Šafářová zdolala nepříjemnou Saisai Zheng a zahraje si o první osmifinále na US Open

27. 8. 2014, 23:14
Aktuality 261
US OPEN ŽENY - Lucie Šafářová na dvorcích ve Flushing Meadows vybojovala výhru nad defenzivně hrající Číňankou Saisai Zheng a postupem do 3. kola vyrovnala svůj nejlepší výsledek na US Open. O své první newyorské osmifinále se utká s Francouzkou Cornetovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová si na letošním Wimbledonu zahrála poprvé v grandslamovém semifinále a z pozice nasazené čtrnáctky má reálnou šanci na úspěch i nyní na US Open. Sedmadvacetiletá Češka si totiž svou velmi dobrou formu udržela i během léta, když na posledních dvou turnajích v Montrealu a Cincinnati prohrála až se dvěma nejlepšími tenistkami žebříčku WTA Serenou Williamsovou a Simonou Halepovou.

Na posledním grandslamu sezony zatím nepředvádí ideální výkony, zvládá však klíčové okamžiky. Po Maďarce Babosové si dnes poradila i s méně známou Číňankou Saisai Zheng, proti které musela hrát hodně trpělivě. Psychicky náročný zápas však zvládla a nad 148. hráčkou světa zvítězila po více než dvou a půlhodinové bitvě 6-3 4-6 6-2.

Dvacetiletá Saisai Zheng hrála nepříliš atraktivní tenis. Míčky z její rakety se k Šafářové mnohdy vracely vysokými oblouky, ze kterých se české hráčce těžce útočilo. Šafářová do zápasu vstoupila ztraceným servisem a prohrávala 0-2, pak ale Asiatce sebrala pět ze šesti podání a ujala se vedení 6-3 a 3-1.

Vyhráno však zdaleka neměla. Sedmadvacetiletá Češka začala příliš chybovat a druhý set ztratila. Před rozhodujícím dějstvím tenistky dostaly kvůli horku delší pauzu a mohly se dojít občerstvit do šaten. Přestávka Šafářové pomohla, na kurt se vrátila nabuzenější, vypracovala si klíčový náskok 4-0 a trpělivou hrou si už vítězství pohlídala.

Šafářová tak při jubilejním 10. startu na US Open postoupila počtvrté do 3. kola, dál ale jako na jediném grandslamu ještě nikdy nebyla.

O překonání svého newyorského maxima se světová patnáctka Šafářová utká s 23. hráčkou žebříčku WTA Alizé Cornetovou, s níž oba vzájemné souboje vyhrála ve třech setech. Čtyřiadvacetiletá Francouzka, jež na letošním Wimbledonu vyřadila světovou jedničku Serenu Williamsovou, ale během léta vyhrála jediný zápas, si dnes poradila ve dvou setech se Slovenkou Danielou Hantuchovou.

Pokud svěřenkyně trenéra Roba Steckleyho postoupí poprvé do osmifinále US Open, zahraje si o své celkově třetí grandslamové čtvrtfinále buď s Italkou Vinciovou, nebo Číňankou Shuai Peng. Ta se dnes postarala o vyřazení Agnieszky Radwaňské.

Barbora Záhlavová-Strýcová, Karolína Plíšková a ve vzájemném duelu Petra Kvitová s Petrou Cetkovskou si o postup do 3. kola zahrají až ve čtvrtek.

- GRANDSLAM US OPEN 2014 -
(USA / New York, tv. povrch, 18.102.000 dolarů)
středeční výsledky českých tenistek (27. 08. 2014)
• Dvouhra - 2. kolo •
Šafářová (14-ČR) - Saisai Zheng (Čína) 6-3 4-6 6-2
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Srebotniková (5-ČR/Slovin.) - Fichmanová, Scheepersová (Kan./JAR) 6-4 7-6(3)
Cetkovská/Piterová (ČR/Pol.) - Minová/Oudinová (USA) 6-3 6-3
Záhlavová-Strýcová/Dateová-Krummová (ČR/Jap.) - Falconiová/Tatishviliová (USA) 7-5 4-6 6-3
Voráčová/Davisová (ČR/USA) - Gibbsová/Sanchezová (USA) 6-3 4-6 6-1
Blacková/Mirzaová (3-Zimb./Ind.) - Kar. Plíšková/Kr. Plíšková (ČR) 6-3 6-0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

261
Přidat komentář
Roger_Federer
koncim tuto diskuzi..
Lzes uz v tom co zde casto pises, ale delas pravy opak, vyvolavas hadky, vyrypkavas, popichujes , pak tvrdis brecis a delas chudinku, "ty nic vsichni te napadaji..proc mi to delaji, ja sem chodim jenom fandit, skoro nic sem nepisu.."..Bla bla bla, kazdy kdo chtel uz to prosre prokoukl.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že stačilo, už jenom ten fakt, že pořád máš za potřebí psát o druhém že lže je něco nenormálního. Proč pořád píšeš o druhém a urážíš ho. Jsi nemocný?
Reagovat
babolat.cz
Frndino, když jsi ta vytvářečka web.stránek nebo správkyně webů, nebo jak se nazýváš, vyděláš si na tom, když trávíš hodiny na diskuzích?
Reagovat
Fandina
Já mám ještě jiné zdroje příjmů než jen web.
Reagovat
dadaft
http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_27AUG14_6144_venus.jpg

http://www.usopen.org/images/pics/misc/f_27AUG14_049_Larsson.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Ta fotka Venus.. Něco neskutečného!!!! :D
Reagovat
Mayo
wow skvelá fotka :D
Reagovat
PetaM
Venuše bez nohy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak něco z jinýho soudku na odlehčení ne, kdo je podle vás nejlepší tanečník? Umírám z Rafových a Rogerových kreací :D:D:D

https://www.youtube.com/watch?v=zQIK2aWqeeA
Reagovat
VlS
Gael je jednička, asi by se tím mohl i živit.
Reagovat
Mayo
Monfils a Lokoli boli bestovní.
Reagovat
EllNino
Nejlepší je ta Anina fotka v článku :D ...http://sport.idnes.cz/maria-sarapovova-ana-ivanovicova-spor-o-medical-timeout-p23-/tenis.aspx?c=A140828_122615_tenis_bem
Reagovat
blixa
:D :D :D
Reagovat
PetaM
Ana na to má svůj vlastní názor, jak vidno :D :D :D
Reagovat
gigin
Mášena ale hodně zdržuje, to je fakt.
Reagovat
PetaM
Zdržuje nehorázně, občas jí to stopnu a nestačím se divit, co rozhodčí absolutně přehlíží. Asi dvojí metr ... Nebo úplatek :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No včera třeba Maruš trvalo asi minutu v jeden moment než uvedla míč do hry! :DD
Ale varování stejnak pak dostala Dulgheru.. :D

Ale myslím, že pořád proti Nadalovi je Masha rychlík.. :D
Reagovat
gigin
Ale Nadal u toho dělá hodně úkonů. Mášena nedělá nic :DDDDD
Reagovat
VlS
Víš jak blbě by dáma vypadala, kdyby u toho dělala to co Rafa?
Reagovat
Cico93
to si ani nechcem predstaviť.
Reagovat
slacker
Vyresi ten jejich spor Monty25?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je aspoň sranda! :D Ta fotka Any v článku je fakt ale skvělá! :DD
Reagovat
VlS
No, tak ta přesně odpovídá polámanejm pastelkám a utrženejm růžovejm medvídkům, jak jsme včera psali se Sojkou :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám vůbec náladu tenhle de*ilní článek komentovat. Blbeček Bereň udělá z komára velblouda, jenom aby něco napsal a dostal za to prachy... Myslím si, že Masha při tom svém prohlášení narážela na MTO obecně a pokud vím, tak to bylo po zápase proti Makiri, která si taky brala MTO (stejně jako včera Dulgheru) za téměř rozhodnutého stavu. Tak proč do toho tahat starou záležitost ze Cincinnati, ke které už se Masha vyjádřila tam? A to ani nemluvím o tom, že s tím placením za MTO si podle všeho dělala srandu... Prostě Masha něco řekla, Ana něco řekla (zavedou se v tenise lékařské poplatky nebo placené záchodky? :D) a víc bych to neřešil. Jak říkám: Je to absolutně zbytečný článek a jejich "spor" pro mě není žádné téma. No a když se podívám do diskuse, tak tam je to jeden trouba vedle druhého včetně megatrapáka queshe... Jinak ta zmiňovaná fotka Aničky je z Australian Open, což jste ale asi všichni poznali. :)
Reagovat
Cico93
:)
Reagovat
slacker
Male bezvyznamne plus me u me :-))
Reagovat
Frick
http://sport.idnes.cz/tenis-us-open-vzkazy-na-internetu-drq-/tenis.aspx?c=A140827_211542_tenis_rou#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
to jsou celí Čecháčci, odporní nepřející závistivci, ubohost nad ubohost :(
Reagovat
Cico93
noo my nezaostávame bohužiaľ:(
Reagovat
gigin
Ty tož šulíni sú všade...

http://www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/601195-nechutny-utok-na-cecha-fanousek-mu-pripomnel-zakrok-pri-nemz-mu-praskla-lebka.html#section-artcl
Reagovat
Roger_Federer
tomu, že nekdo z Vas vubec ma potřebu chodit čist ty sračky na Labilni tenistky, nebo jak se to jmenuje, autor je evidentne exhibicionista, ktery si ujiždi na jakekoliv pozornosti publika, je mu jedno, jak toho dosahne..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já tam třeba nic číst nechodím, ale problém je v tom, že lidi z této stránky už zasahují i jinam. Už jsem je viděl např. na FB Katky Siniakové nebo na různých sportovních diskusích (aktualne.cz, isport.cz), kam normálně chodím. Ty jejich příspěvky jsou opravdu nezaměnitelné a někdy to ještě "okoření" odkazem na tu svou stránku...
Reagovat
Roger_Federer
Proč ta sračka neni z Facebouku davno smazana, nebo zablokovana?? To si nikdo ješte nestežoval?Nejhorši je , že to jsou vetšinou lidi co vsadi za par drobnych..a pak si leči mindraky timto zpusobem..Nekdo kdo by vsadil na zapas 20t euro(což neni vubec jednoduche kdekoliv na svete, pokud to nejsou černe sazky), ma zkušenosti a je si vedom, možnosti proher..
Reagovat
Roger_Federer
sory, nejak mi to prohližec hodil dohromady, čumim jak puk.:)
Reagovat
PetaM
Já už jsem to nahlašoval několikrát, ale bylo mi vždy odpovězeno, že je to v pořádku :)

A sami si tam dávali článek, že nic nezákonného nedělají, že jen otevírají oči hloupým lidem a labilním tenistkám pomáhají, aby nebyly labilní ...

:D :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně jsou to postižení úchyláci, jestli to mám říct slušně... Určitě už si někdo stěžoval, ale zatím asi bez výsledku. :(
Reagovat
Fandina
Já myslím, že každý rozumný a chytrý člověk pochopí o co jde a neřeší to. A samozřejmě je potřeba to mazat na svých stránkách.
Reagovat
Roger_Federer
A proc bych k tomu nemel rict svuj nazor??
Reagovat
Fandina
Vždyť si řekl svůj názor. Já taky svůj. O co ti jde?
Reagovat
Roger_Federer
"Já myslím, že každý rozumný a chytrý člověk pochopí o co jde a neřeší to. "

kdyz budeme vsichni mlcet, a vyhybat se temto vecem nedopadne to dobre..Hasne ze je lepsi byt v klidu, nic nekonemtovat, jen si jet to svohe fandeni..
Reagovat
Fandina
Myslela jsem to tak, že se tím nezabývám v mysli a vypouštím to sama a na svých stránkách si to každý může smazat, aby to ostatní dál nečetli.
Reagovat
Fandina
Ala zase máš pravdu v tom, že ne každý si umí takto situaci vyhodnotit a potom je dobré, když se do povědomí dostatne, že tahle stránka ne dehonestující a nemorální. V tomhle smyslu je možné o ní mluvit. To máš pravdu.
Reagovat
Fandina
je dehonestující ... oprava a úsměv
Reagovat
Fandina
Navíc, když údajně nejde zrušit.
Reagovat
Roger_Federer
No jiste, o nic jineho mi neslo..v zivote jsem uz podal mnoho sazenek na tenisove zapasy a nedokazu si predstavit, ze bych mel psat nekde nekomu takove desi..i kdyz mam dostatecne znalosti a vim jak funguje vypousteni, ovlivnovani zapasu, nejsem naivni v tom, ze by se to nedelo v minulosti, i pritomnosti.
Jenze ono to neni tak jednoduse proveditelne, jak si tady ti 100 korunovy sazkari mysli, ti co potom napadaji ty tenisty...
Reagovat
Fandina
Tak děsy se píší i tady. Já jsem se tady také na sebe dozvěděla věci.
Reagovat
Roger_Federer
Jenze ty si zato muzes dlohodobe sama, svym vystupovanim a tim jak si se zde prezentovala vuci ostatnim..
Reagovat
Fandina
A seš si jistý, že si za to mohu já? Nepíšeš to ty, co kdybyste nepsali urážky, není to zbytečné? Každý má začít od sebe. Proč druhému píšeš že lže? Není to nedůstojné? Zamysli se nad sebou, proč to děláš. Jsme na anonymním foru, proč máš potřebu o druhém psát to, co ty tady píšeš o mně. Nejsi nemorální?
Reagovat
Roger_Federer
Pokladas ty same otazky furt do kola, ja uz jsem ti nekolikrat vysvetlil zcim je problem.Zamyslela si se ty nad tim co ti vytykalo nekolik lidi.?
Reagovat
Fandina
Ty jsi oprávněn o druhém psát, že lže, vymýšlí si, je arogantní, jako to děláš ty? Uvědomuješ si, že je to neslušné, nevhodné a dehonestující? I kdyby sis to stokrát myslel, tak když to napíšeš, je to urážka. Rozumíš tomu? A konto ty důvodody které tě k tomu vedly jsou naprosto mělké, te nemáš právo na mě chtít, abych tady psala něco jiného než cítím. A nemáš právo tu o nikom psát urážky nebo že lže a vydávat to za fakta, jak to děláš ty. Chápeš ten rozdíl. Jsme si tu rovni, ty nemůžeš druhému určovat, jak se má chovat. A nemůžeš ho urážet, zesměšňovat, i kdyby sis to stokrát myslel, tak napsat je problém. Navíc bezdůvodně.
Reagovat
slacker
Jasne ze je opravnen to psat kdyz to ten druhy dela
Reagovat
Fandina
Navíc jsem tu nikdy nelhala, takže absolutní urážka.
Reagovat
Roger_Federer
Proc si myslis, ze nemuzu napsat svuj nazor, ikdyz se treba nekomu neliby?, vzdyt uz obsah toho co jsi ted napsala je sam o sobe arogantni a nutis mi myslenku, ze se nemuzu svobodne vyjadrit.Nemoralniho na tom nevidim vubec nic..furt nechapu co ty chces kazat? Za ty roky si zde napadla a vulgarne pocastovala nekolik nicku..chces to poprit?, nwbo je ti snad v poradku?
Reagovat
Fandina
Můžeš psát co chceš, ale nesmíš druhé zesměšňovat, urážet a jiným způsobem shazovat. A to jsi v mém případě udělal nejednou.
Reagovat
Roger_Federer
Ne, mohu delat i toto, dle sveho uvazeni a svedomi!...Mela si za ty roky tady konflikt z nekolika nicky, kdy si byla hruba a vulgarni, napadala si je..ano nebo ne.
Reagovat
Fandina
Nebyla jsem hrubá a nikdy jsem tu nikoho neurazila. A i kdybych byla, neopravňuje tě to o mě psát, to co jsi psal.
Reagovat
slacker
Opravnuje
Reagovat
Roger_Federer
Nekolik lidi ( nicku), vsetne me si nazvala hlupaky, blbymi..atd..Myslim si, ze moje reakce na tebe jsou jeste velmi trpelive a klidne.
Reagovat
Fandina
On je rozdíl, když v hovoru padne jsi hlupák a podobně a je to reakce na něco v kontextu a ty sám si mě několkrát v tomhle smyslu napsal ledacos, nadávky a podobně. A je rozdíl, když tady někdo vypisuje ankety a píše rozbory o druhých vědomě s významem toho druhého popsat jako nemorálního a prolhaného člověka, jak si to udělal ty.
Reagovat
Roger_Federer
mas dukaz? doloz prosim.
Reagovat
Fandina
Ty ses tu nevyptával druhých, jestli měli se mnou konflikt? Opakovaně si to nepsal?
Reagovat
Roger_Federer
v ankete jsem se zdejsich ucastniku diskuze zeptal kdo uz mel z tebou v minulosti konflikt.Napsali to ti co chteli a byla to pravda, v cem jsem te tedy dehonestoval?
Reagovat
Fandina
v samotném faktu, že vypisujete o někom anketu a potom v textech toho, jak jste mě tam popisovali.
Reagovat
Roger_Federer
nezapomen ze kdo si da tu praci, vyhleda si to sam..V nicem nelzu, nepomlouvam te, ty veci se stali.!
Reagovat
Fandina
problém je v tom, že vy jste to napsali jako urážku a popisovali jste mě tam jako nemorálního člověka a to je dehonestace
Reagovat
Roger_Federer
Ty se me proste jen snazis umlcet, protoze si sama uvedomujes ze ty veci ktere ti tady ostatni vytykaji jsou oravda a nechces je slyset.To je cely problem.
Reagovat
Fandina
psali jste o druhém člověku na veřejném webu jako o nemorálním a prolhaném člověku a to je ta urážka a dehonestace, která se tu stala
Reagovat
slacker
To uz jsou spojene nadoby, amoralni lhar je a bude dehonestovan
Reagovat
Roger_Federer
Napsal to JM, vzdyt ma pravdu, precti si co napsal a rekni mi co neni pravda o tvem chovani a vystupovani zde.?
Reagovat
Fandina
Psal si to i ty, nejednou, že jsem lhářka a herečka, že tady mám nějaké zájmy, hry, že lžu si napsal nesčíselněkrát. Co je tohle za jednání?
Reagovat
Roger_Federer
:), vzdyt jo lzes.
Reagovat
slacker
dovolis mi doufam obcas vstoupit do vaseho dialogu?
Reagovat
martinek37
Já jsem tu stránku vůbec neznal. Pro zajímavost jsem se tam šel podívat a hned jsem rychle zase vypadnul. Nechápu, nerozumím. Jinak odměny sportovců obecně, nejen tenistů, to by bylo na delší rozbor. Taky nesouhlasím s tím, jak je to někdy nastaveno. Ale nikdy by mne nenapadlo na některého sportovce útočit. Tady jde jen o závist o nic jiného. Co by se ale mělo řešit, je systém, a to je na dlouho.

A ještě k včerejšímu zápasu Lucky. Zdálo se jen mě, že v tom třetím setu se jí ta Lucka chvílema pokoušela ty kopce oplácet. Ne tedy tak "okatě", ale přišlo mi to tak.
Reagovat
PetaM
Jasně, že snažila :) I ona si chce odpočinout od neustálého útočení (zbytečného, protože soupeřka stála skoro na tribuně a doběhla skoro vše :D )
Reagovat
blixa
Řešit systém ? A jeje, další socialista co ví lépe než ostatní, jak mají žít ti druzí ? :D
Reagovat
martinek37
socialista nejsem ani omylem :D
Reagovat
blixa
Tak pak té poznámce nerozumím :D
Reagovat
martinek37
Myslíš si, že když se mi jen něco málo nelíbí a mám názor, že byla potřeba určitá změna, že jsem hned socialista?
Reagovat
blixa
Nevím, ale chytá mě podezření vždy, když chce někdo "řešit systém" ;-)
Reagovat
Frick
Ve 2. kole ITF 25.000

6:1, 0:6...

Ať žije ženský tenis... :o)
Reagovat
EllNino
kde hrá Bárbína ? :D
Reagovat
Frick
ITF 25.000 Mamaia (ROU)
Reagovat
Frick
4:1 a podává, to už Terka dá....
Reagovat
Frick
6:1 0:6 6:1

Co dodat. :-D Asi si během druhýho skočila na kafe.
Reagovat
Frick
Mohl by někdo přefotit ten článek ve Sportu?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to strašné, co se děje v naší společnosti. A není to problém, který se jen odsoudí, ale zasloužil by si podrobný rozbor. Proč lidé ztrácejí zábrany, jsou k sobě hrubí a bezohlední ? Skryti za elektronickou anonymitu si myslí, že si vše mohou dovolit....Dovolit to, co si ve skutečném světě nedovolí... Je za tím frustrace a nespokojenost...
Reagovat
Frick
Ony jsou nějaký webovky, kde maj hráčky svůj plán turnajů?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak většinou to hráčky mají na svých oficiálních stránkách.. :-))
Reagovat
Frick
Já myslel něco jako toto: http://live-tennis.eu/playersSchedule

Bohužel, na livetennis je to jen u ATP...
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/212888/teror-prohralas-mi-420-tisic-sazkari-vyhrozuji-tenistum-smrti.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, všiml jsem si toho na titulní straně dnešního Sportu... Taky to poslední dobou pozoruju a je to hnus! Když to zajde až k takovým výhružkám, tak už má člověk vážně strach. Je dobře, že se to Lucka a Klára rozhodly řešit. Pro začátek by se měla zrušit jedna nejmenovaná stránka na Facebooku... Někdy mám pocit, že tenis je oblíbeným sportem psychopatů.
Reagovat
EllNino
Labilní tenistky myslíš ? ...to je odpad všech odpadů
Reagovat
Cico93
tých 420 tis, na koho to bolo myslené?:(
Reagovat
EllNino
na Klárku ..
Reagovat
Cico93
a tperi asi nevedia, že na Kláru sa nemá podavať:)
ale inak to je fakt už veľa toto, čo toje za psychopatov:(
Lucii mi je v tomto ľúto jedna z mála tenistiek, čo ma vyrovnané a stabilné vykony! Ta si také odporne výhražky nezaslúži:(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, přesně tak.
Reagovat
PetaM
Já mám všechny lidi z té stránky zablokované :D Takže u těch fotek tam vidím jen chvalné komentáře normálních lidí :D :D Jen bych rád zjistil, jak se dá zablokovat stránka ... :( Ale asi to nejde.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím ti neporadím, protože nemám Facebook. :D
Reagovat
PetaM
A jak o těch stránkách víš? :D
Reagovat
slacker
On o nich jen vi, ty tam sam chodis
Reagovat
EllNino
"trapný, dál?" už si fakt nudnej, nikoho to tu už nebaví
Reagovat
slacker
Ty jsi se vsech ptal?
Reagovat
VlS
A fakt si myslíš, že to někoho baví?
Reagovat
slacker
Vim minimalne o dvou co to bavi. CO se ti nelibi na sterce nekoho kdo se pohorsuje nad Ceskyma Labilkami a pritom tam pravidelne chodi?
Reagovat
EllNino
to že ty neumíš řešit situace jiným zpusobem, než že člověka setřeš nějakou "vtipnou" finesou
Reagovat
EllNino
to že ty neumíš řešit situace jiným zpusobem, než že člověka setřeš nějakou "vtipnou" finesou
Reagovat
slacker
Tak je to muj preferovany zpusob, Muzu snad za to ze me to v momente psani pripada opravdu vtipne a zpatky bych vzal jen opravdu malou cast? Nektery co se snazi setrit zase me jsou na tom s "vtipem" a "duvtipem" o level hure
Reagovat
EllNino
je ale rozdíl mezi tím být vtipný a snažit se být vtipný ...
Reagovat
slacker
Tak dej priklad vzorove vtipne nebo vystizne reakce jak reagovat na pokrytectvi ohledne LCT jednoho konretnihho "nicka"? Zrovna tohle nemelo ambici byt vtipne jen usecne a konkretne smerovane .

Roger_federer to vyse pojal plosne.
Reagovat
EllNino
třeba ignor, ale to ti moc nejde, nejde to ani Fandině a pak tu vznikají tyhle sáhodlouhý "Balady o hovně"
Reagovat
Fandina
souhlasím, na slackera už delší dobu reaguji omezeně, to co bylo s ním mě poučilo. Ode mě se se slackerem balady už nedočkáš. Jednou, dvakrát stačilo. Je to bezpředmětné. Nemá to smyslu mu nic vysvětlovat, on nic nepochopí.
Reagovat
slacker
Takhle hlavne kdyz se dockame pravidelne balad Fandina vs X, ze?
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsou ty stránky veřejné, tak je můžeš vidět i jako neregistrovaný...
Reagovat
PetaM
Fakt jo? Aha, tak to jsem nevěděl :) Soráč :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
No jinak bych přece nemohl vidět ani FB Mashy, Any a dalších. :) Akorát tam jako neregistrovaný nemůžeš přispívat, to je jasné.
Reagovat
PetaM
To mě vůbec nenapadlo ... :) Myslel jsem, že sleduješ jenom Twitter :D
Reagovat
smazaný uživatel
Twitter sleduju víc, protože ho mám. :) Ale jinak sleduju všechno. :D
Reagovat
slacker
Kdyz uz jsme u toho ruseni, tak ja bych jeste zrusil Fandinu na Tenisportalu
Reagovat
blixa
Já chápu že každý máme svoji obsesi, mnozí si ji i hýčkáme ale ty už seš taky diagnoza :D
Reagovat
slacker
Cato: Ostatně soudím, že Kartágo musí být zničeno.
taky diagnoza?
Reagovat
smazaný uživatel
Víš, už je to trochu od tebe nuda....
Reagovat
blixa
Nooo ... srovnávat Fandinu a Kartágo, hmmm .. ano, taky diagnóza :D
Reagovat
slacker
Chapu, nefer ke Kartaganum
Reagovat
Roger_Federer
Nejhorši je , že to jsou vetšinou lidi co vsadi za par drobnych..a pak si leči mindraky timto zpusobem..Nekdo kdo by vsadil na zapas 20t euro(což neni vubec jednoduche kdekoliv na svete, pokud to nejsou černe sazky), ma zkušenosti a je si vedom, možnosti proher..
Reagovat
smazaný uživatel
Usnul jsem někdy ke konci zápasu Mashy... Třetí den USO dopadl pro moje favoritky stejně jako předchozí dva - přesně podle očekávání. Přesto ale musím přiznat, že u mě pořád převažuje zklamání z těsného vyřazení Monči. To je opravdu velká škoda... Zápasy Caro a Mashy jsem tentokrát sledoval o trochu míň, ale Caro se Sashou hrály celkem pěkný zápas a Masha proti Dulgheru to naštěstí otočila. Ale do posledního slova souhlasím s tím, co napsal haitik přesně před devíti hodinami...
Reagovat
smazaný uživatel
O nic moc jsi v tom 3. setu u Mashy nepřišel.. Maruš už hrála celkem dobře, hlavně jí chodil FH po lajně.. Dulgheru mi přišla nějaká zraněná, spíše něco s kolenem než ze zápěstím (vzala si pak MTO a nechala si ošetřit zápěstí totiž).. Maruš z toho ale moc radost neměla, teda jestli mohu usuzovat podle jejího výrazu když si to MTO Dulgheru vzala! :D

https://pbs.twimg.com/media/BwFJhUaCYAAMHj_.jpg

Jediný co jí včera šlo byl servis.. Měla hodně 1. servisu do kurtu a to se hned nehraje pod takovým tlakem! :D
Ale prostě Maruš dělá vlastně celé léto strašně moc chyb.. V každém zápase udělá víc jak 40 UE, někdy atakuje i hranici 50 UE a to je strašně moc.. Jen v zápase s Makiri a s Garbine udržela počet chyb pod 40.. Chvílemi je to celkem utrpení koukat na trápící Mashu.. Tak ale beru to pozitivně, teď si prošla křest ohněm, doufám, že si vybrala tu krizi, kterou má na každém GS, zvládla to, tak cajk! Na zápas s Lisicki jsem ale hodně zvědavý teda noo.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem usnul asi až před posledním gemem. :) Ten MTO jsem ještě viděl a výrazu Mashy jsem si taky všiml (nepřekvapilo mě to). :D No, jinak máš pravdu... Snad nám Masha ještě do konce sezony ukáže, že velké turnaje umí vyhrávat nejen na antuce. :)
Reagovat
Oin
A hýkala?
Reagovat
dadaft
"Maruš z toho ale moc radost neměla, teda jestli mohu usuzovat podle jejího výrazu když si to MTO Dulgheru vzala! :D"
jo, tvářila se jako kakabus.

a ještě hůř se tvářila, když si v Cincinnati mezi druhým a třetím setem, když se vrátila do hry, odskočila do šaten Simona - dokonce něco myslím říkala rozhodčí.
(přitom po prvním prohraném setu nechala pěkně vystydnout ona Simonu, když na 6 minut odešla z kurtu)
Reagovat
dadaft
včera jsem ji poprvé viděl hrát a zařazuji do širšího okruhu oblíbenkyň, spolu se Svitolinovou určenou k bližšímu sledování za účelem povýšení mezi oblíbenkyně bez přívlastků.

teď jsem znovu dal zápas proti Wozniacké.
důvodů je několik.
ty dva nejhlavnější jsou:
- tenisové myšlení
- zrychlení
(dvě nejbáječnější ingredience, které znám)

ze zápasu s Wozniackou jsou perfektní třeba první gemy druhého setu.
jedna z typických výměn vypadá zhruba takto - forhend do růžku následovaný velmi razantním forhendem tím samým směrem (((zrychlení))), což je sice pro Caro do protipohybu, ale ta to jako skvělá hráčka z obrany zvládá a vrací z plného běhu, další forhend do opačného rohu, Caro zvládá přeběhnout víc než celou šířku kurtu, ale úder už je méně dobrý, vyšší a na střed, finální náběh na síť a zakončení jednoduchým volejem křížem do zcela volného kurtu.
a spousta podobných akcí založených na prostorové představivosti, čtení hry a schopnosti zrychlit.
bekhend vypadal trošku líp než forhend, ale oba údery mají slušné wta parametry, z obou stran je schopná nečekaně přitvrdit, a vzhledem k fyzickým parametrům Sasnovičové je tady určitě ještě potenciál ke zlepšení.
první servis a i některé složité automatismy ještě nešlapou jako u vyhrané a vytrénované "pětadvacítky", ale přeji Aljaksandře, ať se ještě zlepší --- mohla by hrát opravdu báječný tenis. ))
Reagovat
VlS
Taky se mi tenisově líbila a hrála s Caro víc než důstojný zápas. Taky u ní vidím potenciál, je u hry potichu a neksichtí se. Fajn hráčka, jestli se něco nepojazí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, Sašenka je šikovná. Musím říct, že Vika má dobrou nástupkyni. :) No a navíc je to docela zajímavý typ, co myslíte? :)
https://c1.staticflickr.com/9/8307/7765400932_90e2897bc1_z.jpg
http://leblogsports.fr/wp-content/uploads/2014/07/Aliaksandra-SASNOVICH-en-bikini-joueuse-de-tennis.jpg
http://photos-h.ak.instagram.com/hphotos-ak-xfp1/10424385_1642337232659079_1809805938_n.jpg

Tady ještě foto s Katkou... :)
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10356686_819578171407119_7719393343263178545_n.jpg
Reagovat
dadaft
nechá si říkat Saša?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, na tennisforum.com jí její fanoušci říkají Sasha. :)
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=457820
Reagovat
VlS
Myslím že Saša je pro Alexandru poměrně rozšířené a mezinárodní, Saša Sasnovič i dobře ladí :-)
Reagovat
dadaft
jj.
beru to. ))
Reagovat
rib
no je to taková běloruská buchta, jako Vika..
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Darja... :)
http://olympicgirls.net/sport-girls/darya-domracheva_beautiful.jpg
http://www.biathlonews.com/wp-content/uploads/2000x2000Domracheva.jpg
http://viola.bz/wp-content/uploads/2011/12/Darya-Domracheva-5.jpg

BTW: Tuším, žes to asi nemyslela moc pozitivně... :D
Reagovat
EllNino
no tak tahle je teda krásná :)
Reagovat
blixa
Sorry, ale Darja je proti ní krasavice ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To už je věc vkusu. :) Já jsem chtěl jenom upozornit na určitou podobu mezi holkama, když už rib psala o "takových běloruských buchtách". :D Všimni si, že Vika, Sasha i Darja mají v obličeji trochu podobné rysy (dá se říct slovanské :)). Nebo třeba Vika a Darja si jsou podobné tím, že obě mají trochu větší nos. Mně se holky s větším nosem obvykle líbí, pokud to teda není frňák jako u princezny z pohádky Tři veteráni. :D Jinak se mi líbí všechny tři zmíněné holky, nejvíc samozřejmě Vika. :)
Reagovat
blixa
Noo, ty dvě mají trochu větší nos ale jinak mi nepřijdou podobné ani trochu. Všechny tři. A co se krásy týče, tak to u mě vede Darja s náskokem několika parníků :D A co do oblíbenosti taky ! ;-)
Reagovat
rib
jj, nějak moc mi to připomíná ženy z Mrazíka, i když uznávám, že tam měly ještě nějaké to kilo navíc... A fakt se mi Vika nelíbí, nafouklé tváře, tělo tvaru "válec", když teď byla zraněná, tak přišla taková almarózní :-) Když už tak z tvých holek se mi líbí Anička, ta má i kus elegance od přírody...
Reagovat
dadaft
tak včerejšek přinesl několik velice kvalitních duelů

Sharapova - Dulgheru 46 63 62
---------- - hodnocení nechám na masha-fans, za sebe jen, že Dulgheru mi připomněla jiný zápas, letošní 2K AO Šarapovová - Karin Knappová (jen Karin hrála tehdy ještě líp než Alexandra, což dokládá výsledek 10-8 ve třetím) - otevřená úhlovačka od BL.
celé dlouhé úseky se hrál parádní tenis.
u Marie se mi zase potvrdilo, že časy, kdy na papírově slabší soupeřky vletěla od začátku jako uragán, jsou pryč.

Petkovič - Puig 36 63 76
---------- - další herně dost kvalitní a navíc nesmírně napínavý a vyrovnaný zápas.

V.Williams - Bacsinszki 61 64
----------- - první set jasně pro Venus, ve druhém parádní tenis, kdy se winnery z obou stran sypaly jako déšť.
stejně jako Dulgheru, může i Timea říct, že hrála dobře - ve druhém setu bylo nadšení diváků nefalšované a i její akce byly doprovázeny nadšeným potleskem, parádní atmosféra night session na centru.

Wozniacki - Sasnovič 63 64
---------- - Caroline zkušeně, k Aljaksandře víc samostatně.
Reagovat
EllNino
Koukám, že zápas Barči jako jedinej z ženskejch zápasů není na kamerách ...klasika
Reagovat
PetaM
Nepříjemné no :D :D
Reagovat
dadaft
hm. ((
doufám, že to Bára zvládne a v příštím kole vyzve Bušičku!
(to už kurt bez kamer nebude)
Reagovat
EllNino
hlavně, že Dellacqua Wang tam je ...
Reagovat
VlS
Barunka s Bušičkou by mohlo bejt i dobrý psycho, to by Genie možná koukala, že není sama, kdo nemá deficit sebevědomí. Street fight jak řemen s Barčiným čarováním na saku, to by se mi líbilo :-)
Reagovat
EllNino
no možná je dobře, že Báru dneska neuvidíme, taqkový psychický vypětí jako včera s "Moonball SajSaj" už bych asi nezvládnul :DD...
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, jak by vypadal zápas Zheng-Niculescu, to by se snad muselo lidem platit, aby na to koukali:) jinak gratulace Lucce, zvládla to s nervama(jednou tam sice bylo slyšet dop*dele, ale to se dá vzhledem k okolnostem pochopit:)) Tak první dvě krizová kola máme za sebou, tak ať už to je stejná jízda jako ve Wimbledonu!
Reagovat
Frick
Jsem fakt rád, že to Lucy dala. Docela jsem se třeba bál po tom 2. setu, že to nakonec ta Číňanka nějak dohraje a Lucka takhle pohřbí naděje na další fantastickej výsledek. No naštěstí se nestalo. Po vyřazení Agy by mělo bejt Lucčinym cílem ČF. A pak uvidíme. Pokud by k němu došlo, tak bych asi tipnul Jelenu než Angie. Bude to buď repríza finále FC 2012 nebo předpremiéra finále FC 2014, no. :o)

Ale to je ještě daleko.
Reagovat
Frick
Neptali jste se Broze, zda mu fachaj všechny programy? Jestli to nějakej satelit fakt nedostal od tý Saisai...
Reagovat
Frick
Začínají být stálicí v jejím letošním GS repertoáru. V prvních dvou kolech vyhrávaly její soupeřky průměrně 10,5 na zápas, min. to bylo 8 germů, max. 12 gemů. V dalších kolech, pokud Lucka vyhrála (celkem 4x), prohrála průměrně jen 4,5 gemu na zápas. Min. 2, max. 6.

Pokud Lucka neprohraje, mělo by to být klidnější. Daj tu Gedžitku. Však si pořádná kočena, no ni? Ouplná tygřice. :-))))
Reagovat
Mayo
Venus komon
Reagovat
Mayo
outfit zaujímavý (:
Reagovat
Mayo
bejzbolista Šárdy tečie
Reagovat
Frick
Byla zpocená jak kůň, tak už se jí zas lepilo tílko na tělo. Následkem čehož se už jí zpod trička rýsovaly svaly. U holky skutečně zajímavý. :o) Každopádně dobře, že to má ve dvou dílech. Nemůžu si pomoct, ale šatečky vcelku by jí neseděly.
Reagovat
EllNino
ale třeba v sezoně 2011 hrála v černých šatech a moc jí to tenkrát slušelo, tehdy ale ještě nebyla taková hrana :D
Reagovat
Mayo
Sabina výborne. Ešte 5 zápasov a je to doma (:
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Maruš nakonec zvládla.. :-))
Myslím, že tenhle zápas byl ten pořádný test.. A uspěla, tak cajk! :D
Ve 3. setu hrála už celkem dobře!! Ale pořád je co zlepšovat, jestli bude chtít uspět proti Lisické, Caro a Halep, bude se muset zlepšit a to hodně..
Reagovat
Mayo
Sabča makaj
Reagovat
Mayo
až teraz som si všimol, že ten hlupá.k Darcis ešte nakoniec prehral omg
Reagovat
smazaný uživatel
http://top.pridat.eu/vyhledavani.php?hledano=www.bigweb.cz www.bigweb.cz www.bigweb.cz/tenis
Reagovat
smazaný uživatel
http://top.pridat.eu/vyhledavani.php?hledano=www.bigweb.cz
Reagovat
smazaný uživatel
Co s tím?
Reagovat
dadaft
Dulgheru to asi nezvládne fyzicky, mám pocit, že už jí ve třetím setu začíná docházet.
Reagovat
tommr
jj Sharapka jí nakonec umlátí ... :(
Reagovat
dadaft
teď už hraje fakt dobře - jen aby jí v příštích kolech nemrzely ty pomalé rozjezdy.
Reagovat
tommr
spíš než o pomalej rozjezd Sharapky šlo o to, že Dulgheru přepálila začátek a ted už mele z posledního ...
Reagovat
VlS
To v tenisu nejde " přepálit začátek"
Reagovat
EllNino
to ale tommr neví ..
Reagovat
zpilat
sudo kill -9 maison
Reagovat
smazaný uživatel
Dá se tady dostat BAN?
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeš si o něj napsat jako Vlk.
Reagovat
smazaný uživatel
Napiš adminovi.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
nemyslím pro sebe mimochodem :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že vím pro koho chceš BAN! :D
Reagovat
zpilat
Tak se dívám a kvitová bude ve čtvrtfinále zase hrát se záhlavovou-strýcovou! to bude odveta za wimbledon!!! :-D
Reagovat
smazaný uživatel
odveta sice jo, ale s obdobným výsledkem :)
Reagovat
zpilat
to je možné
Reagovat
kada.tom
tak předně ani Bára ani Petra nejsou ve 3. kole, natož v QF :-)
Reagovat
zpilat
musíš se na to dívat optimisticky!
Reagovat
kada.tom
ale jo, já věřím tomu, že Petra dojde až k titulu, ale tak ... je to ještě dlouhá štreka :-)
Reagovat
Patri.k
No tak se utká Cetkovská se Strýcovou, to je toho
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová - Kvitová finále když jsme u toho...:D
Reagovat
zpilat
no naštěstí to vychází líp než ve wimbledonu, kdy se potkali už v semifinále :-D
Reagovat
dadaft
parádní, svižný a tichý zápas plný skvělých výměn.
bohužel Aliaksandra první servis pod 50% a několik zbytečných zaváhání - mohlo to být ještě lepší.
ale celkový dojem opravdu výborný,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
VlS
Alexandra se mi tenisově líbila. Moc koukatelnej tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Super Maria vede ve druhém setu 4:2 a jde podávat tak Šarapko vyhraj
Reagovat
Patri.k
Konají se i tenisportal srazy? Chtěl bych totiž všem ukázat své parádní tenisové tričko.
Reagovat
kada.tom
jestli jo, tak o tom nevím :-D mám ale takový pocit, že při větším počtu bychom se pozabíjeli :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslela, že bys chtěl pár lidem dát po hubě.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina a slacker by neměli chodit...aspoň teda ne oba najednou.
Reagovat
Fandina
neboj nepůjdu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Patri.k
Pokud nebudete škudlit koruny, můžeme objednat vyhazovače, ten by případné konflikty jedna dvě zahnal, též by mohl preventivně zkontrolovat jestli si nikdo nedonesl zbraně
Reagovat
Patri.k
Proč? Vždyť já jsem pořád veselej a nikdy nejsem na nikoho naštvanej :D
Reagovat
Fandina
Jestli se tu konají srazy to nevím, ale tričko můžeš ukázat i tady, vyfotit a dát na něj odkaz ... pojď pojď pojď
Reagovat
Mayo
tá Marika dáva neskutočné bomby, to je choré :O
Reagovat
smazaný uživatel
Aj Johnsone, tys byl můj tajnej trumf! No tak teď vyřazení Feliho přebírá Ito.
Reagovat
smazaný uživatel
tak Caro vyhrála i když Sasnovich nepředvedla špatný výkon
Reagovat
smazaný uživatel
Snad se podaří i další zápas a dojde na zápas s Mášou :)
Reagovat
smazaný uživatel
zápas Caro s Marií by byl super snad to Maria dnes vyhraje. Zápasy Caro vs. Maria a Kvitová vs. Azarenka to jsem si před US Open moc přál tak snad na tyhle zápasy dojde
Reagovat
VlS
Marie startuje turbo. Nevím jakej to má vliv na výkon, ale slyšet je to prej až do New Jersey.
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
LukasH
Ať se Máša vyjadřuje o nějakých MTO (i ve srandě). To její zdržování je neúnosný. Ani jednou se nevešla do limitu, navíc si dělá stejnou pauzu, když si špatně nadhodí, míč škrtá nebo mezi 1. a 2. podáním. A ještě jí ani nenapomenuli....
Reagovat
Fandina
je to děs, prostě jí to tak vyhovuje a nikdo s tím nehne
Reagovat
blixa
Další ufffff, normálně jsem se za Andreu opotil !!! To bylo o prsa korejské sprinterky :D Monty, máš kliku žes to nedotlačil !! ;-)
Reagovat
Fandina
Caro má pěkné šatičky. Hezké!
Reagovat
Mayo
výborne Alexandra, hrá skvele zatiaľ (: ...len tak ďalej
Reagovat
smazaný uživatel
zajíavý vývoj zápasu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Maria zapne killer-mode a otočí. To už tu bylo tolikrát... :)
Reagovat
blixa
Taky si myslím. Pustí první set, namlsá soupeřku a pak jí sejme :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je ukázka, jak se vyrovnat s podobnými kopci. Obzvlášť ta část mezi 0:35 - 0:45 by mohla fungovat.

https://www.youtube.com/watch?v=DScc8VA_Ne4
Reagovat
smazaný uživatel
tak todle jsi zabila :DDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
EllNino
Saisai mohla svými mooooooonbally "zastíínit měsííc, přeháázet hvězdyy" :DD
Reagovat
smazaný uživatel
A všichni tu pište pojď, pojď pojď :-DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak bylo to peklo, ale dobře to dopadlo. Zheng se nepovedlo sestřelit žádný satelit a Lucka postupuje. S Alizé má h2h 2:0 (vždy tříseťák), tak snad to dá. Los není špatnej, byla by škoda ho nevyužít.
Reagovat
Fandina
Faktem je, že Lucka opravdu hraje výborně, občas vypadne, ale to se stává, ale obecně je to tedy balada.
Reagovat
smazaný uživatel
nakonec ok. Ale koukám že to skóre u Mášeny je jakýsi čudný..
Reagovat
smazaný uživatel
I tak je to zajímavý, Lucka už myslí na boj o osmifinále a někteří nehráli ani první kolo :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj to je pravda já obdivuji veškteré tyto sportovce a nemusím moc ty keci kolem toho závidění třeba kolem Kvitky po Wimbledonu , nadávání když prohrají zápas .
Reagovat
smazaný uživatel
Super výhrala si no ale nevim těch chyb tam bylo hodně zdálo se mi že dneska nebyla ve své nejlepší kuži , snad tě ta výhra dá zase do kupy, zápas byl opravdu těsný
Reagovat
smazaný uživatel
tak samotná hra Saisai ji asi z té kůže vyvedla. S někým takovým nehraje každý den.
Reagovat
smazaný uživatel
S tímhhle by neměla problém jenom Serena a Errani...
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste jednou si nekde na tenisportalu prectu "pojd, pojd, pojd" a zastrelim sveho krecka. A to jsem na tenisportalu aktivni tak dva mesice. Co chudaci ostatni. Ty uz musi byt v blazinci...
Reagovat
PetaM
Proč? Neumíte se ovládat? :D
Reagovat
Fandina
Neumí se ovládat a jsou netolerantní.
Reagovat
smazaný uživatel
Vítej v klubu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď, pojď, pojď ho zastřelit
Reagovat
Fandina
tak tak tak, co s ním, otravou
Reagovat
PetaM
Nevím, proč by za jeho povahu měl přijít o život nebohý křeček ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro něj by to podle mě bylo vysvobození.. je to smutné, ale je to tak :D
Reagovat
PetaM
Tak to bylo hnusné :D :D :D :D
Reagovat
Fandina
protože nesnášenliví lidé nemají chovat zvířata ... zákon na ně ... pojď pojď pojď
Reagovat
misa
Já už to tady čtu dlouho a vůbec mi to nevadí.

Lucko, pojď pojď pojď :-)
Reagovat
Fandina
joooooooo, proč by ti mělo vadit, co druhý píše, že?
Reagovat
misa
Však píšu, že nevadí. Ale jiným vadí různé komenty a některým dokonce vadí Fandinka.
Reagovat
Fandina
Všimla jsem si, co s tím naděláš ... úsměv
Reagovat
VlS
Luci, výsledek je důležitej , ale UVOLNI SE. Nebyl to zrovna super tenis. Sasanka tedy produkuje antitenis, za to by snad mělo bejt doživotí, ale bylo hodně chyb a tu a tam to nebylo dost tvrdý.
Reagovat
Fandina
výborně. Super. Mám radost a moc držím palce proti Cornet, pojď Lucko pojď pojď pojď!!!
Reagovat
PetaM
Gratuluji! A velký obdiv Lucko, že jsi té Číňance nic neudělala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Co by měla udělat? omlouvám se , viděl jsem jen poslední dvě hry.. Ale uznávám, byla krutě nesympatická :-)
Reagovat
majkl005
třeba jí zabít či tak :D
Reagovat
PetaM
Minimálně zabít ...
Reagovat
aligo
hrála tak nechutně.... oblouky za kterých se prostě nedalo zakončit.... prostě hnus....
Reagovat
smazaný uživatel
Taky mi pila krev, a to jsem s ní nehrál a viděl jsem jen 2 hry ke konci :-D Ještě že to Šafi zvládla, tydle míčky, já zásadně dám vždy do sítě.. :D :D Takže Lucce gratulace k trpělivému výkonu :-D :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba ji ukamenovat nebo spíš umíčkovat.
Reagovat
Fandina
a všechny ostatní, co se nám nelíbí také ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
:/
Reagovat
Fandina
ne, tak jak tedy, je to obráceně?
Reagovat
smazaný uživatel
To je zase nějaký trapný pokus o provokaci nebo co, Fandino?
Reagovat
Fandina
Ani ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! Gratulace k neuvěřitelně trpělivému výkonu. Hrát s takovou soupeřkou... to je opravdu vopruz!
Reagovat
blixa
Ufffffffffffffff, to byla dřina. Takovej tenis by měl bejt zákonem zakázanej !!! :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist