Šarapovová je v Paříži znovu módní jedničkou

29. 5. 2008, 17:13
Aktuality 1
Ruská tenistka Maria Šarapovová se v prvním kole Roland Garros hodně trápila, ale na módním poli je na pařížské antuce jedničkou. Obdiv sklidily její tmavomodré šaty ve stylu dvacátých let, k nimž si navíc vzala náušnice z osmnáctikarátového zlata. Ty jí vyrobili v jejím oblíbeném newyorském klenotnictví Tiffany, z jehož dílny pocházejí i perličky na jejím úboru pro Roland Garros.
Maria Šarapovová

Svým modelem zaujala i domácí Mathilde Johanssonová, která měla na břiše přišité kytičky. Podle agentury SID jsou však jinak v Paříži k vidění spíše odstrašující módní kreace.

Jako příklad uvádějí Američanku Serenu Williamsovou, která navzdory své mohutné postavě vyšla na kurt v kompletu krémové barvy. Ruska Jelena Dementěvová si pod růžové šaty oblékla tmavé cyklistické šortky a může ji omluvit jen to, že v Paříži byla zima a vlhko. Skládanou sukni Venus Williamsové zase agentura označila za babičkovskou.

Tím nejhorším však prý byly kraťasy Novozélanďanky Mariny Erakovicové, která si pod levou nohavici strkala míček pro druhý servis, což podle kritiků vypadalo jako nádor.

ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
dabelsobul
Obleceni sester Williamsovych je traicne odstrasujici... ale ten nador je u tenistu asi normalni... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist