Šarapovová kvůli zranění krku zrušila exhibici proti Wozniacké

26. 12. 2012, 22:36
Aktuality 2
Maria Šarapovová zrušila svůj první zápas nové sezony, kterou měla odstartovat v pátek v korejském Soulu v exhibičním utkání proti Caroline Wozniacké. Ruská tenistka se omluvila kvůli zranění krku, příští týden v Brisbane by ale startovat měla.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Maria Šarapovová měla před odletem do Austrálie odehrát exhibiční utkání proti Dánce Caroline Wozniacké, celá akce v korejském Soulu se však kvůli zranění krku ruské tenistky zrušila. 

"Každému v Koree se moc omlouvám, že jsem se musela odhlásit z exhibičního utkání. Ráno jsem se probudila s bolestí krční páteře a po provedení několika testů mi lékaři řekli, abych zůstala několik dní bez hry," napsala Šarapovová na Facebooku.

Pětadvacetiletá Ruska by tak měla novou sezonu zahájit příští týden v Brisbane, kde už pořadatelům svůj start navzdory zranění potvrdila.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Brzy se uzdrav, Masho!
Reagovat
smazaný uživatel
Jj.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist