Šarapovová se v Charlestonu utká se Serenou

18. 4. 2008, 09:34
Aktuality 0
Atraktivní souboj dvou bývalých světových jedniček bude k vidění v americkém Charlestonu. Ruska Maria Šarapovová zdolala ve třetím kole Perebijnisovou a ve čtvrtfinále se utká se Serenou Williamsovou. Slavné hráčky se spolu střetnou posedmé v kariéře, nicméně poprvé na antuce.
Maria Šarapovová

Šarapovová, která v sobotu oslaví 21. narozeniny, přijela do Charlestonu z turnaje v Amelia Island ověnčena svým prvním antukovým titulem. "Pokaždé jsme spolu svedly tuhou bitvu a já toužím po odvetě," uvedla Šarapovová, jež má s mladší ze sester Williamsových negativní bilanci 2:4. "Obě dvě rády dáváme velké rány. A když si vezmete, že tahle antuka je o něco rychlejší než antuka obvykle bývá, tak to naší hře docela vyhovuje," dodala Ruska.

Ta si ve třetím kole poradila s Ukrajinkou Perebijnisovou poměrně snadno ve dvou setech. Williamsová se na postup nadřela mnohem víc. V souboji s Katarinou Srebotnikovou prohrála první set a ve druhém navíc špatně došlápla a upadla na zem. Zápas přesto dokázala dotáhnout ve třetím setu do vítězného konce. "Jen doufám, že mě zítra nebude zlobit," řekla na adresu svého pravého kotníku. "Když vás žene adrenalin, někdy si všimnete, jak moc to bolí, až druhý den."

Výsledky - Charleston:
Dvouhra - 3. kolo:
Šarapovová (2-Rus.) - Perebijnisová (Ukr.) 7:5, 6:2, S. Williamsová (5-USA) - Srebotniková (Slovin.) 4:6, 6:4, 6:3, Schnyderová (7-Švýc.) - A. Radwaňská (11-Pol.) 6:3, 6:2, Jankovičová (1-Srb.) - Anastasia Rodionovová (Rus.) 6:0, 6:2, Dementěvová (4-Rus.) - Azarenková (Běl.) 6:4, 7:5, Zvonarevová (9-Rus.) - Bartoliová (6-Fr.) 6:4, 4:6, 6:1, Szavayová (10-Maď.) - Safinová (8-Rus.) 6:2, 7:5, Cornetová (Fr.) - Cirsteaová (Rum.) 6:1, 7:5.

Čtyřhra - 2. kolo:
Srebotniková, Sugijamaová (2-Slovin./Jap.) - Matteková, Uhlířová (USA/ČR) 6:4, 6:1

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist