Šanghaj uvidí už čtvrtý letošní souboj Nadala s Federerem!

14. 10. 2017, 13:12
Aktuality 136
ATP ŠANGHAJ - Fanoušci se po půl roce mohou těšit na již čtvrtý letošní, z toho třetí finálový, souboj Rafaela Nadala s Rogerem Federerem. Tenisté, kteří letos získali po dvou grandslamových titulech, se zítra utkají o trofej pro vítěze turnaje Masters 1000 v Šanghaji. Nejvýše nasazený Španěl postoupil do již 10. letošního finále po výhře nad Chorvatem Marinem Čiličem, švýcarský šampion z roku 2014 pak v druhém semifinále zdolal Argentince Juana Martína Del Potra a oplatil mu pár týdnů staré vyřazení z US Open.
Rafael Nadal

Rafael Nadal od srpnového návratu do čela světového žebříčku v soutěžním zápase ještě neprohrál. Po triumfech na US Open a Pekingu vítězí i v Šanghaji, kde dnes přidal už 16. výhru v řadě. 

Jednatřicetiletý Španěl si v semifinále poradil s Marinem Čiličem. O dva roky mladšího Chorvata zdolal 7-5 7-6 a vedení ve vzájemné bilanci zvýšil na 5-1.

Nadal se může těšit na své 111. finále, v Šanghaji si v něm zahrál už při premiéře v roce 2009, kdy podlehl Nikolaji Davyděnkovi. V neděli bude útočit na 76. titul, z toho sedmý v letošní sezoně, během které se do finále dostal už podesáté.

V druhém semifinále uspěl šampion z roku 2014 Roger Federer. Šestatřicetiletý Švýcar zdolal 3-6 6-3 6-3 Argentince Juana Martina Del Potra a oplatil mu porážku ze čtvrtfinále letošního US Open.

Nadal sice vede ve vzájemné bilanci s o pět let starším Federerem 23-14, ale letos s ním prohrál všechny tři souboje, z toho dva ve finále. V duelech na tvrdém povrchu vede Švýcar 10-9.

• ATP MASTERS 1000 ŠANGHAJ •
Čína, tv. povrch, 7.906.170 dolarů
sobotní výsledky (14. 10. 2017)
• Dvouhra - semifinále •
Nadal (1-Šp.) - Čilič (4-Chorv.) 7-5 7-6(3)
Federer (2-Švýc.) - Del Potro (16-Arg.) 3-6 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

136
Přidat komentář
MartinPa
Přátelé, tak je to opět zde - dva vynikající tenisté se opět střetnou tváří v tvář v nelítostném souboji, kde přátelství jde stranou a bratr nezná bratra. Boj to bude otevřený a může skončit třemi vyrovnanými sety, ale také snadnou výhrou jednoho z nich.

Ve hře je několik proměnných:
1. Odskoky jsou zde výrazně nižší než na USO - dle postřehů a srovnání Rafových forehandů, tak cca o 30cm = dle mě důvod proč jsou zde jeho forehandy tak jalové, byť je hraje stejně (krásně to bylo vidět v zápase s Dimou a pak hlavně s Marinem, který měl Rafovo rozloučení se s turnajem na své raketě, ale díky své zbrklé a zbytečně agresivní hře, to dopadlo jinak) = mírná výhoda pro Rogera
2. Rogerova neschopnost/nechuť hrát, pod tlakem na backhandové straně, topspinové údery = výrazná slabina a jedna z cest k Rafovu vítězství
3. Nové prvky v úderové technice Rogera (hraje je jen občas), které dále zvyšují rychlost hry a tím jsou zkrácené nápřahy a kratší dráhy úderů + přidání takové malé smyčky z forehandu (že by něco pobral na Laver Cupu do Rafy?), která přidá více boční rotace
4. Rafova houževnatost a vytrvalost urvat zdánlivě ztracený míč a vymanit se z tlaku překvapivým úderem

Jak je vidět, misky vah jsou srovnány, a tak nezbývá než si přát, aby se dařilo oběma a viděli jsme vyrovnaný boj. Howgh
Reagovat
a.magerova
http://img24.cz/images/77490872908003594051.png
Reagovat
MartinPa
Ten vlevo bude asi Roger - má zvednuté pravé kopýtko :-)
Reagovat
a.magerova
No joooo.... máš pravdu... já to brala klasicky podle vzhledu a taky mi vyšel TEN vlevo, a teď další indicie - kopýtko.... není o čem.... ;-)
Reagovat
Tuttovka
Sice jsem asi větší fanda Federera, ale myslím si, že Nadal ho zítra podrtí. Ty zápasy, co hrál Nadal byly s těžšími soupeři a ti ho víc prověřili. Ohromně se zvedl na servisu a bude mnohem těžší ho brejknout. Federer naopak nemá ten killing bekhend ze začátku sezóny. Dnes jich pár předvedl, ale musel by mít i kopu štěstí. Ale když to bude hezký zápas, kde to půjde oběma a bude to na tři sety asi je mi jedno, kdo z nich vyhraje :).
Reagovat
ipko
vzhľadom na povrch je favorit Roger, ale formu má lepšiu Nadal.. podľa mňa Rafovi tento turnaj nie je súdený..
Reagovat
smazaný uživatel
Fed dnes odohral najlepsi zapas na turnaji. Ak bude hrat rovnako a Rafa rovnako ako v SF, mal by to zurocit...Ale kazdy zápas je iný, typicky bol v tomto Djokovic. Celý turnaj malátny a vo finále skvostný...
Reagovat
tito
Dnes se mi Rafa (v kontextu úrovně hry posledních utkání) moc nelíbil. Hodně stereotypní hra do BH, málo na síti, málo FH po lajně, trestuhodně odevzdaný první brejk ve druhém setu a vůbec celý druhý set. 500 dobrých, za 1000 bych byl radši, tak snad se ve finále zlepší.
Reagovat
smazaný uživatel
Má to prestiz, kvoli zlozeniu finále.

Ale bez ohladu na vysledok Rafa nahral potrebné body, spokojnost...

Zajtra tipujem vyrovnaný zápas, trojsetový a hodnotený ako ich najlepsí v sezóne mimo GS..
Reagovat
smazaný uživatel
Má to prestiz, kvoli zlozeniu finále.

Ale bez ohladu na vysledok Rafa nahral potrebné body, spokojnost...

Zajtra tipujem vyrovnaný zápas, trojsetový a hodnotený ako ich najlepsí v sezóne mimo GS..
Reagovat
Ma3ek
čo poviete keby sme usporiadali tenisový turnaj tu z ludí z tenisportálu a zahrali sme si priamo na kurte podla mna by to tu dosť prečistilo atmosféru keby sme si reálne zahrali spolu :D
Reagovat
Franky
pocitaj somnou ako s prvym ;)
Reagovat
mahycek
Tak, žena mi říká, že Fed. nemá proti Raf. šanci. Asi mají pravdu. 100 ledňáků mi koupí, když Fed vyhraje.
Reagovat
stopan
uvidi sa zajtra, nadal sa od french open prakticky nestretol s hracom svojej kategorie, del potro je hrac, ktory nevydrzi hrat konzistentne cely zapas potvrdilo sa to us open s nadalom, potvrdilo sa to aj dnes s federerom, nadalovu formu mozeme hodnotit so supermmi kategorie wawrinka, Djokovic,murray teda top kategorie, nie nejakych vysinutych kyrgiosov, fogninov, alebo mentalne slabsich hracov ako del potro ci dimitrov.
Reagovat
smazaný uživatel
S hracom top kategorie sa nestretol ani Federer.
Reagovat
Patik
Ako povedal aj Nadalov strýko ..Víťazstvo na US Open ho nejak extrémne neprekvapilo a nepotešilo..lebo neodohral zápasy so špičkovými hráčmi..Betón Tráva je Federerov povrch sú to povrchy ktoré pasujú jeho štýlu hry ..agresívnej rýchlej hre...Nadal je Antuka..tam sú efektívnejšie jeho rotované forehandy..preto je taký úspešný na antuke a o dosť menej úspešný na tvrdom povrchu
Reagovat
annah
Spíš to podle mě vypadá, že žádní ledňáčci nebudou....:-))
Reagovat
Patik
Federer ho zajtra vyškolí..ako v posledných dueloch..jedine kde má Nadal šancu je antuka.
Reagovat
Mayo
Zajtra to vidím na 2-1 pre RF
Reagovat
Franky
a co na to tvoje druhe ja?
Reagovat
fialka
U nás sa vraví Trikrát a dosť! Po troch prehrách za sebou v tomto roku by to mohol Rafa naplniť. ;)
Podľa kurzov je miernym favoritom Federer. Ak sa však Rafa polepší vo využívaní BB a bude držať servis, tak má šancu. Dnes nehral veľmi presvedčivo, zajtra môže byť všetko inak. Rovnako je na tom aj Roger. Bude to hra nervov a neodvážim sa tipovať.
Reagovat
insanezy_
Coze? Dle kurzu je to 65 ku 35 pro Rafu
Reagovat
insanezy_
Spise teda 60 ku 40
Reagovat
Franky
podla akych tiperskych kancelarii je Roger favorit? vies mi poslat aj linky prosimta?
Reagovat
smazaný uživatel
Kurzy zacinali na 1.82 vs 1.84...

Ale potom zrejme spaniel naložil milion eur na Rafu, kedze je vraj velky favorit.
Reagovat
Franky
vies mi poslat z tychto kurzov aj linky prosimta?
Reagovat
Franky
alebo screeny..
Reagovat
Patik
Nadal vyhráva na tvrdom povrchu lebo ešte nestretol poriadneho hráča..a keď stretne niekoho kto hrá agresívnejšie a nebojí sa..tak síce Nadal vyhrá.. ale vydre to v troch setoch..Federer ho už má prečítaného..Nadal proste nemá šancu..a to vnímam tenis objektívne :)
Reagovat
Franky
Vitam ta na TP :) z ktoreho tabora si?
Reagovat
Patik
ďakujem..neviem ako to tu funguje..aké že sú tu tábory ?
Reagovat
Franky
ja ta tu prevediem :) :) FFF - Fanatic Federer Fans :) to som napr ja, Pe3k alebo magerova...je nas samozrejme ovela viac kedze sme tu zrejme najpocetnejsia skupina ale nas troch uvidis castejsie :) potom su tu FFN - fanatic Nadal fans ti su trochu ostrejsi s menej vyberanym slovnikom ohanajuci sa najma H2H medzi Fedexom a Rafom a takto potom aj reaguju kedze nikto nemoze Rafu v 100% forme porazit...ale to je nadlho :) Potom su tu take mensie skupiny Djokovicovci(Kozoroh najvacsi zastupca - sympatak vybaveny skvelymi statistikami, Berdychovci Dimitrovci(najma neznejsie pohlavie) atd...ale tychto moc nevnimam kedze ich tu tak nevidno a je ich menej...A teraz pozor...Ak si Federerovec nepustaj sa prosimta do diskusii s Forehandom,Frantzom a Babolatom.cz ...najvacsi trollovia a provokateri - ale to uz uvidis sam ;) su tu len na vyvolavanie sporov :) Ak si Nadalovec tak good luck v zajtrajsom 'clashi' proti nam ;) Vincenzo ti da zbran a Ralf autak :D :D zatim ;)
Reagovat
Franky
jo a este je tu samostatne dusevne chora skupina ktora sa neda nikde zadelit a ma v drvivej vacsine pripadov zcestne nazory: Mayo a Fandina ...na dalsich sme zatial nedosli :D
Reagovat
Fandina
Jdi se léčit chorá skupino.
Reagovat
tito
Evidentně jsi nepochopil, že Mayko si ve většině případů dělá legraci. Navíc málokdo z uživatelů má tu čest, že jeho výroky zde zdomácněly- viz Pánes, nech to tam vyhrá celé atd..
Reagovat
Fandina
Jj Mayo je králes.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne.

Navážať sa do Mayka je humus prveho stupňa.
Reagovat
smazaný uživatel
Len doplním.

Pánes, nech to tam vyhrá celé, Intergalaktický úder. Roger ponižuje, ako inak El Matador...atd atd
Reagovat
Fandina
býk
Reagovat
Franky
Otrepane hlasky ktore pocujem pri vela prenosoch ci v aj alebo sk/cz jazyku...nic z jekyllo-hydovej hlavy
Reagovat
janek_da
Franky je velký diskuter
Reagovat
Franky
Brdo na teba som uplne zabudol :D zjavis sa...zahnojis a ostane tu par sni smrad :) to je taktika ako u Aliho uder ustup uder ustup ...ty betar ;)
Reagovat
Franky
Par dni*
Reagovat
smazaný uživatel
Janku...

Trenky nezná bratra..
Reagovat
Franky
co zle som napisal? dobra taktika tak som ju pochvalil ako mna janek ze som velky diskuter ;)
Reagovat
janek_da
S tebou mně baví svět
Reagovat
Patik
Snažím sa brať všetko objektívne..mám rád tenistov ,,big four,,..viac ako ich osobu ale vnímam ich tenis..prezentovanie na kurte a tak podobne.
Reagovat
Franky
No tak hore mas nazornu ukazku obraz si uz urob sam :) a ak beres podla spravania tak si urob tiez obraz sam :) na pripomenutie mozno by som ti dal taku barlicku finale AO14 :)
Reagovat
Patik
Vidím ale že tu panuje väčšia rivalita medzi fanúšikmi ako medzi samotnými hráčmi. :)
Reagovat
Franky
Jak v kazdom sporte :D
Reagovat
a.magerova
Jsou tu i FFFF čili Friendly Fanatic Federer Fans, kteří rádi pokecaj s FFNF čili Friendly Fanatic Nadal Fans... časem sám zjistíš KDO je KDO a kdo je Tvému diskuznímu srdci blízký... ;-)
Reagovat
Franky
spravne :) ale i ti obcas stratia nervy s jedincami ako su Forehand ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak snad sis udělal podle diskuze obraz, jak velký diskutér je fanatický Franky :-(
Reagovat
annah
Huráááááá! Veliká radost vládne! Odplata za US Open!
Myslím, že proti Rafovi nemá Roger ve finále moc šancí, Rafa hraje teď opravdu famózně, ale naděje neumírá.... :-))
A konečně se zase dočkáme jejich přímého souboje!
Reagovat
stopan
federer pokial sa nepo.erie, tak je o trosku iny kaliber nez dimitrov, cilic a druhy sled hracov.
Reagovat
Kozoroh
Asi tak, naproti tomu Rafův výkon v Šanghaji je v porovnání s Pekingem horší.
Reagovat
turista
Už aby se vrátil uzdravený Novak Djokovič!
Reagovat
Kozoroh
Moje řeč. A natrénovaný!
Reagovat
Kozoroh
Tak Rogere, je to na tobě, aby do Rafanových rukou nepadl další hardový tunaj!!
Reagovat
Franky
Ano opat cas aby si tabor Maestra a D1okera vypomohli spolu proti trenkoskrabke :)
Reagovat
raduz
Dnes jsem viděl první set od US Open,konkretně třetí v zápase Federer vs Delpo.Tenis to byl dobrý,plný rychlých výměn s mnou očekávaným vítězem,kterého favorizuji i zítra,neboť podmínky mu nahrávají.Pokud by to dopadlo opačně,může to znamenat Federerův definitivní ustup ze slavy.Ruka je stále fenomenální,avšak rychlost nohou přeci jen není taková jako dřív.V minulosti Federer nebyl o moc horším atletem nežli Nadal,nedokázal však ty sprinty opakovat v závěru dlouhých zápasů nejen s Nadalem.Pokud mu půjde podání jako dnes ve třetím setu,vyhraje.Nadala opravdu rád nemám,jeho dominance v další sezoně však není vůbec vyloučena,když navíc ortodoxní fanoušci Federera musí očekávat jeho ustup ze slávy.Co kdyby hrál jen na trávě??Já mám tenis v žebříčku oblíbenosti až tak na 5-6 místě,tudíž mně to žíly nerve.Djokoviče v formě a Gyrose vylečeného klinickým psychologem by to však chtělo jako sůl.
Reagovat
a.magerova
Reagovat
a.magerova
http://www.xy1.cz/a4m5i
Reagovat
annah
Delpo je miláček, že tak krásně prohrál!!!! Vždycky mi byl sympatický, ale po dnešku moje sympatie výrazně narostly! :-))))
Roger se od začátku turnaje nooholil - úplně stejně jako v létě v MOntrealu.
Tak jen aby to nedopadlo jako v tej Kanadě...
Nejspíš dopadne, ale dnes to byla fakt napínavá nádhera...
Reagovat
Pe3k
Del Po kladl větší odpor než sem čekal, ale nakonec to Rogi zvládl a pomstil se za posledně... Zítra bude FeDal finále once again ;)
Reagovat
Mayo
Slajzovanu bitku vyhral prekvapivo Juančo
Reagovat
smazaný uživatel
A celý mač nepřekvapivě elegán ;)
Reagovat
Franky
:DDDDD
Reagovat
Mayo
Vo finále bude Roger favorit.
Reagovat
spaniel
Dalsi alibista.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, Šanghaj je Rafova parádna disciplína...
Reagovat
spaniel
Za to Roger ji vyhrava kazdy rok... mozna jsi byl v komatu, kdyz Rafan vyhraval letos na hardu, a sem za tebe psalo tvoje dvojce. Aktualni formu ma lepsi Nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale áno, aktuálnu formu má Rafa výbornú. Ale aktuálna forma je velmi relativny pojem pri Federerovi, ktorý hra prvy turnaj. Na jesen su v podstate obaja bez prehry..

Podmienky turnaja asi Rafovi moc nesedia, ked tam hral len jedno finále. Asi to nieco znamená. Rovnako asi Novak nevyhral doteraz Cinci len tak nie nahodou...Rafa hra horsie, nez v Pekingu, no stále velmi dobre a kludne zajtra moze vyhrat. Pre mna je to 50;50.:
Reagovat
smazaný uživatel
Což takhle uspořádat veřejný mač spaniela vs Forehanda? Taky 50:50? ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel je zrejme lepsi tenista. Ja sa dostanem na kurt tak 1-2 mesačne..
Reagovat
smazaný uživatel
Nemyslela jsem tenis :D :D
Reagovat
Fandina
To bych podpořila, i když, veřejný mač tu provozují pořád :-)).
Reagovat
Franky
haha tu sa ukazuje tvoj alibizmus...este nesi na kurte a uz vypravas ze nehras poriadne...podla tejto sablony fungujes aj s Nadalom na ATP...vidno to aj pred finale uz mas 10vyhovoriek pripravenych na pripadnu prehru a potomsi budes len vyberat po zapase, namiesto toho aby si sa ktomu postavil ako ja ked som napisal ze ked to dotiahne k titulu uznam ze sa zlepsil na hardoch markantne a do konca roka nanho zle slovo nenapisem...
Reagovat
Kozoroh
Tak to by byla nakládačka :-D
Reagovat
Franky
ja by som si s niekym odtial zahral...avsak akosi nikto nic...aj Gigin uz ustupil z povodnych planov...
Reagovat
Matti
A ty se divis, po tom co tady predvadis?
Reagovat
smazaný uživatel
Tento podivín si ide one man show a este ma pocit, ze ho tu ludia žerú...Nepriznávajú sa k nemu ani vlastní. Typický Bohuš, tentokrát zo Slovenska.
Reagovat
Mayo
Netáraj
Reagovat
Kozoroh
A ty nemudruj!
Reagovat
Franky
Mayo je strasny fejk zbytocne nanho reagujes...
Reagovat
smazaný uživatel
Chum jetze, Juan! Vamos, Roger! Tyto zápasy jsou pro mě srdcovka :)
Reagovat
Kozoroh
Fandi víc Rogerovi, jako! Nechci, aby Rafa měl ve finále ulehčenou práci.
Reagovat
a.magerova
Jedině Rogerovi... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Juan je můj numero dos, jemu nelze nefandit, ale Roger bude vždycky jednička, neboj ;) chceme přeci další Fedal final :)
Reagovat
Franky
Set 2 pre Swiss Maestra hor sa do tretieho!! Delpovi zacina dochadzat stava a ten supertenis co hral 2sety je na ustupe :) Vysnivane finale historicky prveho a 4 hraca je blizko :)
Reagovat
Kozoroh
Rafan čtvrtý? Budu hádat - 1. Roger, 2. Laver, 3. No1e? ;-)
Reagovat
Franky
Borg :D kvoli nevyuzitemu potencialu to je moj taky pomyselny rebricek ale urcite budem rad ak sa Nole na 3poziciu dostane...po jednorucakoch na okruhu je moj top hrac..urcite mu viac fandim ako Nadavalovi
Reagovat
Mayo
DelPo trosku ponizil Rogera teraz krásnym úderom
Reagovat
Kozoroh
Tak to těžko, už xy roků není Fedex ve vzájemných zápasech s Rafanem kurzovým favoritem.
Reagovat
Franky
Tu sa ukazuje Delpova prava tvar...vzdy som ho mal fejka co hraje na srdcia ludi..tie jeho vecne osetrovacky a tvarenie sa ze cez bolest ide a potom vystartuje na 100% a dnes to vysperkoval ked boli ovacie pre Fedexa za BP zacal sa zlosit...Ty FARIZEJ ale ked tebe fandili na US s Thiemom tam tlieskali v stoji kricalo 22 000 ludi vtedy ti to bolo prijemne co? jak hovorim juzani su bastardi co hraju len divadla...vid Penaldo atd..
Reagovat
Tuttovka
Čínské publikum je zjevně dost nevycválané. Raduje se po chybách. Mezi prvním a druhým podáním vyrušuje. Ani se moc nedivím Juanovi, že je naštvaný. Tohle není moc příjemné, když se po vaší chybě na servisu radují jako smyslů zbavení.
Reagovat
blax
A jako co? Ať si vzpomene na Delpo na zápas s Thiemem na US Open. To bylo pro Thiema ještě několikanásobně horší
Reagovat
Tuttovka
Já to neporovnávám. Myslím si, že by to neměli dělat žádní fanoušci při jakémkoli zápase. Kdykoli se to děje, jsem naštvaný. Fanoušci mají být příjemnou kulisou. Je jasné, že každý hráč má jinou oblibu, ale nemělo by se to zvrhnout v záměrné rušení, nebo posměšky. Thiema mi tehdy bylo taky líto.
Reagovat
Kozoroh
Tak ani publika v tradičních tenisových zemích, jakými jsou Francie nebo USA, nejsou uhlazená.
Reagovat
Mayo
Pome Juančo, treba to skúsiť cez 3 sety
Reagovat
MartinPa
Se divím, že to Rogera ještě baví, já už bych tam usnul :-) Ten Chuan je na servisu extrémně zpomalený, chodí pomalu, než podá tak uběhne snad minuta - připomíná mi to Serenu v nejlepších letech.
Reagovat
MartinPa
Tu minutu sem přehnal, teď sem si to stopnul a je to jen 36s. Jinak fanoušci Federera mají nějaké voodoo panenky, které pořád pusinkují :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tie čínske ovce v hladisku!!!

Delpo ide celý gem cez druhý servis..
Reagovat
Stan_Borowitz
Jo, Asie... ráno s Rafou tam byly ty dvě, co se rozbrečely, když měl Čilič setbol, pak ta paní s nástavcem na hlavu s nápisem Vamos. Tady zase ta slečna s plyšovým medvídkem Federer... holt trochu jiná kultura.
Reagovat
Mayo
Fenomenálny DelPo. Údery z ťažkých pozícii keď čelí brejkbolu na pána
Reagovat
Mayo
DelPo zahral 2 intergalaktický BH
Reagovat
Franky
3/4 ...one more left for bow..
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapatá ruka tesne, aj s dávkou stastia. Druhá chlapatá ruka sa ale určite nezdá
Reagovat
smazaný uživatel
* chlpatá :-)
Reagovat
stopan
federer si od.ral sancu na break tym lacne vyhodenim forehandom za stavu 5-3 30-30, nadal by tam nespekuloval a hral ihned forehand po ciare, federer to tam prespekuloval.
Reagovat
smazaný uživatel
To su zas kecy :)

Instinktívne zahratý, tazky uder. Bežna chyba...Delpo kvalitne servuje, Federer v medzihre o nieco lepsi..
Reagovat
Franky
jj ty vies pan tenista ty vies ;) ako ide burza? kolko si dnes vytocil?
Reagovat
Frantz
jj švýcarskej chlupáč by měl zabrat, jinak si FFF sežerou ruce :-D
Reagovat
Mayo
DelPo vie zahrať na obe legendy.
Reagovat
ipko
no Roger necháva Juana hrať..
Reagovat
ipko
Delpo s Fedexom zatiaľ krásny tenis..
Reagovat
Twofinger
Neporazil nahodou Cilic Nadala na turnaji Beijing 2009 ?
Reagovat
fialka
hej, porazil, 6:1 6:3
Reagovat
Pe3k
No smaznul no jak nic 6:1 6:3
Reagovat
Frantz
:-D už nevíš kudy kam, máš z Rafy bobky, tak si ho aspoň vyhoň u 8 let starýho špílu, zoufalče ;-)
Reagovat
Franky
BAN...meno: Frantz
Reagovat
smazaný uživatel
Lol.

A ty si kto?

Ze tu budes ludi vyhadzovat.

Ty nikto :)
Reagovat
Franky
kolko si vytocil dnes?
Reagovat
fialka
Neviem, neviem, som v rozpakoch. Toľko nevyužitých šancí, škoda reči. Za stavu 3:1 v druhom akoby Čiličov servis odchodil. Zdá sa, že ten zvierací inštinkt slabne. Má šťastie, že ma nepočul, to by si za klobúk nedal.

Takto hrať s Federerom si nemôže dovoliť, lebo to bude v háji. Azda sa dobre vyspí a nabudí.
Reagovat
fialka
využité BB 3/12, katastrofa
Reagovat
a.magerova
Zvykejte si.... my to máme, jakože takhle žalostně, už roky... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roky?...25% vyuzivania BB

No tak to som zvedavý ako to doložíš..:)
Reagovat
Stan_Borowitz
Já si pamatuju hlavně na tohle:

US Open 2015 ND vs. RF:

Break Points Won 46% (6 of 13) vs 17% (4 of 23)
Reagovat
smazaný uživatel
Na to si pamatám aj ja.

Ale o rok karma Noleho dobehla..Vo finále s Wawrinkom mal tak 4-5 premenenych z 25...
Reagovat
Kozoroh
Proměněných bylo 3 ze 17.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, 18% (3 of 17) vs. 60% (6 of 10), dost podobné.
Reagovat
Kozoroh
Jak já toho kazisvěta z Lausanne nesnáším!!
Reagovat
a.magerova
https://i.ytimg.com/vi/i0DWoWVCizM/hqdefault.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
6/10?...

No 4/23 a 3/17 teda podobné je, ci?..
Reagovat
Stan_Borowitz
Já to nemyslel ironicky...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Djokovic 3/17 vo finále 2016...17%
Reagovat
smazaný uživatel
Skvelých 1100b, za dva tyzdne, ktore zajtra mozu stupnut na 1500...vyborna robota Rafa..Svetová jednotka a bezprecedentný tretí návrat na svetový trón klope na dvere. Myslim, ze dosial sa nikomu nepodarilo vratit sa na jednotku ani dvakrát.

Dnes vydreté, chýbala tomu lahkost, Cilic sa tiez rozohral....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist