Šarapovová na Advantage Tennis v Praze porazila Kvitovou i Šafářovou

29. 10. 2012, 22:10
Aktuality 182
Maria Šarapovová porazila v exhibici Advantage Tennis V. v pražské O2 areně českou jedničku Petru Kvitovou v utkání na jeden set 6-1. Kvitová se před finále Fed Cupu zotavuje po nemoci, proto na druhý set proti světové dvojce nastoupila Lucie Šafářová a prohrála těsně 6-7.
Maria Šarapovová a Petra Kvitová

"Musím se omluvit za dnešní výkon, nebyl úplně nejlepší," řekla Kvitová v rozhovoru na dvorci divákům, kterých se v hale sešlo přes sedm tisíc, a slíbila, že ve finále to bude proti Srbkám výrazně lepší. "O sto procent," řekla. 

Právě kvůli nemoci, s kterou Kvitová zápolila od minulého úterý a pět dnů ležela v posteli, se na dvorci proti Šarapovové šetřila. V delších výměnách kazila, tak zkoušela hrát kraťasy, ale ty většinou končily v síti a set měl rychlý spád. 

Nedělní finalistka Turnaje mistryň Šarapovová ukázala, že umí skvěle hrát, ale i dobře bavit. Hned při druhé výměně se divila neodpískanému autu a naoko se hádala s rozhodčí. Jednou si rozbalila bonbony vlastní výroby, které letos uvedla na trh pod názvem Sugarpova. Kvitová odmítla, a tak celý pytlík skončil u Šafářové a Kláry Zakopalové a ochutnali i další členové fedcupového týmu v loži. 

Kvitová soupeřku udivila tenisovým kouzlem, při kterém si míč nahrála sama na síť a zakončila držadlem. "Já to taky zkusím, ale nesmíte se smát," pronesla Ruska. O pár výměn později se u sítě snažila, ale míč rukojetí rakety minula. 

V závěrečném gamu podávala Kvitová a za stavu 15:40 měla Šarapovová dva setboly a mečboly. "Je to mečbol finále Wimbledonu, dej eso!" povzbuzovala Ruska soupeřku. Přesně tak totiž Kvitová ukončila jejich zápas loni ve finále slavného turnaje na trávě v All England Clubu. V Praze ale Kvitová neuspěla a prohrála. 

"Šetřila jsem se důvodně kvůli Fed Cupu a po nemoci není jednoduché hrát. S dechem to nebylo jednoduché, a proto to vypadalo, jak to vypadalo. Ale já jsem ráda, že jsem tady mohla být a užila si svoji velkou exhibici," řekla Kvitová.

Šafářová byla Rusce vyrovnanější soupeřkou, obě tenistky předváděly skvělé výměny i údery. Zároveň držely i veselou notu. Šafářová dělala, že se bojí soupeřčiny rány, a klepaly se jí nohy. "Můžu už podávat?" ptala se Šarapovová. 

V jednom gamu pomohly Šarapovové a Šafářové nadějné tenistky Laura Benešová a Kristýna Lavičková. Obě si za své výkony vysloužily potlesk publika světových es a Šafářová chtěla i podpis. "Bylo to výborné," culily se žákyně pražské Sparty. 

Pro jednu výměnu se obě tenistky zase proměnily v mistry mužského tenisu. Šafářová jako levačka zkoušela napodobit Rafaela Nadala, lehce hekala a hrála přeliftované míče. "A ona měla hrát Rogera," vysvětlila Šafářová, že Ruska byla Federerem. 

Diváky o pauzách pobavila i tradiční kostka nad kurtem, na které se jako při hokeji objevovalo srdce a vyzývalo páry k polibku. Jednou kamera našla i Kvitovou a hokejistu Jaromíra Jágra a slavní sportovci nezklamali. "No tak nic, tak jsme si dali pusu. To teď bude všude, to chápu," smála se dvaadvacetiletá Kvitová. 

Šarapovová si udělala legraci i sama ze sebe. "Hraj jako Šarapovová," vyzvala protivnici a Šafářová na jednu výměnu po vzoru Rusky nahlas hekala. 

V závěru setu zaskočila Šafářová soupeřku podáním spodem a vynutila si tie-break. Ve zkrácené hře si Šarapovová lehce podvrtla kotník, ale zápas dovedla do vítězného konce. "Maria nás příjemně překvapila, od svého příjezdu byla strašně fajn. I na kurtu to ukázala a je normální, že chtěla nakonec vyhrát," řekla Šafářová. 

"Mám za sebou nádherný den," pochvalovala si Šarapovová návštěvu Prahy. Obdivovala Staré Město i Tančící dům a jeho fotku si dala na svůj facebook. "Máte krásné město a užila jsem si i exhibici, bylo to moc fajn," řekla Ruska.

Tenisová exhibice Advantage Tennis V v pražské O2 areně:

Šarapovová (Rus.) - Kvitová (ČR) 6-1
Šarapovová (Rus.) - Šafářová (ČR) 7-6(4)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

182
Přidat komentář
petrulinka
Děkuju ti za krásné komentáře, konečně po těch odporných a příšerných komentářích některých tady dole čtu něco pozitivního a naprosto souhlasím s tím, že je potřeba tady některé prostě ignorovat, i když jak napsal myslím quesh, já se někdy neudržím. Takže Monty a i ostatní díky za krásné dnešní ráno, všechny komentáře se fajn četly :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice ne úplně rád, ale přesto se přiznám, že mě Monty docela dostal svými komentáři. Já si na něj snad i zvyknu, protože jak napsal někdo dole, psát pozitivně a s radostí, to se pěstuje málo. Protože mě i příjemně překvapila Masha, tak jsem projevil zájem i o Montyho komentáře a chválím mu je.
Reagovat
smazaný uživatel
máš lajk
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :)

Přeju všem dobrou noc. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Původně jsem se chtěl napřed podívat na stránky ČT, jak ten přenos vypadal v televizi... Ale tady je tolik žádostí o můj komentář, že ho prostě musím napsat hned. :D

Začnu ve zkratce, a to výtažkem z esemesky, kterou jsem psal někdy půl hodiny po konci exhibice...
"Tak už mám po tenise, byl to super zážitek. Podpis jsem bohužel nesehnal, nebyla moc příležitost. Ale jinak byla Maruška naprosto skvělá, co se týká tenisu i zábavy. Bez ní by tu exhibici mohli zabalit. :)"

Takže jsem začal krátce a teď to rozvedu. :) Musím ale postupně, aby to aspoň trochu mělo hlavu a patu...
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 1: Podpis jsem bohužel nesehnal. Nějaká možnost byla, i když ne moc velká. V hale jsem byl už asi hodinu před začátkem a pomalu se tam začali shromažďovat lidi a hlavně děti, které chtěly podpis. Mashy sparring partner jim tam rozdal pár míčků, se kterými se Masha rozehrávala. Pak mu tam házeli nějaké ty tenisáky, programy nebo fotky, aby to donesl Mashe k podpisu. Něco jí tam odnesl i nějaký organizátor, nebo kdo to byl. Já jsem stál někde za lavičkou Mashy, ale oni to vzali spíš z druhé strany a skončili někde tam, kde bylo schodiště. Pak ten organizátor řekl, že už to stačilo a že se bude podepisovat zase až po zápase... Pak tam ještě přišel Mashy sparring partner a rozdával tam takové černobílé fotky s podpisem. Tak jsme se tam pro to natahovali a on řekl "for kids", tak jsme to nechali dětem. :) Po zápase bohužel žádné autogramy neproběhly asi od žádné hráčky. Nebýt toho kotníku, tak by se Masha možná podepisovala i po zápase... Každopádně nebylo jednoduché sehnat nějaký podpis. Diváci v O2 areně (pokud nepočítám ty lóže hned u kurtu) jsou od hráček docela daleko a navíc ještě vysoko. Takže třeba ty tenisáky tam museli házet, aby je ten organizátor chytil atd. :D No prostě jsme museli žadonit, aby to tam Mashe někdo odnesl a ne každému se to povedlo, hlavně co se týká dospělých. Bylo tam spoustu lidí a Mashy sparring partner i ten organizátor brali přednostně věci od dětí, takže těm se Masha podepsala asi všem. Škoda, že nejsem asi tak o deset let mladší. :D Ale chápu to, protože dětem na tom nejvíc záleží a řekl bych, že tam bylo hodně začínajících tenistek. Pro ty malé holky to může být obrovská motivace, když dostanou podpis od takové hvězdy. :) Vůbec by mě nenapadlo se kvůli tomu na někoho zlobit... Kecal bych, kdybych řekl, že mě to trošku nermzelo. Ale opravdu jenom trošku, protože Masha mi to svým vystoupením bohatě vynahradila. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak nejochotnější tenistkou co se týká podpisů byla určitě Lucka Hradecká. Ta zrovna s někým mluvila pod tím zábradlím a lidi na ni volali. Tak se hned dala do podepisování a vzala to tam asi všechno. Já jsem trochu odstoupil, abych pustil někoho, kdo má zájem o Lucky podpis. Kdyby to byla Andrejka, tak bych si možná dal říct. :) Lucka je fajn holka, ale přece jenom jsem po tom tolik netoužil. Bylo by sice docela zajímavé odnést si z exhibice Sharapova - Kvitová/Šafářová podpis Hradecké, ale já měl zájem o někoho jiného. :)
Takže Lucka Hradecká se podepisovala nejvíc. Masha taky hodně, ale hlavně dětem a taky třeba sběračům míčků, co za ní chodili. Ostatní holky jsem neviděl podepisovat vůbec, akorát Petra střílela po prvním setu nějaké míčky do hlediště...
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 2: Bez Mashy by to mohli zabalit. Opravdu to byla hlavně ona, kdo tu exhibici vedl. Skoro všechna zábava byla její práce a ještě k tomu hrála výborný tenis. :) Jak sami víte, Mashu velmi obdivuju, ale po tom včerejšku si jí vážím ještě víc. Věděl jsem, že má smysl pro humor, ale že dokáže být až takhle zábavná? Prostě je moc fajn. Říkal jsem si, že málokdo dokáže divákům za jejich vstupné nabídnout takovou kvalitu. Masha to dokázala s naprostým přehledem. Hrála výborně, pobavila lidi a byla fakt úžasná. :)
Petra měla smůlu vzhledem k té indispozici, jinak by určitě zahrála lépe a třeba by udělala i více srandy. Na druhou stranu, Petra není zrovna "exhibiční typ", což ale není asi žádná z českých tenistek. Jak Petra říkala, hrála svou první exhibici, takže s tím neměla vůbec žádné zkušenosti...
Lucka Šafářová mě příjemně překvapila hlavně tím, že hrála výborný tenis. Ve druhém setu to byla skvělá podívaná z obou stran. Přiznám se, že na takovém tenise jsem byl poprvé v životě a moc jsem si to užil. Masha a Lucka hrály výborně a když si vezmu, že to byla "jenom" exhibice... Na turnajích to musí být paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 3: Teď se ještě zpátky vrátím k té zábavě apod. V tom byla Masha naprosto skvělá. Ta její komunikace s okolím byla vážně zábavná...

Čárový rozhodčí po prvním podání Petry: "Out!"
Masha: "You think?"

Z hlediště: "Come on Rafa!"
Masha: "Really?"

A takhle bych mohl pokračovat. :D Pak taky bylo vtipné, když Mashe chyběly asi dva fiftýny k vítězství v prvním setu, jak řekla Petře: (to radši napíšu v češtině :D)

Masha: "Dej eso."
Petra: "Kam?"
Masha: "Kamkoliv."
Petra mezitím dává aut...
Masha: "No tak, dej eso! Ve finále Wimbledonu jsi dala eso, tak dej eso!"
Petra: "Já to zkouším."

No prostě paráda. :D A úplně nejlepší od Mashy bylo, jak zapojila ty malé holky...

Masha dává raketu juniorce se slovy: "I need a break."
Juniorka jde hrát místo Mashy, která se mění na čárovou rozhodčí...
První podání Lucky jde do autu...
Masha: "Out!"
Druhé podání Lucky už je dobré...
Masha: "Double fault!"

To mě dostalo. :D No a pak bylo super, jak si Masha s Luckou zahrála s malýma holkama čtyřhru... Musím říct, že obě malé byly šikovné a hlavně ta, co hrála s Luckou. Ta si tam od základní čáry neohroženě vyměňovala míčky s Mashou. :)

Zkrátka a dobře, Masha má opravdu originální smysl pro humor a moc mě bavila.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 4: Hodně se tady rozebírá, jak holky vypadají, jakou mají postavu atd. No, já přišel do haly hodně brzy před zápasem a už se tam rozpinkávaly Masha s Petrou. Čeho si asi tak může všimnout dolňák? :D Samozřejmě jsem si jako první řekl, že obě holky mají krásné dlouhé nohy. Asi udělám radost Fandině, v tom může Petra konkurovat Mashe. :) Ale jinak asi nikoho nepřekvapím, nejvíc se mi jednoznačně líbila Masha. Ta má krásnou atletickou postavu a strčila by do kapsy kdejakou modelku. K tomu je krásná v obličeji, krásný úsměv, krásné vlasy a ještě k tomu je zábavná. No prostě naživo je ještě lepší než v televizi. :)
Jak se tady pořád řeší postava Petry, tak musím oponovat všem jejím kritikům a těm, co mluví o nějaké potřebě zhubnout. Petra je opravdu štíhlá holka, jenom má velká prsa a trochu bříško. Ale rozhodně to není nic tak strašného, jak tady z toho někdo dělá... Nohy má vážně krásné a hubené. No prostě v tomto musím souhlasit s Fandinou. :)
Co se týče Lucky Šafářové, myslel jsem si, že je vyšší. Lucku Hradeckou jsem viděl jenom v civilu a taky mi přišlo, že vypadá jinak než v televizi. Naživo je mnohem hezčí. :) Andrejku a Klárku jsem viděl jenom z dálky, ale stále platí, že to jsou pro mě dvě nejkrásnější české tenistky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 5: Tak teď se přesunu k těm různým spekulacím a kritikám ohledně Petry... Bylo vidět, že jí ještě nebylo moc dobře. Na druhou stranu, věřím tomu, že Petra chtěla hrát. Ona prostě nechtěla zklamat ty, kteří tam šli kvůli ní. Když jsem přijel do Prahy, tak jsem viděl aspoň tři bilboardy s Mashou a Petrou... Uznávám, že z tenisového hlediska by bylo momentálně lepší, kdyby oba dva sety s Mashou odehrála Lucka. Na druhou stranu, mnoho lidí mělo určitě radost, že Petru aspoň viděli... Co se týká nějakého podezřívání Petry od některých pisatelů, tak k tomu chci říct jediné. Vy tady kritizujete Petru, ale nikoho nenapadlo kritizovat média za špatné informace. Tady na TP jsem četl, že Petře potvrdili zánět průdušek a Petra přitom v dnešním Sportu říká, že měla zánět nosohltanu... Nevím jak vy, ale já věřím Petře. A jestli fandíte Petře a nevěříte jí, tak mi to přijde hodně smutné. Vždyť by to nebylo poprvé, kdy média přišla se špatnou informací.
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 6: Mrzelo mě, že se Masha na konci zranila. Ale přiznám se, že přímo v hale jsem si toho nevšiml. Možná zpětně si ten moment vybavím, ale když jsem si to přečetl, tak jsem vůbec nevěděl, kdy se to stalo... Akorát mi bylo divné, že Bouček dělal po zápase rozhovor s Mashou vsedě. Pak jsem našel fotky, že si při tom rozhovoru ledovala ten kotník... Ovšem podle příspěvku Verky to vypadá, že to bude dobré. To jsem moc rád a přeju Mashe, ať si užije zasloužený odpočinek. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Téma č. 7: Komentátoři, moderátoři atd. Jak jsme tady řešili s Emičkou, kdo bude tu exhibici moderovat, tak správně trefila Boučka. Mně jeho moderování nevadilo. Anglicky umí dobře a dokáže být občas i vtipný. Jenom by mě zajímalo, jestli Mashe trochu nevadilo to přechylování jejího příjmení... Mně by to teda vadilo. :D Zajímavé je, že třeba v Bratislavě při exhibici Caro a Dominiky říkali Caroline Wozniacki a ne Wozniacká... Jinak mě taky ještě trochu štvalo, jak Bouček hecoval. :D

Před zápasem říkal: "Poprvé v tenisové historii můžeme být svědky remízy. Třeba když Petra vyhraje a Lucka prohraje... Anebo taky může vyhrát Petra i Lucka. Jak byste byli spokojeni s tímto výsledkem?"
Hlediště tleskalo a já: "Néééé!" :D
Bouček pokračoval: "A pak třeba ještě může hrát Andrea Hlaváčková a ta taky vyhraje. Co byste na to řekli?"
Hlediště opět tleská a já si v duchu říkám: "No, na Andrejku bych se podíval." :D

Anebo další hecování...

Bouček: "Stav prvního setu je zatím 4:1 pro Marii Šarapovovou. Vážení diváci, jak se vám líbí tento výsledek?"
Hlediště mlčí, tleskají asi jenom tři lidi včetně mě. :D Tak koukám, že nikdo kolem mě netleská a jenom tak utrousím: "No, mně se líbí." :)
A pak se Bouček snažil Mashu oslabit jejími vlastními bonbony... :D
Reagovat
smazaný uživatel
No, jsem zvědavý, až se podívám na ivysílání ČT na ten přenos... Bude to zase něco jiného. :) Podle ohlasů jsem se dozvěděl, že to prý Svačina komentoval, jako by to bylo finále Wimbledonu. :D Je to cvok... Taky jsem ho tam viděl a ještě Kozohorského.

Jinak ještě doplním, že gigin měl pravdu, jak tady tenkrát psal, že sezení v O2 areně je po delší době trochu nepohodlné. To je naprostá pravda. Po dvou a půl hodinách mě z toho sedadla už vážně bolelo pozadí. :D A taky je tam strašně málo místa na nohy, což je pro mě docela problém...
Jo a jinak jsem dneska koukal ve Sportu (koupil jsem si ho kvůli rozhovoru s Mashou), že tam jsem na fotce s Jardou Jágrem vidět v hledišti. :D

A ještě mám dojem, že tam s Mashou byla Maria Shishkina. Nejsem si jistý, ale podle mě to byla ona, kdo seděl v její lóži. Aspoň měla takové podobné vlasy a myslím, že ten Mashy sparring partner byl možná její trenér... Nevíte někdo, jestli to byla ona?

No prostě jsem si to užil a bylo super vidět Mashu naživo. :)
Reagovat
gigin
Super! Jsem rád, že sis to užil. Fakt ti to moc přeju!! Poučení pro příště - vzít si sebou nějaké dítě!! ;))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, příště s sebou vezmu nějakého juniora! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Naprostej souhlas se všim co jsi napsal,mám podobné pocity Mášenka je prostě zlatíčko a když se usměje tak jsem v koncích :))
Reagovat
Andrew89
Ahoj...v jednu chvíli jsem si také myslel, že je to Maria Shishkina, ale byla to její kamarádka, kterou má napři i na fotce před tančícím domem na FB:)) Jinak s tebou sohlasím a díky za tvůj komentář:) téměř ve všem se s tebou shoduji..no vlastně ve všem:D:) Masha byla super:)
Reagovat
smazaný uživatel
1. prostě rytíř
2. to že dávala podpisy hlavně dětem, sběračům jsem rád. Na zápasech makají jejich cílem je být nenápadný. Konkrétně na letos na USO jsem zíral, jaké měli starty a pohyb po kurtu
3. televize přidává kila a média obecně informace. Včera u exhibice mluvili o bronchitidě, když se vědělo o zánětu nosohltanu
4. Máša si získala hodně fanoušků, kteří ji znali jenom jako přísnou a uhekanou rusandu
5. Lucka Š. byla podle mě naprosto super, už jenom její úsměv (psal to i Oskar)
6. Snad ten její kotník bude ÚPLNĚ ok
7. u Petry jsem trpěl a byl jsem rád, že to skončilo tak rychle. I Maria jí dávala míče spíš na střed, tak to nevypadalo tak zle.
Reagovat
smazaný uživatel
Není zač. :) Já s tebou taky skoro ve všem souhlasím, jak už jsem napsal pod tvým komentářem... Aha, tak já myslel, že je to malá Maruška. :) Byla jí docela dost podobná. Tu fotku jsem viděl, ale nepoznal jsem z toho, jestli to je nebo není ona.
Reagovat
Andrew89
a jo..už jsem si to přečetl:) nevšim jsem si, že jsi to komentoval:) Jsem rád, že máme stejný pohled na věc. Ostatně nikdy jsem proti Marušce nic neměl. Teda měl...a to, že jsem si myslel že mimo kurt je stejně tak přísná...a ona je pravej opak. Fakt byla skvělá. A jako tenistka je světová...to je jasné:)
Reagovat
smazaný uživatel
Máme skoro sjetný zážitky :D Hlavně s tim Bučkem, jak se ptal komu se líbí stav 4:1 pro Mashu? Jsem začal tleskat, paní vedle mě se na mě jen tak podívala :D Pak mi až tak vtipný nepřišlo, jak stříleli po papírový Maruš, ale sranda musí bejt :D
Jinak neseděl jsi ke konci zápasu už na schodech? Já mám jen takový pocit, že jsem tam seděl za tebou.. :-) Joo a po zápase( asi tak 10 minut po tom, co odešla Maria) tam pak se podepsat přišla Lucka Šafářová, která byla opravdu hodně milá. Strašně mě mrzí, že Maruš ty podpisy nerozdávala, protože jsem byl v první řadě na podpisy :D Když jsme stáli na ty podpisy, tak mi bylo až líto těch malých holek, které na Petru pokřikovaly:"Petrooo, podepíšeš se nám, prosím tě?" Petra šla k tomu BMW(zavidim jak prase) a pak šla zadem.. Jeden chlápek měl asi takové kecy:" To je docela vostuda, že se nám nepřijde podepsat.." Takové řeči miluju.. Boože ta Maria byla tak KRÁSNÁ!! Po včerejšku docela přemýšlim, že bych překecal jednoho z rodičů, jestli by se se mnou nechtěl udělat výlet do Istanbulu v roce 2013 :D
Reagovat
smazaný uživatel
1. Tak určitěééé. :D
2. Já jsem taky rád. :) Celkově se mi moc líbilo, jaký má Masha vztah k dětem. Je na ně moc hodná. Třeba těm holkám, jak hrály s ní a s Luckou, těm dala taky svoje bonbony. :)
3. To je pravda. No, já už jsem letos viděl v médiích tolik blbostí, že by mě to vůbec nepřekvapilo...
4. To víš, to se děje tak, když někdo uvěří něčemu, co se někde napíše... Prostě pár novinářů přijde s tím, že je zlá, nafoukaná a já nevím co ještě a už jsou lidi, kteří se toho chytají, aniž by znali skutečnost. Řeší se nějaký její "zlý pohled při hře" a já nevím, jaké všechny kraviny. No a někdo nepotřebuje ani to. Někomu stačí, že heká a je to Ruska. No a už ji automaticky nemá rád... Já mám Mashu moc rád, ale i tak se přiznám, že mě včera příjemně překvapila. Je to ještě větší sympaťačka, než jsem sám čekal. :)
5. Lucka předvedla výborný tenis, fakt jsem si to užil. Je fajn, ale vážně jsem čekal, že bude vyšší. :)
6. Věřím, že jo. Podle informací od Verky to vypadá dobře. :)
7. Jako fanoušek Petry bych byl možná taky trochu rozpačitý, ale když není člověk úplně fit, tak je těžké předvést nějaký výkon... Spoustu lidí mělo určitě radost, že ji viděli hrát aspoň jeden set.
Reagovat
smazaný uživatel
No vedle mě seděly z obou stran ženy, takže jsem byl spokojený. :D A vůbec se mi nějak nedivily, nebo jsem si toho aspoň nevšiml. Já jsem se stejně spíš díval na jednu ženu s raketou. :D Jinak jsem taky vždycky po winneru Mashy řekl: "Dobřééé!" nebo "Hezkyyy!" Ale nikoho jsem tam nepohoršil, za což jsem rád. :) Přece jenom jsem se trošku kontroloval, aby tam odněkud nepřiletěla nějaká rána. :D Ale ne, na tenis většinou chodí slušné publikum... Na schodech jsem neseděl, ale ještě jsem tam asi 20 minut jen tak postával. Přiznám se, že Lucku jsem pak už neviděl, ale některé děti tam šly nadšené, tak jsem si říkal, jestli se tam ještě někdo nepodepisoval... Jo, toho jsem si všimnul, jak se Petra fotila s tím BMW a pak tam někde zmizela. Ty malé holky jsem taky slyšel, toho chlápka naštěstí ne... No, je docela možné, že se Petra vyfotila s bavorákem a pak šla hned někam odpočívat. Bylo na ní vidět, že se ještě moc necítí.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas se všemi body, nejvíce s tím čtvrtým. Lucka pro mě velká sympaťanda s moc pěkným úsměvem.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Už tu panovaly obavy, jestli přijdeš vůbec k sobě.:DD Hlavně, že jsi si to užil! Podpisu škoda, no. Takže zážitek na celý život?:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jinak ta střelba proti té figuríně byl taky úlet. A jak tam Bouček říkal, že Masha odmítla, aby tam stála... No to se nedivím. :D Ale tu papírovou Mashu bych bral, i když lepší by byla samozřejmě živá. :) Taky mě pobavilo, jak Bouček říkal: "No a kdo ji trefí, ten si ji odnese domů." A Jarda Jágr se ho ptal, jestli jako živou a on, že jenom papírovou. Jarda se tak smutně podíval a já říkal: "Škoda, viď?" :D Jinak ten Jarda je taky řízek, strašná sranda s ním byla. Jak se objevil na té kostce spolu s Petrou, tak tam podle mě ani nebylo, aby si dali pusu a Jarda jí Petře stejně dal. A pak aby Inna neřekla, tak jí dal taky. :D Celkově na té kostce byli zajímavé věci, jenom jsem občas nevěděl, jestli se mám dívat na kurt nebo na kostku. :D Ocenil jsem, jak tam opakovaly ty výměny... Jinak jsem měl něco připraveného, kdyby mě náhodou zabrali a chtěli, abych jednu z těch žen vedle mě políbil. Jsem si říkal, že vezmu ten program, co jsem si koupil a na titulní straně políbím Marii. Takže docela škoda, že mě nezabrali. :D Jinak Masha je prostě dokonalá partie, není třeba dalších slov. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nazdar - mělo být....
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, vždyť jsem se taky nějak musel dostat domů. :) Jak říkám, vy byste mě úplně uhnali. :D No jo, ale tak aspoň budu mít pořád motivaci soutěžit o podpis Mashy na jejích stránkách. :) Soutěžím i na stránkách Aničky, ale zatím pořád nic. Někdy to snad vyjde... Jo a díky za vzkaz, který jsem si přečetl až dneska. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A jestli to byl zážitek na celý život? Rozhodně to byl zatím největší sportovní zážitek v mém životě. A myslím, že ho jen tak něco nepřekoná. :) Poprvé jsem byl na tenise a hned na takové světové úrovni. Už jsem toho viděl hodně, ale můžu ti říct, že jsem ještě nikdy neviděl větší sportovní hvězdy. :)

Mezitím jsem ve vedlejším článku napsal další komentář a Caro vyhrála první set proti Hsieh 6:2. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Cheš říct dobrou zprávu? :D Jestli o ní nevíš teda.. Ted koukám na youtube na nejzábavnější momenty z exibice a tam Svačina řiká:" Ještě má Maria letos v plánu 2 exibice, první s Ivanovič v Itálii(čtyřhra) a druhou před Vánoci s Caro" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak o té exhibici s Aničkou vím. Budou to hrát 1. prosince v Miláně. Budou hrát spolu čtyřhru proti Errani/Vinci a taky dvouhru. Masha by měla hrát se Sarou a Ana proti Robertě.
http://www.anaivanovic.com/news/ana-set-milan-exhibition

Snad budou z toho Milána nějaká videa, protože Masha s Anou spolu v deblu, to je ta nejkrásnější dvojice, jakou si dokážu představit. :) No ale o té exhibici s Caroline jsem nevěděl, to je výborná zpráva! :) Takže to letos bude už druhá, první měly spolu v New Yorku... Myslím si, že Masha a Caro jsou ideální hráčky pro exhibici. Umí hrát skvělý tenis a ještě k tomu dokážou udělat zábavu. :)

Mimochodem, Caro právě vyhrála svůj první zápas na TŠ proti Hsieh dvakrát 6:2. :)
Reagovat
dadaft
6:2 6:2
od Caroline sebevědomý výkon, dobrý servis (líbí se mi, jak tam párkrát za set švihne vysoký kick - Su-Wei z tohoi byla perplex)))...
Hsieh příliš mnoho chyb (těch zkažených volejů!), někdy to chtěla ukončit tak nějak ledabyle, jenom rukama - všechno samozřejmě out.
zítřejší utkání Wozniacki - Vinci bude asi první z těch top.
Reagovat
smazaný uživatel
To je snad nejdelší příspěvek, co jsem tu kdy četl. :-D Ale smysluplný a čtivý, to si zaslouží pochvalu. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky. :) Taky si říkám, že deset příspěvků po sobě je moje nejdelší vlákno. No, jsem rád, že je o moje komentáře zájem a jak vidím, tak docela velký. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pokud mám mluvit sám za sebe, tak si kolikrát radši přečtu pozitivně naladěný příspěvek, byť z mého pohledu o konkurenční tenistce, než se pořád prodírat tou záplavou negativismu, pesimismu a někdy i urážek.
Reagovat
Fandina
jak vás tady čtu, tak jsem si vzpomněla, že včera při tom líbání mě zaujalo, jak se Jágr vrhl na Petru a hned jí líbal ... jinak moooooooc super večer a nádherné zážitky ... super super super
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím s queshem, moc hezky napsáno, mohl by ses tím živit :-)kam se na tebe hrabu ..
nevynechal jsi snad nic..jsem ráda, že se ti to líbilo, myslela jsem na tebe, že musíš být z Máši nadšený, jak jsem už psala, na mě udělala dojem, jak byla milá. Taky jsem měla pocit, že veškerou zábavu tam obstarávala ona, jen mě mrzí, že při podání neimitovala Noleho, čekala jsem na to :-))
Ona ho přece umí dobře..
Reagovat
Fandina
tak podle mě je to nejvíc pozitivní člověk píšící zde na TP. U fandění mám jiné priority než on, ale jinak mě dosud nezklamal, co se týče pozitivity a elánu, což o jiných nicích tak přesně říci nemohu. Tedy můj pohled. Také ráda čtu queshe.
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju, Emičko. :) Určitě jsem ještě na něco zapomněl, bylo toho hodně. Snažil jsem se napsat aspoň to nejdůležitější... Jinak to spíš Nole umí imitovat Mashu, ne? :D

quesh: Taky si říkám, že jsou tady některé příspěvky doslova smutné. Nechápu ty lidi, co je píšou a po včerejšku už vůbec ne. V televizi to vypadá trochu jinak, ale když to člověk vidí naživo... Ty holky to vážně umí a není zas tak jednoduché trefit míček, aby to spadlo do těch správných míst. Je zapotřebí spoustu tréninku, aby se ta hra dařila. Není jednoduché dostat se na takovou úroveň a člověk tomu musí hodně obětovat. Ty holky to zvládly... Klobouk dolů! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji. :) Taky nejsem vždycky pozitivní, ale nemám potřebu kritizovat někoho, koho si vážím a mám ho rád. A taky si myslím, že se k ženskému sportu nehodí určitý typ komentářů. To při mužských sportech u mě občas padne i nějaké to ostřejší slovíčko. :D Ale u holek? Kdepak, ty musíme chránit. :)

Udělám takový průzkum: Kolik lidí z TP vlastně bylo na exhibici? Zatím jsem napočítal pět... Verka, haitik, Andrew, Fandina a já. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina: děkuji za pochvalu, já tvé příspěvky taky čtu velmi rád.

Monty25:Já myslím, že o tom, že i ten ženský tenis je kvalitní, že i ty holky musí makat a něco umět svědčila už ta soutěž v podání, které se zúčastnili Jarda a spol. Všechno trénovaní sportovci, takže fyzicky dobře vybavení a přesto servis těžký podprůměr i mezi ženskýma. Ale neviděl jsem to, jen jsem to četl, takže to třeba pánové jenom odflákli. :-)

Mám holt v sobě tak nějak zakódováno, že děvčata se mají chránit, ne jim ubližovat, možná proto tady tu Petru možná až fanaticky obhajuju. A v tom se asi nezměním.

Btw. na exhibici jsem nebyl, ale na Fed Cup se chystám. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Monty moc díky za příspěvky.Exhibice se mi moc líbila,i když jen v TV.Jak jsem Mášu nemusela,tak v mých očích stoupla o 100%!!Působila velice mile a příjemně.Kromě tenisu se mi na exhibici líbí,že hráčky nahradí pokerové tváře úsměvy.
Reagovat
smazaný uživatel
Měla jsem nápad,že bychom ty nepříznivce Petry,projevující značnou dávkou vulgarity, prostě ignorovali.Třeba je to přestane bavit,když se s nimi nebude nikdo dohadovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak by to mělo být - ignorovat je. Ale já se stejně nakonec neudržím.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Mám obavu,že já taky ne,chce to pevnou vůli a pevné nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, chce. Což se ale snáze říká než provádí..
Reagovat
Karolko2
Moc sem nepíšu,ale často čtu místní komentáře.Napsal jste to moc hezky a nastavil jste tu pozitivni atmosféru.Škoda,ze to mnoha lidem dlouho nevydrží a vrati se k národnímu sportu jmenem neustálá kritika.Vam jsem chtěla napsat,pokud budete mít možnost,neváhejte a jeďte na některý turnaj v Evropě.Neni to tak finančně nedostupné a uvidíte zas úplne jiný tenis a to vse kolem turnaje,uvidíte tréninky a budete nadšen a ja bych vám to moc přála.Navic byste o tom zas hezky napsal a možna i ještě trochu víc ovlivnil v dobrém diskuzi na TP.diky
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. No Jarda říkal potom v rozhovoru, že myslel na vyšší číslo. A taky že ty holky obdivuje. Jarda si často dělá srandu, ale tohle řekl podle mě úplně vážně. :) Jestli je to u tebe fanatismus, tak u mě taky. :D Podle mě to není fanatismus. Prostě když máš někoho rád, tak se ho zastáváš. To považuju za normální... Já se taky nejvíc zastávám čtyř mých nej, ale v poslední době na sobě pozoruju, že mi vadí ošklivé komentáře i vůči jiným hráčkám (např. vůči Petře). Já si pamatuju, jak jsem ji ještě na Wimbledonu 2010 podceňoval, ale po něm už jsem si to nedovolil (vzhledem k tomu, koho porazila). :D No a po loňském roce bych si to už vůbec nedovolil... Jinak já se budu na Fed Cup dívat prozměnu v televizi. Těším se na Aničku a v pátek si nesmím zapomenout koupit Sport magazín, protože tam s ní bude rozhovor (konečně se v tom Sportu zabývají něčím smysluplným :D). V zápasech Any budu samozřejmě fandit jí, ale jinak ať vyhraje lepší. Dneska mě trochu zviklala Masha, která řekla, že bude fandit Češkám. :) No, ona totiž asi moc nemusí Jelenu. :D A taky je pravda, že bych tady zase nerad četl nějaké hloupé komentáře na adresu Petry... Ale Aničce fandit budu, to je jasné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Podobných příspěvků už jsem četl několik a jsem za to rád. Konečně mají lidi názor podle toho, že Mashu skutečně viděli a ne jen podle nějakých domněnek (většinou hodně zkreslených). Z toho mám vážně radost. Jinak já mám Mashu moc rád, ale taky mě příjemně překvapila hlavně tou zábavou. :)

Karolko2: Díky. :) Já jsem docela mladý, takže budu mít ještě hodně času. Taky jsem o tom párkrát uvažoval. Třeba Stuttgart nebo Linec nejsou daleko. :)
Reagovat
Karolko2
Moc sem nepíšu,ale často čtu místní komentáře.Napsal jste to moc hezky a nastavil jste tu pozitivni atmosféru.Škoda,ze to mnoha lidem dlouho nevydrží a vrati se k národnímu sportu jmenem neustálá kritika.Vam jsem chtěla napsat,pokud budete mít možnost,neváhejte a jeďte na některý turnaj v Evropě.Neni to tak finančně nedostupné a uvidíte zas úplne jiný tenis a to vse kolem turnaje,uvidíte tréninky a budete nadšen a ja bych vám to moc přála.Navic byste o tom zas hezky napsal a možna i ještě trochu víc ovlivnil v dobrém diskuzi na TP.diky
Reagovat
smazaný uživatel
Jarda si sice často dělá srandu, ale nemyslím, že by někoho zesměšňoval, a holky už vůbec ne. ;-) Já si o sobě nemyslím, že jsem fanatik, oni si to myslí spíš ti, se kterými se tu věčně dohaduju. :-)

Jinak já se snažím tu neurážet ani spoludiskutující ani hráčky, i když se občas asi pohybuju na hraně, jako tuhle, když jsem označil Agu za vracečku a byl jsem tu za to dost pranýřován.

Máša si v poslední době získala mé sympatie tím, jak se hezky vyjadřovala o Petře a to jí i docela věřím, takže možná i proto řekla, že bude fandit našim. Ačkoliv v tom mohl sehrát roli i pud sebezáchovy, ono říct v obklopení českých tenistek a novinářů, že fandí Srbkám... :-)

To je mi jasné, komu ty budeš fandit ;-)

Jinak osobně doufám, že Petra ty dva body udělá, protože jestli ne, tak.. no radši ani nedomýšlet.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro příznivce a fanoušky,kteří se báli o její kotník jako já :D není to nic vážnýho dneska byla v Moskvě na akci pro Samsung a vypadala jako vždycky úžasně ;)
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319014_322146981226252_1665855874_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je moc dobrá zpráva. :) Akorát nevím, kde ses to dozvěděla. :D Na stránkách Mashy nic není a na jejím facebooku taky ne...
Reagovat
smazaný uživatel
To víš jsem na fb mám hodně stránek o Mashe tak se tam dozvím věcí,kolikrát je to ještě dřív než na jejím oficiálním fb :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha. :) No vidíš, já FB nemám... To bude tím. :D
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
misa
http://sport.idnes.cz/fedcupovy-tyms-e-chysta-na-finale-proti-srbsku-fl0-/tenis.aspx?c=A121030_162725_tenis_ma

Stojí tam, že po exhibici nebylo Petře moc dobře, Takže je vidět, že ten nápad s její účastí byl špatný :-( Ať už se rozhodla sama nebo ji k tomu dotlačili.
Reagovat
petrulinka
Nezáleží na tom, co kde kdo napíše, protože nevíš, jestli to Petra nebo někdo z fc týmu řekl. Já jsem zase četla článek na sport.cz a tam nic takového napsáno nebylo, pouze jen to, co včera řekl po exhibici Pála, že Petra zatím trénovat nebude, až ke konci týdne. Ono taky člověk nemůže věřit všemu, co napíšou.
Reagovat
petrulinka
Já už jsem to psala někde dole, že ty příspěvky, co se tu poslední dobou objevují, je naprostý hnus. Objevili se tu někteří trolové, kteří tady předtím nechodili a byl tady klid a pohodička. Nikdo nic nemá proti názoru někoho jiného, ale tolik nechutností a špíny, co se tu v poslední době objevuje, to je až zarážející. Jenže někteří si prostě do pusy nevidí a možná ani na špičku nosu, ale zřejmě bohužel s takovými tady nic nenaděláme. Jedině zbývá je ingorovat.
Reagovat
petrulinka
Já jsem sice včera v Praze nebyla, ale sledovala jsem exhibici v televizi a moc se mi líbila. Jediný člověk, který mi to celé kazil, byl Svačina, který zřejmě nepochopil, že komentuje exhibici a ne FC.
Reagovat
Andrew89
No jo no..Marek:D v hale to bylo hodně cítit, že je to exibice:)
Reagovat
smazaný uživatel
Basa je komentátor, ale sem chodí přece za sebe a jako soukromá osoba. Prezentuje tu své názory, ne názory komentátora. To by to říkal v televizi. Přišl sem, prozradil svou prvou identitu a lidi se ho ptají, kolik vydělává - divná logika, nepřijde ti?

Ty když někde pracuješ a pak jdeš do soukromého života, tak snad taky vystupuješ za sebe a lidi tě tak berou. A neberou tě stále např. jako učitele......
Reagovat
pepin
Prosím Tě, neřeš to je to trapné a ani to za to nestojí.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale tady na fóru ho vždy budou mít hlavně za toho komentátora z televize, tak to prostě je.
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale mluv za sebe. Nevím, jak ostatní, ale já ho tu na TP beru jako uživatele pod nickem Basa - a když sem něco napíše, beru to jako jeho osobní názor a pohled na věc. A na to má snad právo každý.

To, že odhalil, že je Libor Basík z Eurosportu a nebál se jít s kůži na trh, beru jako jeho plus. Když někdo kritizuje jeho komentování nebo má nějaký postřeh nebo dotaz, snaží se mu vyhovět.

Napsal by jsi sem své pravé jméno a zaměstnání ty, odpovídal by jsi na otázky, kdyby se tě lidé ptali, kolik vyděláváš? Bylo by ti to příjemné?
Reagovat
smazaný uživatel
Hergot, já přeci nikde nezpochybňuju, že má právo na vlastní názor a oceňuju, že sem chodí. Ale jednou je to sportovní komentátor, tak ho tak lidi berou. Na tom není nic urážlivého ani nepochopitelného.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se rozčiluješ? Nemusíš nic oceňovat. A nepíšu, že někoho urážíš.
Ale nechápu, proč píšeš, jak ho tady všichni budou brát, a že je to fakt. To jsi nějaký mluvčí TP?

Je to na každém, jak ho bude brát. Já ho beru tak, jak jsem napsal. Když je tu, beru jeho vyjádření jako člověka a ne komentátora.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nerozčiluju. A každý má samozřejmě právo brát to podle sebe. A ani nejsem mluvčí TP.

Ale zkrátka tak, jako cokoliv, co řekne Václav Klaus, je většinou lidí chápáno jako výrok prezidenta republiky, tak cokoliv, co zde na TP řekne Libor Basík aka Basa, bude považováno za výrok "toho komentátora z Eurosportu."
Reagovat
misa
kde jsi? Už se všichni těšíme na tvoje barvité líčení božské Marušky. Snad s tebou neseklo, že si Máša včera zvrtla kotník. :-)
Reagovat
pepin
Mluv a piš za sebe, nikoho nikam netahej.
Reagovat
dadaft
taky se těším na montyho traktát.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, už jsem tady. Vždyť vy byste mě úplně uhnali. :D S tím kotníkem to je smůla, ale snad je to dobré... Přeju Marušce, ať si ve zdraví užije dovolenou! :)
Reagovat
Andrew89
Číst zdejší příspěvky je hnus. Přečetl jsem toho pár a takové špíny a nechutností co je tu napsáno jsem dlouho neviděl a nečetl. Polovina ze těch kteří tu ty nesmysly píšu tam ani nebyla. Já jsem na exibici byl , jsem rád, že jsem tam byl a že tam byla Petra, Maria i Lucka. Včera jsem si to užil. Maria je neskutečně milá až to mě samotného překvapilo. Petra byla viditelně nemocná, je to její rozhodutí (nejspíš) , že tam chtěla hrát. Já kdybych byl v její pozici a kvůli mě (a Marii) byla vyprodaná O2 arena, nastoupil bych také alespon nachvíli. Řešíte tu uplný nesmysly, teorie které jsem se tu dočetl mě konsternují. Slova o tom jak je tlustá atd...no včera jsem jí viděl poprvé live a má krásný dlouhý nohy, velký prsa a normální břicho. Opravdu žádnou mega vanu či co jsem se tu všechno dočetl neměla.
Maria je krásná ženská a ukázal se jaký má užasný přehled o hře. Je to skvělá teniska. těšil jsem se na to jak bude hekat a ono skoro nic:DDD... při lucce už to bylo lepší. Tady jediný vidím, že nejspíše heká(řva) schválně. Ale mě to nevadí, těšil jsem se na to..neumí si představit, že koukám na Mariu a neheká(tak jako tomu bylo skoro při první setu s Petrou) a co se mi na ní líbí uplně nejvíc...je z ní cítit, že chce za každou cenu vyhrát a to i při exibici. To si myslím, že poslední dobou chybí Petře.
Byl to skvělý zážitek a děkuju za něj:)
Reagovat
freeteepek
Souhlas, Petra má jedny z nejkrásnějších nohou mezi tenistkama. V pase trošku vypasená, ale tlustá určitě není. Šarapka je bidlo celkem hezký v obličeji. Mě se tyhle vyzáblý hekající stožáry ale nelíbej. A ani se mi nelíbí její promitivní tenis. Petra by taky mohla hrát pestřejc, má na to. Bohužel poslední dobou jí chybí pohoda a potom se její hra taky omezuje jen na ty její pilíře. Petra by potřebovala hrát častěji v hale, kde se cítí dobře a variuje víc. Škoda, že včera byla nemocná. Přišla kvůli lidem, kvůli tý vyprodaný hale, to je jasný. Navíc to Maria měla jako podmínku. To že Maria zajde za dětma v cizí zemi mě nepřekvapuje. Spíš bych se divil, kdyby tomu tak nebylo. Takové akce jsou dobré pro image nejlépe vydělávající sportovkyně světa a její sponzory.
Reagovat
misa
Petra má opravdu pěkné nohy, ale nejvíc se mi na ní líbí její nádherné modré oči.
Reagovat
pepin
V tom s tou marfušou se s Tebou shoduji, mě se ona ani Ivan. nelíbí. jsou to placky, nic na nich není. Ale každý má jiný vkus, jen je nevhodné to zde pořád omílat a otravovat s tím v každém příspěvku. To většinou dělají určité tipy lidí, nebudu jmenovat abych někoho neurazil.
Reagovat
smazaný uživatel
Víceméně s tebou ve všem souhlasím. :) Co se týká toho hekání, tak si myslím to, co jsem si myslel už předtím. Čím větší úsilí při zápase, tím hlasitější zvukový doprovod. Masha včera samozřejmě nehrála úplně naplno (přesto hrála skvěle), a proto jsme ji neslyšeli tolik, jako ji slyšíme v televizi. Ale zase úplně potichu nebyla... Bylo to takové hezké vzdychání, přišlo mi to dost sexy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
to bych do šarapky nikdy neřekl že půjde do nemocnice za děckama zvlášt v cizí zemi. je to divný
Reagovat
smazaný uživatel
Podívej, to byl jen můj názor na nevhodnost konání exhibice před finále FC. A už to ani nemá cenu řešit, protože exhibice je dohraná.

Jinak s tebou souhlasím, poslat nemocnou Petru na kurt je naprostá hovadina a neblahá vizitka Černoška a lidí, kteří jí zastupují.

A nemyslím si, že je to doslovně tak, že chtěla Šarapova hrát jen s Petrou. Ale Petra, jako naše nejlepší hráčka, jí pozvala a ona pozvání přijala. Dělá se to tak běžně, že se hráči a hráčky zvou.

A už vůbec si nemyslím, že by byla Máša taková namyšlená nána, aby jí vadilo odehrát dva sety proti Lucce, když by věděla, že je Petra nemocná. Co kdyby si v neděli zlomila nohu? Lístky prodány, všechno zařízeno, náhradní řešení by se také muselo najít. Své peníze Máša měla jisté, tak co. Navíc byl ten druhý set delší a divácky atraktivnější, než se koukat na nebohou Petru....
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě máš pravdu. Akorát ti z toho nějak vypadla svobodná vůle a rozhodování Petry samé.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas
Reagovat
smazaný uživatel
Svobodná vůle a rozhodování Petry je jedna věc. A její povinnosti a závazky k manažerovi věc druhá.

Když je Petra nemocná a její manažer, trenér nebo někdo kompetentní, jejichž radami se řídí, by jí řekl, aby nehrála, měla by je poslechnout. Tak jako určitě poslouchá Kotyzu při tréninku apod. Manažer by na ni uměl zatlačit a říci ji, že prestiž vítězství ve FC by měla vyměnit za své přání ukázat se na exhibici.

Osobní názor - Petra mi přijde jako moc hodná a rozumná holka, která spíše poslechne. A ne jako někdo, kdo by si stavěl hlavu, že chce hrát mermomocí nemocná exhibici, když je o víkendu FC.

Kdyby to tak bylo, a nemohlo za to její diletantské okolí, znamenalo by to, že je Petra nezodpovědná nebo nesoudná osoba, která upřednostní exhibici před důležitými zápasy.

Jiná možnost být nemůže, buď je na vidě Petřin tým a nebo Petra. Nemůže být nic uprostřed.
Reagovat
smazaný uživatel
výborně Jerzy!
Reagovat
smazaný uživatel
Nekecej! To je paráda. Ten chlapec je hodně nadějný.
Reagovat
freeteepek
Petra je určitě hodná a rozumná. Jestli poslouchá víc svýho tátu, manažera nebo trénéra je otázka. Ona sama si podle mě dost často není jistá, tak dá na rady moudrých. Až bude tak o pět let starší, možná se to změní:-)Ve světě velkýho tenisu není zase až tak dlouho. Od Wimbledonu 2011, kdy se prakticky přes noc stala hvězdou a na pevno se usadila v top 10 se její prostor pro manévrovávní dost zmenšil. Spíš převažujou povinnosti nad prostorem pro svobodné jednání.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpec se údajně odhlásil z Paříže kvůli zranění. Ale nemám to potvrzené
Reagovat
tommr
pokud je to pravda, tak je to další nepříjemná zpráva v závěru sezony. Doufám, že není ohroženej Radkův start na TM a ve finále DC ...
Reagovat
smazaný uživatel
bohužel potvrzeno, místo Radka bude hrát Gimeno-Traver
Reagovat
a.magerova
Už to hlásili i na Radiožurnálu - něco s kolenem.
Reagovat
tommr
bylo evidentní, že je ještě nemocná, že nemá dobrou kondici a že je úplně z formy. Nastoupit za takovejch okolností na exhibici byla velká chyba. Petra se jen ztrapnila a navíc ohrozila svůj start ve finále FC. V tom stavu v jakým je nemá proti Srbkám téměř žádnou šanci a nevěřím, že by se za pár dní mohla nějak výrazně zlepšit - to by se musel stát malej zázrak. Možná, že by bylo lepší kdyby místo ní Pála nominoval Kláru Zakopalovou ...
Jinak Černošek mi jen potvrdil, že je největší překážka pro další tenisovej rozvoj Petry. Ten chlap je úplně nestoudnej a pro prachy udělá úplně všechno. Navíc je strašně omezenej, protože jinak by pochopil, že zdravá a ve formě hrající Petra by mu vydělala peněz mnohem víc ...
Reagovat
smazaný uživatel
A co když třeba, já nevím, Petra tu exhibici prostě chtěla hrát sama od sebe a Černošek jí do ničeho nenutil, ba naopak i přesto povolal Lucku (což z toho poměrně jasně vyplývá)? Nebo je to příliš složitá myšlenková konstrukce?
Reagovat
petrulinka
Teda ty nás napínáš? Já pořád čekám na tvé včerejší zážitky a ty nikde? Těším se, jak nám popovídáš, jaké to bylo na vlastní oči a ty pořád nic? Že bys nakonec odjel s Marií? Ale musím ti říct, že ač nejsem fanoušek Marie, tak včera byla skvělá, moc se mi líbila, fakt milá holka s krásným úsměvem :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť už jsem tady. :) Tak to by bylo vážně stylové, kdybych sem už nenapsal a vy byste si mysleli, že jsem odjel s Mashou. Ale ne, to bych vám přece nemohl udělat... Teda pokud bych s ní opravdu neodjel. :D Jo, Masha byla super, víc už jsem napsal nahoře. :)
Reagovat
petrulinka
Proboha dejte už Petře všichni pokoj! Važte si všichni toho, že ji vůbec máme, protože až za pár let skončí, tak třeba nebude nikdo místo ní a ještě tady budete všichni vzpomínat. Je sakra její věc, kam jde hrát nebo nejde, jak trénuje či jak odpočívá. Vám všem co tady do ní neustále ryjete někdo leze do soukromí a říká vám, co máte nebo nemáte dělat? Žije snad ona z vašich daní, abyste měli právo rozhodovat o tom, co má nebo nemá dělat? Běžte se navážet do fotbalistů či hokejistů či jiných sportovců a neotravujte tady. Kdysi tady byla normální diskuze, jediný blázen, který tady občas vlezl byl lopata43 a ani ten už tady téměř nechodí. A najednou se tady vyrojilo spoustu strašně "chytrých", kteří vědí, co Petra má nebo nemá dělat, jestli je nebo není nemocná apod. Jděte si všichni tam, odkud jste přišli, je to už opravdu nechutné.
Reagovat
fazil
nezije sice z nasich dani(ikdyz penize z tenisoveho svazu za repre atd...), ale zije z penez za vstupne a za televizni prava na jeji zapasy. ja uz se na ne nastesti nedivam, protoze jeji hra stoji za h...., tim padem je mi jedno kde hraje nebo nehraje. ale jeste asi ma par fanousku a ti je sleduji, tim padem se vyjadruji i k tomu jak a kde hraje..
Reagovat
smazaný uživatel
Čím úspěšnější a slavnější osobnost, tím více pozornosti na sebe poutá. Včetně různých trolů a samozvaných expertů.

Ani si radši nechci představovat, jak to bude vypadat, kdyby nedejbože teď o víkendu neudělala dva body..
Reagovat
petrulinka
Ty se jdi vážně léčit na PL. Kde jsi přišel na takovou blbost, že Petra žije z televizních přenosů jejích zápasů a ze vstupného? Asi ti je dnes hodně špatně, že? A protože její hra stojí jak říkáš za h..., tak proto figuruje již druhým rokem v první desítce světového žebříčku, my tady máme takových hráček asi dvacet, proto do ní budeme plivat a kopat, protože není No.1 a nevyhrává všechny zápasy. Ty jsi dobrý de...
Reagovat
Jan
Podle toho jak dnes Petra vypadá, bych se vůbec nedivil, kdyby skončila mnohem dřív než za pár let a propadla se hodně hluboko v žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak Petra dneska vypadá? Tys ji viděl? Povídej, přeháněj..
Reagovat
Jan
Jak se na ní třáslo břicho, viděli všichni. Svědčí to o její fyzické připravenosti a přípravě. Pokud bude pokračovat v (ne)tréninku jako dosud, nahoru to asi nepovede. Na její obranu zase řeknu, pokud ji Černošek a jiní nutili do natáčení reklam a jiných společenských akcí na úkor tréninku, tak se na tom taky podepsali. Vůbec bych řekl, že to také vypadá, že její okolí ji využilo na doraz kvůli penězům a že to mělo vliv na její letošní sezónu, kromě těch zranění.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to něčím podložené nebo jenom spekuluješ? Jen se ptám.
Reagovat
smazaný uživatel
Davenportové nebo Selešové se třáslo celou kariéru. Taková Slelešová pradoxně razantně zhubla až po ukončení kariéry...
Reagovat
tommr
někde jsem čet, že si Wozniacká stěžovala, že kvůli reklamám a jinejm netenisovejm aktivitám může trénovat jen hodinu a půl denně oproti dřívějším 4 hodinám a že to má negativní vliv na její výkonnost ...
Myslím si, že u Petry to bude podobný nebo ještě horší. Její stav je opravdu alarmující ...
Reagovat
Jan
Reklam s Kvitovou je v TV vidět dost. Po loňském TM byla na ČT4 nějaká společenská akce v Prostějově a určitě nebyla jediná. A Černošek sám prohlásil, že ji na reklamách využili až moc, buď to bylo v nějakém článku tady nebo v TV.
Reagovat
smazaný uživatel
Já zaregistroval dvě reklamy - na banku a na energetickou společnost, to během OH. Pak byla v novinách reklama na poštu. Co mi uniklo?
Reagovat
Jan
A Kotyza na mě letos působí, že si užívá určitě ne malého platu trenéra, ale že by ji dovedl někam dál, to ne. A ještě propustila kondičního trenéra - Ivanka a nového nemů půl roku.
Reagovat
Jan
Prosím tě neřeš to. Podstatné je, v jaké je Petra v neformě, ať je příčinou cokoliv. A to bylä prohlášení před asijskou sérii i TM jak trénovali a že je ve formě. To mluví za všechno.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová s Ivankem ukončila spolupráci na začátku srpna. Zajímavého půl roku, navíc když Kvitová mezitím vyhrála dva turnaje v Americe.
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to neřešil, kdybych tu nemusel pořád číst ty konspirační teorie..
Reagovat
petrulinka
Tady je opět vidět, jak někteří umí všechno překroutit. Pokud vím, tak se psalo, že Ivanko byl pověřen, aby v Prostějově vedl nadějné české juniory a obojí by nezvládl. Proto spolu ukončili spolupráci.
Reagovat
fazil
aha, tak ty prizemoney jim davaji poradatele turnaju ze svych vyplat, protoze jako vedlejsak chodi delat do fabriky..
prober se. chapu, ze existuji i hloupi lide, ale tohle je uz trosku moc...
Reagovat
petrulinka
Běž si laskavě uráže někoho jiného. Jak už jsem jednou psala, tak tady byli vždycky slušně diskutující, ale v poslední době tu lezou jen takoví, kteří mají zapotřebí urážet. Vzpamatuj se člověče. A hlavně si udělej jasno v různých pojmech. Prize money, které hráči a hráčky dostávají jsou od sponzorů a ti sponzoři jsou vždy uvádění, což snad nijak nesouvisí s televizními přenosy a se vstupenkami. Jdi se raději zahrabat sto metrů pod zem a neotravuj tady slušné lidi.
Reagovat
petrulinka
A ještě něco, pokud to náhodou nevíš, tak každý pořadatel turnaje musí mít prize money pro hráče připravené dopředu, proto se taky již dlouho dopředu ví přesné částky, které budou na tom či tamtom turnaji vyplacené. Nebo si snad ty hloupý naivko myslíš, že čekají, až kolik přijde lidí a kolik prodají přenosů a z tržeb platí hráče? Tomu říkám totální hloupost.
Reagovat
Faddova
Nech je tak, zjevně trpí syndromem MČČ (= malý český člověk)... taky tyle velkorysé lidi do nepohody s pozitivní mentalitou miluju. Celkem by mě zajímalo, čím se třeba takový pan Jan živí a co je zdrojem jeho životní frustrace. :-)
Reagovat
tommr
když nebudou lidi na tenis chodit a nebudou se na něj koukat v televizi tak nebudou ani sponzoři ochotný sypat peníze na prize money. Takže fazil má vlastně pravdu ...
Reagovat
smazaný uživatel
stopněte tohle vlákno
Reagovat
smazaný uživatel
S troly se zásadně nesouhlasí. To je jedno z pravidel, jak udržet diskuzi jakž takž v normě.
Reagovat
Faddova
Takže pár centimetrů v pase automaticky vypovídá o fyzické nepřipravenosti? Tak to by se potom muselo týkat i Sereny, jejíž břicho, jak jsem si všimla na TM, není úplně ploché a na zadku kromě svalů tahá x dalších kilo. A to asi pan Jan neviděl běhat třeba takovou Marion... Nebo by se mohl jít podívat k nám na trénink, jak běhají a skáčou žabáky slečny, které by s grácií sobě vlastní jistě označil jako obézní.
A jak dlouho podle pana Jana trvá natočení tří reklam? On si asi myslí, že tam Petra musí dojít pokaždé, když ji vidí v televizi. :-D
Reagovat
smazaný uživatel
A o tom včera mluvil Basa, když ho tady napadali, že na Petře vydělává on jako komentátor. Jenže on tu píše jako soukromá osoba.

Sportovci jsou veřejné osobnosti, za svou slávu a vydělané peníze platí obrovskou daň ve formě ztráty soukromí a třeba i takovýchto fanouškovských diskuzí.

Kdyby tenisté hráli někde sami na plácku, bez diváků na místě i v tv, bez sponzorů, tak by měli svůj klid a soukromí, ale také skoro žádné peníze a slávu.
A žádní diváci a fanoušci - rovná se žádní sponzoři.

Takže co tu stále řešíte nějaké daně. Když zvyšujeme sledovanost toho sportu, zvyšujeme i jejich zisky. Co je na tom pobuřujícího, když to někdo napíše? Vždyť je to pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíš, to mě ani nenapadlo. Že by si myslel, že koukám na přímý přenos? :-D Ale ne, to bychom ho přeci jenom příliš podceňovali. ;-)
Reagovat
tommr
a jak víš, že je fazil troll? Nebo o tom kdo je a není troll rozhoduješ ty?
Reagovat
smazaný uživatel
Jednou je Basa komentátor Eurosportu, tak ho tak všichni budou vnímat. Bez ohledu na to, v jaké roli sem zrovna bude psát. Jinak samozřejmě pravda, nebýt o tenis divácký zájem, nejsou v něm takové prachy. Akorát fazil se tu chová jako trol, to ho poněkud sráží.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě se fazil jako trol nechová. Akorát má jiné názory než ty a ty se jej snažíš dehonestovat.
Reagovat
Jan
Jako obvykle taháte v diskuzi za každé slovíčko. Petra není ve formě, to je fakt. A už nějakou dobu. Už na FO byla její hra často zoufalá a člověk se strachoval o každý míček, aby nešel do sítě nebo do outu. A pak se to s ní táhlo až do teď. To že natáčení reklam a společenské akce ji připravily o čas na trénink je taky fakt. Nebudu počítat o jak velký, protože to nevím, ale vliv to asi také mělo. Rozhodující možná byly jiné věci, ale letos po AO Petra velkou formou až na vyjímky neoplývala. A upřímně, nechci být sprostý, ale včera tam Petra vypadala jak bečka na tenkých nožičkách, na kterých nebyl vidět žádný sval.
Reagovat
Jan
Co se týče Sereny, to je nejatletičtější a nejsvalnatější tenistka na okruhu. Říkat o ní, že je tlustá a srovávat ji s Petrou, no nevím.
Reagovat
Faddova
Když se trochu dbá na formulace, hned je to lepší. ;-)
Reagovat
Faddova
...a pokud jde o Serenu, určitě je jednou z nejatletičtějších hráček, já jsem jenom chtěla říct, že dobrá fyzická kondice nemusí automaticky znamenat štíhlost. Vůbec netvrdím, že je Serena tlustá, ale štíhlá taky není a určitě to, co má na zadku, není jen a výhradně svalová hmota, určitě tam nějaký tuk mít bude. Těch pár faldíků, co má Petra v pase, prostě podle mě není rozhodující faktor toho, že se jí nedaří (nebo že není v ideální fyzické kondici), bude v tom i něco jiného, těžko říct co.
Reagovat
fazil
tak abych ti to vysvetlil jako malemu diteti:
poradatel turnaje obvola agenty hracu a zjisti, kdo mu na turnaj prijede hrat. na zaklade toho obvola televize a sponzory a zajisti financovani. vetsinou minimalne na rok dopredu. ty nejvetsi turnaje-grandslamy atd..tam jsou nejspis smlouvy na nekolik let dopredu. vstupne je jen mala cast z techto financi. pak z techto penez hracum vyplati prize money a jeste mu dost velkej balik zustane v kapse.
takze:mene fanousku-mene penez za vstupne-nizsi sledovanost v televizi(televize ma nizsi prijem za reklamni bloky-mene penez za televizni prava-mene penez pro hrace.
je na tom neco k nepochopeni?????
Reagovat
Jan
Serena může mít na sobě nějaký tuk. Každý ho má a navíc to je žena. Ale je rozdíl, jestli pod tukem jsou svaly nebo ne. U Petry to vypadá víc na tu druhou možnost. Už když jsem viděl na FO, jak se na Petře třásly faldíky, říkal jsem si no nazdar. A tak vypadá celý rok.
Reagovat
smazaný uživatel
tak ještě jednou - Davenportové i Selešové se třásly celou kariéru.
Reagovat
Jan
Ale ještě na letošním AO a HC to na Petře tak vidět nebylo. A loni také ne.
Reagovat
dadaft
Lindsay byla úžasná. její hra měla rytmus. přál bych Petře podobnou kariéru. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Já se nikoho dehonestovat nesnažím, na rozdíl od některých jiných nemám tu potřebu.
Reagovat
smazaný uživatel
1) Exhibice je lepší možná lepší než trénink.
2) Já jako věčný obhájce Petry nechápu, proč tam nedoléčená lezla. Ať mi nikdo netvrdí, že by Černošek nedokázal zařídit tu exhibici úplně bez ní. Obzláště když potřebuje za pár dní být v plné síle, především proti Jeleně "všechno vrátím" Jankovič.
Reagovat
smazaný uživatel
2) Já bych jí býval taky radši viděl v posteli. Ani ti tu nikdo nebude tvrdit, že Černošek by nedokázal zařídit exhibici bez Petry. Člověk ani nemusí být moc velký znalec, aby věděl, že jedna z prvních věcí u takovýchto akcí, které se řeší, je náhradní plán pro případ, kdy by se něco podělalo, včetně absence některé z hráček. Ostatně i s Luckou byli patrně domluveni dlouho dopředu.

Jde ale o to, jestli sama Petra chtěla, aby ta exhibice byla úplně bez ní..
Reagovat
Mr.Pink
Bez Kvitové by se exhibice nemohla konat. Maria řekla, že bude hrát jen s českou jedničku.
Reagovat
smazaný uživatel
je úplně jedno, jestli to chtěla Petra, Kotyza, Černošek nebo třeba ředitel ČT. Ale prostě to byla hovadina.
Reagovat
smazaný uživatel
Mr.Pink: Ale mohla. Tohle si jistě ohlídali dobře.

Korek: je to jedno do té doby, než někdo začne hledat viníky
Reagovat
Mr.Pink
No, jestli si to naopak neohlídala Maria a její management. :-). Černošek říkal, že to byla její podmínka. Ale kdo ví, jak to všechno bylo. Smlouvu z nás nikdo nečetl.
Reagovat
smazaný uživatel
Vážně si myslíš, že organizátoři takovéhle akce si nezajistili "plán B" pro případ absence některé z hráček? Co kdyby Petra nedejbože měla zlomenou nohu, to by ji podle tebe nechali hrát o berlích?
Reagovat
Mr.Pink
V tom případě by, samozřejmě, Kvitovou nikdo hrát nenutil. Plán B určitě existoval, ale o něm nikdo nic neví. Možná by se exhibice zrušila, odložila. Nevím, já jsem jen napsal to, co říkal Černošek.
Reagovat
smazaný uživatel
Zrušení je pro všechny strany ta nejhorší možnost, takže by to nejspíš odehrál někdo jiný, třeba právě Lucka.
Reagovat
fazil
nejdriv se uzdrav a potrenuj, jinak nechod na kurt. jen se ztrapnujes
Reagovat
Jan
Jestli Petra nastoupí na Fed Cup, tak ji Srbky asi hladce přejedou.
Reagovat
mac.hall
Z pohledu Petry nesmyslná akce a hazard. Kdo jí slyšel mluvit před zápasem , musí mu být jasné , že není doléčená. To ostatně potvrdila i na kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas, zdraví je snad důležitější než peníze nebo užití,
kvitová aspoň ukázala, že je úplně z formy, být pálou tak si její
nasazení dobře rozmyslím
Reagovat
smazaný uživatel
A pak, že se nemůže při exhibici nic stát...., přeně to, co se stalo Máše, jsem myslel. Nebylo to tréninkové tempo, ale celkem ostré. Proto jsem pořádání exhibice v době, kdy není sezóna ještě u konce, nepovažoval za dobrý nápad.
Reagovat
smazaný uživatel
A kdo říkal, že se při exhibici nemůže nic stát?
Reagovat
smazaný uživatel
Neslovíčkař. Říkal jsi, jaká to bude pro Petru skvělá rozehrávka před FC a já jsem ti psal, že si myslím, že je blbost hrát exhibici v sezóně, protože by se mohla Petra klidně i zranit. A ty jsi oponoval, že to přece není ostrý zápas, jen takové roztrénování a pinkání.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s tebou? Neodvezla si tě Mária? Chci referát se všemi podrobnostmi!

Dík.
Reagovat
smazaný uživatel
ale takhle se zranit můžeš i při tréninku nebo při výšlapu do schodů
Reagovat
gigin
Taky su zvědavý, co z něj vyleze :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, ale mohl jsem snad vyjádřit svůj názor ohledně pořádání exhibice před finále FC.
Samozřejmě, že se můžeš zranit úplně všude, ale quesh mi právě na mé příspěvky psal, že se nemůže nic stát.
Reagovat
smazaný uživatel
Monty si to určitě náramně užil, pak nemohl dlouho usnout a teď ještě třeba spí a zdá se mu o Marušce. Doufám, že sehnal ten podpis.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Užít si to určitě užil. Ale asi to pak bylo pokažené tím kotníkem. Bych se nedivil, kdyby dala jen pár podpisů a spěchala za Kolářem.
Reagovat
smazaný uživatel
Slovíčkaříš tady ty a neustále se mě snažíš nachytat. Nikde jsem nepsal, že exhibice není riziko. Jen to, že to není větší riziko než trénink, který by tak jako tak holky musely absolvovat. A ještě absolvují.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, bylo na ní vidět, že má obavy. Není se co divit, minulý rok po Tokiu si s kotníkem užila své až dost.
Máš pravdu, monty měl určitě starost a i to pak mohlo poznamenat ten konec exhibice.
Já na to koukal v tv po očku, ale chudák Petra působila opravdu bídně. Snad se to do FC spraví, ale hlavně ať je zdravá, to je nejdůležitější.

Jinak Máša klasicky ví, co a jak a působila dobře, ale mě osobně odzbrojovala Lucka, krásně se usmívala.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Zranit se může člověk všude. Pamatujete na brankáře Koubu a jeho "vanové" zranění?

Čistě teoreticky by to riziko zas nemělo být tak velké, ale nejsou tak koncentrované (musí dělat srandu, s komentátorem mluvit, nemají přípravu) a z nekoncentrace bývá velká část zranění. A přitom hrají zápas.
To vlastně potvrzuje i Maruščino zranění, že se jí to stalo na konci.
Reagovat
smazaný uživatel
nedopsal jsem větu:
To vlastně potvrzuje i Maruščino zranění, že se jí to stalo na konci, kdy už i tak slabší koncentrace mohla polevit ještě o další stupeň.
Reagovat
smazaný uživatel
předloni v NBA Carlos Boozer jako nová posila Chicaga Bulls s fungl novým kontraktem na 80 miliónů dolarů na 5 let zakopl v hotelu o těšku, zlomil si ruku a stál dva měsíce. Kevin Love jako největší hvězda Minnesoty a zlatý olympionik z Londýna dělal na tréninku kliky a týden před začátkem sezóně mu praskla kůstka v zápěstí, absence měsíc...Víte, jak to je - na posraného i hajzl spadne.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, to jeho zranění pamatuju. Jasně, zranit se můžeš všude. Jak sám uvádíš v dalších větách, je to přeci jen něco jiného než zápas, ale i než třeba trénink.

No, já měl prostě jen názor, že pořádat exhibicei den po finále TM a v týdnu před FC, není nejšťastnější řešení. Nemohlo se totiž ani vědět, že Petra nedojde třeba do finále. A i vzhledem k tomu, že je náchylná na různé astmatické problémy, by to na ni mohla být zátěž. Tak jsem prostě uvažoval ještě předtím, než se toto všechno s tou Petrou schrulo.
Reagovat
smazaný uživatel
Máša se mi líbila, byla milá, vstřícná, sympatická..působila až zranitelně chvílemi. Bouček by si mohl vyndat ruce z kapes při rozhovoru :-/
Jsem hodně zvědavá, co bude psát Monty :-)
Reagovat
smazaný uživatel
však se trochu zranila na konci
Reagovat
smazaný uživatel
no kotnik a rek bych, ze docela dost, nicmene nechtela to na sobe dat znat, ale porad po te noze koukala ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jojom snad přizná, že tohle je opravdová dáma a tenisová persóna a ne ta jeho blbá polsko-dánská kvočna, která předvádí jenom pěkné trapasy.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš to tady, Emičko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, proč urážíš Caroline. Mám rád Mashu i Caro a právě jejich společná exhibice letos v New Yorku byla podle mě jednou z nejlepších exhibic v poslední době. Obě jsou fajn holky, zábavné a dobře komunikujou s okolím. :) No nic, měl jsem o tobě vyšší mínění...

Jinak teď Caro právě hraje svůj první zápas na TŠ, takže to tak jedním okem sleduju při psaní komentářů. :D Come on Caro! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Matematické okienko. Ak dnes Kvitová vyhrala jeden gem a sľúbila, že sa jej výkon proti Srbkám zlepší o 100%, koľko gemov vyhrá vo finále?

Inak to ale vyzeralo na fajn zábavu..Takže Monty, je to pravda?..Ako bolo?..
Reagovat
smazaný uživatel
Slíbila, že její VÝKON bude lepší. No, jestli rozhodují ve výsledku jenom detaily, tak to bude 2x 6:0.
Reagovat
Fandina
Forehand ... je to tak, byla to super zábava celé a moc prima. Lucka hrála líp než Petra a Mária pochopitelně nejlíp a i když to byla exibibice, zároveň to bylo sportovní a celkem super super super ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Priznám sa, že ja exhibície skôr nemusím..Nielen tenisové, ale aj hokejové, futbalové, všetky..Príde mi to také silené..No z tohto článku mám pozitívny pocit, fakt tam mohla byť sranda..A určite aj bola.;)
Reagovat
Mr.Pink
Šafářová na jednu výměnu po vzoru Rusky nahlas hekala.

Šafářová neparodovala Mashu, ale Rafu Nadala. Minutu se na tom obě domlouvají, ale pánové Svačina, Zabloudil asi nevěnovali zápasu dostatečnou pozornost.
Reagovat
rib
jj, Svačina je tragéd, zdá se, že ani nepoznal, že jde o hru s lehkostí a nadsázkou (a většinou vůbec ne naplno). Snažil se to komentovat jako normální zápas, což bylo fakt směšné :-))
Reagovat
Fandina
Omyl. Ty holky vážně hrály naplno a Lucka opravdu hučí po úderech, nejen dneska. Mária neřvala tak hodně, ale řvala. Viděla jsem to na místě, nevím, co říkal Svačina, ale nebyl to sranda mač ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Co vlastně mají tito pánové i další nemyslící komentátoři v mozcích? Plácají cosi o hekání. Jak je možné, že neznají význam slov?
Hekání je totéž co řvaní a ječení, které předvádí Marfuša a Viktorka? Nebo snad není možné říkat v TV pravdu? Někdo jim slova řvaní nebo řev zakázal?

Fandina: Na to, že hrála exhibici, ječela docela dost (se Šafářkou, u Kvitové skoro ne, ta byla neškodná). Bylo vidět, že chce vyhrát.
Reagovat
Fandina
Souhlas, Mária moc chtěla vyhrát a opět potvrdila mou domněnku, že uvedené nemá automatické, ale používá to vědomě. Celkem mě překvapilo, že neřvala tak, jak to slyším v televizi, asi jí tak zas na tom nezáleželo.
Reagovat
rib
jj, všimla jsem si, že často to bylo ostré, zároveň v tom ale byla i ta lehkost a Máša mě mile překvapila vtipem. Ale Svačina se snažil komentovat i ty chvíle, kdy se holky smály, kdy se snažily si trochu nahrát a třeba se to nevyvedlo, prostě kdy se snažily něco předvést pro pobavení :-) Prostě urputně nevystoupil z role seriózního komentátora, prostě jemu ta lehkost chyběla...
Reagovat
petrulinka
Svačina asi nepochopil, že to byla exhibice. Jinak mi jeho komentování nevadí, ale včera bych ho střílela. Říkala jsem manželovi, ať zavolá do televize, aby řekli Svačinovi, že FC teprve bude, a že tohle je exhibice. Očekávala bych nějaké vtipné komentování, různé hlášky, ale toto bylo doslova hrozné.
Reagovat
smazaný uživatel
Já měl vždycky Máriu za nafoukanou a nesympatickou a ona je to docela fajn holka. Budu na ní po dnešku koukat jinak.
Reagovat
Jan
Máša je mi sympatická odjakživa.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist