Šafářová vypadla ve 2. kole turnaje v Budapešti

9. 7. 2008, 18:14
Aktuality 8
WTA BUDAPEŠŤ / PALERMO - Česká tenistka Lucie Šafářová vypadla už ve druhém kole turnaje v Budapešti, kde byla nasazenou pětkou. Brněnská rodačka nestačila na Němku Annu-Lenu Grönefeldovou, jíž podlehla 1-6 4-6. S turnajem se už rozloučila i domácí nasazená jednička Agnes Szavayová.
Lucie Šafářová

Někdejší čtrnáctá hráčka světa tak potvrdila, že na rozdíl od Šafářové má v posledních měsících dobrou formu. Grönefeldová po propadu v žebříčku zahájila letošní sezonu v květnu na turnajích nižší kategorie, kde do startu v Budapešti vyhrála osmnáct z devatenácti zápasů a posunula se z páté stovky na 211. místo pořadí WTA.

Tenisové fanoušky v maďarské Budapešti nepotěšila domácí nasazená jednička Agnes Szavayová. Čtrnáctá hráčka světa, která obhajovala body za loňský titul v Palermu, se s turnajem v rodné zemi loučí už po svém úvodním vystoupení. Jako nejvýše nasazená měla v prvním kole volný los, ale v druhém ji jasně přehrála Slovinka Andreja Klepačová 6-2 6-3.

Naopak se dařilo talentované Francouzce Alize Cornetové, která si hladce dvakrát 6-2 poradila se Slovenkou Magdalenou Rybárikovou.

V Palermu uspěla jednadvacetiletá Italka Sara Erraniová, jež na domácím podniku obhajuje semifinále. Dnes porazila Ukrajinku Julii Vakulenkovou 2-1 na sety a postoupila už mezi nejlepších osm. Turnajová pětka se ve čtvrtfinále utká se čtvrtou nasazenou Španělku Carlou Suarezovou-Navarrovou.

WTA BUDAPEŠŤ (Maďarsko, antuka, 175.000 dolarů) - středeční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Grönefeldová (Něm.) - Šafářová (5-ČR) 6:1, 6:4, Špremová (Chorv.) - Obzilerová (Izr.) 6:2, 6:1, Klepačová (Slovin.) - Szavayová (1-Maď.) 6:2, 6:3, Cornetová (2-Fr.) - Rybáriková (SR) 6:2, 6:2.

WTA PALERMO (Itálie, antuka, 145.000 dolarů) - středeční výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Medinaová (2-Šp.) - Kudrjavcevová (Rus.) 6:0, 6:4, Garbinová (8-It.) - Fedaková (Ukr.) 6:2, 7:5, Llagosteraová (Šp.) - Gajdošová (SR) 6:0, 6:3, O. Sanchezová (Fr.) - Byčkovová (Rus.) 7:6 (7:1), 4:0, skreč, Voskobojevová (Rus.) - Loitová (Fr.) 4:6, 6:3, 0:1, skreč, Pavljučenkovová (Rus.) - Vinciová (It.) 7:5, 6:3, Dentoniová (It.) - Briantiová (It.) 4:6, 7:6 (7:3), 7:5.

Dvouhra - 2. kolo:
Pennettaová (1-It.) - Domínguezová (Šp.) 6:2, 6:3, Suárezová-Navarrová (4-Šp.) - Voskobojevová (Rus.) 1:6, 6:3, 6:1, Erraniová (5-It.) - Vakulenková (Ukr.) 3:6, 6:4, 6:1.

TenisPortal.cz, Václav Navrátil, Luboš Zabloudil

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
Rosol : Gasquet 1:0 na sety 7:6 a to prohraval 1:6 v tie breaku !!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně to projel. To bylo jasny. Češi v poslední době furt prohrávaj. Akorát Štěpánek ještě docela je dobrej.
Reagovat
smazaný uživatel
ošklivější fotka by nebyla?
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu sluší ji to vždycky,ale fotka by mohla být lepší. Šafářová vždycky na každým turnaji tak brzo vypadne. Věřím tomu že za chvilku nebude patřit ani do první stovky.
Reagovat
smazaný uživatel
to je věc názoru, máš ještě v zásobě nějakou další nadávku ty chudáčku?
Reagovat
smazaný uživatel
jak ošklivější fotka? chceš přes držku nebo co?!
Reagovat
smazaný uživatel
Už tu fotku vyměnili, tahle je lepší. Nač ten povyk
Reagovat
smazaný uživatel
lucka je kočka a i kdyz se ji ted moc nedari verim ze vysledky zase prijdou..:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist