Šafářová v Paříži otočila zápas s Domínguezovou, Kvitová je ve čtvrtfinále

30. 1. 2013, 15:51
Aktuality 196
Nezačala úplně jistě, ale svůj první zápas v Paříži zvládla. Lucie Šafářová dnes ve francouzské metropoli postoupila do druhého kola po výhře 2-6 6-1 a 6-1 nad Španělkou Domínguezovou-Linovou. Už ve čtvrtfinále je česká jednička Petra Kvitová, jež si dnes poradila se Švýcarkou Vögeleovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová už na turnaji v Paříži dvakrát bojovala ve finále o titul, v posledních dvou letech ale shodně vypadla hned v úvodním kole. A dobře nezačala šestá nasazená hráčka ani letos.

Přestože se už stihla rozehrát v deblové soutěži, proti Lourdes Domínguezové-Linové se v prvním setu hodně natrápila. Španělka, která letos ještě nezískala ani set, podle očekávání hrála trpělivě a čekala na chyby agresivně hrající Šafářové. Brněnská rodačka se jich nevyvarovala, a také doplatila na to, že nedokázala využít brejkové příležitosti. Rychlou ztrátu podání už nedotáhla, za stavu 2-5 ještě jednou přišla o servis a prohrávala 0-1.

Světová osmnáctka po ztrátě prvního setu zlepšila hru a v dalších dvou sadách už jasně dominovala. Domínguezová sice dál méně kazila, ale na zpřesněnou útočnou hru Šafářové protizbraň nenašla. Od stavu 2-1 získala česká tenistka devět gamů za sebou a její soupeřka až na poslední chvíli odvrátila hrozbu 'kanára'. K ničemu dalšímu už ji Lucie Šafářová nepustila a s bilancí 42 vítězných míčů a 37 nevynucených chyb zvítězila 2-6 6-1 a 6-1.

Další soupeřkou české hráčky bude domácí Alizé Cornetová. S ní se utkala zatím jen jednou, loni v Praze ji porazila ve třech setech.

Krátce po postupu do 2. kola dvouhry se Šafářová dostala už do semifinále čtyřhřy. Společně s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou dnes porazily 6-2 6-3 česko-polský pár Květa Peschkeová a Alicja Rosolská. O finále se utkají se světovými jedničkami Italkami Sarou Erraniovou a Robertou Vinciovou, které minulý pátek na Australian Open vyhrály už třetí grandslam v řadě.

Kvitová je ve čtrvtfinále
Do turnaje v Paříži dnes vstoupila také Petra Kvitová, pro kterou jde stejně jako pro Šafářovou o generálku před úvodním duelem Fed Cupu s Austrálií. Česká jednička měla v úvodním kole volný los, a tak si dnes zahrála už o postup do čtvrtfinále. Se Švýcarkou Stephanií Vögeleovou sice před třemi lety jediný vzájemný zápas prohrála, dnes ji však porážku vrátila.

Kvitová do utkání vlétla s odhodláním zapomenout na špatné výsledky z Austrálie a velmi rychle se ujala vedení 4-0. Náskok dvou brejků ale neudržela. Po solidním začátku v delších výměnách chybovala a nechala dobře hrající soupeřku dotáhnout dějství do tie-breaku. I v něm druhá nasazená Češka vedla 4-0 a náskok dvou mini brejků ztratila, druhý setbol však už dokázala proměnit. 

Ani ve druhé sadě se vítězka turnaje z roku 2011 nevyvarovala zaváhání. Za stavu 3-1 přišla po dvojchybě o podání, nicméně Švýcarka brejk nepotvrdila. V nervózním závěru pak Kvitová neproměnila na returnu první mečbol a v následné hře čelila brejkbolu, ten ovšem dokázala odvrátit esem a zápas ukončila přímým bodem z podání.

Česká tenistka v utkání zaznamenala 36 vítězných úderů a 31 nevynucených chyb.

V prvním letošním čtvrtfinále si dvaadvacetiletá Kvitová, jež je v Paříži bez trenéra a jen se svou nejlepší kamarádkou, se v pátek utká buď s domácí devatenáctiletou Kristinou Mladenovicovou, nebo Belgičankou Yaninou Wickmayerovou, s níž v Paříži nastoupila ve čtyřhře. V té včera vypadly hned v 1. kole.

Ve francouzské metropoli startuje také Klára Zakopalová, kterou ve druhém kole čeká ve čtvrtek Carla Suárezová-Navarrová ze Španělska.

Rozpačitě dnes do domácího turnaje vstoupila třetí nasazená Marion Bartoliová. Do čtvrtfinále postoupila bez ztráty setu, s Američankou Christinou McHaleovou ale měla v úvodu problémy. Od stavu 3-5 už ale ztratila jen jeden game, mezitím ještě odvrátila čtyři setboly, a nakonec zvítězila 7-5 6-1. O semifinále se utká s Němkou Barthelovou.

Výsledky - Paříž (tvrdý povrch, dotace 690.000 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (6-ČR) - Domínguezová-Linová (Šp.) 2:6, 6:1, 6:1, Bertensová (Niz.) - Paszeková (Rak.) 6:4, 7:5, Wickmayerová (Belg.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7:6 (9:7), 4:6, 6:3, Rybáriková (SR) - Razzanová (Fr.) 6:4, 3:6, 6:3.

Dvouhra - 2. kolo:
Kvitová (2-ČR) - Vögeleová (Švýc.) 7:6 (7:5), 6:3, Bartoliová (3-Fr.) - McHaleová (USA) 7:5, 6:1, Barthelová (Něm.) - Vinciová (5-It.) 4:6, 6:1, 6:3. 

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Pavljučenkovová/Šafářová (Rus./ČR) - Peschkeová/Rosolská (4-ČR/Pol.) 6:2, 6:3.
pva, TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

196
Přidat komentář
smazaný uživatel
a precetl jsi vysledek, ze "moje" favoritka turnaje to zvladla:) (takze zatim mi drzi tip:)
No, ale tech pozdravu do tribun by se fakt mela Lucy pomalu zbavit:)
Ve druhem jeste Lucka mela trosicku problemy s backhandem...ale jinak souhlas s Vlsem, skvely zapas, urcite zatim nej zapas na turnaji, i diky Alize, sikovna:) (jeste mne mrzi, ze jsem to nevidel do konce, ale neva...Vls to potlacil hezky i za mne:)
Svizny dynamicky tenis, pekne momenty dropshotu Alize, ten forhand, kterym obhodila Lucku, jo ten byl opravdu luxusni. Hezke momenty na siti, zadne staticke pinkani ze zadni.

Ale jinak bych rekl celkove, hlavne v prvnim sete byl opravdu videt ten rozdil mezi hrackama.
Verim, ze jednou Lucka opravdu ty pozdravy do tribun opusti.
Take verim, ze se jeste na siti zlepsi...porad ma ty momenty, ze ma vlci mlhu pred ocima a vali smece od site na hracku:) Ale ona se to nauci nakonec ovladat. Davam tomu tak rok...a potom zacne srumec na okruhu:D)))))
Reagovat
tommr
já si myslím, že se Lucka v tomhle ohledu už moc nezmění. Tenisový myšlení je mnohem těžší změnit než techniku úderů nebo fyzičku ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... tenisové myšlení lze změnit určitě, jako každé myšlení, horší je to s technikou a fyzičkou, to dá hodně práce ... úsměv

vlk ... já nevím, jestli dneska pozdravy do tribun nebyly způsobeny rámem rakety, alespoň mě to tak připadalo, několikrát byl rám a to se někdy stává ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No uz to trochu zmenila. Maly rozdil, ale dela to dojem, ktery mozna neni viditelny na prvni pohled...
ja tam videl ty krasne nove vlastovky.:)

1/ V jednu chvili mohla zakoncit riskantne, ale prodlouzila vymenu, to u ni nebyvalo bezne. Driv by to nasypala do autu, s velkou pravdepodobnosti.
2/ Na siti se zacina zlepsovat. Dokaze i razantne zakoncit smeci na siti...tohle je uz na povazenou:) takova zmena.
3/ Po druhem dnesnim sete se nerozsypala, a nezacla bezhlave strilet kolem sebe.

A nakonec otazka velmi provokativni...najdi mi tady nekoho, kdo by si myslel, kdyz Na Li, mela 26, ze vyhraje GS...no, moc neverim, ze to nekdo tipoval, predpokladam, ze jen skalni...fans.
A Lucy ma podle mne jeste lepsi potencial nez Li.

K Tvemu klidu...z moje hlavy to uplne neni...:)
Reagovat
tommr
Li Na není zrovna nejlepší příklad. Její kariéra je dost specifická a nedá se použít na srovnávání. Ona přece jako mladá nijak nezářila, jeden čas dokonce úplně přestala hrát tenis a teprve po návratu se pak začala celkem plynule zlepšovat. Lucka naproti tomu rychle vylítla nahoru, ale pak začala stagnovat a teprve ted se vrací na pozice kde byla už jako dvacetiletá ... :)
Tím chci jen říct, že u Lucky už v jejím věku na žádný zásadní změny nevěřím. Rád bych se ale samozřejmě plet ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak se to rika v klasice, neni dulezite jak, ale to, ze se tam dostanes:)

Podle mne je Li dobry priklad, nebot ty stagnace mohou vypadat ruzne...na forme jak to vypada nezalezi...
Lucka vylitla jako mlada nahoru, no neni ani prvni, ani posledni...takovych bylo fura:) a kde je jim konec...
To mas fuk jestli nejaka hracka vylitne nebo ne, ale spis zalezi, jaky ma styl a potencial - pak bud do toho dozraje nebo ne. Tohle jiste Lucy ma, takze: kdo si pocka, ten se docka:)
Reagovat
VlS
Tenis přerušila na pár měsíců někdy kolem dvaceti let a studovala novinařinu - chvilku - a vrátila se k tenisu. Je ročník narození 1982, čili tady máš její vývoj v letech. Porovnej si to s vývojem Lucky a možná budeš překvapenej. Dokonce mají společný i to studium - Lucka ho má přerušené.
2012 7
2011 5
2010 11
2009 15
2008 23
2007 29
2006 21
2005 57
2004 80
2002 277
2001 303
2000 134
1999 363
Reagovat
tommr
tak jsem si to schválně porovnal a opravdu tam žádný podobnosti nevidím ...
Li Na byla ve dvaceti až ve třetí stovce a tenis jí evidentně moc nezajímal. Pak si dala pauzu a po návratu se začla pomalu ale jistě posouvat nahoru až se z ní nakonec stala hvězda první velikosti ...
Lucka byla naproti tomu ve dvaceti už na dosah první dvacítky, ale nějak se zasekla a pár let přešlapovala na místě. Mírně zlepšovat se zase začla až nedávno (možná i kvůli tomu, že ukončila vztah s Tomášem a změnila přípravu). Na víc než na účast v první dvacítce to ale nevypadá ...
Řek bych tudíž, že jejich kariéry jsou velice odlišný a žádný paralely tam nevidím. A rozhodně si nemyslím, že by Lucka byla nějak předurčená Li Na napodobit a získat ještě někdy GS i když bych jí to samozřejmě velice přál ...
Reagovat
VlS
Když si hodíš žebříkový postavení do grafu, což bys jako statistik měl, tak po vyloučení roku 2003 kdy byla Na Li mimo má křivka prakticky totožnej průběh. Lucka začala na okruhu v mladším věku (status profi má od 15).
Co je u nich ještě markantnější podobnost je psychika. Obě jsou naprosto stejně schopné hrát excelentně v jednom setu a v dalším totálně vypadnout, velmi podobný mají i styl hry - útok, pak útok a potom zas útok a obě se zaposlední rok strašně zlepšily v obraně.
Ale to je marný, ty se díváš na tenis skrz žebřík místo toho, abys vnímal žebřík skrz tenis. Pokoušíš se hru uchopit prostřednictvím statistik a to nefungovalo, nefunguje a nebude fungovat. Ve hře je strašně moc nahodilostí, které nelze statisticky popsat.
Reagovat
VlS
obě holky hrály agresivně, až brutálně, strašný rány. Řekl bych, že Alize začala být ke konci utahaná. Lucka mě mile překvapila na síti, vysoká účast i úspěšnost. Jen tak dál, i na Kiki toho bude třeba. To bude další přestřelka.
Reagovat
Fandina
posledních 5 game s přehledm a odhodlaně ... super a držím palce dál ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Dělej, Lucko, 4 esa a hurá na večeři!
Reagovat
dadaft
teď se Alize při servisu vyhrlo tričko a bylo k zahlédnutí její břišní svalstvo - velice slušné, bych řekl.
Reagovat
VlS
A další B, tak ještě potvrdit ten a je to, Lucíííí, pojď
Reagovat
VlS
No, obě jsou na tom dobře, fakt mi to připadá, jak když hrajou chlapi
Reagovat
Fandina
to by byli ti chlapi moc hezcí .... ale bojovaly holky jen co je pravda ... Lucka nakonec lepší ... gratulace Luciiiiiiiii. Příště jako první set a konec druhého a není co řešit. Pojď.
Reagovat
Fandina
oprava .... ne konec druhého, ale třetí set posledních pět her, kdy Lucka zabrala ... úsměv
Reagovat
VlS
Lucko, break, teď ho potvrdit
Reagovat
dadaft
je to tam.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Lucka to uspesne, uderem do tribun dotahla do tretiho setu:)
Reagovat
smazaný uživatel
No nic - myslel jsem, ze uvidim cely zapas, daval jsem tomu tak sviznou hodinku. Dadaft nas varoval, my jsme ho neposlouchali, a pak to tak dopada:)))

Takze to vlsi musis dotlacit beze mne:)
Reagovat
dadaft
bitva.
ale začínám věřit v úspěch Lucky.
Reagovat
VlS
No, tak jdeme do tretího. Lucíííííííííí, pojď
Reagovat
smazaný uživatel
No, ale Alize to pekne nakoplo...prvni dva mice ve tretim vystavni...
Reagovat
smazaný uživatel
Co rikate na Heather, dnes vyletela z turnaje. Po trech setech s nejakou Anastazii z Litvy, ktera je ted nekde 183 v rankingu...
Reagovat
VlS
Tak jsme snad skoro zpět, teď ještě potvrdit
Reagovat
smazaný uživatel
POTVRZENO. "Roger":)
Reagovat
VlS
Ty máš něco společnýho s lítáním?
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne:)...ale litam rad, to jo:)
Reagovat
VlS
Já podle toho "Roger" což je výraz pro "informace přijal a pochopil".
Reagovat
smazaný uživatel
No to muzes snad pouzit i kdyz jsi v lese...a pouzivas vysilacku:) nebo v tiraku:)
Reagovat
VlS
No, předpisově to už použít nemůžeš, ale pořád se to používá (všude)
Reagovat
smazaný uživatel
5/6 > to je dobre znameni nejen pro Vlse:)
Reagovat
VlS
Lucka zatím předvádí brutální tenis. Drž a nepusť. Zápas se lehce blíží chlapskýmu tenisu.
Reagovat
VlS
První set je doma - Lucí, udrž tu úroveň hry a nebude co řešit
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie 6:2 prvni set, uplne ji rozstrilela.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Britove, ve svem zivlu:) prvni winner 2.setu Lucky - suchy koment: "nehratelne"!.
:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
pojd radeji tipovat, kolik Alize muze s luckou jeste uhrat her.:)

Ja tipuji, ze vic nez dva gemy s Luckou neda:)
Reagovat
VlS
Já radši netipuju, uvidíme, aby Lucka nezačla zmatkovat
Reagovat
smazaný uživatel
:D))) Ze jsem to vubec psal:)
Dve dvojchyby, aut a brejk je v haji...tak snad to byla jen slabsi chvilka...:)
Reagovat
VlS
Jen pro přesnost 3 DF
Reagovat
smazaný uživatel
Tak za posledni dve hry lucku zacal trochu zlobit backhand. Ten jeden, ktery skoncil v siti pri jejim servise muze mrzet...
Doufam, ze opravdu jak pises, nezacne zmatkovat.
Reagovat
dadaft
Alize to jen tak nevzdá...
Reagovat
smazaný uživatel
neeeee:D)))) Je to tady. Lucka na siti a pozdrav do tribun. Uz je tady ta vlci mlha pred ocima...
Reagovat
smazaný uživatel
No ani nemusi, Lucy nam zacina strilet kolem sebe:D)
Reagovat
VlS
Věřím, že se to ještě srovná, snad Biljana zasáhne
Reagovat
smazaný uživatel
uf, jeji laska k autum je fatalni...:D)
Reagovat
Fandina
Snad teď Biljana dobře poradila ... Luci pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si fakt nedovedu predstavit, ze by Lucka prohrala s Alize. V nejhorsim to pujde do tretiho.
Reagovat
smazaný uživatel
Dulezity gem pro Lucii, udrzela servis, ale ty dvojchyby se kupi a kupi.
Reagovat
smazaný uživatel
pekny, tohle Lucy musi nakopnout:) Tahle podarena vymena na siti!
Reagovat
smazaný uživatel
ale ten backhand, ten backhand vlsi... ten se nekde Lucce ve druhem zabehl. Hodne bodu na nem ztraci...
Reagovat
smazaný uživatel
returnem, ktery byl vystavni!
Reagovat
smazaný uživatel
Winners x UE
Alize 8x23
Lucka 19x30
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka brejkuje a vede 2:1, ale celkem zajimava situace s opakovani mice...za stavu 40:30...
Trochu jsem to opakovani nepochopil:)
Reagovat
Fandina
Je to stejně zvláštní hrát celkem dost bodovaný turnaj bez ok. Ale jde to, nezdržuje to, ale zase to nebudí vášně, když se rozhodčí seknou, jako že většinou ano. Takhle je to osudu, co oči nevidí, srdce nebolí a určitě tam ty sekance od rozhodčích jsou, jak ukazují výsledky braných ok ... úsměv
Reagovat
Fandina
Také jsem někde zaslechla, že podle úspěšnosti rozhodčích podle braných ok by se měla určovat přesnost a úspěšnost rozhodčích, což je logické. Nejlepší ten, kdo se nejméně sekne.
Reagovat
Fandina
Tak Lucko Cornet už znáš přeji ať vyhraješ ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Karlicka x Klara
Win - 14x20
UE - 24x36

Cekal jsem, ze to bude vic zajimavejsi. Tady jsem s tipem byl teda celkem mimo, vcetne vitezky. Ale Karlicka si vitezstvi zaslouzila:) a srovnala vzajemne zapsy s Klarou. Ta bohuzel trosku zatrucovala na konci zapasu, ale kdo by se na ni nakonec zlobil, ze :)
Reagovat
Fandina
Carla byla lepší tak příště Klárko, držím palce!!!
Reagovat
Fandina
tak příště.
Reagovat
dadaft
teď jsem to pustil a Carla tam hned zkraje šoupla bekhend po lajně, kraťas a eso...
to to má Klára asi těžké...
Reagovat
smazaný uživatel
Klara vzdy dobry zacatek:) ale potom Karlicka zakouzlila:)

V 1.setu vedla Klara 2:0, pak Karlicka na 2:2, potom vedla 4:2 a Karlicka na 4:4, no pak to dokouzlila pekne do 4:6...:D)
Reagovat
Fandina
Carla dala na AO Saru a teď v Paříži Moniku Niculescu. Co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ja si jinak myslim, ze tenhle zapas muze jeste prinest nejaka ta prekvapeni:)
Je pravda, ze trosku vic tlacim Karlicku, tehle hracce "nikdo" nefandi, spis se ji jini fans smeji, je mi ji lito, backhand ma treba peknej:) ale jinak mi to je asi fuk, jak to dopadne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm, Karlicka jde podavat na vitezstvi v zapase.|Klara na tom svem poslednim podani, tak trosku necekane zatrucovala:)
Reagovat
dadaft
takový to vzalo konec...
Reagovat
smazaný uživatel
To je jiste jeji plus:) Britove se ted rozplyvaji na provedenim. Ono opravdu neni mnoho tenistu, kteri ho umi pekne provest.:)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.opengdfsuez.com/index_en.html#/draws-results/singles

Hezky graficky vyreseny pavouk turnaje. Je to takova prkotina:), ale oko potesi:)
Reagovat
Fandina
Určitě je to hezké, on celý ten web je trochu atypický, ale praktičtější pavouk včetně všech informací je klasika v pdf

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/posting/2013/604/MDS.pdf
Reagovat
smazaný uživatel
Na place uz jsou Karlicka a Klarka.
Tohle muze byt velmi zajimave:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika x Kiki

Win - 15x23
UE - nechytl jsem

Opet vitezstvi Kiki. A opet ve dvou a opet kombinace 6:4 a 7:5:)
Zapas asi rozhodla situace, kdy Dominika mela setball a brejk zaroven, a bohuzel neobhodila souperku, ktera byla na siti.
Take dale asi rozhodly spatne voleje Domiky na siti...tam to muselo mrzet.
Kiki opet potvrzuje, ze dokaze potrapit favoritky. A opet se potvrzuje, ze kdo s ni nehral, nevi, co ho ceka:)))
Reagovat
Fandina
UE Domča 33 a Kiki určitě míň než Domča ale určitě to víc než jejích win minimálně 18, to číslo jsem si takho vyhodnotila, ale přesně ho nevím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že UE Domimika 38 a Kiki 33 :-)
Reagovat
tommr
spíš se potvrzuje, že Cibulková je taková miniaturní Petra, která dokáže občas zazářit, aby vzápětí úplně vybouchla. Její fanoušci musí trpět úplně stejně jako fanoušci Petry ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... Petra hraje přece jenom trochu jiný tenis a zpravidla má slabší chvilku v každém zápase a překoná jí. Domča buď hraje celý zápas super nebo ne a pak záleží na tom, s kým hraje. Ale když má Domča den, tak je to opravdu smršť. Jen bych jí přála aby ty dny byly hodně časté.
Reagovat
Fandina
dodatek ... jinak Domče moc fandím, hned po našich holkách ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
No nevim, spis si mne pobavil - tou uvahou:D) - Tou miniaturni Petrou:D)
Dominika je sic malicka, ale sikovna:) Hodne micu musi ubehat, a to neni zadna sranda. S jejim utocnym pojetim hry (aby se neubehala na smrt, aspon podle mne) musi mit zakonite nejake ty utlumy, a pak jeste zalezi s kym hraje.
Reagovat
VlS
je dobrá, už postupem do QF popojede v žebříku někam k padesátce (aby si počtáři poopravili prognostiky :-)).
Pokud Lucka postoupí, tak možná lepší varianta,protože z Domči má vysloveně mindrák.
Reagovat
VlS
Ale jinak docela pěknej zápas, hezký momenty. Kiki má rezervy v pohybu a hlavně v tenisovým myšlení, bylo tam dost momentů, kdy mohla výměnu ukončit winerem a zahrála to hloupě a musela se tahat dál, nebo bod ztratila. Ale je mladá (1991), bude se lepšit.
Reagovat
smazaný uživatel
No ja si myslim, ze Kiki je takovy typ trochu flegmaticke hracky:)
Takze kdo vi...s tema rezervama...:)
Mne se zase u ni osobne libi, ze naopak, nekdy ty vymeny protahne slajsem, ono to musi byt - nekdy a pro nektere ty protihracky iritujici:))) a mne to bavi to sledovat :))).
Reagovat
Fandina
Domča hrála podle mě dost zbytečně do výměn, proti jindy, ale zřejmě to jinak nešlo. Stejně jsem ale od Domči čekala větší snahu o zakončení.
Reagovat
smazaný uživatel
Urcite nej gem v zapase. Dominika bojuje, nevzdava to.
5 odvracenych brejku.
Reagovat
VlS
Tak poslední zvonění ?
Reagovat
rib
jj, konec
Reagovat
Bob
je fakt dobrá! :)
Reagovat
smazaný uživatel
dela Dominice starosti i ve druhem sete. Je to vni...asi se ji ta situace drzi + ztraceny 1.set.

Behem 2 gemu Dominika vyprodukovala uz 7 UE!
Reagovat
smazaný uživatel
Takove dve dvojchyby v jedne hre zaboli:) Ale souperku, v tomto pripdae Domcu, asi dost potesily:)))
V kazdem pripade posledni vymena hry, velmi podarena:)
Reagovat
VlS
A Dominika jí to jako slušná holka nezůstává dlužná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
...takze Dominika sanci nevyuzila, ale nutno dodat, ze Kiki hraje solidne. Svym klasickym pohodarskym stylem, dokaze se branit, dokaze souperku prohodit.
Takze opet ma Kiki brejk k dobru a za stavu 2:3 jde podavat...jasna reakce lavicky:)))) Trener u Dominiky:)
Reagovat
VlS
Brejk potvrzenej (hladce) a nechci sejčkovat, ale myslím, že si Domča může začít shánět průvodce krásami Paříže ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No a Kiki uz na ni kasle:) Chytla vitr, a mysli, jestli se neco nestane, ze je po zapase:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Pariz je pekne mesto:)
Montmartre...namesticko maliru..., sansoony znejici z kavaren...
ja si myslim, ze se nudit nebude:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to byl peknej moment. Dominika opet v problemech na podani, Kiki ma brejk, uz to vypadalo, ze vymena skonci v siti, a micek nam prelezl na druhou stranu:))) Se te Kiki nedivim, ze do toho kopla jak do micudy ve fotbale, toz to mne asi taky dost dostalo:D)))
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, taky se Ti to zaseklo na stavu 2:4 ? :)
Reagovat
VlS
Ne, mě to jede. 7 game byl hodně kalorickej
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dominika x Kiki
Win: 8 x 14
UE: 17 x 21
Reagovat
smazaný uživatel
Tak byl to zajimavy prvni set, nesledoval jsem vse podrobne, ale je videt, ze Kiki dokaze favoritky pekne potrapit.
Asi klicovym momentem, aspon podle mne, byla situace, kdy Dominika nevyuzila brejk a tim setball. Jeden mic, jeden kiks, a nakonec je to vsechno jinak...
Takze jsem celkem zvedavy, jak se Dominika s Kiki popere dal...rozhodne to neni zadna lehka prace:)))
Reagovat
Fandina
Ach jo ... Domča přišla o brejk a projela první set ... tak snad Lipták naordinuje něco, víc riskovat, ale aby se zase Domča nevyházela ... jinak držím palce Domčo načuchat míčky :-) ... podme podme podme
Reagovat
Fandina
oprava ... Cibule přišla o podání, jinak si ho obě drží ...
Reagovat
pepin
No tak snad budeš mít pravdu, uvidíme další zápas. Petra sama napsala, že to bylo štastné vítězství a že jejím cílem je hrát hodně zápasů. V tom má pravdu. Tak držme palce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pochopitelně, to je to, co teď potřebuje nejvíc - hrát, hrát a zase hrát. Aby získala zpět ztracenou sebedůvěru a herní jistotu. A co mě se týče, já jí držím palce furt, to se můžeš spolehnout. ;-)
Reagovat
pepin
Ale to já také jen nejsem ten typ, který by jen chválil a omlouval. Já vždy co na srdci to na jazyku a to i za komančů.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš to, já zas nejsem ten typ, co se snaží kritizovat za každou cenu..
Reagovat
VlS
Domči s Kiki docela pěknej tenis. Jestli to holkám vydrží, tak to bude pěknej tenis. Domča zatím vypadá připravená.
Reagovat
smazaný uživatel
prvni dva gemy autovana:), ale potom se holky rozehraly.
Stale si drzi obe servisy.
Reagovat
VlS
Jo, ale spíš mi připadalo, že to byly auty z tlaku, ne nějaký hloupý vyhazování se. Domča teď odmítla break a uvidíme, co bude dál :-)
Reagovat
VlS
akorát koukám, že obě holky mají takovej "huculskej" spodek. Ale pěknej tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Dominika neni nejaka chamtivka:) Nebude preci brat vsechno, co se nabizi:)
Ale ted prijde ten moment. 5:4 a Kiki to servisem musi podrzet. Myslim, ze ted Dominika zautoci, podle mne to riskne:) jestli ji to vyjde...no uvidime...
Reagovat
smazaný uživatel
Ahhh, Tak ted ten brejk Dominika zahodila....myslela to pekne, uz dostala Kiki na sit, stacilo ji obhodit, ale slo to do site...
Takze 5:5 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ad: huculske spodky.
Toz sakra su to konkretni baby - krev a mleko, zadne tintitka:)
Ale porad ve srovnani s Serenou...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo...tak ten vyhozeny mic do tribun Dominiku asi muze mrzet...
No ja to rikal, kdo jeste nehral s Kiki, ten nevi, co ho ceka:)))
Reagovat
VlS
Tak a jak to bude dál? Bude pokračovat přetahovaná o každej míč, nebo se některá sesype?
Reagovat
dadaft
hin sa ukáže Dominiko.
Reagovat
Bob
opět nezklama. Nejhorší světová jednička, jaká kdy byla.
Reagovat
pepin
No a vidíš není to tak dlouho co hlásila útok na vyšší pozice. Jo cesta zpět je dlouhá a trnitá a někdo ji už třeba ani nenajde.
Reagovat
smazaný uživatel
> Centre Court
11:00
Cibulkova Dominika(SVK)[14] vs Bertens Kiki(NED)[65]
13:00
Suarez Navarro Carla(ESP)[31] vs Zakopalova Klara(CZE)[24]
15:00
Cornet Alize(FRA)[35] vs Safarova Lucie(CZE)[18]
17:00
Errani Sara(ITA)[7] vs Rybarikova Magdalena(SVK)[63]
19:00
Mladenovic Kristina(FRA)[87] vs Wickmayer Yanina(BEL)[22]
21:00
Dushevina V./Medina Garrigues A. (RUS/ESP)
Dolonc V./Husarova J. (SRB/SVK)

> Court 1
17:00
Dekmeijere L./Foretz Gacon S. (LAT/FRA)
Hlavackova A./Huber L. (CZE/USA)
Reagovat
smazaný uživatel
A co tipy? Ten s Vogele se ti hodně poved. Páč její kurz klesl z počátečních 11, přes tebou psaných 8 na konečný kurz 3,5. A i to byl mírně přestřelený kurz.

PS: mám teď celkem zápřah + jsem znechucen vývojem současného tenisu, tak se teď nebudu tady moc angažovat.
Reagovat
smazaný uživatel
-Kiki je sympaticka holka:) Vcera si nakonec poradila s Tamirou, ktera se "posledni dobou" spis podle mne hleda, a budeme si muset asi pockat na travu. No neni to jedina hracka, u ktere si budeme muset asi pockat, Cvetana, Petra a dalsi:) Ovsem Dominka neni Tamira. Na zacatku mesice se Dominika vritila na kurty jako tornado, ale otazka je, kolik ji z toho jeste zustalo. Jiz v Australii ji tak trosku dosel dech. Takze urcite by to mohl byt zajimavy zapas. Pokud si Dominika pripomene zacatek ledna, tak si myslim, ze to muze byt rychly zapas, ale s Kiki nikdy nehrala, a kdo jeste nehral s Kiki, vzdy male problemy ma;), zalezi jen, jak se s tim Dominka popere:)

-Karlicka vs Klarka. Velmi zajimavy souboj. To jsou dve hracky, u kterych nikdy nevite, co vam na tom kurtu vyvedou:) Tady si tipuji, ze to bude zapas naplneny ruznymi prekvapenimi.:) Favoritkou je mirne Klara, ktera ma s Karlickou h2h 2:1 a dve vitezstvi urvala na hardu:) jedna prohra na antuce...jenze vse uz dost davno...

-Trhak dne, by nekdo mohl rict. Tedy aspon podle mne. Alize se prezentuje slusne v Parizi, ovsem nastoupi proti Lucy, a to neni zadna sranda:) Pro mne osobne, Lucka je favoritkou turnaje, nema tady souperku...Britove Lucku maji velmi v oblibe, pro ne i pro mne je to hotova hracka pro prvni destitku a velke turnaje, ale ovsem jeji crazy hlava a pristup je velmi znamy a usmevny:) Myslel jsem jeste tak rok dva zpatky, ze se toho navyku nezbavi, ale za posledni rok je videt, ze se neco zmenilo. Britove jsou radi, a ja take. Koukat na jeji hru - pokud nevleti do svych crazy navyku a monotoniho buseni do mice - je poteseni. Takze si jen prat, aby neblbla. Pokud nebude blbnout, Alize nema narok. Krom toho, Lucka ji uz porazila na antuce.

-Pral jsem si, aby Magduska postoupila, a prani se splnilo. Proti Sare to bude hodne tezke. Sara se ale ovsem hleda, takze Magdusku podcenit nemuze, pokud ji podceni, muze mit spis Sara hodne problemu:) Ne nahodou jejich h2h je 2:2...:)
Reagovat
smazaný uživatel
- Kristina vs Yanina - Kristina tu byla hodne chvalena sojkou, koukl jsem potom na highlights. Ale tezko se mi z toho neco usuzuje, ale sojce verim:) Yanina nepredvadi nic specialniho. Na konci zap. s Anastasii bylo videt, ze kdyby Anasta hrala aktivne jak posledni gemy - (kdy honila bycha) - zapasu, tak nema narok. Ale je to uz jiny den, jiny zapas. Kristina muze prekvapit, ale Yanina musi kazit minimalne tak jako v predchazejicim kole:)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se deje? Zes tak znechucen?
Ja to obcas vyvazuji tim, ze kouknu na Borga, McEnroa, Jimba atd, jak pinkaji na trave jeste drevenyma raketama:) a predstavuji si Nadala, Djokera a spol. jak drzi ty drevene rakety:) To mi vzdy doda silu D:))))
Reagovat
VlS
předběhl jsi mne, v podstatě jsem chtěl napsat to samé. Doufám taky, že Lucka bude mít svůj lepší den. Velká hádanka je Domča s Kiki. Bude Domča jak připravená na zápas nebo jako po třídenní žurce?
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka má jít hrát fotbal. Sledovat Petru nemůžu, na to se mám celkem rád. Serena zraněná...

Big Four (nebo kolik) mi už leze krkem, pořád dokola. Od semifinále AO jsem viděl až poslední gem turnaje a stačilo mi.
Celá top ten hraje +- stejný tenis. Škoda Wawroše a vlastně i Almagra. Snad vody trochu rozčísne Janowicz. Jak jsem neměl rád Santora, tak toužebně čekám na někoho podobného.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja Te chapu, Petru sleduji od USOpen 2009. Nechci komentovat soucasnou hru, kterou produkuje, ja opravdu uprednostnuji tenis pred modlou ke hraci. Rozepisovat se nechci...
Chtel bych jeste par prispevku tady napsat:D)))) Nejsem sebevrah:)

Azarenku jsem mel celkem rad, opravdu jsem ji pral. Jenze za posledni rok - (ja jsem k holkam opravdu hodnej:) bych ji poslal na to hriste asi taky, ale treba se to zmeni.:) Budme schovivavi:)
Big Four, Five atd mam nekde. Nejvic sleduji prvni kola GS. Je tam hodne peknych tenisovych zapasu.
Ja jsem z tech, co jeste jako kluk pinkal na hristi s drevenou raketou, takze ty kecy nekterych posuku tohoto portalu, ze to jsou jako nej teniste v historii, mam vis kde:)))) Co mi je po nich, big four mne stejne nezivi:).
Ja jeste pamatuji, kdy se rikalo, ze Sampras sprasil tenis, nebot nebylo v historii dokonalejsiho hrace:))) a toho uz nikdo neprekona - takze je to nuda, ze to je konec tenisu a takovy ty kidy... A vidis, jenom kecy, porad se to meni a bude:) Porad jen kecy:), nic vic:)

Kasli na to, a uzij si pekne zapasy, a hlavne vlastni pinkani na hristi:))) To je nakonec to nejpeknejsi:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim:) S Dominikou jsem nehovoril:D)))) Takze to rozcisne asi az samotny zapas:)
Reagovat
George_Renel
první polovinu tenisového týdne, není to vůbec špatné. Děvčatům se zatím v Paříži vcelku daří a kdyby byl Jirka Veselý v Eilatu, udělali by z toho junioři MM ČR. Takže největší negativa zatím jsou: včera večer bídná kvalita streamu (přitom odpoledne při Lucce bezva kvalita) a komorní návštěva v Paříži. Těch pár desítek lidí, včetně členů týmů, na večerní session ja tristní.
Reagovat
freeteepek
V prvním setu Voegelová moc nechybovala. Body si Petra musela uhrát sama (začátek jsem neviděl). V zápase Šafářový to byl docela děs. Soupeřka všechno vrátila a Lucka byla bezradná. Proto nakonec první set prohrála. Pak jí Biljana něco poradila, dál to bylo v pohodě. Byl jsem dost naštvanej, protože v prvním setu jsem na Lucku sázel a pořád doufal, že to otočí. Ona ale ten set musela prohrát, aby se vzpamatovala:-(
Reagovat
Fandina
A zítra bez ohledu na sázení musíme moc fandit Klárce a pozítří zas Lucce a Petuli tak holky jeďte a pojď pojď pojď!
Reagovat
tommr
zítra tj. ve čtvrtek hraje Klára i Lucka. Pokud svoje zápasy vyhrajou (a to by měly, protože obě jsou jasný favoritky) tak pak budou hrát pozítří tj. v pátek čtvrtfinále stejně jako Petra ... :)
Reagovat
VlS
Zase ta tvoje zcestná aplikace žebříku - "jasný favoritky". To budou dva zápasy, který jasný favoritky nemají. Klárka to bude mít s běhavou Karličkou těžký, zapomínáš, že Klárka je technicky holka bez prvního servisu, protože její první je horší než dobrej druhej?
Lucka s Alize - no jakej den bude Lucka mít? To je ta otázka. Alize hraje hodně konstantně a NEKAZÍ.
Reagovat
tommr
Klára i Lucka jsou tady nasazený, jsou to hráčky aspirující na umístění v první dvacítce a jejich soupeřky jsou při vší úctě jen průměrný hráčky, který se do tý dvacítky nikdy nepodívají. Naše holky jsou tudíž jasný favoritky a tvrdit něco jinýho je strašnej alibismus. Tím samozřejmě nechci říct, že je výsledek předem danej - obě naše prohrát můžou, ale bylo by to určitě velký zklamání ...
Reagovat
smazaný uživatel
MUSÍM SMUTNĚ KONSTATOVAT, ŽE TURNAJ V PAŘÍŽI VYSÍLÁ JEN BRITISH EUROSPORT A SLOVAK SPORT ( NAŠTĚSTÍ, TEN CHYTNU ), BRITISH EUROSPORT 2 DOKONCE LIVE VYSÍLÁ I DAVIS CUP ČESKO - ŠVÝCARSKO. JE SMUTNÉ, ŽE EUROSPORT INTERNACIONAL ŘÍDÍ NĚJACÍ BLBCI, NĚKDY KOUKÁM, CO VYMYSLEJ!!! ZLATEJ SLOVAK SPORT, I KDYŽ TO NENÍ V HD, ALE LEPŠÍ NEŽ V POČÍTAČI. DÍKY SLOVENSKO!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Blbci? Nejsou charita, jim jde o zisk. A pokud si spočítali, že po zvýšení cen za vysílací práva se jim to zkrátka nevyplatí, tak to vysílat nebudou. To je čistě ekonomické rozhodnutí.
Reagovat
freeteepek
Já teda nevím. Na turnajových stránkách se psalo, že Eurosport bude vysílat zápasy od prvního kola. Včera ani dnes však nic nevysílal. ani jednička, ani dvojka. Zítra Eurosport opět vysílá nějaký fotbal a snooker. Tak snad v pátek...
Slovak sport zápas Petry Kvitový dával. Já ale toho jejich komentátora nemůžu poslouchat. Ten tam něco říká, aby nemusel mlčet. Baví ho hádat, co se stane. Mluví o získaným gamu dva míčky předem...:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, ale já nemluvím jen o turnaji v Paříži, i když, co si pamatuji, tak ho vždy na Eurosportu Inter. dávali, ale i jiných sportech, léta hodně sleduji třeba biatlon a na British Erosport vysílají vždy vše live narozdíl od Eurosportu Inter., a to si myslím, že Angláni moc biatlon nežerou, milujou fočus a stejně tak je to se snookrem, kde mají své špičkové hráče. Jen chci říct, že mi více sedne program British Erosportu, ale bohužel ten sledovat nemůžu.
Reagovat
VlS
příznivci kulečníku, šipek, házení koulema a dalších kravin si užijou dost a dost.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad v pátek ??????? Eurosport získal vysílací práva na turnaje WTA jen v UK (British Eurosport je součástí placených balíků Sky). V ostatních evropských státech to mají jiné stanice.
U všech poskytovatelů v SK/CZ je bude v letech 2013-16 vysílat Slovak sport (kabelovky, Skylink, Digi, UPC, pokud se jim podaří uzavřít smlouvy).
V případě Skylinku jde zatím o promovysílání gratis dostupné na všech kartách, od dubna má být SS placeným kanálem. Obraz je zde aktuálně pořád mizerný. Diváky, co si zvykli na Eurosport HD, čeká možná 4 roky mazanic.
Reagovat
Fandina
Nebo je tu ještě šance, že by Slovak Sport třeba ta práva pro ČR/SR přeprodal jinak, třeba v případě krachu nebo přechodu do jiné společnosti.
Reagovat
tommr
hru Petry nemůžu hodnotit, protože jsem zápas neviděl ...
Ze statistik je ale zřejmý, že Petra má stále velký problémy se servisem. V prvním setu začla skvěle a vedla rychle 4:0, ale pak dvakrát přišla o servis a musela o vítězství těžce bojovat v TB. Ve druhým setu to vypadalo podobně - rychlý vedení 3:0 a pak ztráta servisu - tentokrát ale zůstalo naštěstí jen u toho jednoho ztracenýho servisu a Petra to už dotáhla. Přes dobrej konec je ztráta 3 servisů proti kvalifikantce dost znepokojivá - proti silnější soupeřce by s tím asi Petra nepochodila ...
Reagovat
pepin
Máš pravdu, kromě snad 2 servisů se pořád bojíš a jsi ve střehu. Ona se opravdu na rozdíl od Austrálie párkrát usmála jak píše Fandina, ale podle mě byla ráda jak to dopadlo. A je fakt, že příště by to nemuselo stačit.
Reagovat
smazaný uživatel
Přiznej si - kolikrát se ti stalo, že ses při zápase Petry nemusel bát a být ve střehu. Sám víš, že takových zápasů moc nebylo. ;-)
Reagovat
pepin
No jo, ale takhle jsem již dost starej a tohle mi nepřidává.
Reagovat
tommr
takhle dobře rozehraný sety by hráčka v pozici Petry měla dotáhnout bez problémů - obzvlášt proti hráčce, která je na 100. místě v žebříčku. Petřin servis se z obávaný zbraně stal její slabinou ...
Reagovat
smazaný uživatel
To je mi líto, ale to sis měl vybrat jinou favoritku. ;-) Pokud chceš fandit Petře, musíš se smířit s tím, že ona podobné vlny měla, má a mít bude, ať se nám to líbí nebo ne..
Reagovat
Fandina
Ale oni mají všechny holky různé vlny. V pohodě se nedá fandit nikomu, ani Nolemu například, o holkách ani nemluvě ... úsměv
Reagovat
pepin
To máš pravdu, ale třeba Sloana má aspon hezké vlčí očička.
Reagovat
Fandina
A mě se zase třeba líbí některá chlapecká těla :-))) a některým fandím i kvůli tomu ... úsměv
Reagovat
freeteepek
Mě se to líbí, dobře se na Petřiny zápasy sází. Petra minimálně jednou či dvakrát o podání během setu přijde. S tím se dá počítat:-)
Škoda, že mi za stavu 5:6 spadnul internet. Než to znova naběhlo, bylo po tiebreaku. Taky se moc těším na zítřejší zápas Kláry Zakopalový. I ten slibuje vlny. Klára je na to expertka. Ona se svým slabým servisem hodně her při vlastním podání ztratí, spoustu jich ale získá, když podává soupeřka. Někdy uhraje víc her při podání soupeřky než při podáním vlastním...
Reagovat
Fandina
Tvůj příměr o hře hráček, které jsou na předních místech a apriory musí porážet všechny za sebou poněkud kulhá. Podle toho by byly pořád některé hráčky vpředu a jiné vzadu. Ale tak to není. Každá chce vyhrávat a ty zadní chtějí dopředu. Žebříček se sestavuje až poté.
Reagovat
tommr
já neříkám, že Petra musí vždycky porazit všechny hráčky co jsou v žebříčku za ní. Pokud má ale set tak krásně rozehranej jako ho měla dneska, tak by ho proti slabší soupeřce měla bejt schopná dovést do zdárnýho konce ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť ho nakonec do zdárného konce dovedla, tak kde je problém? :-)
Reagovat
VlS
Tvůj problém je, že bereš ranking jako něco, z čeho lze SPOLEHLIVĚ vyvozovat co bude a to je blbost. Je to zobrazení výsledků za předchozích 12 měsíců a vůbec nic neříká o momentálních dispozicích. Výkonnostní rozdíl od řekněme 10 do 100 je daleko menší, než jak to z žebříčku vypadá. Naházej si výsledky do grafu a podívej se na tvar křivky, je extrémně plochá.
Jeden vyhranej turnaj 280 bodů ti klidně udělá posun o 30 míst nahoru (neobhájenej dolů). QF na GS (s haluzí skreče protihráčky) udělá 50 míst nahoru. Desítka je na tom jinak, ale taky se do ní musí občas někdo novej dostat a proto z ní občas musí někdo vypadnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně, je to tam. Sice mě dost vyděsilo, když mi za stavu 4:0 v prvním setu vypadla elektřina a když za cca půl hodiny naběhla, bylo to 6:6, ale konec dobrý, všechno dobré. Z toho, co jsem viděl, mám pocit, že se hrál vcelku kvalitní zápas z obou stran, na Petře bylo vidět, že jí ta zápasové jistota ještě schází, ale jinak se mi zdála celkem v pohodě..
Reagovat
Fandina
Podle mě byla Petra v pohodě a opravdu si to užívala co se týká radosti ze hry a celkového dojmu. Žádná divočina a stres a herně je co vylepšovat tak to je jasné. Ale jinak dobře Petruško a jen tak dál. Pojď!
Reagovat
pepin
Mě je celkem jedno, zda je to pro Tebe argument či ne, ale 8 hráčka světa, stav 4 0 a proti ní hráčka která tam byla by měl být s rozvahou v poho set. Ale jak jsi správně napsal, po výpadku elektřiny jsi se nestačil divit. Já jsem ten výpadek neměl a na rozdíl od jiných jsem se díval realisticky. Jediný plus, Petra postoupila a bude hrát další zápas. To je to co momentálně potřebuje a musíme se smířit, že i za cenu toho co předvádí.
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě to sice nebylo, ale ten set nakonec urvala, to jediné je důležité. A i když si vybrala slabší chvilku, měl jsem pocit, že i psychicky se cítí líp, než třeba na AO. Jasně, herní praxe jí ještě pořád chybí, ale dílčí pokrok tam dneska vidět byl.
Reagovat
pepin
No bylo by špatné, kdyby v tomto případě nebyl vidět aspon nějaký posun. Ale víš, myslel jsem si, že právě v takovéto situaci, která ji vyloženě nahrála, myslím ten bezproblémový začátek by ji měl natolik uklidnit, aby s řádným použitím hlavy to v klidu a pohodě dotáhla. Ale ona ne, zase propadne té mánii za každou cenu to ukončit. A to je podle mě špatně a také se to projevilo. Proto jsem napsal, že kdyby tam byl někdo jiný tak by to opět neustála.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti rozumím, ale víš jak to je - kdyby kapři žili na stromech, nepotřebujeme rybníky. Jenže oni nežijou... A to stejné se dá říct o dnešním zápase.
Reagovat
Fandina
Ale možná že bude lepší se také dívat na tu druhou hráčku. Ano Petra v pohodě zahrála na 4:0 ale protihráčka vylepšila hru, Petra jí zas až tak nezhoršila, možná ano, ale je otázkou, jestli k tomu nebyla trochu víc přinucena. Sice Petra udělala najednou dvě dvojchyby v jedné hře, ale to přece nechtěla. Nebylo to, že hrála hlava nehlava.
Reagovat
pepin
Ale ona přece nic zázračného nepředváděla. Umíš si dnes na druhé straně představit ty mladé pušky, které byly na AO? Sloana a spol? Je pravdou, že každý zápas je jiný, ale obávám se, že to zatím u Petry moc neplatí.
Reagovat
smazaný uživatel
Neplatí? Když dnešní Petru srovnám s tím, jak hrála, vypadala a tvářila se v předchozím singlovém zápase, tj, na AO proti Lauře, tak to je nebe a dudy..
Reagovat
Fandina
Jenže já si nemyslím, že Petra hraje hůř než Sloane a už vůbec nevím, jestli by jí porazila. Podle mě má Petra opravdu úžasné rány i jistého filipa pro hru a nic na tom nemění, že někdy ty rány jdou vedle :-) nebo se jí vůbec nedaří. A když jsme u té krásy, doporučuji ti se někdy dojít kouknout na Peťulu na živo. Třeba teď do Ostravy, jsou ještě lístky a není to drahé, když Peťu uvidíš, tak tě uchvátí ty její nohy. Jsou sice až moc hubené i proti jiným holkám, ale má je jako laňka a vznáší se na nich.
Reagovat
pepin
Ale já jsem přece nikdy neřekl nebo napsal, že je Petra ošklivá nebo něco podobného. Na rozdíl od jiných tenistek, které jsou tady opěvovány je Petra někde jinde a Ty víš, od koho to vím kdo se s nimi potkává. Mně vadí nebo spíš hodnotím to, že Petra ten velký potenciál který má prostě již delší dobu nedokáže využít a nebo jen na chvilku a co je podle mě horší není vidět nějaké podstatné zlepšování.
Reagovat
smazaný uživatel
Co znamená "nedokáže využít?" Co znamená "není vidět výrazné zlepšení?"
Reagovat
pepin
Ale já si myslím, že to dobře víš o čem to je. A pokud opravdu ne, tak promin a dobrou.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mě by opravdu zajímalo, čeho by měla dosáhnout, abys o ní řekl, že svůj potenciál naplnila.
Reagovat
Fandina
Tak samozřejmě, že bych si také přála, aby Petra hrála a všechno jí vycházelo jako před dvěma lety. Dívám se vždycky na race žebříčky co jsou bodově i finančně vedeny od začátku roku a tam Petra hned od začátku roku dominovala, i když byla na normálním žebři kolem třicátého místa. Ale zase herně to také nebyla tak jednoznačné, aby hrála bez UE a vyhrávala jednoduše. V tomhle směru jsem v pohodě. Ono titiž ten kdo jednou dovede vyhrát třeba GS a TM nebo i další turnaje jako Petra předloni, vždycky může ty výkony zopakovat a já si třeba pamatuji, že ty výhry nebyly tak přesvědčivě jako se to teďka zdá. Třeba na předloňský zápas ve Wimblasu s Pironí, o které jste se tady bavili taky, tak to bylo jen tak tak. Petra už mohla končit ve dvou setech a pak zase přišla vlna a málem nedopadly ani ty tři. A nakonec vyhrála Wimbledon. Takže to nevidím tak, že Petra najednou nevyužívá potenciál. Nic se nemá přehánět a samozřejmě bych si jí moc přála, aby všechno vyhrávala, nekazila, měla herní jistotu a servis a return, to je jasné, ale nač nevidět, že i tak je dobrá a pěkně hraje a zase se jí zadaří víc než dosud. Má na to.
Reagovat
pepin
Ale já se přece nezabývám ani to zde nepíši co by měla Petra dosáhnout nebo co bych chtěl aby dosáhla, já jen prostě hodnotím to co předvádí v poslední době. Podívej každá tenistka z té špičky má vlnu nebo výkyv, občas se jim něco nepovede, ale u Petry je to v poslední a můžu říci již delší době v podstatě pořád stejné. Marfuša také prohrála ted s Na Li, ale nemůže nikdo říci, že předváděla špatný tenis. Petra včera vyhrála, ale podle mého názoru a proti komu hrála tak teda nic moc. A podívej se zpátky a v podstatě se to pořád opakuje. Já jsem netvrdil a netvrdím, že musí přece vyhrát každý zápas nebo turnaj, to vůbec ne, ale kdyby ty její výkony byly aspon trochu v nějaké přímce. Ale to je na dlouhou debatu.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě loni až na závěr sezony, který se jí úplně nepodařil, předváděla stabilní výkony, žádné vlny. Podzim jí bohužel částečně i kvůli zdravotním problémům nevyšel a tu psychickou nepohodu si bohužel přenesla i do Austrálie, kde se k tomu ještě přidaly problémy s astmatem. Včera na mě působila, že se tenisem už zase baví a i když nepodala úplný top výkon, zápas bez problémů získala ve dvou setech. Takže tady já třeba od Austrálie pokrok vidím..
Reagovat
dadaft
kdo je pro Petru lepší - Wickmayerka nebo Mladenovička?
(na tenhle match se těším.)))
Reagovat
Fandina
Pro Petru bude lepší Mladenovička :-))) hezké oslovení. Janina hraje teď celkem dobře a vlastně podobným stylem jako Peťa. Když by se Peťa vyhazovala, tak jí Janina lehce dá. Mladenovičku nemám v merku ale doufám, že jí Petra přetlačí spíš ... úsměv
Reagovat
VlS
No, Yaninu jsem dneska protrpěl s Nasťou a rozhodně bych neřekl, že teď hraje dobře. Byl to bídnej výkon a kdyby jí Nasťa vydatně nepomáhala tím, že nemohla najít kurt, tak by vyhrát nemohla.
Reagovat
Fandina
Já Janinu dneska neviděla, ale teď nedavno někde ano a tam byla celkem slušná.
Reagovat
Fandina
dadaft ... ale samozřejmě, že pokud Mladenovička dá Yaninu, tak by byla pro Petru lepší Yanina ... evidentně :-)))))))
Reagovat
tommr
z hlediska postupovejch šancí by pro Petru asi byla lepší Mladenovicová. Skalp Wickmayerový by byl pro Petru zase o něco cennější ... :)
Reagovat
VlS
ale dopadlo to dobře. Petra potřebuje viditelně nabrat trochu sebedůvěry, v některejch chvílích by se dal ten strach z balónu i vyfotit, ale není se co divit. Tak hlavně aby dala ještě další zápas a snad se to pak někam pohne.
Reagovat
George_Renel
na tu vlnku před koncem 1. setu to Petra vcelku zvládla. Potřebuje hrát, je vidět, že jí pořád schází ta dobrá jistota.
Reagovat
Fandina
Ale v ruce to má. Některé vytažené údery jako super. A celkem žádá křeč, pojď se oslovovala v pohodě a úsměv byl na rtech. A jinak obě holky sice dost UE ale winners převyšovaly. A hezké holky to byly. Zápas pěkný. A Peťo super a příště zase pojď pojď pojď. Držím palce.
Reagovat
Heather_Fedex
;///
uz aby byl wimbledon!!!
Reagovat
dadaft
nestraš. před Wimblasem je ještě spousta skvělých turnajů. ))
Reagovat
Heather_Fedex
jenze tamirka oziva vzdycky az na trave ;)
ale samozrejme, jeste je mooooc brzo...
Reagovat
dadaft
zatím to ujde.
Reagovat
smazaný uživatel
nějaký funkční stream by nebyl, prosím?
Reagovat
smazaný uživatel
taky hledám..
Reagovat
LubosZabloudil
http://88.80.5.80/w00t/20130129/vv5107c6c1020a1444548349-516663.html obcas to pada, ale lepsi nez nic
Reagovat
pepin
Vzalo to rychlý konec.
Reagovat
anton77
http://www8.livetv.ru/webplayer2.php?t=ilive&c=45109&lang=ru&eid=153635&lid=113567&ci=72&si=4
Reagovat
dadaft
Voegele smetla Pironkovou, nedalo se čekat, že se v průběhu zápasu nezlepší...
ted předvedla brutální return.
není to lehký zápas.
a přijde mi, že se hraje na docela slušné úrovni.
Reagovat
dadaft
no teď tam bylo dost výpadků, ale místo aby to Stefanie potrestala, tak Petře naopak darovala dvojchybou svůj servis.
konec prvního setu měl lepší úroveň.
Reagovat
pepin
Nezlob se, ale být tam o trošku lepší hráčka, tak si mohla Petra nastoupit cestu domů. A ohledně té Pironkové, nevím co máš na mysli, ona něco dokazuje? Jediné co je dobré, že Petra nevypadla a bude hrát další zápas. To je to co potřebuje. Hrát, hrát a zase hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic ve zlém, ale argument "být tam trochu lepší hráčka, tak..," je nesmysl. A nejenom teď, ale obecně. Byla tam taková hráčka, jaká tam byla, být tam jiná, byl by to úplně jiný zápas s úplně jiným průběhem.
Reagovat
dadaft
místy se podle mě hrál fakt slušný tenis (ale samozřejmě momentální Petra není momentální Serena, Li Na, Vika atd.)
Reagovat
smazaný uživatel
Ten komediant u mikrofonu by se už mohl konečně probrat. Co je to za výslovnost? Zase nějaké slovenské špecifikum?
Reagovat
smazaný uživatel
Největší amatér, tam mohli posadit kohokoliv a komentoval by líp
Reagovat
Fandina
Nechválím, ale dovedu si představit horší komentář.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist