Šarapovová: Překvapení mi moc nepomůžou

4. 9. 2009, 15:25
Aktuality 6
V prvním kole dohrála Ana Ivanovičová, ve druhém pak obě Jeleny, Jankovičová i Dementěvová. Zvlášť poslední dvě jmenované měly na US Open patřit mezi největší soupeřky Marie Šarapovové. Lehčí to teď mít nebudu, odmítá Ruska, že to pro ni znamená snazší cestu za případným titulem.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Turnajová čtyřka Jelena Dementěvová i pátá nasazená Jelena Jankovičová se v New Yorku překvapivě neprobojovaly ani do třetího kola. Tím se Maria Šarapovová i další hráčky, které pomýšlejí na zisk grandslamového titulu, zbavily těžkých soupeřek. Vítězka US Open z roku 2006 Šarapovová si ale podle svých slov nemyslí, že by jí to nějak pomohlo.

"Jenom proto, že ostatní mají problémy, teď nejsem větší favoritkou," řekla Ruska po svém snadném vítězství nad sedmnáctiletou Američankou Christinou McHaleovou. "Když jsem v pavouku, pomýšlím na titul. Chci tím říct, že potíže mých soupeřek mi cestu za grandslamovým titulem neulehčí."

Další překážkou v její cestě za čtvrtým triumfem na turnaji velké čtyřky je další Američanka - Melanie Oudinová. Právě ona se postarala o jedno z největších překvapení, když včera porazila Jelenu Dementěvovou 5-7 6-4 6-3.

Šarapovová část zápasu své krajanky se sedmnáctiletou Oudinovou sledovala. "Když Melanie měla zabrat, tak zabrala. Když bych čekala, že může začít dělat chyby, tak vytáhla několik hodně dobrý úderů," ocenila svou další soupeřku bývalá světová jednička. "Čeká mě těžké kolo. Nemá co ztratit, ale těším se na to."

Populární Šarapovová, která stále bojuje s důsledky loňské operace ramene, si navíc uvědomuje, koho bude publikum ve Flushing Meadow podporovat.

"To je naprosto pochopitelné. Jsme v New Yorku. Já jsem Ruska a hraju proti mladé holce s obrovským potenciálem. Bylo by divné, kdyby jí nefandili."

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat
skott
Maria utrousila slovo na adresu sedmnactielete souperky?? Uz to by mela byt pro ni pocta...
Vic nez kolik gemu uhraje Oudin, se tesim na to jake saticky na denni zapasy predstavi Maria;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já si myslím, že letos vyhraje někdo nečekaný anebo Serena.
Reagovat
smazaný uživatel
Maria kdyby wyhrala us open by se mohla posunout do TOP 10. to by bylo docela dobrý... případě finále by se posunula do TOP 15, ale i to je dobré na to že nehraje ani půl roku a je tam jako je a Ivanovič, Bartoli, Petrova a Wozniacki za celej rok:)
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím že ty ji porazíš.. a dostaneš se co nejdál možná až do finále..
Reagovat
smazaný uživatel
Finále Amerika-Rusko se pomalu formuje a je v dohledu!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist