reagovat
misa
:-)
Reagovat
LukasH
Jo? Díky tedy za tu chválu, ale nepřijde mi takovej problém napsat, co vidím. Pro některý to zjevně problém je, i když netuším proč.:-)
Reagovat
misa
Psát pravdivě bez zbytečných emocí je někdy to nejtěžší.
Reagovat
Fandina
Málokdy s tebou souhlasím, ale tahle věta je ze života. Chválím.
Reagovat
Jan
Emoce jsou někdy zábavné. Když to tam napereš ;)
Reagovat
misa
Jo, a ještě tady psával Jsem-tady-dnes-prvne, kterého jsem naposledy zaznamenal někdy letos na jaře :(
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném turnaji v New Havenu ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 12721 (+7726)
2. Halep 6130 (+1135)
3. Sharapova 6035 (+1040)
--------------------------------------------
4. Kvitová 4995
--------------------------------------------
5. Wozniacki 4740 (-255)
6. Šafářová 3800 (-1195)
7. Ivanovic 3500 (-1495)
8. Plíšková, Karolína 3335 (-1660)
9. Muguruza 3245 (-1750)
10. Suarez Navarro 3190 (-1805)
11. Kerber 3150 (-1845)
12. Bencic 3035 (-1960)
13. Makarova 2920 (-2075)
14. Bacsinszky 2896 (-2099)
15. Radwanska, A. 2760 (-2235)
16. Errani 2610 (-2385)
17. Svitolina 2530 (-2465)
18. Petkovic 2450 (-2545)
19. Keys 2275 (-2720)
20. Azarenka 2271 (-2724)
21. Jankovic 2135 (-2860)
...
Reagovat
tommr
Našim elitním hráčkám se v New Havenu tradičně daří a nejinak tomu bylo i tentokrát ...

Petra Kvitová si v přímém souboji s Wozniackou vybojovala zpět 4.místo v žebříčku ...

Lucka Šafářová zůstává na 6.místě, ale její náskok na Ivanovicovou se už zvětšil na 300 bodů ...

Karolína Plíšková zůstává na 8.místě ...
Reagovat
horska.kraslice
Naše elitní trojka obsadila sudé posty.
Reagovat
FulnekUltras
Dneska to v NH zase bylo krásné představení českého ženského tenisu - a pevně věřím, že letos to konečně POŘÁDNĚ ;) vyjde i na navazujícím GS turnaji USO...Plíšková, Vy se tam vzadu moc neschovávejte, pro Vás to taky platí !!! ;)

Petra zas ukázala, jak umí hrát, když je v pohodě a nepřipouští si žádné přemrštěné vnější tlaky či sebepochybnosti. New Haven jí samozřejmě maximálně sedí i prostředím, organizací atd., ale tentokrát už opravdu nevidím jediný fatální důvod, proč by si nynější pozitivní vyladění nemohla plně přenést i do NY a tam udržet až do druhého týdne, kde se může stát už skutečně cokoliv. Díky Peti za dnešní nádherný zážitek a Davida se ještě aspoň 14 dní drž ;) - žádné rozptylování na lovu !!!!!

Šafi se dnes ani trochu nerozptylovala v úvodním setu, pak s ní ovšem trochu až příliš zamávala první ztráta vlastního sevisu na začátku sady druhé - jakoby jí najednou došla pozitivní šťáva a už se to s ní táhlo...úměrně k tomu, jak zmíněný moment nakopl Petru. Celkově však i od Lucky poctivý kvalitní zápas - jestli je teď vinou selfie-klauniád opravdu až přes čáru "freecool", to se podle mého potvrdí teprve v nejbližším zásadním duelu s jinou soupeřkou, patrně na USO. S Petrou jsou obě zcela speciální spojité nádoby - včetně dvou nejkrásnějších úsměvů ve WTA... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Ano, tyhle nejkrásnější úsměvy bychom rádi viděli i na USO. Tak děvčata, doufám, že jste se dneškem příliš nevyšťavila a v dalších dvou týdnech nám poskytnete možnost se vašimi úsměvy znovu pokochat.
Reagovat
FulnekUltras
potvrdí nebo vyvrátí... ;)
Reagovat
d@ve
Lucky je mi opravdu líto. Škoda, aspoň ten začátek se ale vyvedl... A byl to i celkem pohledný match..
Na druhou stranu to ale Petře i přeju. Třeba už jen kvůli "Live WTA Race Rankings". Rád bych tam viděl na konci roku všechny tři holky.
Reagovat
misa
Jenže Lucka ty body potřebovala víc. Petra může klidně vyhrát Wuhan nebo Peking, to se Lucii asi nepovede.
Reagovat
Jan
Co si neuhraje to nemá. Měla vyhrát ;)
Reagovat
FulnekUltras
abychom se ještě nedivili - hlavička se pořád mírně lepší, dnes to proti Petře bylo zas o kousíček víc než posledně ve Wimblu 2014...a na všechny ostatní soupeřky už sebedůvěra u Šafi opravdu funguje... ;)
Reagovat
VlS
Míšo, já tady z vás Lucce fandím nejdýl a nejvěrněji, tedy i v době, kdy se propadla z pozic těsně za dvacítkou až někam k sedmdesátce, ale to že ty body potřebuje víc je nesmysl. Body potřebují všechny holky a o účast v singlu TM bude ještě tahanice a Lucka tam má teď nejlepší pozici. Mohla ty body mít, kdyby nešoupla ve druhým setu první servis mezi rakety do bagu.
Vzala si je Petra, protože od druhýho setu hrála o level líp než v prvním a Lucka hrála o level hůř. tečka
Reagovat
Fandina
Potvrzuji, že jsem si všimla, už asi před čtyřmi lety, že VlS fandí Šafi víc než jiným hráčkám.
Reagovat
Pavlis
Dnes odpoledne jsem si opět hodil Panna nebo Orel :) A vyšlo mi to. V rukou jsem zatřepal korunou, vyhodil až ke stropu, při dopadu zavadila o hranu stolu, takže se na stojato protočila, než spadla na tu správnou stranu. Kterou jsem předtím tipl na výhru Petry. Panna - vyhraje Lucka, Orel - vyhraje Petra. Padl Orel. Ta koruna je na zemi stále :) Zase jednou mi to krásně vyšlo :)

Vývoj zápasu tak ale vůbec nevypadal, první set si obě držely podání. Šafi při svém byla dost rychlá, snadno dorovnávala Petru, která se klasicky přestřelovala. Vedení Lucy 3:0 v TB vypadalo beznadějně, ale Peti to nevzdala, aby stejně furt pálila mimo. Nakonec 8:6 ve prospěch Lucky.

Začátek druhého setu jsem vynechal, ale od stavu 4:1 dokoukáno do zbytku zápasu. To ale nevím, jak obě hrály, jen stav výsledku, protože jsem se s další osobou zakecal. Každopádně to dopadlo, jak jsem si předtím předsevzal, že dopadne. Ale Lucka je fakt dobrá tenistka, zasloužila by si Peti už porazit. Holt někdy příště.

Petře gratulka, musel to být hrozný šrumec, takto narychlo odehrát celý turnaj. Příště by obhájkyně titulu měly hrát přednostně jako první a měly by mít i nejdelší rozestup mezi jednotlivými zápasy. Klika, že to Peti zvládla. Porazila samé slušné tenistky, žádná nebyla bezejmenná, takže cenný sedmnáctý titul kariéry z okruhu WTA. Za letošek už třetí, fíha, je to hukot!
Reagovat
FulnekUltras
Všechny čtyři Petiny skalpy z letošního NH mají opravdu vysokou hodnotu - proti Mad, Aze, Caro i Lucce bylo třeba opakovaně předvést vynikajicí výkony, a to se před USO (poněkud na rozdíl od loňské situace v této fázi sezóny) hodně počítá.
Reagovat
Jan
Tak co Jirko, jak to bylo s těmi rozhodčími ve 2. a 3. setu ? :) zlepšili se ? ;)
Reagovat
misa
Podali mimořádně excelentní výkon :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zlepšila se hlavně Petra :-)
Reagovat
misa
Jinak by na TP nastalo asi hotové peklo. Což je škoda, protože obě jsou velmi sympatické a asi se mají rády. Bohužel i já jsem směrem k Petře dost ochladl, protože komentáře určité skupiny jejich fanoušků vzhledem k Lucii (a nejen k ní) jsou leda k zlosti.

Petrušce patří dík za třetí letošní titul a Lucince za to, jak dobře zužitkovala volnou kartu. Obě si pak připisují důležité body. Petra je sběratelkou váz z NH, má už třetí a každá je jiná :) Doufám, že Lucii nic není a jen toho už na ni toho bylo dost. Zdravotní problémy na US Open by jí mohly zničit sen o TM :-(

Takže US Open volá a přeju oběma jen to nejlepší.
Reagovat
Jan
Tak, tak, oběma to nejlepší. Jinak si pamatuji, jak jsi před cca 2 lety a dřív fanaticky obhajoval Petru a odmítal jakoukoliv kritiku její hry :)
Reagovat
misa
Tak to jsem nebyl já :) Kritika, pokud je oprávněná, je vždy na místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak vůbec můžete srovnávat Lucku s Péťou ? :-D Proberte se :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, věděl někdo z vás, že Petra už nespolupracuje se Šafářem?
Reagovat
Michaelus
nevěděl, nedivím se jí.
Reagovat
tommr
pokud je to pravda tak je to jedině dobře. Ten chlap nadělal víc škody než užitku ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, to, že něčemu nerozumíš neznamená, že to nefunguje ;-)
Reagovat
janek_da
jo, nechtěl ať Petra teď hraje.
Reagovat
Jabadu
Psychologie je ve skutečnosti na úrovni astrologie nebo věštění z křišťálové koule.
Ale lidé rádi věří, že jim někdo jako pomůže. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím věštěním z koule, to je trochu přepálený :-) zas taková loterie to není ;)
Reagovat
Jabadu
Ale já vím. Ale mají prostě šuplíky, které jsou sice slušně odpozorované, ale po zařazení se už s tím nijak nepářou.
Nejlepší jsou tzv. podnikoví psychologové. Dělají ho.vno, ale tváří se u toho nesmírně důležitě. :-)
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, nejsou to lékaři, ale pokud dovedou s druhým popovídat a ten jim uvěří, tak proč ne? Poradí, potěší ... úsměv
Reagovat
Jabadu
No ale to je přece placebo ... :-)
Reagovat
FulnekUltras
mnohdy lepší než všechny prášky... ;)
Reagovat
Fandina
Souhlas.
Reagovat
smazaný uživatel
Někde jsem četl tak před rokem slova nějakého psychiatra, který to zjednodušeně rozdělil tak, že psychiatři jsou vědci a psychologové šarlatáni, ale teď to nemůžu najít, tak už nevím, jestli si to pamatuju správně.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud to tak skutečně řekl, tak řekl kravinu. Psychologie je plnohodnotná vědní disciplína, psychiatrie, která by mimochodem bez psychologie vůbec nemohla fungovat, je medicínský obor. Zkrátka něco jako zoologie a veterina.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píšu, nepamatuju si to přesně. Ono je to spíš o rivalitě mezi těmi obory, už jsem víckrát zaznamenal, že někteří psychiatři nepovažují psychology za "sobě rovné", asi kvůli tomu, že nejsou MUDr.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak oni vůbec někteří MUDr. mají pocit nadřazenosti, bez ohledu na specializaci. :-)
Reagovat
blixa
No hlavně kvůli tomu, že psychiatrie je seriozní medicína, kdežto psychologie je především neseriozní kšeft ;-)
Reagovat
Fandina
Rozdíl je v tom, že psychiatr je lékaž, léčí nemoc. Psycholog se zabývá duší zdravého člověka. V tom je rozdíl.
Reagovat
Fandina
lékař
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
Jan
A může ten psycholog to zbabrat a udělat ze zdravého člověka nemocného a pak ho poslat k psychiatrovi ? Řekl bych že jo :)
Reagovat
Jabadu
No ale to je přece jeho hlavní zájem. K čemu mu bude uzdravený pacient? Ten mu peníze už nepřinese. :-)
Reagovat
Fandina
Ale vůbec. Psycholog vytypovává třeba u dětí, jestli nejsou leváci. Zda nejsou disgrafici a podobně. Pro různé firmy se dělají testy, jestli jsou schopni zastávat různé funkce, povolání. Je to poradenství.
Reagovat
VlS
promiň, na rozeznání pravé a levé ruky fakt univerzitu nepotřebuju.
Reagovat
Fandina
To je normální práce dětských psychologů, zjišťování disgrafie, leváctví a podobně. To potom můžeš zpochybnit každou profesi, kterou si myslíš, že ty jí nepotřebuješ.
Reagovat
Fandina
Psychologické testy pro své zaměstnance se běžně dělají. Když se vybírají třeba nejvodnější kandidáti na různá i riziková místa. V letectví si bez testů nikdo ani neštkrtne. A ty testy sestavují psychologové. Je to vědní obor o lidské psychice.
Reagovat
smazaný uživatel
Psycholog těžko může vyvolat duševní poruchu. A to je to, co dělají psychiatři - léčí duševní poruchy.
Reagovat
Jan
Dělám si legraci. Ale myslím, že když do tebe bude psycholog pořád hučet, že to odezvu mít bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodit tě může úplně kdokoliv, kdo do tebe bude intenzivně hučet - kamarád, rodina, kolega v práci.. nejen psycholog.
Reagovat
Jan
Ano. A blbý rozhodčí taky :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, aj ten :-)
Reagovat
Jabadu
Nechci být zastáncem extrémních názorů. Pochopitelně, že psychologii považuji za seriózní vědu, jenom mám pocit, že její vliv se zbytečně přeceňuje.
Psycholog tě zařadí do šuplíku, což ti může pomoci se o sobě něco dozvědět, ale nemyslím si, že by to mělo nějak člověka změnit. Ano, dobré slovo může pomoci, ale to je tak všechno.
Reagovat
blixa
Já myslím, že ten moudrý člověk měl z velké míry pravdu ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt?
Reagovat
smazaný uživatel
No, teď jsem to četl na sportu ... Prý podle vyjádření pana Tejkala ... A ukončila to s ním před odjezdem do USA ...
Reagovat
FulnekUltras
David jeho funkci nejspíš bohatě zastane... ;)
Reagovat
horska.kraslice
Hmm, ale to přendávání rakety do druhé ruky byl jeho projekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale copyright na to nemá.
Reagovat
Jabadu
Jsou to kraviny. Šampiona nelze vychovat. Předpoklady už musí mít v sobě.
Reagovat
smazaný uživatel
Uz zase xxx příspěvku na tohle tema, každy svůj názor rekl xxx ale porad to melete dokola a zasirate diskuzi (s prominutím) člověk si pak neprecte nic rozumného, protoze ho to otráví.
Reagovat
Michaelus
Stačí se podívat na ty, kteří s tím začali...
Reagovat
d@ve
a aktivovat si ignoraci..
Reagovat
smazaný uživatel
Já si dělala srandu, chtěla jsem si trochu rejpnout do Šafářovců, pardon no... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdys tady četla něco rozumného?
Btw. Já svůj názor prezentovala dnes poprvé.
Reagovat
George_Renel
Jednak se přesvědčila, že zase múže vyhrávat. Za ještě důležitější však považuji vzkaz soupeřkám. Jsem zpátky, mějte ze mě zase respekt.
Jsem zvědav jak to zúročí.
Reagovat
Jabadu
No jistěěěě ...
Reagovat
horska.kraslice
That is a question.
Reagovat
d@ve
Jo jo, hlavně jí už nepřeju žádnou další delší pauzu.
Snad jen až v penzi. ;)
Reagovat
Fandina
až tam?
Reagovat
d@ve
Tak Petra se asi zasloužilého odpočinku dočká ještě dřív než-li já (a mnozí další tady). I když už ji taky netrpělivě vyhlížím. Tedy myslím tu svou penzi.. :D
Reagovat
FulnekUltras
tak to sedí ;)))))
Reagovat
Nola
Petre gratulujem aj jej fanusikom, v roku 2011 som bola jej velkym fanusikom, to bolo fakt nieco.... prihnala sa ako velmi sviezi zavan niecoho noveho, nepoznaneho, mala nadvahu, strojcek, ale ta jej hra ma uchvatila, mohla kralovat zenskemu tenisu....dnes je z nej druhy Stan Wawrinka, ktory dokaze porazit vsetkych hracov na spici rebricka, ale aj prehrat s uplnym outsiderom, maju obaja 100 perc. uspesnost v GS finale, nikto nikdy nemoze predpovedat, aka bude ich cesta nasledujucim turnajom..... to ziapanie, alebo skriekanie, som v roku 2011 neevidovala, tak sa ospravedlnujem vsetkym, ktorych som urazila
Reagovat
janek_da
Bylo už tehdy na TM
Reagovat
spaniel
Jak je Petra hezká a sympatická (hlavne kdyz se usmeje), tak to jeji pojď je asi nejodpornejsi zvuk na svete.
Reagovat
Mayo
:D presne...ten jej výkrik , skôr škrekot divný to je katastrofa, tiež som si to dávno už všimol
Reagovat
smazaný uživatel
Musela jsem odbíhat, ale co jsem viděla - paráda! Kéž to holky přenesou na NY! K nejapné otázce níže, samozřejmě, že Petra. Označení jedničky, dvojky atd. se používá žebř WTA, race nerace( jen tak mimochodem pro ženy mají termín ROAD , nikoli RACE ). No, to jen pro ty, který to stále odmítají přijmout. Jinak vyjímečné období pro český ženský tenis ! Myslím, že po Luce, Peťe a Káje budeme jen hrabat prstíčkem a říkat - staré dobré časy, měli jsme v top 10 tři český holky.....
Reagovat
Jan
Petra je výjimečná. Sice většinu roku hraje špatně, ale občas se jí něco povede. A i dnes předvedla pár úžasných úderů, jak to ona umí. Mám rád obě holky, Lucku i Petru. Nakonec i Káju a všechny naše hráčky. V současnosti je to parádní, že se jim tak daří, nakonec i v historii si český tenis nejen ženský vedl dobře a můžeme být na to pyšní. Mladých holek, které se derou nahoru je také dost, tak snad to hrabání prstíčkem nebude tak hluboké :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka není jednička, Petra letos vyhrála 3 tituly: 2 Premiéry a 1 Premier Mantadory kde porazila Serenu. Lucce se povedly 2 turnaje... a to z ní nedělá Českou jedničku
Reagovat
Jabadu
Vem si diazepam, zapij to hořčákem rumu a celý zbytek večera se vydržíš dívat do stropu.
A bude z tebe hodná holka.
:-)
Reagovat
d@ve
:D
Reagovat
smazaný uživatel
K tomu, aby z něj byla hodná holka, bude zapotřebí taky série poměrně náročných operací.
Reagovat
blixa
Klíčová ale bude lobotomie ;-) :D
Reagovat
Jabadu
Nech ho, to je taková hra. :-)
Reagovat
EllNino
Lucce se povely dva turnaje, to už jsi psala minule ...ale Lucce se povedlo Doha, Dubai, RG, Madrid, New Haven ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád melou o tom že je Šafářová jednička, dnes se ukázalo že to tak není. NAŠE KRÁLOVNA Z WIMBLEDONU JE ČESKÁ JEDNIČKA
Reagovat
smazaný uživatel
Se podívej na žebříček a přestaň kecat blbosti! Jedna výhra nezvrátí průběh celé sezony.
Reagovat
smazaný uživatel
ano na žebříčku je Petra 4. Lucka 6. ČERNÉ NA BÍLÉM
Reagovat
smazaný uživatel
V týhle sezóně? Zase ze sebe děláš blbku.
Reagovat
tedi
vy dve si pod timhle clankem nemate co vycitat...
Reagovat
smazaný uživatel
V pořádku, já jí nic nevyčítám.
Reagovat
smazaný uživatel
Se na něj podívej ty, aspoň pak nebudeš za blbce. :-p
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
Bob
Nech jim tu útěchu, Kvitovko!
Reagovat
smazaný uživatel
To chce klid, ty královskej šášulo
Reagovat
smazaný uživatel
A ty jsi co jako???
Reagovat
smazaný uživatel
ten,kdo se směje šášovi jako seš ty
Reagovat
d@ve
Joj, tady asi někdo neunáší momentální vítězství svého idolu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a opovažte se někdo napsat, že Petra měla snadný soupeřky, "vyčištěnej pavouk nebo něco podobnýho. :DDD Porazila dvě hráčky Top 20 a dvě Top 6, co byste víc chtěli? :D Jeden z cennějších Premierů ... :)
Reagovat
Jan
Jsem spokojen. Přál jsem Petře, vyhrála, Lucka chudák v druhé půlce 3. setu už měla v očích zlomený výraz. V prvním setu mě to bolelo, když jsem měl přát kterékoliv z nich, jak Lucka vyhrála 1. set a Petra vedla ve druhém, už jsem byl v klidu. Ještě ve třetím setu se mi to na chvíli vrátilo. Lucka byla smutná. Při mečbolu byla Petra jak nelítostný predátor. Hezké bylo, že se pak na sebe usmály a objaly se.
Reagovat
Miselin
Tak nějak. Ale hlavně za 14 dnů 1.SF Serena - Kája a 2. SF Petra - Lucka!!!
Reagovat
Jan
To by bylo boží.
Reagovat
blixa
Pokud by se Kája nějakým zázrakem dohrabala tak daleko, ta se potká se Serenou už ve čtvrtfinále.
Reagovat
smazaný uživatel
Klára to jistí.
Reagovat
blixa
To doufám ;-)
Reagovat
Jabadu
Obě jsou prostě poklad.
Tak tohle všechno my máme. :-)
Reagovat
horska.kraslice
Konečně rozumné slovo.
Reagovat
FulnekUltras
naprostý souhlas
Reagovat
Michaelus
LUCY WIGGLE!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko, to je fuk. Stejně jsi jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
Konečně rozumné slovo. Děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zuleykha Safarova ano Ázerbajdžánská jednička
Reagovat
d@ve
Pro mne určitě!
Reagovat
misa
Je nejsypatičtější a s nejlepším chováním na kurtu.
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka na Petru nemá, Petra má o třídu vyspělejší hru
Reagovat
EllNino
děs jak se chováš, nemužeš už přestat ? všichni víme, že jsi magor, tak to tu furt nedokazuj
Reagovat
smazaný uživatel
vždyť říkám pravdu a lidé jako misa nejsou magoři když nadávají na Petru kvůli POJĎ
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo je tedy česká jednička? :D
Reagovat
smazaný uživatel
V race žebříčku Lucka :D :D :D
Reagovat
d@ve
V deblu taky!
Reagovat
Bob
Nedělej, žes to nepochopil :D
Reagovat
smazaný uživatel
Klára, na to není potřeba se ptát
Reagovat
smazaný uživatel
LUCKA
Reagovat
smazaný uživatel
Hradecká??? v Deblu je až dvojka
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová, samozřejmě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zuleykha Safarova, ale ta není ani v žebříčku
Reagovat
smazaný uživatel
Jak chceš. Když tě baví dělat ze sebe deb*la...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem debl, ani nevím co tím jako myslíš že mám siamské dvojče???
Reagovat
smazaný uživatel
Evidentně jsi, když ani tohle nechápeš. Někdy je ta selekce nevhodných slov zde skutečně velký problém :D Obzvlášť když nelze pojmenovat zcela neoddiskutovatelnou skutečnost.
Reagovat
janek_da
v New Havenu Petra :)
Reagovat
Michaelus
Peťa banana Kvitová
Reagovat
smazaný uživatel
Petra se pomalu ale jistě přibližuje Janě (24.titulů) Petra by jí měla dohnat
Reagovat
smazaný uživatel
Novotná má 17 GS titulů a 3 medaile z olympiády.
Reagovat
EllNino
Novotná ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
17 GS titulů WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEBL SE POČÍTÁ DO NĚČEHO JINÝHO
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, z WTF má ty tituly jen 3, máš v tom bordel.
Reagovat
Michaelus
Sláva vítězům, čest poraženým! Dneska pěkný tenis od obou, užil jsem si to. A Peťuška banana Kvitová získává titul číslo 17!!! :))
Reagovat
misa
k 17. titulu. Chudák Lucka se asi nikdy nedočká výhry. O to víc to naštve, že Petra asi zase vylítne ve 2. nebo 3. kole US Open po příšerném výkonu plném chyb.
Reagovat
FulnekUltras
ale no tak... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale strašně to zamrzí, Petra měla být světová jednička :( hru na to má, bohužel :(( strašně to mrzí, Petra hraje nejkrásnější tenis na světě, ale jen občas :((( chce to stabilizovat hru
Reagovat
smazaný uživatel
Občas? V průběhu roku hraje skoro pořád úplný...
Reagovat
smazaný uživatel
jdi do pr.dele už
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdu :-p
Reagovat
smazaný uživatel
já vím už tam jsi
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, nejsem. Sedím doma u počítače :)
Reagovat
Jabadu
Ale no tak děvčata!
Už byste s tím mohla Zkončit! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
s čím?? vedeme klasickou inteligentní diskuzi
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůžu. Jsem nas*aná!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsi v přechodu???
Reagovat
smazaný uživatel
To ještě dlouho nebudu.
Reagovat
Michaelus
Vždyť češka vyhrála turnaj! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já zrovna Kvitovou moc nemusím.
Reagovat
Michaelus
nepruď pořád! Vyhrála titul, tak se můžeme aspoň radovat, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže já jsem ho přála Lucce! Jsme jaksi na opačných stranách barikády, víš?
Reagovat
tommr
od druhýho setu byla převaha Petry jednoznačná. Doufám, že za tím je pouze Petřino zlepšení a ne nějaká indispozice Lucky ...
Petra slaví zisk 17.titulu a poprvé v kariéře se jí podařila obhajoba. V žebříčku si zase o něco upevní 4.místo ... :)
Reagovat
EllNino
Super Peti :) Lucce i tak gratulace, jsem rád za obě :)
Reagovat
kada.tom
Já jsem rád, že vyhrála Petra i pro to, že v New Yorku neočekáám nějaký vysoký bodový přípočet, takže 470 bodů se hodí :-) A samozřejmě titul a sebevědomí je prostě před GS dobrý :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No a teď vesele může vypadnout ve 2.kole na USO :D TM je blízko, navíc v Asii je jako doma tam bude zbítat velké body
Reagovat
smazaný uživatel
počítám,že vypadne ve třetím kole
Reagovat
FulnekUltras
dejte pokoj a odhoďte stereotypy v myšlení... ;)
Reagovat
Fandina
Petře. Dva sety byla lepší. Nádhera. Šafi hrála výborně, v TB byla lepší, ale Petra jí předčila lepšími údery. Gratulace veliká.

Vítězné/UE Šafi 27/28 Petra 32/32
Reagovat
VlS
zas nic. Bez prvního servisu je to težky, Petra hrála dobře. Zajímalo by mě, co se Lucce stalo mezi 1. a 2. setem v hlavě, najednou byl servis v čudu a narostly chyby. No nic, tak třeba na USO.
Reagovat
misa
Možná došly síly.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych spíš sázel na tu hlavu. Úkol pro Roba: převychovat jí na chladnokrevného zabijáka. Jenže to asi bude lehčí jí naučit chodit po vodě...
Reagovat
janek_da
bych řekl, že to bylo ode všeho trochu. Lepší Petra, bázlivější Lucka, a nepřišla mi úplně 100% od toho 2.setu
Reagovat
VlS
Taky to tak vidím
Reagovat
horska.kraslice
Hodně udělalo zlepšení Petry, zlepšila pohyb, hrála pestřeji, méně chybovala. Někdo tady napsal, ře hrála profesorský tenis, to bych podepsala.
Reagovat
Jan
Takticky je vyspělejší. Nemlátí to hlava nehlava jako dřív, podívá se na kurt a umístí to kam je potřeba. To dřív nedělala.
Reagovat
misa
No nevím, s Garciou v Cinci měla 60 UE.
Reagovat
Jan
To jo, ale když se podívám na její hru, tak u toho víc přemýšlí a vybere častěji prázdnou stranu kurtu než v minulosti. Že dělá UE, to je Petra no.
Reagovat
FulnekUltras
zato s Mad v NH jí to najednou seplo... ;)
Reagovat
George_Renel
odehrála skvělý turnaj, porazila hráčky světové desítky a potvrdila postavení české jedničky.
A velké uznání i poražené finalistce.
Reagovat
smazaný uživatel
Česká královna je jen jedna a od roku 2009 má korunu naše lvice a Wimledonská princezna.
Reagovat
kada.tom
Petraaaaaa :-)
Reagovat
Bob
:)))
Reagovat
Jabadu
Nejdřív vás zmlátí a pak se na vás hezky usměje. Taková je prostě Petra. :-)
Reagovat
FulnekUltras
;)
Reagovat
smazaný uživatel
podobně jako u chlapů na Wawrinku.
Reagovat
smazaný uživatel
Já začínám být alergický na její (některé) fanoušky, Petra mi nevadí, jen jí nechápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já nejsem a ani jsem nikdy nebyla její fanynka.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, to potřeboval vědět celý svět
Reagovat
smazaný uživatel
Nepotřeboval. Proč myslíš, že ano?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky nemyslím tebe :)
Reagovat
smazaný uživatel
NÁVRAT KRÁLOVNY!!!!!!!!!!
Reagovat
vrabejka
na jak dlouho? Na týden :D
Reagovat
smazaný uživatel
s ničím jiným nepočítám :D
Reagovat
r176
jak se holky na sebe smějí po zápase!!palec nahoru!!velká gratulace oběma!!
Reagovat
d@ve
+1
Reagovat
FulnekUltras
V tomhle je naše elitní dvojice docela výjimečná. Však už mají holky taky spolu něco odválčeno od doby, co Petra přišla do Prostějova...
Reagovat
smazaný uživatel
Joooooooooooo!
Reagovat
vrabejka
Když ne na USO aspon Petra sbírá tituly v New Havenu :)
Reagovat
d@ve
Ani jeden brejk Lucko? :(
Reagovat
horska.kraslice
To přendávání rakety mezi pravou a levou rukou před začítkem hry je u Petry trošku legrační. Ale hlavně že pomáhá :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá to být legrační, má ulevit levé ruce. :)
Reagovat
horska.kraslice
Já vím, že to nedělá pro pobavení publika ani sebe, ale protože to ulevuje levé ruce. Ale působí to legračně.
Reagovat
FulnekUltras
Tak se ten kopíráček lvici v drápech jen trochu posunul...přičemž v 6. gemu tam zas byla jedna bumbrlíčkovská fantazie.

Poooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Na to, jak Lucka hrála celý turnaj, je už ten uhraný set zázrak. Bohužel ten 2. a 3. byly hodně špatné, snad jí to na USO nepoznamená.
Reagovat
Jabadu
Ve chvílích nejtěžších jenom královna sama sobě ví si rady.
(Sorry, Lucinko).
:-)
Reagovat
misa
končí.
Reagovat
FulnekUltras
jednoznačně v hlavě...ale jen pro dnešek... ;)
Reagovat
r176
Lucku pěkně drtí.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se Petra smála?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože to byl pomalý servis, Petra ho měla, věděla, že ho mohla zahrát úplně jinak. Ale netrefila se čistě :D Byl to takový ironický úsměv "jo, já to věděla" :D
Reagovat
ludolf
Zkazila return proto, že Lucka servírovala pomalu.
Reagovat
vrabejka
Petra zaslouženě vyhraje. od brejk uve 2.setu hraje tenis na vysoke urovní. Snad to potrvá dále. Gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že je rozhodnuto...
Reagovat
smazaný uživatel
PETRA JE KROK OD 17.TITULU ČÍMŽ DOROVNÁ VIKU!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně? Vika má ale 3 GS a byla číslo 1,takže Petra má ještě co dohánět.
Reagovat
smazaný uživatel
3 GS jo ty se na tenis moc nedíváš. Vika má 2 GS
Reagovat
smazaný uživatel
Ověřím to,možná jsem se spletl,na tenis se dívám každý týden,jsem v invalidním důchodu a nemám co dělat
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má jen 2 GS, ale Petra má 2 Wimbledony a 1 Wimbledon má hodnotu 2 jiných GS (teda doufám, že jen 2 a není to víc, tak důkladně jsem to zase nestudoval).
Reagovat
smazaný uživatel
GS jako GS, to že je Wimbledon známější neznamená, že 1 wimbledon má hodnotu 2 titulů z AO
Reagovat
smazaný uživatel
Iqe tvrdí něco jiného a on je tady největší odborník na tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
A vlastně Vika má jen 2 AO, na které až do 80. let půlka špičky ani nejezdila, takže proto nemá AO z let 2012 a 2013 téměř žádnou prestiž. Takže ten náskok Petry je ještě větší.
Reagovat
smazaný uživatel
Už nepij :-p
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že nemám čas tu diskuzi dohledávat :)
Reagovat
Fandina
Vika má snad jen 2 GS.
Reagovat
smazaný uživatel
a Petra vyhrála TM Vika ne
Reagovat
smazaný uživatel
Vika má 4 Mandatory a Petra 2 :) + byla jedničkou.. jsou tak zhruba stejně
Reagovat
kada.tom
Petra to už nepustí ... bojuje a píše jí to :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a co cibulková ta řve pome i při dvojchybě soupeřky
Reagovat
smazaný uživatel
Kdy naposled Petra prohrála s Češkou? 2007 s Klárou?
Reagovat
EllNino
2012 s Luckou Hradeckou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dík. Já zatím procházel jen H2H s Luckou, Karolínou a Klárou :)
Reagovat
smazaný uživatel
nene 2011 s Bárou
Reagovat
EllNino
ne, chyba
Reagovat
smazaný uživatel
Za 5.
Reagovat
smazaný uživatel
no jo vlastně s Hráďou na modré antuce, ale to byl pro Hráďu životní turnaj
Reagovat
Jabadu
No ale teď ty pecky Petře píšou.
Reagovat
smazaný uživatel
To jako myslíte vážně, nadávat tomu že Petra řve pojď proti svojí krajance, kdyby Petra řvala pojď proti Báře nebo Terce tak to Šafářovcům nevadí. A viděli jste někdy zápas Serena vs Venus, Serena tam řvala come on proti svojí sestře
Reagovat
smazaný uživatel
Ten, kdo tě po 1. setu odřízl ze stromu, je blb, vyřiď mu to.
Reagovat
smazaný uživatel
Havlát "zachránil" Kvitovku :-D
Reagovat
blixa
Jouda, místo aby si z ní udělal houpačku ... ;-)
Reagovat
EllNino
woooow :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo luxusní. :D
Reagovat
FulnekUltras
třetí set bude naprostý originál made in SafiKvit...

Ve čtvrtém gemu Petra rozhodla o potvrzení brejku hlavně krásně zariskovaným druhým servisem na 40:30, ovšem v páté hře Šafi tentokrát udržela krok...
Reagovat
VlS
si masíruje břišní sval
Reagovat
petrulinka
To jsem si nevšimla, ale je fakt, že to podání začala mít dosti podivné. Pokud má problém, nevím, zda přes USO je dobré pokračovat
Reagovat
misa
Snad jí to nepoznamená na US Open.
Reagovat
Dobry-den
Lucka jen 57% zreturnovaných servisů. To se pak těžko brejkuje...
Reagovat
r176
A teď to Péťo dotáhni do vítězného konce! Bodíky pro TM se budou hodit jako sůl!!
Reagovat
smazaný uživatel
No už i to oko je proti Petře, jednoznačnej out a ono ukáže, že to bylo eso... Ach, všichni a všechno proti Petře :))))
Reagovat
smazaný uživatel
A jinak všechno v pořádku? Zdravíčko slouží?
Reagovat
d@ve
To může být taky křivá lajna. ;)
Reagovat
Fandina
Doufám, že se s tím Lvice vypořádá, co naděláš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
To byl špás .((((
Reagovat
Nola
Petre som v minulosti velmi priala, ale dnes to asi nedokazem, ten jej pokrik po vitaznej lopticke - ziape horsie ako Azarenka s Mariou dokopy, to je vazne nieco ... ma potrebu takto prejavovat svoje emocie voci svojej krajanke..
Reagovat
EllNino
to je snad uplně jedno, kdo je na druhý straně ne ?
Reagovat
smazaný uživatel
ona ji ale vnímá jako soupeřku, ne krajanku...tohle není OH
Reagovat
smazaný uživatel
Ani nevím, co slušného na to odpovědět. Ale zřejmě jsi nikdy s nikým nesoutěžila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli máš pocit, že zařvání si po výměně je horší než ječení během výměny, tak doporučuju navštívit odbornou pomoc.
Reagovat
George_Renel
Plácáš nesmysly. Podívej se jak "ziape" Cibulková. A ne po vítězných úderech, ale po nevynucených chybách.
Porovnávat Petru s těma Ruskama je úplně mimo.
Reagovat
Fandina
Petra si zařve občas, když je to důležité a po odehrání výměny, třeba dvakrát za set. Mária s Vikou řvou hlasitě a táhle po každém úderu, ruší hráčkum, ruší diváky. To je úplně něco jiného.
Reagovat
FulnekUltras
jo jo..unfair chování vypadá opravdu výrazně jinak...
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovci snad prominou,ten Petřin řev je jako vystřiženej z Cesty do pravěku
Reagovat
smazaný uživatel
Neprominou.
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
janek_da
Jakou scénu myslíš? Jak se tam bili dinousaří?
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak
Reagovat
Jabadu
Vony lvice takhle řvou normálně. Mně na tom nepřijde nic divnýho.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
mně to spíš přijde jak výkřik ptakoještěra
Reagovat
blixa
Kurwa, jak víš jak křičeli ptakoještěři ??? :-o :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Zdálo se m o nich a pak sem viděl hrát Petru...:))
Reagovat
Fandina
Třeba je zná ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo to v Jurském parku 2.
Reagovat
Michaelus
Tak tak, nejkrásnější zvuk na světě
Reagovat
smazaný uživatel
Petra jede :D
Reagovat
misa
"Kamarádka", a jak na ni řve to svoje pojď.
Reagovat
EllNino
to jsou emoce, každá chce vyhrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Je to jako Come on Sereny. Má to být především na zastrašení soupeřky. Hlavně, že neheká.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže tohle je spíš problém Lucky - že ona to kamarádství na kurtu z hlavy nepustí. V tomhle je ten přístup Genie lepší, ať působí sebevíc nevychovaně.
Reagovat
blixa
No zatím se nezdá, že by přístup Evženky přinášel nějaké sladké ovoce ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:-) Spíš to myslím tak, že kdyby tak dokázala uvažovat Lucka, tak je úplně jinde - nemyslet na to, že ta holka na druhé straně je kamarádka. Prostě je to nepřítel, kterého chci zničit, po zápase můžem jít klidně spolu do cukrárny.
Reagovat
smazaný uživatel
no nevím, finále Wimbledonu, dvě SF na GS... :))
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to tom přála Lucce, ještě Petru neporazila, ale na kurtu v takovémhle zápase musí jít kamarádství stranou.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka prostě Petru nepřehraje. Proti ní stojí mnohaleté postavení české dvojky, což ji sráží a Petře to naopak dodává sebevědomí.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel. Jedna jistota letos padla - že Petra dokáže odehrát Wimbledon vždy v módu Robocop. Ta druhá zůstává - proti Češce ten mód použije vždy, když potřebuje. No nic, Lucy, snad někdy příště.
Reagovat
FulnekUltras
Pooooooooooojď a založ tam ten kopírák !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
janek_da
ted uz pude Petra těžko zastavit.

Leda ti rozhodčí něco vymyslí...
Reagovat
kada.tom
brejk ... jestli Lucka hned nebrejkne Petru zpátky, tak to bude mít Lucka už asi dost těžký
Reagovat
misa
škoda
Reagovat
d@ve
Lucko, vzchop se ještě! Pls.
Reagovat
Dobry-den
Tipuju 6:2 pro Petru
Reagovat
vrabejka
Šafi už se sype :(
Reagovat
blixa
Už si zase hraje na zeminu ... kurňa .. no což, tak příště ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Překvapivě...
Reagovat
FulnekUltras
hodně ovlivnil brejk Petry hned ve třetím gemu, po němž Šafi trochu ustoupila z dosavadní pečlivosti, začala víc kupit UE a jakoby spoléhala na fyzickou převahu (???) ve třetím dějství. To nakonec zahájí na servisu Petra a přeju jí, aby mód z druhého vydržel.

Tak či tak - žádný Adam ani Radek, nejlíp to s Petrou umí starý lišák David. Květák v Lucčině lóži vedle Roba teď už poněkud zplihl... ;)

Poooooooooooooojď si za tím, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Holky jsou na výsledku předem domluvené a když Kotyza dával rozumy Petře, tak se neudržela aby se nesmála... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Autová mafie, hráčská mafie, trenérská mafie, jde z toho hlava kolem
Reagovat
Fandina
Dělá si legraci :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nedělám... ;)
Reagovat
Fandina
to je škoda :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
proč? na 90% věřím tomu, že jsou domluvené... ale rád se na to podívám do konce, nehrají špatně...
Reagovat
Fandina
Já si nemyslím, že jsou domluvené. Jde o dost peněz, proč by to dělaly. Těžko se spolu třeba dostanou do dalšího finále. Navíc, pokud by to někdo zjistil a prásknul je, tak také mohou s tenisem skončit.
Reagovat
janek_da
to ted dala Petra aut? Již tam nikomu nevěřím.
Reagovat
blixa
Dobře děláš, je to jedna autová mafie !!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
vrabejka
Safi - Petra
Winnery:
9:11
Chyby 13:6
Slušné čísla od obou :)
Reagovat
tommr
v druhým setu Petra přidala a viditelně zaskočenou Lucku začala přehrávat ...
Moc se mi ale nelíbí, že jde zápas do třetího setu - takový drama nebylo v plánu. Pokud mají hrát holky první kolo na USO už v pondělí tak by se to na nich mohlo projevit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Holky hrajou v úterý, co jsem tak slyšel ... V pondělí začíná půlka Sereny :)
Reagovat
Frick
No jo, ty první kola. Tam fak stačí, aby ze Sereny hrála jen 1/2
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D Tak už víme, proč Serena hraje tak blbě v prvních kolech :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pravá nebo levá půlka? Každá sama o sobě váží tak 15 kilo.
Reagovat
Fandina
Podle drawu ta horní, spodní bude následovat :-))))))
Reagovat
blixa
A co bylo v plánu ? :D
Reagovat
Fandina
drama ...
Reagovat
Fandina
zpět, špatně jsem to přečetla
Reagovat
smazaný uživatel
Měly se dohodnout, že 2. set vyhraje ta, co vyhrála první - jako loni ve Wimbledonu :D
Reagovat
EllNino
nebylo v plánu ? :)
Reagovat
Michaelus
:DDD Tvl co to je cucumber banana :DDD
Reagovat
vrabejka
WTF jaky rozhovor neee :D
Reagovat
kada.tom
Petra to ve 2. setu vzala do svých rukou a podle toho to taky vypadalo ... jsem moc zvědav, co se bude dít teď :-)
Reagovat
Fandina
A ve třetím uvidíme.
Reagovat
vrabejka
Super holky 3.set. Doufam že top tenis udržíte :)
Reagovat
misa
Lucie rozhodně ve druhém setu nepředváděla nějaký top tenis.
Reagovat
vrabejka
posledni 4 gemy obě jo
Reagovat
petrulinka
Pěkný podraz od Lucky
Reagovat
misa
?
Reagovat
smazaný uživatel
Jako že prohrála set?
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš, že vyhrála ten první. Někteří Kvitovci to od ní berou jako sviňárnu.
Reagovat
smazaný uživatel
To on je dnes internet i na psychiatrii? Snad je tam každá za sebe, a obě jsou Češky. Asi tomu nerozumím.
Reagovat
petrulinka
Ale to bylo myšleno s nadsázkou, měla jsem na mysli to prasátko :-)Já mám ráda obě holky, tak mám dnes trošku problém komu fandit, tak fandím střídavě oběma :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak omluva za ten příspěvek o psychiatrii. To prasátko bylo luxusní. :)
Reagovat
FulnekUltras
Lucka nechce začínat 3. set na returnu...
Reagovat
smazaný uživatel
Já hrát tenis, tak bych chtěla začínat na returnu. Přijde mi to lepší. Jakože ona musí, já můžu. :D
Reagovat
FulnekUltras
tohle je skoro lepší na konci... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak aspoň, že otočila ten game a bude moct začínat 3. set servisem.
Reagovat
smazaný uživatel
Chovejte se tu k sobě slušně. Nejsme komunita primitivů. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No... jak kdy :-)
Reagovat
Dobry-den
Petra v robocop módu :-)
Reagovat
Fandina
Také přeji dobrý den.
Reagovat
vrabejka
Wow Petra jenom 6 chyb? WTF!
Reagovat
Andrew89
Petra mode : beast :)
Reagovat
vrabejka
Konečně hrají obě top tenis!
Reagovat
janek_da
předtím byl topless?
Reagovat
janek_da
Si měla Lucka zavolat Redfoota, nebo jak se menuje
Reagovat
Andrew89
já začínám mít podezření, že se ní chodí:D
Reagovat
blixa
Tenhle výraz asi nebude ten správný. Pokud něco, tak to bude "vzájemná sexuální výpomoc" ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No... je to její věc. Ale můj názor je, že pokud chtěla vidět klauna, tak měla jít do cirkusu, ne si ho tahat domů :)
Reagovat
blixa
On může bejt úplně v pohodě. Nesmíš to brát podle mediální prezentace, to je čirý business ;-)
Reagovat
Andrew89
brousil i Viku:) asi se dal na tenistky:-p
Reagovat
blixa
Asi :D
Reagovat
misa
I já bych se dal :)
Reagovat
smazaný uživatel
viděl jsem ho jako porotce při jednom vystoupení v nějakým australia má talent nebo tak něco, a tam se u jednoho vystoupení rozbrečel.
Reagovat
Andrew89
nooo nebo tak:D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď by asi nepomohl ani Redford.
Reagovat
smazaný uživatel
:))
Reagovat
Andrew89
Petra předvedla na returny pár hypergalaktických úderů a Lucka už se veze:)
Reagovat
d@ve
Zase to tradiční dvoubrejkový vedení?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka si tu výhru zaslouží. Petra ať jde s tou svou labilní výkonností někam!
Reagovat
EllNino
no to je zase argument :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě to připadá jako argument??? LOL
Reagovat
janek_da
někdo by to nazval faktem
Reagovat
tedi
a nebo - vzhledem k obsahu - lzi.
Reagovat
smazaný uživatel
Z tvého úhlu pohledu možná.
Reagovat
tedi
rozhodne to nebylo mysleno na tebe.
Reagovat
smazaný uživatel
Pouhé konstatování.
Reagovat
janek_da
jasan
Reagovat
smazaný uživatel
Labilní dokážou být obě. Dokonce si myslím, že Lucka víc, než Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud Lucka prohraje zápas po tom, co vyhrála první set, je labilní ona :D
Reagovat
petrulinka
Já bych řekla, že labilní jsi tu ty a podobní tobě. Ono je to fakt tak jednoduché, vyhrát první set a hned vyhrát druhý. Se fakt jdi picnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Peťa si dělá srandu. :D
Reagovat
EllNino
to bylo s nadsázkou, tak se nečerti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Možná by bylo dobré z toho spojení dvou slov si nevybírat jen to jedno slovo a pak bychom si mohli i rozumět.
Reagovat
smazaný uživatel
A zaco by si to měla zasloužit víc než Petra?
Reagovat
Lunej..
Asi proto, že je ve finále :D
Reagovat
petrulinka
Prosím nerozumím anglicky, přeloží mi tady někdo, co říkal Lucce Rob?
Reagovat
vrabejka
asi že má chodit na síť :)
Reagovat
kada.tom
4-1 pro Petru :-)

Mám takový nejasný dojem, že Lucka si tou krádeží 1. setu docela zavařila, Petra se zdravě nas*ala :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, tak 1. game byl asi delší než zbytek setu. Snad se Lucka ještě dokáže postavit na nohy.
Reagovat
vrabejka
Ted Petra jede jak tank :)
Reagovat
smazaný uživatel
Volal sem na direktorium turnaje,že prosím o výměnu čárových,že jsou silně podjatí proti Lucce,jako důkaz sem poslal screenshot ze svýho streamu,kde sem barevně vyznačil Lucčin míček jasně olizující lajnu!
Reagovat
janek_da
:))
Reagovat
Fandina
a co oni na to?
Reagovat
smazaný uživatel
že volám pozdě,po tajbrejku prej někdo volal,taky z čr a rozhodčí už vyměnili.další nemaji
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Fandina
tak to je dobře, že se tohle děje, příště zavolám, pro jistotu ...
Reagovat
A.R.R.
brejknula, ale má "těžké nohy", tak se uvidí jestli je to chvilková indispozice nebo na ní dolehla únava.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě se zdá, že se začíná rozjíždět ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jen do chvíle, než zase vezmou osud zápasu do rukou ti proradní čároví.
Reagovat
A.R.R.
zřejmě to byla chvilková indispozice, ale v prvním gemu to bylo zřetelné.
Reagovat
misa
Třeba si hraje na Serenu.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne, ale zrovna na Lucku by to 100% fungovalo.
Reagovat
blixa
Hmm, a Lucka si teď hraje na zeminu ...
Reagovat
A.R.R.
Já bych řekl, že to na Lucku zafungovalo, ona je prostě kamarádka :-)
Reagovat
tommr
a je tu první brejk zápasu! Petra na začátku druhýho setu trochu přidala na agresivitě a hned se to projevilo ...
Reagovat
smazaný uživatel
Šafííí!
Reagovat
blixa
Ajaj, brejk. Tak to jdeme do třetího.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jo, Lucka na returnu nemá šanci. Hlavně ať ten 2. set nezabalí a je to co nejdelší, v 3. setu jí může pomoct fyzička.
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, cože?! :D Je to třetí hra a už jdeme do třetího? Tady nejsme na IPTL, nebo jak se ta blbost jmenovala/jmenuje :D :D
Reagovat
blixa
Na čem že ???? :-o
Reagovat
smazaný uživatel
Na té předražené hlouposti, která se hraje o zimní pauze a hrají jí ti, kteří byli přes rok nejvíce unavení :D
Reagovat
blixa
Jo aha :D
Reagovat
Fandina
A mají za to hodně peněz. No nevem to. :-)
Reagovat
Lunej..
Za ty prachy bys to hrál taky, když by ses živil tenisem, já nevím, proč to pořád každého tak pálí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale kdepak, mě to nepálí :D Jasně, že bych to bral taky :D :D Jsem rád, že je v zimě na co koukat, každopádně jako blbost mi to přijde :D Pojal bych ten formát trošku jinak, ale tak to je jen můj názor :D
Reagovat
Lunej..
Mně se to docela líbilo, takové odreagování, nemusí být všechno našponované :) A až se tady budou fandové dloubat v nose, že je pauza, tak takovéhle srandičky přijdou vhod. :)
Reagovat
EllNino
přesně :) náhodou to je docela sranda :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mě se to líbilo :) Jen bych to neomezoval jen na Asii ... A letos to má být taky ne? :)
Reagovat
Fandina
A hrála tam celá špička kluci holky, takže to pro ně zase blbost nebyla.
Reagovat
smazaný uživatel
IPTV
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, opravdu je to IPTL :D Jsem si to musel najít :D
Reagovat
misa
Lucko, neeeeeeeeeeeeeeee :-(
Výhra jde zase někam do dáli.
Reagovat
smazaný uživatel
jé je, už jsi tu dlouho nebrečel.
Reagovat
blixa
Nepišti, Lucka má víc sil, ve třetím to dá ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Pooooojď!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku poškodili čároví!
Reagovat
EllNino
tak teď si měla Lucka vzít jestřába ale ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ten out jsem viděl i já :D
Reagovat
EllNino
to měla bejt ironie :D
Reagovat
vrabejka
Toto ale byla jasná čára!
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D :D
Reagovat
Fandina
Šafi jede a měla míň UE než Petra. Vypadá bojovně a odhodlaně. Ale Petra se může zvednout, hraje pěkné rány. Nicméně Šafi je nějak rychlejší.
Reagovat
FulnekUltras
zatím Petra nemá ani zdaleka takovou převahu, na jakou je zvyklá. 12:14 je výsledkem atletické a taktéž hodně agresivní hry Lucky. Bude to všechno dnes na Lvici stačit?
Reagovat
Fandina
Včera bylo po prvním setu skoro dvakrkát tolik. Ani na síť Petra nestíhá. Ale teď má brejk. Peti pojď!
Reagovat
Jabadu
pokud ve finále hrají dvě Češky, vyhraje Češka?"
"Pokud celou situaci zasadíme do ekonomického rámce a podíváme se na věc ze správného úhlu, pak vzhledem ke zdrojům je možné tvrdit, že celá složitá situace je frapantně signifikantní."
"Děkuji za jasné stanovisko."
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč Petra nejde častěji na síť? Byla tam jen 4 (2/4), Šafářová 6 (4/6) ...
Reagovat
smazaný uživatel
Musí k tomu být vhodná příležitost. A Lucka ji k síti moc nepouští.
Reagovat
Fandina
Je to rychlovka, Petra nemá možnost tam dojít.
Reagovat
vrabejka
Citovka :)
Reagovat
Frick
Cvitovka?
Reagovat
VlS
Řek bych, že Peťa začíná tahat nohy za sebou
Reagovat
janek_da
to zas neboj, ona se umí hecnout.

Jenom at ji už neškodí rozhodčí. To je mor tenisu toto.
Reagovat
vrabejka
nebo se nesmí na ní čárová zle podívat.
Reagovat
vrabejka
proto vyhrala gem čistou hrou :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bude ještě peklo. I když asi víc pro fanoušky než pro hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kurňa ať vyhraje kdo chce, hlavně že to bude češka. :D
Reagovat
Fandina
Také doufám :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
:DD
Reagovat
fera
...hlavně je to nádherný zápas, holky bojují jak "lvice"... :)))
Reagovat
Jan
A pumy :)
Reagovat
Dobry-den
Lucka hraje soustředěně, naopak od Petry to není úplně ono. Snad to dá Lucka ve dvou, aby se holky před UO úplně nevyšťavily.
Pravděpodobnější scénář ale je, že Lvice ještě zabojuje a otočí. :-)
Reagovat
vrabejka
Ted ještě prosím další 2 tiebrejky :)
Reagovat
smazaný uživatel
To chceš, aby obě vypadly na USO v 1. kole, nebo nemáš do půlnoci co dělat?
Reagovat
Fandina
Ne, chce, aby vyhrála Petra :-)
Reagovat
vrabejka
nechci si užit tento zápas co nejdýl :)
Reagovat
Fandina
Šafi jede, je jak tank. Poslední game prvního setu a TB byl od ní super. Jsem zvědavá, co na to Petra vymyslí, protože to je jinak hodně vyrovnané. Peti pojď!
Reagovat
FulnekUltras
Ve 12. gemu předvedla Petra fantastický defenzivní křižný prohoz na 15:30, a pak ještě neméně skvělý return ven z kurtu směřujícího servisu Lucky zleva, ještě jeden pak v TB - ani jeden z těchto divácky famózních momentů však k vítězství v 1. setu nevedl.
Lucka v TB naopak překročila svůj Rubikon - a teď je na ní, jak se na dosud neznámé druhé straně řeky zorientuje...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako opravdu finále? Nebylo to spíš semifinále?
Reagovat
janek_da
... předčasné finále
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to beru
Reagovat
FulnekUltras
dva podobně fantastické křižné prohozy z tísně pod neuvěřitelně ostrým úhlem předvedla loni Petra skutečně ve finále W s Genie...
Reagovat
smazaný uživatel
Ajaj, tady bude mela :D Někteří Kvitovci neunáší...
Reagovat
smazaný uživatel
Hrůza :D :D Láska se dá pochopit, ale tohle už je moc :D
Reagovat
smazaný uživatel
U některých to je NEmoc :-D
Reagovat
tommr
první set byl velice vyrovnanej a nakonec ho překvapivě ale zaslouženě získala Lucka. Petra zatím hraje takovej profesorskej tenis a nedokáže Lucku ničím přehrát ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zaslouženě? :-DDDDDDDDD
Reagovat
d@ve
Určitě! Aspoň dle mého "nestranného" pohledu.. :D
Reagovat
EllNino
a proč ne ? hrajou obě dobře, nač ta ironie ...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nebýt chyb lajnových, tak ho nemá. A o ty se nezasloužila.
Reagovat
EllNino
žádný nebyly, jak si mužeš bejt tak jistej z rozmazanýho streamu
Reagovat
smazaný uživatel
Protože 1. pravidlo tenisu zní: když Petra prohrává, viníkem jsou VŽDY rozhodčí.
Reagovat
blixa
Pravidlo č.2 : Když náhodou na vině nejsou, platí pravidlo č.1 ;-)
Reagovat
janek_da
obsluhuje HE na WTA, jinak si tu jeho jistotu nedovedu vysvělit. A nebo jóóó, dovedu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale byly. Za to, že jsi slepej jak patrona, já nemůžu.
Reagovat
EllNino
přestaň mě urážet, už to zase přeháníš, ty se mi nejdřív na FB omluvíš, že když jde o Petru, tak v tobě bouchnou zase ...a teď mi tu urážíš zase
Reagovat
smazaný uživatel
Když napíšu, že jsi slepý, protože nevidíš jasné chyby rozhodčích, tak to není urážka, ale konstatování faktu.
Reagovat
EllNino
ale mě to uráží, protože slepý nejsem, a už se s tebou bavit nebudu, zase si v transu
Reagovat
Lunej..
A byl nějaký zápas v poslední době, kdy lajnoví Petru nepoškodili? Nějak se v tom začínám opravdu ztrácet..
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud prohrála, tak nebyl...
Reagovat
Lunej..
Tak Petra ještě neprohrála zápas a už to tady čtu. Lajnoví jsou taky jen lidi, určitě se někdy spletou, je smůla, že u Petry je to tak často. Asi Jirka vidí něco, co já ne. Ale je fakt, že se zrovna nekoukám :)
Reagovat
smazaný uživatel
velké lajnové spiknutí proti Petře a íkvébodumrazu jako jediný,kdo ho ze sedačky před svým upatlaným monitorem zpozoroval. Amen
Reagovat
blixa
Jojo, lajnoví vidí blbě, hlavní rozhodčí vidí blbě, hráčky vidí blbě, všichni u TV a streamů vidí blbě, jediný brejlatý IQ tykve vidí dobře :D :D :D
Reagovat
tedi
jeste zapomnels na komentatorky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodčí jsou na místě,ty seš kde,ty trumbero?odkuď na to čučíš?že si seš tak jistej? Hlupáci tvýho kalibru mě vždykcy dokážou nejdřív rozesmát a pak naštvat
Reagovat
smazaný uživatel
to už fakt není vtipný...
Reagovat
janek_da
asi jo, tos vystih s tim profesorskym tenisem
Reagovat
FulnekUltras
Bylo to stejně těsné jako v sf Wimblu 2014, ovšem tentokrát s opačným výsledkem. Rozhodlo několik míčů, tentokrát pro Lucku, která zatím osvědčuje zvýšenou psychickou odolnost...
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, co se to stalo! Na okruhu WTA se odehrál set bez jedinýho brejku, a dokonce s jediným nabídnutým brejkbolem. Čeho všeho se člověk ještě dožije...
Reagovat
smazaný uživatel
:)

Další milník v roce 2015.
- 1. GS titul v deblu
- 1. Premier titul v singlu
- 1. GS finále v singlu
- 1. vyhraný TB proti Petře
Snad přijdou i další :)
Reagovat
misa
Lucie vyhrává druhý tb v řadě, neuvěřitelné :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když ti pomůžou lajnoví, jde všechno. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je ten kluk,ušatá:))
Reagovat
Frick
To se spolu někde peleší, že absentujou?
Reagovat
Michaelus
chybí ti?
Reagovat
smazaný uživatel
Bože můj, prohrát TB se Šafářovou... :/// "Gratulace" k titulu ...
Reagovat
blixa
No to aby chuděrka na tejden zalezla do kanálů, taková vostuda ... :-o :D
Reagovat
smazaný uživatel
Může se tam sejít se Serenou, ta to "dokázala" taky :D
Reagovat
blixa
Jojo :D
Reagovat
kada.tom
Lucka nakonec ten set ubojovala. No, ... jsem zvědav co se bude dít dál :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neubojovala, dostala ho darem od lajnových. Všechny tři minibrejky, co měla, byly po jasných chybách lajnových. Ať to byl hned ten první return do autu nebo teď v závěru jasně špatný servis.
Reagovat
kada.tom
Určitě :-DDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Směješ se akorát vlastní slepotě ;-)
Reagovat
blixa
:D :D :D :D Masooooo :D IQ tykve nezklamal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele,člověče,Chocholoušek čeká!:))
Reagovat
Jan
A že si Petra nevzala jestřába, když to byly tak jasné chyby :)
Reagovat
Fandina
Petra dotahuje rozjetou Šafi. Peti pojď.
Reagovat
Fandina
A nedotahla. Šafi jede. Tak jsem zvědavá, co na to Petra ve druhém.
Reagovat
EllNino
Fulnecká hokejka pomohla ! :)
Reagovat
d@ve
Hezký Lucko, dobrej začátek v TB. :)
Reagovat
misa
Už není :(
Reagovat
d@ve
Náskok je zpět.. :)
Reagovat
d@ve
1 SB v tahu.. :(
Reagovat
d@ve
.. a 2. žel taky. :(
Reagovat
misa
osud nemá Lucku rád...
Reagovat
d@ve
Ale 3. konečně vyšel!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
kecy
Reagovat
blixa
Ale má :D ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte, že si k sobě holky po zápase sednou, jako loni Magda k Petře? :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvoje starosti bych chtěla mít... :D
Reagovat
EllNino
:D To nevím, ale řekl bych, že i jo :D

Tiebreaks : Lucka 13-17
Petra 3-2 :D
Reagovat
blixa
Ne, vrhnou se na sebe a rozdaj si to ve stylu MMA :D
Reagovat
EllNino
wow :D
Reagovat
horska.kraslice
Teda Petra, to byl běh.
Reagovat
EllNino
ooooooo :D
Reagovat
FulnekUltras
V 11. gemu Petra jasně ukázala, jak umí variovat servis...

A teď poooooooooooojď do toho returnu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
zisk prvního setu. Buď doreturnuje nebo jí Lucie odevzdá tiebreak.
Reagovat
blixa
Netommruj ;-)
Reagovat
EllNino
netommruj :D
Reagovat
blixa
PP ;-)
Reagovat
janek_da
Proč to Lucka hraje na střed? Jak to dá na bok, hned má Petra problém
Reagovat
misa
Asi se bojí, že by mohla vyhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně žádnej TB...
Reagovat
kada.tom
že by zase 7-5?
Reagovat
d@ve
Fandí tu vůbec někdo víc Lucce? Snad v tom nebudu sám.. :/
Reagovat
blixa
JOP ;-)
Reagovat
vrabejka
Já ael když Petra vyhraje tak pohoda. Ale chci 3 tajbrejky :)
Reagovat
Hypertac
Ja 100%.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
d@ve
Díky za spolupráci, hned se líp dýchá.. ;)
Reagovat
vrabejka
Zdá se mi to nebo má Petra více winnerů z podání než z výměn? :D
Reagovat
vrabejka
Robbie jaký oholený :D
Reagovat
misa
drží servis a za chvíli bude chtít plná odhodlání doreturnovat set.
Reagovat
Fandina
to samozřejmě bude chtít, otázkou je, jestli se to povede
Reagovat
d@ve
Chtít může.. ;)
Reagovat
vrabejka
Proč jsou obě holky tak nervozní? Však nehrají sé první finále :D
Reagovat
janek_da
derby bývají nervéz
Reagovat
FulnekUltras
spíš se navzájem dokonale znají... ;)
Reagovat
vrabejka
proto kazí každý uder :D :D AHA :D
Reagovat
blixa
Nepřeháněj, jo ? Jen každý druhý :D
Reagovat
EllNino
nestěžuj si furt, Češky ve finále už dlouho zase nebudou ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
No hrajou prvním proti sobě, jestli se nepletu :-)
Reagovat
kada.tom
Čekám kdy si jedna z holek vybere slabší chvilku na servise ...
Reagovat
Fandina
Šafi je zaťatá. Jede jako tank. Tak uvidíme, jestli jí to vydrží a co na to Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi vyhraje Šafářová... :(((
Reagovat
misa
Proboha, jak můžeš být tak negativní po pár gemech.
Reagovat
Frick
Podělá tajbrejky.... tipuju...
Reagovat
petrulinka
Podle čeho soudíš?
Reagovat
Frick
Nechcete si holky odložit oděv?
Reagovat
EllNino
uchyle
Reagovat
Frick
Tak aby to zajímavější. Vem si třeba takovýho Wavroše.
Reagovat
EllNino
Nahej Wawrinka, to fakt ne, nebo jak si to myslel ? :DD
Reagovat
FulnekUltras
V každém případě to dopadne dobře, úbory holek mi barvou připomínají klučičí tělocvik na ZDŠ z roku 1971 - a dokonce i tildeňák 1. setu máme už šťastně za sebou... ;)
Reagovat
janek_da
šachy
Reagovat
vrabejka
Holky prosili bychom do kurtu hrat :)
Reagovat
blixa
Seš přehnaně náročná ! :-P
Reagovat
vrabejka
ja vim že je to strašně těžký ukol! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jak to myslel David Kotyza s tou okurkou?
Reagovat
vendulkabendulka
Myslel to tak, ze "jestli to dneska nevyhrajes, zmlatim te okurkou az budes mit na zadku kvetak"
Reagovat
Frick
Měla teď snad jen 25% první servis IN
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má 62 %, Petra 59 % ...
Reagovat
vrabejka
Pak že to nejde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdravím dávají někde v TV západ Petry a Lucky?Pokud ne, máte někdo link na něj? Pokud možno neplaceny?
Reagovat
petrulinka
Digi sport 2
Reagovat
Fandina
http://live.realstreamunited.com/static/freepopups/311380873385750.html

DigiSport, SuperTennis
Reagovat
Fandina
Vydra s Kotyzou pořád o něčem vykládá.
Reagovat
vrabejka
No takové chceme vidět výměny :)
Reagovat
EllNino
ano, aby se holky co nejvíc unavily před US Open :D
Reagovat
vrabejka
jo radsi at obe ve finale predvedou strasny vykon a sebevědomí mají na bodě mrazu co? :D
Reagovat
blixa
Tak sa nám to páčí, tak sa má hrať šach ! ;-)
Reagovat
misa
Petra má lepší return, řekl bych, že nějaký brejk v obou setech získá. A když ne, všechno jí jistí tiebreaky.
Reagovat
vrabejka
Každá výměna max 3 udery tvl co to je :D :D
Reagovat
blixa
A co si čekala ? :D
Reagovat
vrabejka
Třeba delší výměny? Winnery. U petry chápu ale od Šafi čekám víc.
Reagovat
EllNino
delší výměny v zápase ranařek...:)
Reagovat
blixa
Jako že se domluví a budou hrát kopce ? :D :D
Reagovat
EllNino
tak hrajou dost velký rány ...ono se to nezdá, protože v minulých zápasech hrály se spíše defenzivníma tenistkama, ale teď je to rána na ránu a vyhraje ta, která dá větší :)
Reagovat
blixa
To si to holky nemůžou rozdat v piškvorkách a pak to jen tlumočit rozhodčímu ? ;-)
Reagovat
Fandina
Šafi se mi zdá nažhavenější. Uvidíme, co na to Petra.
Reagovat
vrabejka
Kam se schovala včerejší Petra? :D
Reagovat
misa
Ale vždyť nedělá nějaký příval chyb...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra v prvních setech tady nehrála dobře skoro nikdy :D Začala skvělou hru předvádět až za stavu 3:5, s Madison až ve druhém :D
Reagovat
tommr
první brejkbol si vypracovala Lucka, ale Petra si podání udržela ...
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zatím nic moc jako. :D :/
Reagovat
Lunej..
Já vím, proč mě české duely nebaví. :)
Reagovat
Frick
https://instagram.com/jgoerges88/
Reagovat
vrabejka
Odkaz na české derby? Na Shiftym to bohužel není :(
Reagovat
EllNino
http://live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-wozniacki-kvitova-wta-new-haven-tennis-wta-122533.html
Reagovat
Frick
přijde, že má rezervy v těch finálních úderech, místo toho, aby to byla konečná ve výměně, tak to soupeřka zreturnuje...
Reagovat
EllNino
chtěl si říct vrátí :) return je něco jinýho :))
Reagovat
vibbi
jako teď na výhodu uznali lucce aut...
Reagovat
Fandina
Dva první gamy mezi Lvicí a Pumou jsou ve velkém stylu. Holky si to hned od začátku rozdávají. Nicméně musím. Peti pojď!!!
Reagovat
tommr
na servisu začne Petra ...
Zápas vysílá přímým přenosem DigiSport2 ...
Reagovat
Fandina
A SuperTennis
Reagovat
Lunej..
Taky si holky mohly vzít každá jiný outfit :)
Reagovat
tommr
jj strašně se to plete ...
Reagovat
EllNino
jak se ti to muže plíst :D ...
Reagovat
Lunej..
Mně se to taky plete, holky nemají žádnou fantazii :D
Reagovat
EllNino
holky za to nemužou, když to mají nařízený a nic jinýho nemaj :D :P
Reagovat
Fandina
Mají smlouvu.
Reagovat
Fandina
takže je vlastně jedno, která vyhraje ... :-))))
Reagovat
kada.tom
Petra s Luckou a všecko to bude pod dohledem Felixe :-)
Reagovat
Frick
Já chci Kádera :-(
Reagovat
smazaný uživatel
"Hrála velmi dobře, nedala mi ani bod zadarmo..."
Nechápu. Petra jí dala 40 balonů zadarmo!
Ale po dlouhé době jsem na Kvitové ocenil bojovnost a emoce... Přesně to by potřebovala Lucie i Karolína, obě hrají jak bez duše a touhy vyhrát...
Reagovat
A.R.R.
Tož komu já dneska budu fandit, no v prvním setu Petře, v druhém Lucce a ve třetím asi Káje :-D Hlavně ať holky předvedou dobrý tenis a ať vyhraje ta lepší :-)
Reagovat
janek_da
rosný bod mezi 16 °C

Fajn, nerad bych viděl handikepovanou Petru.
Reagovat
FulnekUltras
klimatické poměry v normě... ;)
Reagovat
tommr
má tam být 26C a převážně slunečno ...
Reagovat
Jabadu
V dnešních hrách "bez hranic" proti sobě nastoupí:
Pedagogicko - psychologická poradna Šafářová comp. a.s. a
"Úklidové práce" Kvitova s.r.o.
Která firma se bude nakonec radovat?
:-)
Reagovat
Titan
Právě se vracím z Monaka. A musím říct, že tam vládne bojová atmosféra. Město je doslova rozděleno mezi Kvitovce a Šáfářovce. Nazval bych to obdobou Montéku a Kapuletů. Velice tím trpí zejména služby, kdy zaměstnanci kasín okrádají majitele z druhého klanu. Samotní hráči, nechtějí-li špatně dopadnout, úzkostlivě tají svou příslušnost. Byl jsem svědkem scény, při které slečna v kavárně zlovolně polila svého šéfa velmi temnou kávou a se slovy "připrav se na večer" rozhořčeně odešla. Toto neklidné město zažije zase jednou noc, při které se budou lidé bát otevřít dveře... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
Prezidentka WTA prý zatím ještě všechny návrhy zvrhlých exponentů protifandinovské koalice, tak jak byly předloženy, nepřijala a ani se k tomu nechystá.

Na Moravě ovšem vládne absolutní klid a pohoda... ;)
Reagovat
FulnekUltras
dvou nejsympatičtějších tenistek WTA o titul mezinárodní mistryně Moravy v New Havenu těsně před námi... ;)

Holky, ukažte dnes Americe opět především své HERNÍ kvality - a ne že vám letos už žádné nezbudou na USO... ;)
Reagovat
Pavlis
Druhá polovina včerejšího zápasu, včetně úchvatného posledního gamu v prvním setu. V celém zápase dost docházelo k tomu, že míček škrtnul o síť, ale vždy ve prospěch Petry. To pak dobře ovlivňovalo vývoj výměn, stav zápasu. Pobavil ten okamžik ve druhém setu, jak míček odletěl do hlediště :)

Stěžejní pro Petru byl asi ten neúmyslnej kraťas v prvním setu, jak jste se o tom v noci bavili.

https://www.youtube.com/watch?v=u8w1_geaYLc
Reagovat
vrabejka
POdle mě pokud Šafi dneska Petru udělá bude už mít přes 600 v race na devátou Kerber. Což už je hodně dobry. Ikdyby udělal na USO jen 3.kolo tak si myslim ze by si to na tech asijských turnajích uhrála.
Reagovat
smazaný uživatel
se obávám, že neudělá ani první kolo. Ta Ukrajinka je všemi mastmi mazaná.
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
vibbi
kočeny :)

https://www.facebook.com/138920589781599/photos/pcb.147193245621000/147193165621008/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
to mi připomíná, kocour s knírkem, kočena a bývalý top deblový pár.

https://instagram.com/p/68_PCapfi8/?taken-by=robertavinci1
Reagovat
vrabejka
Když se ted dívám na záznam Petřina smeifinále, tak si říkám kde se jen tahle Petra schovavala :)
Reagovat
horska.kraslice
Hlavně aby zase nezalezla.
Reagovat
smazaný uživatel
časem si budeš říkat, kam se tahle Petra zase schovala :-)
Reagovat
vrabejka
Ja vim no. Ale at mi nekdo nevyklada ze Petra umi hrat jen na travě. Škoda že ten svuj um v roce pulatnuje tak malo.
Reagovat
FulnekUltras
Musí si to u ní zkrátka všechno sednout včetně klimatických podmínek a pohody mimo kurt...
Reagovat
kada.tom
Jsem zpět (mnozí budou jistě rádi :-D) v plné síle na US Open, ale rád se podívám na dnešní finále Petry a Lucky a přát budu oběma, ale o trochu víc Petře :-)

Jinak mě samozžejmě potěšil triumf Sereny v Cincy :-)
Reagovat
misa
Divil jsem, že jsi nekomentoval výbuch Genie :)
Reagovat
kada.tom
ten mě samozřejmě udělal taky velikou radost :-D
Reagovat
tommr
dneska získala v New Havenu svůj devatenáctej WTA titul v deblu. Vedle toho má ještě 32 ITF titulů ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Tak kde bude dvacátý?
Reagovat
janek_da
mě zajímá,kde vyhraje 1.singlový
Reagovat
horska.kraslice
To taky, souhlasím.
Reagovat
EllNino
pěkná sbírečka, ještě by to chtělo do konce kariery aspon jeden singlovej :)
Reagovat
tommr
to by sice chtělo, ale moc na něj nevěřím. To spíš přidá Lucka ještě několik těch deblových ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, že to takhle nejde i s Andreou :)
Reagovat
tommr
nějak jim to v poslední době nejde. Třeba se ale chytnou už na USO. Pokud si ještě chtějí vybojovat účast na letošním deblovým TM tak jim ani nic jinýho nezbývá ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucíííííííííííííík. Paráda :) Gratulace :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Lucce s Julií :)
Reagovat
horska.kraslice
LuckaH s Julií gratulace k titulu!
Reagovat
Fandina
Nádhera. Gratulace veliká!!!
Reagovat
tommr
takže letos bude v New Havenu česká vítězka jak v singlu tak v deblu ... :)
Reagovat
Fandina
Jooooooooooooo, nádhera.
Reagovat
COMEON
Komu dnes budete fandiť ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Petře, no ale snad to nebude potřebovat :)
Reagovat
Michaelus
Petře.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce
Reagovat
Pavlis
Petře, jako vždy.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře
Reagovat
Fandina
Petře, ale už dneska mám strašnou radost, že to kdyžtak bude Šafi.
Reagovat
tommr
nejdřív jsem chtěl napsat, že budu neutrální, ale když vidím, že skoro všichni fandí Petře tak budu fandit Lucce, aby to nebylo tak jednostranný ... :)
Reagovat
janek_da
a jak vidíš šance ;-)
Reagovat
tommr
ještě na začátku týdne bych favorizoval Lucku, ale po tom co včera předvedla Petra proti Wozniacký vidím jako mírnou favoritku Petru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
já Lucce ale samozřejmě se skvělé, že když to nebude Lucka bude to Peťa :)
Reagovat
janek_da
Lucce
Reagovat
EllNino
Petruš :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucce
Reagovat
smazaný uživatel
Cibuli
Reagovat
horska.kraslice
Hlavně ať je to pěkný tenis. Jsem v rozpacích, nevím, jstli si mám přát velkou bitvu dva dny před startem GS.
Reagovat
misa
Lucii, taky by už si někdy zasloužila Petru porazit a proč ne zrovna ve finále?
Reagovat
FulnekUltras
Peti pooooooooooooooojď !!!!!!!!! ale Lucík může klidně taky... ;)
Reagovat
Frick
Lucince :o)
Reagovat
bIbec
nevím
Reagovat
smazaný uživatel
že Šafi dneska Petru konečně udolá.
Reagovat
tommr
právě hraje spolu s Goergesovou finále debla v NH. Nikde jsem bohužel neobjevil žádnej stream ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
zrovna se podivuji nad tím, že jsem ten stream taky nenašla, docela bída když už jde o finále
Reagovat
tommr
jj je to ostuda pořadatelů, že nedokážou zajistit přenos aspoň z deblovýho finále ... :(
Reagovat
tommr
průběžnej singlovej žebříček WTA k dnešnímu dni - po kompletně odehraném semifinále v New Havenu ...
Hvězdička znamená, že hráčka postoupila v New Havenu do finále ...
Čísla v závorce znamenají bodovej náskok nebo ztrátu na Petru Kvitovou ...

1. Williams, S. 12721 (+7891)
2. Halep 6130 (+1300)
3. Sharapova 6035 (+1205)
--------------------------------------------
4. Kvitová 4830 *
--------------------------------------------
5. Wozniacki 4740 (-90)
6. Šafářová 3800 (-1030) *
7. Ivanovic 3500 (-1330)
8. Plíšková, Karolína 3335 (-1495)
9. Muguruza 3245 (-1585)
10. Suarez Navarro 3190 (-1640)
11. Kerber 3150 (-1680)
12. Bencic 3035 (-1795)
13. Makarova 2920 (-1910)
14. Bacsinszky 2896 (-1934)
15. Radwanska, A. 2760 (-2070)
16. Errani 2610 (-2220)
17. Svitolina 2530 (-2300)
18. Petkovic 2450 (-2380)
19. Keys 2275 (-2555)
20. Azarenka 2271 (-2559)
21. Jankovic 2135 (-2695)
...
Reagovat
tommr
Našim elitním hráčkám se v New Havenu tradičně daří a nejinak tomu bylo i tentokrát ...

Petra Kvitová si v přímém souboji s Wozniackou vybojovala zpět 4.místo v žebříčku.
Výhrou ve finále by si náskok před Wozniackou ještě dál navýšila ...

Lucka Šafářová zůstává na 6.místě, ale její náskok na Ivanovicovou se už zvětšil na 300 bodů.
Výhrou ve finále by si náskok na Ivanovicovou ještě dál navýšila ...

Karolína Plíšková zůstává na 8.místě ...
Reagovat
misa
Lucka má letos šanci zakončit rok v první pětce. Nádhera!
Reagovat
tommr
jj na pátý místo se Lucka dostane už po odečtení lonskejch výsledků z USO - a to bez ohledu na výsledek dnešního finále v NH ... :)
Reagovat
sprchon
A že mě to nepřekvapuje... Genie s Nickem. :)
Reagovat
misa
Když jim nepůjde tenis, tak můžou zkusit něco jiného :)
Reagovat
George_Renel
Trojku s Kokkim? :-)
Reagovat
Fandina
případně s Wawrošem?
Reagovat
COMEON
možna sa prida aj Donna, nie? ;)
Reagovat
Fandina
Nabízí se to ... :-))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
super :)
Reagovat
Pedronegro
třeba s ní ani s ním nechtěl nikdo hrát, takže si zbyli :)
Reagovat
Jabadu
Hlavní je, že obě zapsaly pěkné body. Pro Lucku by to asi znamenalo hodně, protože Petra je se svými tituly nesmrtelná a může hrát uvolněně.
V každém případě pro nás dnes bez nervů.
A to se nestává moc často.
:-)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Těším se na tenis, přeji oběma, ale myslím si, že vyhraje Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo si taky myslí, že pokud se ve 3. kole potkají Peťuna s Kájou "Kareninou" Schmiedlovou, tak Kája vyhraje? Kdo potrestá kurz 3,5+, který určitě bude?
Reagovat
Fandina
Pokud Petra projede do třetího kola, tak si myslím, že Šmidlinku porazí.
Reagovat
misa
To by pro Petru byla dost těžká soupeřka, stačí když zase nebude mít svůj den a poveze se.
Reagovat
VlS
U Petry nemají tyhle úvahy smysl, protože když den mít bude, tak to může bejt 2x 6:0. A to,jestli bude nebo nebude mít den, to neví ani Pánbů, páč jináč by byl děsně bohatej. Až to přijde, tak uvidíme.
Reagovat
smazaný uživatel
já, ale takhle dopředu se leccos může změnit.
Reagovat
smazaný uživatel
To až podle toho, v jaké pohodě bude Petra první 2 kola.
Reagovat
misa
Tak ve Wimbledonu byla ve skvostné pohodě první dvě kola + 1,5 setu kola třetího...
Reagovat
smazaný uživatel
Loni první dvě kola pohoda a pak prohra s Alex, letos W to bylo to samý, ještě snazší výhry a pak výbuch s Jelenou. Nemyslím si, že je to rozhodující, jak snadno přejde a jestli vůbec první kola...
Reagovat
dadaft
pokud dojde na Petru proti AKS, vsázím Petru, v Bouchard - Riske sázím Evženku.
Reagovat
vrabejka
Už t ovidím Petra vyhraje New Haven. Pak bude mít ve 2 kole blbý den a vyletí. Stejně ji ale na čtvrtfinále věřím :)
Reagovat
FulnekUltras
proč by to zrovna letos výjimečně nemohlo vyjít ještě dál... ;)
Reagovat
vrabejka
Už to vidím Petra zase vyhraje New Haven. A pak bude mít ve 2.kole USO blbý den a vyletí. Nevím proč ale tento rok ji věřím ve čtvrtfinále.
Reagovat
Mayo
Snad vyhra P?ťa.
Reagovat
tommr
http://www.wtatennis.com/news/article/4965032/title/safarova-sails-into-final

http://www.wtatennis.com/news/article/4965537/title/kvitova-rolls-past-wozniacki

postup Lucky jsem čekal, ale Petra mě velice příjemně překvapila a to nejen výsledkem ale i předvedenou hrou. Opět se ukázalo jak je Petra nevyzpytatelná - když už se zdá, že je úplně na dně tak zničeho nic zazáří a udělá velkej výsledek ... :)
V dnešním finále budu přísně neutrální - at vyhraje ta lepší. Pro Lucku by titul z NH asi znamenal víc, ale Petra si zase na druhou stranu potřebuje nutně nahrát nějaký body v boji o elitní osmičku kde trochu zaostává ... :)
Reagovat
misa
O Lucce už píšou jako o veteránce :)
Reagovat
tommr
však je to taky pravda. Lucka je na okruhu od roku 2003 což znamená, že letos načala už 13.sezónu! :)
Reagovat
dadaft
((( davaj Blanka )))
Reagovat
sprchon
Ta to vytuneluje. :D
Reagovat
dadaft
já to nechápu, skáče se jeden z nejlepších výškařských klání posledních let,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a sledujeme vyklusávající chlapy na 5km. (((((((
ostuda.

!!!!!! Blanka má 201 !!!!!!
Reagovat
sprchon
A bere stříbro, protože předtím měla jednou 2. pokus... Jak by se to hodnotilo, kdyby třeba víc hráček skočilo všechno na první pokus a poslední vejšku neskočily vůbec? By bylo víc zlatých medailí a žádná stříbrná, nebo jak?
Reagovat
blixa
Já ti přesně nevím jak je to na MS. Někdy se rozskakuje, ale tady myslím že by byly dvě zlatý a žádná stříbrná.
Reagovat
smazaný uživatel
2 zlaté by neudělili, závodnice by se musely rozeskakovat (zase na 201, kdyby žádná neskočila, tak na 199 a ta první, která skočí, tak bere zlato), stříbro nebo bronz by se dělily.
Reagovat
dadaft
jak říká wave.
Reagovat
smazaný uživatel
Na letošním halovém ME v Praze se mělo rozeskakovat, pak jim rozhodčí řekli, že budou dvě zlata, takže velká radost, ale nakonec se stejně rozeskakovalo.
Reagovat
FulnekUltras
Hlavně ať Blanka vyhraje Rio...
Reagovat
dadaft
na druhou stranu má Petra skutečně bohovský los, první tři kola vyloženě na rozehrání,,,,,,,,,,,, i když u ní člověk nikdy neví.

nicméně tak dva tři roky zpátky by v pavouku byly navíc tři špičkové a nebezpečné hráčky -- Azarenka (nyní pořád zdr. trable), Stosur (už za zenitem), Li Na (konec), které úroveň turnaje proti dnešku zvedaly o level.
(((,,,,,,,,,,,,,,,, a sorry, ale Šafářová, Plíšková a Muguruza nejsou adekvátní náhrada )))

nu, uvidíme...
Reagovat
dadaft
áá pardón, to mělo být pod Serpens + Ultras z 09:37
Reagovat
bIbec
AKS.
Reagovat
dadaft
no, možná, zahrát skvěle umí, to je fakt.
Reagovat
bIbec
A Krunic samozřejmě. Tyhle 2 hráčky mi rozhodně nepřijdou jako "na rozehrání" :-) To už sou seriózní soupeřky.
Reagovat
dadaft
kromě Šenzenu úplně na úvod sezóny je letos krunic na betonu marná.
Reagovat
bIbec
jasně, kouknul sem se na její výsledky. Ale v případě, že by došla do toho 3. kola, tak ji lze považovat za hrozbu. Danka Kovinic je velmi dobré 1. kolo pro ni.
Reagovat
bIbec
ono jedna věc sou ty výsledky a pak to uvědomění, čeho je Krunic schopná. Pokud porazí Kovinic a pak AKS, tak rozhodně může potrápit Petru. Nebo ji i porazit. Hru na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyplňovala jsem si pavouka a u Petry mi vyšlo, že prohraje s AKS ...
Reagovat
sprchon
Kde sis ho vyplnila? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vytiskla a ručně vyplnila, pak si to budu barevně značit. Už jsem to dělala při Wimbledonu a došla mi u toho červená, jak to bylo celý blbě. :DD
Reagovat
sprchon
Tsss. :D To bych si mohl taky udělat. :) Ale až příští rok, teď není čas.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Genie hodně? Podle mě nemá šanci. Kdyby byla Riske přes 2, tak jí určitě dám.
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, to patří níž :D
Reagovat
sprchon
Genie že nemá šanci? Riske to teď taky moc nejde a na GS si myslím, že má Genie větší šanci. Pak taky H2H 4:1 pro Genie...
Reagovat
misa
Jenže Genie je na tom tak blbě, že se snad i bojí vzít raketu do ruky. Její poslední zápas byl katastrofální.
Reagovat
sprchon
Ten jsem neviděl... Ale pro mě je pořád lepší tenistka a v utkání favoritka. Na GS hrála hlavně loni dobře, třeba se teď zase chytne. ;)
Reagovat
Pedronegro
koukl jsem na zápas s Robertou, která teda hrála skvěle, a na pohled G nehrála špatně, jenže stejně to skončilo 61,60, až mi jí bylo líto ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Genie je strašně psychicky dole, každá hráčka i kolem stovky si na ní věří a chce se vytáhnout. Podle mě 1. set bude brejkovaná a skončí tak 6-4 pro Riske, 2. bude jasnější. I když bych jí přál, aby se chytla, protože ve špičce chybí nějaký "spratek" :)
Reagovat
Fandina
Má ale nového trenéra. Může jí prospět.
Reagovat
George_Renel
http://sport.idnes.cz/eugenie-bouchardova-0q3-/tenis.aspx?c=A150828_205537_tenis_ald
Reagovat
Fandina
Uvidíme, jestli se zvedne. Vloni hrála opravdu dobře, rychle a útočně. Buď se to zlomí, nebo ne.
Reagovat
George_Renel
Vloni hrála relativně dobře pouze do finále W. Pak už se jí povedl jen jeden turnaj v Asii, kdy ji Petra dorazila definitivně. Od té doby jde nezadržitelně ke dnu.
Reagovat
Fandina
S tím souhlasím, její výkon ve finále Wimblu byl hodně slabý. Ale viděla jsem jí teď někdy nedávno a i když prohrála, tak se mi nezdála nějak marná. Uvidíme, co bude dál. Samozřejmě, že Connors jako superkauč může třeba také něco přinést do hry.
Reagovat
VlS
A už Jimmy někoho úspěšně koučoval? Aby to nebyla druhá Martina, horší o to, že ženským tenisem hluboce pihrdal.
Reagovat
Fandina
Beru každou změnu jako nový impuls. Vím, že Connors byl nějak domluvený se Sharap, ale trvalo to asi čtrnáct dní tuším a nic z toho nebylo. Samozřejmě že se to může stát znovu, ale znáš to. Nikdy nevíš, jak si může někdo s druhým sednout a jestli to třeba nepovede k úspěchu.
Reagovat
smazaný uživatel
Genie si s Riske poradí, tím jsem si celkem jistý.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky bych řekla, že jedno kolo dá.
Reagovat
sprchon
Taky si myslím. Za 1.6 bych jí nedal, ale 1.8 mi přijde dobrý. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já čekám, jestli půjde Riske na 2,3, ale to asi nehrozí, takže tenhle zápas dávám do ignoru :)
Reagovat
smazaný uživatel
já ji zkusím. Když tam má toho Connorse, tak by se mohla snažit aspoň jedno kolo uhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
já právě patlám pavouka v excelu :D
Reagovat
Pedronegro
má to nějakou výhodu v excelu? nebylo by snažší použít vývojový diagram nebo vodorovnou hierarchii ve smartartu ve wordu? jen mě to zajímá ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
s tím nemám zkušenosti. V excelu je to hotovo prakticky za chvíli, ohraničení a barvy, všechno funguje jak má. Word mi občas dělá hlouposti.
Reagovat
Pedronegro
tak dík, word často překvapí, zkusím někdy porovnat obojí ...
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně při současné vyrovnanosti širší špičky WTA se i na USO může stát úplně všechno... ;)
Reagovat
dadaft
mě by pobavilo, kdyby ve 2K Serenu sejmula Lucicová, ta na to, když se u ní všechno sejde a u Sereny nesejde, má. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Safi pojď, celá jižní Morava ti drží palce.
Reagovat
FulnekUltras
finále mezinárodního mistrovství Moravy v New Havenu... ;)
Reagovat
Jan
Severní Morava proti jižní Moravě v New Havenu :) Už jen to Valašsko tam chybí, protože nemá hráčky (Až na Hingisovou:)) :) Stejně tak Slovácko a další regiony.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jsi napsal špatně, pleteš si geografické označení od národopisných celků. Na jižní Moravě najdeš Slovácko, Hanácké Slovácko, Podluží a spoustu dalších.
Reagovat
Jan
Pletu, pletu. Asi zůstaneme u toho mezinárodního mistrovství Moravy :)
Reagovat
Bloody13
Nebude náhodou Lucka od příštího týdne novou světovou pětkou, hned za Petrou?
Reagovat
Kozoroh
Kdepak. Ikdyby NH Open vyhrála, tak bude ztrácet necelých 800 bodů na 5. Wozniackou.

http://live-tennis.eu/wta-live-ranking
Reagovat
Bloody13
A nebudou se Wozniacký ty body za loňský finále odečítat?
Reagovat
smazaný uživatel
Bude. Jenže až po US Open.
Reagovat
blixa
Bude. Jakmile se odečte loňský USO, jde Lucka na páté místo ;-)
Reagovat
Grape
Tak holky potěšily, ve finále favorizuju Petru, zdá se mi být v lepší formě, navíc na Lucku umí a v New Havenu jí to prostě jde ať už hraje na turnajích předtím jakkoliv. Nicméně je to Petra, u ní člověk nikdy neví co zrovna předvede... Hlavně ať je to hezký tenis a ať holkám vydrží forma i do New Yorku. :-)
Reagovat
FulnekUltras
přesně
Reagovat
VlS
Mám to stejně, i když Lucce fandím víc
Reagovat
bIbec
když se dívám na kurzy našich holek, nejzvláštnější mi přijdou určitě na zápas Smitková/Mitu. Kdybych sázel, určitě bych šel proti Tereze.
Reagovat
sprchon
To mám... A taky na Genie se mi to zdá hodně. 1.8
Reagovat
smazaný uživatel
Tatišvili za cca 5 se dá klidně zkusit, Karolína je momentálně schopná všeho. Možná i ta Strýcová (kurzy okolo 2,5), protože Bačinská je dost mimo. Pak Robson, Cibulková, Allertová. Gavrilova proti Máše za 4, škoda, že to není o něco vyšší, ale i tak slušný.
Reagovat
Fandina
Chudák Terka ...
Reagovat
George_Renel
sednout si k televizi před finále a vědět, že žádný výsledek nenaštve, každý výsledek potěší. :-)
Reagovat
FulnekUltras
Ať si to holky užijou a vyhraje ta lepší... ;)
Reagovat
Jabadu
"Úklidové práce" Kvitova s.r.o.
Včera normálně seriózní prima firma.
:-)
Reagovat
sprchon
Gratulace Petře! :)

Přišel jsem domů, když měla Caro setbol za stavu 5:3. Petra to nakonec otočila a ve druhém setu už v pohodě. Paráda. :)

Finále je v 9, což bohužel neuvidím. Pustím si to asi zítra...
Reagovat
sprchon
Ty jo, koukal jsem na highlighty a Petra hrála fakt skvěle. :) Když jí to vychází, tak je to opravdu jeden z nejhezčích tenisů na okruhu. :) S tímhle Lucku porazí i tentokrát.
Reagovat
Kozoroh
Hlavně aby tento tenis Petra předvedla i v New Yorku...
Reagovat
Pedronegro
škoda, že jsem to neviděl v reálu, podle zkratky to byl krásný tenis od Petry :)
Reagovat
bIbec
oběma holkám sem sice fandil, ale to finálový složení se mi nelíbí.
Stoprocentní jistota, že budu na konci zápasu nasranej. Ale při vítězství Lucky bych byl asi nasranej míň. Asi. A možná taky ne, fakt nevím.
Reagovat
Jan
Výsledek mě potěšil. Přáli jsme si to všichni (až na Montyho :)) Budu to přát víc Petře, když má tu mononukleózu :) A Kotyza samozřejmě ven :) Po výbuchu Navrátilové jako trenérky u Agy už asi nikdo nebude diskutovat, že by měla trénovat Petru. Zjišťuji, že se stávám fanouškem Petry (dřív jsem nebyl), začíná se mi líbit. Podle highlightů hrála pěkně. Je to druhé české letošní finále po Sydney nebo jich bylo víc ?
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí, Praha: Ka. Plíšková - Hradecká
Reagovat
Jan
To bych skoro nepočítal. To bylo takové to malé domácí pinkání :)
Reagovat
Serpens
Vida, holky konečně potvrdily postavení v žebříčku :)
Přál bých to spíš Lucce, ale ta se může rozkrájet, a stejně ji patrně rozjetá Petra zase přehraje.
K té "formě" Petry - nemalujme si to narůžovo, na UsOpen bude zase nejspíš všechno při starým. Viz (Madrid -> Řím)
Reagovat
FulnekUltras
Jestli Sydney před AO nebo Madrid před RG - všechno jedno. Jasně, že Petře leží NY dlouhodobě v žaludku, takže letos nezbývá, než ho dobýt nebo tam aspoň - "korektně" ;) řečeno - uhrát svůj nejlepší výsledek kariéry. Udržet čistý kalendářní GS opravdu čistý za to stojí...
Reagovat
VlS
Fandím Lucce, tip je Petra, zdá se, že se chytila a po Torontu a Cinci zase hraje s chutí a zájmem, zařve si a nemá výraz tejden leklý ryby. Luci, čeká tě mission téměř impossible.
K NH - Lucka si opakovaně komplikuje situace, kdy jasně vede, místo toho, aby soupeřku dolomila, začne hrát opatrně, na údržbu a vrátí soupeřku do hry. Robe, něco je blbě, když vidím Redfoota a podobné zjevy kolem Lucky, tak se ptám, jestli to pomůže koncentraci. Nezačínáš to pojímat teochu moc ve stylu velkýho mejdanu? Chápu, že odrwagování a radost ze života jsou důležité, snad to dokážeš uhlídat v mezích ( a Luci, klidně ho sprdni, když bude blbnout, šéf jsi ty)
Petra - super hra na saku, viditelnej pokrok v taktice, přípravě situací na winner, super. Tohle super bohužel nezbavené nadměrných UE ještě nemusí znamenat body. Kurňa, přestaň se vyhazovat, jo?
Reagovat
VlS
Redfoo se měl držet radši letušky z ukázky, co Monty?
http://youtu.be/CdLhdrNgGu4
Reagovat
smazaný uživatel
Bejvávalo... :D
Reagovat
VlS
No, proto píšu měl, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Když nechtěl, tak nechtěl. Já jsem proti němu nic neměl, ale nepochybuju o tom, že Vika má určitě na lepšího. :) Jinak on je teď Redfoo fakt Lucky přítel nebo jenom kamarád? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spekuluje se, že přítel, ale moc bych tomu nevěřila. :D
Reagovat
George_Renel
Doufám, že to není pravdo. V tom případě by ztratila veškeré mé sympatie.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Je to její život a do toho, s kým chodí, nikomu nic není ...
Reagovat
George_Renel
Zrovna tak nikomu nic není do toho, kdo se mi zdá sympatický a z jakého důvodu mu fandím či ne.....
Reagovat
tommr
taky doufám, že to není pravda. Tak špatnej vkus snad Lucka nemá ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře! Aby byla upřímná, čekala jsem, že ji Caro upinká a vyhází se. :D Trochu mě mrzí, že jsem nevydržela na zápas. Finále vidím otevřené. Šafářovou jsem v NH hrát neviděla, ale podle čísel mívá problém dotáhnout set do konce, toho by Petra mohla využít. Snad Petra vyhraje, ukáže, kdo je tady nejlepší zavře všem haterům a rejpalům pusu. Tohle na ní mám skoro nejradši, že když ji lidí odepisujou, tak si v pohodě porazí 2 hráčky top 20, jednu top 10 a dojde do finále. :))) Dnes se může podařit "historický" výsledek pro Petru - obhájení titulu. Držím palce. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ráda a bez nervů se podívám dnes. Podle komentářů to Petra zase v noci rozbalila v plné síle. Mám ohromnou radost. A ať už finále dopadne jakkoli, máme vítězku v New Haven! Peťe fandím o stopičku víc, ne kvůli sympatiím, mám holky obě ráda, ale prostě fandím Petřinu top tenisu, ten je podle mě krásný. Tak ať to vydrží Peti i do NY! Holky , jdeme na zteč ! Jsem zvědavá, jak se s tím , Lucina, popere( tedy psychicky). Jinak pokud budou hrát obě jako do teď, výsledek je daný.....
Reagovat
smazaný uživatel
"České finále v New Havenu: Šafářová pomstila své krajanky, Kvitová přehrála Kvitovou"

Srandičky takhle po ránu :D :D :D Ale živě jsem si to představil a je to vlastně tak :D :D :D
Reagovat
A.R.R.
Však to tak je, Petra většinou bojuje sama se sebou :-) A má velké štěstí, já jí to říkal ať se nevopovažuje prohrát :-D
Reagovat
Miselin
:-))
Reagovat
Miselin
On (to pan) Zabloudil (píše) i v článku: "Ta se (Kvitová) v druhém semifinále přehrála ..." Čili z toho opravdu vyplývá, že sama sebe. ;-)
Reagovat
Pavlis
Fakt parádní výkon https://www.youtube.com/watch?v=jbZVjwiEW7w

Tohle je ta nejsnazší, ale taky nejtěžší cesta, jak může Petra uspět i ve finále.
Reagovat
smazaný uživatel
Když na kurt nakráčí se svoji hřívou
Soupeřky rozdrtí ohromnou silou
Pak srdce fanouška nadšeně jásá
Chce se mu zakřičet - to byla krása

Však pokaždé nejde to, jak by sis přál
Z úst potom dere se - to čert aby spral
Zápasy na infarkt, co srazil by slona
Takhle hrát na nervy, to umí jen ona

Nikdy se nevzdává a tím je vzorem
Nikdy ji nenacpeš do žádných norem
Říkaj jí všelijak, to víme všici
Pro mě však navždycky bude jen Lvicí

Není to nic moc takhle po ránu, ale samým nadšením se zas jednou ozvalo mé básnické střevo a zkrátka to muselo ven :)
Reagovat
Frick
Někdy se taky ozve tlusté astřevo a zkrátka to musí jít ven....
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastní zkušenost?
Reagovat
FulnekUltras
Nádherný výron...
Reagovat
Fandina
Dneska to byl ale od Petry úžasný výkon a Šafi hrála také super. Krásný den a super výsledky. Nádhera a jupíííííííííííííí. Díky holky!!!
Reagovat
FulnekUltras
Připojuju se a dobrou... ;)
Reagovat
Fandina
Je čas na dobrou. Dobrou ...
Reagovat
lars
v NH 2015 2 levorucky ve finale na premieru z jednoho statu.
Reagovat
VlS
Hm, to je fakt 2 levačky z jednoho státu, světová 5 proti světové 6 ve finále premieru, to seasi často nestává :-)
Reagovat
vibbi
nevíte, co tím david chtěl říct? :D

https://www.facebook.com/138920589781599/videos/vb.138920589781599/146521035688221/?type=2&theater
Reagovat
vibbi
my už víme ::) důvod naleznete u videa :)
Reagovat
Fandina
To je obrovská legrace a Petra se také hrozně baví. To jsou případi. Úžasné!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně Petro!Tvůj top tenis mě baví mnohem víc než Lucky a nejen proto Ti zítra držím palce!Dnes to bylo úžasné, přesně jak níže píše LukasH.
Reagovat
smazaný uživatel
Je hezké, že s tím Lucka počkala až do skončení Petřina zápasu :-)

https://www.facebook.com/safarovalucie/photos/a.579526975445457.1073741827.437408476323975/995886700476147/?type=1&theater
Reagovat
lars
kdo je ta zenska v klobouku ?
Reagovat
misa
První a s letoškem celkově druhá účast Lucky v New Havenu skončila v roce 2012 na raketě Petry ve čtvrtfinále.
Reagovat
FulnekUltras
Zítra je to zase zcela otevřené...Petře budu samozřejmě fandit o kousilínek víc, ale... ;)
Reagovat
vibbi
no koukejte na ta čísla....

https://www.facebook.com/138920589781599/photos/pcb.146507545689570/146507415689583/?type=1&theater

Rodí se nám hvězda na síti...Musím říct, že to korunuje její hru.
Reagovat
FulnekUltras
dnes Petra téměř bezchybná nejen na saku, ale i při vysokých smečích na kříži...to teda bylo něco...
Reagovat
misa
se dočká třetí české vítězky za poslední čtyři roky. Petra ve třetím letošním finále bude mít určitě velkou touhu uspět. Lucka se v boji o titul bohužel po French Open znovu potká s tenistkou, kterou skoro ve finále nejde porazit. Petra ji drtí ve vzájemné bilanci, navíc Lucie na krajanky neumí. Třeba se ale stane zázrak, Lucka bude mít šanci jen když bude výborně podávat a zároveň bude mít Petra vyhazovací den.
Reagovat
Pavlis
No, sakra, tohle jsem prospal.. Tu bude hustý! Fíha. snad bude v sobotu záznam.Petře gratulka.
Reagovat
VlS
tak ani to nebolelo. Gratulace Petře
Reagovat
FulnekUltras
Po minimalizaci UE si šla Lvice za svým zcela brutálně.
Poměr Ws 43:10, UE 34:12...
Reagovat
FulnekUltras
jak řekla Petra s typickým úsměvem v pozápasovém rozhovoru. My taky Peti...jenom to finále bude "mírně" (51:49) schizofrenní... ;)
Reagovat
misa
21/23 na síti :-)
Reagovat
FulnekUltras
na síti a v mezihře Petra dnes excelentní...dlouhé výměny se hrály dost často, ale až neuvěřitelně často končily totálním roztažením Wozejku zleva doprava a zase zpátky a Petiným kolikrát jen perfektně takticky umístěným winnerem bez zbytečné síly úderu navíc, až jsem tomu sám skoro nemohl uvěřit...
Reagovat
LukasH
Petra krásně. V druhým setu á la Serena - tzn. pumelice střední intenzity, ale s rozmyslem. Tohle mi vždycky připomene, proč všechny tak štve, že není Petra (hlavně na GS) lepší. Tenis má na světovou 1. Hlavně by si WTA fakt zasloužilo finále GS Petra vs. Serena. Bohužel se poslední dobou k Sereně do finále dostane hráčka, která ač velmi šikovná, není vítěznej typ a bejvá to jen o Sereně...ale pořád věříme...
Reagovat
Fandina
A upřímně, tím, jak Petra se tady postupně rozhrála mi také připomíná Serenu. Čím déle je v turnaji, tím hraje lépe.
Reagovat
FulnekUltras
a nepřestáváme... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Nádhernej byl taky ten homerun od Wozniacki :-)
Reagovat
Bloody13
Petra se tim pádem dostává na 8. pozici v Race. Paráda!
Reagovat
Fandina
Jooooooooo a kdyby vyhrála, tak ještě výš!!!
Reagovat
Bloody13
V případě výhry by byla dokonce pátá :)
Reagovat
Bloody13
Kecám, sedmá!
Reagovat
smazaný uživatel
Nene, zatím osmá. Na sedmou Angie jí pár bodů chybí.
Reagovat
Bloody13
nene, už je sedmá - hele
http://live-tennis.eu/wta-race
Reagovat
smazaný uživatel
Tyhle stránky jsou plný chyb, lepší jsou ty, na které odkazuje petrulinka.

Petrulinka: máš pravdu, pokud vyhraje, bude pátá hned za Luckou :-)
Reagovat
petrulinka
No já koukám tady na ten žebříček a tady vychází, že pokud vyhraje, tak by byla v race pátá, tak nevím: http://www.tennis4wta.com/race/s1_50.html
Reagovat
Bloody13
A já měl za to, že tyhle jsou celkem důvěryhodný...
Tak či onak, Petra je zpátky v Race a to je to nejdůležitější. Ještě něco solidního uhrát (třeba v Asii) a bude to fajn. A Kája by mohla taky něco předvést, at máme na TM trojitý zastoupení :)
Reagovat
tommr
a v oficiálním žebříčku už je po dnešku zase čtvrtá ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Poctvrte za sebou ve finale, to jsem ani nevedela. Pekne.
Reagovat
tommr
a Češka je ve finále NH dokonce už popátý za sebou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set už byl jednoznačný... Caro si to prostě prohrála v tom prvním. Zbytečně vyhozený setbol a potom trochu štěstí Petry na returnu, když vedla 30-15 a dala prase. Tam se měnilo momentum zápasu. Od té chvíle byla Petra nahoře a Caro dole, ve 2. setu už to jenom vygradovalo...

No nic, nebudu se rozčilovat. Je to jenom New Haven, který už Caro vyhrála čtyřikrát. Měla se tady rozehrát, což si myslím, že se stalo. Daleko důležitější bude US Open, kde má dobrý los, tak snad toho využije... Užijte si české finále.
Reagovat
Jabadu
Někdy mi připadáš jako fanoušek, který v v kotli baníkovců vytáhne šálu Sparty. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je úplně u zadku, že tady většina fandí Petře. :D Obvykle sem během zápasu mých favoritek proti Češkám nic nepíšu, ale dneska mě Caro trochu naštvala tou promarněnou šancí, že jsem to holt nevydržel...

BTW: Kdybych na finále Fed Cupu v Praze fandil Mashe, tak by tebou uvedený příklad seděl mnohem líp... :D
Reagovat
LukasH
V poho...jak jsem napsal o kousek dole. V tom, komu fandíš, si většinou neporučíš. To tak musíš cítit.:-)
Jojo, nám fandům PK vyprávěj, jaký to je, když tě štvou promarněný šance.:D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
No, možná už bych měl být zvyklý. Kiki ve 2. kole proti Dominice to samé...
Reagovat
petrulinka
Kdybys fandil českým holkám, jako všichni normální lidi, tak bys dnes nebyl zklamán a těšil by ses na zítřejší finále, jako se těší myslím všichni tady z TP, tedy kromě tebe
Reagovat
LukasH
V tom si ale neporučíš. Stejně jako já prostě nedovedu bejt fanoušek Lucky, ač je to milá a sympatická holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže kdo nefandí výhradně Češkám, ten není normální? Dost hloupý styl uvažování...
Reagovat
smazaný uživatel
Je pravda, že by monty ty antipatie k českým tenistkám mohl dávat o něco míň najevo, ale jinak má plné právo fandit komu chce.
Reagovat
smazaný uživatel
Jediná česká tenistka, k níž dávám najevo antipatie, je Barbora Strýcová. U těch ostatních si toho nějak nejsem vědom... :D
Reagovat
blixa
Ty nemáš rád Barušku ??!! Ty jsi ale ošklivý ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, protože ona je taky někdy ošklivá... :D
Reagovat
blixa
Baruška není ošklivá, Baruška je moc hezká ;-) :-P
Reagovat
smazaný uživatel
Ale občas vypouští ošklivá slova z úst... :D
Reagovat
Fandina
Není sama. Takových je na okruhu víc. Katka někdy také.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Katka je i při tom nadávání roztomilá. :D A ještě jsem teda u ní neslyšel, že jí "mr*á v hlavě"... :D
Reagovat
blixa
Bára je aspoň originální ;-) :D
Reagovat
Fandina
Já vím, jen jsem chtěla upozornit na to, že nejen Bára občas ulítne.
Reagovat
blixa
No bože, takovejch je ... náhodou je to roztomilý, jak upouští páru :D Lepší jak kamenný ksichtíky ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to asi jo. Není větší utrpení, než se dívat třeba na Kláru, jak ji to nebaví (nebo u toho aspoň tak vypadá)... Jinak mi Barbora určitě není nesympatická jenom kvůli těm nadávkám, ale tak nějak celkově.
Reagovat
LukasH
Fandí Katce. A já se tomu zas tolik nedivím. Kromě Petry žádný jiný Češce nefandím.
Reagovat
smazaný uživatel
Katka je poloviční Ruska a jejím vzorem je Máša. To myslím mnohé vysvětluje. :)

Ale tak já proti němu nic nemám, i když se občas chytneme, ať si fandí komu chce. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť to podívám... :D
Reagovat
smazaný uživatel
* povídám :D
Reagovat
vibbi
a hlavně je kačena podobně nesympatická jako mařa...taková rusanda
Reagovat
smazaný uživatel
Mně naopak přijde Katka hodně sympatická a že má po tátovi ruské kořeny, to jsem řešil naposledy někdy předloni, když o ní psali jako o "bojovnici s česko-ruskou krví". :D Teď už to vůbec nevnímám a Katka je podle mě naprosto plnohodnotná Češka... A že má jako vzor Mashu? Ze začátku to nějaké plus určitě bylo, ale kdyby mi nebyla sympatická sama Katka, tak bych jí těžko mohl fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
A já jí celkem i fandím, akorát by nemusela tolik hekat, to je fakt pitomej zlozvyk..
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, na jejím FB jsi pečenej vařenej... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím proč, ale že jsem fanoušek Katky, to tady mnozí zlehčujou (je to poloviční Ruska, jinak by u Montyho neměla šanci apod.)... :D
Reagovat
blixa
No a ne ? :D :D :-P
Reagovat
LukasH
Monty žádný antipatie najevo nedává. Fandí si svým hráčkám a nikdy se o žádný, který nefandí nevyjadřuje neslušně, jako někteří tady. Kéž by tu bylo takových víc...
Reagovat
FulnekUltras
Problém je, že místo sportovního výkonu a způsobu jeho dosahování posuzuje pouze jakousi pofidérní vnější estetiku... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem tady o žádné "vnější estetice" nenapsal ani čárku... :D
Reagovat
FulnekUltras
známe své pappenheimské... ;)...ale jinak samozřejmě podle vkusu každého soudruha... ;)
Reagovat
LukasH
Nemluvím o tom, komu a proč fandí. Ale že neuráží hráčky. Toho si cením, protože to opravdu samozřejmost není...:-)
Reagovat
FulnekUltras
Největší urážkou hráček je nevnímat primárně jejich hru a herní projevy... ;)
Reagovat
FulnekUltras
kosmopolitní adorante... ;)))
Reagovat
Bob
Petra hrála prostě lepší tenis :)
Reagovat
Jabadu
"A já ti z toho finále mám takovej blbej pocit."
"Aááále, to vždycky mluvíš o tom svým blbým pocitu."
Reagovat
petrulinka
Petra je počtvrté za sebou v NH ve finále, krása
Reagovat
tommr
Petra je přísně vzato ve finále už po pátý. Jen v tom roce 2011 to nebyla Petra Kvitová ale Cetkovská ... :)
Reagovat
Fandina
dneska super. Na finále se těším. A mám radost, že bude s Šafi. Budu držet palce Petře, ale když vyhraje Šafi, také dobře. Peti pojď!!!
Reagovat
FulnekUltras
Takhle běhají moravské selky maratón pod dvě hodiny... ;)
Reagovat
petrulinka
A já můžu jít v klidu spát :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Co furt máš s tou selkou, vždyť je to ošklivý :-(
Reagovat
FulnekUltras
vůbec ne - je naopak krásný, když modelky a kulturistky v poli jaksi nestačí... ;)
Reagovat
Fandina
Sice mě to nevadí, ale podle mě se selka na Petru moc nehodí. Selku si představuji jako rozšafnou postavu se širším pozadím atd..
Reagovat
FulnekUltras
rozhodl jsem se tento pojem záměrně antikongovsky pozitivizovat na venkovským větrem ošlehanou rozsévačku winnerů, která se na oběd klidně zastaví i v té už pověstné závodce...ve svalech a xichtíku to prostě není... ;)
Reagovat
Fandina
V pohodě. Nadávka to není. Já když už, tak ráda používám tu Lvici. Byly doby, kdy si Petra nežehlila vlasy a ty její kudrnaté, taková trochu hříva i barvou a celkově, český znak, to jak hraje, je dobrá, to se mi moc líbí.
Reagovat
FulnekUltras
To je taky to hlavní. Občasné přezdívky či narážky se tady někdy zveličují dost zbytečně - a zaměňují s urážkami... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to ale většina lidí, kteří o ní tak mluví, myslí hanlivě. Já mám radši tu Lvici. :)
Reagovat
FulnekUltras
Máš pravdu - a když to ještě navíc vypustí nick mého formálního typu, je to ještě horší, stejně jako v jiných podobných případech. ;) Budu selkou šetřit... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já vím, že zrovna ty to myslíš dobře, ale pro mě holt má to slovo dosti negativní konotaci. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak už jdeme do finále, za všechno vážně dík... :-)
Reagovat
slacker
Tak druha pulka druheho setu uz byla 100% podle nasich predstav, temer godzilla mod
Reagovat
FulnekUltras
Caro postupně sžírala frustrace...na servisu byla ovšem nejistá už od začátku a to Petra nakonec využila.
Reagovat
Frick
Zítra se asi sotva něco změní. Blok, stoupající forma kámošky asi i únava.

Samozřejmě i tak Lucku budu tlačit.
Reagovat
tommr
já budu přísně neutrální - at vyhraje ta lepší. Hlavně ale at se holky moc nepobijou, aby byly obě na USO fit ... :)
Reagovat
tommr
nádhera - Petra v závěru udělala dvě čistý hry za sebou ... :)
Český finále snů se stalo skutečností ... :)
Reagovat
Bloody13
Tak finále si budu muset pustit až v neděli se zpožděním, ale už ted se těšim...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem moc rád, že jsem nešel spát po prvním setu. Nádherný tenis ... No a zítra něco, co tady ještě nebylo. Petra proti Lucce ve finále ... Nevím, co říct ... Teď prostě Lucka vyhrát nesmí :D :D
Reagovat
aape
naopak
Reagovat
Frick
A to ještě nezačlo finále :o)
Reagovat
smazaný uživatel
SENZACE!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Tak a máme tady české finále
Reagovat
Fandina
Gratulkaaaaaaaaaaaaaa.
Reagovat
smazaný uživatel
Když si představím, že mohla rupnout s Madison a my bychom přišli o takový tenis ...
Reagovat
LukasH
A to je přesně důvod proč mě (a nás) tak s.ere, že vypadává v úvodních kolech. Kdyby ve Wimblu tak neskutečně hloupě nerupla s Jelenou, kdo ví, jak to celý dopadlo.
Reagovat
tommr
a Petra bude podávat na zápas ... :)
Reagovat
Bloody13
A je hotovo :)
Reagovat
tommr
nezakřiknout ... :)
Reagovat
Fandina
5:1 nádhera.
Reagovat
Jabadu
Nám se stalo něco překrásného ...
nám se stalo něco hezkého ...
:-)
Reagovat
petrulinka
Winners 41:10
Reagovat
FulnekUltras
jsem už dlouho neviděl. Genius loci funguje a selka si dnes zkouší maratón pod dvě hodiny... ;)

Pooooooooooooooooooojď až do konce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
No mohla by už to dohrát, ráda bych šla spát :-)
Reagovat
tommr
Petra potvrdila brejk a je na nejlepší cestě k vítězství v zápase ...
Wozniacká se ale určitě jen tak nevzdá a bude zkoušet všechno možný, aby ještě zápas zvrátila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Abych řekl pravdu, tak už to pro Caro moc nadějně nevidím...
Reagovat
smazaný uživatel
Doktorka na kurtě,vyměníme náplast! :-)
Reagovat
slacker
Videl si tu diru?
Reagovat
smazaný uživatel
Divím se,že s tím Wozniacki hraje
Reagovat
smazaný uživatel
Co to ta holka teď jako hraje? To je naprosto boží :D :D
Reagovat
misa
To je New Haven, pak přijde New York a...
Reagovat
smazaný uživatel
No, od NY nic neočekávám. Ale když vidím Petru v NH, očekávám hodně od Asie ...
Reagovat
smazaný uživatel
ano to jsou rozumné úvahy.
Reagovat
lars
jako nejdriv titul z NH a pak z NY ? super :)
Reagovat
misa
Nadšení z NH a pak krach v NY byl u Petry pravidlem minulých let. Jak to bude letos ještě není jisté :)
Reagovat
FulnekUltras
výjimka potvrzující pravidlo by tentokrát vůbec neškodila...
Reagovat
petrulinka
A dva brejkbally v čudu
Reagovat
petrulinka
I třetí :-(
Reagovat
tommr
ale čtvrtej už proměnila ... :)
Reagovat
petrulinka
Super, teď jen potvrdit brejk :-)
Reagovat
LukasH
Karolínce něco je...
Reagovat
smazaný uživatel
Má v NY rande se svojí velkou kámoškou Serenou :-)
Reagovat
vibbi
rozhodčí na palici
Reagovat
Jabadu
Fulnecká hokejka. Jóóó ... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Carolíně se dvojchyby nepočítají nebo co to mělo znamenat?!
Reagovat
vibbi
dneska ne...měla jich požehnaně
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jednu zahrála a nic - napoprvé ani napodruhé lajnového nikdo neopravil..
Reagovat
tommr
to je ale taky chyba Petry, která by si při takových sporných momentech měla vzít jestřába ...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Lajnoví zahlásili dvojchybu a nikdo je neopravil. To měl být fiftýn pro Petru, ne třetí servis.
Reagovat
LukasH
Jo a zastavit výměnu, riskovat neúspěch a ještě se rozhodit?
Reagovat
smazaný uživatel
Co mi to jenom připomíná? :-/
Reagovat
Fandina
Je ta naše Lvice
ale bojovnice

už se stalo
dala první set s Caro

Tak ještě jeden Peti. Pojď!!!
Reagovat
Jabadu
Opravdu hodně volný verš. Ale tak proč ne, že? :-)
Reagovat
Fandina
Básník ze mně opravdu není ... úsměv
Reagovat
FulnekUltras
Skvěle otočený první set z 3:5 a ještě lépe vydřený předlouhý 12. gem na returnu, když po čtyřech neproměněných setbolech Petru nerozhodila ani drobná šarapovská opička od Caro (opakovaný nadhoz) a jediný antigembol na (TB), načež pátý setbol už Lvice urvala...

Pooooooojď do ní a doraž ji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dneska to pude !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
misa
Nadhoz se jí asi nelíbil, nebo si myslíš, že je za vším nějaký záměr?
Reagovat
FulnekUltras
Zrovna v tom momentě se mi náhodě nějak nechce věřit, no... ;)
Reagovat
VlS
teď ještě ten druhej. Peti, zkus ubrat těch cyb, winnerů máš na tři sety, ale chyb bohužel taky.
Reagovat
ludolf
Ale má bilanci +3, zatímco soupeřka -1.
Reagovat
FulnekUltras
"aktivní" skóre W i UE pro Petru je pořád skoro totožně vysoké...
Reagovat
Patri.k
Nevite nekdo kdo bude mit prava na wta premier turnaje pro rok 2016 letos to ma digi sport
Reagovat
Jabadu
Jo kemo, vod příštího roku to vypadá na Al Džazíru.
Reagovat
smazaný uživatel
To sem snad nepatří.
Reagovat
FulnekUltras
multikultimánie však především...
Reagovat
misa
slaví zisk setu, Petra je na síti jedna z nejlepších na tour.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se jí o hodně lépe hraje za sebe samu, než v deblu ještě za kámošku ...
Reagovat
misa
To nemůžu potvrdit ani vyvrátit, protože jsem snad nikdy neviděl hrát Petru debl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak se koukni (např. debl s Kerber proti Hantuchová/Hingis na netu je :D) :D Mně se v deblu moc nelíbí, podle mě to dost kazí od BL a taky jí dost prohazujou :D
Reagovat
misa
Podívám se.
Reagovat
VlS
Hlavně na ní chodí
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda a divím se, že tam nechodí ještě častěji. Petra má fakt dobré voleje a dost to kontrastuje s tím, co je někdy schopná nesmyslně vyhodit od základní čáry...
Reagovat
vendulkabendulka
Vyborny, soustredeny a odhodlany vykon. Petra je daleko od sveho maxima, ale vzhledem k te nemoci jsem necekala ze bude schopna hrat alespon na teto urovni. Fakt velmi slusne zvladnute vzhledem k okolnostem.
Reagovat
janek_da
nemocná snad byla na jaře
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prý má v sobě vir stále, jen už ne tak silný, jako byl na Jaře ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten má v sobě 95 % populace, ale u málokoho je aktivní. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak tak :D Já se v tom moc nevyznám :D :D
Reagovat
vibbi
ale když už byl aktivován, tak se s tím můžeš matlat i několik let..
Reagovat
petrulinka
To sice byla, ale pokud vím, tak právě díky nemoci nemůže trénovat naplno tak, jak by chtěla, má to zakázané
Reagovat
vendulkabendulka
Rekonvalescence po mononukleoze je tak na pul roku, klidne i na rok. Musi se to na ni nejak projevit, tohle proste nejde osulit.
Reagovat
janek_da
rekonvalescence není nemoc
Reagovat
vendulkabendulka
a tim chces rict co?
Reagovat
janek_da
psalas o nemoci, ted o r., ale nic
Reagovat
Fandina
nic si z toho nedělej, to je u něj normální. On rád druhé poučuje a nutí jim své výklady jejich psaní a myšlení
Reagovat
tommr
Petra předvedla v prvním setu stejnej obrat ze 3:5 na 7:5 jako včera proti Radwanský. Doufejme, že i druhej set bude probíhat podobně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Předvedla o něco lepší obrat, protože dnes odvracela SB soupeřky. Včera naštěstí nic takového dělat nemusela :D Ale nervy až do konce a možná nejsme ani v půlce :D
Reagovat
Bloody13
Tak poslední gem docela hustej jako :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že Caro nevyhrála 1. set 6:3, za to si může jen a jen sama...
Reagovat
Oin
Vozňáky na to nemají :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych radši nepředbíhal ... :)
Reagovat
Jabadu
Za to může Petra.
Sestim smiř. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ses asi špatně díval při tom setbolu, co měla Caro za stavu 5:3. Úplně zbytečně to tam vyhodila... Troufám si říct, že stačilo udržet míček ve hře a vyhodila by se Petra, která od stavu 3:3 hrála dost špatně. Jenže se tak nestalo, Caro posadila Petru na koně a výsledek 1. setu vidíš sám...
Reagovat
tommr
předtím zase posadila Petra na koně Wozniackou když zazdila gamebol za stavu 3:3 40:30 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Takových momentů tam bylo z obou stran víc, ale ten setbol za stavu 5:3 se dá jako jediný považovat za rozhodující...
Reagovat
LukasH
Tak Petra si drtivou většinu svých zápasů taky prohrává sama...
Reagovat
janek_da
Jestli myslíš jeden míček, tak možná jo. Statisticky ale za stav jaký je může Petra 35W,UE proti 8W,UE.
Reagovat
smazaný uživatel
A čekal jsi něco jiného? Od Caro se nedá očekávat, že se proti hráčkám typu Petry k něčemu dostane. Ona musí držet míček ve hře a nepouštět Petru ke snadným winnerům. Petra hraje na absolutní riziko, takže ty statistiky ani jiné být nemůžou... Rozhodl to prostě ten setbol za stavu 5:3, kdy Caro udělala úplně zbytečnou chybu. Kdyby proti tomu setbolu zahrála Petra dobře, tak neřeknu ani ň.
Reagovat
janek_da
No, já že můžeš být v klidu. Když to bude Petře pálit Caro nemá šanci. I Caro sem, tam udělá UE a to bylo zrovna na tom SP.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, když jí to bude pálit... Kdyby jí to pravidelně pálilo, tak už je dávno světovou jedničkou, jak Kvitovci předesílali už v roce 2012. :D Realita je prostě jiná. Petra má turnaje, kdy jí to hodně pálí a pak má zase turnaje, kdy vůbec. V New Havenu jí to pravidelně jde, to uznávám. Ale v tom 1. setu jí to od stavu 3:3 právě nepálilo vůbec, až do toho setbolu...
Reagovat
janek_da
Ano, "od stavu 3:3 jí to nepálilo", to je to co říkám i já. Petře to nepujde prohraje. Petře to pujde, vyhraje. Bez ohledu jestli bude Carolina hrát dobře nebo špatně. Nebo teda s daleko menším vlivem.

Ale já nejsem kvitovec, nicméně karty u Petřiných zápasů jsou rozdány tak jak popisuješ.
Reagovat
smazaný uživatel
No a právě toho měla Caro využít, že to Petře nepálilo. Nevyužila, tak za to byla potrestaná...
Reagovat
smazaný uživatel
U tohohle bych neusnul ani kdybych třista let nespal :D Petra hraje zatím skvěle.
Reagovat
petrulinka
No to můžu potvrdit, já včera koukala na Petru, v šest už jsem byla v práci a spát se mi nechce, i kdybych chtěla, jsou to pěkné nervy :-)
Reagovat
slacker
Rekneme ze drzi pod kontrolou UE respektive je kompenzuje. Ale hadam ze jich ve statistice bude asi 30 za prvni set
Reagovat
smazaný uživatel
Petra asi potřebuje prohrávat 3:5 no ... Co naděláme. Třeba začínáme novou tradici :D
Reagovat
petrulinka
No tak furt líp, než vyhrát první set 6:1, a pak ve druhém to začít kazit :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Obdivně hvízdám!
Reagovat
petrulinka
Heuréééka, set je doma :-)
Reagovat
slacker
zuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch, Kamen mi spadl ze srdce
Reagovat
smazaný uživatel
Petřino "pojd" je jak od nějakyho ptáka nemužu si pomoct! :D Pojd Petro! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Haha. :D Mě to přijde jak z Jurskýho parku :D
Reagovat
ludolf
Říká se mu Petradactyl.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
Jabadu
Keby ma jeblo, nečudoval bych sa. :-)
Reagovat
petrulinka
A máš sepsanou poslední vůli? =D
Reagovat
slacker
Uz 4 SP vyhozene
Reagovat
petrulinka
Do slova a do písmene
Reagovat
petrulinka
Využije pátou?
Reagovat
Fandina
Lvice bojuje. Další výkřik.
Reagovat
petrulinka
Druhá možnost ukončit set je v čudu a zase díky autu, ach jo :-(
Reagovat
petrulinka
I třetí :-(
Reagovat
petrulinka
I čtvrtá, Petra si dost zahrává :-(
Reagovat
Fandina
bohužel, ale teď je pátý SB. Peti pojď!
Reagovat
FulnekUltras
Jako včera s Agou a po spravedlivé výměně prasátek... ;)

Pooooooooooooooooojď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
petrulinka
Tak krásně si vypracovat výměnu, a pak to třísknout do autu, Peti, Peti
Reagovat
tommr
Petra zabrala v pravej čas i když přitom měla i trochu štěstí a brejkbol si vypracovala prasátkem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak k takovým prasatům mám svůj vztah ... :D :D Jednou v zápase jsem soupeři nadělil 3 naprosto stejná prasata, relativně rychle za sebou .. :D Chudák se mohl uvztekat ... :D
Reagovat
LukasH
Jojo, hráč se omlouvá, ale uvnitř skáče radostí.:D
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, jeden dělá, že se omlouvá, zatímco ten naproti dělá, že mu to věří :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No .. :D Při třetím jsem se omluvil, ale musel jsem se rychle otočit zády, protože jsem se fakt už smál :D :D
Reagovat
petrulinka
Já někde četla, že například taková Serena se za prasátka neomlouvá
Reagovat
smazaný uživatel
Serena si je může dovolit zaplatit :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale některé věci mě fakt mrzí. Třeba když úder netrefím čistě a on stejně spadne na jeho půlku a tak, že to prostě nemůže mít nikdo ... Z takového bodu často nemám ani radost ...
Reagovat
Fandina
5:5 Super a Lvice zařvala. Je to boj.
Reagovat
FulnekUltras
A teď pooooojď do toho returnu !!!!! Tříseťák nechceme...
Reagovat
petrulinka
A je to tady :-)
Reagovat
tommr
Wozniacká bude podávat na set. Petra jí zatím podání nedokázala vzít i když nějaký šance měla ... :(
Reagovat
FulnekUltras
teď to snad klapne...
Reagovat
petrulinka
No jo, ale to by se nesměla pořád tak vyhazovat
Reagovat
petrulinka
UE 6 ke 23
Reagovat
Fandina
Poměr je hrozný, ale teď to vypadá, že by mohla brejknout.
Reagovat
petrulinka
Tak nejen vypadá, už je to tady :-)
Reagovat
Fandina
Dobře tak a ještě teďka podání a pak jeden brejk.
Reagovat
slacker
Uecka rostou geometrickou radou
Reagovat
Fandina
zatím ne
Reagovat
Fandina
Ach jo. To je škody, to je škody. 3:5 Snad se Petra zvedne. Peti pojď!
Reagovat
petrulinka
Petra dělá moc chyb a naprosto zbytečných
Reagovat
Fandina
Doufám, že je to jen chvilkové. Ze začátku se mi zdálo, že tak nechybuje.
Reagovat
petrulinka
Mám stejný pocit, že na začátku těch chyb bylo méně.
Reagovat
slacker
joooo
Reagovat
smazaný uživatel
ne víc než obvykle. Caro má ze zadele kliku.
Reagovat
LukasH
Hlavně hraje Wozi daleko líp než včera Aga...
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš má větší štěstí, zejména na BB.
Reagovat
Fandina
Samozřejmě, má silnější rány a všechno doběhne, to je rozdíl.
Reagovat
FulnekUltras
Zatím měla Caro na servisu mnohem větší potíže - velká škoda, že Petra to nevyužila k brejku a ten má teď na (5):3 naopak soupeřka. Peti, zaber !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
jako první přišla bohužel o svůj servis Petra i když měla předtím při všech podáních Wozniacký víc šancí ... :(
Reagovat
lars
jedna minela do site to pokazila
Reagovat
slacker
onlajny.com jsou lepsi nez ty
Reagovat
Fandina
hlavně komentují jiným stylem
Reagovat
petrulinka
já bych řekla, že opakovaný vtip není vtipem
Reagovat
slacker
monotonne na monotonnost
Reagovat
vendulkabendulka
Petra zatim hraje lehce a sebejiste, velmi slusny zapas z obou stran.
Reagovat
Fandina
souhlas
Reagovat
Fandina
Tátovi Caro je moc dobře rozumět, jeho polštině. Caro dobře hráš, jak returnuješ musiš tam a tam. Zajímavé, jak jeho polšitně je rozumět.
Reagovat
Frick
Možná se na ní více soustředí, jelikož jí nepoužívá tak často, jako např. Polák žijící v Polsku.
Reagovat
Fandina
Možná. A nebo mluví pomaleji než ostatní Poláci nebo chce při tom radění zdůraznit jednotlivá slova.
Reagovat
tommr
obě hráčky si zatím drží podání. Hra má poměrně vysokou úroven ...
Reagovat
slacker
onlajny.com jsou lepsi nez ty
Reagovat
Fandina
no a?
Reagovat
misa
a Petra má už na kontě 13 winnerů.
Reagovat
smazaný uživatel
američtí komentátoři už několikrát hlásili,že David Kotýza je velmi trpělivý:-)
Reagovat
Frick
Wozejk je koprofilka :-/
Reagovat
Fandina
co to je?
Reagovat
vendulkabendulka
Ma rada file a koprovku
Reagovat
Fandina
:-))))))))
Reagovat
Frick
Hází hofínka. jak řekl David "Míša Bílek" Kotyza.
Reagovat
tommr
Petra nezačala špatně ... :)
Reagovat
dadaft
tohle bude skvělý mač.
úroveň hry je zatím famózní.
Reagovat
slacker
Kdopoak to asi nevedel, kdo to ted sleduje?
Reagovat
COMEON
http://www.wtatennis.com/news/article/4963183/title/the-serena-williams-stats-you-need

zaujímavé čítanie
btw. neviem či to tu bolo ale aj tak to tu dam :)
Reagovat
FulnekUltras
ale selka s ní dnes vyběhne v čase keňských rekordmanů... ;)

Pooooooooooooooooooooojď do ní a trhej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
Jabadu
A kurwáááááá! ... Tady někdo ležíííííí!
To bude průůůůser!
Nebo pochvaláááááá!
:-)
Reagovat
tommr
Petra začne na podání ...
Zápas bude vysílat přímým přenosem DigiSport2 ...
Reagovat
Fandina
a SuperTennis
Reagovat
Fandina
Na SuperTennise je výjmečně dvojí komentář. Dáma a pán. Bývá většinou jeden.
Reagovat
slacker
Tommr zase bude kurvit svyma zbytecnyma komentama pozitek ze spolufandeni na TP.
Reagovat
Fandina
Tak to nečti. Kdybys byl inteligentní, tak bys to věděl.
Reagovat
Fandina
že tě nikdo nenutí číst na veřejném webu všechno
Reagovat
vibbi
Jedno je jasný.
Monte Carlo válí a vítězka New Havenu bude jistojistě jeho rezidentka.
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
Fandina
Petra na place. Tak moc držím palce. Peti pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem připraven komentovat zápas Gvidova - Wozniacki :-)
Reagovat
Fandina
Já jsem též na místě.
Reagovat
Fandina
Tak, pavouci USO už jsou včetně kvaldy.
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ms/msdraw.pdf
http://www.usopen.org/en_US/scores/draws/ws/wsdraw.pdf
Reagovat
vibbi
Reportér: "Publikum bylo na straně Madison...nevadilo vám to?
Petra: Ne to ne....Navíc jsem slyšela i povzbuzení pro sebe...PETRA...takže tohle já chápu, je to stejné i v Česku....ale jsem prostě ráda, že jsem vyhrála

https://www.facebook.com/pages/Prost%C4%9B-tenis/138920589781599?fref=nf
Reagovat
Frick
Pokud Petra vyhraje, tak vlastně uvidíme po předlouhé době první vzájemný zápas hráček TOP TEN a k tomu Češek....
Reagovat
Frick
https://instagram.com/redfoo/

S timhle by fakt mohla Lucka něco mít?
Reagovat
MorusRubra
Kdyby se oholil a ostříhal, myslím, že by vypadal jako kříženec Dimitrova a Timberlakea. Možná, že by nebyl úplně marnej. Ale těžko říct, co se vlastně pod tu horou chlupů skrývá.
Reagovat
Jabadu
Ale brýle má boží!
Možná mu do nich časem Lucka koupí i skla. :-)
Reagovat
Frick
Hongkong 180 (0)
Soul 280 (175)
Wuhan 105 (0)
Linz 280 (180)

Takže celkem v pohodě.
Reagovat
lars
v pohode asi ne
22.9. obhajuje 280b a zaloznich 180 ji expiruje asi 15.9.
Reagovat
vibbi
Petra v prvním kole hraje se Siegemund...
kompletní los kvalikantek tady:

https://www.facebook.com/pages/Prost%C4%9B-tenis/138920589781599?fref=nf#
Reagovat
Jabadu
Ta Němka má ale smůlu na los ...
:-)
Reagovat
Fandina
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
bych to z jejího pohledu tak černě neviděl... přijde s prázdnýma rukama a odejde s nakládačkou :) možná i v dárkovým balení a se žlutým ptáčkem. Petra je prostě slušná holka.
Reagovat
Fandina
jen se smějte, aby to tak bylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
A možná dostane na žlutýho ptáčka i klec... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Smůlu na los? Však to má vyčištěné až do 3. kola :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
Fandina
Jupííííííííííí nádhera. Hráďa s Julčou ve finále čtyřhry v NH. Sice by mě potěšilo, kdyby to bylo s Andrejkou, ale chápu, že hrála kvaldu na USO. Držím palce holky. Pojď a go!!!
Reagovat
tommr
po Lucce Šafářový se dneska do finále v NH dostala i naše druhá Lucka, která postoupila společně s Goergesovou do finále debla když se jim podařilo otočit špatně se vyvíjející semifinálovej zápas proti favorizovanejm Američankám ... :)
Reagovat
horska.kraslice
Hmmm, dost dobrej skalp.
Reagovat
FulnekUltras
ale vzhledem k velké Petině motivaci po odvetě za loňský TM a momentálně optimálnímu počasí v NH - zvláště oproti posledním dvěma porážkám v Cinci a Singapuru - věřím, že přímý duel o aktuálně 4. místo na světě dnes naše lvice získá pro sebe a české finále nalije před USO zase trochu optimismu do žil našich fanoušků.

Poooooooooooooooooooooojď do ní, Peti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a vzpomeň si třeba i na svůj famózní výkon v dosud jednoznačně nejkrásnějším vzájemném utkání proti Caro z Perthu 2012. To byla pastva pro oči - a snad bude aspoň zčásti i dnes...
Reagovat
smazaný uživatel
takže all in, Petra, říkáš...:-)
Reagovat
FulnekUltras
kéž by UE od ní bylo co nejmíň...pokud se Petra trefuje mezi lajny, je to fantazie...ovšem bude to asi zase drámo... ;)
Reagovat
misa
Nyní má Lucka náskok na 11. místo 650 bodů, to už vypadá s ukončením sezony v top 10 hodně nadějně, v race má zase na 9. Petru 542 b, pokud ta dnes vyhraje, tak na Angeliku má k dobru 471 b.
http://live-tennis.eu/wta-race

Doufám, že jí ještě zbyly síly a zítra získá titul a výhru nad hráčkou top 5.
Reagovat
tommr
a zatím dostávají v deblu s Goergesovou od Američanek pěkně naložíno ... :(
Reagovat
tommr
v druhým setu se ale naštěstí karta obrátila a bude muset rozhodnout STB ... :)
Reagovat
Jabadu
Pěstí ti dám ránu pod bradu ...

http://sport.aktualne.cz/lucie-safarova-of-the-czech-republic-reacts-during-her-women/r~fbf0fbd80c6e11e581bd0025900fea04/r~0c0559384db511e5a705002590604f2e/

:D:D:D
Reagovat
tommr
to muselo dát práci zachytit Lucku v takový atypický pozici ... :)
Reagovat
Jabadu
Tak ty lepší digitální foťáky přece umí nahrávat video. A doma už si na PC vybere momentku. :-)
Reagovat
VlS
Máme tady lvici, tygřici, jaguářici bych nechal pro jihoamerickou Mugu, tak nám zbývá Puma Concolor, to je ta šelma, kterou já v Lucce vidím, tichá, nenápadná, ale efektivní.
Reagovat
Jabadu
Souhlas. I když je vypozorováno, že čím menší šelma, tím je v lovu efektivnější. Takže nejlepším lovcem mezi kočkami je ta nejmenší - kočka domácí! :-)
Reagovat
blixa
Ocelot stromový (Leopardus tigrinus).
Reagovat
Jabadu
Aha. To je taky pěknej parchant. :-)
Reagovat
blixa
Šmudlík. 2-3 kila živé váhy ;-)
Reagovat
VlS
Tak Puma je největší z malejch koček (velký kočky jsou lvi, tygři, leopardi a jaguáři, ostatní jsou malé, rozdíl je v hlasovém ústrojí, velké kočky řvou, malé nemají čím, je to trochu zavádějící, protože malá kočka puma je větší než velká kočka leopard)
Ale Puma mi na Lucy sedí, i ten ledovej soustředěnej pohled )
Reagovat
Jan
No to je ale bomba, řekl by Funés :)
Reagovat
FulnekUltras
Buďte slušný !!!!! Žádám vás buďte slušný !!!!! ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda těch ztracených breaků, ale důležitý je výsledek, výhra ve dvou se počítá. Teď to chce se (hlavně psychicky) připravit na zítřejší derby, ale moc nadějně to nevidím, Lucka se nemůže pořádně opřít o servis + ta bilance s Petrou...

Na Petru dnes opět kurzy přes 2, což moc nechápu, Caro je z formy, takže čekám lehčí práci než včera. Ale konečně se taky vyplatí sázet na ni a ne proti, je třeba těch kurzů využívat, dokud drží :)
Reagovat
misa
všechna letošní semifinále: Doha, French Open i New Haven. Snad do finále postoupí i Petra a titul zůstane doma. Doufám, že i 1. kolo US Open dopadne stejně, opak by byl hodně nemilý.
Reagovat
tommr
no dneska si Lucka to první kolo USO zbytečně zkomplikovala. Místo aby za stavu 6:2 4:1 soupeřku dorazila tak jí dala šanci na zvrat a to se určitě promítne i do zápasu na USO. Tsurenko ted ví, že může s Luckou hrát vyrovnanej zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
i Lucka si z toho zápasu může leccos vzít, Tsurenko by se nejspíš nevzdala předem v žádným případě, a Lucka aspoň ví, že to nebude tak snadný, jak by si mohla myslet, kdyby dnes vyhrála hladce.
Reagovat
tommr
to je taky pravda - dneska to byla pro Lucku dost důrazná výstraha, aby soupeřku v žádným případě nepodcenila ... :)
Reagovat
VlS
Nesejčkuj zas, sebevědomí se opírá o výsledek, ne o každej míček. Uvidíme jak to bude v NY, ale teď mě zajímá zítřek a já Lucce budu fandit a věřit, ať tam bude Petra, nebo Caro. ( přeju si tam Petru, i když Caro by pro Lucku byla asi příjemnější).
Reagovat
janek_da
ale zároveň, že pokud Lucka hraje normálně, tak šanci nemá
Reagovat
misa
Ty její výpadky při výrazném vedení už začínají být pravidlem. Lucka si ale uděla radost vyhraným tiebreakem, do dnešního dne poslední tb. získala 6.6.
Reagovat
tommr
z toho vyhranýho TB mám velkou radost, ale nepřecenoval bych to. Tsurenková ho Lucce víceméně odevzdala 4 chybama v závěru za sebou ...
Reagovat
misa
aspoň někdo jí to odevzdal, většinou odevzdává Lucie :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, většinou je její přístup: "Chcete ten TB? Tak si ho teda nechte, děkovat nemusíte, já ráda rozdávám radost." :D
Reagovat
tommr
dneska se Lucka taky "snažila" a za stavu 3:4 jsem už myslel, že je konec. Pak ale naštěstí převzala režii Tsurenková a Lucce tu výhru doslova vnutila ... :)
Reagovat
VlS
Tak to nevím, na co ses díval. Ani míček nedostala zadara, každej musela vybojovat.
Reagovat
tommr
aby nebylo mýlky - mluvím jen o posledních 4 míčcích v TB ...
Reagovat
VlS
Ani ty nebyly zadarmo.
Reagovat
Jabadu
"Já z nich udělám tenistky! ... Uděláááááám!!"
"Ale to víš, že jo. Pojď, napijem se na to."
:-)
Reagovat
tommr
... V New Havenu si (Lucka) poradila hladce ve dvou setech s Ukrajinkou Lesjou Curenkovou ...

no já teda nevím, ale hladkou výhru si představuju úplně jinak. Ve druhým setu to byly šílený nervy a moc nechybělo, aby se šlo do třetího ... :)
Reagovat
Dobry-den
Souhlasím. Lucka místo toho, aby zápas hladce ukončila a ukázala, kdo je na kurtu pánem, tak naprosto zbytečně vrátila soupeřku do zápasu, čímž jí ještě zvýšila sebevědomí před US open...
Reagovat
smazaný uživatel
ta komplikace by měla prospět oběma, ne jen Ukrajince...
Reagovat
Dobry-den
Uvidíme. Na UO ale čekám těžší zápas, protože Lesja hrála na začátku hluboko pod svoje možnosti...
Reagovat
janek_da
Vy naděláte. Vyhrála ve dvou, tak co.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, v tuhle chvíli to mohlo být taky 1:3 ve třetím a co s tim potom:D. Ale klidnější to být mohlo, to zas jo...
Reagovat
blixa
Ona Kája fakt vyhrála Emirates Airline US Open Series ??!!!!! No "ja paserus i zblazňaju !!!" :D Já sedět na větvi, když jsem to číst. Jako v něčem je ta holka geniální. Jak hrát úplný kulový, a přitom se držet v TOP8 a ještě vyhrávat prachy ... Kájo Kájo ... a já už ti zamlouval místo v kurzu pro nové pokladní do Lidlu ... tak to asi ne , no. Prostě kdo umí, ten umí, ale nějak jsem doufal že to bude vypadat trochu jinak, no snad na to ještě dojde.
Reagovat
vendulkabendulka
Jestli to chapu spravne tak nevyhrala, rozhodne se na USO. Ale momentalne vede pred Serenou, jelikoz ziskala bonus - dvounasobek bodu protoze odehrala vsechny 3 turnaje. Nebo se mylim?
Reagovat
Patri.k
Koukám, že každý si to o trošku z nás upravil :D
Reagovat
vendulkabendulka
Ja vychazim tady z toho:
http://www.emiratesusopenseries.com/Standings/
Player has earned points in at least three Emirates Airline US Open Series events, therefore doubling their Bonus Challenge point total.
Reagovat
vendulkabendulka
Takze "vyhrala" o 5 bodu, ale premie zavisi na vysledku na USO. Je to cele "volajake cudne" :D
Reagovat
Patri.k
A není to nějak provazaný s US open? Jako, že musí k tomu Emirates Airline US Open series vyhrát i US open? Přesně nevím jak jsou ty pravidla..
Reagovat
blixa
Jestli to dobře chápu, tak už to vyhrála, ale finanční bonus je závislý na tom, jak daleko dojde na USO. Prostě k tomu co normálně vyhraje na USO dostane ještě další prachy.
Reagovat
blixa
Tady jsem našel takovou tabulku těch prémií.

http://www.myjsmetenis.cz/zajimavosti/20-zajimavost/693-karolina-pliskova-se-stala-vitezkou-emirates-airline-us-open-series-a-v-new-yorku-zabojuje-o-specialni-bonus
Reagovat
tommr
tady najdeš všechny odpovědi:
http://www.wtatennis.com/news/article/4963385/title/pliskova-clinches-us-open-series
Reagovat
misa
https://en.wikipedia.org/wiki/US_Open_Series
Reagovat
Atoidi1
Blixo, Ty mně (téměř) vždy potěšíš ... tak povedenou ručeštinu jsem doposud neslyšál ! :-))
Reagovat
FulnekUltras
Omlouvám se Šafi, že jsem to dnes neviděl, ale finále s Petrou si už určitě ujít nenechám... ;)
Reagovat
Frick
Nj, jak odejde servis, tak je prů.ser na světě.

Leslia určitě získala sebevědomí a bude větřit šanci. Lucka ani na 4. letošním GS v řadě nebude mít R128 vůbec lehké. Poprvé ho nezvládla, podruhé ho zvládla (byť to byla bitva), potřetí to nezvládla soupeřka.
Reagovat
misa
Snad se Lucka fyzicky v NH úplně nevyčerpá. Navíc má hrát na US Open i debla, to je velký nápor na fyzičku.
Reagovat
tommr
na GS se naštěstí hraje obden takže to snad Lucka fyzicky zvládne ...
Reagovat
misa
Obden dvouhra, ale má ještě jednu soutěž. Blíží se konec sezony, únava narůstá.
Reagovat
tommr
já tak trochu spoléhám na to, že BMS brzo vypadne v singlu a toho debla za Lucku odmaká ... :)
Reagovat
Miselin
Tak hladce mi to nepřišlo...
Reagovat
FulnekUltras
Hlavní je výsledek - a Čůrenka už byla vzhledem k předchozímu vítěznému tažení hodně nahoře, takže pro Šafi velmi hodnotný úspěch.
Reagovat
tommr
výsledek je samozřejmě skvělej, ale ta hra ve druhým setu nebyla dobrá ... :)
Reagovat
vendulkabendulka
Pekny zapas, Lucie nedostala nic zadarmo. Ani jsem nedutala.
Mimochodem, posledni micek padl asi pred minutou a uz je tady clanek :)))
Reagovat
kohlik
To byl porod, ale jak zbytečný komplikace, hold češka.
Reagovat
vendulkabendulka
Holt neznalost rozdilu mezi hold/holt. Ale ma to nazor. Blby, ale ma.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist