Šarapovová na antuce vítězí i v Madridu. Azarenková se zapotila a Radwaňská padla

6. 5. 2013, 14:53
Aktuality 157
WTA MADRID - Maria Šarapovová vstoupila do turnaje v Madridu, kde hraje o post světové jedničky, 17. antukovou výhrou v řadě. Ruská tenistka si na úvod přípravy na Roland Garros poradila s Rumunkou Dulgheruovou.
Maria Šarapovová

Loni Maria Šarapovová na antuce vyhrála 18 zápasů a pouze jeden prohrála. Na klasické oranžové navíc přemožitelku nenašla, se Serenou Williamsovou totiž padla v Madridu, kde se hrálo výjimečně na modré antuce.

Letos už na nejpomalejší povrchu ovládla halový podnik ve Stuttgartu a již 17. výhru v řadě si na antuce připsala dnes v Madridu. Ve svém úvodním zápase proti Alexandře Dulgheruové sice šestadvacetiletá Ruska ztratila za stavu 3-3 jako první podání, vzápětí si ho ale vzala zpět a nakonec nad Rumunkou zvítězila bez větších problémů 7-5 6-2.

Šarapovová v Madridu, kde ještě nikdy nebyla v semifinále, může zaútočit na post světové jedničky a má ho ve svých rukách. Jistotu návratu do čela žebříčku WTA jí dá ale pouze titul. Při ostatních výsledcích bude záležet na výkonu obhájkyně loňského triumfu Sereny Williamsové.

"Hrála jsem proti soupeřce, která na tomto povrchu docela umí a získala na něm několik titulů.Loni měla vážné zranění, ale já vím, že je schopná hrát opravdu dobrý antukový tenis. Už náš poslední duel byl hodně těžký," komentovala Šarapovová, jež se o postup do 3. kola utká s Američankou Christinou McHaleovou.

"Už jsem s ní párkrát hrála - jednou, možná dvakrát. Jednou to bylo loni v Římě, ten zápas si pamatuju. Hraje velmi dobře, v žebříčku teď trochu klesla, ale proti top hráčkám hraje dobře, protože nemá co ztratit," řekla Ruska.

Naopak ve špatných výsledcích na antuce pokračuje Samanta Stosurová. Bývalá finalistka French Open a aktuálně 9. hráčka světa dnes v Madridu stejně jako na loňské olympiádě prohrála s domácí Carlou Suárezovou-Navarrovou, se kterou padla 6-7 2-6 a letos tak na antukových turnajích WTA prohrála už 3 ze 4 zápasů.

Letošní neporazitelnost si po dnešku udržela Viktoria Azarenková, na 18. výhru v sezoně se ale pořádně nadřela. Třiadvacetiletá Běloruska, jež ze svého posledního turnaje v březnu v Indian Welles kvůli zranění kotníku odstoupila a od té doby dva měsíce nehrála, zdolala Anastasii Pavljučenkovovou až po 2 hodinách a 15 minutách ve dvou zkrácených hrách.

Azarenková v obou setech neudržela náskok brejku. V úvodní sadě měla za stavu 5-3 čtyři setboly, další tři pak zahodila v následné hře, jenže o servis přišla a v tie-breaku prohrávala už 3-6. Soupeřčiny tři šance na ukončení dějství ale smazala a sama nakonec využila až svůj jubilejní 10. setbol. 

Ve druhé sadě běloruská tenistka vedla dokonce už 5-2, ovšem svěřenkyně Martiny Hingisové Pavljučenkovová, jež v sobotu triumfovala na antuce v portugalském Oeiras, získala čtyři gamy v řadě a za stavu 6-5 a 40-0 měla při svém podání tři setboly. Stejně jako v prvním dějství je ale neproměnila a posléze i ve druhém tie-breaku padla.

První letošní zápas na antuce se nepovedl Angieszce Radwaňské. Světová čtyřka ve španělské metropoli dohrála už ve 2. kole, ve kterém prohrála hladce 3-6 2-6 s levorukou Britkou Laurou Robsonovou a připravila se o šanci obhájit loňské semifinále. 

Devatenáctiletá Robsonová tak teprve podruhé v této sezoně postoupila přes druhé kolo a vyrovnala tak své letošní maximum.

- WTA PREMIER MANDATORY MADRID -
(Španělsko, antuka, 4.033.254 eur)
pondělní výsledky (06. 05. 2013)

Dvouhra - 1. kolo:
Šarapovová (2-Rus.) - Dulgheruová (Rum.) 7-5 6-2
Azarenková (3-Běl.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7-6(8) 7-6(3)
Suárezová (Šp.) - Stosurová (9-Austr.) 7-6(7) 6-2
Mladenovicová (Fr.) - Solerová (Šp.) 6-1 6-1
McHaleová (USA) - Shuai Peng (Čína) 7-5 5-7 6-1

Dvouhra - 2. kolo:
Kerberová (6-Něm.) - Cornetová (Fr.) 6-4 6-2
Robsonová (Brit.) - A. Radwaňská (4-Pol.) 6-3 6-1
Erraniová (7-It.) - Cirsteaová (Rum.) 7-5 2-6 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

157
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak Sabine vyhrála nad Dominikou první set v tiebrejku..:) To je super..:) Musím říct, a to jsem si všimla už i ve Stuttgartu, že Sabine hraje mnohem techničtěji..nejsou to jen rány jak z děla...dneska to platí hlavně u servisu..:)
Reagovat
dadaft
hm, tak Yarka s Kirsten jdou do třetího...
tak rád bych ten zápas viděl. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt škoda, že to není na kurtu s kamerami..
Kouknul jsem na skore a Yarka vedla 3:2 a měla gembol, ale nakonec to ještě Flipkens otočila.. Koukám, že Yarka dala ve 2. setu 11 DF(!!)
Reagovat
dadaft
jj, ale taky eso z druhého servisu. ))
Reagovat
dadaft
tak to Yarka urvala, ale boj o každý fiftýn až do konce...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak doufám, že její další zápas už bude k vidění :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Toho slovenskýho amatéra by už mohli vyhodit i dítě by to odkomentovalo líp
Reagovat
smazaný uživatel
Marion, ty můj skákající miláčku, nebreč :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Bože, co to má Aga na hlavě? :D
Reagovat
smazaný uživatel
...ze by vlasy....
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitova dnes nehraje? nebo jsem slepa? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva. Nejsi slepá.
Zítra v 10:00.
Reagovat
smazaný uživatel
děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
jenom dodám, že v Madridu se začíná až v jedenáct, takže v 10:00 určitě hrát nebude. Přesný čas se dozvíme, až bude plán na zítřek, kterej se zveřejňuje večer.
Ale zítra určitě hrát bude :) A doufám, že i pozítří a vůbec každý den až do neděle :)
Reagovat
PetaM
Tak teď už jí nezbývá nic jiného než hrát každý den až do neděle :D :D
Reagovat
dadaft
Yarka bez kamer na Pistě 6 a Madison na pětce???
to jste mě nasr španěláci...
Reagovat
dadaft
dneska kromě favoritek hodně vyrovnané kurzy.
vypadlo hafo silných hráček, jsem zvědav, kdo chytí šanci za pačesy...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě teda šokl kurz na Tipsu s Monacem za 2.83.
Překvapil Giraldo s Kližanem za 2.35 - ale to ještě nevím, co s tím
Příjemně překvapil Viki Troska s Grannolersem za 1.99
Proti Murraymu se sázet musí za 8.5, hraje s Florou.

Šanel Šeprs s Anou za 5.3, je taky pěkné.
Reagovat
smazaný uživatel
:-P:-D
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=525723354158118&set=a.120047618059029.17962.110484985681959&type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že až ho Berdych klepne ve čtvrtfinále, tak moc chuť trénovat s ním mít nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
si v madridu zašla na fotbal :)

http://www.andreahlavackova.com/cz/novinky/173-andrea-sla-na-real-libil-se-ji-kaka.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ta chlupatá potvora se vrátila na stranu Grigora Dimitrova :DD
Gratulace Grigorovi, byl lepší Marti dělal příliš chyb, aby mohl pomýšlet na vítězství, možná měl i víc smůly, ale to takovou roli nehrálo, jsem zvědav, jakej psychyckej kolaps předvede z Novákem Jokerem..
Reagovat
gigin
Kurňa, bude to těžké s tím cypíkem bulharským...
Reagovat
Vojtiik
přej mu, vždyť je uzasny ten nas grisha:))
Reagovat
J.M.
Naopak si myslím, že Griša bude muset hodně moc přidat. Jestli bude hrát jako v tomto zápase, maloží mu Novak až nedůstojně. Jako kdyby hrál na půl plynu, jako za starých špatných časů. Ale může mít výhodu, že měl zápas k dobru, kde se postupně rozehrál - ze začátku skoro nic netrefil, pak už si to konečně začalo sedat, i když k jeho výkonům z MC to mělo pořád hodně daleko. Novakovi často chvíli trvá, než se na turnaji rozehraje, tak jedině že by na něj Griša vlítnul a nepustil to...

Každopádně mi přijde, že antuka zdaleka není v tak dobrém stavu, jak bylo avizováno. Spousta špatných odskoků. Navíc mi přijde, že i v noci to tam skáče šíleně vysoko. Asi to není jen tak tam chytit dobrý timing.
Reagovat
smazaný uživatel
No, tak ten druhý set nebyl bláznivější o nic méně... :D Ani nevím, kdy ve mně byla menší dušička. Jestli při třech setbolech Nasti v tie-breaku 1. setu, nebo za stavu 5:6 ve třetím. Asi to bylo v tom druhém případě, protože tam měla Nasťa všechny setboly při vlastním podání... Jsem opravdu moc rád, že to Vika i přes ty komplikace zvládla. Oba sety se daly ukončit mnohem dřív, ale oba nakonec vyhrála. V tom prvním měla ještě před tie-breakem (v devátém a desátém gemu) 7 setbolů! Hlavně ten druhý za stavu 5:3 (při podání Nasti), tomu chybělo jenom pár centimetrů. Už to vypadalo, že Nasťa pokazí volej na síti a nakonec se ten míček překulil na druhou stranu. Mohlo to být 6:3 a vůbec nemuselo dojít k těm dalším hrám včetně dramatického tie-breaku... Když to sečtu dohromady, tak Vika využila v 1. setu až jubilejní desátý setbol. :)
Druhý set vypadal pro Viku taky dobře. Od čtvrtého gemu si držela náskok jednoho brejku, ale tentokrát nedopodávala za stavu 5:3... Když ztratila servis za stavu 5:5 a Nasťa potom vedla 40-0, tak už jsem se připravoval na 3. set. Naštěstí Vika získala pět míčků v řadě a to Nasťu asi definitivně zlomilo. V tie-breaku už Nasťa hodně chybovala...

Co se týče herní stránky, tak jsem s Vikou spokojený. Rezervy tam určitě jsou, ale vzhledem k té pauze se vrátila opravdu dobrým výkonem. Jen to chce příště využívat šance trochu rychleji. :) Nasťa se pod vedením Martiny hodně zlepšila a myslím, že se to brzy projeví i na žebříčku. Jinak je asi jasné, kdo je teď nejkrásnější žena na okruhu WTA kromě aktivních tenistek. Martině to moc sluší. Ona vypadá pořád tak mladě, že by klidně ještě mohla hrát. :)
Reagovat
ptpc
Súhlasím, bolo to tesné... Ale pre mňa tu bol jeden podstatný rozdiel. A to v tom, že A.P. dá sa povedať hrá v životnej forme, kdežto V.A. hrá svoj štandart.
Reagovat
VlS
No tak Martina je ročník 80 stejně jako Venuše například. Je kočka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím, vyhledal jsem si to. Takže jsem to nenapsal úplně přesně... Martina nevypadá mladě, ona je mladá. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně nic pro tebe. Pouze 170 cm :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak je pravda, že preferuju vyšší holky, ale zase to není nějaká podmínka... Třeba taková Shakira se mi taky líbí a měří jenom 157 cm. :)
Reagovat
gigin
teď ještě hukne Baby Fed a možem jít spat.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska nespocines.. :-) Osobne uz stelu, John Garciu davno vyprovodil.. :-)
Reagovat
VlS
tak to ja se divam v pelíšku a když mě to nebude bavit, jen zavřu oči a je to.
Reagovat
smazaný uživatel
kdo umi.. :-)
Reagovat
VlS
si minimálně zasloužila třetí set. Zápas plnej winerů, krásnejch momentů a bohužel taky zbytečnejch chyb - třeba přiznat, že na obou stranách. Nervozita a nerozehranost byla na Vice vidět.
Škoda taky zápasu Sorany se Sárou. Sorana byla skoro celej zápas lepší hráčka, bohužel se v rozhodujících chvílích vyházela, ale Sorana hrála pěkně.
Potěšila mě Laura, Agu vyklepla moc pěkně.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj Sorany je velká škoda. :(
Reagovat
smazaný uživatel
tolik zmaru promeneneho v sanci... Hezky, Pavlju! Azarenka je drzak.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
to je zase slovo.. :-)
Reagovat
gigin
Drzý držák, nebo jak, teda? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťa dneska byla jako naši hokejisté. Taky jí chyběla produktivita...
Reagovat
smazaný uživatel
ani nepis!!! No, hlavne, ze byl zapal.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra:-/
Reagovat
smazaný uživatel
pojd, Berdo! :-)
Reagovat
VlS
No lehký to nebude, Jerzy je pěkná mlátička.
Reagovat
smazaný uživatel
nebude.. se treba zase vytoci! ;-)
Reagovat
VlS
Tak jo, pošleme mu nějakou pěknou SMSku nebo tak něco:-)
Reagovat
smazaný uživatel
bude stacit, kdyz nejaky sikovny Berduv balon slizne z lajny 2 zrnicka cihly.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No každopádně bude potřeba hodně odolný rozhodčí pro tyhle dva případy:-D...
Škoda, že se museli střetnout už takhle zkraje, ráda bych je oba viděla dál...ale co se dá dělat no. Tak ať vyhraje lepší:-)
Reagovat
ptpc
WAU!!! Tak to bol zápas! Niekedy sa to stáva a dnes sa to stalo, že sa v 1. kole stretli hráčky, ktoré sa mali stretnúť minimálne v SF. Ale na druhej strane je vidieť, že V.A. je niekde úplne inde ako zvyšné hráčky teda okrem S.W. Ani Mária nie je na takej úrovni(teda podľa mňa).
Reagovat
smazaný uživatel
I přes porážku ti Nasťo děkuji za vynikající tenis. Vika hrála taky dobře. škoda že nebyl další set, byl bych zvědav co by řekla u obou fyzička.

Každopádně škoda Lucky, protože ta by Viku taky pořádně provětrala., jestli Nasťu uvidíme na konci roku v Istanbulu...

Jsem zvědav
Reagovat
smazaný uživatel
Za dnešní výkon si Nasťa set zasloužila( možná i zápas, ale to by jsem chtěl asi moc) :-((
Škoda, Vika byla k poražení!
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, Viko:-)...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.q3.cz/images/27Vika_Nasta.png

Na obou stranách pěkná řádka nevynucených chyb, ale drama až do konce teda:-)...Vika to parádně vybojovala.
Reagovat
Nancy_z
Nakonec to vybojovala a byl to pro ní těžký zápas po tak dlouhé pauze... Nasťa ještě musí makat, ale má na to se dostat výš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, ruka ztvrdla.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasadit antivibrátor a jedeme!
Reagovat
dadaft
božíčku. ((
Reagovat
smazaný uživatel
to vypada na krajinu.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
a hodně vzdálenou :-((
Reagovat
dadaft
ano, vstoupím do lesů a splynu s matkou přírodou.
stanu se lesním duchem...
Reagovat
VlS
Tak si tam dávej bacha na provozovatele lidové myslivosti a radši se nimrodům nezjevuj, abys neměl rubášek jak síto na nudle:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťenko :-((((
Reagovat
Nancy_z
To je neštěstí...
Reagovat
Nancy_z
Já chci třetí set! Come on girls!
Reagovat
smazaný uživatel
No tak uvidíme, jestli tohle nebude ještě bláznivější set. Vika parádně servíruje hraje opravdu jako světová trojka, ale Nasťa se zase zvedla.
Reagovat
dadaft
!!! come on Nasťa !!!
Reagovat
smazaný uživatel
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/172406/smlouva-sparing-partnera-sarapovove-s-marii-nesmis-spat.html

Tak jsou asi ty drby o Marii a Grigorovi pravdivé :D
Reagovat
smazaný uživatel
stand up ovation
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem tady sedí ten komentář, ne? :) Jinak byl na jeden famozní úder Nasti.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem jo :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jó, ne každý muž může mít takové štěstí jako Grigor... :)
Reagovat
Nancy_z
Moc sympatický výkon od Nasti, škoda, že nevyužila zaváhání Azarenky. Ale myslím, že s Hingisovou to může dotáhnout daleko. Aspoň se mi zdá, že je s ní sebevědomější...
Reagovat
smazaný uživatel
houpacka, ale sympaticky vykon od Pavlju, snad se neslozi, to by byla velka skoda...
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, tak Vika si ten 1.set pěkně zkomplikovala:-/...ještěže ho nakonec urvala:-) Tak ještě jeden.
Reagovat
smazaný uživatel
To byl asi nejbláznivější set, který jsem kdy viděl... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Podruhé nedotáhla set:-(...tak snad ji těžká soupeřka na začátek aspoň nakopne...
Reagovat
gigin
Davaj, Vika!!
Reagovat
Fandina
gigine ... jak bylo na cihle?
Reagovat
smazaný uživatel
Lauraaaaaa! Come on!!
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťo musíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Potlesk Nastě. Odvrácené 4? setpointy. Krásný křížný forehand.
Reagovat
dadaft
zatím skvělý tenis a možná jeden z velkých zápasů sezóny (???)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně se nepo...
Dobře Vice vybouchlo podání. Vím jsem škodolibý.
Reagovat
smazaný uživatel
Vice se tohle občas stává když potřebuje servis nepříjde někdy i dvojchyba, ale už se v tom hodně zlepšila
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou hodně ultimátní forehandy od Nasti. Vika ale taky pěkně bojuje, všechna čest.
Reagovat
smazaný uživatel
A na backhandu jsou na tom +- stejně. To je pro mě překvápko. Jenom ten pohyb ...
Reagovat
smazaný uživatel
Dropšotová bitva v tajbrejku 1:1
Reagovat
smazaný uživatel
Tak škoda. Hlavně returnu za stavu 6:3, a pak ten nalitý forehand před křížem. No jo, proti Vice se dávat musí.
Reagovat
dadaft
já bych nemohl hrát tenis, zlatý fotbal - po takhle prohraném tajbrejku jako Nasťa bych roztřískal všechny rakety, strhl reklamní trqansparent, ukázal dlouhý nos na kameramana a odešel do šatny a pak do krajiny a už by mě nikdo nikdy neviděl........................
..............................
pojď Anastázie, je to moc dobrý, to dáš...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, Nasťa na ní má. Jenom se nebát vítězství.
Reagovat
smazaný uživatel
"odešel do krajiny" :))))
Reagovat
smazaný uživatel
"ohh, too good" Pavlju poslala další pozdrav forehandem.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby takovou minelu udělala Nasťa, tak ji Vika potrestá. Obráceně nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci být dobrým prorokem, ale tohle si už Vika pohlídá. Nasťa už jede nadoraz. Už u 2.podání smrdí dvojchyby, auty...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale bojuje, super.
Reagovat
smazaný uživatel
ruka zpomalila.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
už nemá winnery, ale vyhrává přes UE od Viky. To je špatné.
Reagovat
smazaný uživatel
A buch teď tam jeden dala :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak až dneska jsem hrál poprvé venku. Správcem upozorněn, že nemáme běhat :) Připadal jsem si jako na té modré antuce.
Reagovat
gedzitka
Katka Siniaková hraje v prvním kole s Dinah Pfizenmaier a kdyby se jí podařilo projít do druhého kola, tak tam na ní pravděpodobně bude čekat Kristýna Plíšková. No, mohl ten los teda dopadnout líp :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za info :-)
Reagovat
gedzitka
není zač :-)
Reagovat
tommr
tak to je opravdu hodně blbej los. Pfizenmaierová je nebezpečná soupeřka a s Kristýnou se Katka měla potkat až ve finále a ne už ve druhým kole ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pfizenmaier si pamatuju z loňského RG. Těžká soupeřka... Katko, bojuj! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže Petra zítra hrát nebude? Není to divné,že by Daniela měla mezi dvěma zápasy 3 dny volna a Petra 2 ?
Reagovat
Bob
Papa Ago :D :D
Reagovat
pepin
Tak Ti teda řeknu, to je úroven té Top 10, myslím kromě té trojky. Hrozný.
Reagovat
smazaný uživatel
Aga se nechala takhle vyklepnout od Laury, jo? no já zírám..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je fantastická zpráva. Ani jsem Lauře moc nevěřil. Samozřejmě tajný zdroj byl o výhře Laury skálopevně přesvědčen :-D

Čekám rozbor tommra :)
Reagovat
tommr
to sis mě asi s někým splet? Žádnej rozbor zápasu nebude, protože jeho výsledek nemá na postavení Petry absolutně žádnej dopad a já tudíž na tenhle zápas ani nekoukal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
H+H hrají odvetu proti Penette a Kuznětsově . Jinak Háčka jsou nasazený jedničky a v 1.kole měli volný los nevím proč Errani s Vinci nehrají . Doufám že Háčka vyhrajou!!:)
Reagovat
Titan
Vlasy fakt nic moc barva.
Ale jinak očekávám, že se budou volat psychiatři, psychologové atp. protože Aga s tímhle nemůže ani na Aljašský ITF a neuživila by se ani zaléváním kytek.. :D:D:D
Reagovat
Titan
9 winnerů pro Agu. OMG...
Reagovat
smazaný uživatel
Ono jde hlavně o ten poměr mezi winnery a UE. Zatímco nevynucených chyb měly Aga i Laura stejně (27), winnerů měla Laura o dvacet víc (29:9)! Co se týče Agnieszky, tak ona je na tom s antukou asi podobně jako Caro. Co vím, tak tam nikdy nemá moc dobré výsledky. Je to zvláštní, protože s její technickou hrou by si člověk řekl, že jí tenhle povrch bude sedět. Ale opak je pravdou... Na druhou stranu, Laura taky rozhodně není žádná specialistka na antuku. Když se člověk podívá na její grandslamovou bilanci (v ženách i juniorkách), tak na RG toho odehrála oproti jiným grandslamům velmi málo. Je ale fakt, že loni na antukovém turnaji v Palermu dosáhla svého prvního semifinále na okruhu WTA. :)
Reagovat
Mayo
verím, že Mária padne čoskoro
Reagovat
smazaný uživatel
Vyhrála první set nad Agou..:) Asi se jdu dívat, když už ti naši hokejisti skončili..:/
Reagovat
smazaný uživatel
Hokej teda silenej:-((((

No koukam na to....a hned brejk.....co to ma Aga s vlasama, to je nejakej hit se odbarvovat? Ale celkem ji to slusi vic nez predtim.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, já si na ty vlasy furt nák nemůžu zvyknout..v prvním setu 20:3 na winnery...a Aga na svoje poměry udělala dost nevynucených chyb (10)..to se pak nedivím
Reagovat
smazaný uživatel
Horsi to ma mala Masa, ta to ma az moc peroxidovy:-) Ale Aga je k tomu jeste nejaka pohubla...

Tak Radwanska nikdy nema moc winneru ne? Je to spis takova placanda. Ted jsem chtela rict, ze se uz zveda, ale ne....Robson ji to tam prdla slusne a zas ji brejkla.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad to Laura dotáhne:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, dneska mi konečně Laura aspoň trošku připomíná tu Lauru s US open...bylo by super, když by se zase vrátila do té formy...
Reagovat
smazaný uživatel
No zatim to vypada, ze to dotahne a udelame Adios Agus!
I kdyz Lauru moc nemusim, tak uznavam, ze hraje dneska dobre. Tak po ty neuspesny snure si to zaslouzi;-))))
Reagovat
smazaný uživatel
:) Gratuluju! Laura opravdu hrála dobře, zato Aga nehrála vůbec nic, snad teda kromě kraťasů, ty jediný za něco stály..:) Pro Lauru je to další skalp skvělé hráčky..:) Jen tak dál!
Reagovat
smazaný uživatel
Mrzí mě, že jsem to neviděla:-)...Gratulace, Lauro!
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem asi poslední tři gemy. Laura hrála moc pěkně. Výborně se držela i v delších výměnách a ukázala taky nějaké technické údery. Aga sice předvedla taky pár povedených dropshotů, ale na Lauru to nestačilo... Jsem rád, že Laura vyhrála. V případě postupu s ní bude hrát Anička. To by mohl být zápas krásných tmavovlásek. :) No a když už jsem u těch tmavovlásek, tak je velká škoda Sorany. Takhle vyrovnaný zápas proti Saře na antuce se nehraje každý den... A co se týče změny vlasů u Agnieszky, tak ona si se ségrou někdy před Fed Cupem vyměnila barvu. Mně se teď Aga docela líbí, naopak Ula s tmavými moc ne. Takový to byl pěkný blonďatý andílek... :(

Jinak vidím, že nejsem sám, komu dnešní hokej nepřidal na náladě... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to mne vlastně taky těší, že Ana nebude muset hrát po případném postupu přes Scheepers s Agou- na ni to moc neumí:-/ (i když letos v Madridu by ji možná i zvládla udolat)...no a proti Lauře to určitě bude pěkný zápas, obě jsou útočně naladěné, navíc - jak si sám poznamenal - hezké holky:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že na antuce by měla Ana proti Agnieszce velkou šanci. Jak už jsem napsal výš v reakci na Titana, Aga si s antukou tolik nerozumí... Věřím, že Ana postoupí a opravdu dojde k jejímu zápasu s Laurou. Co se týče krásy, tak Anička samozřejmě vede. Na druhou stranu, Laura je moc šikovné mládě. :)
Reagovat
ptpc
Ten postup A.I. cez C.S. by som nebral az tak samozrejme...
Reagovat
smazaný uživatel
Já to taky jako samozřejmost neberu... Pouze věřím své oblíbené hráčce, jak se sluší a patří. :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace Lauře...
Reagovat
ptpc
To bolo skôr myslené na Sonju... Samozrejme aj ja mám svoje favoritky a držím im palce... Ináč, tie kraťasy od A.R. boli famózne...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale píšu "po PŘÍPADNÉM postupu přes Scheepers"...taky nejsem skálopevně přesvědčená, že ji Ana porazí.
Reagovat
ptpc
Ospravedlňujem sa, ak som sa Ťa dotkol. Ale z Tvojho príspevku pre mňa vyplývalo, že viac-menej s postupom A.I. rátaš...
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Já Aně věřím, že Scheepers porazí, ale zároveň si uvědomuju, že to nic jistého není...Překvapilo mne už to, že s ní prohrála Jelena, která teď měla (má) celkem formu. Tak uvidíme no...AJDE ANA!:-)
Reagovat
ptpc
A v kvalifikácii porazila Donnu Vekic, ktorá minulý víkend vyhrala turnaj ITF v Istanbule... Je to síce len turnaj ITF ale porazila hráčku, ktorá je vo forme... Takže myslím, že je na tom dosť dobre...
Reagovat
petrulinka
Jinak jsem se dívala na zítřejší rozpis zápasů a Petra zítra nehraje. Alespoň jsem ji tam nenašla, tak nevím, jestli jsem se špatně dívala.
Reagovat
smazaný uživatel
No mas pravdu na zitra tam Petra neni. Zitra hraje akorat Radek z nasich.
Reagovat
petrulinka
To teda nechápu, jak to dělají, třeba Sharapova hrála dnes a hraje i zítra a Petra hrála včera a nehraje ani dnes a ani zítra. Trochu zvláštní.
Reagovat
smazaný uživatel
A tady to maji na zitrek ten zapas. To vypada, ze puvodne to melo byt zitra. Ale na WTA maji, ze zitra nehraje.
Jinak stranky Mutua Madrid Open jsou naprosto desny, neprehledny.
Reagovat
kada.tom
A takový Berdych nehrál včera, nehraje dneska, nebude hrát zítra, takže až ve středu :-D
Reagovat
petrulinka
Ten člověk, co to tvoří, je asi trochu zmatený. Nějak nechápu, že někdo hraje 2 dny po sobě a někdo má 3 dny pauzu. Vždyť Daniela, která bude hrát s Petrou, tak hrála předevčírem. Na Tomáše jsem se ještě nedívala.
Reagovat
smazaný uživatel
Takovy Berdych uz nehral od te doby, co ho porazil Robredo...celkem dlouho. Uz by mohl takze snad v tu stredu.
Reagovat
tommr
Tomáš ještě nezná soupeře takže u něho je ten odklad na středu pochopitelnej. U Petry je to ale zbytečný a pokud bude postupovat dál tak by jí to mohlo dost uškodit ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne u Tomase to ani nijak nejde. Spis me zarazi, ze ho na Madrid Mutua Open strankach nemaji ani mezi hracema;-)
A u Petry si myslim, ze ji celkem prospiva hrat kazdej den, tyhle prodlevy ji nesvedcej.
Reagovat
petrulinka
Dívám se chvíli na tento zápas, ale musím říct, že Errani řve, jako by ji na kůl nabodávali. Snad horší než Maria.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufam, ze Sorana vyradi....heknu. Jinak na Errani se nekoukam kdyz nehraje s nekym kdo me zajima, prave kvuli tomu nelibemu zvuku.
Reagovat
petrulinka
No tak uřvaná Errani jde dál. Já prostě ty Italky nemám ráda, jediná výjimka je Flavia, tu mám ráda. Ale Errani chytá ty různé grimasy a gesta od Vinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Kei! Doufám že to nepodělá s Troickim nebo Granollersem a zahraje si s Federerem.
Reagovat
smazaný uživatel
Jinými slovy- snad se nezraní...:-(:-D
Reagovat
gigin
Zahraje si se Štěpulou. Co zas panikaříš, tvl...
Reagovat
smazaný uživatel
Hezky, Miloši:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Musím říct, že mě Dulgheru docela hodně překvapila. Čekal jsem jednoznačný zápas, ale ten první set byl až do poslední chvíle vyrovnaný. Důležité bylo, že se Mashe v osmém gemu povedl rebrejk. Taky jsem rád, že to nenechala dojít až do tie-breaku, protože ten je vždycky ošidný... Druhý set už zdaleka tak dramatický nebyl a Masha to měla pod kontrolou.

Hlavně v 1. setu tam Masha udělala nějaké chyby a procento 1. servisu by asi taky chtěla vyšší. Potěšující naopak bylo 6 es proti třem dvojchybám... Takže to nebyl od Mashy úplně ideální výkon, ale přesto mě Dulgheru překvapila svou hru. V prvním setu jí to hodně padalo k lajnám a byla dost nebezpečná. Měla dva gemboly na to, aby si vynutila tie-break, ale místo toho Masha proměnila svůj třetí setbol. Hned v úvodu 2. setu pak Dulgheru nevyužila dva brejkboly a zápas se definitivně zlomil ve prospěch Mashy... Pro Mashu je důležitý postup. Sice tam byly rezervy, ale ve Stuttgartu to taky nebylo nejlepší hned napoprvé... :)
Reagovat
tommr
Dulgherová je velice nebezpečná hráčka - o tom se svýho času přesvědčila na vlastní kůži i Petra. V žebříčku je tak nízko jen proto, že kvůli zranění dlouho nehrála. Trochu jsem doufal, že by právě Dulgherová mohla Mashu zaskočit a uvolnit tak cestu pro Petru. Ted už je ale bohužel jasný, že se Petra Mashe nevyhne ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska to Marii moc nešlo.. 1. set byl strašný, moc nefungoval servis, ani BH a ani FH.. Jediný co jí mohlo těšit byla úspěšnost po 1. podání.. :-) Výkon ve 2. setu byl ovšem lepší a lepší, ale znovu nefungoval servis asi tak jak by chtěla :D

Ted koukám na Sáru a Soranu a Sorana si něco udělala s nohou(kotník ?) :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Chudinka Sori. :( Ale koukám, že se hraje, tak snad to bude dobré...

Já to ani nebudu zapínat, protože se jdu dívat na hokej. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to zapnul jen proto, abych měl co dělat než začne hokej :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist