Šarapovová bude v Austrálii útočit na post jedničky

1. 1. 2015, 14:03
Aktuality 259
Ruska Maria Šarapovová bude na úvodních turnajích v Austrálii útočit na post světové jedničky. Pětinásobná grandslamová vítězka odstartuje letošní sezonu v Brisbane, kde bude obhajovat semifinálovou účast z loňského roku. Bylo by krásné být zase jedičkou, ale mým hlavním cílem jsou letos grandslamy, přiblížila své cíle druhá hráčka žebříčku WTA.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Šarapovová zakončila rok 2014 na pozici světové dvojky, což se jí podařilo už potřetí v kariéře - na druhém místě skončila i v letech 2006 a 2012. Ruska v loňské sezoně znovu zářila hlavně na antuce, na níž prohrála jen jediný zápas. Nejprve ovládla prestižní podnik v německém Stuttgartu a následně i turnaj kategorie Premier v Madridu.

Těsně před pařížským grandslamem sice v Římě vypadla už v osmifinále, v němž nestačila na Srbku Ivanovičovou, na Roland Garros Šarapovová ale znovu ukázala svou sílu a získala tak už druhý titul z antukového grandslamu. Na začátku října pak ještě Ruska ovládla turnaj v čínském Pekingu.

"Začátek loňské sezony byl dost divoký a asi to nebylo takové, jak bych si to představovala. Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem se dostala do té správné formy. Vlastně až na antuce jsem se začala cítit sebejistě a mohla jsem hrát svou hru. Jsem moc ráda, že se mi podařilo znovu vyhrát Roland Garros, moc si toho titulu vážím," vzpomínala na minulý rok bývalá světová jednička.

Hned na začátku letošní sezony bude mít Ruska možnost se na tenisový trůn vrátit. Nyní ztrácí na vedoucí Serenu Williamsovou celkem 1435 bodů. Američanka ale nebude na turnaji v australském Brisbane obhajovat vítězství z loňské sezony a Šarapovová, která obhajuje semifinále, bude mít možnost náskok Williamsové před Australian Open snížit. Právě v Melbourne by Ruska mohla na vedoucí post zaútočit.

"Být světovou jedničkou je krásné, ale mým hlavním cílem jsou pro sezonu 2015 grandslamy a další velké turnaje. Doufám, že budu zdravá a budu mít možnost bojovat o ty největší tituly," přiblížila své cíle pětinásobná grandslamová šampionka.

Prvním zastávkou bude pro Rusku turnaj v Brisbane. "Jsem moc ráda, že můžu v Brisbane hrát, je to skvělý turnaj. Minulý rok jsem tam hrála poprvé a moc se mi tam líbilo. Organizace turnaje je perfektní a fanoušci jsou úžasní, takže se tam opravdu moc těším."

Komentáře

259
Přidat komentář
Cico93
ťažká otázka:)
komu patrí tento prenádherný cop?

https://www.facebook.com/127184667291570/photos/a.127191937290843.22606.127184667291570/926646180678744/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt těžký, když je to od Maria Sharapova fans. :DD A není to cop ale culík. :)
Reagovat
Cico93
no vidíš ešte som Vám dal aj nápovedu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tu obludku by poznal každy :D
Reagovat
smazaný uživatel
V kvaldě v Shenzhenu hraje Kumkhum a Krunic, které má Petra velmi ráda :D :P
Reagovat
EllNino
jojo koukal jsem :D ...snad se jim vyhne .))
Reagovat
smazaný uživatel
Jen ať jim to oplatí :D
Reagovat
Michaelus
odhlásila se Sorana
Reagovat
lars
Peta mela hrat v Brisbane hodnotnejsi turnaj !!
Reagovat
smazaný uživatel
to ne, Shenzhen je lepší.
Reagovat
lars
V Brisbane mohla ziskat 470b . porazit treba Marfusu :)
V Cine muze ziskat tak max. asi 280b + se bude muset aklimatizovat na Australii
Reagovat
sprchon
Petra má Čínu (to je země) ráda a daří se jí tam. Určitě dobrá volba. :)
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně ať se Petra vyhne těmhle běhavým hráčkám v Melbourne.
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/galerie/ostatni/219356/

Petra dosáhla stejného umístění jako je její maximum ve WTA, do desítky se dostala věkem zmoudřelá Klárka a do dvacítky jeden stárnoucí šafář. Anketu samozřejmě opanovala... no kdo asi, že?

P.S.: Paní Věra nostalgicky vzpomíná na časy, kdy se z kamarádčoftu na hradě promíjela zabití.
Reagovat
EllNino
https://plus.google.com/photos/114131139157506432297/albums/6099657901548150481?banner=pwa
Fotky z dnešního Brisbane, Karolína už trénovala s Karličkou a pak je ještě vidět na vedlejším kurtu na fotkách se Simonem :)
Reagovat
Frick
V tý se nevyznám, ale z principu je asi blbost, aby to nějak mělo imitovat maso. Buď jsem vegetarián nebo se smířim s tím, že kvůli mne umírají zvířátka.
Reagovat
EllNino
Jak říkám, když umíš maso chutně a zdravě nahradit, nemusíš je jíst vůbec :)
Reagovat
Frick
A koupil by si třeba vegetarián auto v kůži?
Reagovat
EllNino
docela zvláštní otázka, ale taky by mě to zajímalo, já nejsem vegetarián, mně to nevadí, že se kvuli tomu zabíjí zvířata, ale když maso nemusím jíst, tak je nejím, protože vím, že mi nedělá dobře a cítím se po něm daleko hůř, než když si dám sojovej salát nebo tofu pomazánku :) nebo cizrnu a podobně, to samé když si místo pšenice dám špaldu, pohanku, ...vím, že to není moc oblíbené a odsuzuje se to, ale jde o to to dobře upravit,ochutit, protom je to opravdu dobrý :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se nedá říct tak obecně, někteří by si ho koupili, jiní ne. Jde o to že vegetarián jako někdo kdo se zřekl masa z těch etických důvodů, by se pak logicky musel zřeknout i dalších živočišných produktů jako vajec a mléka, pak kožešin a těch kůží, což odpovídá definici veganství, kdyby se tedy chtěl podílet co nejméně na zabíjení zvířat. Pouhé vegetariánství znamená stop podílení se na zabíjení jen v jednom ohledu, a záleží pak na jednotlivci, jestli se zřekne i dalších věcí, nebo ne.
Reagovat
blixa
Možná by se to dalo ještě posunout na : "když umíš jídlo chutně a zdravě nahradit, nemusíš jíst vůbec" ;-)
Reagovat
EllNino
jojo to říkal Kraus :)) ...ale ne, to už je zase moc, jako já si občas kuřecí třeba dám, ale že bych se rval svíčkovou nebo vepřem, to opravdu asi jenom na vánoce, novej rok a takový, třeba zrovna teď o Vánocích, a taky, že už sem celkem dost přežranej :DD ...ale tak co bych pro babičku neudělal, zlomilo by jí to srdce :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já třeba maso ničím zvláštním nenahrazuju, a sójovým "masem" bych ho nenahrazoval určitě. Když už něco tak tofu.
Reagovat
sprchon
Tak jsou i horší věci než maso... Já ho nevyhledávám a asi bych přežil i bez něj. Sójový maso jsem si dal párkrát ve škole v menze a podle toho, jak strašně to bylo překořeněný a přesolený, soudím, že to nebylo o moc zdravější než normální maso.
Reagovat
EllNino
Říkám, záleží, jak to upravíš, když to zaleješ kečupem, přesolíš a přepepříš, paprikuješ a buhvíco, tak to nemá význam :)
Reagovat
sprchon
Prakticky není důvod jíst rozkládající se bílkovinu, která vám nic moc prospěšného nedá. Co je dobré, tak čerstvě zabitá syrová ryba.
Reagovat
Frick
Glumova rybiššška
Reagovat
EllNino
:DDD
Reagovat
sprchon
http://www.myjsmetenis.cz/aktualne/tenisove-zpravodajstvi-archiv/57-rozhovor-s-karolinou-pliskovou-pred-nadchazejici-sezonou-aneb-na-veceri-jedine-s-jagrem
Reagovat
sprchon
Celkem nic moc nového, Kristýna má jet jen do Melbourne, ale jestli bude hrát i někde jinde před tím, to se tam taky nepíše...
Reagovat
blixa
Já jsem to pochopil že spíš asi ne ?
Reagovat
sprchon
Asi tak. Píše se tam, že "letí jen do Melbourne".
Reagovat
sprchon
A asi je dobře, že čtyřhru bere Kája spíš jako přípravu a že přednější bude vždy singl. A dle svých slov je s přípravou spokojená, zaměřila se na kondici...
Takže přeju mnoho úspěchů. :)
Reagovat
PetaM
Jak vidíte své šance na australské túře v Brisbane, Sydney a Melbourne?

Bude to těžké. Ten začátek roku je vždycky náročný, protože to je vlastně po měsíci a půl bez zápasu, bez turnajového rytmu. Takže počítám, že první dva turnaje budou spíš takové na rozkoukání. Navíc ten přechod z naší zimy do Austrálie je nejhorší skok. V Brisbane jsem sice s dostatečným časovým předstihem, tak uvidíme, jak to půjde. V Melbourne bych už měla být stoprocentně připravená, navíc budu nasazená, ale stejně to dost závisí na losu a na tom, jak mi to sedne. Ale celkově si myslím, že jsem dobře připravená a mělo by to fungovat.

Bude hrát v Brisbane, Sydney a Melbourne.
Reagovat
PetaM
Jo aha, vy se bavíte o Kristýně ... Bože :D :D :D Soráč :D
Reagovat
sprchon
Jojo. :D
Reagovat
sprchon
Řeč byla o Kristýně, která pravděpodobně poletí až na AO.
Reagovat
Frick
HM, a já letos v Letňanech na nákupech nebyl. Mohl jsem udělat "KÁJA, TO JE KÁJA! KÁJO, POJĎ SA VOŽRAŤ, MÁM TADY TAXÁLA"
Reagovat
blixa
??? Co to ? :D :D
Reagovat
Frick
Neznáš nejslavnější film s Bolkem?
Reagovat
blixa
Jo aha :D :D
Reagovat
sprchon
Dobře ty! :D :D :D
Pro blixu:
https://www.youtube.com/watch?v=Yt9r_oIPp3E
Reagovat
Frick
Ale působí celkem inteligentně. Aby také ne, když je imuni vůči běsnící Lumpenkavárně a nemluvila o našem moudrem panu prezidentovi negativně.

Ale divim se, že ta Kristýna nezkusila třeba v Brisbane aspoň tu kvaldu a se ségrou debla. Když nic jinýho, tak by i mohla myslet na prizemoney. Proč by je Kája v tom deblu měla vyhrávat pro nějakou cizí holku, že?
Reagovat
Cico93
Noo jedna ztých sympatickejších českých tenistiek:)
Reagovat
Cico93
jedna z dvoch
Reagovat
EllNino
a který jsou nesympatický ? :D
Reagovat
blixa
Asi všechny ostatní :D
Reagovat
lars
jedna z dvoch desitek :))
Reagovat
tommr
taky mě nemile překvapilo, že Kristýna nezkusila aspoň kvaldu v Brisbane. To podle mě nevěstí nic dobrýho. Bud není úplně fit nebo si nevěří. Každopádně to vypadá, že se cesty dvojčat budou dál rozcházet ... :(
Reagovat
EllNino
a nebo se prostě soustředí pouze na Malbourne :)
Reagovat
lars
spis Hobart nebo Auckland mohla zkusit
Reagovat
gigin
http://www.grandslamfantasytennis.com/league-profile/?league=624
Reagovat
smazaný uživatel
Takže když jsem hrála Wimbledon 2014, tak už se znovu nemusím registrovat do ligy?
Reagovat
gigin
Ježiš.. to vymyslel Vlk.. já ho naverbuju zpátky, ať vám to zodpoví...
Reagovat
gigin
Napis Jim, ze mohou zadavat otazky na chatu ve Fantasy?



Kazdy musi kouknout do sveho profilu, kde je uz prihlasen nebo neni?.!!! Tam by to melo byt videt.

Kdyz nejsou, tak ted pozadaji o vstup, jim to normalne potvrdim...

...ale musi vedet, ze ten system to zobrazi az tesne pred turnajem, a budou se videt v lize az to budou anulovany posledni vysledky za USOpen

Rozhodne nemusi zadat ti, co hrali naposledy US, to je na beton, nemyslim tim povrch;D))).
Reagovat
smazaný uživatel
OK, díky. :)
Reagovat
gigin
Jj, v poho.. prostě tam na chatu se ptejte, kdo něco nechápe... :)
Reagovat
sprchon
Jak je vůbec toto možné? :O :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=214201975784
Reagovat
blixa
Divný ! :-o
Reagovat
EllNino
Voráčová - Van Uytvanck
Hradecká - Westbury(WC)
Krejčíková - Minella
Hlaváčková - Fichman
Reagovat
sprchon
Snad budou aspoň nějaký streamy... Třeba Renču s Van Uytvanck bych rád viděl. :)
Reagovat
EllNino
minulej rok byly streamy až od 3. kola kvalifikace, ze 2 kurtů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barča a Andrea ve stejné sekci. Takže postoupit může jenom jedna.
Reagovat
EllNino
kdepak si našel pavouk, na stránce bylo jenom OOP a pavouk ne :/ :)
Reagovat
smazaný uživatel
na TennisForum.com, tam je to dycky včas, když už nikde..
Reagovat
EllNino
už sem to taky našel :) děkuju
Reagovat
EllNino
hm a to samý i Renka a Lucka ...takže ze 4 mohou postoupit max. 2
Reagovat
smazaný uživatel
to sem úplně přehlíd :-)

No mě zajímá hlavně Barča a přeju jí, aby postoupila, abych byl upřímnej :-)
Reagovat
EllNino
já taky Barče, to každopádně :)
Reagovat
Frick
Tak jo. Ale nebude úplně lehký jí fandit, když proti ní bude hrát možná nejkrásnější tenistka WTA.
Reagovat
EllNino
Minella je fakt krásná :) narozdíl od soupeřky Renky :)
Reagovat
Frick
Není Benelux jako Benelux.
Reagovat
Frick
Andrejka si dá předpremiéru mrtvýho singla ve Fed cupu.
Reagovat
tommr
to těžko - ve FC se za rozhodnutýho stavu hraje debl ... :)
Reagovat
Frick
No jo vlastně. A šla by Andrejka do živýho, kdyby byla jednička nebo dvojka zraněna? Nebo by šla Hradecká.

A pak by Pála strašně slízl ty své H-experimenty...
Reagovat
EllNino
Lucka Hradecká v hale, pokud nebude Bouchard, je velice silná soupeřka :)
Reagovat
sprchon
Těžko říct a asi je zbytečné tyhlety "kdyby" řešit... Pála to nějak vybral a vyšlo to. Já mu věřím dál. :)
Reagovat
tommr
s výjimkou Lucky Hradecký mají všechny holky na úvod poměrně těžký soupeřky ...
Reagovat
EllNino
jj ale Lucka zase proti domácímu prostředí :) věřím, že vyhrajou Lucka a Bára, u Andy a Renči nevim nevim :) ale určitě to nejsou nehratelný soupeřky :)
Reagovat
tommr
no snad to první kolo přežije aspoň jedna naše hráčka. Moc velký naděje si ale nedělám. Los našim prostě nepřál ...
Reagovat
smazaný uživatel
jestli má někdo twitter nebo instagram, tak můžete nově sledovat Samičku na těchto 2 sociálních sítích

https://twitter.com/bambamsam30
http://instagram.com/samstosur/
Reagovat
Frick
Serious: Pokud bych třeba dělal nějakou (marketingovou) akci, kde bych třeba chtěl po hráčkách, aby samy nafotily svůj den / svůj pobyt, vrznul bych jim Sony RX 100 III :o)

http://www.alza.cz/sony-dsc-rx100-iii-d1634931.htm

S timhle by i amatér udělal fotečky. A je kapesní :o)
Reagovat
blixa
Jojo, tohle je jeden ze tří nejzajímavějších kompaktů současnosti. Skvěle vymyšlený a provedený hledáček v tak malém těle (fotit na display je peklo), dobrá optika, slušnej chip. Sice má drobné mušky (třeba se občas vypne při zasunutí hledáčku) ale s tím se dá žít. Dá se říct, že po technické stránce s tím i BFU vyrobí slušné fotky.
Reagovat
Frick
A BFU je ochoten se s tím tahat. :o)
Reagovat
blixa
No jo, no. A hlavně to zaplatit :D
Reagovat
Frick
První kvalifikační boje o hl. soutež v Brisbane budou rozehrány právě teď. Zajímavé, že ač bude dneska hrát 28 hráček (bez držitelek WC), tak mezi nimi nebude žádná Češka. :-(
Reagovat
Frick
Je to tam :o) První míček sezóny sezóny 2015 získává Tatjana Maria z Německa.

No, ať poslední získá Karolína (nebo Lucka) na WTA Elite. :o)

(pokud nebudem počítat WTA 125k)
Reagovat
Frick
Pokud ale budem počítat WTA 125k, tak je pravdou, že poslední míček tý předešlý sezóny skutečně získala naše hráčka a to Tereza Smitková v Limoges :o)

Nuže tedy, ať poslední míček sezóny získá Denisa, Kristýna nebo kdokoliv jiný (vyjma Kvítka, Šafi a Káji) v Carlsbadau na samém konci října :o)
Reagovat
Frick
A když jsem už tuto kategorii nakousl, tak přidávám plán WTA 125k z tennisfóra

(i) Nanchang, China in Week 30 (July 27)

(ii) Dalian, China in Week 36 (September 7)

(iii) Taipei, Taiwan in Week 45 (November 9)

(iv) Limoges, France in Week 45 (November 9)

(v) Hua Hin, Thailand in Week 46 (November 16)

(vi) Raanana, Israel in Week 46 (November 16)

(vii) Carlsbad, US in Week 47 (November 23)*

*Subject to the completion of venue upgrades and a satisfactory second WTA site check
Reagovat
Frick
Pardon - na samém konci listopadu. WTA nějak nechce, aby WTA 125k konkurovaly regulíérnim WTA-čkum a tak se budou konat až po sezóně. Pro hráčky kolem TOP 100 to asi vítaná příležitost, jak si nahnat nějaké body a proklouznout do hlavní souteže AO 2016. Možná i pro hráčky kolem TOP 30, které by si tam mohly na stejný turnaj vybojovat nasazení.
Reagovat
Frick
Vjyma těch dvou v Číně. Asi aby ty hráčky, co se nedostanou na US šňůru, se příliš nenudily :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš rád samé statistiky atd. A víš o tom,že má Česká republika ještě dvě prvenství...?
Historicky nejhloupější tenistku v dějinách WTA v první desítce,Kvitová a vůbec absolutní blbku,která byla kdy v první stovce,je ta věc hlaváčková.Bohužel je to hodně smutná statistika,ale hlavně u té hlaváčkové není šance,že kdy kdo překoná...!!!!
Reagovat
misa
Ku.da z LČT opět zvrací!
Reagovat
EllNino
Mrdka zase utočí
Reagovat
smazaný uživatel
Proč jsi hned sprostý ty inteligente...? Myslíš že je to z mé hlavy,je to statistika kterou zveřejnila WTA...
Reagovat
EllNino
proč seš mrdka ty inteligntko, zalez zpátky do řiti a nešiř tu ty svoje houna furt, větší torlí lejno sem ještě neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Nakopala bych tě do prdele ty blbe..budeš na stejné úrovni jak ta hlaváčková..proto se ozýváš...))
Reagovat
EllNino
Říká někdo, kdo neumí pouížvat čárku ve větě :)
Reagovat
misa
Podle statistik Tenisportálu patří nick gabina mezi 3 největší blbce, kteří tady kdy něco napsali.
Reagovat
smazaný uživatel
like :D BIG LIKE
Reagovat
sprchon
+1 :D
Reagovat
blixa
LIKE
Reagovat
smazaný uživatel
+1. + ignor nicky gabina :-)
Reagovat
lars
A nevis preco tam cesky nejsou
Reagovat
Frick
Protože Míša nechtěla přijmout české občanství :-P
Reagovat
Frick
Ono se to zdá. Jsem předsvědčen, že by objektiv s 28mm ekv. a clonou F2.8, F2.4 a možná i F2.0 pro čip 1/2,3" zase tak celký nebyl.
Reagovat
blixa
No .. něco takového je v té 41Mpx Lumii, jenže ten mobil je poměrně dost tlustej a kvalita toho objektivu za moc nestojí. Prostě se podívej, jak velké jsou kompakty s takovým chipem. Součaný mobily jsou opravdu příliš tenoučký než aby se do nich něco takového vešlo.
Reagovat
Frick
http://cdn.cameradebate.com/wp-content/uploads/2012/07/sensor-size-comparison1.png

ta měla čip 1/1,2"
http://cdn.cameradebate.com/wp-content/uploads/2012/07/sensor-size-comparison1.png

Tedy ještě o dost větší, než bych chtěl v mobilech já.
Reagovat
blixa
Jojo, ale však se taky podívej jak vypadá :
http://www.mobile88.com/gen/photos/Nokia/808-PureView/Nokia-808-PureView_227201260336_b.jpg

Tloušťka 18 mm :D Dnešní mobily mají tloušťku okolo 6-7, max 8 mm. Nevím, já tohle neřeším, pro mě je focení mobilem tak max. na QR kody a podobné ptákoviny, na fotografování je fotoaparát ;-)
Reagovat
Frick
Á tak Sony Xperia Z1 má fotoaparát, který bych si představoval - čip 1/2,3" a F2.0 světelnost.

Bohužel ale soudruzi u Sony neodolali "megapixelové válce" a nacpali tam 20 Mpx.
Reagovat
blixa
To jednak a jednak ta optika stojí za prd. Z hovna bič neupleteš ;-)
Reagovat
lars
Za tvych mladych let to bylo lepsi s optikou :))
Reagovat
blixa
A na to si přišel jak ? :D :D To tedy rozhodně nebylo. Objektivy z tehdejší doby by byly pro dnešní digitály v podstatě téměř nepoužitelné. Kvalita dnešní opticky (myslím ta pro fotoapráty hodné toho slova) je oproti minulosti nesrovnatelná. Tehdy se jim o výkoných počítačích pro výpočet konstrukce, či o asférický čočkách či UD sklech nemohlo ani zdát ;-) Což ovšem neznamená, že tehdy nedělali skvělé fotografie. Řešili to velkými formáty a hlavně, fotografii nedělá fotoaparát ale fotograf. Skvělý fotograf vydoluje zajímavý výsledek i z mobilu ( za určitých okolností), ale zde se bavíme o použítí mobilú pro BFU, a tam je to bídné.
Reagovat
lars
Tvoje oci nebyly za mlada tak opotrebovane :))
Reagovat
blixa
No dík teda :D Ale máš pravdu, brejle na blízko jsem nepotřeboval ;-)
Reagovat
lars
co to je BFU?
Reagovat
blixa
Noooo .. možností je celá řada, vyber si ... :D

Běžný Fyzický Uživatel - Běžný Franta Uživatel - Blbý Franta Uživatel ? Bloody Fucking User - Beginner For Unix - BrainFree User ....

;-)
Reagovat
lars
Kdyz u mobilu 3 Mp nemas autofocus a blesk tak vetsina fotek asi nebude dobra ?
Reagovat
blixa
Noooo ... když je v mobil 3Mpx foťák, tak to pravděpodobně bude ten nejhorší vyráběný šunt, i když jinak by ty 3Mpx úplně stačily pro běžné BFU foto. Takže to bude spíš bída z důvodu mizerného chipu a tragické plastové optiky. To že nemá blesk a zaostřování, to bude vadit podle toho co fotíš. Pokud máš dost světla, nepotřebuješ blesk, pokud fotíš jen objekty vzdálené víc jak metr a půl, nejspíš si s tím hloubka ostrosti poradí. Takže tak.
Reagovat
lars
Ten mobil se uz asi nevyrabi.
http://www.gsmarena.com/lg_ks500-2567.php
tak, ze vyfotit s tim treba noviny, aby byly citelne nelze ?
Reagovat
blixa
To záleží na tom, jak je ten chip mrňavej a jaká bude fyzická ohnisková vzdálenost objektivu a jak řídí clonu (zda vůbec cloní nebo vše fotí na plnou díru a reguluje jen čas a citlivost), ale lze předpokládat, že to nebude jeho silná stránka ;-)
Reagovat
VlS
Bavit se o kvalitě fotek z telefonu je jako bavit se o chutným stejku ze sojovýho anti masa. Trochu slušnej objektiv na amatérskou zrcadlovku sám váží asi třikrát víc, než telefon i s nabíječkou. Je to dáno hmotností skla a plastová pecka, která v telefonu nahrazuje objektiv nemůže udělat víc, než prostě může udělat, což se dramaticky dál zhoršuje s úbytkem světla.
Reagovat
EllNino
Prr prr pane, nač ta horká slova, jakožto ten co vyznává bezlepkovou dietu, můžu říct, že dobře upravená soja je vemli chutná a rozhodně to není antimaso...:)
Reagovat
VlS
Co má bezlepková dieta společnýho s kvalitním stejkem? V hovězí flákotě žádnej lepek není.
Reagovat
EllNino
já ale nejím maso :) jen mě naštvalo to antimaso, promiň trochu jsem se nechal unést ...
Reagovat
Frick
Hele, mi jde o to, jak ty hráčky donutit, aby si s sebou tahaly full-frame DSLR a následně ty fotky tahaly večer na hotelu z RAWu :-D
Reagovat
VlS
Nijak, proč by to proboha měly dělat? Kolik fotek jsi udělal v RAWu? Zpracování fotek ze surovejch dat má smysl za určitejch pidmínek - že budeš hodně retušovat - jedna fotka od půl hodiny do několika hodin, pokud s Photoshopem fakt umíš, bez PS ( Corel a podobné grafické profesionální programy) to nemá nejmenší smysl.
Full frame DSLR nemá smysl bez patřičnejch skel a výbava je stejně těžká, jako tenisovej bag. Vzpamatuj se, už je druhýho, to bys už mohl vystřízlivět.
Reagovat
blixa
On vtipkuje :D Ale ohledně zpracování z RAWu, to dává smysl skoro vždycky. I kdybys měl provést jen ty nejzákladnější úkony během pár minut, tak rozhodně dává. No a pokud potřebuješ rozsáhlejší editaci, tak je to nezbytné.
Reagovat
Frick
Tak. Mám 4 roky DSLR a fotim výhradně do RAWu.
Reagovat
misa
Výborně, můžeš udělat nějaké fotky z pražského turnaje :-)
Reagovat
Frick
Dělám je od roku 2012
Reagovat
misa
A je to někde k vidění?
Reagovat
Frick
Kolik jich tam tak může být? Já bych operoval s číslem SEDM.

Nějak si nedovedu představit jako no. 1 Agu, ještě méně Angie a už vůbec slečnu "poslední mesiac v desítke"
Reagovat
lars
zalezi v jakem cas. horizontu ?

Letos Busicka NE
Reagovat
sprchon
A Genii si tam dokážeš představit, jo? Já jsem teda zvědav, jestli se udrží v top 10. :)
Reagovat
lars
Do asi 7 let to neni unreal.
Letos ocekavam vypadnuti z top10. Zalezi jak zvladne navrat do top10
Reagovat
sprchon
Jo, vidím to stejně. ;) Tipuju, že letos obhájí tak 50 - 60 % bodů.
Reagovat
Frick
Ano, jelikož je Džený stále mladičké děvče, tak si jí tam časem jsem schopen představit.
Reagovat
sprchon
Jo jako časem... Já si to špatně přečetl. Myslel jsem pro letošní rok.
Reagovat
Frick
Nikde jsem to na rok 2015 neomezoval. Pravda, mohlo to tak vyznít.
Reagovat
sprchon
Asi to tak nevyznělo, ale většinou se teď bavíme o letošní sezoně, tak jsem to bral tak nějak automaticky... Jak jsem již psal, špatně jsem si to přečetl.
Reagovat
smazaný uživatel
slečna "poslední mesiac v desítke"
Reagovat
Frick
Nemám jí rád.
http://abload.de/img/file0128smufm.jpg
Podívejte se, jak se před časem smála jedný vcelku závěžný zprávě!
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, to si dovolila hodně :D
Reagovat
Frick
Tak třeba se smála nesmyslnosti tý zprávy, protože to fakt byla pěkná kravina.
Reagovat
PetaM
Je tam fakt napsané "Tenistku Šarapovu ..."? :)
Reagovat
sprchon
To víš, Blesk. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V noci už začíná kvalda v Brisbane? A žádná naše tam nehraje? CO je to za bordel.
Reagovat
sprchon
Bohužel... Jen jedna Slovenka - Kučová.
Reagovat
sprchon
A stejně asi nebudou streamy... Musíme to nějak přežít do hlavní soutěže. :D
Reagovat
smazaný uživatel
už aby to tu bylo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nejenom ze tam není žádná naše, navíc me tam kromě yarky snad ani nikdo nezajímá:)
Reagovat
smazaný uživatel
já přeji Lesyi Curenko, Kimiko´, Krajicekové a Virginii. nejsou to moje favoritky, ale nevadí mi a postup jim přeji ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No.1 - v sezone 2015 :
1) nadalej bude vladnuť Serena
2) No.1 bude Maria , hned po AO p15
3) No.1 bude Maria , ale až neskôr v sezone
4) No.1 bude konečne Petra
5) No.1 bude po dlhom čase Ana
6) No.1 sa stane Simona
7) Caroline sa vrati na post svetovej jednotky, pričom vyhra GS
Reagovat
smazaný uživatel
1)
Ale přeju si 4) ;)
Reagovat
smazaný uživatel
1) vidím jako nejpravděpodobnější variantu

4), 5) a 7) mi naopak přijdou dost nepravděpodobné.

i když třeba Caro ten vnímám jako jednu z největších favoritek na hardech (AO, USO), když Serena třeba prohraje s nějakou Cornet nebo tak někým, tak má slušnou šanci.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro *teď vnímám
Reagovat
blixa
Já bych to rozdělil takto :

nejpravděpodobnější - 4) 1)
dost možné - 6) 5) 7)
zcela vyloučené - 2) 3)

;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapče, Aga bude No. 1...!!! Kdo jiný, kromě Sereny a Agy není v top10 ještě zralý. Aga letos vyhraje GS ;)
Reagovat
tommr
přál bych si sice 4, ale jako nejpravděpodobnější vidím varianty 1-3. Kdyby došlo na varianty 5-7 tak bych to považoval za velkej neúspěch Petry ...
Reagovat
sprchon
Asi bude 1)
Jinak doufám, že aspoň jedna z těchto hráček vyhraje letos GS:
Petra, Caro, Aga, Ana.
Reagovat
smazaný uživatel
Na agu jsem celkem zvědavý jak se ji bude dařit pod vedením Martiny.
Reagovat
smazaný uživatel
dufam, že Petra alebo Caroline :)
Reagovat
Bob
Z Nové roku na Apríl? Ten čas ale letí.
Reagovat
Kozoroh
Na ČT Sport je dokument o Fed Cupu, jestli se chcete dívat!
Reagovat
aligo
moc se mi líbí :)
Reagovat
EllNino
"Poď poď, hrajeme to pro sebe" ...to je prostě super, jak se znaj od malička a teď hrály za stavu 2:2 tu čtyřhru :) Happy End ;)
Reagovat
sprchon
Nádhera. :) Snad to pak bude na webu ČT, nestihnul jsem prvních 10 minut...
Reagovat
aligo
přesně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to v ivysílání, já jsem se na to koukala loni. ;)
Reagovat
aligo
až to někdo najdete tak to sem hoďte :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ono?
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10778144204-fed-cup-2014
Reagovat
EllNino
jj už je to tam tejden :)
Reagovat
sprchon
Olala, díky :)
Reagovat
aligo
mám to :D
Reagovat
Cico93
Happy new year
https://www.facebook.com/anaivanovic/photos/a.129105197104999.24606.126966253985560/1055203394495170/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Serena panuje už strašne dlho, su dva sposoby , ktoré by boli aspon pre mna super , ako by to malo byť dalej :D :
1.) po AO sa stane NO.1 Maria,na americkych betonoch Petra a celkovo cely rok by sa No.1 striedala medzi Serenou, Petrou a Mariou. :) :D
2.) Serena bude dalej panovať aj cely tento rok a predbehne Chrissie v počte týždňov No.1 :) :D
Reagovat
George_Renel
projevu bude jedničkou zcela určitě
Zvláště, když se nebude dařit jediné vážně konkurentce v této disciplíně, Viktorce.
Reagovat
sprchon
Já to neměřil, ale Mášin hekot mi přijde hlasitější a pronikavější... V tom tedy asi opravdu vede. :D
Reagovat
marika
Prosím kde můžu sledovat Abu Dhabi? Je někde obraz? Díky
Reagovat
Cico93
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/263045874356100.html
Reagovat
marika
http://sport.aktualne.cz/video-nejzabavnejsi-sportovni-momenty-roku-2014/r~c41fd3aa83bb11e493c9002590604f2e/r~536130881e1111e49cb9002590604f2e/
Reagovat
aligo
nejlepčejšejší video :D
Reagovat
Cico93
Inak taký môj tip je, že ako prvá sa tam namiesto Sereny dostane Carolina Wozniacka. Tej veľmi verím.
Reagovat
sprchon
Na TM byla blízko finále, fandil jsem jí a věřil jsem, že Serenu dá. Byl to krásnej zápas. Taky udělala docela pokrok, si myslím. Jinak je to moje oblíbenkyně, takže ať se klidně dere dopředu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nebude nutný. :D Když by měl někdo Serenu předstihnout tak jedině Petra nebo Simona. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je to tu samy sympatický nick az na dvě výjimky :)))])
Reagovat
Cico93
koho máš na mysli?:(((
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fanoušci Mashy jsme tady tři (Cico, haitik a já)... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Aha haitika jsem prehledla, tak zvysuju počet :))))

Cicko hádej mas jednu možnost :)))
Reagovat
Cico93
práve naopak. My sme sympatickí a opak ste vy!:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ne, třeba Markét je taky sympatická. :) Není to o tom, kdo komu fandí...
Reagovat
Cico93
ale tak jasnééé:)
ja len vrátil trochu úder. To netreba brať vážne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cicko já to ale beru vazne :P tebe omlouvá vek, ze ještě nevis komu správně fandit, viz tvi oblíbenci Rada a Masena, ale neboj, jednou to pochopis :)))))
Reagovat
Cico93
Rada?
Reagovat
sprchon
To může být buď Radek Štěpánek nebo Rafael Nadal. :D Můžeš si vybrat.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sprchon
Taky možnost. :D :D Ale tenis jsem ho hrát neviděl...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jako tenisový trenér by určitě exceloval... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sorry, ty mobily jsou příšerný :))) Rafa samozřejmě melo byt.
Reagovat
Cico93
Rafa
Vickina
Mária
the beest!
Reagovat
smazaný uživatel
The worst! :D
Reagovat
Cico93
Tos prehnala!
Ale máš krásne meno Tak ti to prepáčim:)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla sranda. Ať si každý fandí, komu chce. :) A neřekla bych, že mám hezký jméno. I když původně jsem měla být Tomáš, takže si radši nebudu stěžovat. :DD
Reagovat
EllNino
:O :D Něco proti ? :) Nás je hafo tak bacha :D ...
Reagovat
Cico93
máš hezký:)
Reagovat
smazaný uživatel
Like..:) je videt proč jsme založily svůj klub :))))
Reagovat
Cico93
proč?
Reagovat
lars
1. po AO muze byt, ale utocit rozhodne nebude. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Piště si o mě co chcete , že třeba závidím . Ale na prvním místě než je kdokoliv jenom prosím at není Masha nebo Genie.
Reagovat
smazaný uživatel
no asi tak ;)
Reagovat
blixa
To už by mi míň vadila Evžena ... ale ta nehrozí, ta na to ještě nemá.
Reagovat
kada.tom
naprostý souhlas :-)
Reagovat
Cico93
Ty určite závidiš:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přál bych jí to, ale ještě víc bych jí přál jedničku na konci roku. Ta jí zatím uniká...

Všem, co to Mashe nepřejou... :D
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1414199500185
Reagovat
PetaM
Předkloň se.
Reagovat
lars
...at Te muzeme nakopnout :))
Reagovat
smazaný uživatel
No jestli na mě dosáhnete... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, ze na novy rok by se neměly psát špatné zprávy a prognózy :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, že na Nový rok bych asi neměl být ošklivý, ale zase nejsem až tak pověrčivý. :D Však jsem tady sliboval, že v novém roce začnu používat obrázky. Pár už jsem jich použil loni a pár jsem jich přidělal... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tou špatnou zprávou jsem myslela titulek tohoto článku :)) obrázek jsem neviděla, píšu z mobilu a nějak mi to nejde zobrazit. Znám tvůj obrázek ala Fakáč, mne to nevadí pokud to není na me :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo titulek tohoto článku... Tak pro tebe je ten obrázek taky (ale fakáč to není). :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak něco horsiho když je tu reakce a v ni sloveso Nakopnout?.:)))
Reagovat
PetaM
Co se většinou nakopává? :D
Reagovat
PetaM
Neřekl jsem, co budu dělat :D Existuje i horší věc, než ho jenom nakopnout :D :D
Reagovat
sprchon
Já třeba nejsem nepřející. :D Ale první může být vždycky jenom jedna. Petře to přeju víc. :)
Reagovat
sprchon
Nebo ať jsou obě. :D Ať se prostřídají...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro tebe to není... :)
Reagovat
Cico93
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
...článek mě docela rozhodil. Maria na postu světové jedničky=úpadek tenisu. Možná po Melbourne Maria jedničkou bude, ale Serena toho obhajuje ,,málo,,. A nemyslím si, že by trůn opustila na dlouhou dobu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak, stejně by se tam dlouho neohrala.
Reagovat
smazaný uživatel
To by bylo skvělé, kdyby to vyšlo! :-))

Už se těším na začátek sezony jak malé děcko! :D Už jen dní..
Reagovat
Kozoroh
Serena panuje 98 týdnů v kuse, stovečku sice dá, ale pak by žezlo mohla Mášeně předat ...:)
Reagovat
blixa
Pokud ho hodlá předat, tak jedině Petře a když ne tak to radši Simoně ;-)
Reagovat
sprchon
Souhlas, letos Petra Serenu v nějakém tom finále porazí a dostane se na 1. místo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
mám stejný názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ze bych te nakonec začala mit rada? :)))))
Reagovat
blixa
:D :D ;-)
Reagovat
Cico93
noo jedná lepšia jak druhá:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano přesně, Petra nebo Simona, jedna lepší nez druha a druha lepší.než první.:))
Reagovat
smazaný uživatel
http://ww4.sinaimg.cn/mw1024/bd2e388bgw1enu3515g69j21kw11xwqp.jpg
Reagovat
Cico93
http://2013.rolandgarros.com/en_FR/news/photos/2013-06-05/201306051370457837485.html
Reagovat
blixa
Ale brrrr, nestraš malé děti !! :D
Reagovat
Cico93
aleeee choď!_)
Reagovat
blixa
Čupr holky ! ;-)
Reagovat
tommr
co to ukazujou? :)
Reagovat
sprchon
http://en.wikipedia.org/wiki/Dumpling
Reagovat
blixa
Holky dělaly v Číně nějaké knedlíčky
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/862490410481706/?type=1&theater
Reagovat
sprchon
Nok! :D
Reagovat
blixa
Rudý bolševický ? :D
Reagovat
Cico93
Pelišky:)
toje delo film fakt.
Reagovat
blixa
Jojo ;-)
Reagovat
sprchon
Jo. :) :D
Reagovat
Cico93
to by bolo nádherne.
Reagovat
lars
Uz je novy rok, a ty mas jeste stary mysleni :)) Zmen to !!
Reagovat
PetaM
Doufám, že nenastane konec světa ... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, ze ne..:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist