Šafářová vstoupila na antuku hladkou výhrou, postupuje i Cetkovská

31. 3. 2014, 19:18
Aktuality 124
WTA CHARLESTON - Lucie Šafářová vstoupila do antukové sezony hladkým vítězstvím. Na startu oblíbeného turnaje v Charlestonu si poradila se Švédkou Larssonovou a už posedmé v řadě zvládla svůj úvodní zápas. Úspěšně do turnaje vstoupila také Petra Cetkovská.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová startuje na zelené antuce v Charlestonu teprve potřetí, může však říct, že je to její oblíbený turnaj. Předloni při svém debutu prohrála až ve finále s domácí hvězdou Serenou Williamsovou, na kterou nestačila také v loňském čtvrtfinále, a navíc oba ročníky přetavila v triumf ve čtyřhře. První trofej získala boku Rusky Pavljučenkové, druhý pak společně s Francouzkou Mladenovicovou.

Letos musela Šafářová poprvé startovat už od prvního kola, neboť se jako nasazená devítka nevešla mezi osmičku volně postupujících. Na úvod se česká dvojka střetla se Švédkou Johannou Larssonovou, se kterou si stejně jako v jediném vzájemném střetnutí v roce 2010 v Québeku poradila ve dvou setech.

Sedmadvacetiletá Češka dnes sice v první sadě přišla dvakrát o podání, proměnila však čtyři ze sedmi brejkbolů a ujala se vedení. V druhé sadě už 26. hráčka světa úspěšně odvrátila všechny tři brejkboly a navzdory sedmi dvojchybám nad hráčkou z deváté světové desítky zvítězila za hodinu a 19 minut 6-2 6-3.

Šafářová tak už na sedmém turnaji po sobě přešla přes svou první soupeřku. Poslední tři starty pro ni sice skončily hned na druhé sokyni, ovšem ze šesti předchozích turnajů ji vyřadila vždy hráčka Top 10, byť i proti Na Li, Halepové a Šarapovové získala set. V Jižní Karolíně však měla brněnská rodačka i přes nižší nasazení štěstí na los, kterého by ráda využila.

Ve druhém kole se utká s Virginií Razzanovou, se kterou se na kurtu už téměř šest let nepotkala, nicméně oba vzájemné duely česká tenistka vyhrála. Francouzka dnes sice prohospodařila vedení 6-0 a 3-0 proti Julii Görgesové, nakonec však litovat nemusela. Němku zdolala 6-0 5-7 6-2 a připsala si třetí výhru v sezoně.

V případném třetím kole by Šafářová mohla narazit na trápící se Stosurovou, ve čtvrtfinále pak na čtvrtou nasazenou Sabinu Lisickou. Šampionka z roku 2009 a finalistka loňského Wimbledonu sice včera se svou trenérkou Hingisovou vyhrála čtyřhru v Miami (přestože na Floridě odstoupila kvůli nemoci ze dvouhry), v dvouhře však letos kvůli zdravotním potížím vyhrála jen čtyři utkání a na antuce byla jen jednou dál než ve čtvrtfinále.

Na svou jedinou přemožitelku světovou jedničku Serenu Williamsovou, kterou v prvním zápase po triumfu v Miami vyzve Slovenka Jana Čepelová, může Šafářová narazit jedině finále. Česká hráčka totiž figuruje ve stejné polovině pavouka jako světová šestka Jelena Jankovičová. Srbská vítězka z roku 2007 a loňská finalistka do soutěže vstoupí zápasem proti domácí dvacetileté naději Lauren Davisové, jež dnes porazila 6-1 6-4 Němku Dinah Pfizenmaierovou.

Úspěšně do turnaje vstoupila také Petra Cetkovská. Česká tenistka, jež už si na antuce zahrála minulý týden podnik ITF v Osprey, ale po postupu do 2. kola odstoupila, porazila v divokém utkání 6-1 2-6 6-0 Američanku Varvaru Lepchenkovou.

Devětadvacetiletá Cetkovská si dnes připsala první výhru v hlavní soutěži podniku WTA od poloviny února, kdy v Dauhá vyhrála pět zápasů v řadě a po skalpu světové dvojky Na Li se dostala z kvalifikace až do čtvrtfinále.

O postup do 3. kola se 83. hráčka světa Cetkovská utká buď s finalistkou z roku 2011 Ruskou Jelenou Vesninovou, nebo Slovenkou Karolínou Annou Schmiedlovou.

Třetí českou zástupkyni Barbora Záhlavovou-Strýcovou čeká souboj s bývalou světovou jedničkou Venus Williamsovou až zítra.

Svůj první letošní zápas dnes v Charlestonu odehrála Maria Kirilenková, jež o začátek sezony přišla kvůli zranění kotníku a především levého kolena. Výhrou si ale návrat na kurty neosladila. Desátá nasazená Ruska se sice v zápasu se šestnáctiletou Švýcarkou Belindou Bencicovou dostala ze stavu 1-6 a 2-5 a po odvrácení šesti mečbolů vývoj druhé sady vyrovnala a měla brejkboly na 6-5, na obrat se síly nenašla a prohrála 1-6 5-7.

"První zápasy jsou vždy těžké, ale myslela jsem, že to dnes bude horší. Nemyslím, že má hra vypadala špatně," komentovala Kirilenková svůj první zápas po pěti měsících. "Bylo to docla náročné, protože jsem chvílemi cítila únavu a na antuce jsem měla těžké nohy. Ale ze svého návratu mám dobrý pocit," dodala 29. hráča světa.

- WTA PREMIER CHARLESTON -
(USA / Jižní Karolína, zelená antuka, 710.000 dolarů)
pondělní výsledky (31. 03. 2014)
Dvouhra - 1. kolo:
Šafářová (9-ČR) - Larssonová (Švéd.) 6-2 6-3
Cetkovská (ČR) - Lepchenková 6-1 2-6 6-0
Bencicová (Švýc.) - Kirilenková (10-Rus.) 6-1 7-5
Keysová (15-USA) - Lučičová-Baroniová (Chorv.) 7-6(0) 7-6(3)
Scheepersová (JAR) - Riskeová (USA) 4-6 6-2 6-3
Davisová (USA) - Pfizenmaierová (Něm.) 6-1 6-4
Pereirová (Braz.) - Mayrová-Achleitnerová (Rak.) 6-1 7-6(5)
Razzanová (Fr.) - Görgesová (Něm.) 6-0 5-7 6-2
Švedovová (Kaz.) - Sai-Sai Zheng (Čína) 6-2 3-6 7-5
Tomljanovičová (Chorv.) - Vögeleová (Švýc.) 6-7(4) 6-1 7-5
Bertensová (Niz.) - Ormaecheaová (Arg.) 7-5 3-6 6-3
Minová (USA) - Larcherová de Britová (Portug.) 6-3 1-6 6-3
Svitolinová (Ukr.) - Gajdošová (Austr.) 6-1 5-7 7-6(5)
Čepelová (SR) - Oudinová (USA) 7-6(2) 6-2
Kudrjavcevová (Rus.) - McHaleová (USA) 6-3 7-5
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

124
Přidat komentář
smazaný uživatel
držím palce :)
Reagovat
dadaft
Sam vs. Yarka
to si dám líbit. ))

tak holky, ať je to dobrý tenis.
(no, je to první turnaj na hlíně, na RG asi uvidíme lepčí mače):))
c´mon Sam.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem se lekla, že přesedláš na Yarku a necháš mě v tom samotnou, naštěstí jsi mě nezklamal :D
Reagovat
smazaný uživatel
Krize ve 2. setu, sakra, koho mi to připomíná? :D
Reagovat
Roger_Federer
Jarka pod pod pod
Reagovat
smazaný uživatel
Odkdy fandíš Yarce, provokatére? :D:D:D
Reagovat
smazaný uživatel
brnkni Petře, ona ti poradí, jak vyhrát 3. set, jdi na to :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hodná holka, mám velkou radost a gratuluju :)
Reagovat
Roger_Federer
Od te doby co jsem na ni vsadil, zhruba 10:40 rano ; )
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tomu se říká "nezištné fandění" že? :D doufám, že jsi nevsadil všechno své bohatství, úžasnou kancelář, zlaté vidle, kterými přehazuješ přitékající peníze, protože pak bys byl ještě protivnější než jsi teď :D:D:D:D
Reagovat
Fandina
RF si vymýšlí, nemá nic, žádné vidle a nic nepřehazuje ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Trosku si to popletla..to byl Stan_Borowics, z temi bazeny, vidlemi, Gulfikem..;)..

Fandino: i ty jedna filuto, nebo fileto? (Potrefena husa, kejha prvni).:)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že i ty patříš k těm, co jen sedí, lelkují, peníze pro ně nemají velký význam a z nudy chodí na TP :D škoda... :D
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, ty pořád o mě tvrdíš, že nejsem ten, kdo jsem a že jsem robot, tak mě napadlo, že zřejmě podle sebe soudíš tebe, tedy mě, takže žádná husa, ale zkušenost s tebou ... úsměv
Reagovat
Fandina
oprava ... o mně ... 6 pád ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
Znas to...."Nebyl cas ptat se kdo je kdo"...
Reagovat
Fandina
škoda, ale Venus byla lepší, ve třetím sice nepodávala hned, Bára zase zahrála hlavou, když to Venus nečekala, zkrátila, přehodila, ale o ten chlub byla Venus lepší, podle předpokladů. Báro tak příště držím palce, druhý set byl super a celkově hezký zápas.
Reagovat
Fandina
Gratulace Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
Gazela nebyla lepší , byla skoro na umření a Bára na ní měla, za stavu 3:2 měla několik bb , který nedala a přišel mentální kolaps , předposlední game byl toho důkazem ... Prohrála si to sama
Reagovat
Fandina
Venus když bylo potřeba, tak uběhala co mohla a stačilo jí to, jak hrála. Ve třetím setu měla v různých výměnách navrch, Báru přeranařila, ta zase zahrála jako vždycky hlavou, ale Venus byla lepší celkově i dojmem, i podle sázkovek byla jasná favoritka Venus a jen to potvrdila.
Reagovat
Matti
Právě, že to Venus nepotvrdila. Jasná favoritka potvrzuje tak, že jasně vyhraje, Venus měla do jasné výhry hodně daleko.
Reagovat
Fandina
Potvrdila, že vyhrála, první set s přehledem a třetí nahonec také.
Reagovat
Matti
7:5 je opravdu s přehledem a v pohodě.
Reagovat
Fandina
napsala jsem první set s přehledem
Reagovat
Matti
První set s přehledem, třetí nakonec také - tvoje slova. Z toho co jsi napsala, vyplývá, že i třetí set, je nakonec také s přehledem, což samozřejmě nebyl.
Reagovat
Fandina
Ta věta byla napsána takto:
Potvrdila, že vyhrála, první set s přehledem a třetí nahonec také.
Přeloženo, potvrdila že to vyhrála a první set s přehledem a třetí nakonec také vyhrála a potvrdila. Třetí nakonec také potvrdila a vyhrála, nebylo to myšleno s přehledem, ale jen takto. třetí nakonec potvrdila a vyhrála.
Reagovat
Fandina
Pokud jsem to napsala pro někoho nesrozumitelně, stačí si všímat čárek ve větě, to hodně napoví.
Reagovat
Roger_Federer
Nechci se do toho michat, ale treba pro me je vitezstvi z prehledem 6:2 6:3...tak vyhravaji jasni favoryte, coz kurzove Venus jasne byla.
Reagovat
Fandina
RF ... úsměv. Nechceš se míchat, ale mícháš, je to pořád s tebou to samé. Je to tak podstatné, slovíčkaření a chytání se za slov. Napsala jsem, že s přehledem vyhrála první set a nic jiného. Amen.
Reagovat
dadaft
no jo no.
gratulka Venus.
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, škoda DF, pak už jí to Barča usnadnila..
Reagovat
smazaný uživatel
To je škody...
Reagovat
slacker
Skoda casu. Zase dalsi promarnena prilezitost.
Reagovat
EllNino
zase chytrej ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj, bude jich víc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Todle sis měla udržet Baru...
Reagovat
dadaft
ach ten servis v rozhodujících chvílích. ((
Reagovat
EllNino
a zase houno
Reagovat
Lenca45
Skvěléééé Báro!! Čtyři mečboly a nic... jeden brejkbol a hned využitý! Báro pojď!
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,,,,,,,mě z toho picne,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Fandina
5:5 Venus se mi zdá trochu lepší ve třetím, ale Báro pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Venus má mečbol.
Reagovat
smazaný uživatel
:D ta už dávno vyhrála prosím tě ;)
Reagovat
smazaný uživatel
5 - 5 !!
Reagovat
smazaný uživatel
Jé zase další prognostik, se nám tu nějak rozmnožujou. Barča skvěle, žádné opatrné pinkání, i když Venus měla MP, začínám mít tu holku čím dál raději :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jejej, další BB pro Venus...
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, praštění s raketou a následná DF při podání.. ach Barčo, taková zbytečná komplikace, ale to je sport. Tak zkus zabrat, byla by to škoda..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel , hlavinka zase zafungovala :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jednička se ozvala...
Reagovat
slacker
Prohranych posledni 8 micu v rade. nastesti jsjem ji nikdy neveril na velky vysledky. dalsi mentalni kolaps v podani ceske hracky
Reagovat
EllNino
prosimtě, stává se to všem, jenom na Češky je z naší strany větší sledovanost, mě stačil dnešní kolaps Hsieh v tie breaku 3. setu :D
Reagovat
smazaný uživatel
ta Bára je hrozně hloupá , stará Gazela sotva chodí a ona si to takhle prohraje sama :/
Reagovat
smazaný uživatel
Bára proti Venus za stavu 3-3 ztratila servis. Snad nebude tentokrát platit tenisová pověra, že sedmý gem je důležitý.
Reagovat
tmora
nemate link na stream na Barcu???
Reagovat
dadaft
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2113071182359530.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim jak Vám, ale já mám error.
Reagovat
tmora
Diky.. nicmene na vsech streamech error
Reagovat
Fandina
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2113071182359550.html

tohle také chodí, tak asi bude závada jinde.
Reagovat
Fandina
Zelená antuka je opravdu zajímavá, také by si tam někdy mohli zahrát kluci.

Bára druhý set kanár a hraje celkem super. Tak ještě jeden Báro, pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
dala Venus kanárka.. wow, nechápu.. no snad dodělá 3. set :)
Reagovat
dadaft
teď je Venus celkem mimo, chtělo by si to udělat nějaký náskok.
Reagovat
smazaný uživatel
Barča je fakt dobrá, že bojuje, dneska jsem ještě nezaslechla nadávku, ale možná jsem to prošvihla :D
Reagovat
dadaft
tak už je to tady!
první antuka sezóny.
nádherný centrkurt v Charlestonu, krásném to městě.
:-))
,,,,,,,,,,,,, Barbora to má zatím s Venus těžké,,,
Reagovat
smazaný uživatel
A streamu kupa!! Paráda! :-))
Reagovat
Fandina
Charleston si po zápase asi zatančí Venus, podle předpokladů, ale teď 3:0 pro Báru, tak udržet. Báro pojď!
Reagovat
dadaft
jj, dneska přes dvacet zápasů, každý si může najít to svoje.
:D)
Reagovat
dadaft
,,,,,,,,,,, a Bára teď jede. ))
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON BARU.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj v Charlestonu mě tolik nezajímá, takže sem napíšu o něčem jiném. Každopádně to taky souvisí třeba s Luckou Šafářovou... :)

Zrovna včera jsem se díval, jestli už není nějaký předběžný seznam hráček, které se zúčastní turnaje ITF v Praze. Květen už se blíží a pořád jsem nikde nemohl sehnat žádné informace... Až dneska konečně vyšly nějaké články, které jasně dávají najevo, že se máme na co těšit. :) Během víkendové exhibice se v Praze představí Martina Hingis a Jana Novotná! Hlavně co se týče Martiny, tak je to v současné době od pořadatelů opravdu majstrštyk (čerstvá vítězka debla v Miami). :)
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/199739/legendy-v-praze-ve-stromovce-si-zahraji-hingisova-s-novotnou.html

V každém případě, nejvíc mě zajímalo obsazení hráček na samotném turnaji. Podle očekávání se zúčastní obhájkyně titulu Lucka Šafářová a někdejší vítězka turnaje Klára Zakopalová. Další jména zatím nejsou známá, ale jak říká ředitel turnaje Petr Luxa, tak se očekává až 15 hráček z Top 100! První seznam zúčastněných hráček prý bude znám 24. dubna... Tak předpokládám, že tam bude i Katka Siniaková a udělalo by mi velkou radost, kdyby stejně jako loni přijela Monča Puig. :) Patnáct hráček z první stovky je podle mě skvělé číslo, takže těch zajímavých jmen by tam mělo být hodně... Momentálně to vypadá, že v květnu budu mít čas, takže už se těším. :)
http://www.spartapragueopen.cz/cs/novinky/paty-rocnik-sparta-prague-open-2014-se-blizi/77
Reagovat
Fandina
Tak to je super informace, třeba si Martina střihne s někým debla v hlavní soutěži. A samozřejmě se také moc těším a doufám, že mi to vyjde a zase to uvidím.
Reagovat
Fandina
A kdyby udělali pořadatelé lepší sezení i u druhého kurtu, vůbec bych se nezlobila, minule to tam bylo moc slabé.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak spíš počítám s tím, že Martina přijede jenom na tu exhibici. Ale kdoví, třeba ještě budu překvapený. :) Jo, s tím sezením u druhého kurtu souhlasím... Jinak jsem nesprávně napsal, že Klárka je někdejší vítězka toho turnaje. Ona není vítězka, ale předloňská finalistka... Ale pořád lepší, než kdybych jí nějaký titul upřel. :) Jinak je taky třeba dodat, že Klárka je sparťanka, stejně jako Katka Siniaková, Barbora Strýcová a myslím, že od nedávna i Plíščata. Takže pokud budou všechny jmenované fit, tak by na svých domácích kurtech určitě neměly chybět. :)

Jinak mě taky napadlo, že v květnu bude probíhat MS v hokeji, ale během konání Sparta Prague Open se budou hrát jenom základní skupiny. Takže kdo si chce udělat výlet do Prahy (jako třeba já), tak snad nepřijde o nic důležitého... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se asi letos zajedu podívat.. :-))
Chtěl jsem jet už loni, hlavně mě lákala Katka, ale nakonec to nevyšlo.. Tak snad když pojedu tak tam Katka bude hrát! :-)) Ale určitě bych se těšil i na Karolínu a Báru!! :D

Tak třeba se tam monty a Fandino potkáme :DD Ale ani o tom nebudeme vědět, že jsme se potkali :DD
Reagovat
Fandina
Já doufám, že tam zase bude hrát co nejvíc našich holek, chodím tam už několik let a vždycky jich tam je mraky a nebylo rozhodující, jestli jsou a nebo nejsou ze Sparty. Je to vlastně největší dotovaný a bodovaný turnaj holek v ČR a oni dávají i WC mladým holkám, které jsou vzadu na žebři, dobře tam kolikrát zahrála i Terka Smítková a také mladé Plíškovky, ještě než se tam mohly dostat žebřem a další. A tuším, že jsem tam viděla hrát všechny naše holky vůbec, Petru Kvitovou, Petru Cetku a další o kterých nepíšeš nahoře. Jinak já bych ráda, kdyby hrála Lucka Hradecká, minulý rok tam hrála a vypadla nějak o chlup, už nevím s kým to bylo a některý ročník zpět turnaj vyhrála. Vloni byla dost nemocná a minulý týden na ITF v Osprey vyhrála čtyři zápasy v řadě, ale pak nenastoupila v OF a je uvedena mezi nemocnými. Já bych jí přála aby zase hrála v pohodě, je to ranařka a mohla by se už také někdy prosadit.
Reagovat
smazaný uživatel
Přijeď, třeba přivezeš Katce štěstí. :) Mně se to loni moc nepovedlo... Vlastně loni jsem tam viděl hrát pět Češek a vyhrála jenom Strýcová. Prohrála Katka, Klárka, Lucka H. a Kristýna Plíšokvá. Myslím, že jsem tam byl ve středu... Ale mrzela mě jenom prohra Katky, jinak mi to bylo jedno. Na druhou stranu jsem měl radost, že jsem tam byl a že jsem objevil Monču Puig. :)
Reagovat
Fandina
Já tak také byla na všechny tyhle zápasy jak píšeš a u druhého kurtu hrály po sobě Lucka Hradecká, Kristina a Katka a všechny tři holky se moc snažily a hrály super, jenže jak píšeš, nevyhrály, takže nic. A potom jsem se dívala na Moncu Puig, také hezký zápas, ta hrála na jedničce a líbila se mi stylem i vzhledem. A také se mi líbio s jakým nasazením tam hrála Janka Čepelka.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Hradecká loni prohrála v 1. kole s Melindou Czink po setech 3:6 a 6:7. Ten zápas si pamatuju, protože jsem ho sledoval a po něm následoval zápas Katky... Jinak Lucka Hradecká vyhrála tento turnaj v roce 2010, což byl podle všeho první ročník. :)
http://www.spartapragueopen.cz/cs/turnaj
Reagovat
Fandina
A doplněk ... v jakém pořadí holky hrály na dvojce to nevím, ale tak nějak to bylo, jak jsem psala, hrály tam všechny tři, takže jsme museli stát s montym někde vedle sebe, protože tam moc místa pro diváky nebylo ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem viděl Monču Puig jenom na chvíli, protože jsem potom musel jít na autobus... Ale stačilo pár výměn a moc se mi zalíbila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejdřív hrála Lucka Hradecká, pak Katka a nakonec Kristýna... Já jsem stál za plotem. :)
Reagovat
Fandina
Tak všechny tyhle zápasy jsem viděla i co holky dělaly, co říkaly, jak se chovaly o pauzách, jak hrály, protože jsem stála těsně za jejich lavičkama, tam to ani jinak nešlo, každé slovo i úsměv i hru měl každý metr před sebou ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Dost pochybuju, ze by tam Martina byla i po te exhibici. Tedkon trenuje Sabine a musi ji pripravovat na RG. Ledaze by si tam svihla o titul jako pripravu i Sabine, ale v to dost take pochybuju...
Reagovat
Fandina
Exibice se hrají až nakonec takže ne na začátku a jinak Martina bude hrát s Janou Novotnou a obě hrají mezi legendami, takže to bude spíš jen exibice v tomhle smyslu tady hrála Hingis už několikrát. Moje poznámka o deblu v hlavní soutěži byla trochu s nadsázkou samozřejmě, i když proč ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Exhibice se hraje v sobotu (kdy se hraje semifinále) a hned v neděli je konec turnaje... Já taky předpokládám, že Martina přijede jenom na exhibici. Cokoliv jiného by mě překvapilo. :)
Reagovat
tommr
já jsem teda doufal, že Lucka Šafářová letos zkusí štěstí v Římě. Sparta Prague Open je turnaj vhodnější spíš pro mladší a níže postavený hráčky jako jsou třeba sestry Plíškovy nebo Katka Siniaková ... :)
Reagovat
Fandina
Možná že je to uzus směrem k pořadatelům, přece jenom Lucka je víc známá než ostatní holky, kdo by nezapomněl na její vítěznou tečku při finále FED Cupu 2012 a její super hru, jakou tam předvedla.
Reagovat
tommr
já zájem pořadatelů o Lucku chápu, ale Lucka by měla myslet spíš na vlastní kariéru. Před domácím publikem si může zahrát při FC utkáních ... :)
Reagovat
Fandina
Pokud doma turnaj vyhraje, tak jí nějaké body přibudou také a kterékoli jiné hráčce a když se jí tady dobře hraje a daří se jí, tak proč ne tady. Minule bylo finále s Cadantu v televizi a Lucka se tam dost snažila a sama řekla, že jí motivovalo i nasazení jedničkou a očekávání vítězství, třeba kdyby s ní hrála v Římě, tak to neurve. Ale to je samozřejmě všechno spekulace, na kdyby se nehraje. Jisté je, že body má a to se počítá.
Reagovat
VlS
Taky se Lucině divím, že nejede raděj do Říma, myslím, že na pouťové turnaje jí je škoda.
Reagovat
Fandina
Pouťové turnaje ... úsměv
Reagovat
tommr
Lucka může v Praze bodovat jen když získá titul což znamená vyhrát 5 zápasů a to je dost náročný. V Římě by jí k obdobnýmu bodovýmu zisku stačil postup do třetího kola neboli jen 2 výhry a každá další výhra by pak její bodovej zisk téměř zdvojnásobovala ...
Reagovat
Fandina
Rome je Premier 5, takže tuším jeden z třetích nejhodnotnějších a nejnáročnějších turnajů na okruhu WTA, to je jasné, že se to nedá srovnávat s počtem vítězství, které musí někdo zahrát na ITF i když 100 tisícovce, jako je Praha. Ale zase se dá počítat, že je tu menší konkurence a když je někdo nasazený jedničkou, tak má větší šanci, že vyhraje, než když je 25 nebo kolikátý Římě a hraje tam celá špička a velká konkurence. To samé Klárka, také nevím, proč hraje v Praze, mohla by hrát v Římě a další holky. Je to na nich.
Reagovat
Fandina
Jak je to bodově se každý může podívat tady a porovnat body mezi Římem a 100 tisicovou Prahou, je to tam transparentně jasně napsané.
http://www.wtatennis.com/all-about-rankings
Reagovat
smazaný uživatel
Víte my máme hráčky, jaká jiná země prostě nemá...radši si zahrajou v Praze, i když mají málo bodů, protože je to doma a můžou si jednou do roka (nepočítám FC) zahrát prostě v ČR, važme si jich...
P.S.V Rusku by se to asi nestalo.
Reagovat
Fandina
Lucce a Petře Cetce. Včera jsem jedním okem na ně koukla a dobře se na to dívalo. A držím palce dál. Dneska se ještě podívám na Báru proti Venus, ta je jasnou favoritkou, ale určitě se chci na zápas podívat, jak budou obě hrát. A držím palce Lucko, Petro, Báro ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tennis: WTA Charleston R1 2014 Larsson vs Lucy Safarova
http://www.youtube.com/watch?v=ek8FWxc9BbY
zacatek kolem 8:15
---

Tennis: WTA Charleston R1 2014 Mirjana Lucic vs Madison Keys
http://www.youtube.com/watch?v=j2hMiVdrIQw
problemy, zvuk
---

Tennis: WTA Charleston R1 2014 V. Lepchenko vs Petra Cetkovska
http://www.youtube.com/watch?v=NjM89TaC1X8
---

Tennis: WTA Charleston R1 2014 Riske vs Scheepers
http://www.youtube.com/watch?v=G8kS8ap33NQ
problemy, zvuk, pouze zaver utkani, 3.set od stavu 1:1
---
Reagovat
kada.tom
letos je úplně marná, nejde jí to ani v deblu ani v singlu
... pravděpodobně je schopná prohrát i s Gibbs, neuvěřitelný
Reagovat
PetaM
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=706517176079031&set=a.188526497878104.51345.185199214877499&type=1&theater

To je tak, když někdo neumí řídit a skončí s kolem v bazénu ... :D Ne, fakt, celkem zajímavý nápad. Tohle jsem snad ještě neviděl :D A myslím, že je to i celkem prospěšné a možná více namáhavé, než normálně na zemi. No, Marek aspoň ví, co dělá ... :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Origoš, ale výhled toť pěkný...
Reagovat
EllNino
to jo, jestli Petra skončila v bazénu i s kolem, tak to nevím, co provede s tím Bavorákem :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
blesk mlčí, asi byl rozežrán kyselinou chlorovodíkovou...
Reagovat
PetaM
:D :D Tak snad se dožije aspoň FC .... :D :D
Reagovat
EllNino
No snad jo :DDD
Reagovat
Frick
Hm, fakt jsem nečekal,. že někdy uvidim fotku Petry v plavkách. Ale tenhle úhel záběru je asi jako když se nějaká celebrita nechá nafotit tak, že není vidět zhola nic. Třeba bysme mohli si říct. Ty jo, ty jsi v těch plavkách celkem kus :-))
Reagovat
Frick
* když se celebrita nafotí nahá. Prostě takový "supercudný" akty. Asi jako Uršula R.
Reagovat
smazaný uživatel
pan nick Arena se podivuje, proc Petra nemaka na sprintech a neposiluje ty "rychlostni svalova vlakna".. :-) Nemyslim si, ze je to jen cachtani pro zabavu, podle me dobre na posileni oblasti sedu a brisnich svalu.. vychazim teda ze sebe, mam slabe nohy, tak jezdim rukama a brichem. :-))
Reagovat
VlS
Mám slabé nohy i břicho, jezdím autem
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že víš, kde je volant a že s ním máš občas točit, když náhodou vjedeš na pozemní komunikace :D:D

sojka - měli by si to někteří zkusit, cvičit ve vodě je velká makačka :)
Reagovat
petrulinka
To je vidět, že jsi chlap. To je normální waterspinning, je to super, ale já mám radši water aerobic :-)
Reagovat
VlS
Já po pozemních komunikacích jezdím schválně a ne náhodou a zatím jsem volant dycky našel a otočil s ním správně. Jinak na změny směru nejvíc ze všeho používám při chůzi nohy, při plavání ruce, v nejakejch vehiklech Na vodě používám většinou pádlo, výjimečně kormidelní kolo nebo páku a ve vzduchu knipl nebo berany v kombinaci s nožním řízením . V kosmu jsem ještě nebyl a asi nebudu, takže nevím, pod zemí budu asi dlouho, ale prej odtud blbě chodí internet tak o tom asi referát nepodám :-D
Reagovat
Fandina
Aquabike, neboli jízda na vodním kole, patří do rodiny sportů, které se říká Aqua-Fitness. Jde o všechny možné sporty, které se provádění ve vodě (aqua-aerobic, aqua-jogging, tance ve vodě,...). Aquabike není vhodný jen ke kondičnímu cvičení, ale používá se i při rehabilitaci. Intenzita cvičení je díky odporu vody vyšší, namáháte se tak a spalujete víc, než na normálním kole. Voda také tlumí otřesy, a to je příznivé pro klouby.
Zdroj http://sport-a-relaxace.zdrave.cz/na-kole-i-ve-vode/
Reagovat
smazaný uživatel
Naprosto skvělé vysvětlení, můžeš chodit a psát na TP :D:D
Reagovat
Fandina
VlSovi příspěvky já čtu moc ráda, vždycky to má rácio, i když to třeba vidím trochu jinak, ale on píše nejen chytře a k věci, ale mnohokrát i s vtipem a to se počítá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ta je asi trochu mimo...Gibbs je 182...snad se jenom rozehřívá a vzpomene si, jak si pro nás natočila video s parádním útokem na facebooku...
Reagovat
PetaM
Já věřím, že na tréninku jde všem všechno ... Ale na kurtu, to je pak oříšek vůbec podat ... :) :)
Reagovat
Lenca45
Co to tam ta Andrea zas provádí, to nepochopím :(
Reagovat
ArtyF
,petra ten 3. set s přehledem.
Reagovat
smazaný uživatel
Petře Cetkovské k výhře.
Reagovat
EllNino
Cetka bohužel kazila a Varvara se zlepšila a rázem 6:1 2:6, tak snad 3. set vyhraje Peťule :)
Reagovat
EllNino
Výborná hra a kanárek na závěr, tak se mi to líbí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Julka se vzpamatovala a podává na výhru ve druhým setu.
Reagovat
smazaný uživatel
je dobře, že Šafi vyhrála. Snad letos už vyhraje nějaký turnaj, ale pokud bude ve finále proti Sereně, tak si nejsem jistý, jestli vyhraje. Jinak přeju Lucce hodně štěstí.
Reagovat
VlS
Hele, prvně je potřeba vyhrát s Virginií, Serena je zatím strašně daleko. Míček po míčku, zápas po zápasu a nedávat a neplánovat ukoly, to je na Lucku jed.
Reagovat
VlS
se proskočila prvním kolem. Gratulka.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist