Santoro se rozloučil s Paříží

27. 5. 2009, 14:33
Aktuality 12
Fabrice Santoro se dnes naposledy v kariéře představil na kurtech Rolanda Garrose. Francouzský veterán po včerejšku prohrával s Belgičanem Chrisem Rochusem 3-5 ve čtvrtém setu. Dnes už zápas otočit nedokázal a vypadl. "Příběh je u konce, je na čase otočit list. Příští rok už na kurtu nebudu," oznámil Santoro, který drží rekord 67 účastí na grandslamových turnajích.
Fabrice Santoro

Když letos nastoupil na pařížských kurtech, byl to Santorův jubilejní 20. rok, co na French Open hrál. "Dvacet let, to už v životě něco znamená," řekl po utkání Santoro. "Byla to dlouhá cesta a fantastická kariéra. Hodně jsem se pobavil i naučil."

Santoro a Chris Rochus rozehráli svůj zápas v úterý, ale kvůli tmě musel být duel přerušen za stavu 6-3 6-1 3-6 5-3 pro Belgičana. Oba tenisté se dnes vrátili na kurt po vítězství Dinary Safinové a pobyli si tam pouhých osm minut, během nichž Rochus dotáhl utkání do vítězného konce.

"Příběh je u konce, je na čase otočit list. Příští rok už na kurtu nebudu. Myslím, že je na čase jít," dodal Santoro.

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Já Fabrice mám rád právě pro jeho osobitý styl, jímž je všem univerzálním mlátičům betonu nepříjemný. Vždycky jsem mu držel palce a bude mi na kurtech chybět, ale MERCI za všechno, pane Santoro!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jak řikali v tom pořadu na eurosportu-Santoro je tenisový kouzelník:)
Reagovat
smazaný uživatel
V "tom pořadu na Eurosportu"??? Mohla by jsi být krapet konkrétnější, pajunko??:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
game,sets and mats, když to tak toužíš vědět.
Reagovat
smazaný uživatel
ten zápas bol úžasný :) take vymeny som uz davno nevideli.. tenisový svet prichádza o skvelého tenistu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dominiko, to byly vskutku parádní výměny - neustálé čekání na to, kdy to Santoro pokazí, protože kazil pořád, nedělal vítězné míče, jenom se bránil tím svým vysoce trapným backhandem, přičemž po tomto úderu často nabíhal na síť, Belgičan z toho jenom profitoval a snadno ho prohazoval, prostě Santoro - trapný konec...:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ja sa zastávam Dominky, dnes som sa nato nepozerala, ale vščera áno. Ten tenis ma bavil! A mňa nebaví všeličo a všelikto. Takže... nebuď ironický ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nejsi ty okoun? já jen že máš stejně trapný a ubohý názory...
Reagovat
smazaný uživatel
Skoda, zase o jednoho oblibeneho tenistu mene.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo, taky jsem ho měla ráda. Byl mi hodně sympatický...
Reagovat
skott
Vsak Fabrice jeste pokracuje, jen to bylo jeho posledni French Open.Mluvite jako by uz skoncil, ale on jiste par dalsich dobrych zapasu na betonech nebo trave do konce sezony odehraje.Antuka uz neni v jeho veku pro nej, presto se rozloucil v Parizi dustojne!
Reagovat
smazaný uživatel
skott: jasně že jo, já vím..... napsala jsem to špatně, ale je to jeho poslední sezona, tak tahle ukončená kariéra mě bude dost mrzet
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist