Šarapovová se po zranění stehna vrátí v americké lize týmů

24. 6. 2017, 11:14
Aktuality 3
Maria Šarapovová se po zranění stehna vrátí na kurty už v polovině července ve dvou zápasech americké týmové ligy World Team Tennis. Bývalá světová jednička měla původně až koncem příštího měsíce startovat díky divoké kartě na turnaji ve Stanfordu.
Profily hráčů
Maria Šarapovová

Šarapovová si poranila stehno v květnu v Římě. Kvůli nízkému postavení v žebříčku po trestu za doping pak chyběla na Roland Garros a i když poté dostala pozvání od pořadatelů turnaje v Birminghamu a chtěla hrát kvalifikaci Wimbledonu, nakonec musela kvůli natrženému svalu travnatou část sezony vynechat.

Třicetiletá Šarapovová se v dubnu vrátila k tenisu po patnáctiměsíčním trestu za doping a kvůli pauze jí v žebříčku WTA patří až 179. místo. V hlavních soutěžích turnajů elitního okruhu tak pětinásobná grandslamová vítězka může startovat jen díky divokým kartám od pořadatelů.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Konečně nějaká dobrá zpráva! :)
Reagovat
Haitik
Tak snad už bude fakt pořádně zdravá! :-)
Reagovat
peggy
Drzim Marii palce aby ji neprovazelo zadne zraneni a mohla se drat v pred a dostat se pred pani Strycovou.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist